38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama , sana ve oğluna mutlu tatiller güle güle gidin gelin. yeni anneler çok hakettiniz bu tatili. Mertle tatilin keyfini çıkart inşallah. evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun ömür boyu mutluluklar bu arada bebkle ilgili tavsiyelere lütfen devam edin bende not alıyorum hepsini.

tayf cım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnan çok sevindim peşinden ben de gelicem aha da buraya yazıyorum Ama bir şeyi merak ettim.Preseed kullananlarda bir yorumunu okumuştum.Orada düşüklerinin pressed ile ilgili olabileceğini söylemişsin.Tekrar kullanmaya nasıl cesaret ettin? Ben de bu ay kullanmayı düşünüyorum.Tüpe karar verdik nasıl olsa ama elimden gelen her şeyi de denemek istiyorum açıkçası .allah'tan ümit kesilmez değil mi
Güzel haberlerini bekliyoruz.Sağlıkla kal...

teşekkür ederim cans, inşallah hayırlısı ile ameliyatını olur sende biran önce tedaviye başlarsın. bu arada kaza için geçmiş olsun. nazar değmiştir arkadaşım kurban kestinizmi yeni arabaya, ben çok inanıyorum böyle şeylere, kendinize iyi bakın

haklısın canım doğru söylüyorsun, bende utandım valla şimdi müsait olduğum için herkese alıntı yapıp cevap vermeye çalışıyorum.

rieuse, ben denedim bu karışımı yanlız içine polende kattım. 1 yemek kaşığı iyi balın içine (bulabilirsen kestane balı) 1 çay kaşığı çörek otu tozu,tarçın ve polen koydum karıştırdım. bittikçe yenisini yaptım. bu öçüleri baz alarak biraz daha fazla yapabilirsin. ben çörek otunu alıp evde kendim kahve değirmeni ile çektim daha sağlıklı oldu. sabah aç karnına ve akşam gece yatarken 1 tatlı kaşığı yedim. reglin 2. günü başlayıp, yumurta toplama işlemine kadar yaptım.eğer tedavi öncesi başlayacaksan ki bence başla ben 3/4 ay yapmıştım. reglin 2. günü ile 12. günü arasında yiyordum. bu arada ben iyi bir balcıdan arı sütüde almıştım. onuda sabah akşam mercimek büyüklüğü kadar ağzıma alıp yutuyordum.tadı pek hoş değil ama idare edeceksin artık. inşallah güzel sonucu biran evvel alırsın canım

Merhaba Arkadaslar

Tayffff, gozunuzaydin, okuyunca inanamadim. Allah saglikla devamini getirsin. Leyleklerine siki siki saril simdi! Yanliz bu Bhcg degeri ikizden fazla bence. kac tane konulmustu, preseedler ucmus....Simdi umarim oncelikle 3 ayinizi saglikla doldurursunuz, sira kalp atislarini beklemekte ama birden fazla goreceginiz kesin....azmeden basariyor. Seni ve esini tekrar tebrik ediyorum.

Cans, gecmis olsun, neyseki sizler iyisiniz. Kartopunun dedigi gibi bir kan akitmak lazim.:13:

Kartopu, yeni cicileriniz hayirli olsun. Yavas yavas digerlerine de sira gelecektir. Sevimli telaslar...

Alabama, valizler hazir mi canim? Ben de bugun yarin baslayayim diyorum.

Sevgiler herkese.

kizlarr hepinize gunaydinn,,

tayfcim,,hayat suprizlerle dolu tatlim ya insallah kucaginada alirsin bebeyini kelee..

denizverdiciyim,, seninde isler baya yogun saniorim allah kolaylik versin..bebeyin de gelince daha mutlu olursun insallahhh..

kartopum,canim tesekur ederim dileyin icin..rabbim buyuk ..tatlim

heradacim,,maasallah kizina daha buyuycek annesi ..rabbim sana bagislasin hayirli evlat eylesinn sekerimm

arkadaşlar herkese cevap verebildiğimi umuyorum,

denizbulut,altınyunus,bahar uzun zamandır yoklar herhalde. umarım herşey yolundadır kızlar, bebişlerinize ve size sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

İnşallah bir sorun yaşamayacaksın. Şimdi tadını çıkar canım. Bu arada sen hangi hastane ve dr.a gitmiştin

Canım çok çok geçmiş olsun. Sanırım büyük birşey yok. Allah korusun....

zarpdeniz , bebişinle kucaklaşmaya az kalmış. Hayırlısı ile gelsin inşallah Allah nazarlardan saklasın

tayf tebrikler :118:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kanama demek tutunma kanamasıymış. sıkı sıkı tut bu sefer leyleği sakın kaçmasın

herada maşallah kızına büyümüş bile. dudaklarına bittiğimi söylemiş miydim?

alabama tatile gidecekmişsin. inşallah gönlündeki tatili yapabilirsin. iyi dinlenmeler şimdiden

Son düzenleme:
tayf canım tebrik ederim. allah tamamına erdirsin seni çoooook öpüyorum şekerim.evet demek neymişşş pes etmemek gerekmiş.
darısı bekleyenlerin başına aminnnn

Eki Görüntüle 208790

maicim pes etmemenin ne demek olduğunu en iyi bu topic bilir herhalde,ben daha yeni sayılırım topicte ama aynı yaşlarda olduğumuz için bilebiliyorum ki bizim mücadelemiz biraz daha stresli çünkü zamanla yarışıyoruz..ama sana bişey diyeyim mi gerçek mucizeler ve gerçek bebek kavgalarıda sanırım bu topicte...biraz dokunuyor aslında böylesi bir kader arkadaşlığı ama napalım bizde payımıza düşeni yaşıyoruz galiba..güzel arkadaşım,ben hepimizin kucaklarının dolacağına inanıyorum inşallah...

tayf canim tebrik ediyorum: senii canim benim ..rabbim kucaginada almayi nasip etsinn..kizz darisi basimiza insallahhhh..rabbim buyuksun senden umit kesilmezz...

darısı başınıza inşallah toanacım dualarım başından beri ortaktı hem size hem kendime ama artık hep size..yola devammmm...

tayfff ne güzel bir haber bu çokkkkkk tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin. Çok heyecanlandım valla. Hadi bakalım darısı benim gibi sırada bekleyen arkadaşlara. Kocaman öptüm güzel annemizi

canım çok teşekkür ediyorum,inşallah en kısa zamanda dolacak kucaklarımız...rahat olun ...

ıyı kalplı tayfım o kadar sevındım anlatamammmmmm senın ıyı dıleklerın senı bulduuu sana demısdım degılmı coook mutlu oldummmmmmm senı kocaman opuyorum

akidecik dondurulmuşunla gelecek ay senin için sevineceğiz biliyorsun..ama söylediklerimi unutma deli kız,bir dahaki sefere yorulmak yokkkkk..

Tayffffffff

senı ve esını tum kalbımle kutluyorum .... Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ... Cok sevındım ... Her sey gonlunce olsun ..

cans teşekkür ederim...inşallah gönlümüzce olacak herşey...ankara ya selamlar...

[sıze=3]tayffffffff canımm benimmm cokk ama cokk sevindimmm bu haberi ne zamandır bekliyordukallahım sağlıklı hamilelikler nasip etsin kuzummmmdarısı bütün isteyenler olsunnnnn...
[/sıze]

gamzelim,canım arkadaşım benim,zinciri bozmadım şimdilik,inşallah sıra love27 de...dualarınız çok çok işe yaradı,allah razı olsun birtanem...
tayf....tebrikler.....
ne olmuş foruma yahuu... bir sürü çiçek tıkladım .hiçbiri çıkmamış...çokkkk gözünaydın.allah tamamına erdirsin inşallah
denizverdi,sağol iyi dileklerin için,demiştin ya benim dualarım kabul olur,gerçekten kabul oldu çok çok teşekkür ederim şekercim...

çılgın tuğbam benim,seni nekadar sevdiğimi sen biliyorsun..dualarının hayrı bana olduğundan daha fazla sana dokunacak..karşılığı olmadan verdiğin herşey ama herşey için teşekkür ederim...çokkkk seviyom ulan seni....

alabamacım çok teşekkür ederim canım...ayrıntılı olarak daha önce yazdım ama bişeyi atlamışım..bu süreçteki en önemli ayrıntı sizin yakınlığınız,iyi dilekleriniz ve dualarınız oldu canım...allah tek tek hepinizden razı olsun...çoğul mudur bilemem ama hala inanamıyorum..aşılamanın işe yarayacağını hiç düşünmemiştim...

evime henüz dönemedim ama yazık eşim orada ben burada bi başımız bayram ediyoz valla...sağol canım duaların için minnettarım...

öyleymiş meğer kartopu,tutunma kanamasıymış....çok şaşırdım inan...allahım isteyen herkese hemmmen versin inşallah...

canım preseed ile iki kez hamiş kaldım ikiside düşükle sonuçlandı derken preseed topicine bir gözattım aslında düşük sayısı gözardı edilmeyecek kadar fazlaydı...bende ilk kez bu konuyu gündeme getirerek topicteki arkadaşlara nedeni preseed olabilirmi demiştim hatta çok ta sinirlenmiştim ama diğer taraftan preseed ile hamile kalıp doğuranda vardı..açıkçası aşılama ile ilgili pek umudum yoktu ve bu yüzden çokta aldırmadım kullandım ...yani preseed konusunda kafam hala çok karışık ama diğer taraftan da vazgeçemedim bir türlü..ne biliim...kullandım valla...sende dene istersen,baksana hamiş kaldım ama pre seeed de vesile olmuş olabilir yine,bilinmezki...

zarpcım ben aşılama olmuştum hayatım 5 yumoş vardı..tüp ertelenmişti yumurtam az diye ...evet hcg maşallah yüksek çıktı,aşılamamın 15. günü 610,9 gerçekten iyi bir rakam..kimbilir allah söyletiyodur belki seni de ikizdir danalar..

evet toanacım hayat gerçekten sürprizle dolu...inşallah sende yakalanacaksın bu sürprize...

İnşallah bir sorun yaşamayacaksın. Şimdi tadını çıkar canım. Bu arada sen hangi hastane ve dr.a gitmiştin

Canım çok çok geçmiş olsun. Sanırım büyük birşey yok. Allah korusun....

ben antalya tüp bebek merkezi dr.kemal özgüre gitmiştim şeker...çoooook iyi bir doktor...

tayf allah mutluluğuu tamamlasın inş.herşeyin yolunda gider
leylekle olan son muhabbetten pek hoşnut kaldığını düşünmüyorum canımcım,bir dahaki sefere dünyaya leylek olarak gelmemek için 40 takla atıcak sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…