tamam o zaman ev işi ise sorun yok daha keyif yapamadın yani kalan işler de hallolur yeter ki sağlık olsun dimi ama. oh git mis gibi köye ye taze yumurtaları iç sütleri kendine iyi bak sonra da gelsin tüp bebek. biz de allah nasip ederse 17 haziranda oğlum eşim görümcem tatile çıkıyoruz. bi hafta oğlumla yıllardır hasretini çektiğim tatili yapacağım. çok şükür yazarken bile gözlerim yaşardı. allah tüm kadınlara tüm anne olmak isteyenlere anne olacaklara anne olanlara nasip etsin inşallah. bu duyguları yaşayanlar bilir arkadaşlarımın tatil resimlerine bakardım kendim tatilde güneşlenirken bebekleriyle çocuklarıyla oynaşan eğlenen yüzen ailelere bakardım neler hissettiğimi bilirsiniz bu kez yanımızda Mert olacak inşallah. 17 haziran 25 haziran arası beni merak etmeyin anacımm. darısı herkese olsun inşallah.
canımcım benim evim çok sıcak olmasına rağmen ben oğluma hep ayaklı tulum giydirdim ve mutlaka içine gece gündüz çorap giydirdim. son bu haftaya kadar diyim kesinlikle çorapsız olmadı Mert. ha üstüne hırkaydı kazaktı giydirmedim. sadece sabah yataktan kalkınca yelek giydirip bi saat sonra ertesi sabaha kadar çıkartıyordum. üstünü kat kat da örtmedim. iki ince battaniye gece bi ince battaniye gündüz örtüyordum. oğlum allahıma bin şükür 6.5 aylık oldu burnu akmadı ateşi falan çıkmadı hiç hasta olmadı. gerçi biraz da genetik olduğuna inanıyorum ben ne ben ne babası ikimizde kuvvetliyizdir kolay kolay hasta olmayız. hatta bu çocuk niye nezle olmadı o kadar da korumadık falan oldum. yaniiii dicem şu ki ayaklı tulumların içine çorap giydirin. çorap siz de giyin gazı engelliyor. hem sizde hem çocuğunuzda gaz problemi yaşamazsınız.
geldiler canım kumrular gayet mutlu mesut süper bir tatil yapmışlar. perşembe de bozcaadaya gitceklermiş cumartesi gelceklermiş. seçim var ya pazar günü o yüzden. herşey yolunda şekercim.
kabızlık problemine keşke bi sihir olsaydı da söyleseydim allah yardımcın olsun. kaysı yiyorsundur. kaynatıp suyunu içiyorsundur mutlaka. kahve içmemeye çalış bilirsin katılaştırır.
demek öyle bizimde haziranın 3 ü 5.yıldönümümüzdü allah nice mutlu yıllarda kızınızla afiyetle sıhhatle geçirmenizi kısmet etsin mutluluğunuz bir ömür sürsün. bi yastıkta kocayın canım. clarissa ya da maşallah güzel kızını okşa benim için. 22 sinde geliyormuşsunuz hadi size iyi yolculuklar o zaman ben tatilden döndüğümde siz gelmiş olursunuz. 10 ağustosda nerde olacağınız kesinleşti mi peki? yazmış mıydın tam anımsayamadım.
sevgili arkadaşlarım...
nasıl olduğunu merak eden kızlar kısaca anlatayım...öncelikle belirteyim ki ağustos 26 da 42 yaşına gireceğim...2008 de kaza ile gerçekleşen ve düşükle sonuçlanan bir gebelikten sonra 2010 nun ocak ayında planlı olarak çıktığım bu yolda ilk planlı hamileliğimi preseed ile geçen sene temmuzda yaşadım ve erken düşük oldu,hemen ertesi ay yani ağustosta tekrar preseed ile bir hamilelik daha yaşadım yine düşükle sonuçlandı ve çalışmalar bu senenin şubatına kadar devam etti ama bir daha bişey olmadı..bende bari tüpten önce bi aşılama deneyeyim dedim ve şubatta ki aşılamam 3 gün erken gelen regl le olumsuz neticelendi...aşılama adet düzenimi inanılmaz derecede kötü etkiledi ve düzene girmesi 3 ayımı çaldı..derken nisan sonu doğum kontrol hapı ile tüp bebek için net bir adım atmış oldum..21 gün kullandıktan sonra 20 mayısta adet oldum ve 21 mayısta gonalf 450 ve menopur 150 ile iğnelere başladık,ancak iğnelerin dördüncü gününe geldiğimizde sadece 5 yumurta oluştuğunu gördük ve tüp tedavisini, yumurta sayısını doktorumda bende yetersiz bulduğumuz için aşılama yapmaya karar verdik...doğum kontrol ilacı yumurtalıklarımı istenenden fazla baskılamıştı ve beklediğimiz yumurta sayısının ancak yarısını elde edebilmiştik, 5 yumurta ile aşılama ve tüp şansı eşitlenmişti..neyse sonunda 29 mayısta olaylı bir aşılama geçirdim,olaylı diyorum çünkü eşimde bende ogün uyuya kaldık ve aşılama saatine geciktik,11:00 de olması gereken aşılama 13:30 u bulmuştu ve üstelik oraya gittiğimde hiç çişim yoktubardak bardak su içip spermler hazırlanırken yolda aşağı yukarı koşuyordum ki mesanem dolsun,neyse ki doldu ama bu kezde aşılama saati uzadı ve ben patlamak üzereyken nihayet aşılamaya girebildim..kabustu..aşılama dan sonra 20 dakika anca yattım ve tuvalete zor yetiştim...aşılamadan sonra eve geldik ve benim yumurtalar taaa akşam 8 de çatladı biliyomusunuz...neyse,aşılama sonrası günaşırı çalışın demişlerdi ogün ve sonraki 5 gün full çalıştık,preseed yine kullandım tabii çalışmalar sırasında...yaklaşık 1 hafta sonra adetin bütün belirtilerini şiddetle yaşamaya başladım ve daha önceki aşılamadan tecrübe ettiğim için herhalde yine erken olucam deddim, aynende dediğim gibi test günüme 4 gün kala kanamam başladı ufak ufak..2-3 gün devam etti ama çokkkk azdı, sanırım yavaş yavaş sökülecek diye düşünürken dün test günümdü, birde baktımki sabah kanamam bitmiş..allak allak dedim kendi kendime,teste gittim ve sonucu görünce nutkum tutuldu b hcg 610,9 du...meğer aşılama tutmuş...tam bir sürpriz oldu...tüp tedavisine başladığımızda yani doğum kontrol ilaçlarına başladığımda yaklaşık nisan sonu idi sabah akşam aç karnına arısütü bal polen karışımı bir tatlı kaşığı yedim eşimede yedirdim..kalsiyum sandoz bir tablet folbiol ve bebe aspirini dışında ilaç kullanmadım..sadece hergün bir kuru incir,salatalarda sızma zeytinyağı bolca ve süzme yoğurt bol bol yedim..birde badem şamfıstığı ceviz fındık tükettim bolca...ama en çok ta nasıl olsa aşılama tutmayacak diye tüpe kanalize olduğumdan olsa gerek çok rahattım ve bu rahatlığın etkisi büyük oldu kanımca....
düşük korkusu ile hop oturup hop kalkmaktayım,umud ediyorum ki sonuna kadar gidebilirim...darısı isteyen herkesin başına...
kartopu gözün aydın ... a.s sonucu ıyı cıkmış ... saglıcakla kucagına alacagın gunler cok yakın inşallah ...
akideciknane .. sozlerın kifayetsız kadıgı bır yerdeyız .. ama lutfen uzulme .. inaşallah senın de bebegını kollarına alacagın gunler yakın ...
denızverdı ..denızbulut ..alabama ..zarpdenız...baharnaz.. patıkler ...toana .. nisamai ...herada.. herkese bol selammmmm
zarpcım patiklercim iyi tatil dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bi an önce ayın 17 si gelsin istiyorum. tatilde oğlumun 7. ayı da doluyo inşallah güzel bir tatil olur.
havalar düzeldi galiba inşallah bundan sonra bidaha kötü olmaz gerçi pazar günü yine yağmur gösteriyo ama ;( inşallah uzun sürmez. işte o yüzden kimseler gelmiyo. işi gücü olanlar, eviyle uğraşanlar, bebeleriyle zaman geçirenler havayı güzel bulup bağa bahçeye gidenler işi yoğun olanlar derken topik sessizleşti. eee olcak o kadar. bide bi sır veriyim mi önceden herkes herkesin yazdığını satır satır okurdu ve satır satır cevap verirdi. kimse kimsenin yazdığına ilgisiz kalıp kendine fokuslanmazdı o yüzden daha fazla muhabbet olurdu kızlar sözüm kimseye değil meclisden dışarı diyim ama öyleydi.örnek patikler evinin tadilatı yüzünden uzun zamandır girmez ama geriye dönük okuyun şöyle bi 50 100 sayfa herkes patikleri merak etmiş sormuş evin tadilatı bitmiş mi bitmemiş mi merak etmiş nerde bu kız neden yok demiş demişiz falan yani. yani böyle. öyle ce diyip olaya saçma sapan mevzularla dalmalar kimseye bi hayırlı olsun dememeler sonra kimse tarafından sallanmayıp gitmeler 3013 sayfa yazı var burda kolay değil olayın sadece tüp tarafında değil burdaki güzel hatunlar diyim de yine ama lütfen bunu banamı dedin demeyin direk birilerine demiyorum içinden payınıza düşeni alın almazsanız da canınız saolsun. siz almasınızda birileri olayı farkeder o payeyi verir zaten.
mucukssss
Selam kızlar
Aranızda bal,çörek otu,tarçın karışımını kullanan var mı ? Bugün regl oldum 2. gün başlanması gerekiyormuş bu küre.Kullanıp kullanmamaya karar veremedim.Kiminde kist yapmış.Düzenli regl olurken tam eşim geleceği sırada dengemi de bozmak istemiyorum
Öptüm hepinizi
canm 4 mart- rabbim tamamına erdirsin-tikcerim allah razı olsn teşkkür bebişlrimiizi kve bizleri korusn
sevgili arkadaşlarım...
nasıl olduğunu merak eden kızlar kısaca anlatayım...öncelikle belirteyim ki ağustos 26 da 42 yaşına gireceğim...2008 de kaza ile gerçekleşen ve düşükle sonuçlanan bir gebelikten sonra 2010 nun ocak ayında planlı olarak çıktığım bu yolda ilk planlı hamileliğimi preseed ile geçen sene temmuzda yaşadım ve erken düşük oldu,hemen ertesi ay yani ağustosta tekrar preseed ile bir hamilelik daha yaşadım yine düşükle sonuçlandı ve çalışmalar bu senenin şubatına kadar devam etti ama bir daha bişey olmadı..bende bari tüpten önce bi aşılama deneyeyim dedim ve şubatta ki aşılamam 3 gün erken gelen regl le olumsuz neticelendi...aşılama adet düzenimi inanılmaz derecede kötü etkiledi ve düzene girmesi 3 ayımı çaldı..derken nisan sonu doğum kontrol hapı ile tüp bebek için net bir adım atmış oldum..21 gün kullandıktan sonra 20 mayısta adet oldum ve 21 mayısta gonalf 450 ve menopur 150 ile iğnelere başladık,ancak iğnelerin dördüncü gününe geldiğimizde sadece 5 yumurta oluştuğunu gördük ve tüp tedavisini, yumurta sayısını doktorumda bende yetersiz bulduğumuz için aşılama yapmaya karar verdik...doğum kontrol ilacı yumurtalıklarımı istenenden fazla baskılamıştı ve beklediğimiz yumurta sayısının ancak yarısını elde edebilmiştik, 5 yumurta ile aşılama ve tüp şansı eşitlenmişti..neyse sonunda 29 mayısta olaylı bir aşılama geçirdim,olaylı diyorum çünkü eşimde bende ogün uyuya kaldık ve aşılama saatine geciktik,11:00 de olması gereken aşılama 13:30 u bulmuştu ve üstelik oraya gittiğimde hiç çişim yoktubardak bardak su içip spermler hazırlanırken yolda aşağı yukarı koşuyordum ki mesanem dolsun,neyse ki doldu ama bu kezde aşılama saati uzadı ve ben patlamak üzereyken nihayet aşılamaya girebildim..kabustu..aşılama dan sonra 20 dakika anca yattım ve tuvalete zor yetiştim...aşılamadan sonra eve geldik ve benim yumurtalar taaa akşam 8 de çatladı biliyomusunuz...neyse,aşılama sonrası günaşırı çalışın demişlerdi ogün ve sonraki 5 gün full çalıştık,preseed yine kullandım tabii çalışmalar sırasında...yaklaşık 1 hafta sonra adetin bütün belirtilerini şiddetle yaşamaya başladım ve daha önceki aşılamadan tecrübe ettiğim için herhalde yine erken olucam deddim, aynende dediğim gibi test günüme 4 gün kala kanamam başladı ufak ufak..2-3 gün devam etti ama çokkkk azdı, sanırım yavaş yavaş sökülecek diye düşünürken dün test günümdü, birde baktımki sabah kanamam bitmiş..allak allak dedim kendi kendime,teste gittim ve sonucu görünce nutkum tutuldu b hcg 610,9 du...meğer aşılama tutmuş...tam bir sürpriz oldu...tüp tedavisine başladığımızda yani doğum kontrol ilaçlarına başladığımda yaklaşık nisan sonu idi sabah akşam aç karnına arısütü bal polen karışımı bir tatlı kaşığı yedim eşimede yedirdim..kalsiyum sandoz bir tablet folbiol ve bebe aspirini dışında ilaç kullanmadım..sadece hergün bir kuru incir,salatalarda sızma zeytinyağı bolca ve süzme yoğurt bol bol yedim..birde badem şamfıstığı ceviz fındık tükettim bolca...ama en çok ta nasıl olsa aşılama tutmayacak diye tüpe kanalize olduğumdan olsa gerek çok rahattım ve bu rahatlığın etkisi büyük oldu kanımca....
düşük korkusu ile hop oturup hop kalkmaktayım,umud ediyorum ki sonuna kadar gidebilirim...darısı isteyen herkesin başına...
ıyı akşamlar arkadaşlar ....
hereda rena güneş 'e maaşallah .. ne kadar guzel cıkmış .. beyaz elbısesı de prenses elbısesı gıbı ..
patıkler yenı evın tekrar hayırlı olsun ..tedavın ınşallah cok guzel gecer ..
alabama tatılınıze az kalmıs ... mertı havuzda fazla tutma ..üşümesın ...allah bu guzel mutlu tabloyu bozmasın
denızverdı .. tadılat varmıs .. kolay gelsın .. bu guzel degısıklık kıymetlı mısafırı de beraberınde cabucak getırsın .. yenı ve daımı guzel evıne yerlersın .. evın en kucuk sakını olsun ...
herkese bol selam ...
not : bugun henuz bır haftalık yenı arabamızla ufak bır kaza yaptık ..
Merhaba Arkadaslar
Tayffff, gozunuzaydin, okuyunca inanamadim. Allah saglikla devamini getirsin. Leyleklerine siki siki saril simdi! Yanliz bu Bhcg degeri ikizden fazla bence. kac tane konulmustu, preseedler ucmus....Simdi umarim oncelikle 3 ayinizi saglikla doldurursunuz, sira kalp atislarini beklemekte ama birden fazla goreceginiz kesin....azmeden basariyor. Seni ve esini tekrar tebrik ediyorum.
Cans, gecmis olsun, neyseki sizler iyisiniz. Kartopunun dedigi gibi bir kan akitmak lazim.:13:
Kartopu, yeni cicileriniz hayirli olsun. Yavas yavas digerlerine de sira gelecektir. Sevimli telaslar...
Alabama, valizler hazir mi canim? Ben de bugun yarin baslayayim diyorum.
Sevgiler herkese.
deniz bulutcumm slmtatlim nehaber nasilsinn...
tayf canım tebrik ederim. allah tamamına erdirsin seni çoooook öpüyorum şekerim.evet demek neymişşş pes etmemek gerekmiş.
darısı bekleyenlerin başına aminnnn
Eki Görüntüle 208790
tayf canim tebrik ediyorum: seniicanim benim ..rabbim kucaginada almayi nasip etsinn..kizz darisi basimiza insallahhhh. .rabbim buyuksun senden umit kesilmezz...
tayfff ne güzel bir haber bu çokkkkkk tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin. Çok heyecanlandım valla. Hadi bakalım darısı benim gibi sırada bekleyen arkadaşlara. Kocaman öptüm güzel annemizi
ıyı kalplı tayfım o kadar sevındım anlatamammmmmm senın ıyı dıleklerın senı bulduuu sana demısdım degılmı coook mutlu oldummmmmmm senı kocaman opuyorum
Tayffffffff
senı ve esını tum kalbımle kutluyorum .... Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ... Cok sevındım ... Her sey gonlunce olsun ..
[sıze=3]tayffffffff canımm benimmm cokk ama cokk sevindimmm bu haberi ne zamandır bekliyordukallahım sağlıklı hamilelikler nasip etsin kuzummmm darısı bütün isteyenler olsunnnnn...
[/sıze]
denizverdi,sağol iyi dileklerin için,demiştin ya benim dualarım kabul olur,gerçekten kabul oldu çok çok teşekkür ederim şekercim...tayf....tebrikler.....
ne olmuş foruma yahuu... bir sürü çiçek tıkladım .hiçbiri çıkmamış...çokkkk gözünaydın.allah tamamına erdirsin inşallah
özürdilerim kızma lütfen senin müjdeyi vermeni bekleyemedim belkide çok özel bi sürpriz düşünüyodun ama işte 7 aylığım ben ne yapayım duramadım dayanamaıdm telefonumun rehberini ykladım baştan sopna kimlere sölesem diyeaffet hadi hadi affet bugün bayram bak üzme bu çocuğu senin o bebeğim diyen dilleirni yesin kocan emiii maşallah mutluluğun daimi olsun inşallah lütfen geçmişte yaşadığın acı tecrübeleri unut sevincini doyasıoya yaşa şimdi kat kat değerleri görmede sıra ay pekta kafiyeli yazdım şiiir gibi hatunum beaa hadi bakalım aramıza hoşgeldin görcem seni bundan sonra alıcam ifadeni
ayyy çok mutluyum çoookkkkkkkkkkk
ne mutlu sana çok şükür beaa
günaydın herkese ve iyi haftalarrrr
tayf canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah. bak gördün mü kucağın bebeyle doldu çok şükürr. hadi nasıl oldu anlat en son kırmızılar geldi demiştin. ayrtıntı hikayeni bekliyoruz canım. çok mutlu oldukk. şenlenmiş topiğimiz çok şükür. darısı tüm isteyenlere inşallah. sen şimdi eski günlerini hiç düşünme bu hamileliğine odaklan ve hep iyi düşün hiç kalbini bozma. bu kez olcak kucağıma alcam inşallah de. bol bol dua et. bakarsın çoğul gebelik olmuştur.allah mis kokulunu kucağına almanı misler gibi koklamanı kısmet etsin inşallah canım. çooooooook tebrik ederim seni ve aileni.
[
Cans inşallah arkadaşım. Kısmetse Temmuz da başlıyoruz...
Canım çok çok sevindim. Allah tamamını erdirir inşallah. Evet anlat çok merak ediyoruz. En son olumsuz söylemiştin. Çok çooookkkk tebrik ediyorum. Evinizde bayram vardır şimdiii. Ne güzellll
çok sevindim canım, şimdi okudum mesajını Allah hayırlı uğurlu etsin, sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah. kırmızılar geldi dediğin mesajını okumuştum ama inanmak istememiştim tutunma kanaması onlar diye içimden geçirmiştim . demek öyleymiş,şükürler olsun.
tayf cım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.İnan çok sevindim peşinden ben de gelicem aha da buraya yazıyorum Ama bir şeyi merak ettim.Preseed kullananlarda bir yorumunu okumuştum.Orada düşüklerinin pressed ile ilgili olabileceğini söylemişsin.Tekrar kullanmaya nasıl cesaret ettin? Ben de bu ay kullanmayı düşünüyorum.Tüpe karar verdik nasıl olsa ama elimden gelen her şeyi de denemek istiyorum açıkçası .allah'tan ümit kesilmez değil mi
Güzel haberlerini bekliyoruz.Sağlıkla kal...
Merhaba Arkadaslar
Tayffff, gozunuzaydin, okuyunca inanamadim. Allah saglikla devamini getirsin. Leyleklerine siki siki saril simdi! Yanliz bu Bhcg degeri ikizden fazla bence. kac tane konulmustu, preseedler ucmus....Simdi umarim oncelikle 3 ayinizi saglikla doldurursunuz, sira kalp atislarini beklemekte ama birden fazla goreceginiz kesin....azmeden basariyor. Seni ve esini tekrar tebrik ediyorum.
Cans, gecmis olsun, neyseki sizler iyisiniz. Kartopunun dedigi gibi bir kan akitmak lazim.:13:
Kartopu, yeni cicileriniz hayirli olsun. Yavas yavas digerlerine de sira gelecektir. Sevimli telaslar...
Alabama, valizler hazir mi canim? Ben de bugun yarin baslayayim diyorum.
Sevgiler herkese.
kizlarr hepinize gunaydinn,,
tayfcim,,hayat suprizlerle dolu tatlim ya insallah kucaginada alirsin bebeyini kelee..
denizverdiciyim,, seninde isler baya yogun saniorim allah kolaylik versin..bebeyin de gelince daha mutlu olursun insallahhh..
kartopum,canim tesekur ederim dileyin icin..rabbim buyuk ..tatlim
heradacim,,maasallah kizina daha buyuycek annesi ..rabbim sana bagislasin hayirli evlat eylesinn sekerimm
İnşallah bir sorun yaşamayacaksın. Şimdi tadını çıkar canım. Bu arada sen hangi hastane ve dr.a gitmiştin
Canım çok çok geçmiş olsun. Sanırım büyük birşey yok. Allah korusun....
tayf tebrikler :118:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kanama demek tutunma kanamasıymış. sıkı sıkı tut bu sefer leyleği sakın kaçmasın
herada maşallah kızına büyümüş bile.dudaklarına bittiğimi söylemiş miydim?
alabama tatile gidecekmişsin. inşallah gönlündeki tatili yapabilirsin. iyi dinlenmeler şimdiden
leylekle olan son muhabbetten pek hoşnut kaldığını düşünmüyorum canımcım,bir dahaki sefere dünyaya leylek olarak gelmemek için 40 takla atıcak sıpatayf allah mutluluğuu tamamlasın inş.herşeyin yolunda gider
tayf allah mutluluğuu tamamlasın inş.herşeyin yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?