- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
tayf.... canlı tebrikler
oldumu olacak işte.
yok çatlama saatiydi yok transfer saatiydi.....demekki herşey hikaye... buna bir kez daha inandım seninle...yavrucun sıkı sıkı tutunsun sana inşallah... onun da resmini görelim emi burada... sana bir erkek gönderiyorumkız bana kalsın
tayfffff,,,cok sevindim valla tatlim ya dualarin icinde sagol amin insallah bizlerede tattirsin bu duyguyu rabbbimmm ,,insallah canim kucaginada alirsin opuyorum senii sevgilerimlee.....
canımmm öle deyipte beni mahcubiyet içinde boğma şimdiçılgın tuğbam benim,seni nekadar sevdiğimi sen biliyorsun..dualarının hayrı bana olduğundan daha fazla sana dokunacak..karşılığı olmadan verdiğin herşey ama herşey için teşekkür ederim...çokkkk seviyom ulan seni....
Merhaba Arkadaslar
Tayffff, gozunuzaydin, okuyunca inanamadim. Allah saglikla devamini getirsin. Leyleklerine siki siki saril simdi! Yanliz bu Bhcg degeri ikizden fazla bence. kac tane konulmustu, preseedler ucmus....Simdi umarim oncelikle 3 ayinizi saglikla doldurursunuz, sira kalp atislarini beklemekte ama birden fazla goreceginiz kesin....azmeden basariyor. Seni ve esini tekrar tebrik ediyorum.
Cans, gecmis olsun, neyseki sizler iyisiniz. Kartopunun dedigi gibi bir kan akitmak lazim.:13:
Kartopu, yeni cicileriniz hayirli olsun. Yavas yavas digerlerine de sira gelecektir. Sevimli telaslar...
Alabama, valizler hazir mi canim? Ben de bugun yarin baslayayim diyorum.
Sevgiler herkese.
canım süt sağmada ben medela kullandım kesinlikle tavsiye ediyorum ama elektrikli alırsan rahat edersin.bu arada tecrübeli arkadaşlar süt sağma pompası ve bebk arabası marka model tavsiyesi alabilirmiyim sizlerden lütfen :26:
tayf tebrikler :118:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kanama demek tutunma kanamasıymış. sıkı sıkı tut bu sefer leyleği sakın kaçmasın
herada maşallah kızına büyümüş bile.dudaklarına bittiğimi söylemiş miydim?
alabama tatile gidecekmişsin. inşallah gönlündeki tatili yapabilirsin. iyi dinlenmeler şimdiden
toanacım.....evet canım...çok yoğunum... tam bir konar göçer hayatı yaşıyorum..bitmesini sabırla bekliyorum..sen neler yapıyorsun...yeni bir tedavi öncesi kür filan var mı planında.....hollandaya selam
cans hocam....güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...şimdilik herşey yolunda... umarım hep böyle gider...hikayemi tamamlarım..sizde son durum ne....halaa ilaçla tedavi mi...
patikler.... temmuzda start verip bayrağı aıyorsun eline he......hadi hayırlısı...
herkese sevgiler.....
canım ben henüz başlamadım hala çamaşır yıkıyorum ütü yapıyorum. kendim için hiçbirşey götürmücem ikişort iki tişört terlik mayo okuyabilirsem kitap) görümcemde geliyo ya belki iki üç sayfa okurum. peeee aylardır elime kitap alamıyorum. oğlumu okuyorum hehheh. oğlanın listesi hazır neler götürcemi hesapladım sadece yerleştirmesi kaldı. sana da kolay gelsin hayatım aman sen de liste yap kolaylık olur.sana da kolay gelsin canım.
canım süt sağmada ben medela kullandım kesinlikle tavsiye ediyorum ama elektrikli alırsan rahat edersin.
bebek arabası inglesina bi arkadaşımın oğlan büyüyünce bana verdi bende seve seve aldım zippy model çok iyi kullanışlı ve kolay açılıp kapanıyo. ancak tabi ağır biraz. kendim alcak olsaydım bu zımbırtıların aynı işlevde daha hafifi var mı diye biraz araştırırdım. bide benim ki 2007 model . belki yeniler daha hafif olabilir. bunu göz ardı etme çünkü bebekler büyüyünce tek elle alıp açman ve kapaman gerekiyo bazen ve hafiflik önemli.
saol canım amin inşallah. sana da kolay gelsin yoğunsun galiba.
öyle kolay bitmez o işler güzelim bak patikler hala uğraşıyo. kolay gelsin gönlüne göre oluyosa harika canım hepimiz hikayeni mutlu sonla ama mutlu bi başlangıçla devamını bekliyoruz allahın izniyle.
tayfff gönlünü ferah tut ama bence çoğul gebelik inşallah hayırlısı neyse o olsun. bu topik kesinlikle anne olmak isteyenleri boş bırakmıyor ben kesinlikle bu topigin uğuruna inanıyorum. ve tabiiki topiğimizin güzel kadınlarının dualarıyla dediğin gibi. bende her zaman allah kimseyi aratmasın herkese hayırlı evlatlar versin diye dua ediyorum.
sizlerden 10 yaşküçüğüm bir çok konuda tecrübesizim yaşanmılşıklarım size bakılrısa oldukça az ama sorunu görünce dayanamayıp yazmak istedimbu arada nednemi burdayım tayfımı takip için bakıyorum ara,sıramerhabalar hanımlar benim bebiş yine kaka sorunu başladı bugün 8.gün daha önce z.yağı ve dophalc verince hemen yyapıyr gibiydi ama bu sefer bir türlü yapamıyr fitil vermiyrm o iyideğil diyrlar sizin tavsyie edeceğiniz başka bir yol varmı
umarım herkes iyidir herkese iyi hafta sonları
toanacım.....evet canım...çok yoğunum... tam bir konar göçer hayatı yaşıyorum..bitmesini sabırla bekliyorum..sen neler yapıyorsun...yeni bir tedavi öncesi kür filan var mı planında.....hollandaya selam
cans hocam....güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...şimdilik herşey yolunda... umarım hep böyle gider...hikayemi tamamlarım..sizde son durum ne....halaa ilaçla tedavi mi...
patikler.... temmuzda start verip bayrağı aıyorsun eline he......hadi hayırlısı...
herkese sevgiler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?