38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tayf.... canlı tebrikler

oldumu olacak işte.
yok çatlama saatiydi yok transfer saatiydi.....demekki herşey hikaye... buna bir kez daha inandım seninle...yavrucun sıkı sıkı tutunsun sana inşallah... onun da resmini görelim emi burada... sana bir erkek gönderiyorumkız bana kalsın

tayfffff,,,cok sevindim valla tatlim ya dualarin icinde sagol amin insallah bizlerede tattirsin bu duyguyu rabbbimmm ,,insallah canim kucaginada alirsin opuyorum senii sevgilerimlee.....

evet denizverdicim,haklısın olacağı varsa oluyor işte...ben daha temmuzda başlayacak tedavinin planlarını yapıyodum,aman şöyle olsun aman böyle olsun diye derken birde baktım meğer gelmiş bebek...inşallah resim koyacak günlere de gelebilirim şeker...tamam kız!!oğlan bana kalsın diycem ama bu hcg değeri sıpamın büyük ihtimal kız olduğunu söylüyo bana ya bakalım...belki de ikizdir ha,bir kız bir oğlan..ne güzel olurdu valla...neyse sağlıkla innşallah sonuna kadar gidebileyim de,kız erkek farketmez...

tayfffff,,,cok sevindim valla tatlim ya dualarin icinde sagol amin insallah bizlerede tattirsin bu duyguyu rabbbimmm ,,insallah canim kucaginada alirsin opuyorum senii sevgilerimlee.....

toanacım allah razı olsun...duaların nasılda kabul oldu şeker...allah razı olsun tekrar...

tayf taze hamişimiz ne haber kız

biz bekleyenler topiğin hamilelerinden(kartopu,zarpdeniz ve tayftan bol bol dua bekliyoruzzzzz ilginize

maiumutcummm,katiliyorum senin fikrine...evet dularinizi bekliyoruzz huuu hamilelerrr..bizlere dua edin ltfennn,,..

zarpdenizcimm,,kartopumm veee yeni hamis olann tayfimm dua edin bize uleeennn
seviyorum hepinizii:79:

canımmm öle deyipte beni mahcubiyet içinde boğma şimdi gebeyim yüklüyüm bak ben kaldıramam bu kadar duygu yoğunluğunu
inan bana tamamen senin yansımanım .tertemiz kalbinin güzellği içime doğmuş olmalıki canla başla canı gönülden diledim senin için şükürler olsunki allah boşa çıkarmadı dualarımızı hem bi dakika ya sen tamam şükürler olsun senin ve sevenlerinin dualarını allah kabul etti içindeki kul'a can verdi o tartışılmaz ama kendi payınıda bi takdir et ya bak aşılamadan sonraki hafta full çalışmışsın alın teri dökmüşsün hakkındı zaten hakkııııııııııınn :) bende seviyorum seni çok aaah gebe olmasam bunun şerefine bende seni uleyn der kaldırırdım kadehimi e haydi ben gideyim madem

SON OLARAK GEREK BU TOPİCTEKİ GEREKSE FARKLI TOPİCLERDEKİ HATTA DÜNYA ÜZEİRNDEKİİ ANNE OLMAK İSTEYEN EL AÇIP DİLEYEN HİÇ AMA HİÇ KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN İNŞALLAH... İÇİMDEKİ MİNİK İÇİN ŞÜKRETTİĞİM HER AN SİZLER İÇİNDE DİLEMEKTEYİM OLMAYANA İSTEYENEDE NASİP ETALLAH'IM DİYE ALLAH GÖNLÜNÜZDEKİNİ HAYIRLI EDİP NASİP EYLESİN İNŞALLAH (amin)

aay mevlütler hatimler indirmiş gibiyim af buyurun çenem düştü topladığım gibi kaçıyorum

toanacım.....evet canım...çok yoğunum... tam bir konar göçer hayatı yaşıyorum..bitmesini sabırla bekliyorum..sen neler yapıyorsun...yeni bir tedavi öncesi kür filan var mı planında.....hollandaya selam

cans hocam....güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...şimdilik herşey yolunda... umarım hep böyle gider...hikayemi tamamlarım..sizde son durum ne....halaa ilaçla tedavi mi...

patikler.... temmuzda start verip bayrağı aıyorsun eline he......hadi hayırlısı...

herkese sevgiler.....

arkadaşlar günaydın, herşeyin gönlünüzce olacağı bir gün diliyorum hepinize

toana, maiumut herzaman dualarımdasınız arkadaşlar , tüm anne olmayı isteyenlerle birlikte. adağım vardı bunun için 45 yasin okudum kızlar. bu dualara hepinizi kattım ve katmaya devam ediyorum. sizde lütfen umudunuzu kaybetmeyin. size birde tavsiye dua ederken " Hayırlısı ise olsun " değil "ALLAHIM ....... İŞİMİ HAYIRLI KIL " diye dua edin. noktaları siz doldurun artık

YÜCE RABBİM BU DÜNYADA TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERE VE BİZE TEZ VAKİTTE ANNELİĞİ HAYIRLI KILSIN

AMİNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
gunayydinn canim arkadaslarimm gununuz aydinlik olsun rabbim gonullerinizde ne varsa onu versin insallahh..

denizverdiciyim,canim kolay gelsin neguzel evini duzenlersin ,tertemiz ettikten sonra kizisinda gelir ,beraberce uzun uzun omurle yasarsiniz bebyim ya rabbim buyukk...bende napim seker ya bir kur felan yaptigim yok ama temmuzda baslarim bakalim hayirlisi..insallah bu defa bamada gulsun kader diyorum mam tabiki hayirlisi allahtan ..rabbim hayirlisini kilsin insallahhh..canim benim turkiyemede benden kucak dolusu sevgiler,,selamlarr

kartopum,, sagol tatlim dualarin icin..cunki kabul olan en guzel dua mumin kardesin
.. mumin kardese ettiyi duadir..ondan dolayi herzaman etmeni beklerim canim arkadasim
..seninde hayirlisiyla yavrun sag selim dogsun kucagin dolsun tatlim benimmmm

canım ben henüz başlamadım hala çamaşır yıkıyorum ütü yapıyorum. kendim için hiçbirşey götürmücem ikişort iki tişört terlik mayo okuyabilirsem kitap ) görümcemde geliyo ya belki iki üç sayfa okurum. peeee aylardır elime kitap alamıyorum. oğlumu okuyorum hehheh. oğlanın listesi hazır neler götürcemi hesapladım sadece yerleştirmesi kaldı. sana da kolay gelsin hayatım aman sen de liste yap kolaylık olur.sana da kolay gelsin canım.

bu arada tecrübeli arkadaşlar süt sağma pompası ve bebk arabası marka model tavsiyesi alabilirmiyim sizlerden lütfen :26:
canım süt sağmada ben medela kullandım kesinlikle tavsiye ediyorum ama elektrikli alırsan rahat edersin.
bebek arabası inglesina bi arkadaşımın oğlan büyüyünce bana verdi bende seve seve aldım zippy model çok iyi kullanışlı ve kolay açılıp kapanıyo. ancak tabi ağır biraz. kendim alcak olsaydım bu zımbırtıların aynı işlevde daha hafifi var mı diye biraz araştırırdım. bide benim ki 2007 model . belki yeniler daha hafif olabilir. bunu göz ardı etme çünkü bebekler büyüyünce tek elle alıp açman ve kapaman gerekiyo bazen ve hafiflik önemli.

saol canım amin inşallah. sana da kolay gelsin yoğunsun galiba.

öyle kolay bitmez o işler güzelim bak patikler hala uğraşıyo. kolay gelsin gönlüne göre oluyosa harika canım hepimiz hikayeni mutlu sonla ama mutlu bi başlangıçla devamını bekliyoruz allahın izniyle.

tayfff gönlünü ferah tut ama bence çoğul gebelik inşallah hayırlısı neyse o olsun. bu topik kesinlikle anne olmak isteyenleri boş bırakmıyor ben kesinlikle bu topigin uğuruna inanıyorum. ve tabiiki topiğimizin güzel kadınlarının dualarıyla dediğin gibi. bende her zaman allah kimseyi aratmasın herkese hayırlı evlatlar versin diye dua ediyorum.

toana canım hiç türkiye de tedavi düşünmüyor musun? şimdiki planın ne ? bu negatif sonuçlarla ilgili araştırma açıklama yapıldı mı? sorun nerde eşinin testleri araştırmaları vs kontrol edildi mi? bir ara laparoskopi histeroskopi birinden biri konuşuluyordu noldu o iş. tamam ağzından duayı eksik etmiyorsun etmeye de devam et ama herşeyi de sade allahtan isteme gerekenleri de yapmak için harekete geç. öyle gidip kuru kuruya iğneleri olup transfere gitme. bu işin milyonlarca boyutu sorunu tedavisi araştırması var. ne yaptığını bilceksin bilmeye çalışcaksın araştırcaksın ordaki tedaviler farklı mı neden farklı neresi farklı sana uyuyor mu uymuyor mu kendi süzgecinden geçir. vakit geçiyor canım. sakın beni yanlış anlama ben senin yazdıklarında bunları arıyorum biraz açıkçası merak da ediyorum. yabancı dil sorun falan diyosan da ozaman orayı bırakcan buraya gelcen. bak zarpa hikayesini nasıl mutlu sona erdirdi sadece bavulları alıp karı koca türkiyeye gelip bebelerini alıp gitmediler.

alabama,sagol canim aciklamalarin icin..ben tr hic tedavi olmadim burda holland da 3 defa tedavi oldum yani kan bakildi esim baya kontrol oldu ,cunki benim esimden sperm teseyle aliniyo o yuzden..en son 4.denemmi almanyada yaptirdim malesef olmadi ordada kanima bakildi yani esiminde kanina bakildi bir problem yok olur diyolar ama rahim filmi felan dememize ragmen uygulanmadi..ya herseyimiz arstirildi ama nedense olmuyo en son denemmizde lazerle uygulama yapildi yine olmadi..zor kafam karisti hersey yolunda diyince bizde birsey yapamiyoruz..bizim simdi almanyada dondurumus sperm mimiz var
..en son onu deniycez olmazsa tr diyoruz..yani budefa kararliyiz insallah bu son denemeiz bize bebeyimizi getirir..birdaha bizi yormaz..birde benim troit problemim vardi onuda kontrol altina aliyo dr yani hap kullaniyorum ama burdaki dr um vermemisti bana hapi birde vitamin eksikliyim var devam ediyorum haplarima..dr um biraz ara verin sonra baslayin dedi hemde tatlim maddiyat biliyosun bu durumlar ondan dolayida bekliyoruz bakalim rabbim rast getirsin yoksa elimde olsa coktan baslamistimm..

Alabama , bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşım notlarımı aldım. internetten inceleyeyim biraz söylediğin markaları. medalayı bende çok duydum herhalde onu alacağım. araba içinse gidip satış yerinde de bakmak gerekiyor ağırlığına falan.

dediğin gibi bende bu topiğin uğuruna inanıyorum, burada olanlar sırayla hamile kalıyorlar canım, inşallah Allah tüm isteyenlere tez vakitte versin bebişlerini.

merhabalar hanımlar benim bebiş yine kaka sorunu başladı bugün 8.gün daha önce z.yağı ve dophalc verince hemen yyapıyr gibiydi ama bu sefer bir türlü yapamıyr fitil vermiyrm o iyideğil diyrlar sizin tavsyie edeceğiniz başka bir yol varmı

umarım herkes iyidir herkese iyi hafta sonları

sizlerden 10 yaşküçüğüm bir çok konuda tecrübesizim yaşanmılşıklarım size bakılrısa oldukça az ama sorunu görünce dayanamayıp yazmak istedimbu arada nednemi burdayım tayfımı takip için bakıyorum ara,sıra
benim çok yakın bir arkadaşımın 4,5 ayönce bi erkek bebeği oldu ilk zamanlar çok gaz sorunu ve kaka yapapama sorunu vardı dr ilaç kullanmasını ,stemedi bitkisel bişeyde önermedi küçük olduğu için arkadaşımın kayınvalidesi buna hurma önermiş evet evet hurma 4 adet hurmayı bir su bardağı suda 5 dakika kaynatıp soğuduktan sonra süzüp biberonla bebesine içirdi o gündne beri şükür ne gaz soruınu nede kaka sorunu yaşamadı halada kullanıyor hurmanın vitamin açısından zengiliğide var ve çokta faydalı isterseniz bi araştırın öperim bebenizi kocaman

Son düzenleme:

DenizVerdi'cim nasılsın tatlım? Çok yoğunmuşsun. Alabama'nın dediği gibi ben bile hala uğraşıyorum. Canım çıktı desem yalan olmaz. Sana da çok çok kolay gelsin arkadaşım.
Evet kısmetse Temmuz'da başlayacağız inşallah arkadaşım.... Bu sefer son olur inşallah. Tabi en önemlisi hayırlısı olması....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…