38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aynı şey başıma geldi ve çok düşündüm. 4 hafta uyumadım. benim doktor da yaş nedeniyle kesin yaptıracaksanız 2 liye gerek yok dedi. ben yine de 2 li testi istedim. önceden rahatlayayım diye. sonuç iyi çıktı. 1/2000. bu sefer benim doktor bu risk 1/250 nin altında yaptırmasanız da olur dedi. ölçümler de çok iyiydi. düşük riski hasta bebek riskinden fazlaydı. içimden bebeğin iyi olduğunu biliyordum. şöyle düşündüm. 1/250 olasılık gerçekleşse ve sağlam bebek düşse mi daha çok üzülürüm yoksa 1/2000 gerçekleşse ve bebek hasta doğsa mı? tek başıma bakacağım o zamandan belliydi. yaş da malumunuz. 1/2000 i bile göze alamadım. ama tabii 4 hafta da uyumayıp ağladım. allah yardımcın olsun. her koşulda doğurup bakarım diyorsan yaptırma. ölçümler güzelse büyük olasılık herşey yolundadır. zaten ikili 1/5000 çıksa bile ufak bir yanılma payı her zaman var. gençler için de var. ikili test bakımından gençlerden bir farkımız yok ki.

patikler yağmur tüpe başlamadna 1 ay önce tek yumurtayla ve doktorun bu yumurta büyümez takip etmeyelim dediği ay doğal hamile kaldı. darısı tüm isteyenlerin başına

patikler yağmur tüpe başlamadna 1 ay önce tek yumurtayla ve doktorun bu yumurta büyümez takip etmeyelim dediği ay doğal hamile kaldı. darısı tüm isteyenlerin başına

ay inanmıyorum. Ne güzel. Yok yok valla herşey bahane, allah olsun istiyorsa oluyor işte. inanılmaz hikayelerden biride bu olsa gerek. Sen nasılsın Denizbulut'cuğum. işe başlamışsın alışmışsındır artık. Sana bugün fırsat bulursam bugün ya da yarın özelden bir mail atacağım. öpüyorum.

Biz bu konuda acı bir tecrübe yaşadık maalesef.Abimin eşi de 40 yaşında hamile kaldı ve amniyosentez yaptırdı.Her şey normal çıkmasına rağmen bebeğimiz treacher collins sendromlu doğdu.Alt çenesi çok gerideydi ve bir sürü malformasyonla doğmuştu.3 yıldır nazal hortumla besleniyor.Her şeyi göze alırım derken çok iyi düşünmelisin.Allah yardımcın olsun...

canım benim sen de tüp e karar vermişsin sevindim. tez zamanda bebeğin ablasını bekletmez de gelir işallah.Evin de hayırlı olur işallah.Ben de çok istiyorum yeni bir evi bebeğim orda dünyaya gelsin istiyorum ama bakalım biraz zor gibi bu sene ama..
deniz bulut un da dediği gibi aralık 27 de negatif sonucu aldım. mayıs ta tekrar 2. kez denerim diyordum. hatta 3. olmazsa 4 yü asm de ağustosta denerim o da olmazsa son şansımı 2012 de kulanır bu sayfayı sonlandırırım diyordum.(tabi yumurtam olursaydı) neler neler. olmaması üzerine proje olur mu hiç? iki negatif tüpten sonra böyle düşünüyor insan işte.
şubatta ve martta normal bir kadın doğumcuya gidip takip yaptırayım diye düşündüm. ocakta dinlendim. şubatta gittim bir tek yumurtam bile yoktu. martta gittim tek yumurtan var buna aşılama yapalım ama büyütmek için yüksek doz ilaç kullanmak gerekir dedi doktor. ben de dedim yüksek doz ilaçla tüp yaptırırım bu ay da kalsın dedim.adetin 12. günü gittim yumurtan 8mm de kalmış büyümemiş bu ay takibe devama gerek yok bu yumurtadan bişi çıkmaz dedi. pek üzülmüştüm. ama işte doktorumun büyümemiş dediği o yumurta benim kuzum şimdi.:) çok mutluyum rabbimin mucizesi gerçekten .herkese verir işallah.
hamileliğin her aşaması çok zormuş gerçekten . rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip eder işallah. her zaman dua ediyorum

Son düzenleme:

Nasılda zor bir karar bu böyle.nasılda zor beklenen bir sonuç bu. sen ,alabama,herada,kartopu,zarpdeniz hepiniz yaptırdınız bildiğim kadarıyla. valla tebrik ediyorum.
benim içimi rahatlatıyor hepinizin sonucunun iyi çıkması.
biliyorsun ben kan vermeyi unuttum motosiklet arabaya vurunca .sonra gittiğim de ise boşver dedi aminiyo yaptır dedi peki dedik geldik. ama zaman geçtikçe korkular sardı.
çok zor bir karar allahım herkesin yardımcısı olsun.

canım yeğene allahım acil şifa verir işallah. yengene abine de alalhım sabır güç kuvvet versin. allah yardımcıları olsun. demekki aminiyo bile çare değil.

günaydın hekese
iyiki doğdun denizverdi nice mutlu yıllara

Günaydın Kızlaaarrrrrrrrr.....

DenizVerdi'ciğim doğum günün kutlu olsun. Herşey gönlünce olsun. Tüm isteklerin kabul olsun...

Merye'ciğim ben 1970 Kasım doğumluyum. Öpüyorum tatlım...

gunaydinn arkadaslariimmm...

denizverdiciyimm,iyiki dogdun sekerim iyiki varsinn nice mutlu yillara hayirli uzun omurlu ol sen emi.. opuyorum arkadasimmm

Doğum günün kutlu olsun DenizVerdi Hayat neşenden hiçbir şey eksiltmesin, yeni yaşında her şey gönlünce olsun. Seneye kızınla birlikte kutlayasın inşallah

denizverdi..doğum günün kutlu olsun hayatım...nice nice mutlu senelere...

çok teşekkürler arkadaşlar... sizleri sarıyorum

alabamacım...
haklısın... hiç kolay değilmiş bu işler..ama hiçbir işten korkmuyorum.yeter ki sağlığım olsun...

hayatımın dönüm noktası diyebilirim.dün tamlamam gereken son evraklarımı teslim ettim kuruma... 2 3 ay içinde haber gelecek.. hayırlısı ile sıramı öğreneceğim.

mutu bir başlangıç.... evettt... çok doğrusun..çokk sevdim bu cümleni...

yok mu yeni resim

merhabalar kızlar,denizverdi,toana size de denizverdinin dediği gibi canlı selam...denizcim şu doğumgünleri oldum olası hep kaçırdığım şeylerdir,bu yüzden çok arkadaşımı kırmışımdır,bu durumdan tek hoşnut kimse sevgili kocacım,iyiki böylesin der durur hep..çünkü doğum günlerimi ben bile unuttuğum için onuda strese sokucak mevzuular yaşanmıyo ve bir erkek olarak benim unutkanlığımdan oldukça memnun kendisi...

ama bu sene nedense hep doğum günümden önce ah bir hamiş kalabilsem deyip durdum,iyi ki allahtan başka bişey dilememişim

yahuu ben sürekli regl belirtisi yaşıyorum,bugünde hep sanki oldum olucam gibi olup durdum,yağmursesi oluyo öyle dedi ama bir türlü içim rahatlayamadı..böyle olan varmı bises versin hele...hani olur ya tam olmak üzereyken anlarsın da bir saat içinde oluverirsin filan,onun gibi..100 kere tuvalete gittim aha da oldum diye....ayyyhhh valla zor geçti gün bu yüzden..çok korkuyorum tekrar düşük olucak diye yahuuu..

çocuğa bir yemek yedirme metodu da benden ...ne veriyorsanız onunla dolu kaşığı havaya kaldırın. çocuk elinizi takip edecektir..uçak geliyoooooo diye havada kaşığı uçurun.en son ağzında inişe geçsin....

bir tane daha... yazdıkça geliyor....çocuğun yanında birileri olsun yemeğini yedirirken... diğerleri de ağzını açsın... hani bana hani bana ,bana ver bana ver desin...kızıştırma ile umarım yer..

bir de yemeyen çocuğun yanına mümkünse eğer iştahla yiyen biri olsun... bi sana bi sana yöntemiyle deneyin yedirmeyi..

kurstaki bir arkadaş ta çocuklarını aç bıraktığını yani yemeleri için hiç zorlamadığını acıkınca çocuklarının kendilerinin istediğini bu şekilde hiç yemek seçmediklerini söylemişti bu konuda..çevreden tepki almış uyguladığı zamanlarda.. ama sonuçtta o kazanmış

çoook yıllar önceki hamileliğimde aynı belirtiler bende de vardı.. ha geldi ha gelicek gibiydi... ama hamileydim...orkma inşallah bu sefer biey olmayacak..

şimdi bir kızı olam bir tüp arkadaşım da aynı benim gibiydi... test zamanlarında yok karnım ağrıyor yok olacağım derdi...
belirti arama... oluruna bırak... seyret... hatta havaya gir bence... gün be gün... hata anı değerlendir.şımart kendini... ben hamileyim de.... şimdi mutlu olma zamanı

yaa denizcim salıvercem kendimi ama elimde diil işte olmuyo bir türlü...pek çok konuda çok pozitifim ama hakikaten bir düşük daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum şekerim..ama düşüklerimden hatırlıyorum böyle olmamıştı hiç biri,birden kanama arkasından ağrı başlamıştı..yok yok diildir yaaa,abartıyorum farkındayım aslında ama psikoloji işte...doğurucam huleeeeeyyynn ben bu sıpayı..inat ettim valla...allahım sen yardımcım ol,ne diyim...zaten olacaksada önüne geçilmez tecrübede sabittir..asprinimi folicimi yutuyorum,bolca su içiyorum,clexane iğnemide oluyorum 4 gündür daha ne gelir elden..dün tekrar test yaptırdım değerde katlamış..eeee,eşşek ceyda bi sakin olsan diyorum azıcık...

tayf nasılsın ? bak bu sefer uğurlu gelecek burası bebeğin de gelecek sana. inanıyorum

canımsın denizbulutum yaa..bende kendimle kavga ediyodum...batu oğlan nasılmış bakalım
okudunmu yazdığımı,sende de oldumu böyle şeker,yağmur sesi 6. haftaya kadar oluyo diyo..

denizverdi nice yaşlara canım. eşinle kızınla inşallah.

valla bu yemek yedirme taktiklerinin bazıları 6,5 aylık çocuğa bile işlemiyor. canı isterse yiyor istemzese yemiyor. aç bırakmaya gelince arkadaşımın 2 yaşındaki kızı oldum olası iştahsızdır. neler denemediki. bütün gün yemek vermeyip istemesini beklemeyi de. aç kaldıkça daha da bir aç kalmak istiyor yemek yemedikçe büsbütün istemiyor diyordu. zor iştahsız çocukla uğraşmak.

ama bazen bizden iyi biliyorlar ne yapmaları gerektiğini. batu nun dünkü iştahsızlığının nedeni anlaşıldı. tüm katı gıdayı reddettikten sonra dolaşmaya çıkartınca altını doldurdu. dışarı taştı bezden. allahtan bir daha çıkmadı. iştahı da düzeldi sonra. demek gazı karnında ağrısı varmış o nedenle ağzına birşey koymazmış.

canımsın denizbulutum yaa..bende kendimle kavga ediyodum...batu oğlan nasılmış bakalım
okudunmu yazdığımı,sende de oldumu böyle şeker,yağmur sesi 6. haftaya kadar oluyo diyo..

adet belirtisi mi? olabilir. kasıkta belde ağrı olması falan normal. gögüslerde setleşme başladı mı? birksç güne o başlar. ben adet kanaması üstüne hamile olduğumu anlamıştım ve kese görmeye gittiğim bir doktor boş kese olabilir demişti. üstüne kanama da devam edince 10 gün düştü düşecek diye beklemiştim. düşsün diye progesteron vs de kullanmadım. kürtaj olmaya gittiğim gün de bebek olduğu anlaşıldı. kısaca gelecekse geliyor

evet yaa,yemek yemeyen çocuk gerçekten çok zorrrrr..abimin küçük kızı öyle,8 takla atıyoruz önünde ama nafile,yemeyecekse yemiyor sıpa...büyük kızıda tam tersiydi yemek saklıyoduk,velet su içse mmmmmmh yapıyodu...

43 yaşında 9 cm lik bir miyomla hamile kalan yüksek tansiyonu olan kilolu arkadaşım (83-84 gibi) bugün benim doktora gitti. miyom demiş olsun önemli değil demiş. kilo demiş bana ne senin kilondan demiş. tansiyon demiş olabilir bir kalp doktoruna git o takip etsin demiş, amniosentez demiş bebek iyi gözüküyor sen karar ver demiş. 16 haftalık oldu şu an. diğer doktorlar yok miyom iç organlara böbreklere baskı yapar o olur bu olur diye korkutmuşlardı rıza bey rahatlatıp yollamış. demiştim ona da olmaz %5 olasılık demişlerdi. o da boşvermişti. denemiyordu bile. hamile kalınca önceleri menapoza girdim sanmış. ama olunca oluyor işte ümidi kesmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…