38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

zarpdenizcim,bebek partisi harika olmuş sahiden...sana güzel yolculuklar diliyorum..sağ salim gelin inşallah...

uzun bir aradan sonra selam ...

sürekli anlamsızca kesilen netten kurtulduk :)
sitenin internetini bağlattık bakalım bu ne kadar sağlıklı
Çok şükür Enes Can ve ben iyiyiz, mevlüdümüz yapıldı, Enes gündüzleri genelde kısa süreli uyuyor, ve sürekli emiyor geceleride benim pil bitmiş oluyor, pazartesi aşımız var, sancıları biraz daha hafifledi ama ıkınmaları var gazını kendi halletmeye çalışıyor sürekli, özellikle sabaha karşı başlıyor ıkınmalar acaba gece üşütüyormu diye düşübnmeye başladım. çok sıcağa alıştırmadım bir penye battaniye ile uyutuyorum emziğe alıştırmaya çalışıyorum henüz başaramadım ama son günlerde elinin ve parmağını emme hareketleri gösteriyor eldivendeden elini ara ara çıkarıyorum yüzünü çiziyor, pazartesi 3 aşımız var, şimdilik sadece anne sütü devam ediyor su dahil hiçbirşey vermedim hala. Sütüde ilkı emmede hep genzine kaçıyor bunu çözemedim, bileklerimin ağrısı devam ediyor drada gidemedim hala . Enes Cana bazıları su verilir diyor ama ben vermedim. şimdilik aklıma gelenler bunlar.

geçmişi 2 gündür okumaya çalıştım

Tayf Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla bebiş/lerini
enbu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla bebeğini.
Denizverdi tadilat devam ediyor sanırım kolay gelsin yeni yaşın güzellikler getirsin.
Zarpdeniz doğuma karar verilmiş genel anestezi bende genel anestezi olmuştum canım. Allah sağlıkla süslünü kucağına almayı nasip etsin canım Maşallah canım az kaldı. haftayada yolculuk varmış şimdiden hayırlı yolculuklar, parti olayı güzelmiş eğlenceli ve öğretici tabii hediyeler kısmı daha da zevkli :)
doğum yapacağın yer henüz kararlaştıırlmamış belli olunca yazarsın dimi kimbilir belki o tarihte İzmirde olurum sonraki hareketleri düşünüyor insan
Alabama iyi tatiller Yakışıklınla güzel bir tatil dilerim, sağlıkla gelin
Cans geçmiş olsun Allah kazasız yolculuklar nasip etsin
Kartopu gözünaydın sonucun iyi çıkmış sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah.
Patikler köye tatile gidiyormuşsun ohhh missler gibi bir hava, sonrası missler gibi güzel haberler ver bize canım tüp tedavin başlıycakmış.
Rieuse yengen ve abinin Allah yardımcıları olsun okudum üzüldüm.
Herada mevlüdünüzü Allah kabul etsin süslüne Maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun
Mert Enes önemli diil canım seni çok iyi anlaıyorum :)
Altınyunus sünnetinizide yaptırmışsınız Maşallah. yakışıklını Allah nazarlardan korusun
Maiumut çieklerin güzeldi sen neler yapıyorsun
Toana bir sonraki tedavini burda düşünüyorsun sanırım inşallah canım.
Akideciknane inşallah sende sonraki tedavinde bebeğine kavuştursun Rabbim.
Merye süslünün kabız problemi uzun sürmüş ama sanırım çözülmüş sevindim canım ya çok zor oluyor gazını bile yapamamak zor bebişler için. sen ek gıdaya başladınmı?

gözümden kaçan, yazamadığım arkadaşlarada selam..

selam .. çok sevindim haberini okuyunca en son leylek muhabbetinizi okumuştum epey bir zaman oldu topiğe gelememiştim.

baharnazcım benim leylek işi tamam,allah taksiratını affetsin...ancak şu ilk üç ayı bi atlatsaydım hayırlısıyla...neyse,umarım sende çok iyisindir ve herşey yolundadır şeker...geçmişi okuyordum da çok güldüm ara ara...valla topicin kızları pek bi alemmiş...

şekerim senin şu leylek muhabbetine de bayılıyorum hani:)

gerçekten de çok bilinçli bir sıralama takip edip doğru karar vermişsin. ne güzel. ben de dörtlü ve detaylı ultrasyon yaptırıp kararımı ona göre vereceğim.senin de ha gayret az kaldı:) o günlere ben de gelebilecek miyim? herkes bebeğine sağ salim kavuşsun işallah...

canım merak etme danan sağlıkla sıhhatle doğacak inşallah....

güller...herkese selam...umarım herkes çok iyidir.. sağlığınız yerindedir.yorgunluktan bu saatlerde sızıp uyuıyorum.arada okumaya çalşıyorum. ama yazamıyorum... gönlüm sizlerle....hoşçakalın..sevgiyle kalın

Evet bu leylek işi hoşuma gitmeye başladı, dediğini yapacağım hayatım.
Canım az kaldı gelmene çok güzel. Bu parti olayı çok güzel olmuş gerçekten. Yanlız şu bezi yanlış da bağlamasaymışın daha iyi olacakmış. Neyse sonra gerçeğini yaptıkça iyice öğrenirsin nasılsa

Evet hayatım birkaç güne kadar gidiyorum kısmetse. Sen de mevlüdü yapmışsın. Eminim çok hafiflemişsindir. Ben 2 aylıkken günde bir çay kaşığı su vermeye başlamıştım. Nedense hep susuz kalacakmış gibi geliyordu bana.

Kolay gelsin canııımmmmmmmmmmm...

Son düzenleme:
selam kızlar havalar ısındı herkes biyere gidecek.gidin gidn dinlenin enerji depolayın darısı bana olsun.

tayf canım valla bende bu leylek muhabbetini sevdim,inşallah bizede uğrar şu leylek yoksa ben peşine düşerim.bilen varmı bu mevsimde hangi ülkede olur şu hain leylek:))

denizverdi kolay gelsin canım aslında benim evinde çok ihtiyacı var tadilata da ben tersini yapacam galiba paraları önce bebişe harcayacam.inşallah sıranız önde olur gelir denizin erken gelir.onu bekleyen teyzeleri var.

alabama iyi tatiller size canım

zarpdeniz canım gelişiniz yakın hayırlı yolculuklar.

patikler sizede iyi tatiller canım.inşallah bu yaz hepimiz kavuşuruz meleklerimize.

denizbulut sizlerde iyisiniz inşallah.

kangurumdan epeydir haber yok umarım iyidir.

baharım allah mevlüdünüzü kabul etsin canım.

merye canım ya dr lar neden bir yol yordam göstermiyorlar meryemin sorununa.yazık ya çok üzülüyorum ne demek sekiz gün
illaki bir çözümü vardır:26:

herada prenses nasıl babasıyla arası nasıl?

akidecik canım sesin çıkmıyor herşey yolundamı?

toana canım hazırlan leyleğin peşine düşeceğiz

altınyunus ses ver.

sanırım unuttuğum kalmadı varsa afola

Baharnaz teşekkür ederim.Abim ve yengem hayatlarının en zor 3 yılını geçirdiler hala da devam ediyorlar.Yeğenimin ameliyatla çenesi öne alındı.Ama benim kuzum çok şeker inanılmaz zeki.Çeneyle birlikte dil de geride olduğu için ses çıkaramadı tabi ama kendince bir dil geliştirdi.İnanılmaz zeki ve yetenekli her şeyi anlatıyor.Şimdi konuşma terapilerine başladı.Öğretmeni gözde öğrenci seçmiş :) Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etisin. Enes Can'ıma da sağlıklı,uzun ömür versin.
Patikler okullar kapanınca tatile gidecektin.İyi dinlenmeler sana.Dönüşte güzel başlangıçlar olsun...
Maiumut beni unuttun:) Leyleği yakalayacağız biz de hiç merak etme.
Herkese iyi geceler.Sevgiyle kalın...

Denizverdi canlı günaydın :)

Maiumut saol canım.
Riesue duaların için Allah razı olsun. Yiğenin için yengen ve abin ellerinden geleni herşeyi yapıyorlar İnşallah sabırla sevgiyle sorunları aşacaklar. Maşallah yiğenine öğretmenin gözdesine en kısa zamanda konuşma problemini çözer.

Patikler havalar sıcak çekilmez olduğunda acaba su versemmi diyorum, yaz günü ver diyenlerde oluyor, sonra vermekten vazgeçiyorum, enfeksiyon kapar sudan diye...

Arkadaslar Merhaba

Baharnaz, Hosgeldin canim! Ozledik! Umarim yakinda hem senin hem de Enes Can'in sorunlari cozulur. Gazini kendi cikarmaya calismasi da guzel, umarim yakinda iyice basarili olur, emzirdigine ve O'nun da emdigine cokkk sevindim. Su ile ilgili umarim sana bilegi verenler olacaktir. Kilolar azaldi mi biraz, cunku her emziriste 150 kalori harcandigini okumustum, ise yaradi mi sizde? Mevludunuzu Allah kabul etsin.

Rieuse, Izmir'in biraz daha asagilarinda Caretta'larin oldugu yerde olacagiz, bekleriz yine de... Kavusmaya az kalmis, yakinda sizin de guzel haberlerinizi almak umidiyle...

Maiumut, yakinda deneme hazirliklari var sanirsam, sansiniz bol olsun canim.:13: Leylekler nerede diye sormussun. Benim ciddi anlamda en cok leylek gordugum yer Fethiye-Koycegiz arasindaki turistik yerler. Hatta Dalyan'a giderken Ley Ley diye bir lokanta var, siz yemek yerken leylekler evcil hayvan gibi masalarin yanlarinda dolasiyorlar, bir de nereye baksan her elektrik direginin uzerinde bir leylek yuvasi var. Yakinda leyleklerin sana ve diger tum isteyenlere bebisini getirmesi dilegiyle...:13:

Denizverdi, bu sefer kelimelerin duzgun olmus, bilgisayar biraz dinlenince duzeldi galiba?

Patikler, yakinda umarim cok bebek bezi denemeleri yapip hatta ve hatta cok dakik olup birinci olacagim canim.

Alabama, simdi Mert ile yuzuyordur kesin...yarasinnnn.

Deniz Bulut, Batu'yu almis dolasmaya cikmistir.

Altinyunus, Umut ile bahcede keyif yapiyordur.

Herada, Rena Gunes'i besliyordur.

Diger kizlar da sanirim alisveristelerdir, hava da guzelmis, ohhhhh....

Patikler havalar sıcak çekilmez olduğunda acaba su versemmi diyorum, yaz günü ver diyenlerde oluyor, sonra vermekten vazgeçiyorum, enfeksiyon kapar sudan diye...

selam herkese

baharnaz bildiğim kadarıyla yaz veya kış meme emen bebeğe ilk 6 ay veya katı gıdalara geçene kadar su verilmez. anne sütünün % 97 si su sanırım. anne sütünü arttıran en önemli etken de su. hatta kaşık mamaları değil de normal anne sütü yerine mama alıyorsa yine fazladan su verilmez. verileceği zaman da normal içme suyunu vermiyoruz. temiz içme suyunu kaynatıp bir şişede soğutup öyle veriyoruz. ne kadar zaman bilemiyorum ama en azından 1 yaşına kadar böyle. mama için kullanacağımız sular da böyle. önce kaynıyorlar sonra ya gereken ısıya kadar soğuyunca amamyı koyuyorsun veya benim gibi kaynamış suyu düzenli bir şişede soğutup saklıyorsun ve biberonda mama konacak dereceye kadar ısıtıyorsun.

deniz bulutcum,ne güzel şeyler konuşuyosunuz ,imreniyorum valla...umarım bunları konuşacak günleri gösterir allahım...öpüyorum bebişlerinizi..

tayfımmm canım öğlen tam yazıyodum sana preseed topiğinde elektirik gitti..
nasılsın kuzumm ne yaptın gördünmü bebişini veyada bebişlerini burda yazılrını okuyorum bazen kafana takılan şeylerr oluyomuşş sakın kuzumm aklına hiç kötü şeyler getirme her zaman iyi şeyler iyi olsun..ben inanıyorum herşey yolunda gidicek ve güzel olucak..

bu arada bizde cinsiyetimizi öğrendik oğluşum oluyor teyzesi allahım hepimizin yavrusunu sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…