38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

göğüslerim sanki ağırlaştılar ve acıyolar...ağrı diilde böyle hani kasıklarında indanın olmadan önce bi ağırlık bi hoşnutsuzluk olur ya hemen arkasından da olusun zaten ,öyle bişey..hoş gerçi aynısını yerleşme kanaması olmadan önce daha şiddetle yaşadım ama ..

teşekkürler deniz...

öfffff..... çokkk kötü koktu... .oklu batu .oklu batu

tayf......

bırak evham yapmayı...senin oğlan karnını ağrıta ağrıta geliyo işte

benden iyi akşamlar...herkese tatlı uykular

tayf....
o otel odasında.yalnız değilsin...birbirinize iyi bakın...

ay anacım bu otelde de internet ne yavaş yahuuu..deli etti beni....
denizverdicim ,haklısın canım boşuna kaygılanıyorum...sağol moral için şeker...ben ufak ufak kaçıyorum,kendine iyi bak öpüldünnnnnn

kızlarrrr biz yarın tatile gidiyozzzzz

herada tatlımmm 8.yıldönümünüz kutlu mutlu olsun nice 50 senelere inşalllah.
denizverdi senin de doğumgünün kutlu olsun canım az kalmış sıraya giriyomuşsunuz yani sıranız belli oluyomuş allah şanslılardan kılsın en birinci olun inşallah. o sıradaki herkes evlatlarına en kısa zamanda kavuşsun o süre hepinize kısacık gelsin inşallah. bunu sizden çok o bebeler için istiyorum dua ediyorum. biran önce sıcak yuvalarına kavuşsunlar. resim artık gelince yüklerim canım.
zarpcımm biliyorum sen akıllı kadınsın eminim benden daha fazla planlısındır yurt dışından geliyosun sonuçta daha organize olman gerekiyodur hemde seyahatleri sık yapıyorsunuz. artık kendini yorma misafir ağırlamışsın zor olmuştur son zamanlarda bu yorgunluklar. haklısın hayatım mertle geçecek tatil herşeye değer. oğlumla paylaşacağım zaman dünyaya bedel.
denizbulut vallahi bazen enteresan şeyler oluyo benim oğlanda mesela azcık ılıktan sıcak olsun ağzını açmıyo halbuki ılık yani sıcak değil aynı çorbayı soğuk veriyorum hüpletiyo. yada en sevdiği bebe bisküvili yoğurdu verip on kaşıktan sonra çorbayı dayıyorum biraz önce yemediği o değil sanki hüpletiyo. sağları solları belli olmuyo.fazla karışık kuruşuk şeyleri yemiyo. kabak patates havuç pirinç yapmıştım yemedi. dün kabak bol dere otu soğan ve pirinç yaptım nerdeyse iki tabak yicekti. aralarda su veriyorum. kavunu çok seviyo. şeftali sevmedi. en sevdiği öğün kahvaltı. bugün az yedi mesela. diş çıkarcak artık galiba inşallah tatilde çıkartmaz. yoksa tatil işi kebap olcak.
tayf kadın vucudu dışardan bize tutunmak isteyen her şeye otomatikman düşür kurtul sinyali veriyormuş. şu an senin vucudun regl olmak ve embriyodan kurtulmak istiyor. o yüzden ilk üç ay zor zaten. ama bizim güzel bebelerimiz ise senden benden fazla hayata tutunarak düşmemek ve vucudumuzu ele geçirmek için öyle bir diş geçiriyorlar ki bize onları vucudumuz atamıyor. o hissettiklerin o savaşın kareleri. sen beynen hep vucuduna sinyal gönder. ben kalmasını istiyorum diye tabi hayırlısıyla sağlıkla gelsin demeyi de unutma. o savaşı bebeğin yada bebeklerin kazanacak canım.

Alabama iyi tatillerrrrrrr!!!.Benim için de denizin,kumun,güneşin tadını çıkar.Zira burada gökyüzü 2 haftadır kapkara içimi kararttı valla .Allah içinize sindirsin oğluşunla çok eğlenin çooook.
DenizVerdi cim hadi yaklaşmış büyük gün.Güzel kızınla keyif yapacağın zamanlar yakındır. Bu yorgunlukların hepsi geride kalacak.
Tayfcım sen neden kendine dert ediyorsun bu ağrıları ? Olağan şeyler onlar rahim büyüyor tabiki olacak ağrı!Hepsinin de tadını çıkar ya bırak korkuyu.İkiz istiyorum olacak dedin bak oldu.Şimdi de sağlıkla kucağıma alıyorum de :) Hadi hadi sıranı sav da bize gelsin sıra !
Hepinizi kocaman öptüm.Sağlıkla kalın...

teşekkürler deniz...

öfffff..... çokkk kötü koktu... .oklu batu .oklu batu

tayf......

bırak evham yapmayı...senin oğlan karnını ağrıta ağrıta geliyo işte

gelsin bakalım,geleceği varsa göreceğide var elbet dananın

benden iyi akşamlar...herkese tatlı uykular

tayf....
o otel odasında.yalnız değilsin...birbirinize iyi bakın...

evet canım haklısın,gerçekten yalnız hissetmiyorum artık..inşallah sonuna kadar devam eder

yaaa alabamacım,ne güzel söyledin,umarım bu savaşı benim sıpa(lar)kazanır:82:

haklısın canım,bugün daha az oldu ve daha rahatım...ikizdir umarım...

benim gibi nicedir bebek yolu gözleyen bütün tatlı kızlar,öğrendiğimden beri hep dua ediyorum,allahım hemen ama hemen herkese gönder leyleğini diye...inşallah dolacak taşacak kucaklarımız hep beraber...

bu arada kanamamın başladığı gün topiclere gözatıyordum şöyle,kimler napmış diye,farkettim ki uzun zaman bebek arayan tüm kızların bebişleri olmuş sonunda...bunu farkedince dedim ki bak görüyomusun ceyda,aslında allah kimsenin kucağını boş bırakmıyor,bazılarımız çok arıyor bazılarımız biraz daha az ama sonunda herkesin bir şekilde bebişi oluyor...ben çok inanıyorum hepimizin bebişi olucak ama öyle ama böyle..

tayf sayende leylekle bebeği o kadar özdeşleştirmişim ki bugün çok komik bişey oldu. Kitap okurken birden bir gürültü duydum.Çatı katındakiler heralde pencerelerini açık unuttular içeri leylek girmiş dedim.(Sanki hayatında leylek sesi duymuş gibi) Kapıyı açıp baktım ki karşı komşumun bebeği olmuş ,hastaneden geliyorlarmış . viyaklayan oymuşşşş :) İnanılmaz tatlı minik bir zenci oğlan :) Bendeki salaklığa bak leylek girmiş içeri başka kuş kalmadı çünkü :))))) Neyse az kaldı eşimin gelmesine ben de yakalayacağım leyleği işaretler öyle gösteriyor

çılgınnnn aayyyyhhhh,çok güldürdün beni allahta seni güldürsün ne diyiim...bu gerçekten bir işaret olmasın kızzz...çalış çalış,sıkı çalış...leyleğin nereden nezaman gireceği hiç belli olmuyomış anacım...kolay gelsin şeker...

gadınımmmm seninle telde uzun uzun görüşüyoz ama yazmadan geçemeyeceğim,amniyosentez gerçekten zor bir karar ama ben eğer allah o günlere kadar götürürse yaptırırım diye düşünüyorum çünkü allah korusun çok zayıf bi ihtimal bile olsa doğrusu sakat doğumu göze alamam heralde...yani ben hayatta iken tamamda benden sonra nice olur o çocuğun hali..hayat sağlıklıyken bile yeterince zor bide öylesi evlerden uzak olsun...canım sen bilirsin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...yaşımızda malum...allah yardımcın olsun bir tanem,canım arkadaşım benim...deli kız seviyom seni bilesin...

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Evet arkadaşım seninki de diğer mucize hayatlardan kesinlikle bir tanesi. Zaten herzaman allahın mucizesine inanmışımdır, seninkiyle de iyice pekişti diyebilirim. DenizBulut'unki de öyle... Allah inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelmesini sağlar, güzel güzel kollarına alırsın inşallah...
Ne diyeyim ki tekrar tekrar gözün aydın arkadaşım...

Tadını çıkarrrrtttt... O hep allahın izniyle seninle olacak...

Alabama'cığım iyi tatiller arkadaşım...Güzel güzel dinlen oralarda....Öpüyorum...

Merhaba Arkadaslar,

Bir kac gundur yazamadim, sayfa sayfa gitmeye karar verdim.

Tayf, leylek leylek dedin bak bebislerini getirdi. ARtik dogduklarinda da anlatirsin "sizi leylekler getirdi diye" Kese ve kalp atislari icin hangi gun gideceksiniz? Guzel haberlerin arkasini bekliyoruz.

Rieuse, komsunun bebisi hayirli olsun. Esine az kaldi sanirim, simdiden Tayf gibi leylek leylek demeye basla diyecegim ama kus deyince zaten senin aklina hemen leylek geliyormus, bu sevindirici cokkkkk.

Patikler, canim bu leylek olayina sen koye gidince iyice konsantre ol, eminim vardir oralarda....:13:

Son düzenleme:
Deniz Bulut, Batu'cuk demek yemek yemedi ama cocugun super bir nedeni varmis! Bundan sonrakilerde sana isik tutar artik. Ben de gebe kalan arkadasini soracaktim, masallah 16 haftalik olmuslar bile....Haklarinda hayirlisi olsun, tamamen kendilerinin karar verecekleri bir durum, kolay gelsin diyorum.

Denizverdi, yeni yasin kutlu olsun canim. Bir sonrakini kizinla kutlayacaksin cok heyecanli...Umarim siraniz cokkkkk yakina cikar, hersey dilediginiz gibi olur.:13:

Alabama, bugun yolculuk gunu....Gule gule gidip gelin arakdasim, yolunuz acik olsun. Anilarin ve fotolarin bol oldugu harika bir tatil diliyorum size...

Yagmursesi, AS bizim de cok zorlandigimiz bir karardi! Zaten cok zor elde edilmis ilerleyen bir gebelik.... Ikili teste ense kalinligi normal ve burun kemigi gorulmustu fakat kan testi sonucu cok da parlak cikmadi ama Memorial'deki doktorum bir sorun olmayacagini ama dortlu testi ve detayli ultrason zamanini beklememizi ve son karari o zaman vermemizi soyledi. Biz %5'de olsa dusuk riskini cok da almak istemiyorduk basindan beri... Halbuki gebe kalmadan once yasim nedeni ile mutlaka yaptiririm diyordum! Sonra 4'lu test ve detayli ultrason sonuclari guzel cikti, bir sure daha yaptirip yaptirmama kararinda debelendik durduk ve sonra da yaptirmama karari aldik. Bununla da yetinmeyip 1 perinatolog, 2 ayri doktorun da goruslerini aldik, zor bir surecti.... O yuzden bu tamamen senin ve esinin karar verecegi bir durum, hakkinizda hayirli sonuclar olsun.

Kartopu, bebek arabasinda Graco'nun en son cikan travel setini aldik, biraz once evirip cevirip kod var mi diye baktim ama kitapcik sanirim standard bir kitapcik.
Araba koltugunun uzerinde Snugride 30 yaziyor, umarim bir ipucu olur. Dosemesinde pembeli, turkuazli sirin cicekler var. En keyifli kisim kiyafet almak diye dusunuyorum, o kadar komik ve minikler ki... Cok kolay gelsin.

Merye, nasil oldu Meryem?

Baharnaz, artik su bilgisayarinin kablolarini yaptir guzelim, senin ve Enes Can'in haberlerinizi bekliyoruz.

Herada, nasilsin? Rena Gunes'li gunleriniz nasil geciyor, uykulariniz, emzirmeniz nasil, gobegi ne zaman dustu? Ondan once yikadiniz mi? Simdi ben gun yaklastikca dogduktan sonraki asamalari dusunmeye daha cok basladim. Cok kolay gelsin canim.

Cans, Maiumut, Kangurum ve ismini su an hatirlayamadiklarima...

Valizlerimiz neredeyse hazir. Umarim sag salim haftaya geliyoruz. Dun Avustralyali bir arkadasim gitmeden once bir cay icelim diye beni evine davet etmisti, gittim ki bize " baby shower" partisi duzenlemis, acaip keyifli gecti! Bir suru bebek hediyesi ile partiden ayrildim ve cokkk mutlu oldum. Biz de genelde bebek dogduktan sonra gelinir ve hediye getirilir ama Amerikalilara ait bu parti de dunyada bayagi yayginlasmaya basladi, artik bir cok kimse kutluyor sanirim. Parti de eglenceli, soru cozmeli bolumler de vardi. Bir bebek bezinin 500 yil sonra ancak yokolabildigini, rahmin hamilelikte normalinden 500 kez buyudugunu, bebeklerin dogduklarinda diz kapaklarinin henuz olusmadigini bunlarin ancak 2 yasina geldiklerinde olustugunu, 1900'lu yillarda erkek bebeklere pembe giydirildigini, ancak %4-5 bebeklerin beklenen dogum tarihinde dogabildiklerini v.s ogrendim.... paylasayim dedim. Eglenceli kisimlardan birisi partiye gelenlere oyuncak bebeklere kimin once bebek bezini baglayacagi idi ben 3. oldum ama bezi ters baglamisim!!! Hayvancikli kismin her zaman onde olacagini derste ogrenmistik ama...

ZarpDeniz ne kadar zarifsin ya hepimize ayrı ayrı yazmışsın çok teşekkür ederim.Eşim nihayet pazar günü geliyor mutlu sona yaklaştım :) Sana da hayırlı yolculuklar dilerim.Doğumun nerede olacaktı yanılmıyorsam egeye geleceğini yazmıştın.İzmirde olacaksa ziyaret etmek isterim.
Parti muhteşem olmuş.Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun.Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…