teşekkürler deniz...
öfffff..... çokkk kötü koktu... .oklu batu .oklu batu
tayf......
bırak evham yapmayı...senin oğlan karnını ağrıta ağrıta geliyo işte
benden iyi akşamlar...herkese tatlı uykular
tayf....
o otel odasında.yalnız değilsin...birbirinize iyi bakın...
kızlarrrr biz yarın tatile gidiyozzzzz
herada tatlımmm 8.yıldönümünüz kutlu mutlu olsun nice 50 senelere inşalllah.
denizverdi senin de doğumgünün kutlu olsun canım az kalmış sıraya giriyomuşsunuz yani sıranız belli oluyomuş allah şanslılardan kılsın en birinci olun inşallah. o sıradaki herkes evlatlarına en kısa zamanda kavuşsun o süre hepinize kısacık gelsin inşallah. bunu sizden çok o bebeler için istiyorum dua ediyorum. biran önce sıcak yuvalarına kavuşsunlar. resim artık gelince yüklerim canım.
zarpcımm biliyorum sen akıllı kadınsın eminim benden daha fazla planlısındır yurt dışından geliyosun sonuçta daha organize olman gerekiyodur hemde seyahatleri sık yapıyorsunuz. artık kendini yorma misafir ağırlamışsın zor olmuştur son zamanlarda bu yorgunluklar. haklısın hayatım mertle geçecek tatil herşeye değer. oğlumla paylaşacağım zaman dünyaya bedel.
denizbulut vallahi bazen enteresan şeyler oluyo benim oğlanda mesela azcık ılıktan sıcak olsun ağzını açmıyo halbuki ılık yani sıcak değil aynı çorbayı soğuk veriyorum hüpletiyo. yada en sevdiği bebe bisküvili yoğurdu verip on kaşıktan sonra çorbayı dayıyorum biraz önce yemediği o değil sanki hüpletiyo. sağları solları belli olmuyo.fazla karışık kuruşuk şeyleri yemiyo. kabak patates havuç pirinç yapmıştım yemedi. dün kabak bol dere otu soğan ve pirinç yaptım nerdeyse iki tabak yicekti. aralarda su veriyorum. kavunu çok seviyo. şeftali sevmedi. en sevdiği öğün kahvaltı. bugün az yedi mesela. diş çıkarcak artık galiba inşallah tatilde çıkartmaz. yoksa tatil işi kebap olcak.
tayf kadın vucudu dışardan bize tutunmak isteyen her şeye otomatikman düşür kurtul sinyali veriyormuş. şu an senin vucudun regl olmak ve embriyodan kurtulmak istiyor. o yüzden ilk üç ay zor zaten. ama bizim güzel bebelerimiz ise senden benden fazla hayata tutunarak düşmemek ve vucudumuzu ele geçirmek için öyle bir diş geçiriyorlar ki bize onları vucudumuz atamıyor. o hissettiklerin o savaşın kareleri. sen beynen hep vucuduna sinyal gönder. ben kalmasını istiyorum diye tabi hayırlısıyla sağlıkla gelsin demeyi de unutma. o savaşı bebeğin yada bebeklerin kazanacak canım.
Alabama iyi tatillerrrrrrr!!!.Benim için de denizin,kumun,güneşin tadını çıkar.Zira burada gökyüzü 2 haftadır kapkara içimi kararttı valla .Allah içinize sindirsin oğluşunla çok eğlenin çooook.
DenizVerdi cim hadi yaklaşmış büyük gün.Güzel kızınla keyif yapacağın zamanlar yakındır. Bu yorgunlukların hepsi geride kalacak.
Tayfcım sen neden kendine dert ediyorsun bu ağrıları ? Olağan şeyler onlar rahim büyüyor tabiki olacak ağrı!Hepsinin de tadını çıkar ya bırak korkuyu.İkiz istiyorum olacak dedin bak oldu.Şimdi de sağlıkla kucağıma alıyorum de :) Hadi hadi sıranı sav da bize gelsin sıra !
Hepinizi kocaman öptüm.Sağlıkla kalın...
tayf sayende leylekle bebeği o kadar özdeşleştirmişim ki bugün çok komik bişey oldu. Kitap okurken birden bir gürültü duydum.Çatı katındakiler heralde pencerelerini açık unuttular içeri leylek girmiş dedim.(Sanki hayatında leylek sesi duymuş gibi) Kapıyı açıp baktım ki karşı komşumun bebeği olmuş ,hastaneden geliyorlarmış . viyaklayan oymuşşşş :) İnanılmaz tatlı minik bir zenci oğlan :) Bendeki salaklığa bak leylek girmiş içeri başka kuş kalmadı çünkü :))))) Neyse az kaldı eşimin gelmesine ben de yakalayacağım leyleği işaretler öyle gösteriyor
Merhaba hanımlar;
Umarım herkes ve bebekler iyidir..
Tecrübeli annelere ve anne adaylarına bişi sormak hatta danışmak istiyorum. Benim doktorum 2 li test yapmadı bile illa aminiyosentez öneriyorum dedi. Yaşımdan dolayıymış. Burun kemiği ve ense kalınlığı sonuçları güzeldi gerçi. Bizim burda bir arkadaşımın arkadaşı çok yakın bir tarihte aminiyosentez yaptırmış ve bebeği düşmüş( allah korusun) Aminiyosentez yaptırmaktan ve yaptırmamaktan korkar mı bir insan?Korkuyorum işte.Sonuç olumsuz olsa kıyarmıyım kıyamam sanıyorum ama nasıl bakılır bizden sonra kim bakar ki! Allahım cümlemizin bebeklerini korusun. Böyle bir karar beni çok korkutuyor. Hayırlısıyla şu aşamayı da bir geçseydim çok rahatlayacağım.
Siz böyle bir kararı nasıl verdiniz?
Nasılda zor bir karar bu böyle.nasılda zor beklenen bir sonuç bu. sen ,alabama,herada,kartopu,zarpdeniz hepiniz yaptırdınız bildiğim kadarıyla. valla tebrik ediyorum.
benim içimi rahatlatıyor hepinizin sonucunun iyi çıkması.
biliyorsun ben kan vermeyi unuttum motosiklet arabaya vurunca .sonra gittiğim de ise boşver dedi aminiyo yaptır dedi peki dedik geldik. ama zaman geçtikçe korkular sardı.
çok zor bir karar allahım herkesin yardımcısı olsun.
canım benim sen de tüp e karar vermişsin sevindim. tez zamanda bebeğin ablasını bekletmez de gelir işallah.Evin de hayırlı olur işallah.Ben de çok istiyorum yeni bir evi bebeğim orda dünyaya gelsin istiyorum ama bakalım biraz zor gibi bu sene ama..
deniz bulut un da dediği gibi aralık 27 de negatif sonucu aldım. mayıs ta tekrar 2. kez denerim diyordum. hatta 3. olmazsa 4 yü asm de ağustosta denerim o da olmazsa son şansımı 2012 de kulanır bu sayfayı sonlandırırım diyordum.(tabi yumurtam olursaydı) neler neler. olmaması üzerine proje olur mu hiç? iki negatif tüpten sonra böyle düşünüyor insan işte.
şubatta ve martta normal bir kadın doğumcuya gidip takip yaptırayım diye düşündüm. ocakta dinlendim. şubatta gittim bir tek yumurtam bile yoktu. martta gittim tek yumurtan var buna aşılama yapalım ama büyütmek için yüksek doz ilaç kullanmak gerekir dedi doktor. ben de dedim yüksek doz ilaçla tüp yaptırırım bu ay da kalsın dedim.adetin 12. günü gittim yumurtan 8mm de kalmış büyümemiş bu ay takibe devama gerek yok bu yumurtadan bişi çıkmaz dedi. pek üzülmüştüm. ama işte doktorumun büyümemiş dediği o yumurta benim kuzum şimdi.:) çok mutluyum rabbimin mucizesi gerçekten .herkese verir işallah.
hamileliğin her aşaması çok zormuş gerçekten . rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip eder işallah. her zaman dua ediyorum
merhabalar kızlar,denizverdi,toana size de denizverdinin dediği gibi canlı selam...denizcim şu doğumgünleri oldum olası hep kaçırdığım şeylerdir,bu yüzden çok arkadaşımı kırmışımdır,bu durumdan tek hoşnut kimse sevgili kocacım,iyiki böylesin der durur hep..çünkü doğum günlerimi ben bile unuttuğum için onuda strese sokucak mevzuular yaşanmıyo ve bir erkek olarak benim unutkanlığımdan oldukça memnun kendisi...
ama bu sene nedense hep doğum günümden önce ah bir hamiş kalabilsem deyip durdum,iyi ki allahtan başka bişey dilememişim
yahuu ben sürekli regl belirtisi yaşıyorum,bugünde hep sanki oldum olucam gibi olup durdum,yağmursesi oluyo öyle dedi ama bir türlü içim rahatlayamadı..böyle olan varmı bises versin hele...hani olur ya tam olmak üzereyken anlarsın da bir saat içinde oluverirsin filan,onun gibi..100 kere tuvalete gittim aha da oldum diye....ayyyhhh valla zor geçti gün bu yüzden..çok korkuyorum tekrar düşük olucak diye yahuuu..
kızlarrrr biz yarın tatile gidiyozzzzz
herada tatlımmm 8.yıldönümünüz kutlu mutlu olsun nice 50 senelere inşalllah.
denizverdi senin de doğumgünün kutlu olsun canım az kalmış sıraya giriyomuşsunuz yani sıranız belli oluyomuş allah şanslılardan kılsın en birinci olun inşallah. o sıradaki herkes evlatlarına en kısa zamanda kavuşsun o süre hepinize kısacık gelsin inşallah. bunu sizden çok o bebeler için istiyorum dua ediyorum. biran önce sıcak yuvalarına kavuşsunlar. resim artık gelince yüklerim canım.
zarpcımm biliyorum sen akıllı kadınsın eminim benden daha fazla planlısındır yurt dışından geliyosun sonuçta daha organize olman gerekiyodur hemde seyahatleri sık yapıyorsunuz. artık kendini yorma misafir ağırlamışsın zor olmuştur son zamanlarda bu yorgunluklar. haklısın hayatım mertle geçecek tatil herşeye değer. oğlumla paylaşacağım zaman dünyaya bedel.
denizbulut vallahi bazen enteresan şeyler oluyo benim oğlanda mesela azcık ılıktan sıcak olsun ağzını açmıyo halbuki ılık yani sıcak değil aynı çorbayı soğuk veriyorum hüpletiyo. yada en sevdiği bebe bisküvili yoğurdu verip on kaşıktan sonra çorbayı dayıyorum biraz önce yemediği o değil sanki hüpletiyo. sağları solları belli olmuyo.fazla karışık kuruşuk şeyleri yemiyo. kabak patates havuç pirinç yapmıştım yemedi. dün kabak bol dere otu soğan ve pirinç yaptım nerdeyse iki tabak yicekti. aralarda su veriyorum. kavunu çok seviyo. şeftali sevmedi. en sevdiği öğün kahvaltı. bugün az yedi mesela. diş çıkarcak artık galiba inşallah tatilde çıkartmaz. yoksa tatil işi kebap olcak.
tayf kadın vucudu dışardan bize tutunmak isteyen her şeye otomatikman düşür kurtul sinyali veriyormuş. şu an senin vucudun regl olmak ve embriyodan kurtulmak istiyor. o yüzden ilk üç ay zor zaten. ama bizim güzel bebelerimiz ise senden benden fazla hayata tutunarak düşmemek ve vucudumuzu ele geçirmek için öyle bir diş geçiriyorlar ki bize onları vucudumuz atamıyor. o hissettiklerin o savaşın kareleri. sen beynen hep vucuduna sinyal gönder. ben kalmasını istiyorum diye tabi hayırlısıyla sağlıkla gelsin demeyi de unutma. o savaşı bebeğin yada bebeklerin kazanacak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?