38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

slm kizlar hepinize hayirli gunler olsunn....

maiumutcum slm tatlimm.
:2:..nehaber sen tedavi goruyomusun ..canim ben hazirim leyleleyin pesine dusmeye..ama leylek bana ugramayo ben kovaliyom o kaciyo bende bilmiyorum neden acaba,bu leylek bana bunu yapiyo

toanacım ben daha tedavi görmüyorum canım inşallah yakında olur diye dua ediyorum.
eğer laylak kaçıyorsa biz kovalamaya devam edecez. bakalım kim kazanacak.

toanacım ben daha tedavi görmüyorum canım inşallah yakında olur diye dua ediyorum.
eğer laylak kaçıyorsa biz kovalamaya devam edecez. bakalım kim kazanacak.

canım leylek kaçıcak elbet ama biz kovalamayacağız,yakalayacağız diyeceksin...inşallah çok yakın zamanda,inanıyorum çokkkk...dualarım seninle maicim ve reiuse ve toana ve akidecik(uğramaz oldu)ve ve herkesle...inşallah az kaldı....

tamam tayf yakalyacam inşallah.yakalyınca senden kaçan tüylerinde ben yolacam leyleğin...yada severim ya o kadar beklemişim..duların için teşekkürler canımm..

Canım çok teşekkürler, ben bugün yolcu olacaktım aslında ama perdeler bugüne kaldığı için perşembeye erteledim. Zaman zaten su gibi geçiyor hemencecik geliverir :)

İnşallah hepimiz güzel şeyler yaşarız canım... Tatile az kaldııııı:):)

Patikler havalar sıcak çekilmez olduğunda acaba su versemmi diyorum, yaz günü ver diyenlerde oluyor, sonra vermekten vazgeçiyorum, enfeksiyon kapar sudan diye...

Valla Baharnaz'cığım ben dayanamamış ve vermiştim. Günde 1 çay kaşığı yanlış hatırlamıyorsam. DenizBulut'un dediği gibi, içme suyunu kaynatıp soğutup veriyordum, hiç de birşey olmadı şükür.

Günaydın arkadaşlar ,

herkese güzel bir hafta diliyorum. geçen hafta çarşambadan beri raporluyum, grip oldum yatıyordum evde. bugün başladım işe ama daha tam düzelemedim. yinede çok şükür.

denizverdi, yeni yaşın kutlu olsun canım, inşallah sneye doğum gününü kızın ve eşinle hep beraber kutlarsınız.

baharnaz, mevlüdünüz hayırlı olsun,güle güle büyüsün enes can

yağmursesi, benimde doktorum ikili testte sadece ense kalınlığına baktı,kan tahlili istemedi. yaştan dolayı direk amniyosentez dedi. bende ona çok güvendiğim için kabul ettim. şükürler olsun sonuçta iyi çıktı. bekleme süresi biraz sıkıntılı tabi,ama düşük konusunu kafana takma bence , bana doktorum her hamilelikte olabilecek düşük riski amniyosentez sonrasında da var dedi bende duamı edip girdim teste.

alabama, iyi tatiller canım,güle güle gidip gelin inşallah.

patikler, tatil ertelenmiş,perdelerin takılsın kafan daha rahat tatil yaparsın canım.

tayf, hamileliğin ilk zamanlarında bendede olmuştu adet sancısı gibi ağrılar,normalmiş,kafana takma canım,hamileliğin keyfini sür lütfen.

zarpdeniz, bebek arabası bilgileri için teşekkür ederim canım. sizede hayırlı yolculuklar olsun güle güle gelin inşallah.

diğer arkadaşlar hepinize

Günaydın

aşılarımızı yaptırıp geldik.

Zarpdeniz saol canım. Kilom aynen duruyor sütüm olmaz kaygısıyla hiç yemekten kısmıyorum bazen kalorili bana kilo yapan şeyleri mesela pilav abartıyorum, komposto ve meyve suyu içmeye devam ediyorum neyseki ne aldım ne verdim 87 de kaldım :)) ek gıdaya kadar böyle gider sanıyorum benim kilo :)

Deniz Bulut açıklaman için teşekkür ederim.

deniz bulutcum,ne güzel şeyler konuşuyosunuz ,imreniyorum valla...umarım bunları konuşacak günleri gösterir allahım...öpüyorum bebişlerinizi..

amin canım. inşallah sen de göreceksin. kalbini temiz tut.

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al. allah olmayanlara da nasip etsin.

Günaydın arkadaşlar ,

herkese güzel bir hafta diliyorum. geçen hafta çarşambadan beri raporluyum, grip oldum yatıyordum evde. bugün başladım işe ama daha tam düzelemedim. yinede çok şükür.

dikkat et canım. sıcaklar mı çarptı. ben geçen sene o deli sıcaklarda çok zorlanmıştım inşallah bu sene o kadar sıcak olmaz

yalnız emzirmeyi bırakınca da o kadar kolay kilo veremiyorsun. tabii ektra rejim yapıp dikkat etmezsen. bu sefer de çok yoruluyorum diye yapamıyorsun. yani ben emzirirken diyemiyeceğim ama emzirme çalışmalarım sırasında o kadar yiyip içmeme rağmen kilo veriyordum şimdi yine su içsem yarıyor

geçmiş olsun.
çok şükürki hayırlısıyla atlatmışsın güzel sonuç almışsın.
ben korkuyorum gerçektenç. üçlü ve dörtlü sonucuna göre hareket edeyim diyorum karar vermek için.
bir de bu detaylı ultrasyon kaçıncı haftada yapıluyor?
senin doktorun kim?

Arkadaslar Merhaba

Kartopu, gecmis olsun canim. Dinlenmek ve C vitamini almak+ tavuksuyuna corba cok iyi gelecektir.

Gamzelikiz, cinsiyetiniz belli olmus, saglikla buyusun bebisiniz.

Baharnaz, onemli olan su asamada sutun olmasi canim, neyseki kilo almiyorsun.

Patikler, hadi canim gayret gidin artik koyunuze...Dinlenmen ve enerji depolaman gerekiyor.

Sevgiler herkese...

Son düzenleme:
Bizim bugun burada son kontrolumuz vardi. Kizimiz 1991 gr olmus, haftasina uygun fakat amniyotik sivida azalma gozlendi! O yuzden canim sikkin biraz.
Iki hafta once de daha onceki haftaya gore biraz azalma vardi ama yine normal sinirlardaydi, simdi iki hafta oncesinden de azalmis yine cok riskli degil ama kontrollerimizi siklastirmamiz ve bebek hareketlerini cok yakindan gozlememiz gerektigi onerildi. Bugun doktorum ucabilir yazisi da verdi, yarin yola cikiyoruz.
Bu amniyotik siviyi su icerek yada sivi alimini tuketerek cogaltmak mumkun degilmis oyle olsa zaten daha yuksek cikardi cunku o kadar cok su iciyorum ki...

Yagmursesi, hem uclu hem dortlu yaptirmana gerek yok, dortlu yanlis hatirlamiyorsam 16-18.haftalar arasiydi cunku ayni sekilde AS icin de belirlenen haftalar var, o haftayi gecirirsen gecerliligi kalmiyor. AS'ye karar verirseniz zaten dortluyu de yaptirma direk AS'ye gecin cunku test sonucu hemen belli olmuyor. Detayli icin de iyi bir perinataloga gitmeni tavsiye ederim.

canım buradaki doktorun belli mi? iyi bir doktor bulmuşsundur umarım. amniotik sıvı öyle bir anda bitmiyormuş. zaten fazla azalırsa veya bebekte gelişme gözlemlemezlerse müdahale edip alırlar. benim doktorum 34. haftadan sonra tam rahatlarız doğum başlasa bile durdurmaya müdahale etmeye gerek kalmaz diyordu. bak senin kız da 2 hafta sonra anne karnındaki en temel gelişimini tamamlamış olacak. endişe etme. az kaldı inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız.

Sagol canim. Daha doktorum belli degil ama her hafta kontrole gidecegim kesin! Bu sekliyle kalsa daha da azalmasa diyorum, su an sinirdayim, ben yine sivi alimini artiracagim. Sivi aliminin amniyon sivisini artirdigina dair calismalar varmis ama kesin degilmis, umarim faydasi olur.

zarpdenizcimm..sen burada hep bana cok guzel bilgiler verdin tesseli ediyosundea yeri geliyo.gerci butun arkadasl;arim sagolsunlar hepisi birbirinden iyi insanlara canlarim hepisi yaa..tatlim benim rabbim buyuk zaten dogumuna az kaldi uzulme derim ben sana esirgeyen allah esirger yavrunu sana bagislar..sen moralini yuksek tut annesi birsey olmaz kizin sag selim gelicek sana
dualarim seninle iyi yolculuklar canim benimm..

herese seam

toanacım...yo... daha bitmedi onarım...daha hiç bisey yapamıyorum.hergün 3 5 usta geiyor...geç o sun temis o sun..

sarp hocam... baın nasar değdi yine...ise hayır yo cu u ar..hersey younda gidec e insa ah..

herese seam ar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…