toanacım ben daha tedavi görmüyorum canım inşallah yakında olur diye dua ediyorum.
eğer laylak kaçıyorsa biz kovalamaya devam edecez. bakalım kim kazanacak.
canım leylek kaçıcak elbet ama biz kovalamayacağız,yakalayacağız diyeceksin...inşallah çok yakın zamanda,inanıyorum çokkkk...dualarım seninle maicim ve reiuse ve toana ve akidecik(uğramaz oldu)ve ve herkesle...inşallah az kaldı....
selam kızlar havalar ısındı herkes biyere gidecek.gidin gidn dinlenin enerji depolayın darısı bana olsun.
tayf canım valla bende bu leylek muhabbetini sevdim,inşallah bizede uğrar şu leylek yoksa ben peşine düşerim.bilen varmı bu mevsimde hangi ülkede olur şu hain leylek:))
denizverdi kolay gelsin canım aslında benim evinde çok ihtiyacı var tadilata da ben tersini yapacam galiba paraları önce bebişe harcayacam.inşallah sıranız önde olur gelir denizin erken gelir.onu bekleyen teyzeleri var.
alabama iyi tatiller size canım
zarpdeniz canım gelişiniz yakın hayırlı yolculuklar.
patikler sizede iyi tatiller canım.inşallah bu yaz hepimiz kavuşuruz meleklerimize.
denizbulut sizlerde iyisiniz inşallah.
kangurumdan epeydir haber yok umarım iyidir.
baharım allah mevlüdünüzü kabul etsin canım.
merye canım ya dr lar neden bir yol yordam göstermiyorlar meryemin sorununa.yazık ya çok üzülüyorum ne demek sekiz gün
illaki bir çözümü vardır:26:
herada prenses nasıl babasıyla arası nasıl?
akidecik canım sesin çıkmıyor herşey yolundamı?
toana canım hazırlan leyleğin peşine düşeceğiz
altınyunus ses ver.
sanırım unuttuğum kalmadı varsa afola
Baharnaz teşekkür ederim.Abim ve yengem hayatlarının en zor 3 yılını geçirdiler hala da devam ediyorlar.Yeğenimin ameliyatla çenesi öne alındı.Ama benim kuzum çok şeker inanılmaz zeki.Çeneyle birlikte dil de geride olduğu için ses çıkaramadı tabi ama kendince bir dil geliştirdi.İnanılmaz zeki ve yetenekli her şeyi anlatıyor.Şimdi konuşma terapilerine başladı.Öğretmeni gözde öğrenci seçmiş :) Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etisin. Enes Can'ıma da sağlıklı,uzun ömür versin.
Patikler okullar kapanınca tatile gidecektin.İyi dinlenmeler sana.Dönüşte güzel başlangıçlar olsun...
Maiumut beni unuttun:) Leyleği yakalayacağız biz de hiç merak etme.
Herkese iyi geceler.Sevgiyle kalın...
Patikler havalar sıcak çekilmez olduğunda acaba su versemmi diyorum, yaz günü ver diyenlerde oluyor, sonra vermekten vazgeçiyorum, enfeksiyon kapar sudan diye...
deniz bulutcum,ne güzel şeyler konuşuyosunuz ,imreniyorum valla...umarım bunları konuşacak günleri gösterir allahım...öpüyorum bebişlerinizi..
tayfımmm canım öğlen tam yazıyodum sana preseed topiğinde elektirik gitti..
nasılsın kuzumm ne yaptın gördünmü bebişini veyada bebişlerini burda yazılrını okuyorum bazen kafana takılan şeylerr oluyomuşş sakın kuzumm aklına hiç kötü şeyler getirme her zaman iyi şeyler iyi olsun..ben inanıyorum herşey yolunda gidicek ve güzel olucak..
bu arada bizde cinsiyetimizi öğrendik oğluşum oluyor teyzesi allahım hepimizin yavrusunu sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..
Günaydın arkadaşlar ,
herkese güzel bir hafta diliyorum. geçen hafta çarşambadan beri raporluyum, grip oldum yatıyordum evde. bugün başladım işe ama daha tam düzelemedim. yinede çok şükür.
Günaydın
aşılarımızı yaptırıp geldik.
Zarpdeniz saol canım. Kilom aynen duruyor sütüm olmaz kaygısıyla hiç yemekten kısmıyorum bazen kalorili bana kilo yapan şeyleri mesela pilav abartıyorum, komposto ve meyve suyu içmeye devam ediyorum neyseki ne aldım ne verdim 87 de kaldım :)) ek gıdaya kadar böyle gider sanıyorum benim kilo :)
Deniz Bulut açıklaman için teşekkür ederim.
geçmiş olsun.denizverdi, yeni yaşın kutlu olsun canım, inşallah sneye doğum gününü kızın ve eşinle hep beraber kutlarsınız.
baharnaz, mevlüdünüz hayırlı olsun,güle güle büyüsün enes can
yağmursesi, benimde doktorum ikili testte sadece ense kalınlığına baktı,kan tahlili istemedi. yaştan dolayı direk amniyosentez dedi. bende ona çok güvendiğim için kabul ettim. şükürler olsun sonuçta iyi çıktı. bekleme süresi biraz sıkıntılı tabi,ama düşük konusunu kafana takma bence , bana doktorum her hamilelikte olabilecek düşük riski amniyosentez sonrasında da var dedi bende duamı edip girdim teste.
alabama, iyi tatiller canım,güle güle gidip gelin inşallah.
patikler, tatil ertelenmiş,perdelerin takılsın kafan daha rahat tatil yaparsın canım.
tayf, hamileliğin ilk zamanlarında bendede olmuştu adet sancısı gibi ağrılar,normalmiş,kafana takma canım,hamileliğin keyfini sür lütfen.
zarpdeniz, bebek arabası bilgileri için teşekkür ederim canım. sizede hayırlı yolculuklar olsun güle güle gelin inşallah.
diğer arkadaşlar hepinize
geçmiş olsun.
çok şükürki hayırlısıyla atlatmışsın güzel sonuç almışsın.
ben korkuyorum gerçektenç. üçlü ve dörtlü sonucuna göre hareket edeyim diyorum karar vermek için.
bir de bu detaylı ultrasyon kaçıncı haftada yapıluyor?
senin doktorun kim?
Bizim bugun burada son kontrolumuz vardi. Kizimiz 1991 gr olmus, haftasina uygunfakat amniyotik sivida azalma gozlendi! O yuzden canim sikkin biraz.
Iki hafta once de daha onceki haftaya gore biraz azalma vardi ama yine normal sinirlardaydi, simdi iki hafta oncesinden de azalmisyine cok riskli degil ama kontrollerimizi siklastirmamiz ve bebek hareketlerini cok yakindan gozlememiz gerektigi onerildi. Bugun doktorum ucabilir yazisi da verdi, yarin yola cikiyoruz.
Bu amniyotik siviyi su icerek yada sivi alimini tuketerek cogaltmak mumkun degilmis oyle olsa zaten daha yuksek cikardi cunku o kadar cok su iciyorum ki...
canım buradaki doktorun belli mi? iyi bir doktor bulmuşsundur umarım. amniotik sıvı öyle bir anda bitmiyormuş. zaten fazla azalırsa veya bebekte gelişme gözlemlemezlerse müdahale edip alırlar. benim doktorum 34. haftadan sonra tam rahatlarız doğum başlasa bile durdurmaya müdahale etmeye gerek kalmaz diyordu. bak senin kız da 2 hafta sonra anne karnındaki en temel gelişimini tamamlamış olacak. endişe etme. az kaldı inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?