38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ZarpDeniz cim size iyi yolculuklar diliyorum.Hiç endişe etme rahat ol sağlıkla alacaksın güzel kızını kollarına.Dualarım seninle her şey güzel olacak inanıyorum.Gzüel haberlerini bekliyorum

günün ilk günaydını benden olsun bugün, herkese mutlu bir gün diliyorum

zarpdeniz canını sıkma lütfen eminim herşey yolunda gidecek, hayırlı, güzel yolculuklar diliyorum. güle güle gelin inşallah.

herkeseselamlar hanımlar ya benim kızın kabızlığı hala devam ediyrm makat darlığı dedi biri kızmın makatına biraz müdahale ettiler sonra yine epey geçince yine fitil verdim ama bu sefer saatlerce fitili çıkarmadı ve korkunç kıvrandı fakülteye acile götürdüm dr neden fitil veriyrsn ve bu aylık bebeklerde makat darlığı olmaz neden elletiyrsn kızna zarar verecekler bebeğine dedi ve ekledi vicdansız bunlar dedi fitil en fazla bir iki defa verilir ki normali öyle daha fazla kullanınca vucüt atamıyrmuş pediatri bölümün e görün dedi şimdi intrnetten bkanca birçok bebekte olan bir durm olduğu için hiç uğraşmasammı kendine kendine düzeliyrmuş diye ama yine de korkuyrm ve bir arkadş kendi bebğine normale girinceye kadar çok az bir miktarda sabun koyyrmuş bu konuda fikri olan varmı
ben kızımın kakadan dolayı kıvranmasından çok rahatsız olyrm genelde bebekler emeklemeye başlayınca normale dönüyrlarmş ne diyrsunuz

yağmursesi valla çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inş.

zarpdeniz çok geçmiş olsn inş.herşey yolunda gider amniyon sıvısi ile ilgili allah şifa versin canm

erverdi çok kolaylıklar diliyrm canm evi yenileme ve yeni bir ev yoldaşı gelecek olması çok heyecan verici olmalı allah mutluuğunu artırsn canm heppimizi inş...
kızıma dua edin ya valla çok sıkıcı bir durm öyle bir kıvranıyr ve ağlıyrki teyzeleri dua edersniz inş.düzelecek herkese selamlar

tayf taze hamiş inş.herşey yolunda olur. çok az baktım ne var ne yok diye kk ya

merye kızının belli bir çocuk doktoru yok mu? kim müdahale etti kim fitil konmaz dedi vs vs? genelde gaz ve kabızlık sorunu bebekler 3 aylık olup hareketlenince geçiyor. meryem ne kadarlık oldu? şükür batu zaman zaman zorlansa da 2-3 günden fazla sürmedi. ben de 2 kere fitil koydum 3-4 kere zeytinyağı sürdüm. zeytinyağını da fazla sürmemek gerekiyormuş makatta çatlak yapabiliyormuş. bazı bebekler 2-3 günde bir çıkıyorlar ama bunun fazlası da çok uzun. düzgün bir çocuk doktoruna danış bence.

belli bir dr u vardı elifaana da ona götürdm o dedi öyle gibi makat dar gibi dedi onlarda ki hekime göster ddi göstediğm hekimde o da parmağıyla makatına müdahale etti sonra biz eve geldik 5 gün kaka yapamaynca yine fitik kydmn bu sefer fitlil hiç çıkmadı tıp fak.sine götrdik ordaki dr dedi
güya düzgün dr diye onlara götürdüm işte tıp fak.deki dr fitl uzun vadeli bir çözüm değl en fazla bir iki defa kullanılacak bir şey dedi öyle sürekli kullanızlmaz dedi

Canım çok geçmiş olsun. En iyi ilaç biliyorsun ki, dinlenmek. Mümkün olduğun ca dinlenmeye ve uyumaya çalış...
Bu arada perdelerim de takıldı, oh be bittiii...

Evet sorma arkadaşım. Erteledim bi dolu işim var diye. Bugün de kayınvalideler geldi. Sanki boşuna erteledim yolculuğu, iş yapabileyim diye. Sağ olsunlar yani saat 2 den 22 ye kadar oturdular Hiçbir şey yapamadım maalesef...

canım şu ana kadar çok güzel bir hamilelik geçirdin. Bundan sonra da hayırlısıyla güzel bir şekilde tamamlayacaksın. Buraya gelir gelmez iyi bir doktor bulman çok önemli. Gerçi sen şimdiden araştırmaya başlamışsındır bile... Sana hayırlı yolculuklar diliyorum arkadaşım. Yolunuz açık olsun. Güle güle gelin inşallah...

Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda çözümlenir inşallah...

sabahın cadısından herkese günaydınnnn

kartopu...çok geçmiş olsun..

merye...yavrucuuna üzülüyorum...sabun yakabilir poposunu...minik bir kağıdı külah yapıp poposuna sıkıştırsan...içinden sıvıyağ akıtsan...bir dene sanırım bir zararı olmaz...
biraz da karnını ofalasan.. elinle.. hani masaj gibi... belki harekete geçirir..

bak..bu benim teorim.. çok gazın arkası.kakadır diyeyim de şimdi ayıp olmasın.. çünkü içerde sıkışıyor kalıyor.bir yolunu bulan hava çıkıyor dışarı.gazını rahat çıkarıyormu.. sanki rezene çayı veriyorlardı gaz için... ama hangi ayda başlanıyordu tam emin değilim.gazını çıkartmaya çalış.karnını ovala..bir de yapmaya çalışırken ona yardımcı ol.o minik bacaklarını geriye doğru it...benim için de öp...bayaz mı teni......bir de onu şartlandır. her kaka yapmaya çalışırken e. e. e. de....bunlar en kısa cümleler.uzatmadan söyle.

dene bakalım bu yöntemi..yine duramadım...ben olsam suyla tanıştırırdım..

güller..ara ara okuyorum.herkes aklımda... ama günü takip edemiyorum yazamıyorum...eskiyi onarıp yeni yapmaya çalışıyorum.işim çok..herkese kocamannn selam

Günaydın ...

aşı günü bir uğradım bir daha uğrayamdım, Enes Can aşıların etkisini biraz zor attı.
2 gün mızmız sürekli kızarıp ani çığlıklar attı ilk gün fitil koydum O gece rahattı
bugün biraz daha rahat uyandı dr kontrolümüz var.
kendi tükürüğü ile boğulma sıkıntısı yaşıyordu, birde aşıdan sonra sürekli
uykuda sıçrama hareketi başladı

ZarpDeniz amnion sıvısı için bol bol dinlenmeni zaten sıvı alıyorsun yine sıvıyıda ihmal etmemeni öneririm.
sanırım geldiniz Hoşgeldniz.kendini yoracak hiç bir şey yapma, az kaldı canım bırak dağınık kalsın
İnşallah vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin canım.
benim sıvımda bir ara az demişti 10 gün sonraki kontrolde artmıştıhatta aynı haftalardaydım belkide senin şimdiki haftalarındı.
dra bi azalıyor bir artıyor kafam karıştı dediğimde olabilir sen yinede bol sıvı alıp bol bol dinlen demişti.

Patikler su bilgisi için tşkler. Finshe ulaşıp son perdeleride takmışsınız, ohh artık tatil başlasın :)

Deniz Bulut ben su içsem bana kilo yapıyor lardanım ))

Kartopu geçmiş olsun

Merye süslüne geçmiş olsun karnına zyağ ile masaj yap, bacaklarına spor yaptır, istersen kucağına alıp serbest şekilde herhangi bir şeye koymadan yürü ev içinde parkta yada gezmeye içini boşaltabilir bizimkine bu hareketler iyi geliyor dönüşümüz muhteşem oluyor gerçi ben hala taşıyamıyorum kucakta da teyzesi taşıyor

Denizverdi kolay gelsin,

Son düzenleme:
gunaydin kizlarr..

baharcim..maasallah
bebeyine cok tatli buyumus annesi sana bagislasin rabbim..

kartopu..gecmis olsun yavruna kabizlik zordur yaa..zeytinyagi icirdinmi birde onu dene tatlim .allah kolaylik versin sana..
:79:

denizverdiciyim .kolay gelsin tatlisimm

merye kabızlık bu kadar şiddetli sürerse üniversite hastanelerinin çocuk gastroenteroloji bölümleri var oraya götürebilirsin. baharnaz demiş. masaj yapmayı dene. karnına saat yönünde. ayrıca yüzükoyun dizine yatırıp sırtına. bacaklarını da tek tek sonra birlikte karnına çekip bırakarak falan. 3 aydan sonra daha rahat etmelerinin bir nedeni de daha çok hareket etmeye başlamaları herhalde.

geçmiş olsun aşı yormuş. ne kadar oldu enes can? şu yaz gösteren ticker lardan yapsanıza vakit olunca rahat takip edelim

meryecim..sabah sen diye kartopuna yazmisim ..canim bebeklerde normal kabizlik ama senin kizinin kide inatmis..gecer annesi gecer merak etme zeytinyagini dene opt

herkese merhaba
ne zamandır yazamadım hatta okuyamadım bile.geriye dönük okuyup yazacağım.biz iyiyiz.Umut paşada iyi.
herkese sevgiler.....

aşağıya limon_kabugu nun yazsını kopyalıyorum.kendisiyle yazışıyoruz.dualarımıza ihtiyacı var arkadaşlar......

çınar bundan 1 ay önce çıkıcaktı aslında ama sürekli saturasyonu düştüğü için bu riski göze alamadılar...şimdi de yenidoğan yoğıun bakımının bölüm başkanı değişti yeni gelen kadın bu şekilde kesinlikle göndermiyor...öbür başkan oksijen cihazıyla filan yollamayı düşünüyordu eve ama yeni profesör kesinlikle yollamıyor...saturasyonun neden düştüğünü anlamaya çalışıyorlar oyüzden de bu hafta beyinden MR çekiceklermiş..çok korkuyorum inşallah birşey çıkmaz...

bugün 90 gün oldu,hergün gidip kucağıma alıp biberonla besliyorum ama bu bana yetmiyor artık...hergün görmeme rağmen çok özlüyorum...ben yine hergün özlemimi görüp kucağıma alarak gideriyorum ama babası daha ona dokunamadı bile 2 aydır da hiç görmedi..artık biran önce sağlıkla evimize gelsin istiyoruz.....

bebeğim için dua edersen çok sevinirim MR iyi geçsin diye...hatta topikte de yazıp dua etmelerini istersen daha mutlu olurum...kendine ve Umutumuza iyi bak...

altinyunuscum meraba tatlim..limonkabugunun yavrusuna allahtan acil sifalik diliyorum rabbim insallah korktuguna ugratmasin..MR temiz ciksin insallah melayikeyi o gunahsiz yavruyu annesine ve babasina bagislasin gercekten cok uzuldum yardimcisi olsun limon kabugunun slm lar..:26:

ne kadarlık gazete kağıdı bugün de yapmazsa ya sabun ya popoya yağ koyacam yine 5 girecez biriki saat sonra zeytinyağı içiriyrm başta çok iyi geliyrdu hemen akabinde yapıyrdu karına hareket bacaklarıa harekt yaptıryorm fazla yapınca bacaklarına zarar veririm diye çok yapmıyrm 30/40 defa yaptıryrm sonrasında karın masajı yne tık yok ne yapacam bilmiyrm yarına pediatriye götürcem tıp fak.öyle dedi gerçi intrennetten bakınca çok bebekte varmış bu sorun acaba hiç dr a götürmesem sabuna iyi cevap verierse onla devvammı etsem diyorm ne bileyim kızımın canını acıtmasınlar eğer birçok beekte görüeln bir durumsa suyla tanıştırırdım ne demek biz 3.gün mutlaka banyo yapıyrz varya kızım artık ıkınnmayı da bıraktı hiç ıkındığını da görmyrm teyzeleri çok dua edin kızıma lütfen fotosunu koyamadım ama emin olun çok tatlı bir sokağa çıkıyrz o kadar çok ilglileniyrki bebişimle neredeyse hergören kızıma ne şirin maşşallah diyrlar demeyenlere dedirtiyrm valla o gün bir kadın önümü kesti ay ne olur ver birz seveyim dedi kuçağa vermedim elimde bir dua ediyr bir sevyr ki yanında 1 yaşında bebişi de vardı

yürüüşü deneyemim diyeyim ama bizimki zaten mutlaka kuçakta ve ayakta olmamızı istyr demek öyle rahatlıyr diye istiyr ya meme emecek ya da ayakta olacaz karnına z.yağı sürüyrm ne kadarlık yürüyş ile yapıyr enes allah onu da bizinmkini de ve tüm bebşleri korusun
demek aşıdan sonra tırsmaya başladı bizimkin de de uyanıp çığlk atmalar başlayınca ben daönendceye bağlamştım ve döne

meryecim..sabah sen diye kartopuna yazmisim ..canim bebeklerde normal kabizlik ama senin kizinin kide inatmis..gecer annesi gecer merak etme zeytinyagini dene opt

günaydın arkadaşlar

kim hernerdeyse vakti iyi geçsin mutlu olsun inşallah..

Çok çok geçmiş olsun. Duamı mutlaka edeceğim. Allah acil şifalar versin, umarım tez zamanda sağlığına kavuşur....

Arkadaşlar günaydın,

Ben tedaviye nerede başlayacağıma sonunda karar verdim. Alman Hastanesi'nde. Kısmetse 1Temmuz gibi regl dönemim olacak. Doktorumla konuştum. İlk gün arayın bizi, ona göre randevu verelim size dedi. Dualarınızı eksik etmeyin. Buna ihtiyacım olacak...Sizleri çok seviyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…