merye kabızlık bu kadar şiddetli sürerse üniversite hastanelerinin çocuk gastroenteroloji bölümleri var oraya götürebilirsin. baharnaz demiş. masaj yapmayı dene. karnına saat yönünde. ayrıca yüzükoyun dizine yatırıp sırtına. bacaklarını da tek tek sonra birlikte karnına çekip bırakarak falan. 3 aydan sonra daha rahat etmelerinin bir nedeni de daha çok hareket etmeye başlamaları herhalde.
geçmiş olsun aşı yormuş. ne kadar oldu enes can? şu yaz gösteren ticker lardan yapsanıza vakit olunca rahat takip edelim
Arkadaşlar günaydın,
Ben tedaviye nerede başlayacağıma sonunda karar verdim. Alman Hastanesi'nde. Kısmetse 1Temmuz gibi regl dönemim olacak. Doktorumla konuştum. İlk gün arayın bizi, ona göre randevu verelim size dedi. Dualarınızı eksik etmeyin. Buna ihtiyacım olacak...Sizleri çok seviyorum...
Patikler çok sevindim senin adına.İnşallah güzel haberlerini de alırız buradan.Ben ağustosta ancak başlayabileceğim tedaviye.Dilerim her şey yolunda gider.
Meryecim çok geçmiş olsun güzel kızına.Tez zamanda atlatır inşallah kabızlık problemini!
Limonkabuğu Allah yardımcın olsun bir an önce yavruna kavuşursun inşallah.Benim yeğenimin doğduğunda dili geriye düştüğü için boğulma riski vardı ama o halde satürasyon aletiyle birlikte eve gitmesine izin vermişlerdi.Bir süre sonra zaten o alete hiç ihtiyaç olmadığını anladık.Dilerim siz de bu sorunu çok kolay bir şekilde aşarsınız.Dualarım seninle ...
Herkese sağlıklı mutlu bir gün dilerim.Öpüldünüz :)
Arkadaşlar günaydın,
Ben tedaviye nerede başlayacağıma sonunda karar verdim. Alman Hastanesi'nde. Kısmetse 1Temmuz gibi regl dönemim olacak. Doktorumla konuştum. İlk gün arayın bizi, ona göre randevu verelim size dedi. Dualarınızı eksik etmeyin. Buna ihtiyacım olacak...Sizleri çok seviyorum...
Arkadaşlar günaydın,
Patikler çok sevindim senin adına.İnşallah güzel haberlerini de alırız buradan.Ben ağustosta ancak başlayabileceğim tedaviye.Dilerim her şey yolunda gider.
Meryecim çok geçmiş olsun güzel kızına.Tez zamanda atlatır inşallah kabızlık problemini!
Limonkabuğu Allah yardımcın olsun bir an önce yavruna kavuşursun inşallah.Benim yeğenimin doğduğunda dili geriye düştüğü için boğulma riski vardı ama o halde satürasyon aletiyle birlikte eve gitmesine izin vermişlerdi.Bir süre sonra zaten o alete hiç ihtiyaç olmadığını anladık.Dilerim siz de bu sorunu çok kolay bir şekilde aşarsınız.Dualarım seninle ...
Herkese sağlıklı mutlu bir gün dilerim.Öpüldünüz :)
sanırım gelmişsindir canım hoşgeldinnn diyim önce. bezi ters mi bağladın ah kıyamam sana. bende çoook ters bağlamak için hamle yapıp sonra değiştirdim hayatım olur öyle şeyler. hediyeleri clarissa ve sen güle güle kullanın inşallah canım.Valizlerimiz neredeyse hazir. Umarim sag salim haftaya geliyoruz. Dun Avustralyali bir arkadasim gitmeden once bir cay icelim diye beni evine davet etmisti, gittim ki bize " baby shower" partisi duzenlemis, acaip keyifli gecti! Bir suru bebek hediyesi ile partiden ayrildim ve cokkk mutlu oldum. Biz de genelde bebek dogduktan sonra gelinir ve hediye getirilir ama Amerikalilara ait bu parti de dunyada bayagi yayginlasmaya basladi, artik bir cok kimse kutluyor sanirim. Parti de eglenceli, soru cozmeli bolumler de vardi. Bir bebek bezinin 500 yil sonra ancak yokolabildigini, rahmin hamilelikte normalinden 500 kez buyudugunu, bebeklerin dogduklarinda diz kapaklarinin henuz olusmadigini bunlarin ancak 2 yasina geldiklerinde olustugunu, 1900'lu yillarda erkek bebeklere pembe giydirildigini, ancak %4-5 bebeklerin beklenen dogum tarihinde dogabildiklerini v.s ogrendim.... paylasayim dedim. Eglenceli kisimlardan birisi partiye gelenlere oyuncak bebeklere kimin once bebek bezini baglayacagi idi ben 3. oldum ama bezi ters baglamisim!!! Hayvancikli kismin her zaman onde olacagini derste ogrenmistik ama...
sende kocacığına kavuşmuşsundur sanırım. hadi gözün aydın allah bir daha ayırmasın hemen size bir bebek versin hiç uğraştırmasın canım.ZarpDeniz ne kadar zarifsin ya hepimize ayrı ayrı yazmışsın çok teşekkür ederim.Eşim nihayet pazar günü geliyor mutlu sona yaklaştım :) Sana da hayırlı yolculuklar dilerim.Doğumun nerede olacaktı yanılmıyorsam egeye geleceğini yazmıştın.İzmirde olacaksa ziyaret etmek isterim.
Parti muhteşem olmuş.Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun.Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkürler.
saol hayatım sende hoşgeldin mevlüdünüzü allah kabul etsin. mert de ilk aylarında sabaha karşı ıkınırdı artık son uykuları ve uyanma çalışmaları hepsi düzene oturuyo hayatım.yüzünü çizsin bi günde iyileşiyor çabucak bende önceleri dert ediyodum arkadaşım öyle dedi sonra bıraktım açık kalsın diye. bi de ben erken erken kestim tırnaklarını ki çizemesin yüzünü. önceleri uyurken kesiyodum anlamıyodu bile sonra uyanmaya başladı makarna. bende uyanıkken şarkı söyleye söyleye kesiyorum.uzun bir aradan sonra selam ...
sürekli anlamsızca kesilen netten kurtulduk :)
sitenin internetini bağlattık bakalım bu ne kadar sağlıklı
Çok şükür Enes Can ve ben iyiyiz, mevlüdümüz yapıldı, Enes gündüzleri genelde kısa süreli uyuyor, ve sürekli emiyor geceleride benim pil bitmiş oluyor, pazartesi aşımız var, sancıları biraz daha hafifledi ama ıkınmaları var gazını kendi halletmeye çalışıyor sürekli, özellikle sabaha karşı başlıyor ıkınmalar acaba gece üşütüyormu diye düşübnmeye başladım. çok sıcağa alıştırmadım bir penye battaniye ile uyutuyorum emziğe alıştırmaya çalışıyorum henüz başaramadım ama son günlerde elinin ve parmağını emme hareketleri gösteriyor eldivendeden elini ara ara çıkarıyorum yüzünü çiziyor, pazartesi 3 aşımız var, şimdilik sadece anne sütü devam ediyor su dahil hiçbirşey vermedim hala. Sütüde ilkı emmede hep genzine kaçıyor bunu çözemedim, bileklerimin ağrısı devam ediyor drada gidemedim hala . Enes Cana bazıları su verilir diyor ama ben vermedim. şimdilik aklıma gelenler bunlar.
geçmişi 2 gündür okumaya çalıştım
Tayf Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla bebiş/lerini
enbu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucakla bebeğini.
Denizverdi tadilat devam ediyor sanırım kolay gelsin yeni yaşın güzellikler getirsin.
Zarpdeniz doğuma karar verilmiş genel anestezi bende genel anestezi olmuştum canım. Allah sağlıkla süslünü kucağına almayı nasip etsin canım Maşallah canım az kaldı. haftayada yolculuk varmış şimdiden hayırlı yolculuklar, parti olayı güzelmiş eğlenceli ve öğretici tabii hediyeler kısmı daha da zevkli :)
doğum yapacağın yer henüz kararlaştıırlmamış belli olunca yazarsın dimi kimbilir belki o tarihte İzmirde olurumsonraki hareketleri düşünüyor insan
Alabama iyi tatiller Yakışıklınla güzel bir tatil dilerim, sağlıkla gelin
Cans geçmiş olsun Allah kazasız yolculuklar nasip etsin
Kartopu gözünaydın sonucun iyi çıkmış sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah.
Patikler köye tatile gidiyormuşsun ohhh missler gibi bir hava, sonrası missler gibi güzel haberler ver bize canım tüp tedavin başlıycakmış.
Rieuse yengen ve abinin Allah yardımcıları olsun okudum üzüldüm.
Herada mevlüdünüzü Allah kabul etsin süslüne Maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun
Mert Enes önemli diil canım seni çok iyi anlaıyorum :)
Altınyunus sünnetinizide yaptırmışsınız Maşallah. yakışıklını Allah nazarlardan korusun
Maiumut çieklerin güzeldi sen neler yapıyorsun
Toana bir sonraki tedavini burda düşünüyorsun sanırım inşallah canım.
Akideciknane inşallah sende sonraki tedavinde bebeğine kavuştursun Rabbim.
Merye süslünün kabız problemi uzun sürmüş ama sanırım çözülmüş sevindim canım ya çok zor oluyor gazını bile yapamamak zor bebişler için. sen ek gıdaya başladınmı?
gözümden kaçan, yazamadığım arkadaşlarada selam..
kolay gelsin denizverdi baya yol almışsınızdır nasıl gidiyo herşey gönlünce oluyo mu?güller...herkese selam...umarım herkes çok iyidir.. sağlığınız yerindedir.yorgunluktan bu saatlerde sızıp uyuıyorum.arada okumaya çalşıyorum. ama yazamıyorum... gönlüm sizlerle....hoşçakalın..sevgiyle kalın
allah oğlunu kucağına almayı sağlıkla nasip etsin maşallah size.tayfımmm canım öğlen tam yazıyodum sana preseed topiğinde elektirik gitti..
nasılsın kuzumm ne yaptın gördünmü bebişini veyada bebişlerini burda yazılrını okuyorum bazen kafana takılan şeylerr oluyomuşş sakın kuzumm aklına hiç kötü şeyler getirme her zaman iyi şeyler iyi olsun..ben inanıyorum herşey yolunda gidicek ve güzel olucak..
bu arada bizde cinsiyetimizi öğrendik oğluşum oluyor teyzesi allahım hepimizin yavrusunu sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..
maşallah kızımıza maşallah . elbette stres olmuş sıkılmışsındır ama ben sağlıkla clarissanın annesinin kucağına geleceğine inanıyorum. en güzelini yapıyorsun çok su içmekle zaten yazmışsın tam bilmiyorlar diye sen bol sıvı almaya devam et canım.Bizim bugun burada son kontrolumuz vardi. Kizimiz 1991 gr olmus, haftasina uygunfakat amniyotik sivida azalma gozlendi! O yuzden canim sikkin biraz.
Iki hafta once de daha onceki haftaya gore biraz azalma vardi ama yine normal sinirlardaydi, simdi iki hafta oncesinden de azalmisyine cok riskli degil ama kontrollerimizi siklastirmamiz ve bebek hareketlerini cok yakindan gozlememiz gerektigi onerildi. Bugun doktorum ucabilir yazisi da verdi, yarin yola cikiyoruz.
Bu amniyotik siviyi su icerek yada sivi alimini tuketerek cogaltmak mumkun degilmis oyle olsa zaten daha yuksek cikardi cunku o kadar cok su iciyorum ki...
geldikten sonra yazmamışsın umarım iyisinizdir merakta bırakma şekerim.Sagol canim. Daha doktorum belli degil ama her hafta kontrole gidecegim kesin! Bu sekliyle kalsa daha da azalmasa diyorum, su an sinirdayim, ben yine sivi alimini artiracagim. Sivi aliminin amniyon sivisini artirdigina dair calismalar varmis ama kesin degilmis, umarim faydasi olur.
herkese ek olarak bende oğlaın kucağıma alıp sanki otururmuş gibi bacaklarından tutuyorum hani alaturka tuvalete tutarlar ya çocukları öyle. o zaman ıkınıp kakasını yapıyor. ben sabun gibi şeylere pek inanmıyorum zeytinyağı olabilir. ayrıca meryemin durumunda belki su içirmek doğru olur. bilemiyorum .katı gıdaya geçince ben su vermeye başladım herkes başlıyo sonuçta çünkü su kaka yapmasını kolaylaştırıyor. tabi doktoruna danışmak lazım allah yardımcınız olsun. ben kk ya linkleri yapıştırdım orda tıklayınca gösteriyordu ama bi rara müsahit olunca yine bakıcam meryecim.herkeseselamlar hanımlar ya benim kızın kabızlığı hala devam ediyrm makat darlığı dedi biri kızmın makatına biraz müdahale ettiler sonra yine epey geçince yine fitil verdim ama bu sefer saatlerce fitili çıkarmadı ve korkunç kıvrandı fakülteye acile götürdüm dr neden fitil veriyrsn ve bu aylık bebeklerde makat darlığı olmaz neden elletiyrsn kızna zarar verecekler bebeğine dedi ve ekledi vicdansız bunlar dedi fitil en fazla bir iki defa verilir ki normali öyle daha fazla kullanınca vucüt atamıyrmuş pediatri bölümün e görün dedi şimdi intrnetten bkanca birçok bebekte olan bir durm olduğu için hiç uğraşmasammı kendine kendine düzeliyrmuş diye ama yine de korkuyrm ve bir arkadş kendi bebğine normale girinceye kadar çok az bir miktarda sabun koyyrmuş bu konuda fikri olan varmı
ben kızımın kakadan dolayı kıvranmasından çok rahatsız olyrm genelde bebekler emeklemeye başlayınca normale dönüyrlarmş ne diyrsunuz
yağmursesi valla çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inş.
zarpdeniz çok geçmiş olsn inş.herşey yolunda gider amniyon sıvısi ile ilgili allah şifa versin canm
erverdi çok kolaylıklar diliyrm canm evi yenileme ve yeni bir ev yoldaşı gelecek olması çok heyecan verici olmalı allah mutluuğunu artırsn canm heppimizi inş...
kızıma dua edin ya valla çok sıkıcı bir durm öyle bir kıvranıyr ve ağlıyrki teyzeleri dua edersniz inş.düzelecek herkese selamlar
tayf taze hamiş inş.herşey yolunda olur. çok az baktım ne var ne yok diye kk ya
allah yardımcısı olsun ben de okuyacağım allah kabul ederse. çok üzülüyorum allak kimseye dert verip derman aratmasın inşallah herşey yolunda gitsin.aşağıya limon_kabugu nun yazsını kopyalıyorum.kendisiyle yazışıyoruz.dualarımıza ihtiyacı var arkadaşlar......
çınar bundan 1 ay önce çıkıcaktı aslında ama sürekli saturasyonu düştüğü için bu riski göze alamadılar...şimdi de yenidoğan yoğıun bakımının bölüm başkanı değişti yeni gelen kadın bu şekilde kesinlikle göndermiyor...öbür başkan oksijen cihazıyla filan yollamayı düşünüyordu eve ama yeni profesör kesinlikle yollamıyor...saturasyonun neden düştüğünü anlamaya çalışıyorlar oyüzden de bu hafta beyinden MR çekiceklermiş..çok korkuyorum inşallah birşey çıkmaz...
bugün 90 gün oldu,hergün gidip kucağıma alıp biberonla besliyorum ama bu bana yetmiyor artık...hergün görmeme rağmen çok özlüyorum...ben yine hergün özlemimi görüp kucağıma alarak gideriyorum ama babası daha ona dokunamadı bile 2 aydır da hiç görmedi..artık biran önce sağlıkla evimize gelsin istiyoruz.....
bebeğim için dua edersen çok sevinirim MR iyi geçsin diye...hatta topikte de yazıp dua etmelerini istersen daha mutlu olurum...kendine ve Umutumuza iyi bak...
canım işler bitmiş güle güle otur yeni evinde afiyetle mutlulukla, tedavi de başlıyomuş temmuzda hadi inşallah temmuz sonu bize güzel haberlerini vermek nasip olsun. ee köy işi nolcak kısa süreli bi tatil mi olcak. yani gitcen mi ya da gidemicen mi?Arkadaşlar günaydın,
bol şanslar patikler.yeni evin sana uğur getirsin.bizim evimiz uğur getirmişti bize de .umut paşaya geldi dünyaya.....
hayırlı olsn inş.gönlüne göre sonuç alrsn kızıma dua edin ya teyzeleri ne olur
alabama verdiğin tickerları deniyrm bana kullandğınız farmatımıza uygun değl gibi birşeyler çıkıyr
selam kızlar biz geldik. tatilimizi 3 gün erken bitirdik. kaldığımız otel bitezdeydi. odamız yani apartımız çok güzeldi iki oda bir salon mutfak balkon falan harikaydı. herşey dahil küçük bir oteldi fakat bu yıl bitezdeki nehir taşmış ve denize çok çamur akmış su gayet güzel duru falan ama bastığın yer sanki balçık bataklık gibiydi çok rahatsız olduk mecburen tesisi değiştirdik. kalktık bi gece sonra yalıkavakta başka bir tesise geçtik orası daha büyük bir tesisti. orda da bize uygun küçük bir iki odalı bi yer ayarladık biliyosunuz görümcem de olduğu için gerçi iki oda da olabilirdi ama neyse otel güzeldi fakat tesis büyük ikinci gün oraya yaklaşık 100 tane sporcu çocuk geldi muhtelif 10 15 yaş arası çocuklar acayip gürültücüler tatil yapmak dinlenmek sessizlik falan imkansız dört gün de orda dayanabildik oğlan bizim doğru dürüst uyumuyo dalıyo çocuk uykuya gürültüden hemen uyanıyo. onlarda çocuk başlarındaki hocaları bile çocuk yani sessiz ol diye bikaç uyarı yaptık ama her yer onlardan dolu mümkün değil. dün değil evelsi akşam thy yi aradım bakim dedim eğer yer bulursam dönelim bidaha başka bi tesise git yerleş falan olcak iş değil. allahtan ayarladım yer dün akşam geldik evimize.
oğlum daha çok küçük onu kollucam aman yanması güneşte kalmasın falan derken o da pek tatilden bişi anlamadı. bide su çok soğuktu denize öyle fazla sokamadık. şişme havuzda deniz suyunu ısıtıp ona soktuk oynadı kereta. yinede herşeye rağmen iyiydi. hiç üzmedi annesini babasını. seneye yürürse falan daha bi zevk alır tatilden. ama kesin kararlıyım tesis falan bize göre değil zaten biliyoduk biz bunu ama bebek olunca o daha zevk alır diyoduk ama o da almazmış bizim gibi. sesiz ve küçük bi yer olmalı. öyle yok çocuk kulubu yok animasyon falan zor işmiş bebekle.
bu arada biliyo musunuz bizim gelin balayında hamile kalmış şu an 5 haftalık hamile kızlar
çok şükür allah onları aratmadı inşallah oğluma arkadaş geliyo. yarın doktora gitcekler. zaten istiyorlardı allaha çok şükür. biraz çabuk oldu kimse inanmıyo millet daha önce olmuştu falan diyo ama son satı 19 mayıs harbiden yumurta çatlama dönemi balayına denk geliyo 28 mayısda evlendiler.
şimdi geçmişi okuyum inşallah herşey yolundadır herkes iyidir.öpüldünüz.
nehir dediğime bakmayın dere yani oha dereyi nehir yapmışım. neysessseee
sanırım gelmişsindir canım hoşgeldinnn diyim önce. bezi ters mi bağladın ah kıyamam sana. bende çoook ters bağlamak için hamle yapıp sonra değiştirdim hayatım olur öyle şeyler. hediyeleri clarissa ve sen güle güle kullanın inşallah canım.
sende kocacığına kavuşmuşsundur sanırım. hadi gözün aydın allah bir daha ayırmasın hemen size bir bebek versin hiç uğraştırmasın canım.
saol hayatım sende hoşgeldin mevlüdünüzü allah kabul etsin. mert de ilk aylarında sabaha karşı ıkınırdı artık son uykuları ve uyanma çalışmaları hepsi düzene oturuyo hayatım.yüzünü çizsin bi günde iyileşiyor çabucak bende önceleri dert ediyodum arkadaşım öyle dedi sonra bıraktım açık kalsın diye. bi de ben erken erken kestim tırnaklarını ki çizemesin yüzünü. önceleri uyurken kesiyodum anlamıyodu bile sonra uyanmaya başladı makarna. bende uyanıkken şarkı söyleye söyleye kesiyorum.
kolay gelsin denizverdi baya yol almışsınızdır nasıl gidiyo herşey gönlünce oluyo mu?
allah oğlunu kucağına almayı sağlıkla nasip etsin maşallah size.
maşallah kızımıza maşallah . elbette stres olmuş sıkılmışsındır ama ben sağlıkla clarissanın annesinin kucağına geleceğine inanıyorum. en güzelini yapıyorsun çok su içmekle zaten yazmışsın tam bilmiyorlar diye sen bol sıvı almaya devam et canım.
geldikten sonra yazmamışsın umarım iyisinizdir merakta bırakma şekerim.
herkese ek olarak bende oğlaın kucağıma alıp sanki otururmuş gibi bacaklarından tutuyorum hani alaturka tuvalete tutarlar ya çocukları öyle. o zaman ıkınıp kakasını yapıyor. ben sabun gibi şeylere pek inanmıyorum zeytinyağı olabilir. ayrıca meryemin durumunda belki su içirmek doğru olur. bilemiyorum .katı gıdaya geçince ben su vermeye başladım herkes başlıyo sonuçta çünkü su kaka yapmasını kolaylaştırıyor. tabi doktoruna danışmak lazım allah yardımcınız olsun. ben kk ya linkleri yapıştırdım orda tıklayınca gösteriyordu ama bi rara müsahit olunca yine bakıcam meryecim.
allah yardımcısı olsun ben de okuyacağım allah kabul ederse. çok üzülüyorum allak kimseye dert verip derman aratmasın inşallah herşey yolunda gitsin.
canım işler bitmiş güle güle otur yeni evinde afiyetle mutlulukla, tedavi de başlıyomuş temmuzda hadi inşallah temmuz sonu bize güzel haberlerini vermek nasip olsun. ee köy işi nolcak kısa süreli bi tatil mi olcak. yani gitcen mi ya da gidemicen mi?
herada gelmimiş umarım herşey yolundadır. toana kartopu cans kangurum tayf herkese selam olsun unuttuğum varsa affola.
yağmur benimde ikili test sonuçlarım gayet iyiydi ilk oran 3676 da 1 di ilk detaylımı 16 haftada erken yaptık gayet iyi ben as ye gerek görmüyorum dedi. ama siz kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız 20. haftada birdaha bakalım dedi. baktık yine gayet iyi bu gün itibarıyla 10000 de 1 e düştü. dedi. bende as ihtimali bilmem kaçda 1 olanların yüzdesinde pay kısmında yazan o birin sadece doktorun teşhisini yada teşhis edemediğini kurtardığını düşündüğüm için yaptırmadım. allah korusun herşey güzelken ee doktor hani herşey iyiyidi dediğimizde bize o 1 i hatırlatıp o sizmişsiniz dicekler ya abiler ablalar o yani.. eğer sözlü yada görsel şüphe edilecek bir durum olsaydı kesinlikle yaptırırdım. o 1 in hiç yok olduğu kesinlikle sizin bebeğinizde bi sıkıntı yok as yaptırmaya gerek yok diyebilecek bir doktor yok bu alemde. as yaptırınca söyleyebiliyorlar onu dedemde söyler. karar senin ve kocanın kararıdır. allah tüm bebeklere sağlık versin.
selam kızlar biz geldik. tatilimizi 3 gün erken bitirdik. kaldığımız otel bitezdeydi. odamız yani apartımız çok güzeldi iki oda bir salon mutfak balkon falan harikaydı. herşey dahil küçük bir oteldi fakat bu yıl bitezdeki nehir taşmış ve denize çok çamur akmış su gayet güzel duru falan ama bastığın yer sanki balçık bataklık gibiydi çok rahatsız olduk mecburen tesisi değiştirdik. kalktık bi gece sonra yalıkavakta başka bir tesise geçtik orası daha büyük bir tesisti. orda da bize uygun küçük bir iki odalı bi yer ayarladık biliyosunuz görümcem de olduğu için gerçi iki oda da olabilirdi ama neyse otel güzeldi fakat tesis büyük ikinci gün oraya yaklaşık 100 tane sporcu çocuk geldi muhtelif 10 15 yaş arası çocuklar acayip gürültücüler tatil yapmak dinlenmek sessizlik falan imkansız dört gün de orda dayanabildik oğlan bizim doğru dürüst uyumuyo dalıyo çocuk uykuya gürültüden hemen uyanıyo. onlarda çocuk başlarındaki hocaları bile çocuk yani sessiz ol diye bikaç uyarı yaptık ama her yer onlardan dolu mümkün değil. dün değil evelsi akşam thy yi aradım bakim dedim eğer yer bulursam dönelim bidaha başka bi tesise git yerleş falan olcak iş değil. allahtan ayarladım yer dün akşam geldik evimize.
oğlum daha çok küçük onu kollucam aman yanması güneşte kalmasın falan derken o da pek tatilden bişi anlamadı. bide su çok soğuktu denize öyle fazla sokamadık. şişme havuzda deniz suyunu ısıtıp ona soktuk oynadı kereta. yinede herşeye rağmen iyiydi. hiç üzmedi annesini babasını. seneye yürürse falan daha bi zevk alır tatilden. ama kesin kararlıyım tesis falan bize göre değil zaten biliyoduk biz bunu ama bebek olunca o daha zevk alır diyoduk ama o da almazmış bizim gibi. sesiz ve küçük bi yer olmalı. öyle yok çocuk kulubu yok animasyon falan zor işmiş bebekle.
bu arada biliyo musunuz bizim gelin balayında hamile kalmış şu an 5 haftalık hamile kızlar
çok şükür allah onları aratmadı inşallah oğluma arkadaş geliyo. yarın doktora gitcekler. zaten istiyorlardı allaha çok şükür. biraz çabuk oldu kimse inanmıyo millet daha önce olmuştu falan diyo ama son satı 19 mayıs harbiden yumurta çatlama dönemi balayına denk geliyo 28 mayısda evlendiler.
şimdi geçmişi okuyum inşallah herşey yolundadır herkes iyidir.öpüldünüz.
patikler canım iyi tatiller.güle güle gidin.tedavine hayırlısıyla başlarsın inşallah..
canım çok teşekkürler... Valla iple çekiyorum. Bu sefer olacak inanıyorum :)
hoşgeldin canm tatiline üzüldüm keyifli geçmesini isterdim neyse bidahaki sefere inş.dediğin gibi mert büyür allhn izniyle o zaman giedersiniz ben şimdi hiç bir yere gidemem ev sahibi evi satarcakmş şimdi biz ev bakacaz maalesf canm çok sıkkın bu konda
yengeninki tamamına erer inş.
bugün kızımma erik ve kaysısı hoşafı verdim ve malesef sabun verdim bide yıkadım uyur aşkım benim
GUNAYDINNNNN...
Herkese gunaydın ... umarım herkes ıyıdır....
Alabama ..tatılınız bıtmıs bıraz tatsızlıklar olmus ama bosver ..oglunuzla cıktıgınız ılk tatıl olması sesebıyle emınım duygusal anlamda mukemmel anlar yasamışsınızdır ... yenı evlılerın balayından doneken meger mınık bır mısafırlerı varmıs ..ne kadar guzel ne kadar şaşırtıcı bır surpriz... allah tamamına erdırsın ...
Patikler... demek tedavın temmuzda .. tatıl donusu olaması daha da mukemmel .. inşallah her sey yolunda gelısecek yenı evınıze ve ablasına bır kardes gelecek .. senınle ılgılı cok guzel ve olumlu hısler algılıyorum .. herseyın gonlunce olması dılegıyle ...
Meryecım .. yanlış anlamazsan sana bıraz kızacagım.. lutfen bebegı bu konuda uzman ıyı bır doktora gotur .. onlar mutlaka caresını bulucaklardır .. belkı senın goremedıgın yapısal bır bozukluk vardır .. lutfen ama kutfen ...cok ıyı bır doktora gotur ... sevgıyle kal..
Hastalara gecmış olsun dıleklerımı ıletıyorum ..hepınıze ıyı hafta sonları ...
ustalar gecikti...iki dk gireyim dedim....
alabamacım....mertle ilk tatilin kısa sürmüş..tecrübe edine edine yenisine sağlık... nice güzel tatiller var önümüzde... yeni bebeğe de çok sevindim... allah tamamına erdirsin.bizim evin halleri uzatmalarda... bir iki günlük inşaat işi var ama ustalar aksatmya başladı...kısaca şöyle diyeyim.. vc yok,banyo yok,mutfak yok,su yok, çeşme yok,cam yok, çerçeve yok,kapı yok... en son da 3 gündür daire kapısı yok...anlıycağın bizde herşey artık şeffafyine de sakin olmaya çalışıyorum..hasta olmıyayım yeter...çünkü güçlü olmak zorundayım..krizlere girip yere serilme zamanı değil...
haaa bu arada tüm evraklarımı teslim ettim. 2 3 ay içinde kabul edilip edilmiyeceğimiz netleşecek..inşallah herşey güzel olacak...
patikler.... start veriliyormuş... önce tatil sonra bebek ha...hayırlı olsun...bebekli olsun..
zarp hocam...şimdi türkiyede olmalısınız..umarım herşey younda..
merye.... meryem yaptı mı tatasını..daha da yapmadıysa cans hocama katılıyorum.. artık iyi bir yer iyi bir dr görsün...
limonun yazısını okuduğum gibi dua ettim...
diğer tüm güllere selam olsun...
3 aylık bebeğe erik ve kayısı hoşafı da verilmez. onların bağırsakları bizimki gibi değil ki kayısı ye süt iç dışarı çık. merve lütfen gastroendrobilmemneye mi götürürsün pediatriye mi götürürsün bir doktora götür. bebeklerde kabızlık normal ama arada bir de 3 aydan sonra azalıyor. seninkinin de azalması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?