38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

pediatri bölümüne götürecem yarıın
ya bu çokm bebekte görülen brdurum
hiç uğrşmasam mı benmki 3 ay 20 gü oldu

limonkğna bebişine allh şifa versin

Patikler çok sevindim senin adına.İnşallah güzel haberlerini de alırız buradan.Ben ağustosta ancak başlayabileceğim tedaviye.Dilerim her şey yolunda gider.

Meryecim çok geçmiş olsun güzel kızına.Tez zamanda atlatır inşallah kabızlık problemini!
Limonkabuğu Allah yardımcın olsun bir an önce yavruna kavuşursun inşallah.Benim yeğenimin doğduğunda dili geriye düştüğü için boğulma riski vardı ama o halde satürasyon aletiyle birlikte eve gitmesine izin vermişlerdi.Bir süre sonra zaten o alete hiç ihtiyaç olmadığını anladık.Dilerim siz de bu sorunu çok kolay bir şekilde aşarsınız.Dualarım seninle ...

Herkese sağlıklı mutlu bir gün dilerim.Öpüldünüz :)

Sağ ol canım, eksik olma, inşallah benim de senin de hayırlısıyla sonuçlanır...

bol şanslar patikler.yeni evin sana uğur getirsin.bizim evimiz uğur getirmişti bize de .umut paşaya geldi dünyaya.....

hayırlı olsn inş.gönlüne göre sonuç alrsn kızıma dua edin ya teyzeleri ne olur

alabama verdiğin tickerları deniyrm bana kullandğınız farmatımıza uygun değl gibi birşeyler çıkıyr

sağolasn canm inş.herşey yolunda gider allah yardımcımz olsn sizlerin ve bizlerin allah isteklerimizi yerine getirir inş. ya benim kızım çok sancılanıyr verecem diyrm şu sabunu birz korkuyrrm

selam kızlar biz geldik. tatilimizi 3 gün erken bitirdik. kaldığımız otel bitezdeydi. odamız yani apartımız çok güzeldi iki oda bir salon mutfak balkon falan harikaydı. herşey dahil küçük bir oteldi fakat bu yıl bitezdeki nehir taşmış ve denize çok çamur akmış su gayet güzel duru falan ama bastığın yer sanki balçık bataklık gibiydi çok rahatsız olduk mecburen tesisi değiştirdik. kalktık bi gece sonra yalıkavakta başka bir tesise geçtik orası daha büyük bir tesisti. orda da bize uygun küçük bir iki odalı bi yer ayarladık biliyosunuz görümcem de olduğu için gerçi iki oda da olabilirdi ama neyse otel güzeldi fakat tesis büyük ikinci gün oraya yaklaşık 100 tane sporcu çocuk geldi muhtelif 10 15 yaş arası çocuklar acayip gürültücüler tatil yapmak dinlenmek sessizlik falan imkansız dört gün de orda dayanabildik oğlan bizim doğru dürüst uyumuyo dalıyo çocuk uykuya gürültüden hemen uyanıyo. onlarda çocuk başlarındaki hocaları bile çocuk yani sessiz ol diye bikaç uyarı yaptık ama her yer onlardan dolu mümkün değil. dün değil evelsi akşam thy yi aradım bakim dedim eğer yer bulursam dönelim bidaha başka bi tesise git yerleş falan olcak iş değil. allahtan ayarladım yer dün akşam geldik evimize.

oğlum daha çok küçük onu kollucam aman yanması güneşte kalmasın falan derken o da pek tatilden bişi anlamadı. bide su çok soğuktu denize öyle fazla sokamadık. şişme havuzda deniz suyunu ısıtıp ona soktuk oynadı kereta. yinede herşeye rağmen iyiydi. hiç üzmedi annesini babasını. seneye yürürse falan daha bi zevk alır tatilden. ama kesin kararlıyım tesis falan bize göre değil zaten biliyoduk biz bunu ama bebek olunca o daha zevk alır diyoduk ama o da almazmış bizim gibi. sesiz ve küçük bi yer olmalı. öyle yok çocuk kulubu yok animasyon falan zor işmiş bebekle.

bu arada biliyo musunuz bizim gelin balayında hamile kalmış şu an 5 haftalık hamile kızlar
çok şükür allah onları aratmadı inşallah oğluma arkadaş geliyo. yarın doktora gitcekler. zaten istiyorlardı allaha çok şükür. biraz çabuk oldu kimse inanmıyo millet daha önce olmuştu falan diyo ama son satı 19 mayıs harbiden yumurta çatlama dönemi balayına denk geliyo 28 mayısda evlendiler.

şimdi geçmişi okuyum inşallah herşey yolundadır herkes iyidir.öpüldünüz.

nehir dediğime bakmayın dere yani oha dereyi nehir yapmışım. neysessseee

sanırım gelmişsindir canım hoşgeldinnn diyim önce. bezi ters mi bağladın ah kıyamam sana. bende çoook ters bağlamak için hamle yapıp sonra değiştirdim hayatım olur öyle şeyler. hediyeleri clarissa ve sen güle güle kullanın inşallah canım.

sende kocacığına kavuşmuşsundur sanırım. hadi gözün aydın allah bir daha ayırmasın hemen size bir bebek versin hiç uğraştırmasın canım.

saol hayatım sende hoşgeldin mevlüdünüzü allah kabul etsin. mert de ilk aylarında sabaha karşı ıkınırdı artık son uykuları ve uyanma çalışmaları hepsi düzene oturuyo hayatım.yüzünü çizsin bi günde iyileşiyor çabucak bende önceleri dert ediyodum arkadaşım öyle dedi sonra bıraktım açık kalsın diye. bi de ben erken erken kestim tırnaklarını ki çizemesin yüzünü. önceleri uyurken kesiyodum anlamıyodu bile sonra uyanmaya başladı makarna. bende uyanıkken şarkı söyleye söyleye kesiyorum.
kolay gelsin denizverdi baya yol almışsınızdır nasıl gidiyo herşey gönlünce oluyo mu?

allah oğlunu kucağına almayı sağlıkla nasip etsin maşallah size.

maşallah kızımıza maşallah . elbette stres olmuş sıkılmışsındır ama ben sağlıkla clarissanın annesinin kucağına geleceğine inanıyorum. en güzelini yapıyorsun çok su içmekle zaten yazmışsın tam bilmiyorlar diye sen bol sıvı almaya devam et canım.

geldikten sonra yazmamışsın umarım iyisinizdir merakta bırakma şekerim.

herkese ek olarak bende oğlaın kucağıma alıp sanki otururmuş gibi bacaklarından tutuyorum hani alaturka tuvalete tutarlar ya çocukları öyle. o zaman ıkınıp kakasını yapıyor. ben sabun gibi şeylere pek inanmıyorum zeytinyağı olabilir. ayrıca meryemin durumunda belki su içirmek doğru olur. bilemiyorum .katı gıdaya geçince ben su vermeye başladım herkes başlıyo sonuçta çünkü su kaka yapmasını kolaylaştırıyor. tabi doktoruna danışmak lazım allah yardımcınız olsun. ben kk ya linkleri yapıştırdım orda tıklayınca gösteriyordu ama bi rara müsahit olunca yine bakıcam meryecim.

allah yardımcısı olsun ben de okuyacağım allah kabul ederse. çok üzülüyorum allak kimseye dert verip derman aratmasın inşallah herşey yolunda gitsin.

canım işler bitmiş güle güle otur yeni evinde afiyetle mutlulukla, tedavi de başlıyomuş temmuzda hadi inşallah temmuz sonu bize güzel haberlerini vermek nasip olsun. ee köy işi nolcak kısa süreli bi tatil mi olcak. yani gitcen mi ya da gidemicen mi?

herada gelmimiş umarım herşey yolundadır. toana kartopu cans kangurum tayf herkese selam olsun unuttuğum varsa affola.

yağmur benimde ikili test sonuçlarım gayet iyiydi ilk oran 3676 da 1 di ilk detaylımı 16 haftada erken yaptık gayet iyi ben as ye gerek görmüyorum dedi. ama siz kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız 20. haftada birdaha bakalım dedi. baktık yine gayet iyi bu gün itibarıyla 10000 de 1 e düştü. dedi. bende as ihtimali bilmem kaçda 1 olanların yüzdesinde pay kısmında yazan o birin sadece doktorun teşhisini yada teşhis edemediğini kurtardığını düşündüğüm için yaptırmadım. allah korusun herşey güzelken ee doktor hani herşey iyiyidi dediğimizde bize o 1 i hatırlatıp o sizmişsiniz dicekler ya abiler ablalar o yani.. eğer sözlü yada görsel şüphe edilecek bir durum olsaydı kesinlikle yaptırırdım. o 1 in hiç yok olduğu kesinlikle sizin bebeğinizde bi sıkıntı yok as yaptırmaya gerek yok diyebilecek bir doktor yok bu alemde. as yaptırınca söyleyebiliyorlar onu dedemde söyler. karar senin ve kocanın kararıdır. allah tüm bebeklere sağlık versin.

denizbulut seni atlamışım batu nasıl varmı bi değişiklik dişler hala patlamadı dimi. katı gıda durumları nasıl. ben tatilde mecburen bebelacın meyve pürelerinden ve bir iki sebze püresinden aldım. meyvede kayısı ananas muz yoğurt karışımını beğendi sebzeleri pek sallamadı. orda yediklerimizden verdim. yanımda götürdüklerimden kahvaltısını hazırladım. kadınbudu köfteye bayıldı. yedi ayımız doldu ben pazartesi kontrole gitcem kısmetse siz gittiniz mi ?

Son düzenleme:
bol şanslar patikler.yeni evin sana uğur getirsin.bizim evimiz uğur getirmişti bize de .umut paşaya geldi dünyaya.....

hayırlı olsn inş.gönlüne göre sonuç alrsn kızıma dua edin ya teyzeleri ne olur

alabama verdiğin tickerları deniyrm bana kullandğınız farmatımıza uygun değl gibi birşeyler çıkıyr

Altınyunus, Merye ve Alabama'cım hepinize teşekkür ederim. Alabamacım hoşgeldin canım. Yine de güzel geçtiğine sevindim. Bu arada gelin de hamileymiş. Kutluyorum canım. Allah tamamını erdirsin inşallah. Be şu an köye gitmek üzere kızım ve eşimle yoldayım. çok keyifli geçiyor. Annemler inanılmaz mutlular. Döner dönmez tedavi başlıyor. Tatilimi ona göre ayarladım.

hoşgeldin canm tatiline üzüldüm keyifli geçmesini isterdim neyse bidahaki sefere inş.dediğin gibi mert büyür allhn izniyle o zaman giedersiniz ben şimdi hiç bir yere gidemem ev sahibi evi satarcakmş şimdi biz ev bakacaz maalesf canm çok sıkkın bu konda
yengeninki tamamına erer inş.
bugün kızımma erik ve kaysısı hoşafı verdim ve malesef sabun verdim bide yıkadım uyur aşkım benim

meryecim... gazete büyüklüğü bir takvim yaprağı kadardı....sabun yakmasın... sen yağ akıt..

herkese çok selam...

GUNAYDINNNNN...
Herkese gunaydın ... umarım herkes ıyıdır....

Alabama ..tatılınız bıtmıs bıraz tatsızlıklar olmus ama bosver ..oglunuzla cıktıgınız ılk tatıl olması sesebıyle emınım duygusal anlamda mukemmel anlar yasamışsınızdır ... yenı evlılerın balayından doneken meger mınık bır mısafırlerı varmıs .. ne kadar guzel ne kadar şaşırtıcı bır surpriz... allah tamamına erdırsın ...

Patikler... demek tedavın temmuzda .. tatıl donusu olaması daha da mukemmel .. inşallah her sey yolunda gelısecek yenı evınıze ve ablasına bır kardes gelecek .. senınle ılgılı cok guzel ve olumlu hısler algılıyorum .. herseyın gonlunce olması dılegıyle ...

Meryecım .. yanlış anlamazsan sana bıraz kızacagım.. lutfen bebegı bu konuda uzman ıyı bır doktora gotur .. onlar mutlaka caresını bulucaklardır .. belkı senın goremedıgın yapısal bır bozukluk vardır .. lutfen ama kutfen ...cok ıyı bır doktora gotur ... sevgıyle kal..

Hastalara gecmış olsun dıleklerımı ıletıyorum ..hepınıze ıyı hafta sonları ...

ustalar gecikti...iki dk gireyim dedim....

alabamacım....mertle ilk tatilin kısa sürmüş..tecrübe edine edine yenisine sağlık... nice güzel tatiller var önümüzde... yeni bebeğe de çok sevindim... allah tamamına erdirsin.bizim evin halleri uzatmalarda... bir iki günlük inşaat işi var ama ustalar aksatmya başladı...kısaca şöyle diyeyim.. vc yok,banyo yok,mutfak yok,su yok, çeşme yok,cam yok, çerçeve yok,kapı yok... en son da 3 gündür daire kapısı yok...anlıycağın bizde herşey artık şeffafyine de sakin olmaya çalışıyorum..hasta olmıyayım yeter...çünkü güçlü olmak zorundayım..krizlere girip yere serilme zamanı değil...
haaa bu arada tüm evraklarımı teslim ettim. 2 3 ay içinde kabul edilip edilmiyeceğimiz netleşecek..inşallah herşey güzel olacak...

patikler.... start veriliyormuş... önce tatil sonra bebek ha...hayırlı olsun...bebekli olsun..

zarp hocam...şimdi türkiyede olmalısınız..umarım herşey younda..

merye.... meryem yaptı mı tatasını..daha da yapmadıysa cans hocama katılıyorum.. artık iyi bir yer iyi bir dr görsün...

limonun yazısını okuduğum gibi dua ettim...

diğer tüm güllere selam olsun...

3 aylık bebeğe erik ve kayısı hoşafı da verilmez. onların bağırsakları bizimki gibi değil ki kayısı ye süt iç dışarı çık. merve lütfen gastroendrobilmemneye mi götürürsün pediatriye mi götürürsün bir doktora götür. bebeklerde kabızlık normal ama arada bir de 3 aydan sonra azalıyor. seninkinin de azalması lazım.

bugün gidyrz pediatri dediler on a götrecem deniz bulut gastroloi diyor dr bize pediatri dedi ya ben güya iyi drlaara götürydrdm bunlar acıbaedemin dr ları bilmemki kime götürecem artık biri 60 yaşına gelmiş bri dr artık alanınada iyi dir liye düşndüm herikisi de acıbademin dr elifana da da çalşyrlar ortaklık var aralarında yok hiç kızmamki ben sana niye kızayım ama komşumun kızı bebşinie öyle yaptım dedi şimdi gayet iyiler dedi birazda korkuyrm

allah kolaylık verdsin işin çok zor ama artık güçlü olmalıyz çünkü begbeşlerimiz var seninde allhn izniyle gönlüne göre ruhuna göre bier bebişin olacak inş.

tamam canm öptüm çok seni ve bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…