Arkadaşlar günaydın,
Ben tedaviye nerede başlayacağıma sonunda karar verdim. Alman Hastanesi'nde. Kısmetse 1Temmuz gibi regl dönemim olacak. Doktorumla konuştum. İlk gün arayın bizi, ona göre randevu verelim size dedi. Dualarınızı eksik etmeyin. Buna ihtiyacım olacak...Sizleri çok seviyorum...
selam kızlar biz geldik. tatilimizi 3 gün erken bitirdik. kaldığımız otel bitezdeydi. odamız yani apartımız çok güzeldi iki oda bir salon mutfak balkon falan harikaydı. herşey dahil küçük bir oteldi fakat bu yıl bitezdeki nehir taşmış ve denize çok çamur akmış su gayet güzel duru falan ama bastığın yer sanki balçık bataklık gibiydi çok rahatsız olduk mecburen tesisi değiştirdik. kalktık bi gece sonra yalıkavakta başka bir tesise geçtik orası daha büyük bir tesisti. orda da bize uygun küçük bir iki odalı bi yer ayarladık biliyosunuz görümcem de olduğu için gerçi iki oda da olabilirdi ama neyse otel güzeldi fakat tesis büyük ikinci gün oraya yaklaşık 100 tane sporcu çocuk geldi muhtelif 10 15 yaş arası çocuklar acayip gürültücüler tatil yapmak dinlenmek sessizlik falan imkansız dört gün de orda dayanabildik oğlan bizim doğru dürüst uyumuyo dalıyo çocuk uykuya gürültüden hemen uyanıyo. onlarda çocuk başlarındaki hocaları bile çocuk yani sessiz ol diye bikaç uyarı yaptık ama her yer onlardan dolu mümkün değil. dün değil evelsi akşam thy yi aradım bakim dedim eğer yer bulursam dönelim bidaha başka bi tesise git yerleş falan olcak iş değil. allahtan ayarladım yer dün akşam geldik evimize.
oğlum daha çok küçük onu kollucam aman yanması güneşte kalmasın falan derken o da pek tatilden bişi anlamadı. bide su çok soğuktu denize öyle fazla sokamadık. şişme havuzda deniz suyunu ısıtıp ona soktuk oynadı kereta. yinede herşeye rağmen iyiydi. hiç üzmedi annesini babasını. seneye yürürse falan daha bi zevk alır tatilden. ama kesin kararlıyım tesis falan bize göre değil zaten biliyoduk biz bunu ama bebek olunca o daha zevk alır diyoduk ama o da almazmış bizim gibi. sesiz ve küçük bi yer olmalı. öyle yok çocuk kulubu yok animasyon falan zor işmiş bebekle.
bu arada biliyo musunuz bizim gelin balayında hamile kalmış şu an 5 haftalık hamile kızlar
çok şükür allah onları aratmadı inşallah oğluma arkadaş geliyo. yarın doktora gitcekler. zaten istiyorlardı allaha çok şükür. biraz çabuk oldu kimse inanmıyo millet daha önce olmuştu falan diyo ama son satı 19 mayıs harbiden yumurta çatlama dönemi balayına denk geliyo 28 mayısda evlendiler.
şimdi geçmişi okuyum inşallah herşey yolundadır herkes iyidir.öpüldünüz.
batu 3 gün katı gıdayı tamamen reddetti sonra arada 1 öğün yemeye başladı. dün kontrolu vardı doktora giderken diş eti kabarmış sorayım diyordum, dr alttan 1 tane patlamış diğeri de patlamak üzere dedi.denizbulut seni atlamışım batu nasıl varmı bi değişiklik dişler hala patlamadı dimi. katı gıda durumları nasıl. ben tatilde mecburen bebelacın meyve pürelerinden ve bir iki sebze püresinden aldım. meyvede kayısı ananas muz yoğurt karışımını beğendi sebzeleri pek sallamadı. orda yediklerimizden verdim. yanımda götürdüklerimden kahvaltısını hazırladım. kadınbudu köfteye bayıldı. yedi ayımız doldu ben pazartesi kontrole gitcem kısmetse siz gittiniz mi ?
Selam
Denizverdi kolay gelsin inşallah başvuru hayırlıısyla kabul edilir en kısa zamanda güzel haberler alırız.
Deniz Bulut, Enes Can 2 ay 5 günlük olduk. Aşının etkisini zor atlattık, aşıdan sonra uyku düzeni bozuldu, birde
aşıdan beri kabızlık var bakalım nasıl çözücez
Ikınmalar ve gaz için dr Sab Sımplex, Zinco verdi henüz almadım.
Ateş içinde Calpol verdi
Calpolü Alabama kullanmıştı diğerlerinden kullanan oldumu?
ZarpDeniz herşey yolundadır inşallah.
Merye dra gittik irkilmelerinin aşıdan sonra olabileceğini geçeceğini söyledi dr. Süslüne Maşallah.
Birde şu kabızlık problemini çözebilirseniz çok rahatlıycak miniğin.
Limon Kabuğunun bebişine Allahtan acil şifa diliyorum, en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Patikler dualarım seninle. İnşallah bu tedavin güzellikle sonuçlanır.
Alabama tatilin biraz yorucu olmuş, inşallah seneye yakışıklınla daha rahat bir tatil geçirirsiniz.
Hayırlı olsun bebiş haberiniz, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın.
Herada uğrayamamışsın süslün nasıl?
Toana saol duan için. Türkiyeye ne zaman gelceksiniz?
herkese selam...
kizlar meraba hepinize..gercekten kimseler yok nerdesiniz kizlarrr..bir sorum olucak ben sogan kuru kullaniyorum carsambadan beri..bende kahverengi gibi lekeler geliyo normali acaba ceveplarsaniz sevinirim hepinizi opuyorumm..
baharcim tr ye ye gelicekmisin diye sormussun ..tatlim benim bu sene gelemiycem ama son denememi burda yapmak zorundayim eyer olmazsa mecburen gelicem tr yeme bakalim hayirlisi canim benim rabbim rast getirsin de bizi yormasin insallahh..
Günaydın , iyi haftasonları...
Toana inşallah ordaki son tedavinde güzel sonlanır.
Merye dra gittinizmi kabızlık sorunu ne oldu ? Dr ne dedi.
Bizde 5.güne girdik Enes Can kabızlık çekiyor aşıdan sonra düzene giremedi
merhaba alabama ;nehir dediğime bakmayın dere yani oha dereyi nehir yapmışım. neysessseee
herada gelmimiş umarım herşey yolundadır. toana kartopu cans kangurum tayf herkese selam olsun unuttuğum varsa affola.
yağmur benimde ikili test sonuçlarım gayet iyiydi ilk oran 3676 da 1 di ilk detaylımı 16 haftada erken yaptık gayet iyi ben as ye gerek görmüyorum dedi. ama siz kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız 20. haftada birdaha bakalım dedi. baktık yine gayet iyi bu gün itibarıyla 10000 de 1 e düştü. dedi. bende as ihtimali bilmem kaçda 1 olanların yüzdesinde pay kısmında yazan o birin sadece doktorun teşhisini yada teşhis edemediğini kurtardığını düşündüğüm için yaptırmadım. allah korusun herşey güzelken ee doktor hani herşey iyiyidi dediğimizde bize o 1 i hatırlatıp o sizmişsiniz dicekler ya abiler ablalar o yani.. eğer sözlü yada görsel şüphe edilecek bir durum olsaydı kesinlikle yaptırırdım. o 1 in hiç yok olduğu kesinlikle sizin bebeğinizde bi sıkıntı yok as yaptırmaya gerek yok diyebilecek bir doktor yok bu alemde. as yaptırınca söyleyebiliyorlar onu dedemde söyler. karar senin ve kocanın kararıdır. allah tüm bebeklere sağlık versin.
teşekkür ederim baharnaz .sen de işallah çok rahat büyütürsün oğluşunu:)Merye çok uzak tarihe randevu vermiş dr o zamana kadar nasıl çözüyorsun kabızlığı? İnşallah çabuk düzelir
Yağmursesi İnşallah süslünü sağlıkla kucağına alırsın. Testler pek birbirini tutmuyor kafanı çok karıştırma bol bol dua et
bende burdaki herkes için dua ediyorum...
diğer arkadaşlar nerdeler acaba herkesi merak ediyorum
ZarpDeniz inşallah herşey yolundadır.
bugün 1 çay kaşığı zeytinyağı versem erkenmi acaba kabızlığını çözmek için 2 ay 7 günlük olduk. ??
Selam
Denizverdi kolay gelsin inşallah başvuru hayırlıısyla kabul edilir en kısa zamanda güzel haberler alırız.
Deniz Bulut, Enes Can 2 ay 5 günlük olduk. Aşının etkisini zor atlattık, aşıdan sonra uyku düzeni bozuldu, birde
aşıdan beri kabızlık var bakalım nasıl çözücez
Ikınmalar ve gaz için dr Sab Sımplex, Zinco verdi henüz almadım.
Ateş içinde Calpol verdi
Calpolü Alabama kullanmıştı diğerlerinden kullanan oldumu?
ZarpDeniz herşey yolundadır inşallah.
Merye dra gittik irkilmelerinin aşıdan sonra olabileceğini geçeceğini söyledi dr. Süslüne Maşallah.
Birde şu kabızlık problemini çözebilirseniz çok rahatlıycak miniğin.
Limon Kabuğunun bebişine Allahtan acil şifa diliyorum, en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Patikler dualarım seninle. İnşallah bu tedavin güzellikle sonuçlanır.
Alabama tatilin biraz yorucu olmuş, inşallah seneye yakışıklınla daha rahat bir tatil geçirirsiniz.
Hayırlı olsun bebiş haberiniz, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın.
Herada uğrayamamışsın süslün nasıl?
Toana saol duan için. Türkiyeye ne zaman gelceksiniz?
herkese selam...
merhaba toana ben soğan kürünü uygulamıştım ama fazla uyguladım herhalde acayip bir kuruluk başlattı hala devam ediyr ilk başta iyi idi epey iltihap attım ve acılarımı azalltı ama dediğim gibi fazla kullanma koyu renk dediğin iltihap gibi mi bende başta öyle başlladı dediğim gibi başta çok iyi geldi ama sonra düşük iliaçlarını da beraber kullanınca vajinal kuruluk yaptı
hanımlar bu kuruluk için bir bilginiz varmı tedavi amaçlı dr a gittim bir ilaç yazzdı prospektifine baktım çok korktum ilacı çöpe attım bitkisel bir ilacı varsa ne iyi olur
evet kimseler uğramamş
herkese iyi tatiller
Merye çok uzak tarihe randevu vermiş dr o zamana kadar nasıl çözüyorsun kabızlığı? İnşallah çabuk düzelir
Yağmursesi İnşallah süslünü sağlıkla kucağına alırsın. Testler pek birbirini tutmuyor kafanı çok karıştırma bol bol dua et
bende burdaki herkes için dua ediyorum...
diğer arkadaşlar nerdeler acaba herkesi merak ediyorum
ZarpDeniz inşallah herşey yolundadır.
bugün 1 çay kaşığı zeytinyağı versem erkenmi acaba kabızlığını çözmek için 2 ay 7 günlük olduk. ??
ben buna cevabı atlamışım. bize dr calpol değil bulunsun diye 2 tane parasetamol fitil vermişti 1 kere gerekti henüz ama calpolü neredeyse tüm kasım annelerinden duydum. biz de gaz az olmuştu. sab simplex kullandım ama ne kadar faydalıydı bilmem.
sperm dokstu preseed var bildiğim. tabii tedavi etmiyor sadece az bir kullanımda bile (yani içinde yazdığı için aplikatörü 3 e kadar çekmek gerekmez) kuruluğa faydası olur.
bana doktor 40 günlükken filan günde 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti. tabii direkt ağzına akıtma yazık yanar. sadece anne sütü alıyorsa biraz biberonla ver ona karıştır veya göğsünün ucuna sür de o zaman miktarı tam anlayamazsın. bol sür işte. zeytinyağından birşey olmaz.
yağmursesi tekrar hayırlı olsun kızın
herada kızın nasıl ses ver
tayf merak ettim. iyi misin?
cans teşekkür ederim canım rabbim en kısa zamanda sana da 2. yavrunu nasip eder iŞallah:))gunaydınnnn
gunaydın arkadaşlar .. guzel bır hafta olsun...
Yagmursesı .. tekrar gozun aydın .. saglıcakla kucagına alman dılegıyle .. kızına aılesıyle beraber mutlu sagılklı bır omur dılıyorum....
Tayf.. umarım her sey yolundadır ... merak ettım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?