38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam

Denizverdi kolay gelsin inşallah başvuru hayırlıısyla kabul edilir en kısa zamanda güzel haberler alırız.

Deniz Bulut, Enes Can 2 ay 5 günlük olduk. Aşının etkisini zor atlattık, aşıdan sonra uyku düzeni bozuldu, birde
aşıdan beri kabızlık var bakalım nasıl çözücez
Ikınmalar ve gaz için dr Sab Sımplex, Zinco verdi henüz almadım.
Ateş içinde Calpol verdi
Calpolü Alabama kullanmıştı diğerlerinden kullanan oldumu?

ZarpDeniz herşey yolundadır inşallah.

Merye dra gittik irkilmelerinin aşıdan sonra olabileceğini geçeceğini söyledi dr. Süslüne Maşallah.
Birde şu kabızlık problemini çözebilirseniz çok rahatlıycak miniğin.

Limon Kabuğunun bebişine Allahtan acil şifa diliyorum, en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Patikler dualarım seninle. İnşallah bu tedavin güzellikle sonuçlanır.

Alabama tatilin biraz yorucu olmuş, inşallah seneye yakışıklınla daha rahat bir tatil geçirirsiniz.
Hayırlı olsun bebiş haberiniz, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza alın.

Herada uğrayamamışsın süslün nasıl?

Toana saol duan için. Türkiyeye ne zaman gelceksiniz?

herkese selam...

hayırlı olsun. son olsun yeni evinize yeni bebeğinizi de götürürsünüz inşallah

seneye daha rahat bir tatil geçirirsiniz inşallah. işten arkadaşlar tatilden döndüler. 1,5 yaşlarında oğulları var. peşinde koşturmaktan tatili anlamadık diyorlar galiba 3-4 yaşlarına kadar rahat tatil yok. biz de 15 ağustos gibi yazlığa gideceğiz. eylül başı döneceğiz. su oralarda çok soğuk ama yeşillik kalabalık falan. değişiklik olur rahat geçiririz inşallah. hava değişikliğinden hastalık olmasın da ne olursa olsun
kardeşin de sağlıkla alsın çocuğunu kucağına. mert e arkadaş geliyor desene

batu 3 gün katı gıdayı tamamen reddetti sonra arada 1 öğün yemeye başladı. dün kontrolu vardı doktora giderken diş eti kabarmış sorayım diyordum, dr alttan 1 tane patlamış diğeri de patlamak üzere dedi. biz de yemek yememesi ondandı herhalde dedik doktora kaşığı reddetmesini sormadık. ama halen tam yemiyor. kaşığı görmekten nefret ediyor. benim yediklerime ilgi gösteriyor. elimle koparıp ezip verirsem tadına bakıyor suratını buruşturarak doktor akşama da çorba-sebze-köfte verebilirsiniz dedi ama daha doğru dürüst 1 sebze 1 meyve bile yemiyor. bizim yemekleri de verebilirmişiz. tabii tuz atmadan yapacağız. yağ ne olacak dedim. yağ koymayın daha sağlıklı hem siz de zayıflarsınız dedi benim dr zayıf beni şişko gördü tabii (70 kiloyum şu an gitmiyor)halen domates vs koyamamam da (alerji) zorluyor. nihayet az kilo almışız. yarım kilo. 10.100 gr olmuşuz. boyumuz da 76 cm. o da 2 cm uzamış. dr tam 1 yaş ölçüsü dedi. zaten 1 yaş kıyafetleri dar geliyor 1,5 yaşa geçtik. son aşımızı da olduk. 1 yaşa kadar başka aşı yokmuş. 1 gözü hafif kayıyor dr önemli birşey yoktur dedi 9. ay göz doktoruna götürmemi önermişti ama ben haftaya götüreceğim. ihtiyacı olan olursa çevrede yeditepe göz ün. hastanesinde (balmumcu da ) bir doktoru önerdi. baktım çocuki şaşılık vs konusunda uzmanmış.

batu aşılardan pek etkilenmemişti ama tabii alerjiden düzen falan yoktu bizde. salak doktorlar yüzünden 2 ay ne çekti çocuğum. enes can da daha çok güzük. 4 ay civarı düzen oturmaya başlıyor. 6 aydan sonra azıcık daha rahat ediyorsun. inşallah hepsi sağlıkla büyüsünler

aaa şaşırdım dünden beri kapıyı açan olmamış
herkese güzel haftasonları...

Deniz Bulut saol. Sağlıkla güzel haberleri alalım, sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler İnşallah.

kizlar meraba hepinize..gercekten kimseler yok nerdesiniz kizlarrr..bir sorum olucak ben sogan kuru kullaniyorum carsambadan beri..bende kahverengi gibi lekeler geliyo normali acaba ceveplarsaniz sevinirim hepinizi opuyorumm..

baharcim tr ye ye gelicekmisin diye sormussun ..tatlim benim bu sene gelemiycem ama son denememi burda yapmak zorundayim eyer olmazsa mecburen gelicem tr yeme bakalim hayirlisi canim benim rabbim rast getirsin de bizi yormasin insallahh..

merhaba toana ben soğan kürünü uygulamıştım ama fazla uyguladım herhalde acayip bir kuruluk başlattı hala devam ediyr ilk başta iyi idi epey iltihap attım ve acılarımı azalltı ama dediğim gibi fazla kullanma koyu renk dediğin iltihap gibi mi bende başta öyle başlladı dediğim gibi başta çok iyi geldi ama sonra düşük iliaçlarını da beraber kullanınca vajinal kuruluk yaptı

hanımlar bu kuruluk için bir bilginiz varmı tedavi amaçlı dr a gittim bir ilaç yazzdı prospektifine baktım çok korktum ilacı çöpe attım bitkisel bir ilacı varsa ne iyi olur

evet kimseler uğramamş
herkese iyi tatiller

Günaydın , iyi haftasonları...

Toana inşallah ordaki son tedavinde güzel sonlanır.

Merye dra gittinizmi kabızlık sorunu ne oldu ? Dr ne dedi.
Bizde 5.güne girdik Enes Can kabızlık çekiyor aşıdan sonra düzene giremedi

canm bbiz 57 günlük sonra başlamıştı önceleri 3/4 gün sonra gitttikço arttı birde pediatri demşti dr manyak zaten onlarıa götüryrmuşum pediatri norma l çoçuk dr u imş allahım ne yapacaz bunları bilmirm o da gastroloji ye yönlendirdi gastrolojid e 14/07 gün verdi işin doğrusu çok bebekte olan bir durum genelde 6 aylık snra düzene giriyrlar diye biliyrm arkdşın kardeşi bebişi de öyle olmuş çok uğraşmış neredeyse renkli film çektirecekmş emeklemeye başlayınca düzenlmiş ama sakın renkli film çektirme demişti o çok zararlı imş ben fazla uğraşmıyacam gerçetten internette bu durumdaki bebeklerden çok bahsediyrlar bilmiyrm fazla dr a götşürmek istemiyrm hast de birkadın da vardı o da aynısını söyledi ben yürütece koyunca düzeldi dedi o da 6/7 aylık olunca

merhaba alabama ;
nasılsın? mert nasıl? resimlerinde süper gözüküyor maşallah.
senin detaylını kim yaptı? senin ikili sonucun süpermiş.benim doktorum ikiliyi yapmadı bile amino öneriyorum diye. ense kalınlığı 1.2 ve burun kemiği oluşmuştu üstelik. şimdi çok pişmanım keşke yaptırsaydım ikiliyi. dün 4'lü verdim.bakalım sonucu güzel olur işallah bir de detaylı yaptıralım diyoruz sonucuna göre hareket ederiz artık.fiziken bir sorun yok çok şükür ama işte down korkutuyor insanı.

bu arada BENİM KUZUM KIZ TEYZELERİ:)
Rbbim en kısa zamanda olmayanlara da versinn. çok güzel bir duygu bu. sürekli ağlıyorum duygusal oldum çokkk:)

Merye çok uzak tarihe randevu vermiş dr o zamana kadar nasıl çözüyorsun kabızlığı? İnşallah çabuk düzelir

Yağmursesi İnşallah süslünü sağlıkla kucağına alırsın. Testler pek birbirini tutmuyor kafanı çok karıştırma bol bol dua et
bende burdaki herkes için dua ediyorum...

diğer arkadaşlar nerdeler acaba herkesi merak ediyorum
ZarpDeniz inşallah herşey yolundadır.

bugün 1 çay kaşığı zeytinyağı versem erkenmi acaba kabızlığını çözmek için 2 ay 7 günlük olduk. ??

Son düzenleme:
teşekkür ederim baharnaz .sen de işallah çok rahat büyütürsün oğluşunu:)

gunaydınnnn

gunaydın arkadaşlar .. guzel bır hafta olsun...

Yagmursesı .. tekrar gozun aydın .. saglıcakla kucagına alman dılegıyle .. kızına aılesıyle beraber mutlu sagılklı bır omur dılıyorum....

Tayf.. umarım her sey yolundadır ... merak ettım ...

ben buna cevabı atlamışım. bize dr calpol değil bulunsun diye 2 tane parasetamol fitil vermişti 1 kere gerekti henüz ama calpolü neredeyse tüm kasım annelerinden duydum. biz de gaz az olmuştu. sab simplex kullandım ama ne kadar faydalıydı bilmem.

sperm dokstu preseed var bildiğim. tabii tedavi etmiyor sadece az bir kullanımda bile (yani içinde yazdığı için aplikatörü 3 e kadar çekmek gerekmez) kuruluğa faydası olur.

bana doktor 40 günlükken filan günde 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti. tabii direkt ağzına akıtma yazık yanar. sadece anne sütü alıyorsa biraz biberonla ver ona karıştır veya göğsünün ucuna sür de o zaman miktarı tam anlayamazsın. bol sür işte. zeytinyağından birşey olmaz.

yağmursesi tekrar hayırlı olsun kızın

herada kızın nasıl ses ver

tayf merak ettim. iyi misin?

tekrar teşekkür ederim deniz bulut
size bir haberim var tayf üçüze hamile ve üçünün de kalbi atıyor:))) çok heyecan verici gerçekten

cans teşekkür ederim canım rabbim en kısa zamanda sana da 2. yavrunu nasip eder iŞallah:))
tayf ÜÇÜZ HAMİLE YA DUYUNCA ŞOK OLDUM:)

Son düzenleme:
tayf maşallah sonuna kadar sağlıkla gitsinler. çok heyecanlı. umarım seyahatin devam etmiyordur. kendine çok dikkat etmelisin artık

tayffffffffffff kocamannn kocamannnn tebrik ederim canım..
msj,ı görünce azım acık kaldıı ve bir o kadarda mutlu oldum allahım her yavrunu sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..
ne mutlu sana bir kerede halledicen bu işi
eğer benim olmasaydı benekli benim derdim
hiç nasıl olur diye düşünme burda cok samimi bir arkadaşım daha üçüz hamileydi ve hiç sorunsuz hamişliği tamamladı şimdi 2 kızı 1 oğlu kollarında inş. seninde zıbıdıkları sıralı halde görücez..69:.

tayf....3üz müjdeni şimdi okudum...allah hayırlısı ile tamamına erdirsin.

ne leylekmiş be

vaktim yok yazamıyorum...üçüzlere öpücük...

herkese selam...

zarp hocayı merak ettim. haberi olan var mı....

kızlar selamlar herkese..

yağmursesinden almışınız haberimi...doktordan geldiğimden beri ağzım iki karış açık hala...inanamıyorum olanlara...bu arada cumartesi iş gezimden döndüm ,sizlere yazayım dedim ama pek bi yorgun ve keyifsizdim yarın yazarım dedim ama pazar sabahı uyandığımda kanamam vardı ve alt üst oldum bütün pazar yataktan çıkmadım...moralim bozuldu kanama yüzünden neredeyse hayata küsmek üzereydim derken bugün öğlen doktoruma gittim muayene oldum düşük beklerken birde baktık ki 3 taneler ve hepsininde kalbi atıyor pıt pıt...allahım şaşkınlıktan ve şoktan sevinemedim bile ve hala hazmetmeye çalışıyorum...inanılır gibi diil..benim gibi iliğine kemiğine kadar realist biri için bile kelimenin tam anlamıyla mucize bu olsa gerek...karmakarışık ve ürkütücü duygular içindeyim..kanamam hala ufak ufak devam ediyor,düşüğe karşı haftada bir iğne verdiler ve gelişimlerini takip edecekler ama bu kanama olayı beni çok düşündürüyor,sevinemedim bile...allahım yürekten isteyen ve bu yola gerçekten baş koyan herkese hemencecik göndersin bebişini...ya ne zor işler bunlar yaaa,istersin vermez,sonra verir böyle al bakalım sen çok istedin sana üç tane der gibi...bu yolda emek veren tüm arkadaşlar asla ama asla mücadelenizden vazgeçmeyin,hayatın öyle hassas öyle can yakan bi dengesi var ki törpülendikçe kuvvetleniyor insan ve köşeyi döndüğünde karşına ne zaman ne çıkacağı hiç belli olmuyor...hepinize selamlar sevgiler ve daha neler neler...

tayf Maşallah sağlıkla büyüsünler senle.. çok şaşırdım
Denizverdi gibi ne leylekmiş dedim :)

ZarpDenizi bende merak ediyorum

Deniz Bulut :) zeytinyağını çay kaşığını doldurup verdim :) hiç yakarmı diye düşünmedim öyle acı çekiyorduki ama çözümlyemedik bu sabah fitil verdik mecburen rahatladı ama artık düzenli zeytinyağını vercem ve dediğin çok mantıklı göğse sürücem ordan alsıun henüz hiç biberon kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…