38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım yine yeniden tebrik ederimm bende cok şaşkınım senin adınaaa sen istedin bir tane rabbim verdi 3 tane allahım sağlık versin onlara ve sana...
kanaman varmışş hiçç korkmaaa ben nerdeyse 9. haftaya kadar o kanamaları cektim ama bak cok şükür hala ayaktayız..
ilk kanamam 5 haftalık şarşar bir şekilde ve hatta bir pet doldu sonra bir gittikki bizim zıbıdık kalbi atıyo sonrasında sen gibi haftada 1 tane düşük önleyici iğne ve progestan kullandım ve dinlendim ama ara ara kahve leke şeklinde devam etti 9. haftada son kez kanamam oldu ve birdaha olmadı..
sana tavsiyem dinelen cok yorma kendini eminim bu günler en kısa zamanda gecicek ve sende rahata ericeksinn hiç bir zaman olumsuz düşünme ağrın sızın olmadığı sürece lekenmelerede takılma dr. bana öyle demişti ağrın ve şiddetli kanaman olmassa hiç korkma dedi..
allahım izniyle hiçbirşey olmazz yeterki senin kafan rahat olsun..

tayf canım benim iki bekliyordum zaten de üç mükemmel bir haber oldu .Allah nazarlardan korusun seni çok sevindim.Sağlıkla üçünü de kucağına alırsın İNŞALLAHHHHHH
sen hep olumlu düşündün muradına erdin.şimdi yine aynen öyle düşünmeye devam et.takma kanama falan o herkeste olan bişey.keyfini çıkar yavvv :)
Allahım bize de yaşatsın bu duyguları tez zamanda İNŞALLAH !
yağmursesi diğer topicte hikayeni göz yaşları içinde okudum. Mücadeleni,azmini takdir ettim.Umudumu kaybettiğim günlerde tekrar tekrar okuyacağım.Kızın da senin gibi mücadeleci olsun:)
Tüm güzellikler sizlerle olsun güzel anneler :)
Hepinizi kocaman öptüm...

canım teşekkür ederim rabbim işallah tez zamanda sizlere de nasip eder işallah. o yazıyı yazmamdaki neden de bir kişiye bile yol gösterebilirsem ne mutlu bana epeydir düşündüğüm ama birtürlü yazamadığım şeyler.dua et bol bol duaların gücüne çok inanıyorum .

gunaydinn arkadaslar ..hayirli kandiller dualariniz kabul olsun canlarimm..bu gece birbirimize dua edelim dualarda bulusalim..allahim insallah bu gecenin yuzu suyu hurmetine bebislerimizi gondersin aminnn..anne olan arkadaslariminda yavrulerini kendilerine bagislasin..

ama neden kimse yok cok sesiz kizlar hepinizmi tatile gittinz:44:

tayfim..yeni anne adayi ..ucuz annesi masallah sana..bak dua etmezsen gelirim yanina ona gore ..bugece dua et canim arkadasim benim icin ve herkes icin:

kangurum..meraba tatlim neredesin nasilsin sen ..tedavin nezamandi sekerim..kandilin kutlu olsun rabbim gonlundeki bebeyini sana gondersin insallahh..

öncelikle tüm arkadaşlarıma günaydınnnnnnn...........
veee miraç kandiliniz mübarek olsun her şeyin bu mübarek gecede kabul olması dileğiyle. yüce rabbimden dualarımızı duyması ve gerçekleşmesi tüm dileğim....
çok uzun zamandır yazamadım çünkü hayatımda bazı şeyler yolunda gitmiyordu ama şimdi daha iyiyim ve sizleri arada okumak bana iyi geliyordu. hayat işte okadar sürprizlerle dolu ki anlatamam en güzel örneği tayf dimi ne güzel Allah tamamına erdirir inşallah. tekrara tayf tebrik ederim canım allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah. benim arkadaşımın kardeşide aşılama ile üçüzlerine sahip oldu şimdi yaşındalar bile...
baharnaz, merye arkadaşlar sizlerde yediklerinize dikkat edeceksiniz canlar. bebeklerde kabızlık normal olabiliyor dönem dönem inşallah çabuk düzene girerler. de bol bol bezlerini doldururlar...
maiumut beni sormuşsun iyiyim canım kontrole gittim ama 20 mm lik kist herşeyi bozdu şimdi onu eritmek için doğum kontrol hapı kullanıyorum doktorum dhea yı verdi yine 3 tane günde ve qoenzim q 10 kullanıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

denizbulut,denizverdi,yağmursesi,maiumut,merye,baharnaz,reiuse,toana,kangurum,cans,patikler,alabama,zarpdeniz,kartopu,adı bi çırpıda aklıma gelmeyen bütün hoş hanımlar,öncelikle yazamadığım için sık sık kusuruma bakmayın nolur..hep aklımdasınız,meryecim bebişinin kabızlık sorunu umarım hallolmuştur bu arada,kabızlık yetişkinler için bile çok zor,kıyamam yavrucuğuna...ben kendimi çok ama çok kötü hissediyorum,öksürsem kasıklarım sanki bıçak saplanmışçasına şiddetle acıyor daha da kötüsü kanamam halen bazen ara versede devam ediyor,birazcık zorlanır gibi olsam ki sürekli yatar vaziyetteyim düşünün artık ne kadar zorlayabilirim kendimi hemen kanamam oluyor..gerçi çok az ama daha yolun başında kanamam olması beni psikolojik olarak fena etkiliyor...allah büyük demekten ve ilaçlarımım düzenli ve doğru kullanmaktan başka birşey gelmiyor elimden şimdilik...pozitif düşünmeye devam ediyorum ama korkmaktan da kendimi alamıyorum bir türlü...inşallah allah işimi kolaylaştıracak ve herşey yoluna girecek..

kandiliniz kutlu olsun,bu gece sizler için uzun uzun dua edeceğim..bebişi olanlara sağlık sıhhat,olmayanlara tez zamanda bebiş dileyeceğim..

bu arada topice ara ara bakıyorum ancak yazacak enerji bulamıyorum bir türlü,bu konuda anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum herbirinize,aklım hep sizlerde bilesiniz...öpüldünüz...

tayfcim canim benim.insallah bebislerine birsey olmadan kucagina alicak gunlerinde gelir tatlim..kendini uzme dinlen uzan napican sekerim dr unla irtibatin devamli olsun neden nicin kanamalarin diye sor ihmal etme arkadasim rabbim rast getirsin bebislerin sana siki siki tutunsun ve hic birakmasin insallahh..

bi dünya yazmıştım hepsi silindi

tayf canım kucağın bebeyle dolmuş allah sağlıkla kavuşmanı nasip kısmet etsin canım. sen gerekeni yapıyorsun gerisi allaha kalmış. dinlen hiç iş yapma. kanamalar herkeste oluyor üzme kendini.

yağmur kızın oluyormuş allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin sizin de.

bu arada hayırlı kandiller allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah. hamilelere evlatlarına kavuşmayı hamile kalmak isteyenlere en kısa vakitte evlat evlatları olanlara sağlıkla afiyetle geçen bir ömür bu herkese tabii, evlat için sıra bekleyen denizverdiye en kısa vakitte evlat, ve sıradakilere ve anne baba bekleyen yavrucaklara sıcacık yuvalar, hastane köşesinde yavrusunu bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.

zarpı çok merak ediyorum denizverdi acaba sende numarası varsa arasan da biiyi olduğunu duysak var mıydı?

herada ile konuştum iyiler çok şükür sadece yoğunluklar içinde arkadaşım.

mert de hepinizin ellerinden öper lokumlukta sınır tanımıyo

Eklentiler

• $mert7ay 080.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $mert7ay 079.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 17
  • $mert7ay 102.webp
    69 KB · Görüntüleme: 20
kızlaaaaaaaaaaaarrrr gülleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr

benim de yavrum geliyooooooooooooooooooooo kabul edilmişizzzzzz.................14üncü sıradaymışız.2 ay da bir arayıp değişen sıramızı öğrenebilirmişiz.

1 yaş kız çocuğubanyonun fayanslarını siliyordum tel çaldı...ay daha ne duruyom ben buralarda... işlerim bitmeli.... bir an önce bitmeli......

yaşasınnnnnnnnnnnnnn artık ben de cicilere bakıcam beğenicem....allahımmmm... herkesin yüzünü güldürsün.....herkesin....

çok yorulunca uyumazsam uğrarım.sizi seviyorum güller

not....bende bir no var istanbuda iken zarp hocanın kullandığı....halaa geçerli mi bilmem. kendime bir geleyim ararım...mertin o çok gülen fotosuna bayıldım

DenizVerdi bu ne güzel bir haber çok sevindim canım.Çok şanslı bir kız olacak senin kızın.Dilerim bütün çocuklar bir an önce sıcak yuvalarına , onları sabırsızlıkla bekleyen ailelerine kavuşur.
ZarpDenizi ben de çok merak ediyorum ama ondan da iyi haberler alacağımıza inanıyorum.Baksanıza topiğimize üst üste güzel haberler alıyoruz.

Alabama tatil erken bitmiş ama Mert çok mutlu olmuşa benzer.Gülen yüzü hiç solmasın inşallah :)

Kandiliniz kutlu olsun güzeller. Her ne diliyorsanız Allahım dualarınızı kabul etsin.Öpüyorum hepinizi

zarp hoca iyiymiş.suyunda yine biraz azalma olmuş ..istirahat halindeymiş.erken doğum ihtimali olması onu endişelendiriyor.sizlere selamı var.

Denizverdi msjını okuyunca çok sevindim, Süslün annesini çok bekletmeden gelir İnşallah canım,
kolay gelsin

Tayf bebişlerini sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah canım.

Bütün arkadaşların Kandilini kutluyorum, Dualarınız kabul olsun İnşallah...

günaydın herkese
batu nun 2-3 gündür uyku düzeni bozuldu (dişler rahatsız ediyor herhalde) yine yorgun bir sabaha uyandım. neyse yarın izin günüm sabah yardımcı kalkınca yatarım biraz.

kanama çoğu hamilede oluyor. dikkat et tabii ama endişe etme. bende hem hafif bir adet kanaması hem de 2-3 hafta süren lekelenme olmuştu. bir de ben boş gebelik sandığımdan ne dinlendim ne progeston kullandım. yaşayacak bebek yaşıyor endişe etme. tüm hamileliğini kanamalı tamamlayanlar var. allah sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip etsin. zaten ondan sonra yandın sen :)

dün okudum yazamadım. çok sevindim. inşallah biran önce kavuşursun kızına. inşallh hemen kaynaşırsınız yavrunla. bizim çocuklarla az olacak arası. ilk günler bol bol yardımcı oluruz sana. 1 yaş güzel en zor uyku günleri yemek günleri bitmiş oluyor. ama yine de bir miktar diş sıkıntısı yemek sorunu seni bekliyor olacak. sen de uykusuz gecelere merhaba diyeceksin :) olsun varsın allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömür versin.

zarp hoca iyiymiş.suyunda yine biraz azalma olmuş ..istirahat halindeymiş.erken doğum ihtimali olması onu endişelendiriyor.sizlere selamı var.

en sonuna geldi. inşallah sağlıkla kucağına aldığı müjdesini de alacağız. keşke şu evine de bir internet bağlatsa artık. uzun süre buradaysa lazım da olacak.

alabama mert e maşallah daha da büyümüş. bizim yemek sorunumuz devam ediyor. diş çıkarma döneminde birkaç bebekte daha olmuş okuduğum kadarıyla. dün de doktoru 1 hafta falan sadece biberon verin dedi. ben de boşverdim. birkaç gün sonra deneyeceğim yine katı gıdayı. umarım sorun olmaz.

bu da batu son. çok şeker oldular. herkes anne olunca anladım diye ahkam keser ya. valla ben anne olunca çocuk büyütmenin ne kadar zor birşey olduğunu anladım. bir yanı çok zevkli. onların gelişimini görmek çok heyecanlı. ama çok da emek sabır gerektiren birşey

hepinizi sarıyorummmmm.sağolunn....
alabamacım... dün güze dileklerini dilediğin dakikalarda müjdem yoldaymış meğer..

zarp hoca internete yazılmış.her an bağlanabilir. dün yazmamışım.

deniz..... sağoll...tecrübelerinizden yararlanacağım... emin olun... bakınnn.hemen hemenn size yetiştim
batunun koca adam edası var... yaşından büyük mü göstericek ileride:26:batuya da bütün yavrulara da binlerce

böyle ağızları açık gülerken nasıl yakalıyorsunus pozu.. gıdı gıdı mı yapıyorsunus

herkese çokkk selam...
amannnnn.. nası zamandan çaldım bilseniz şimdi yasarken..hemmen kalktım..ustalar gelmeden :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…