kızlar selamlar herkese..
yağmursesinden almışınız haberimi...doktordan geldiğimden beri ağzım iki karış açık hala...inanamıyorum olanlara...bu arada cumartesi iş gezimden döndüm ,sizlere yazayım dedim ama pek bi yorgun ve keyifsizdim yarın yazarım dedim ama pazar sabahı uyandığımda kanamam vardı ve alt üst oldum bütün pazar yataktan çıkmadım...moralim bozuldu kanama yüzünden neredeyse hayata küsmek üzereydim derken bugün öğlen doktoruma gittim muayene oldum düşük beklerken birde baktık ki 3 taneler ve hepsininde kalbi atıyor pıt pıt...allahım şaşkınlıktan ve şoktan sevinemedim bile ve hala hazmetmeye çalışıyorum...inanılır gibi diil..benim gibi iliğine kemiğine kadar realist biri için bile kelimenin tam anlamıyla mucize bu olsa gerek...karmakarışık ve ürkütücü duygular içindeyim..kanamam hala ufak ufak devam ediyor,düşüğe karşı haftada bir iğne verdiler ve gelişimlerini takip edecekler ama bu kanama olayı beni çok düşündürüyor,sevinemedim bile...allahım yürekten isteyen ve bu yola gerçekten baş koyan herkese hemencecik göndersin bebişini...ya ne zor işler bunlar yaaa,istersin vermez,sonra verir böyle al bakalım sen çok istedin sana üç tane der gibi...bu yolda emek veren tüm arkadaşlar asla ama asla mücadelenizden vazgeçmeyin,hayatın öyle hassas öyle can yakan bi dengesi var ki törpülendikçe kuvvetleniyor insan ve köşeyi döndüğünde karşına ne zaman ne çıkacağı hiç belli olmuyor...hepinize selamlar sevgiler ve daha neler neler...
canım teşekkür ederim rabbim işallah tez zamanda sizlere de nasip eder işallah. o yazıyı yazmamdaki neden de bir kişiye bile yol gösterebilirsem ne mutlu bana epeydir düşündüğüm ama birtürlü yazamadığım şeyler.dua et bol bol duaların gücüne çok inanıyorum .tayf canım benim iki bekliyordum zaten de üç mükemmel bir haber oldu .Allah nazarlardan korusun seni çok sevindim.Sağlıkla üçünü de kucağına alırsın İNŞALLAHHHHHH
sen hep olumlu düşündün muradına erdin.şimdi yine aynen öyle düşünmeye devam et.takma kanama falan o herkeste olan bişey.keyfini çıkar yavvv :)
Allahım bize de yaşatsın bu duyguları tez zamanda İNŞALLAH !
yağmursesi diğer topicte hikayeni göz yaşları içinde okudum. Mücadeleni,azmini takdir ettim.Umudumu kaybettiğim günlerde tekrar tekrar okuyacağım.Kızın da senin gibi mücadeleci olsun:)
Tüm güzellikler sizlerle olsun güzel anneler :)
Hepinizi kocaman öptüm...
kızlaaaaaaaaaaaarrrr gülleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
benim de yavrum geliyooooooooooooooooooooo kabul edilmişizzzzzz.................14üncü sıradaymışız.2 ay da bir arayıp değişen sıramızı öğrenebilirmişiz.
1 yaş kız çocuğubanyonun fayanslarını siliyordum tel çaldı...ay daha ne duruyom ben buralarda... işlerim bitmeli.... bir an önce bitmeli......
yaşasınnnnnnnnnnnnnn artık ben de cicilere bakıcam beğenicem....allahımmmm... herkesin yüzünü güldürsün.....herkesin....
çok yorulunca uyumazsam uğrarım.sizi seviyorum güller
not....bende bir no var istanbuda iken zarp hocanın kullandığı....halaa geçerli mi bilmem. kendime bir geleyim ararım...mertin o çok gülen fotosuna bayıldım
denizbulut,denizverdi,yağmursesi,maiumut,merye,baharnaz,reiuse,toana,kangurum,cans,patikler,alabama,zarpdeniz,kartopu,adı bi çırpıda aklıma gelmeyen bütün hoş hanımlar,öncelikle yazamadığım için sık sık kusuruma bakmayın nolur..hep aklımdasınız,meryecim bebişinin kabızlık sorunu umarım hallolmuştur bu arada,kabızlık yetişkinler için bile çok zor,kıyamam yavrucuğuna...ben kendimi çok ama çok kötü hissediyorum,öksürsem kasıklarım sanki bıçak saplanmışçasına şiddetle acıyor daha da kötüsü kanamam halen bazen ara versede devam ediyor,birazcık zorlanır gibi olsam ki sürekli yatar vaziyetteyim düşünün artık ne kadar zorlayabilirim kendimi hemen kanamam oluyor..gerçi çok az ama daha yolun başında kanamam olması beni psikolojik olarak fena etkiliyor...allah büyük demekten ve ilaçlarımım düzenli ve doğru kullanmaktan başka birşey gelmiyor elimden şimdilik...pozitif düşünmeye devam ediyorum ama korkmaktan da kendimi alamıyorum bir türlü...inşallah allah işimi kolaylaştıracak ve herşey yoluna girecek..
kandiliniz kutlu olsun,bu gece sizler için uzun uzun dua edeceğim..bebişi olanlara sağlık sıhhat,olmayanlara tez zamanda bebiş dileyeceğim..
bu arada topice ara ara bakıyorum ancak yazacak enerji bulamıyorum bir türlü,bu konuda anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum herbirinize,aklım hep sizlerde bilesiniz...öpüldünüz...
kızlaaaaaaaaaaaarrrr gülleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
benim de yavrum geliyooooooooooooooooooooo kabul edilmişizzzzzz.................14üncü sıradaymışız.2 ay da bir arayıp değişen sıramızı öğrenebilirmişiz.
1 yaş kız çocuğubanyonun fayanslarını siliyordum tel çaldı...ay daha ne duruyom ben buralarda... işlerim bitmeli.... bir an önce bitmeli......
yaşasınnnnnnnnnnnnnn artık ben de cicilere bakıcam beğenicem....allahımmmm... herkesin yüzünü güldürsün.....herkesin....
çok yorulunca uyumazsam uğrarım.sizi seviyorum güller
not....bende bir no var istanbuda iken zarp hocanın kullandığı....halaa geçerli mi bilmem. kendime bir geleyim ararım...mertin o çok gülen fotosuna bayıldım
zarp hoca iyiymiş.suyunda yine biraz azalma olmuş ..istirahat halindeymiş.erken doğum ihtimali olması onu endişelendiriyor.sizlere selamı var.
bi dünya yazmıştım hepsi silindi
tayf canım kucağın bebeyle dolmuş allah sağlıkla kavuşmanı nasip kısmet etsin canım. sen gerekeni yapıyorsun gerisi allaha kalmış. dinlen hiç iş yapma. kanamalar herkeste oluyor üzme kendini.
yağmur kızın oluyormuş allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin sizin de.
bu arada hayırlı kandiller allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah. hamilelere evlatlarına kavuşmayı hamile kalmak isteyenlere en kısa vakitte evlat evlatları olanlara sağlıkla afiyetle geçen bir ömür bu herkese tabii, evlat için sıra bekleyen denizverdiye en kısa vakitte evlat, ve sıradakilere ve anne baba bekleyen yavrucaklara sıcacık yuvalar, hastane köşesinde yavrusunu bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.
zarpı çok merak ediyorum denizverdi acaba sende numarası varsa arasan da biiyi olduğunu duysak var mıydı?
herada ile konuştum iyiler çok şükür sadece yoğunluklar içinde arkadaşım.
mert de hepinizin ellerinden öper lokumlukta sınır tanımıyo
DenizVerdi bu ne güzel bir haber çok sevindim canım.Çok şanslı bir kız olacak senin kızın.Dilerim bütün çocuklar bir an önce sıcak yuvalarına , onları sabırsızlıkla bekleyen ailelerine kavuşur.
ZarpDenizi ben de çok merak ediyorum ama ondan da iyi haberler alacağımıza inanıyorum.Baksanıza topiğimize üst üste güzel haberler alıyoruz.
Alabama tatil erken bitmiş ama Mert çok mutlu olmuşa benzer.Gülen yüzü hiç solmasın inşallah :)
Kandiliniz kutlu olsun güzeller. Her ne diliyorsanız Allahım dualarınızı kabul etsin.Öpüyorum hepinizi
Denizverdi msjını okuyunca çok sevindim, Süslün annesini çok bekletmeden gelir İnşallah canım,
kolay gelsin
Tayf bebişlerini sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah canım.
Bütün arkadaşların Kandilini kutluyorum, Dualarınız kabul olsun İnşallah...
günaydın herkese
batu nun 2-3 gündür uyku düzeni bozuldu (dişler rahatsız ediyor herhalde) yine yorgun bir sabaha uyandım. neyse yarın izin günüm sabah yardımcı kalkınca yatarım biraz.
kanama çoğu hamilede oluyor. dikkat et tabii ama endişe etme. bende hem hafif bir adet kanaması hem de 2-3 hafta süren lekelenme olmuştu. bir de ben boş gebelik sandığımdan ne dinlendim ne progeston kullandım. yaşayacak bebek yaşıyor endişe etme. tüm hamileliğini kanamalı tamamlayanlar var. allah sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip etsin. zaten ondan sonra yandın sen :)
dün okudum yazamadım. çok sevindim. inşallah biran önce kavuşursun kızına. inşallh hemen kaynaşırsınız yavrunla. bizim çocuklarla az olacak arası. ilk günler bol bol yardımcı oluruz sana. 1 yaş güzel en zor uyku günleri yemek günleri bitmiş oluyor. ama yine de bir miktar diş sıkıntısı yemek sorunu seni bekliyor olacak. sen de uykusuz gecelere merhaba diyeceksin :) olsun varsın allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömür versin.
en sonuna geldi. inşallah sağlıkla kucağına aldığı müjdesini de alacağız. keşke şu evine de bir internet bağlatsa artık. uzun süre buradaysa lazım da olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?