kızlaaaaaaaaaaaarrrr gülleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
benim de yavrum geliyooooooooooooooooooooo kabul edilmişizzzzzz.................14üncü sıradaymışız.2 ay da bir arayıp değişen sıramızı öğrenebilirmişiz.
1 yaş kız çocuğubanyonun fayanslarını siliyordum tel çaldı...ay daha ne duruyom ben buralarda... işlerim bitmeli.... bir an önce bitmeli......
yaşasınnnnnnnnnnnnnn artık ben de cicilere bakıcam beğenicem....allahımmmm... herkesin yüzünü güldürsün.....herkesin....
çok yorulunca uyumazsam uğrarım.sizi seviyorum güller
not....bende bir no var istanbuda iken zarp hocanın kullandığı....halaa geçerli mi bilmem. kendime bir geleyim ararım...mertin o çok gülen fotosuna bayıldım
hepinizi sarıyorummmmm.sağolunn....
alabamacım... dün güze dileklerini dilediğin dakikalarda müjdem yoldaymış meğer..
zarp hoca internete yazılmış.her an bağlanabilir. dün yazmamışım.
deniz..... sağoll...tecrübelerinizden yararlanacağım... emin olun... bakınnn.hemen hemenn size yetiştim
batunun koca adam edası var... yaşından büyük mü göstericek ileride:26:batuya da bütün yavrulara da binlerce
böyle ağızları açık gülerken nasıl yakalıyorsunus pozu.. gıdı gıdı mı yapıyorsunus
herkese çokkk selam...
amannnnn.. nası zamandan çaldım bilseniz şimdi yasarken..hemmen kalktım..ustalar gelmeden :18:
evet canım ne yapıcaz bakalım inşallah düz duvara tırmanan cinsinden olmazgünaydın arkadaşlar .........
denizverdi haydi hayırlısı gelecekmiş kızın ne güzel en kısa sürede allah kucağına almayı nasip etsin canım... bellimi olur bakarsın birde kardeş gelir sonradan .....
denizbulut maşallah oğluna kocaman delikanlı valla allah kolaylık versin artık peşinde koşturma zamanı geliyor ....
batu da resimler de aynı benim oğlum gibi büyük abi gibi duruyo. hiç 7 aylık halleri yok vallahi maşallah ikisine de. büyük büyük bakıyolar ikisi de.
maşallah maşallahEki Görüntüle 216897 Eki Görüntüle 216898 Eki Görüntüle 216899 Eki Görüntüle 216900
bunlar birkaç hafta önce ki halimiz.ama sonuçta yine güdük biraz benim oğlum:))))))
bi dünya yazmıştım hepsi silindi
tayf canım kucağın bebeyle dolmuş allah sağlıkla kavuşmanı nasip kısmet etsin canım. sen gerekeni yapıyorsun gerisi allaha kalmış. dinlen hiç iş yapma. kanamalar herkeste oluyor üzme kendini.
yağmur kızın oluyormuş allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin sizin de.
bu arada hayırlı kandiller allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah. hamilelere evlatlarına kavuşmayı hamile kalmak isteyenlere en kısa vakitte evlat evlatları olanlara sağlıkla afiyetle geçen bir ömür bu herkese tabii, evlat için sıra bekleyen denizverdiye en kısa vakitte evlat, ve sıradakilere ve anne baba bekleyen yavrucaklara sıcacık yuvalar, hastane köşesinde yavrusunu bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.
zarpı çok merak ediyorum denizverdi acaba sende numarası varsa arasan da biiyi olduğunu duysak var mıydı?
herada ile konuştum iyiler çok şükür sadece yoğunluklar içinde arkadaşım.
mert de hepinizin ellerinden öper lokumlukta sınır tanımıyo
Eki Görüntüle 216678 Eki Görüntüle 216677
bu da batu son. çok şeker oldular. herkes anne olunca anladım diye ahkam keser ya. valla ben anne olunca çocuk büyütmenin ne kadar zor birşey olduğunu anladım. bir yanı çok zevkli. onların gelişimini görmek çok heyecanlı. ama çok da emek sabır gerektiren birşey
Eki Görüntüle 216897 Eki Görüntüle 216898 Eki Görüntüle 216899 Eki Görüntüle 216900
bunlar birkaç hafta önce ki halimiz.ama sonuçta yine güdük biraz benim oğlum:))))))
Eki Görüntüle 216897 Eki Görüntüle 216898 Eki Görüntüle 216899 Eki Görüntüle 216900
Deniz Bulut yakışıklına Maşallah canım...
Altınyunus selam ışığın yanıyor? Umut, Mert, Batu diş çıkarma serüvenindeler Maşallah tatlişlere
Biz kabızlığımızın yine 3.gününe girdik ve sıkıntısı başladı bakalım nasıl çözülcek?
Merye sen naptın ses yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?