38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım benim çok sevindim senin adına allah şimdiden sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin vede çok şanslı bir bebek olacak bu kadar yüregi güzel annesi olduğu için canım hepimizin allah yüzünü güldürsün kimseler bu yolda üzülmesin öpüyorum seni sevgiyle kal tatlım...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar .........
denizverdi haydi hayırlısı gelecekmiş kızın ne güzel en kısa sürede allah kucağına almayı nasip etsin canım... bellimi olur bakarsın birde kardeş gelir sonradan .....
denizbulut maşallah oğluna kocaman delikanlı valla allah kolaylık versin artık peşinde koşturma zamanı geliyor ....

denizverdi canımmmm çok sevindim maşallah maşallah allah en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin. evett artık sende ciciler alcaksın bebeğine, pati pati yürücek peşinden koşcan, arabasına koycan gezdircen, bakalım yürütcen miiii yoksa arabasına koyup biraz rahatlıcan mı heh heh allahın izniyle. ne güzell bi haber o kadar çok sevindim ki gözlerim doldu inan. çok şükür çok şükür.

aman sibele de çok sevindim iyi bari bol bol istirahat etsin allah onu da bi avazda kurtarsın inşallah.clarissa ya kavuşamasına az kaldı allahın izniyle.

kangurum senin de tedavin biraz ertelenmiş. olsun varsın biraz geciksin inşallah düzene girecek herşey. dün yazmıştım silindi sonrada bidaha yazdım ama atlamışım.

rieusemin canım darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallah. evet aslında eğleniyodu mert bi deniz soğuk olmasa ve bidünya öğrenci oteli basmasa

denizbulut bencede çok üstüne gitme diş çıkartmaları en az sorunla tamamlansın da nasıl olsa aç kalmazlar. ilk alt dişler bi çıksa sonrası problemsiz oluyormuş genelde. bende hiçbirşeye ısrar etmiyorum yiyosa yiyo yemiyosa tamam diyorum. bizdede diş geliyo sinyalleri var ama bakalım kısmet. meme emerken birden bırakıyo demişti arkadaşım. bizimki de sürekli emer hale gelene kadar beş defa falan bırakıyo kalkıyo bırakıyo kalkıyo sonra yatıyo falan uykusu geliyo dayanamıyo emiyo emerken uyuyo falan bakalım hayırlısı.

batu da resimler de aynı benim oğlum gibi büyük abi gibi duruyo. hiç 7 aylık halleri yok vallahi maşallah ikisine de. büyük büyük bakıyolar ikisi de.

evet batu koca adam oldu biraz iri de kendisi bakalım belki büyüme hızı artık yavaşlar.

karşısında ceee falan yaparken eğilip kalkarken katıla katıla gülüyorlar. o ara çekiyorsun. çok sevimli oluyorlar

evet canım ne yapıcaz bakalım inşallah düz duvara tırmanan cinsinden olmaz

batu da resimler de aynı benim oğlum gibi büyük abi gibi duruyo. hiç 7 aylık halleri yok vallahi maşallah ikisine de. büyük büyük bakıyolar ikisi de.

eh iri kıyımlar ya maşallah ikisine de. ben işe gelmeden bedenleri mahsus küçük yapıyorlar sanıyordum. meğer gerçekten 1 yaşında 1 yaş 1,5 yaşında 1,5 yaş bedenleri giyen bebekler varmış :) batu büyüme hızıyla beni batırdı

meraba kizlarrr...umarim hepiniz iyisinizdir..

denizverdiciyim gozun aydin arkadasimm..cok sevindim adina ve gozlerim doldu inanki ..sen cok tatli bir anne olucan..yavrunda cok sansli rabbim kucagina almayi nasip etsin anali babali buyutsun insallahh..

alabama..deniz bulutcum.. massallah yavrulariniza cok guzel gulmusler rabbim hep guldursun sizlere bagislasinn..delikanlilarinizi..

zarpdenizcim... insallah hayirlisiyla dogurur yavrunu kucagina alirsin tatlimm ...

denızverdı ....cok sevındım ...kızın yola cıkmış ..elı kulagında .. aılesıne kavusmaya sayılı gunler kaldı .. bu mutlu haberın hayırlı bır gunde gelmesı de ayrı bır guzel ... saglıkla ve mutlulukla dolu bır omur dılıyorum ....

merte ve batuya maaşallah .. ıkısı de bırbırınden seker ... allah bu guzel tebessumlerı yuzlerınden hiç eksik etmesin ...

herkese çok selammmmm

herkese merhaba.son iki sayfayı okuyabildim ancak.amannn nede sevindimmmmm.
denizverdi, gözünaydın arkadaşım kızın geliyor ha......sayılı zaman çabuk geçer.tez zamanda bitsin özlemin hayırlısıyla....

zarpdeniz, herhalde yazmamış uzun süredir ben de göremedim.arayayım bi ara bende.dilerim zamanında gelir minik kızı.

alabama, size de kardeş geliyormuş gözünüz aydın arkadaşım.maşallah mert paşa çok tatlı.allah bağışlasın.

denizbulut, tosun gibi olmuş batu.galiba bizde de diş problemi var pek iştahsız bu ara.ama ben yesin diye zorluyorum.anne yüreği işte.

merye, kızın süt alıyor mu bilmiyorum ama biz Umut'ta kabızlığı çok çektik.fitil veriyordum ben.bir de biberonuna günde 2 kez 1 çay kaşığı zeytinyağı.dilerim hallolur kabızlık sorununuz.

tayf, hamileymiş hemde üçüz.sağlıkla kucakla arkadaşım.kanama da olur merak etme dinlen bol bol.

cans, sana da merhaba arkadaşım.nasıl gidiyor trioidlerle aran?

yağmursesi, kızın olacakmış.sağlıkla kucakla yavrunu hayırlısıyla.

toana, patikler, rieuse, akideciknane, herada ve yazmayı unuttuğum herkese sevgiler.....

Son düzenleme:
benim günlerim dolu dolu geçiyor.3 katlı eve temizlik için bile birini almamakda direnince bilgisayarı gazete okumak için bile açamıyorum.bazen fırsat bulup okuyorum tam yazacğım Umut paşa uyanıveriyor.biz 7,5 aylık olduk.çok şükür ağustos ortasında yeni bakıcımız başlayacak.bu çevrede çok tanınan biri 20 yıldır bu işi yapıyor.inşallah memnun kalırım.yoksa kimsem yok destek olacak.aşağıya Umut'un yeni fotolarını ekleyeceğim bakalım büyümüş mü?

Deniz Bulut yakışıklına Maşallah canım...

Altınyunus selam ışığın yanıyor? Umut, Mert, Batu diş çıkarma serüvenindeler Maşallah tatlişlere

Biz kabızlığımızın yine 3.gününe girdik ve sıkıntısı başladı bakalım nasıl çözülcek?

Merye sen naptın ses yok?

denziverdi haydi hayırlısı ne güzel kızın gelecek eviniz onun sesi ve neşesi ile şenlenecek rabbim hayırlı evlat olmayı nasip eder inşallah ne heyecanlısındır şimdi ne zaman gelecek ne olacak nasıl olacak hepsi iyi olur umarım canım arkadaşım...

kangurum..nehaber tatlim ..bende sogan kurune basladim bakalim insallah faydasi olur..rabbim bu yolda emek verenlerin vede bizlerin kucaklarimizi doldursun insallah..bizde boyle bebislerimizin resmini koyalim arkadaslarimizla paylasalim insallahh

Eki Görüntüle 216897 Eki Görüntüle 216898 Eki Görüntüle 216899 Eki Görüntüle 216900

bunlar birkaç hafta önce ki halimiz.ama sonuçta yine güdük biraz benim oğlum:))))))

teşekkür ederim altınyunus demek 7.5 ay oldu ha zaman ne çabuk geçiyor.
VALLAHİ ÜÇÜDE çok güzel gerçekten maşallahhh. ben de çok sabırsızlanıyorum kızımın resmini çekeyim giydirip ne güzel gerçekten maşallahhhh..batuyla merti sabah eşime de gösterdim.
altınyunus nie güdük diyorsun sen bakem delikanlıya ona güdük değil minyon derler şekerim kaşı gözü kara neşeli baksana sen ona ne tatlı.

yağmursesi, zaman çabuk geçiyor.hamile kalacak mıyım acaba, amniyosentez sonucu ne, erken doğdu ne zaman hastaneden çıkacak derken 7,5 aylık oldu.eşimle hala inanamıyoruz.şaka bi yana oğlum yaşıtlarına göre doğal olarak ufak.30 haftalık doğdu biliyorsundur belki.39 cm ve 1305 gr olarak.şimdi 65 cm ve yaklaşık 8 kilo......öyle topaç topaç değil.ha şikayetim yok gayet sağlıklı ve normal.
sende kızının resimlerini paylaşacaksın merak etme.......

merhaba hanımlar
tayf üçüzlerin hayırlı uğurlu olsn allah tamamına erdirsin inş.herşey yolundadr pek bakamadm üsten bireaz baktımda

yağmursesi kıızını kollarına alrsın inş.

baharnaz fitille tanıştınız dedmek

ya arkadaşlar ben kızın makatına yine dar dedi bir dr ç.cerhanıa götür dedi bugünki tıp fak.cerrah da kabul etti ve buji ile genşletmeye çalışacaklar var ya hiç birinin dediğini liğeri tutmuyr

şimdi eskişehir de bana tavsiye edeceğiniz bildğiniz bir dr varmı özellikle bu işten anlayacak veya çocuk cerrahı arıyorum
birde bugnkü dr cerrah kakasını yapamayıp hast ye bağırsakları patlamış bir sürü bebek geliyr bekletiyrlar yaparlar diye en sonunda bağırlsaklar dayanmıyrmuş ve yoğun bakıma alınyrlarmş
bize en fazla üçüncü gün fitil ver dedi dün gittiğim ç.dr u ise beş gün kritik dedi valla kafam o kadar karışıkki niye aralarında mutabakat olmazki drların.
en son fitil verdiğimde fitl çıkmamıştı acile götürmüştük ve lavamn yapmşlardı bugnki ç.cerrahına söyledim yine fitil koy diyr duphalas verme seninki kabız değl makat darlığndan yapamyr dedi hoşafta verme dedi of ne can sıkıcı bir durm

ay hanmlar benim canm çok sıkkın eğer bu işleme gerek yok ise ve biz devam ediyrsak bebişime kötü davranmasınlar ya gerek olmadığı halde bu işlem yapılıyrsa çok üzülecem ama tabi bu gerekli ise yapmazsam ilerisi için daha kötü olacakmş bu sefer yapılacak işlem daha zormuş

drların özellikle dediği kaka yapamama birkaç defa ya mahsus olurmuş böyle sürekli olması normal değilmiş benim tam iki ay oldu kızm böyle inş.düzelecek ay teyzeleri yeni doğduğunda günde 15 defa kaka yapıyrdu bunu dr lara söylediğimde bizim için önemli olan bebişin kilo alması şimdi bebişim iki ay boyunca günde onbeş kaka yapan kız şimdi yaptırmasam yapmıyr biz yine altıncı gün müdahale ile yaptırdk

ne olaur dua edin

lütfen teyzeleri dua edin lütfen bizi duasız bırakmayın

bizm durum makat darlğında dedikleri o herhafta kızımın maktanına müdahale edecekler ne kadar süreceğini sormadım şu ana kadar altı dr a gösterdim bir tanesi b u normal dedi bir tanesi dar değl gibi dedi diğer dördu bu makat dar dedi ben bugü işlem başladık tam olarakbujili olarak geçen sefer o diğer acildeki dr un tıp fkal.acilindeki drun dediği ne oldu anlamıyrm niye bukadar farklı konuşuyrlar bunlar hepsi bir türkiyenin eğitinden geçmiyrlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…