38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizverdi çok sevindim ah negüzel hemde bir yaş içine sine sien büyüt inş.inş.çok mutlu olacaksınınz beraber bizlerde inş.ama gerçekten çok sevindim allah tammına erdirsin damatlarımızı da görürüz inş.ve gelinlerimizi ay çok güzel bir haber ne heyecanlamndı şimdi öpe öpe büyütecen oh valla bize yetiştin

bende hep öyle diyorum ama bakalım bu kız dediğinden beri benim içime öyle doğmuştu artık bilmiyrm herşeyin hayırlısı inş.

nasıl çektiniz ne kadar sürdü dr lara göstediğiniz de hiç makatı dar diyen oldu mu ve seninki yapmadığında ne kadar da bir yapmıyrdu sen müdahale ettirerekmi yaptırıyrdn şimdi bizim begiş tam ikiaydr bu sorunla uğraşıyrz önceleri 3/4 gün sonra 4/5 gün sonra 5/6 en sonuda işte7/8 derken artık bu satıha geldiğinden beri midahale ile yaptıryrz onu beklemiyrz artık en fazla beşinci gün veriyrz filti veya bir ara sabun koydum çok kişi koymuşuz dedi benimkinde o da çıkmadı artık onuda vvemeyecem

alalh bağşlasın canm ama gerçekten sana benziyr seni hatırlıyrm kız aynı sen gibi duruyr seninde kandiin mübarek olsn duaların için amian sanada inş.

bu kk çok ağğır okdar yorgunumlki ondan dolayı uyuyamadm kk ya bakalyım dedim çok yavaş kk

hepinize çokkkk teşekkür ederim güller
akşam kocim mini bir kutlama için dışarı bişey almaya çıkmıştı...çoook yıllardan beri görmediği bir tanıdığını görmüş.çocuğun var mı diye sorunca o da var demiş..artık ben de diyebilirim

canım merye....
demekki meryemin sıkıntısı onla bunla geçecek türden bir şey değil..bizim önerilerimiz kulaktan dolma ya da uygulama çareler....normal bir kabızlık için..ne gerekiyorsa sağlıkçılara güven yap derim naçizane....
güzel dileklerin için de sağol gülüm... öpmezmiyim...meryem için dua edeceğim...öp benim için....

altınyunus oğluna pek te çirkin diyeyim....nazar olmasın...minik olsun üçük olsun....yeter ki sağlıklı olsun...canı içinde olsunöptüm onu...

cans hocam.... sizde son durum ne...halaa ilaçla tedaviye devammı...

herkese günaydınnnn.günaydınnnn güller

Eki Görüntüle 216897 Eki Görüntüle 216898 Eki Görüntüle 216899 Eki Görüntüle 216900

bunlar birkaç hafta önce ki halimiz.ama sonuçta yine güdük biraz benim oğlum:))))))

merye 7-8 gün çok çok geçti zaten. en en fazla 5. gün beklemeli diyorlar. hatta o kadar bile beklememeli bence. fitille yapması bu kadar uzun süre yapmamasından daha az tehlikeli. şimdi müdahaleyi yaptıracak mısınız? istanbul a gelseniz önerebileceğim çocuk cerrahı var ama tabii eskişehir de bilmiyorum. sonuçta doktorların çoğu makatı dar demiş. inşallah biran önce atlatıp sağlığına kavuşur meryem

günaydın erverdi. bak sen de hamile sayılırsın artık. sen de kızını bekliyorsun. zaman çabucak geçer kızına kavuşursun inşallah

selam

Altınyunus Maşallah oğluşuna Allah nazarlardan korusun
sünnetten sonra kaç günde toparlandı iyileşti. ve hep açıkmı bıraktın?

Merye kızının sıkıntısı inşallah en kısa zamanda çözülür. Canım benim. Evet biz fitille tanıştık bu sefer napcaz bilmiyorum yinemi fitil vercem. biizmkide düzenli hatta sık yapardı şimdi niye böyle oldu bilmiyorum dr anne sütü emenlerde 7-8 güne kadar normal dedi, birde karnında sertlik yoktu fakat 2 günü geçince yine sancı ve kıvranışlar çok kötü. Masaj, bacak hareketleri içirdiğim zeytinyağı ve zinco olayı çözmüyor.
netten okuduğum kadarıyla o kadar çok farklı görüş varki haklısın kime nasıl inanıcaz ve ne yapıcaz...

kk çok yavaş yine kilitleniyo

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir? meryecim canım geçmiş olsun diyim önce. zor gerçekten allah kolaylık versin ama götürebileceğiniz üniversite hastanesi yokmu yakınlarınızda. bir daha araştırın ondan sonra operasyona kalkışın .çok zor bir durum gerçekten allah sağlık versin arkadaşım bir an önce düzelir inşallah. öinicik bir bebeğin bu kadar zor bir şeyi minicik bedeninde yaşaması ne zor ...
toana iyiyim canım sen nasılsın soğan kürü he hııı hayırlısı olsun canım ben kür filan yapmıyorum doktorumun verdiklerini kullanıyorum yalnızca kısmet bakalım yüce rabbim duyar inşallah bizi bu sefer...

meryecim gerçekten allah yardımcın olsun bence de iyi düşünmek ve doğru doktora işlemi yaptırmak lazım önemli bir konu bu gerçekten. istanbul a yakınsınız aslında hafta sonu bi gelip burda doktora bi kez gösterip bi karar verseniz diyorum ama bilemiyorum tabi eskişehir de küçük il değil sonuçta. dualarımız seninle ve kızınla canım.

altınyunus canım hoşgelmişsin umut paşamın güzel yanaklarından öp kokla benim için maşallah ona koca abi oldulalar vallahi. allaha çok şükürler olsun. güdük falan da değil niye öyle diyosun çocuğuma yerim onun gütünü ben. sünnetide hallolmuş darısı bizlere inşallah.

altınyunus alıntı yaptım altına yazdım da ama çıkmamış. canım sen de demişsin. umut paşa 30 haftalık ve 1300 doğdu. bizimkiler normal vaktinde yaklaşık 3700 kg. biraz geriden gelmesi normaldir. zamanla aradaki fark kapanacak. yeterki sağlıklı olsun kuzucuklarımız. bu arada bizim oğlanlar halen kel ama umutun saçları maşallah lüle lüle uzamış

Son düzenleme:
günaydın genç ve güzel bayanlar (resmi koyamadı benim bilgisayar çiçek öpücük var sayın)

bugün de ben sabahın köründe uyandım kalktım oğlumu bekliyorum :))

baharnaz 4-5 günede iyileşti umut.krem sürüp bez bağlanıyor en önemli kural bu.seninki daha küçük çabuk iyileşir.yap kurtul bence.

denizbulut, bi şikayetim yok.biz umutu severkende minik diye seviyoruz.gelişimi iyi.doktorumuz ayında doğanlara yetişmiş dedi .tabii 100 çocuk içine girmiş.
saçları doğduğunda bunun 2 katıydı çoğu döküldü çok komik tepeler kıvırcık olmaya başladı yanlardan da gelen saçlar koyu sarı.:))

maaşallah o ne guzellık .. ne şirinlik ... o bacakları yerim ben .. sünnet de olmuş .. artık kocaman erkek olmuş annesi ....

teşekkür ederiz ye teyzesi bacaklarını.çocuğum olsun ısırıp morartacağım diyordum kaç kere yeltendim ne yanaklarına ne bacaklarına diş geçiremedim hala.....

merye, senin durumun farklıymış canım.bizimki fitille düzeliyordu.ankara hacettepeye götürmeyi denesen nasıl olur?sanırım ankara yakın sana değil mi?internetten araştır bi istersen.en doğru sçimlerden biri olur ankara.imkanın nasıl olur bilemem ama bi araştır istersen.

günaydın

hayırlı cumalar

Altınyunus soruya cvp için tşkler, dr pipi ucu dar erken yaptırırsanız iyi olur filan dedi tıkanma durumu olabiliyormuş bazen :44: bende daha doğrusu bizde düşünüyoruz
kabızlık durumunda kaç günde kaç kez fitil kullandın?

günaydın hanımlar hepinize hayırlı cumalar...
bebekl hanımlar ne güzel erkenci ben tembelim of oooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…