hepinizi sarıyorummmmm.sağolunn....
alabamacım... dün güze dileklerini dilediğin dakikalarda müjdem yoldaymış meğer..
zarp hoca internete yazılmış.her an bağlanabilir. dün yazmamışım.
deniz..... sağoll...tecrübelerinizden yararlanacağım... emin olun... bakınnn.hemen hemenn size yetiştim
batunun koca adam edası var... yaşından büyük mü göstericek ileride:26:batuya da bütün yavrulara da binlerce
böyle ağızları açık gülerken nasıl yakalıyorsunus pozu.. gıdı gıdı mı yapıyorsunus
herkese çokkk selam...
amannnnn.. nası zamandan çaldım bilseniz şimdi yasarken..hemmen kalktım..ustalar gelmeden :18:
günaydın arkadaşlar .........
denizverdi haydi hayırlısı gelecekmiş kızın ne güzel en kısa sürede allah kucağına almayı nasip etsin canım... bellimi olur bakarsın birde kardeş gelir sonradan .....
denizbulut maşallah oğluna kocaman delikanlı valla allah kolaylık versin artık peşinde koşturma zamanı geliyor ....
herkese merhaba.son iki sayfayı okuyabildim ancak.amannn nede sevindimmmmm.
denizverdi, gözünaydın arkadaşım kızın geliyor ha......sayılı zaman çabuk geçer.tez zamanda bitsin özlemin hayırlısıyla....
zarpdeniz, herhalde yazmamış uzun süredir ben de göremedim.arayayım bi ara bende.dilerim zamanında gelir minik kızı.
alabama, size de kardeş geliyormuş gözünüz aydın arkadaşım.maşallah mert paşa çok tatlı.allah bağışlasın.
denizbulut, tosun gibi olmuş batu.galiba bizde de diş problemi var pek iştahsız bu ara.ama ben yesin diye zorluyorum.anne yüreği işte.
merye, kızın süt alıyor mu bilmiyorum ama biz Umut'ta kabızlığı çok çektik.fitil veriyordum ben.bir de biberonuna günde 2 kez 1 çay kaşığı zeytinyağı.dilerim hallolur kabızlık sorununuz.
tayf, hamileymiş hemde üçüz.sağlıkla kucakla arkadaşım.kanama da olur merak etme dinlen bol bol.
cans, sana da merhaba arkadaşım.nasıl gidiyor trioidlerle aran?
yağmursesi, kızın olacakmış.sağlıkla kucakla yavrunu hayırlısıyla.
toana, patikler, rieuse, akideciknane, herada ve yazmayı unuttuğum herkese sevgiler.....
bi dünya yazmıştım hepsi silindi
tayf canım kucağın bebeyle dolmuş allah sağlıkla kavuşmanı nasip kısmet etsin canım. sen gerekeni yapıyorsun gerisi allaha kalmış. dinlen hiç iş yapma. kanamalar herkeste oluyor üzme kendini.
yağmur kızın oluyormuş allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin sizin de.
bu arada hayırlı kandiller allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah. hamilelere evlatlarına kavuşmayı hamile kalmak isteyenlere en kısa vakitte evlat evlatları olanlara sağlıkla afiyetle geçen bir ömür bu herkese tabii, evlat için sıra bekleyen denizverdiye en kısa vakitte evlat, ve sıradakilere ve anne baba bekleyen yavrucaklara sıcacık yuvalar, hastane köşesinde yavrusunu bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.
zarpı çok merak ediyorum denizverdi acaba sende numarası varsa arasan da biiyi olduğunu duysak var mıydı?
herada ile konuştum iyiler çok şükür sadece yoğunluklar içinde arkadaşım.
mert de hepinizin ellerinden öper lokumlukta sınır tanımıyo
Canım benim çok sevindim senin adına allah şimdiden sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin vede çok şanslı bir bebek olacak bu kadar yüregi güzel annesi olduğu için canım hepimizin allah yüzünü güldürsün kimseler bu yolda üzülmesin öpüyorum seni sevgiyle kal tatlım...
günaydın arkadaşlar .........
denizverdi haydi hayırlısı gelecekmiş kızın ne güzel en kısa sürede allah kucağına almayı nasip etsin canım... bellimi olur bakarsın birde kardeş gelir sonradan .....
denizbulut maşallah oğluna kocaman delikanlı valla allah kolaylık versin artık peşinde koşturma zamanı geliyor ....
denizverdi canımmmm çok sevindim maşallah maşallah allah en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin. evett artık sende ciciler alcaksın bebeğine, pati pati yürücek peşinden koşcan, arabasına koycan gezdircen, bakalım yürütcen miiii yoksa arabasına koyup biraz rahatlıcan mı heh heh allahın izniyle. ne güzell bi haber o kadar çok sevindim ki gözlerim doldu inan. çok şükür çok şükür.
aman sibele de çok sevindim iyi bari bol bol istirahat etsin allah onu da bi avazda kurtarsın inşallah.clarissa ya kavuşamasına az kaldı allahın izniyle.
kangurum senin de tedavin biraz ertelenmiş. olsun varsın biraz geciksin inşallah düzene girecek herşey. dün yazmıştım silindi sonrada bidaha yazdım ama atlamışım.
rieusemin canım darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallah. evet aslında eğleniyodu mert bi deniz soğuk olmasa ve bidünya öğrenci oteli basmasa
denizbulut bencede çok üstüne gitme diş çıkartmaları en az sorunla tamamlansın da nasıl olsa aç kalmazlar. ilk alt dişler bi çıksa sonrası problemsiz oluyormuş genelde. bende hiçbirşeye ısrar etmiyorum yiyosa yiyo yemiyosa tamam diyorum. bizdede diş geliyo sinyalleri var ama bakalım kısmet. meme emerken birden bırakıyo demişti arkadaşım. bizimki de sürekli emer hale gelene kadar beş defa falan bırakıyo kalkıyo bırakıyo kalkıyo sonra yatıyo falan uykusu geliyo dayanamıyo emiyo emerken uyuyo falan bakalım hayırlısı.
meraba kizlarrr...umarim hepiniz iyisinizdir..
denizverdiciyim gozun aydin arkadasimm..cok sevindim adina ve gozlerim doldu inanki ..sen cok tatli bir anne olucan..yavrunda cok sansli rabbim kucagina almayi nasip etsin anali babali buyutsun insallahh..
alabama..deniz bulutcum.. massallahyavrulariniza cok guzel gulmusler rabbim hep guldursun sizlere bagislasinn..delikanlilarinizi..
zarpdenizcim... insallah hayirlisiyla dogurur yavrunu kucagina alirsin tatlimm ...
denızverdı ....cok sevındım ...kızın yola cıkmış ..elı kulagında .. aılesıne kavusmaya sayılı gunler kaldı .. bu mutlu haberın hayırlı bır gunde gelmesı de ayrı bır guzel ... saglıkla ve mutlulukla dolu bır omur dılıyorum ....
merte ve batuya maaşallah .. ıkısı de bırbırınden seker ... allah bu guzel tebessumlerı yuzlerınden hiç eksik etmesin ...
herkese çok selammmmm
herkese merhaba.son iki sayfayı okuyabildim ancak.amannn nede sevindimmmmm.
denizverdi, gözünaydın arkadaşım kızın geliyor ha......sayılı zaman çabuk geçer.tez zamanda bitsin özlemin hayırlısıyla....
zarpdeniz, herhalde yazmamış uzun süredir ben de göremedim.arayayım bi ara bende.dilerim zamanında gelir minik kızı.
alabama, size de kardeş geliyormuş gözünüz aydın arkadaşım.maşallah mert paşa çok tatlı.allah bağışlasın.
denizbulut, tosun gibi olmuş batu.galiba bizde de diş problemi var pek iştahsız bu ara.ama ben yesin diye zorluyorum.anne yüreği işte.
merye, kızın süt alıyor mu bilmiyorum ama biz Umut'ta kabızlığı çok çektik.fitil veriyordum ben.bir de biberonuna günde 2 kez 1 çay kaşığı zeytinyağı.dilerim hallolur kabızlık sorununuz.
tayf, hamileymiş hemde üçüz.sağlıkla kucakla arkadaşım.kanama da olur merak etme dinlen bol bol.
cans, sana da merhaba arkadaşım.nasıl gidiyor trioidlerle aran?
yağmursesi, kızın olacakmış.sağlıkla kucakla yavrunu hayırlısıyla.
toana, patikler, rieuse, akideciknane, herada ve yazmayı unuttuğum herkese sevgiler.....
denziverdi haydi hayırlısı ne güzel kızın gelecek eviniz onun sesi ve neşesi ile şenlenecek rabbim hayırlı evlat olmayı nasip eder inşallah ne heyecanlısındır şimdi ne zaman gelecek ne olacak nasıl olacak hepsi iyi olur umarım canım arkadaşım...
Eki Görüntüle 216897 Eki Görüntüle 216898 Eki Görüntüle 216899 Eki Görüntüle 216900
bunlar birkaç hafta önce ki halimiz.ama sonuçta yine güdük biraz benim oğlum:))))))
yağmursesi, zaman çabuk geçiyor.hamile kalacak mıyım acaba, amniyosentez sonucu ne, erken doğdu ne zaman hastaneden çıkacak derken 7,5 aylık oldu.eşimle hala inanamıyoruz.şaka bi yana oğlum yaşıtlarına göre doğal olarak ufak.30 haftalık doğdu biliyorsundur belki.39 cm ve 1305 gr olarak.şimdi 65 cm ve yaklaşık 8 kilo......öyle topaç topaç değil.ha şikayetim yok gayet sağlıklı ve normal.
sende kızının resimlerini paylaşacaksın merak etme.......
merye 7-8 gün çok çok geçti zaten. en en fazla 5. gün beklemeli diyorlar. hatta o kadar bile beklememeli bence. fitille yapması bu kadar uzun süre yapmamasından daha az tehlikeli. şimdi müdahaleyi yaptıracak mısınız? istanbul a gelseniz önerebileceğim çocuk cerrahı var ama tabii eskişehir de bilmiyorum. sonuçta doktorların çoğu makatı dar demiş. inşallah biran önce atlatıp sağlığına kavuşur meryemnasıl çektiniz ne kadar sürdü dr lara göstediğiniz de hiç makatı dar diyen oldu mu ve seninki yapmadığında ne kadar da bir yapmıyrdu sen müdahale ettirerekmi yaptırıyrdn şimdi bizim begiş tam ikiaydr bu sorunla uğraşıyrz önceleri 3/4 gün sonra 4/5 gün sonra 5/6 en sonuda işte7/8 derken artık bu satıha geldiğinden beri midahale ile yaptıryrz onu beklemiyrz artık en fazla beşinci gün veriyrz filti veya bir ara sabun koydum çok kişi koymuşuz dedi benimkinde o da çıkmadı artık onuda vvemeyecem
hepinize çokkkk teşekkür ederim güller
akşam kocim mini bir kutlama için dışarı bişey almaya çıkmıştı...çoook yıllardan beri görmediği bir tanıdığını görmüş.çocuğun var mı diye sorunca o da var demiş..artık ben de diyebilirim
canım merye....
demekki meryemin sıkıntısı onla bunla geçecek türden bir şey değil..bizim önerilerimiz kulaktan dolma ya da uygulama çareler....normal bir kabızlık için..ne gerekiyorsa sağlıkçılara güven yap derim naçizane....
güzel dileklerin için de sağol gülüm... öpmezmiyim...meryem için dua edeceğim...öp benim için....
altınyunusoğluna pek te çirkin diyeyim....nazar olmasın...minik olsun üçük olsun....yeter ki sağlıklı olsun...canı içinde olsun öptüm onu...
cans hocam.... sizde son durum ne...halaa ilaçla tedaviye devammı...
herkese günaydınnnn.günaydınnnn güller
selam
Altınyunus Maşallah oğluşuna Allah nazarlardan korusun
sünnetten sonra kaç günde toparlandı iyileşti. ve hep açıkmı bıraktın?
Merye kızının sıkıntısı inşallah en kısa zamanda çözülür. Canım benim. Evet biz fitille tanıştık bu sefer napcaz bilmiyorumyinemi fitil vercem. biizmkide düzenli hatta sık yapardı şimdi niye böyle oldu bilmiyorum dr anne sütü emenlerde 7-8 güne kadar normal dedi, birde karnında sertlik yoktu fakat 2 günü geçince yine sancı ve kıvranışlar çok kötü. Masaj, bacak hareketleri içirdiğim zeytinyağı ve zinco olayı çözmüyor.
netten okuduğum kadarıyla o kadar çok farklı görüş varki haklısın kime nasıl inanıcaz ve ne yapıcaz...
kk çok yavaş yine kilitleniyo
altınyunus alıntı yaptım altına yazdım da ama çıkmamış. canım sen de demişsin. umut paşa 30 haftalık ve 1300 doğdu. bizimkiler normal vaktinde yaklaşık 3700 kg. biraz geriden gelmesi normaldir. zamanla aradaki fark kapanacak. yeterki sağlıklı olsun kuzucuklarımız. bu arada bizim oğlanlar halen kel ama umutun saçları maşallah lüle lüle uzamış
maaşallah o ne guzellık .. ne şirinlik ...o bacakları yerim ben .. sünnet de olmuş .. artık kocaman erkek olmuş annesi ....
nasıl çektiniz ne kadar sürdü dr lara göstediğiniz de hiç makatı dar diyen oldu mu ve seninki yapmadığında ne kadar da bir yapmıyrdu sen müdahale ettirerekmi yaptırıyrdn şimdi bizim begiş tam ikiaydr bu sorunla uğraşıyrz önceleri 3/4 gün sonra 4/5 gün sonra 5/6 en sonuda işte7/8 derken artık bu satıha geldiğinden beri midahale ile yaptıryrz onu beklemiyrz artık en fazla beşinci gün veriyrz filti veya bir ara sabun koydum çok kişi koymuşuz dedi benimkinde o da çıkmadı artık onuda vvemeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?