baharnaz 4-5 günede iyileşti umut.krem sürüp bez bağlanıyor en önemli kural bu.seninki daha küçük çabuk iyileşir.yap kurtul bence.
günaydın
hayırlı cumalar
Altınyunus soruya cvp için tşkler, dr pipi ucu dar erken yaptırırsanız iyi olur filan dedi tıkanma durumu olabiliyormuş bazen :44: bende daha doğrusu bizde düşünüyoruz
kabızlık durumunda kaç günde kaç kez fitil kullandın?
merhabalar hanımlar kızımın cici teyzeleri biz bugün çok mutluyz kızm uzun bir süre sonra bugün 3. gün ve müdahalesiz kaka yaptı şaka gibi gelyr sevinç çığlıklarım kızıma çok nesşeli geldi ben sevinç çğlğı atarken o da bana eşlik ediyrdu çok sağoln hanmlar allh heppimizi korusun bebşlilerin bebşlrini korusun analı babalı büyütsn ve hamiş olmak isyetyenlere allah nasip etsin inş.çok teşşekkür ediyrrm dualarınıza inş.düzene girecez inanıyrm bu dualarınızdr allh l.kbğunun bebişine de şifa versin tüm hastlara şifa versn rabbm amn heppinizi çok öpütm yine dua devam inş.
selam ,
teşekkür etmek için hemen yazayım dedim, hatırlarsan bana calcium d glucarate önermiştin bir ay kullandım.
ve bugünkü sonucum E2 119'dan 64 e düşmüş. ve geçen ay hergün bir tane bundan almıştım (buğday çimiyle).
birde başka birşey , ilacı kullandığım ayın sonunda rahim kalınlığımın 13 mm olduğunu öğrendim ..... bu kalınlaşmayıda bu ilaca bağlıyorum. çünkü benim rahim kalınlaşmıyordu. (6mm en fazla 7.5 mm)
hatta sen bu ilacı kullandığım ay 25 e düştü ve beraberinde hamile kaldım yazmıştın. bana göre ilaç rahim kalınlığınada iyi gelmişti ve hamileliğini kolaylaştırdı.
teşekkürler paylaşımın ve ilgin için.
bu arada doktor 50 nin altına düşmeli dedi. belki biraz daha kullanmam gerekecek.
sevgiler
ayy Merye okuyunca sevindim ohh yapmış dedim. İnşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamaz bebeğin...
Deniz Bulut o kadar erken yaptırdığını bilmiyordum. Maşallah. Bakalım biz ne yapcaz.
çok sevindim. 3-4 gün önce yazdıklarına bakmıştım ama tam birşey belli değildi. acaba ben hamile kalmamın birazını da bu ilaca mı borcluyum? :26:benim e2 25 lere düşmüştü. ben de ne kadar düşmüş diye korkmuştum. meğer daha iyiymiş. inşallah içtiklerin yaptığın kürler sana evlat olarak geri döner.
.
canlar simge kullanabiliyorum çözdüm işi...
GUNAYDINNNNN...
Herkese gunaydın ... umarım herkes ıyıdır....
Alabama ..tatılınız bıtmıs bıraz tatsızlıklar olmus ama bosver ..oglunuzla cıktıgınız ılk tatıl olması sesebıyle emınım duygusal anlamda mukemmel anlar yasamışsınızdır ... yenı evlılerın balayından doneken meger mınık bır mısafırlerı varmıs ..ne kadar guzel ne kadar şaşırtıcı bır surpriz... allah tamamına erdırsın ...
Patikler... demek tedavın temmuzda .. tatıl donusu olaması daha da mukemmel .. inşallah her sey yolunda gelısecek yenı evınıze ve ablasına bır kardes gelecek .. senınle ılgılı cok guzel ve olumlu hısler algılıyorum .. herseyın gonlunce olması dılegıyle ...
Meryecım .. yanlış anlamazsan sana bıraz kızacagım.. lutfen bebegı bu konuda uzman ıyı bır doktora gotur .. onlar mutlaka caresını bulucaklardır .. belkı senın goremedıgın yapısal bır bozukluk vardır .. lutfen ama kutfen ...cok ıyı bır doktora gotur ... sevgıyle kal..
Hastalara gecmış olsun dıleklerımı ıletıyorum ..hepınıze ıyı hafta sonları ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?