38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar Merhaba,

Bizi merak ettiginizi biliyorum ama hemen yazamadim kusura bakmayin lutfen.

Denizverdi, Baharnaz aradiginiz icin cok tesekkurler arkadaslar. Denizverdi bizden haberler yazdiginiz icin de ayrica tesekkurler canim. Alabama, mesajini yahoo'dan okudum canim ancak yazabiliyorum. Turkcell'in Vinn'i kullanmaya basladik fakat cokkk yavas.....

Bizde durumlar pek parlak degil maalesef!!! TR'ye gelmeden once amniyon sivisi %90 idi ve siki takip edin dediler, o gun Pazartesiydi, Buraya geldik, bebegin hareketlerini hissedemeyince ertesi gun hemen doktora gittik. Buradaki ultrasona gore de sonuc Persembe gunu %70 cikti ve doktor azalma devam ederse haftaya alabiliriz gibi bir laf etti ki benim gozlerim yuvalarindan uctu ve bebegim daha cok kucuk dedigimi hatirliyorum. Dun ikinci kontrol vardi, su miktari ayni cok sukur, bir haftadir genelde soluma yatiyorum, en az 2 litre su iciyorum ve bu sekilde de devam edecegim. Doktorun hemsiresi benimle ilgili notlari bilgisayardan okurken KD diye bir sey dedi, diger her seyi anladim ama bunu anlamadim, KD ne demek dedim. Doktor da biz genelde hastalara telas olmasin diye soylemiyoruz, bebeginizin kordonu dolanmis dedi ama nasil ne sekilde dolandigini bilemiyoruz ve su an donecek yeri olmadigi icin de bu doguma kadar bu sekilde devam edecek dedi! Bu sekilde dogan bir cok bebegin oldugunu tek riskin bebek asagi indiginde sikinti yaratabilecegini, o yuzden kisa araliklarla kontrollerin ve bebegin hareketlerinin cok onemli oldugunu vurguladi. Bu sabah kabuslarla uyandim!!! Yeni doktoruma gore 36 haftayi tamamlarsak super,hatta dogum erken baslarsa hic mudahale etmeden aliriz dedi. Ben de 38'i hedeflemistim ama hakkimizda hayirlisi diyorum. Buradaki ozel hastaneyi begendik, ilgiyi de cok begendik, odalar filan Memorial gibi, doktor da ne yaptigini bilen tecrubeli bir doktor. Durumumuuz bu kadar kritik olunca bu hastanenin 20 dk.uzaklikta olmasi da bizim icin buyuk bir avanataj olacak umarim.

Genelde yatar vaziyetteyim, cok sik yazamasam da arada yazacagim arkadaslar.

Denizverdi, 14 siranin cok cabuk gecmesini ve kiizniza bir an evvle kavusmanizi diliyorum canim, ev isleri de umarim iyice ferahlamistir.

Alabama, tatil bitmis, yuvanizda Mert'i buyutmeye devam artik...Yeni fotolariniz harika!

Baharnaz, sunnet durumlari var sanirim, bebekken acimiyormus, cok iyi olur ileri de cocuga stresi de olmaz.

Deniz Bulut, Batu'yu fotoya bakarken isirdim haberin olsun. Dis cikarma durumlari....Alllah kolaylik versin.

Merye, arkadaslar hep yazmis, kesin dalinda uzman bir doktora gitmekte fayda var canim, kabizlik cok zor bir sey, minik Meryem bunu bir de dillendiremiyor.

Altinyunus, Masallah Umut'a! O'nun kafasindan dusen sapkasina bayildim ama cok toparlanmis, cok super yol kattettiniz canim.

Patikler, tatilden geldin mi canim?

Tayf, anladigim kadariyla kanaman olmus, gecmis olsun ama dinlenmek herseye iyi geliyor, lutfen dinlen.

Yagmursesi, size de minik bir kiz geliyormus, saglikla hayirla gelsin.

Herada taze anne nasilsin, Rena Gunes nasil?

Kangurum, Kartopu, Rieuse, Toana, Cans:71:

Son düzenleme:
Selam kızlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.Tayf ve ZarpDeniz den haber alamasak da iyi olduklarını ümid ediyorum.Bana gelince bu gece Fransa'daki son gecem.Bir haftadır evi boşalt,resmi işlemlerle uğraş,eşyaları sat çok yoruldum.Üstüne üstlük evi teslim almaya gelen experden rasist bir tavır görüp bütün günümü ağlamakla heba ettim.Bugün Paris'te Suriyelilerin rejim karşıtı eylemleri vardı.Bayraklarını öpen küçücük çocukları görünce aidiyet duygusunun ne kadar güçlü olduğunu anladım.Regl zamanım yaklaştı ya her şeye ağlıyorum şu sıralar :) Hiç özlemeyeceğim insanlarla vedalaşırken bile zırıl zırıl ağladım :) Neyse Allah ağlatmasın !
Yarın gece İzmir'de evimizde olacağız.Evlendiğimi, yeni bir hayata başladığımı şimdi anlayacağım.Yeni okulum belli olduktan sonra da evimize taşınacağız.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Her şey gönlünüzce olsun

herkese günayyydııııınnnnn!!!!!!!!
zarpdeniz canım her şey iyi olacak hiç canını sıkma canım bak sürekli dr gözetimindesin ve rahatla canım 36 haftalık alsalarda bebeğin büyük bir gelişimini tamamlamış oluyor canını sıkma ne olur bak altınyunus nasıl büyütüü oğluşunu inşallah limonkabuğuda büyütecek ve senin kızında onlarla büyüyecek canım.
nerede yapacaksın il ve hastane olarak ?

rieuse merhaba arkadaşım ne güzel geliyormuşsun hemde izmire tedavini ordamı olacaksın bende yakında geleceğim.:82:

baharnaz, bi ara hemen her gün günde 1 kez nadiren 2 kez fitil yapıyordum ben.

zarpdeniz, hoşgeldin canım.herşey yoluna girer umarım.kaşlarım çatık okudum başta yazdıklarını ama herşey kötü değil merak etme.beni düşün örnek olarak lütfen.ben daha 30 haftalıktım doğum yaptığımda.sen kritik süreleri çoktan geçtin.tabii ki zamanında olsun herşey ama bebeğin zaten çok küçük değildir.sürekli takipte ol lütfen doktorlarda seni uyarmış zaten.clarissa umarım zamanında gelir.seni arayacağım en kısa sürede.bu arada umut'un şapkası en küçük yani 0 numara ama o bile küçük geldi kuzuya.

herkese iyi geceler.......

zarpdenizcim canim..insallah hayirlisiyla yavrunu kucagina alicagin gunlerde gelir..pozitif dusun hersey guzel olur insallahh..

tayf cim senden nehaber yeni annecik bebislerin nasil ki umarim iyilerdir annelerini birakmazlar tatlim..insallahh

selam maiumut ve denizbulut..onlinesınız ...
canım açık kalmış görmemişim ancak yazabiliyorm. neredesin sen halen iş seyahatinde mi? hamilelik nasıl gidiyor? bulantı falan başladı mı var mı bir şikayet?

canım yüzdün yüzdün sonuna geldin merak etme sağlıkla gelecek kızın. sıkı doktor takibindesin. şu anda doğsa bile bir sorun olmaz. 34. haftayı bitirmek üzeresin. benim doktorum 34. haftadan sonra rahatlarız doğum başlarsa bile durdurmaya çalışmayız diyordu. bu haftalarda doğup kuvöze bile girmeyen pekçok bebek var veya çok az girip evlerine gidiyorlar. inşallah kısa sürede güzel haberlerini alacağız.

batu ön 2 dişini patlattı. çok şirin böyle. insan gelişimin her parçasına çok seviniyor. yerde emekleme çalışmaları devam. 4 elinin üstüne kalkıyor da tam gidemiyor daha çok yuvarlan sürün ilerlior. oturma da yarım şimdilik eğri durup devriliyor ama 2 haftaya hepsi tamam olur herhalde. ondan sonra yandık koşturma başlıyor demektir. :)) hepsi sağlıkla glip sağlıkla büyüsünler inşallah.

hoşgeldin. evine yerleş işlerini hallet de haberlerini alalım. artık bebek çalışmaları da hız alır.

rieuse merhaba arkadaşım ne güzel geliyormuşsun hemde izmire tedavini ordamı olacaksın bende yakında geleceğim.:82:

Teşekkür ederim kangurum.Türkiye'de olmak hele hele İzmir'de olmak çok güzel bir duygu.Gecenin bir yarısı hala dükkanların açık olduğunu görmek muhteşem.Hayat var bizim ülkemizde :) Her şeyi o kadar özledim ki anlatamam.
Tedavi için Bahçeci Kliniğine karar verdik.Hatta 12 temmuzda ilk görüşmemiz, kontrolümüz olacak.Ağustos ayında da tedavi olmayı planlıyoruz.Şu sıralar o kadar çok işim var ki.Evimiz var ama eşyamız yok:) Eşya için dolaşmak beğenmek gerekecek.Bu arada eşim tura çıkacak.Biz hangi arada tedavi olup hangi arada ev yerleştireceğiz bilmiyorum.Şu anda kayınvalidemlerin evindeyiz.Onlar yaz-kış Bodrumda yaşadıkları için sorun yok. Ama ben bir an önce kendi düzenim olsun istiyorum.Senelerdir orada burada yarım yamalak düzenlerden bıktım.Sen neler yapıyorsun ? İzmir'e geleceksen görüşüp tanışmak isterim :)

hoşgeldin. evine yerleş işlerini hallet de haberlerini alalım. artık bebek çalışmaları da hız alır.[/QUOTE]

teşekkür ederim deniz bulut umarım her şey yolunda gider ,leylek bizi de fazla uğraştırmaz .

ZarpDenizcim Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Clarissa annesini üzmez emin ol.Benim de aklıma hemen Altınyunuz gelmişti.Bak maşşallahı var kahraman oğlunun Güzel günler sizi bekliyor ben eminim :)

Hepinize güzel bir hafta dileklerimle kocaman öpüyorum.

canım çok merak ettik seni gerçekten allahtan bi haber aldık ama şimdi sen yazınca tabi ben de çok endişelendim.bugünlerimize de çok şükür diyelim sıkı takipte olmak belki de daha ciddi bir konunun erken teşhis edilmesine sebep olmuştur. anlıyorum seni yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin geldiniz fakat herşeye rağmen gelişiminizi tamamladınız bi süpriz olur da beklemediğimiz anda doğum gerçekleşirse de ben eminim herşey yolunda gidecek. lütfen artık sen bizi düşünme iyi olduğunu bilelim yeter hayatım. allaha emanet olun canım.

günaydın kızlarrr
denizbulut batunun dişler patlamış hayırlısı olsun. sıkıntı olmadı inşallah, ateş huzursuzluk oldu mu yoksa bi baktınız patlamış mı? hadi hayırlısıyla darısı başımıza.

rieuse hoşgeldiniz türkiye ye ne güzel direk bodrum olmuş düzeni kurana kadar bebişinde gelir inşallah. heralışverişinizi sindire sindire yaparsın inşallah. en önemlisi ev yerleşik düzen için eh o da varmış tamamdır gerisi kolay.

herkese iyi haftalar diliyorum. istanbul yine kapalı yine güneş yok temmuz da böyle gidecek galiba insanın içinden hiçbişi yapmak gelmiyo böyle havalarda. kolay gelsin herkese.ö püldünüz..

Günaydın

Zarpdeniz az kaldı canım, İnşallah herşey yolunda gidecek, vakti zamanında sağlıkla gelsin bebeğin İnşallah.
Sen dinlenmene devam et. Hastanenin yakın olması çok iyi her kafana takıldığında gidebilirsin.

Riuese hoşgeldin, huzurla evinizi yerleştirin, güle güle oturun, sonrada gelsin güzel haberin.

Deniz Bulut Maşallah beyimize dişleride patlamış bende merak ettim ateş, ishal huzursuzluk vb oldumu diye?
emekleme çabalarıda çok tatlı oluyordur

Alabama yakışıklında sorunsuz dişleri patlar inşallah, şu havalara bende takıyorum bugün yine kapalı...

Denizverdi kaçgündür yoksun işler halloldumu?

Altınyunus tşkler ama sürekli fitil alışkanlık yapar onsuz yapamaz diyorlar ya demekki öyle olmuyor

Kangurum hımm yaptım bak :)

Son düzenleme:
süper bak ne güzel yapabildin yuupppiiiii.......
rieuse ne güzel gel herşeyini yavaş yavaş sindire sindire al ve güle güle iyi günlerde (lohusalığında ,bebek mevlidinde )kullan inşallahhhh tabi geldiğimde görüşmek isterim benim merkezim izmirde orda tedavi olucam ama görüşürüz inşallahhh

herkese merhaba.....

guzel bır hafta dılyorum ...

zarpdenız gecmıs olsun .. ınşallah her sey yolunda gıdecek ve zamanında alacaksın bebegını kucagına ....

bu konuyla ılgılı sana bır tavsıyede bulunacagım . ızmırde kent hastanesınde prof dr namık demır var azalan amnıyo sınvısını yerıne koyabılıyormus .. dr eskıden 9 eylul unıversıtesının hocasıydı ..kızımın da doktoruydu ... bır gorus ıstersen .. ınşallah gerek kalmaz ...

riuse ... ızmıre hosgeldın ..bu kentle ılgılı dusuncelerıne katılıyorum . dogma buyume bır ızmırlı olarak memeleketımı cok ozluyorum ... sımdı ankaradayız ama yerlesık duzenımız ızmırde ... her seyın gonlunce olması dılegıyle ...

tayf .. umarım her sey yolundadır ... saglıkla ınşallah ...

benden haberlere gelınce.. hazıran ayında olmam gereken tıroıd amelıyatımı erteledım .. eylule ınşallah .. cunku gunese cıkmamak denıze gırmemek gerekıyormus .. koca yaz boyle gecmez .. ben ve denız ayrılmaz bır butun oldugu ıcın eylule erteledık .. hayırlısı ....

herkesı kocaman sarıyorum ....

iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız,uzun zamandır giremedim. şimdi biraz geçmişi okudum, bizde sorun yok çok şükür,yola devam

tayfım maşallah, üçüzlerini hayırlısı ile alırsın kucağına.

alabama,denizbulut,altınyunus oğluşlarınıza 41X Allah nazarlardan korusun.

meryeciğim ,geçmiş olsun,umarım sorun çözülmüştür.

denizverdiciğim ,kızın geliyormuş hadi gözün aydın. sıran göz açıp kapayana kadar geçsin inşallah.

zarpdeniz, hoşgeldin canım. geçmiş olsun. inşallah hayırlısı ve sağlıkla al kucağına clarissayı. lütfen kafana fazla takma,iyi düşün iyi olsun.

riuse, sende hoşgeldin canım,inşallah herşey gönlünce olur,en kısa zaman da bebeişini kucaklarsın sende.

yağmursesi,kızın oluyormuş çok sevindim.

baharnaz, enes sünnet mi oluyor ,hayırlısı olsun canım.

cans , yine ara vermişsin ameliyata,herşey gönlünce olsun canım.

patikler,kangurum,toana,herada,mai umut hepinizi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar

unuttuğum kimse varmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…