canım açık kalmış görmemişim ancak yazabiliyorm. neredesin sen halen iş seyahatinde mi? hamilelik nasıl gidiyor? bulantı falan başladı mı var mı bir şikayet?selam maiumut ve denizbulut..onlinesınız ...
Arkadaslar Merhaba,
Bizi merak ettiginizi biliyorum ama hemen yazamadim kusura bakmayin lutfen.
Denizverdi, Baharnaz aradiginiz icin cok tesekkurler arkadaslar. Denizverdi bizden haberler yazdiginiz icin de ayrica tesekkurler canim. Alabama, mesajini yahoo'dan okudum canim ancak yazabiliyorum. Turkcell'in Vinn'i kullanmaya basladik fakat cokkk yavas.....
Bizde durumlar pek parlak degil maalesef!!! TR'ye gelmeden once amniyon sivisi %90 idi ve siki takip edin dediler, o gun Pazartesiydi, Buraya geldik, bebegin hareketlerini hissedemeyince ertesi gun hemen doktora gittik. Buradaki ultrasona gore de sonuc Persembe gunu %70 cikti ve doktor azalma devam ederse haftaya alabiliriz gibi bir laf etti ki benim gozlerim yuvalarindan uctu ve bebegim daha cok kucuk dedigimi hatirliyorum. Dun ikinci kontrol vardi, su miktari ayni cok sukur, bir haftadir genelde soluma yatiyorum, en az 2 litre su iciyorum ve bu sekilde de devam edecegim. Doktorun hemsiresi benimle ilgili notlari bilgisayardan okurken KD diye bir sey dedi, diger her seyi anladim ama bunu anlamadim, KD ne demek dedim. Doktor da biz genelde hastalara telas olmasin diye soylemiyoruz, bebeginizin kordonu dolanmis dedi ama nasil ne sekilde dolandigini bilemiyoruz ve su an donecek yeri olmadigi icin de bu doguma kadar bu sekilde devam edecek dedi! Bu sekilde dogan bir cok bebegin oldugunu tek riskin bebek asagi indiginde sikinti yaratabilecegini, o yuzden kisa araliklarla kontrollerin ve bebegin hareketlerinin cok onemli oldugunu vurguladi. Bu sabah kabuslarla uyandim!!! Yeni doktoruma gore 36 haftayi tamamlarsak super,hatta dogum erken baslarsa hic mudahale etmeden aliriz dedi. Ben de 38'i hedeflemistim ama hakkimizda hayirlisi diyorum. Buradaki ozel hastaneyi begendik, ilgiyi de cok begendik, odalar filan Memorial gibi, doktor da ne yaptigini bilen tecrubeli bir doktor. Durumumuuz bu kadar kritik olunca bu hastanenin 20 dk.uzaklikta olmasi da bizim icin buyuk bir avanataj olacak umarim.
Genelde yatar vaziyetteyim, cok sik yazamasam da arada yazacagim arkadaslar.
Denizverdi, 14 siranin cok cabuk gecmesini ve kiizniza bir an evvle kavusmanizi diliyorum canim, ev isleri de umarim iyice ferahlamistir.
Alabama, tatil bitmis, yuvanizda Mert'i buyutmeye devam artik...Yeni fotolariniz harika!
Baharnaz, sunnet durumlari var sanirim, bebekken acimiyormus, cok iyi olur ileri de cocuga stresi de olmaz.
Deniz Bulut, Batu'yu fotoya bakarken isirdim haberin olsun. Dis cikarma durumlari....Alllah kolaylik versin.
Merye, arkadaslar hep yazmis, kesin dalinda uzman bir doktora gitmekte fayda var canim, kabizlik cok zor bir sey, minik Meryem bunu bir de dillendiremiyor.
Altinyunus, Masallah Umut'a! O'nun kafasindan dusen sapkasina bayildim ama cok toparlanmis, cok super yol kattettiniz canim.
Patikler, tatilden geldin mi canim?
Tayf, anladigim kadariyla kanaman olmus, gecmis olsun ama dinlenmek herseye iyi geliyor, lutfen dinlen.
Yagmursesi, size de minik bir kiz geliyormus, saglikla hayirla gelsin.
Herada taze anne nasilsin, Rena Gunes nasil?
Kangurum, Kartopu, Rieuse, Toana, Cans:71:
Selam kızlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.Tayf ve ZarpDeniz den haber alamasak da iyi olduklarını ümid ediyorum.Bana gelince bu gece Fransa'daki son gecem.Bir haftadır evi boşalt,resmi işlemlerle uğraş,eşyaları sat çok yoruldum.Üstüne üstlük evi teslim almaya gelen experden rasist bir tavır görüp bütün günümü ağlamakla heba ettim.Bugün Paris'te Suriyelilerin rejim karşıtı eylemleri vardı.Bayraklarını öpen küçücük çocukları görünce aidiyet duygusunun ne kadar güçlü olduğunu anladım.Regl zamanım yaklaştı ya her şeye ağlıyorum şu sıralar :) Hiç özlemeyeceğim insanlarla vedalaşırken bile zırıl zırıl ağladım :) Neyse Allah ağlatmasın !
Yarın gece İzmir'de evimizde olacağız.Evlendiğimi, yeni bir hayata başladığımı şimdi anlayacağım.Yeni okulum belli olduktan sonra da evimize taşınacağız.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Her şey gönlünüzce olsun
rieuse merhaba arkadaşım ne güzel geliyormuşsun hemde izmire tedavini ordamı olacaksın bende yakında geleceğim.:82:
Arkadaslar Merhaba,
Bizi merak ettiginizi biliyorum ama hemen yazamadim kusura bakmayin lutfen.
Denizverdi, Baharnaz aradiginiz icin cok tesekkurler arkadaslar. Denizverdi bizden haberler yazdiginiz icin de ayrica tesekkurler canim. Alabama, mesajini yahoo'dan okudum canim ancak yazabiliyorum. Turkcell'in Vinn'i kullanmaya basladik fakat cokkk yavas.....
Bizde durumlar pek parlak degil maalesef!!! TR'ye gelmeden once amniyon sivisi %90 idi ve siki takip edin dediler, o gun Pazartesiydi, Buraya geldik, bebegin hareketlerini hissedemeyince ertesi gun hemen doktora gittik. Buradaki ultrasona gore de sonuc Persembe gunu %70 cikti ve doktor azalma devam ederse haftaya alabiliriz gibi bir laf etti ki benim gozlerim yuvalarindan uctu ve bebegim daha cok kucuk dedigimi hatirliyorum. Dun ikinci kontrol vardi, su miktari ayni cok sukur, bir haftadir genelde soluma yatiyorum, en az 2 litre su iciyorum ve bu sekilde de devam edecegim. Doktorun hemsiresi benimle ilgili notlari bilgisayardan okurken KD diye bir sey dedi, diger her seyi anladim ama bunu anlamadim, KD ne demek dedim. Doktor da biz genelde hastalara telas olmasin diye soylemiyoruz, bebeginizin kordonu dolanmis dedi ama nasil ne sekilde dolandigini bilemiyoruz ve su an donecek yeri olmadigi icin de bu doguma kadar bu sekilde devam edecek dedi! Bu sekilde dogan bir cok bebegin oldugunu tek riskin bebek asagi indiginde sikinti yaratabilecegini, o yuzden kisa araliklarla kontrollerin ve bebegin hareketlerinin cok onemli oldugunu vurguladi. Bu sabah kabuslarla uyandim!!! Yeni doktoruma gore 36 haftayi tamamlarsak super,hatta dogum erken baslarsa hic mudahale etmeden aliriz dedi. Ben de 38'i hedeflemistim ama hakkimizda hayirlisi diyorum. Buradaki ozel hastaneyi begendik, ilgiyi de cok begendik, odalar filan Memorial gibi, doktor da ne yaptigini bilen tecrubeli bir doktor. Durumumuuz bu kadar kritik olunca bu hastanenin 20 dk.uzaklikta olmasi da bizim icin buyuk bir avanataj olacak umarim.
Genelde yatar vaziyetteyim, cok sik yazamasam da arada yazacagim arkadaslar.
Denizverdi, 14 siranin cok cabuk gecmesini ve kiizniza bir an evvle kavusmanizi diliyorum canim, ev isleri de umarim iyice ferahlamistir.
Alabama, tatil bitmis, yuvanizda Mert'i buyutmeye devam artik...Yeni fotolariniz harika!
Baharnaz, sunnet durumlari var sanirim, bebekken acimiyormus, cok iyi olur ileri de cocuga stresi de olmaz.
Deniz Bulut, Batu'yu fotoya bakarken isirdim haberin olsun. Dis cikarma durumlari....Alllah kolaylik versin.
Merye, arkadaslar hep yazmis, kesin dalinda uzman bir doktora gitmekte fayda var canim, kabizlik cok zor bir sey, minik Meryem bunu bir de dillendiremiyor.
Altinyunus, Masallah Umut'a! O'nun kafasindan dusen sapkasina bayildim ama cok toparlanmis, cok super yol kattettiniz canim.
Patikler, tatilden geldin mi canim?
Tayf, anladigim kadariyla kanaman olmus, gecmis olsun ama dinlenmek herseye iyi geliyor, lutfen dinlen.
Yagmursesi, size de minik bir kiz geliyormus, saglikla hayirla gelsin.
Herada taze anne nasilsin, Rena Gunes nasil?
Kangurum, Kartopu, Rieuse, Toana, Cans:71:
süper bak ne güzel yapabildin yuupppiiiii.......baharnaz
Günaydın
Zarpdeniz az kaldı canım, İnşallah herşey yolunda gidecek, vakti zamanında sağlıkla gelsin bebeğin İnşallah.
Sen dinlenmene devam et. Hastanenin yakın olması çok iyi her kafana takıldığında gidebilirsin.
Riuese hoşgeldin, huzurla evinizi yerleştirin, güle güle oturun, sonrada gelsin güzel haberin.
Deniz Bulut Maşallah beyimize dişleride patlamış bende merak ettim ateş, ishal huzursuzluk vb oldumu diye?
emekleme çabalarıda çok tatlı oluyordur
Alabama yakışıklında sorunsuz dişleri patlar inşallah, şu havalara bende takıyorum bugün yine kapalı...
Denizverdi kaçgündür yoksun işler halloldumu?
Altınyunus tşkler ama sürekli fitil alışkanlık yapar onsuz yapamaz diyorlar ya demekki öyle olmuyor
Kangurum hımm yaptım bak :)
baharnaz bu arada stickerın süper olmuş bayıldım inşallah bir gün bizde yaparız bu stickerlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?