38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kartopu merhaba nasılsın? bebek nasıl?

teşekkürler canım,iyiyiz.geçen hafta kontrolümüz vardı. hafta sonu yorulduk biraz. evde düzenlemeye girdik.bebek odası için bir odayı boşaltıyoruz. oturma odamızı yeniliyoruz. ama hepsinden önce hafta sonu badana boya işimiz var.mümkün olduğu kadar eşyaları dağıttık,evi boşalttık boya işi kolay olsun diye.
inşallah kolaylıkla atlatırım bu devreyi. Allah yardımcım olsun.

umarım sende iyisindir canım

Son düzenleme:
maşallah maşallah allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah canım kendini fazla yorma aman haaa!!!!!!!!!!

canm çok geçmiş olsn inş.sıkıntısız gelir clarsa benim kızkardeşim 34 haftalık doğurdu çok az kuvözde kaldı eve çıktı sen evet canını sıkma canm çok duua et bebşinle bol bol konuş kızım gibi yalnız bırakma de ben çok diyrm onu

bizim kabızlık yine nüksetti yine fitil kullndk kendi jinekoloğumu aradım bana çok iyi bir çoçuk dr tavsiye edin dedim rastlantıya bakın benim meryemin dr uile onun kızının dr u aynı dr imiş onlara güvenebilrsin dedi ikisi de çok iyi dr lar dedi gerçi biz şimdi tıp fak.gidiyrz başka bir dr a daha sordum o da benc etürkiyedeki en iyi eğitimi alan dr larla görüşüyrsn dedi bilmiyrm allah şifa versin tüm hastalara bu arada abimin 5yaşındaki oğlu parkta oynarken çok kötü düşmüş kafatası çatlamş iç kanama varmş ama allahtan azalmş onada çok dua edin hanmlar

gözün aydın canm gerçekten memleket gibisi yok havasını kokusunu insan özlüyr ki sen yurt dışında idin biz türkiyeyiz kendi memeleketimizi özlüyr sen neyse bitti artık inş.sana iyi gelecek izmir bodrm

sorma ya güneş gelmedi giti ben çok severim güneşi dünya ısınmıyr soğuyr galba çok geriyr havaların böyle gtimesi kızıma ne cici yazlaık kiyafetler aldım giydiremiyrm korkuyrm üşütür diye güneş varsa kaçırmıyrm ama nerde mumla arıyrz

alalh şifa versin yine ankara güzel şehir ben svmştim ankrayı birde ankara lılar güler yüzlü hiç ist dakilerine benzemiyr altı yılım ist da geçti ilk farkettiğim ist insnın asık suratlı olmasıydı sonra ddmki bu kadar büyük şehide yaşamanın faturası bu galiba o trafik bile yeter bırak diğer noktaları allah sabır versin ist da yaşayanlara kimse kimseye güvenemiyrm

allah kolaylık versin canm malasef kızımın durumu aynı dr a açıp sordum niye ogün kendi kendine kaka yaptı dedim ilaçlar belki kalmıştr onun etkisi

ya hanımlar benimkzım şu an 4 aylık oldu beşte artık ona hafif hafif meyve vermeye başlayayım mı

GÜNEŞ OLMAMASI ÇOK GÜZEL. BUGÜN AKŞAMÜSTÜ DIŞARI ÇIKTIK BİR BAKTIK HAVA BAYA BİR SERİN ama bizim ev yanıyor. en üst kat çok güzeş alıyor ve azıcık güneşte bile fırın gibi oluyor. ço sıcakları düşünemiyorum gene yine yeniden. klima zaten sevmem şimdi bir de bebekle büsbütün sevmiyorum.

ateş olmadı. çok huysuzluk da. sadece yemek yemeyi zaten sevmemiştik iyice kesip inatlaştuk. biberonla mama istedi. dün verdim tekrar ilk kez sütsüz muhallebi meyve sebze yine oyunla ısrarla zorlan yedi. biberon versem göbek atar bitirir. bazen bizim yediklerimizle ilgileniyor. elimle verdiğimde az yiyor ama kaşık görmüyor mu deliriyor. ne yapıcam bilmem. bu arada pek ishal de olmadı. günde 1 kere katı yaparken 2-3 kere sıı yapmay başlamıştı. genel olarak rahat oldu. darısı sizlere ve diğer dişlerine inşallah.

çok haklısın cans cım. koca yaz denizsiz çekilmez. oldu olacak 2 ay daha beklersin ne olacak. umarım eylülde sorunsuz hallolur.

boya badana kokusuna dikkat et. mümkünse evde kalma bir süre. biliyorsun öyle kokular bebeğe zararlı.

kardeşinin çocuğuna çok geçmiş olsun. inşallah biran önce iyileşir. anne baba ne kadar üzülmüşlerdir.
meryem için karar verdin mi? kabızlık tekrarlarsa çok beklemeden fitilini ver çok çektirme kıza yazık.
meyve için doktora sor ama 5. aydan sonra hafiften meyve sularıyla başlayabilirsin bence. biliorsun cam rendede rendeleyip bir tülbentte sıkıp öyle vereceksin. en başta biberon ile verip sonra kaşığa geçebilirsin. yalnız meyvenin püresini vermeden bekle az yutmayı öğrensin, diliyle itme refleksi kaybolsun. bu arada meyve suyuna falan başladığında biberonla veya kaşıkla az az su vermeye de başla.

ya dr hoşaf ver danesi püre haline getir ver deyince ezdim öyle verdim hiç tülbenlte sıkmadım şmdi hata mı yaptm ben kayısı yarım ve bir kiraz iyice ezdim verdim fitilide 4 girmesine iki saat kala verdim çıkaramiyrm fitili sonra libamaks mı ne onu koyuyrm sordum dr a bazı bebekler çıkartamıyr dedi ne yapacam bilmiyrm dr lar ısrarla makatı dar diyrlar bilmiyrm gastrolaji için de önce makattan olduğuu düşünyrlar bir kaç dra göstermiştim en son ısrarla makat darlığı dendi yani gastroliji gerek yok diyrlar zaten bebişlerin için gastroloji de yokmuş pediatriler yönlenditryrmuş artık bizde önce onları dinleyecz birde benimki meme emdikten sonra mutlaka kıvranacak ağlayacak bilmiyr ne olyr o arada kaka sorunu olmasza çok sakin olrdu herhalde meryemim alalh hpimizin bebşlerini bağışlasın o kadar güzel bir duygu ki allah herkese naisp etsin ve bizleri onlarız bırakmasın onları da bizsiz amian

gü er...se am....

meryenin a a sını yapmasına ço sevindim....yerim ben onun dötünü...ama ha a devam ediyormu...üsü düm.

denis.....sütsüs muha ebi nası o uyor. nisasta ve su i e mi....

reis....hosge din...

her ese ço se am... gecenin bir yarısı yorgun te gös apa ı bosu avye i e bu adar yasabi dim.o uyabiene en yaın samanda yenisi var
iser bitti gibi....evde badana var .ama yine heryer her yerde.
her ese yasdım farsedin..sevgimi gönderiyorum sise..ya a ayın...uyus i on çımadı..

hiçyeni foto oymamıssınıs

simdi bir dondurma i e mut u ediyim endimi

zardeniz hiç üzülme gerçekten herşey güzel olcak. bi kaç hafta erken gelmesinin bir zararı yok nede olsa.
ama cans a katılıyorum geçen gün haberlerde bizde dinledik eşimle. aminio sıvısı çok az kalan bir bebeğe takviye yapılmış. çok iyi bir gelişme doktor hemde izmir deydi.
hangi hastahanede bilmiyorum gerçi.

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakeemmmm???? bu gece bir sivrisinek dadanmış uyutmadı bizi namussuz........

Arkadaşlar merhaba,

Ben 10 gündür köydeydim biliyorsunuz, orada da internet olmadığı için hiçbir şey okuyamadım. Buraya gelince okudum ancak yeni fırsat buluyorum yazmaya. Köy seyahati çok ama çok güzel geçti. Ailemle birlikteydim. Eşim de hep benimleydi. Gideceğim gün, ben de seninle geliyorum diyerek sürpriz yaptı bana. Normalde 4-5 gün sonra gelecekti. Yedim içtim, yattım, dinlendim, boş boş gezinip durdum... Süper geldi valla :)

ZarpDeniz'cim canım benim bak bugünlere kadar geldin hayırlısıyla, bak göreceksin herşey istediğin gibi olacak inşallah. Allahtan en zor haftalarını geçirdi bebek. Çok şükür şu an bile tehlikeli haftasında değil. Allah yardımcın olsun inşallah güzelimmm...

Merye yeğenin için çok üzüldüm, allah şifa versin. Tez zamanda iyileşsin inşallah. Dua edeceğim...

DenizVerdi kızın geliyormuş hem de minicik bir kız. Aman allahım ne kadar sevindim adına bilemezsin. Sen şimdi onu ne de güzel yetiştirirsin. Çok şanslı bir çocuk olacak çooookkkk

Kartopu evin içinde değişiklikler yapıyormuşsun. Güzel uğraşlar olsun canım... Bu tür şeyler sonucunda evden bi dolu şey atılıyor ya, ben en çok o yönünü seviyorum...

Cans tiroid ameliyatını ertelemişsin şeker. Önce güzel güzel dinlen sonra yaptırırsın dediğin gibi. Yaşasın eğlenceeee :)

Riusu İzmir'e geliyormuşsun. Yeni tedavin inşallah hayırlı uğurlu olur arkadaşım...

Yağmursesi senin bebiş kız ha, aman ne güzel. Çok çok sevindim tatlım yaa....

Tayf canım üçüzü duyunca çok şaşırdım. İnşallah herşey hayırlısıyla devam eder... Süperrr :)

Altınyunus oğluşun çok tatlı olmuş çoookkkk...

DenizBulut seninkinin de dişleri patlamış, ay yerim ben onun tavşan dişlerini... Bu arada resimler de süperrr...

Toana, Baharnaz, Kangurum, Alabama, Herada

Son düzenleme:
Arkadaşlar, benim ilk günüm cumartesiydi ve köy dönüşü otobüs yolculuğundaydım. Hastaneyi aradığımda araya pazar girdiği için p.tesi için randevu verdiler. Dün muayeneye gittim ve göbekten ilk iğnemi yemeye :) başladım. Gonal-f verdi dr. Erteleye erteleye sonunda başladım. Hepinizden hayırlı olması için dua bekliyorum kızlar,

Kocaman öpüyorum hepinizi...

hadi bakalım tedavin hayırlı olsun canım. işallah 2 bebişine kavuşursun.
tedavi memorial de mi?

herşeyın gonlunce gelişmesi dilegiyle .... inşallah olumlu sonuç alırsın .. kızınnın kardeşi fazla bekletmez sizi ... tekrar hayırlısı olsun...

meryecım yegenıne acıl şifalar dılıyorum .. gecmıs olsun .. bır an once cabucak ıyılessın ...

kartopu kolay gelsın ... kendını fazla yorma ... guzel telaşlar bunlar .. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ...

herkese cok selammmm

Sağ ol cansım, sonra da sıra sen de :)

selam

Patikler hoşgeldin, tedaviye başlamışsın hayırlı olsun, bebişli haberlerin olsun.

Kartopu sünnet olayı olcakta olamıyor babamız küçük diyor biraz zaman geçsin diyor bakalım hayırlısı.

Merye geçmiş olsun...

patikler hayırlısı olsun tedavin başlamış allah rast getirsin de kavuş bebeğine canım... aklıma geldikçe dua edeceğim canım senin için...
bu arada aklıma geldi bir zamanlar akideciknane vardı nerelerde görünmüyor hiç:26:

baharnaz haklısın daha çok küçük oğluşun ama sağlık açısından gerekiyorsa yapılmalı diye düşünüyorum. benim kızkardeşimin oğlu 1.sınıfı bitirdiği sene oldu sünnet ama çok zor geçti iki günü . bebeklerde ne kadar zor bilmiyorum ama eğer daha küçük olması bir avantaj ise ben de düşünebilirim doğduğunda hemen sünneti ( tabii hele bir olsunda hayrlısıyla bakalım)

kangurum,alabama,cans,baharnaz,denizverdi,deniz bulut,kartopu,merye... hepinize çok teşekkür ederim. Yurda dönmek çok güzel gerçekten.Güneşi özlemişim iliğim kemiğim ısındı,Sıcaktan şikayet edersem dilime acı biber sürün diyorum
cans gerçekten izmir bambaşka.istanbullu bir arkadaşım izmiri kabe bellemişsiniz der hep .izmir bir tutkudur bizim için değil mi :)
patikler hadi hayırlı uğurlu olsun ilk iğnen annesini bekletmesin inşallah.
meryecim güzel kızının kaka problemi inşallah gerçek bir sorun haline dönüşmez bir an önce atlatır umarım.Allah yardımcısı olsun kuzumun :)
hepinize iyi geceler öptüm kocaman

hoşgeldin sefalar getirdin yurdumuza haydi hayırlısı olsun her şeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…