selam
Patikler hoşgeldin, tedaviye başlamışsın hayırlı olsun, bebişli haberlerin olsun.
Kartopu sünnet olayı olcakta olamıyor babamız küçük diyor biraz zaman geçsin diyor bakalım hayırlısı.
Merye geçmiş olsun...
patikler hayırlısı olsun tedavin başlamış allah rast getirsin de kavuş bebeğine canım... aklıma geldikçe dua edeceğim canım senin için...
bu arada aklıma geldi bir zamanlar akideciknane vardı nerelerde görünmüyor hiç:26:
kangurum,alabama,cans,baharnaz,denizverdi,deniz bulut,kartopu,merye... hepinize çok teşekkür ederim. Yurda dönmek çok güzel gerçekten.Güneşi özlemişim iliğim kemiğim ısındı,Sıcaktan şikayet edersem dilime acı biber sürün diyorum
cans gerçekten izmir bambaşka.istanbullu bir arkadaşım izmiri kabe bellemişsiniz der hep .izmir bir tutkudur bizim için değil mi :)
patikler hadi hayırlı uğurlu olsun ilk iğnen annesini bekletmesin inşallah.
meryecim güzel kızının kaka problemi inşallah gerçek bir sorun haline dönüşmez bir an önce atlatır umarım.Allah yardımcısı olsun kuzumun :)
hepinize iyi geceler öptüm kocaman
yarın benim için güzel bir gün olacak kardeşim ve yeğenim geliyor sabah erken kalkıp yemek filan yapacağım hepinize iyi geceler arkadaşlar inşallah bu sabah güzel şeylerin habercisi olur... tatlı rüyalar
patikler canım tedavin başlamış çok sevindim hadi hayırlısıyla kardeş gelsin bakalım. güzel mutlu haberlerini paylaşırız inşallah canım.
cans canım iyi yapmışsın bak keyfine iyi tatiller canım. bol bol keyif depolar o depoyla da kışa girerken problemleri halledersin inşallah.sonrada gelsin mutluluğun inşallah.
merye çok geçmiş olsun yeğenine acil şifalar canım.
akidecik yokoldu gerçekten tayf msn den konuşuyordu ona sorarız gelince tayf inşallah sizlerde çok iyisinizdir.
denizverdi kolay gelsin canım.
herkese kolay gelsin kızlar öpüldünüz
gunaydin arkadasl;arim..patikler ..hayirli olsun tedavin canim..
Arkadaşlar, benim ilk günüm cumartesiydi ve köy dönüşü otobüs yolculuğundaydım. Hastaneyi aradığımda araya pazar girdiği için p.tesi için randevu verdiler. Dün muayeneye gittim ve göbekten ilk iğnemi yemeye :) başladım. Gonal-f verdi dr. Erteleye erteleye sonunda başladım. Hepinizden hayırlı olması için dua bekliyorum kızlar,
Kocaman öpüyorum hepinizi...
Arkadaşlar, benim ilk günüm cumartesiydi ve köy dönüşü otobüs yolculuğundaydım. Hastaneyi aradığımda araya pazar girdiği için p.tesi için randevu verdiler. Dün muayeneye gittim ve göbekten ilk iğnemi yemeye :) başladım. Gonal-f verdi dr. Erteleye erteleye sonunda başladım. Hepinizden hayırlı olması için dua bekliyorum kızlar,
Kocaman öpüyorum hepinizi...
patilkler tedavin hayırlı olsun canım, en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle. dualarım seninle hayatım
sagol patik cim..iyiyim nolsun tedavi gunumu bekliyorum...eylulu bakalim hayirlisi..rabbim yuzumuzu guldursun insallah..
hayırlı olsn inş.hep olumlu düşün inş.gönlüne göre olacak
biz hiç iyi değiliz ya ne yapacam bilmiyrm fitil çıkmıyr kaka yapmıyr lavman tehlikeli bebişimi sarsar ne yapsam bilmiyrm yeğenim 3 gün sonra taburcu olmş kafatasında ciddi çatlak var 1 yıl kadar çok ciddi olarak dikkat edilmesi gerekiyr alnından kulağıa kadar çatlamş dr lar ço k korkukmuş bu çatlak için hem bebiişime hemde yeğenime dua edin hanmlar bugün çok kötü idi sürekli ağladım bebişimde bana baktı durdu ya bu da az bişey değl fitil versem bir dert bvermesm bir dert allahm sen yardımcıdmz ol bebişlrimizi bilzlere bağşla amin
merye canım geçmiş olsun gerçekten büyük bir facianın kıyısından dönülmüş çok şükür gerçekten yeğenin iyiymiş. teşrar geçmiş olsun. senin kıza da geçmiş olsun:)merhaba hanımlar benim kız hala aynı en son dr muz sürekli lavman yapmak iyi değil bebeği srsar siz en iyisi 6.gün fitil koyn eğer çıkmazsa o zaman yine lavamn yaparsınız ara yı biraz açalım dedi
yeğnim hastden taburcu olmuş tam üçmetrelik en az bir yerden düşmüş parktaki oynalanından düşmüş dediler öyle değlmş evin etrafında açık bir alan varmış daha örülmemiş etrafı yeğenim dikkat ettği halde düşmüş eve taşındıklarından berei orası açık ve çoçukar için tehlilkeli imiş mütaahitidin kararını bekledikleri için orayı kapatmamşklr aslında dava edencen ama kim uğraşacak dün marmara üni.bir prof göstermşler işte on gün arayala mr çeklicekmiş o da hiç iyi değil ama ne yapalım diyr abim beyin kanaması geçirdiği için dikkat ediyrlar içerde sızıntı var mı yok mu diye yepenim başını kaldıramıyrmuş tam tutamıyr yani ve sürekli başı ağrıyrmuşüç aya kadar sıkı kont.varmış ve bir yıla kadarda çok dikkatli olması gerekiyr inş.yeğnmin zihinsel ve bedensel gelişimini olmsuz etkilemez
dualarınız için çok teşşekkürler allh razı olsn hanımlar sizdleri d korusun bebşlrimizi de ve tüm hastalara şif a anne olmak istyenleri anne yapsın anne yaptklarını da tamamına erdirsin öyle çok du a ediyrmki sürekli ağzımda
günaydın güller
patikler....hayırlısı olsun inşallah başlamışsın innelere:94:
seni kangurum takip edecek..öyle okudum...bir an önce gelsin kırmızılar da sen de başla umuduna....hadi kırkınız karışsın..alabama ile denizin öyle olmuştu... olurmu olur...inşallah olur..
meryecim ....yiğenine çok geçmiş olsun.....meryem daha iyi mi....
çocuklu güller....hep aynı resimler.... halaaa aynı mı sizin yavrular....yeni foto bekliyom dedim.kimse hesaba almıyo yaaa
herkese çokkk selammm.
herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlargüzel bir gün olması dileğiyle.
kangurum, tedavin hayırlısı ile başlasın inşallah vede bebekle sonuçlansın tabikiiiiii
meryemciğim, yeğenine geçmiş olsun,tez zamanda iyileşsin inşallah.
denizverdi, umarım işlerin kolaylaşmıştır,en kısa sürede kızını yanına alman dileğiyle.
herada, görünmüyorsun. Güneşi öp benim için lütfen.
patikler , iğneler yarasın inşallah.
tüm arkadaşlar hepinizi
merhaba hanımlar benim kız hala aynı en son dr muz sürekli lavman yapmak iyi değil bebeği srsar siz en iyisi 6.gün fitil koyn eğer çıkmazsa o zaman yine lavamn yaparsınız ara yı biraz açalım dedi
yeğnim hastden taburcu olmuş tam üçmetrelik en az bir yerden düşmüş parktaki oynalanından düşmüş dediler öyle değlmş evin etrafında açık bir alan varmış daha örülmemiş etrafı yeğenim dikkat ettği halde düşmüş eve taşındıklarından berei orası açık ve çoçukar için tehlilkeli imiş mütaahitidin kararını bekledikleri için orayı kapatmamşklr aslında dava edencen ama kim uğraşacak dün marmara üni.bir prof göstermşler işte on gün arayala mr çeklicekmiş o da hiç iyi değil ama ne yapalım diyr abim beyin kanaması geçirdiği için dikkat ediyrlar içerde sızıntı var mı yok mu diye yepenim başını kaldıramıyrmuş tam tutamıyr yani ve sürekli başı ağrıyrmuşüç aya kadar sıkı kont.varmış ve bir yıla kadarda çok dikkatli olması gerekiyr inş.yeğnmin zihinsel ve bedensel gelişimini olmsuz etkilemez
dualarınız için çok teşşekkürler allh razı olsn hanımlar sizdleri d korusun bebşlrimizi de ve tüm hastalara şif a anne olmak istyenleri anne yapsın anne yaptklarını da tamamına erdirsin öyle çok du a ediyrmki sürekli ağzımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?