38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tayf Maşallah sağlıkla büyüsünler senle.. çok şaşırdım
Denizverdi gibi ne leylekmiş dedim :)
evet yafff ne leylekmiş hakkaten de dedim bende...koca kafalı leylek...

gamzelim,valla kanama bitmedi ve hala da var ama alıştım artık...pazartesi doktorla randevum var bakalım ne diycek bana...

rieuse,darısı başına inşallah...olumlu düşünmek gerçekten işe yarıyor canım..ama bu arada sizlerin iyi niyetide pek yabana atılır gibi diil...teşekkürler...
canım sen imkansızı başardın...eminim tecrübelerin pek çok kişinin işine yarayacaktır bence...

toanacım dualarım hep sizlerle emin ol ki...kandil gecesi herbiriniz için dua ettim..
evet canım hayat gerçekten inanılmaz sürprizlerle dolu...ben hiçbirimizin kucağının boş kalacağını düşünmüyorum,sadece zaman ve sabır...

canım teşekkür ederim,evet gerekeni yapıyorum gerisi allaha kaldı...olacaksa önüne geçilmez napalım...canım umarım sende de herşey yolundadır..

gözünaydıııınnnnnn...çok sevindim denizverdicim...inşallah kısacık bi zamanda gelir kızın...
sağol canım... inşallah..dualarım hep sizlerle...

sorma denizbulutcum yandım ki ne yandım..anacım daha şimdiden onları nasıl emzirebileceğimin planlarını yapıyorum,hayır bende meret iki tane bebek üç tane,napsak acep,babaya yalancı mememi taksak bilemedim yahuuuu....

canım yaaaa...bebişine üzülüyorum çok,makat darlığını da ilk kez duydum..yahu hamile kalana kadar bi dert,hadi kaldın doğurana kadar başka dert,hadi doğurdun büyüyene kadar bambaşka dertler var...allahım yardımcın olsun bir tanem..inşallah kısa zamand ayoluna girecek herşey...

ya canım allah kimseyi onlara muhtaç etmesin ama kimseyide doktorsuz bırakmasın...gerçekten insan neye ve kime inanacağını anlayana kadar çooook canı acıyo çooookkk...

canım inşallah sorunsuzca alacaksın bebişini kucağına...yorulma dinlen hep yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık...
canım,izmire bayılırım...hadi bakalım bebişin izmirde gelsinnn...

selam canım iyiysindir umarım..

zarpdeniz hoş geldiniz canım bebeğin sağlıkla gelsin inşallah...
maicim,umarım sende iyisindir bi tanem..

zarpdenizcim canim..insallah hayirlisiyla yavrunu kucagina alicagin gunlerde gelir..pozitif dusun hersey guzel olur insallahh..

tayf cim senden nehaber yeni annecik bebislerin nasil ki umarim iyilerdir annelerini birakmazlar tatlim..insallahh
inşallah toanacım,bugün 7+1 olduk..

yok denizcim iş seyahatinden döndüm ve evimdeyim..bulantı filan yok henüz,kanamalar devam,kramplar devam,iştah yerinde maşallah...

teşekkür ederim deniz bulut umarım her şey yolunda gider ,leylek bizi de fazla uğraştırmaz .

ZarpDenizcim Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Clarissa annesini üzmez emin ol.Benim de aklıma hemen Altınyunuz gelmişti.Bak maşşallahı var kahraman oğlunun Güzel günler sizi bekliyor ben eminim :)

Hepinize güzel bir hafta dileklerimle kocaman öpüyorum.[/QUOTE]
nihayet evindesin tatlım yaaa...hemde izmir gibi bir cennette...haklısın bencede hayat var ülkemizde...
teşekkür ederim şeker..şimdilik çok kötü bişey yok...inşallahta olmaz..sen nasılsın ankaralı?

sağol canım..seninde az kaldı galiba dimi?

canım üçüzü duyunca bende çok şaşırdım inan..köy iyi gelmiş anladığım kadarıyla..süpper...

hayırlı uğurlu polsun inşallahhh...yumoşlarından en az biri bebiş olarak dönsün sana canım...

akidecikle enson 15 gün önce msnde karşılaltık iyiydi ama 15 gündür bende internete girmewdiğim için bilmiyorum..toana bilir ama ...

izmi,rli çok arkadaşım vardır istanbulda ve gerçekten kabe gibi bi gitmezlerse rahat edemezler...ama güzel ve dinamik bir şehir allah için..
hayat paylaşıp çoğalınca güzelmiş sertab öyle diyor şarkısında bakalım ne zaman çoğalacağız:26:
yahuuu kadınnnnn...baksana bana nasılda birden çoğaldım...anlaşılır gibi diil...töbeee töbeee...
canım akidecikten haberi toana verir bize diye düşünüyorum...

canım yeğenine çoooookkk geçmişler olsun..allahım kazadan beladan korusun bundan böyle,çok üzüldüm yavv...umarım hemencecik iyileşecek...
tayf cim gordum seni sobee..nehaber sekercim nasil bebisler ..sen nasilsin taza annecik..umarim hersey gonlunce olur ..kanamalarin varmi daha..
toana var canım kanamam hala..bu arada sen nasılsın tatlı kız?

rieuse, hoş geldin İzmir'e.bir izmir'li olarak sana can-ı gönülden katlıyorum.başka yerde yaşayamam herhalde.elbette ki heryer güzel ama bir kere izmir'in tadını alan bırakamıyor herhalde:))

merhaba herkese
patikler, bol şanslar arkadaşım.yeni ev yeni bebeişini getirsin sana.
merye, çok geçmiş olsun kızına ve yeğenine.çok dikkat etmek lazım bizde eveli akşam umut'u düşürdük.daha doğrusu yeğenim düşürdü.tam alnının üstüne.dolaba çarparak halıya çakıldı.sonrası facia.aralıksız 10 dk ağladı.bişi yok allahtan.sizde de birşey olmaz dilerim.kontrollerini ihmal etmeyin.
baharnaz, sormuşsun anca geriye dönük okudum.valla ben zorda kaldıkça fitili veriyordum.mamayı değiştirince özellikle de katı gıdaya geçince kabızlık tamamen kalktı bizde.fitili zeytinyağıyla yağlamayı unutma sakın.önce çay tabağında yağa batır sonra koy.ben ortadan ikiye bölüp inceltiyordum da biraz.

herkese iyi haftasonları.

Son düzenleme:
tayfcim sagol canim iyiyim ..dualrin icin sagol kizz deva tatlim devam dualara bak unutursan haa kizarim onagore dermisim tatlim sagol ..insallah bu defa yavrularini kucagina alirsin kele uzulme rabbim buyuk nelere kadir bak..1 isterken 3 tane verdi maasallah..rabbim bizlerede bu duyguyu versin insallah mahrum etmesin sekercim..akidecikle.. bende fazla gorusemiyorum misafiri oldugundan pek girmiyo oda ayni birsey yok daha ..sana slm i vardi gecen yazistigimizda..ama giriyo arada yazisiyoruz..tayfcim canim kendine cok dikkat et cunki artik 4 canlisin dikkat et arkadasim hadi allaha emanet ol optmm

merhaba arkadaşlar

rieuse hoş galdin canım ülkeye,yeni hayatın bebekli olur inşallah..

merye çok geçmiş olsun canım allah bebeğine ve yeğenine şifalar versin..

heradacım inşallah sen ve güneş iyiysinizdir..

denizverdiiiiii canım gözünaydın tez zamanda gelecek senin denizin..

baharnaz canım bencede erken sünnet daha iyi,benim eniştemde büyüsün biraz sonra yapalım demişti.çocuk açısından iyi değil çocuklar aklı erince unutamıyor.

patikler hayırlı olsun,kısmette varsa biride bir onuda inşallah kızına kardeş bu seferde gelir..

kangurum canım inşallah sıradaki sensin..

tona canım sende hazırlanıyorsun.inşallah seninde son olur eylül bebeği olur

deniz bulut batunun dişleri hayırlı olsun,rahat atlatır umarım..

alabama canım mert nasıl teyzesi çok çok öper onu..

tayfcımmm kendine dikkat et çok yorma olurmu.pazartesi dr kontrolun var,bakalım ne diyecek güzel haberlerini bekliyoruz.

cans hayırlısı olsun gülüm önce sağlık.

kartopu sizde kolay gelsin.hazırlıklar devam ediyor.

yağmursesi senin prensesin nasıl kilosu ne kadar oldu anlat bize.

umarım atladığım olmamıştır.bana gelince ben hala beklemedeyim,inşallah başlamak nasip olur bende paylaşırım arkadaşlarımla hepinize

sağ olun kızlar,inşallah sizler de iyisinizdir. Öpüorum

günaydın hanmlar umarım herkes iyidir

dün kızımı bir prof gördü o da aynı şeyi söyledi önc ebir az korkkuttu sonra yine makat darlığı dedi acayip sorlular sordu ilk kakası ne renkti ne zaman yaptı yeni doğm yaptığında hangi aralıklarla kaka yapıyrdu ilk kakasnn şekli nasıldı (ilk kakayı ben temizlemedim ki bilmiyrmki)renkli film çektirelim dedii benm bir arkdşn ablası hemşire sakiın renkli film çekme demişti çok zararlı imiş bebek için bunun ben dedikten sonra prof dr e o zaman bir ay bekleyelim biz hafta da bir göütürürken 3günde bir getririn makatına müdahale edelim dedi ben önceleri sürekli kaka yapan bebek niye şimdi böyle dedim makat dar ise o zamanda yapamazdı dedim haklsınız diyr

:) doktora gitmedim iki haftadır ama sanırım 20 cm oldu kilosu falanda iyiydi en son:) darısı başına işallah.
ya hareketlerini hissetmmeye başladımmı bilmiyorum ama içimde zaman zaman kıpıttı hissediyorum. daha belirgenleşse çok mutlu olacağım.

Son düzenleme:
selam
hwerkese iyi haftasonları

Altınyunus olsun saol canım. Evet zeytinyağı ile yağlıyorum fitili. bakalım son 2 kezdir fitilsiz yapmaya başladı ( zinco ve zeytinyağı içiriyorum günlük) ama 3-4 günü buluyor.

Maiumut bende küçükken olsun istiyorum bakalım canım,
sennde yazmışsın senden de haberler bekliyoruz artık.

Merye bebeğinin sıkıntısı ne olabilirmişki prof birşey demedimi? İnşallah tez zamanda düzelir canım ya.

Yağmursesi Maşallah bebeğine

Tayf pazartesi kontrolün güzel geçer inşallah sağlıkla devam edin...

Denizverdi nerelerdesin uğramaz oldun ???

İnşallah herkes iyidir...

patikler....

canım yumurta sayısına takılma... biliyorsun... oldu mu bir taneden oluyor..dr ların işe yaramaz dedileri yumurtada şimdi bir kalp atıyor...çok okuduk burada..öyle değil mi arkadaşım..sen yapman gerekeni yap...gerisi nasip kısmet..
istermisin kızın yumurta sayısının az olduğunu duyup sana yumurta getirsin
bir tane olsun bizim olsun inşallah

meryecim...senin kıza üzülüyorum okudukça...hayırlı kararlar alman dileğiyle....meryemini öpüyorum...çok geçmiş olsun...yazmışmıydım hatırlamıyorum şu an..yiğenine acil şifalar...son durum ne...

baharcım....iyiyim gülüm...sadece yorgunum..çok çalışıp az dinlenip yine evi toplamaya çalışıyorum..gecem gündüzüme karıştı..ama bunlar tatlı yorgunluklar.. işler bitince kızımın odasını hazırlyacağım yavaştan yavaştan..yatağı hazır.bir yakınım verecek..sıram yaklaştıkça ben de diğer ne varsa artık herşeylere bakacağım..allahımmmm. mubarek ezan okunmaya başladı uzaktan uzaktan....derken biizm hoca da başladı.

ezanlar hürmetine....her kimin gönlünde ne var ise allahım nasip eder innnşallah.amin

daha yazacaktım ama karıştım şimdi..hepinize çok selam

merhaba arkadaşlar iyi haftasonları hepinize....
biraz önce kardeşimi ve yeğenimi yolcu ettim o yüzden fazla giremedim foruma onlarla gezdik plaja gittik denizin keyfini çıkardık ve şimdi de gittiler ev sessiz kaldı
rieuse,alabama,cans,baharnaz,denizverdi,deniz bulut,kartopu,merye,yağmursesi,maiumut,tayf... inşallah hepiniz iyisinizdir arkadaşlar...
evet ben şimdi kırmızıları bekliyorum kısmet bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah...

ammmmiiiiiin canım yüce rabbim tüm isteyenlerin ve tüm dileklerini kabul eder inşallah...

denizverdi canım allah kolaylık versin canım ne güzel kızının odasını hazırlıyorsun ne heyecanlısındır şimdi ayyy sanki benim içimde kıpır kıpır yaptı.. allah sağlıkla yatmayı nasip etsin kızını o yatakta ....

nasıl herkes? uzun süredir giremedim. batu dan vakit kalmıyor valla.

canım nişasta da kullanılmıyor bebeklere. galiba alerji yapabilir ağır gelebilir diye. sonra kullanılıyordur da bilmem ne zaman. 3 tatlı kaşığı pirinç ununu 1 bardak su ile 10-15 dakika kısık ateşte pişiriyorsun. belki de 20 dakika. zamanla koyulaşıyor. ateşi söndürüp biraz ılınınca içine devam maması içebiliyorsa 2-3 kaşık ondan batu gibiyse o iğrenç mamasından koyabiliyorsun. koymayabiliyorsun da. 1çay kaşığı üzüm pekmezi koyuyorsun tatlandırmak için. ilava olarak armut-elma-muz püresi falan da koyabiliyorsun lezzetli olsun diye. tabii bize göre tiksinç bişi oluyor. ama bebekler yiyor. ve fakat batu yemiyor. kaşıkla doğru dürüst hiçbişi yemiyor. illa varsa yoksa biberonu. biberona meyve suyu koydum. ilk seferinde biberonu çıkara çıkara bu ne diye baka baka azıcık içti. diğer seferlerinde ağzına meyve suyu değdiği an deliriyor. ne yapcam bilmem. bizimkiler sana benzemiş diyor. ben de 1 yaşına kadar muhallebi dışında bişi yememişim. bir de daha kötüsüymüşüm. yedirirlermiş yedirirlermiş derken ben kusup hepsini çıkarırmışım. şükür batu da kusma yok.

denizbulut merhaba oğluşun nasıl? sen nasılsın?
sağol canım şimdi gördüm mesajını ancak.

benimde iki gün sonra doğum kontrol hapım bitiyor bakalım bittikten kaç gün sonra regl olucam?

genelde 3-4 bazen 5 günde oluyor. çok beklemeden hemen gelsin kırmızılar

evet ama alabama ve ben koyduk. altınyunus da ekledi. merye ve baharnaz dan bişi göremedik.

selam canım. sana hayırlı olsun diye yazmamışım. valla yazdım sanıyordum. acaba yumurta sayısı çok az olursa tüpe devam etmek yerine iptal edip başka bir sefer tekrar denemez misiniz* tabii bir dolu ilaç parası vermiş olacaksınız ama son deneme olacaksa eğer?

yaa merye gerçekten tuhaf bir durum. cans demişti. ankara size çok yakın. oradan iyi 1-2 prof bulup götürseniz mi acaba? yavrum çok sıkıntı çekiyordur.

hadi bakalım çok az kaldı tedaviye inşallah son olur

Son düzenleme:
batu nun önden alt 2 dişi çıktı. inşallah diğerleri de böyle fazla uğraştırmadan çıkar. en büyük sıkıntımız yukarıda yazdığım gibi katı gıdayı sevmememiz. oğlum biberon ve mama bağımlısı oldu. ne pişirsem ne versem olmuyor. bazen çok az sebze yiyor. meyve hemen hiç yemiyor. bu ayda herkesin çocuğu kahvaltı üstüne 3 öğün falan yiyor bizde imkansız. 3 gün sadece biberon verdim o da olmadı. oyundu hoplama zıplamaydı dışarıda yedirmeydi kediydi köpekti güldürmeydi televizyondu denemediğimiz yok. kaşığa alerjisi var çocuğun
bu arada yavaştan emeklemeye başladı. çok hızlı gidemiyor tabii. yarım da oturuyor. ellerinin ve ayaklarının ucunda popoyu yükseltip ayağa kalkmaya çalışıyor. bu kadarıyla bile hele durun bunlar iyi günleriniz bir ayaklansın o zaman görürsünüz diyenlerin ne demek istediğini anladım. artık hemen hiç oyun parkında ve mama sandelyesinde oturmak istemiyor. ya emekleyecek ya kollarından daha doğrusu koltuk altlarından tutup yürütücez. şu an bile televizyon önündeki sehpaya dolabın aynasına falan tırmanmaya çalışıyor. şimdiden düz duvara tırmanmak ne demek görerek anladım. sanırım çok hareketli ve yaramaz bir çocuk olacak. halam siz kardeşinle hiç böyle değildiniz bu dakika durmuyor diyor. 1 haftada halamı da beni de öldürdü. azıcık uyuyunca kendimizi nereye atacağımızı şaşırıyoruz. hasretle bakıcının dönmesini ve işe başlamayı bekliyorum

Son düzenleme:

Evet valla getirmeye kalkışır benimkisi ymurta filan. Bakalım benim süreç ile ilgili neler yaşayacağım. Herşey nasip kısmet....
Canım benim yorgunlğunu öyle iyi anlıyorum ki. İnsan hiç bitmeyecek sanıyor. İnanılmaz yorucu birşey. Ama sonuçta dediğin gibi güzel yorgunluklar bunlar. Bir de insan yaptıkça yapıyor, sana tavsiye sakın ara verme, ara verince de bi daha yerinden kalkmak istemiyorsun :) Kızının odasını hazırlamak ta ne zevkli olacak kim bilir. Sana kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Herşey istediğin gibi yürüsün inşallah...

Valla ne bileyim DenizBulut, şimdi sen böyle yazınca... Hiç böyle düşünmemiştim. Tablo o kadar kötü mü sence?

Demek seninki yaramazlaşmaya başladı. Allaaaah bence de br an önce işine dönsen iyi olacak :):):)

Son düzenleme:
hadi bakalım çok az kaldı tedaviye inşallah son olur
teşekkür ederin denizbulut inşallah son olur ben de dayanacak güç kalmadı gibi geliyor bana bazen... o yüzden korkular basıyor işte ne bileyim...
bu arada maşallah batuya demek seni ısırmak için hevesli ve çıkardı pirinçlerini Nazar olsun be yaramaz olsun allah sağlık versin de yaramaz olsun büyür kereta

Adamın biri, papağan almak ister. Gittiği dükkândaki papağanları sırayla inceler.1.kafeste rengarenk, pırıl pırıl tüyleri olan papağanı beğenir. Etiketinde 5.000 dolar yazılıdır.
- Dükkan sahibine sorar. “Bu kuş niye bu kadar pahalı?”
- Dükkan sahibi “Bu papağan tam 7 dil biliyor, onun için”. Adam başka bir kafeste bembeyaz şahane bir kuş daha görür. Hem de 10.000 dolarlık. Yine sorar. Meğer bu kuş anayasayı ezbere okurmuş da ondan. Adam bir bakar en köşede ki kafeste, tüyleri dökülmüş ve kararmış yaşlıca bir kuş var. Ama o da ne tam 50.000 dolar. Peki der bu perişan haldeki kuşun nesi var.
- Dükkan sahibi “ Vallahi birader, bu kuşun nesi var biz de bilmiyoruz. Ama öteki papağanlar sabahları buna günaydın üstat diyorlar.”
iyi gecelerrrr

gunaydın arkadaşlar....

herkese guzel bır hafta dılıyorum .....

denızbulut batuya maaşallah .. bosver yaramaz olsun .. yaramaz cocuk akıllı olur .. hem ne sevımlıdır şımdı o ...kıpır kıpır

patıkler .. ınşallah her sey yolunda gıdecek ... az yumurta olusumu bence daha ıyı . kalıtesı yuksek olur gıbı gelıyor bana ...

kangurum ..inşallah bu seferki tedavin cok guzel gecer ve mınık bır mısafır evınızı şenlendirir ...

denızverdi ...evınız mıs gıbı oldu... sızın kız fazla bekletmez ınşallah ....

meryecım ..kucuk kızına allah bır an once sıfa versın ... canım bence amelıyattan fazla korkma ..yapısal bır bozukluk varsa çok basıt bır amelıyatla işinin ehli bir doktor vasıtasıyla kısa surede halloluyor .. bu kadar acı cektıgınıze bıle degmeyecek ınan .. korkacak bır sey yok .. bır an önce harekete gecmekte fayda var .. tekrar gecmış olsun canım ...

heredadan ses yok .. umarım her ey yolundadır ...

herkese kocaman selammmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…