evet yafff ne leylekmiş hakkaten de dedim bende...koca kafalı leylek...tayfMaşallah sağlıkla büyüsünler senle.. çok şaşırdım
Denizverdi gibi ne leylekmiş dedim :)
gamzelim,valla kanama bitmedi ve hala da var ama alıştım artık...pazartesi doktorla randevum var bakalım ne diycek bana...canım yine yeniden tebrik ederimm bende cok şaşkınım senin adınaaa sen istedin bir tane rabbim verdi 3 tane allahım sağlık versin onlara ve sana...
kanaman varmışş hiçç korkmaaa ben nerdeyse 9. haftaya kadar o kanamaları cektim ama bak cok şükür hala ayaktayız..
ilk kanamam 5 haftalık şarşar bir şekilde ve hatta bir pet doldu sonra bir gittikki bizim zıbıdık kalbi atıyo sonrasında sen gibi haftada 1 tane düşük önleyici iğne ve progestan kullandım ve dinlendim ama ara ara kahve leke şeklinde devam etti 9. haftada son kez kanamam oldu ve birdaha olmadı..
sana tavsiyem dinelen cok yorma kendini eminim bu günler en kısa zamanda gecicek ve sende rahata ericeksinn hiç bir zaman olumsuz düşünme ağrın sızın olmadığı sürece lekenmelerede takılma dr. bana öyle demişti ağrın ve şiddetli kanaman olmassa hiç korkma dedi..
allahım izniyle hiçbirşey olmazz yeterki senin kafan rahat olsun..
rieuse,darısı başına inşallah...olumlu düşünmek gerçekten işe yarıyor canım..ama bu arada sizlerin iyi niyetide pek yabana atılır gibi diil...teşekkürler...tayf canım benim iki bekliyordum zaten de üç mükemmel bir haber oldu .Allah nazarlardan korusun seni çok sevindim.Sağlıkla üçünü de kucağına alırsın İNŞALLAHHHHHH
sen hep olumlu düşündün muradına erdin.şimdi yine aynen öyle düşünmeye devam et.takma kanama falan o herkeste olan bişey.keyfini çıkar yavvv :)
Allahım bize de yaşatsın bu duyguları tez zamanda İNŞALLAH !
yağmursesi diğer topicte hikayeni göz yaşları içinde okudum. Mücadeleni,azmini takdir ettim.Umudumu kaybettiğim günlerde tekrar tekrar okuyacağım.Kızın da senin gibi mücadeleci olsun:)
Tüm güzellikler sizlerle olsun güzel anneler :)
Hepinizi kocaman öptüm...
canım sen imkansızı başardın...eminim tecrübelerin pek çok kişinin işine yarayacaktır bence...canım teşekkür ederim rabbim işallah tez zamanda sizlere de nasip eder işallah. o yazıyı yazmamdaki neden de bir kişiye bile yol gösterebilirsem ne mutlu bana epeydir düşündüğüm ama birtürlü yazamadığım şeyler.dua et bol bol duaların gücüne çok inanıyorum .
toanacım dualarım hep sizlerle emin ol ki...kandil gecesi herbiriniz için dua ettim..gunaydinn arkadaslar..hayirli kandiller dualariniz kabul olsun canlarimm..bu gece birbirimize dua edelim dualarda bulusalim..allahim insallah bu gecenin yuzu suyu hurmetine bebislerimizi gondersin aminnn..anne olan arkadaslariminda yavrulerini kendilerine bagislasin..
ama neden kimse yok cok sesiz kizlar hepinizmi tatile gittinz:44:
tayfim..yeni anne adayi..ucuz annesi masallah sana. .bak dua etmezsen gelirim yanina ona gore ..bugece dua et canim arkadasim benim icin ve herkes icin:
evet canım hayat gerçekten inanılmaz sürprizlerle dolu...ben hiçbirimizin kucağının boş kalacağını düşünmüyorum,sadece zaman ve sabır...öncelikle tüm arkadaşlarıma günaydınnnnnnn...........
veee miraç kandiliniz mübarek olsun her şeyin bu mübarek gecede kabul olması dileğiyle. yüce rabbimden dualarımızı duyması ve gerçekleşmesi tüm dileğim....
çok uzun zamandır yazamadım çünkü hayatımda bazı şeyler yolunda gitmiyordu ama şimdi daha iyiyim ve sizleri arada okumak bana iyi geliyordu. hayat işte okadar sürprizlerle dolu ki anlatamam en güzel örneği tayf dimi ne güzel Allah tamamına erdirir inşallah. tekrara tayf tebrik ederim canım allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah. benim arkadaşımın kardeşide aşılama ile üçüzlerine sahip oldu şimdi yaşındalar bile...
baharnaz, merye arkadaşlar sizlerde yediklerinize dikkat edeceksiniz canlar. bebeklerde kabızlık normal olabiliyor dönem dönem inşallah çabuk düzene girerler. de bol bol bezlerini doldururlar...
maiumut beni sormuşsun iyiyim canım kontrole gittim ama 20 mm lik kist herşeyi bozdu şimdi onu eritmek için doğum kontrol hapı kullanıyorum doktorum dhea yı verdi yine 3 tane günde ve qoenzim q 10 kullanıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
canım teşekkür ederim,evet gerekeni yapıyorum gerisi allaha kaldı...olacaksa önüne geçilmez napalım...canım umarım sende de herşey yolundadır..bi dünya yazmıştım hepsi silindi
tayf canım kucağın bebeyle dolmuş allah sağlıkla kavuşmanı nasip kısmet etsin canım. sen gerekeni yapıyorsun gerisi allaha kalmış. dinlen hiç iş yapma. kanamalar herkeste oluyor üzme kendini.
yağmur kızın oluyormuş allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin sizin de.
bu arada hayırlı kandiller allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah. hamilelere evlatlarına kavuşmayı hamile kalmak isteyenlere en kısa vakitte evlat evlatları olanlara sağlıkla afiyetle geçen bir ömür bu herkese tabii, evlat için sıra bekleyen denizverdiye en kısa vakitte evlat, ve sıradakilere ve anne baba bekleyen yavrucaklara sıcacık yuvalar, hastane köşesinde yavrusunu bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.
zarpı çok merak ediyorum denizverdi acaba sende numarası varsa arasan da biiyi olduğunu duysak var mıydı?
herada ile konuştum iyiler çok şükür sadece yoğunluklar içinde arkadaşım.
mert de hepinizin ellerinden öper lokumlukta sınır tanımıyo
gözünaydıııınnnnnn...çok sevindim denizverdicim...inşallah kısacık bi zamanda gelir kızın...kızlaaaaaaaaaaaarrrr gülleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
benim de yavrum geliyooooooooooooooooooooo kabul edilmişizzzzzz.................14üncü sıradaymışız.2 ay da bir arayıp değişen sıramızı öğrenebilirmişiz.
1 yaş kız çocuğubanyonun fayanslarını siliyordum tel çaldı...ay daha ne duruyom ben buralarda... işlerim bitmeli.... bir an önce bitmeli......
yaşasınnnnnnnnnnnnnn artık ben de cicilere bakıcam beğenicem....allahımmmm... herkesin yüzünü güldürsün.....herkesin....
çok yorulunca uyumazsam uğrarım.sizi seviyorum güller
not....bende bir no var istanbuda iken zarp hocanın kullandığı....halaa geçerli mi bilmem. kendime bir geleyim ararım...mertin o çok gülen fotosuna bayıldım
sağol canım... inşallah..dualarım hep sizlerle...Denizverdi msjını okuyunca çok sevindim, Süslün annesini çok bekletmeden gelir İnşallah canım,
kolay gelsin
Tayf bebişlerini sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah canım.
Bütün arkadaşların Kandilini kutluyorum, Dualarınız kabul olsun İnşallah...
sorma denizbulutcum yandım ki ne yandım..anacım daha şimdiden onları nasıl emzirebileceğimin planlarını yapıyorum,hayır bende meret iki tane bebek üç tane,napsak acep,babaya yalancı mememi taksak bilemedim yahuuuu....günaydın herkese
batu nun 2-3 gündür uyku düzeni bozuldu (dişler rahatsız ediyor herhalde) yine yorgun bir sabaha uyandım. neyse yarın izin günüm sabah yardımcı kalkınca yatarım biraz.
kanama çoğu hamilede oluyor. dikkat et tabii ama endişe etme. bende hem hafif bir adet kanaması hem de 2-3 hafta süren lekelenme olmuştu. bir de ben boş gebelik sandığımdan ne dinlendim ne progeston kullandım. yaşayacak bebek yaşıyor endişe etme. tüm hamileliğini kanamalı tamamlayanlar var. allah sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip etsin. zaten ondan sonra yandın sen :)
dün okudum yazamadım. çok sevindim. inşallah biran önce kavuşursun kızına. inşallh hemen kaynaşırsınız yavrunla. bizim çocuklarla az olacak arası. ilk günler bol bol yardımcı oluruz sana. 1 yaş güzel en zor uyku günleri yemek günleri bitmiş oluyor. ama yine de bir miktar diş sıkıntısı yemek sorunu seni bekliyor olacak. sen de uykusuz gecelere merhaba diyeceksin :) olsun varsın allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömür versin.
en sonuna geldi. inşallah sağlıkla kucağına aldığı müjdesini de alacağız. keşke şu evine de bir internet bağlatsa artık. uzun süre buradaysa lazım da olacak.
herkese merhaba.son iki sayfayı okuyabildim ancak.amannn nede sevindimmmmm.
denizverdi, gözünaydın arkadaşım kızın geliyor ha......sayılı zaman çabuk geçer.tez zamanda bitsin özlemin hayırlısıyla....
zarpdeniz, herhalde yazmamış uzun süredir ben de göremedim.arayayım bi ara bende.dilerim zamanında gelir minik kızı.
alabama, size de kardeş geliyormuş gözünüz aydın arkadaşım.maşallah mert paşa çok tatlı.allah bağışlasın.
denizbulut, tosun gibi olmuş batu.galiba bizde de diş problemi var pek iştahsız bu ara.ama ben yesin diye zorluyorum.anne yüreği işte.
merye, kızın süt alıyor mu bilmiyorum ama biz Umut'ta kabızlığı çok çektik.fitil veriyordum ben.bir de biberonuna günde 2 kez 1 çay kaşığı zeytinyağı.dilerim hallolur kabızlık sorununuz.
tayf, hamileymiş hemde üçüz.sağlıkla kucakla arkadaşım.kanama da olur merak etme dinlen bol bol.
cans, sana da merhaba arkadaşım.nasıl gidiyor trioidlerle aran?
yağmursesi, kızın olacakmış.sağlıkla kucakla yavrunu hayırlısıyla.
toana, patikler, rieuse, akideciknane, herada ve yazmayı unuttuğum herkese sevgiler.....
teşekkür ederim altınyunus demek 7.5 ay oldu ha zaman ne çabuk geçiyor.
VALLAHİ ÜÇÜDE çok güzel gerçekten maşallahhh. ben de çok sabırsızlanıyorum kızımın resmini çekeyim giydirip ne güzel gerçekten maşallahhhh..batuyla merti sabah eşime de gösterdim.
altınyunus nie güdük diyorsun sen bakem delikanlıya ona güdük değil minyon derler şekerim kaşı gözü kara neşeli baksana sen ona ne tatlı.
canım yaaaa...bebişine üzülüyorum çok,makat darlığını da ilk kez duydum..yahu hamile kalana kadar bi dert,hadi kaldın doğurana kadar başka dert,hadi doğurdun büyüyene kadar bambaşka dertler var...allahım yardımcın olsun bir tanem..inşallah kısa zamand ayoluna girecek herşey...merhaba hanımlar
tayf üçüzlerin hayırlı uğurlu olsn allah tamamına erdirsin inş.herşey yolundadr pek bakamadm üsten bireaz baktımda
yağmursesi kıızını kollarına alrsın inş.
baharnaz fitille tanıştınız dedmek
ya arkadaşlar ben kızın makatına yine dar dedi bir dr ç.cerhanıa götür dedi bugünki tıp fak.cerrah da kabul etti ve buji ile genşletmeye çalışacaklar var ya hiç birinin dediğini liğeri tutmuyr
şimdi eskişehir de bana tavsiye edeceğiniz bildğiniz bir dr varmı özellikle bu işten anlayacak veya çocuk cerrahı arıyorum
birde bugnkü dr cerrah kakasını yapamayıp hast ye bağırsakları patlamış bir sürü bebek geliyr bekletiyrlar yaparlar diye en sonunda bağırlsaklar dayanmıyrmuş ve yoğun bakıma alınyrlarmş
bize en fazla üçüncü gün fitil ver dedi dün gittiğim ç.dr u ise beş gün kritik dedi valla kafam o kadar karışıkki niye aralarında mutabakat olmazki drların.
en son fitil verdiğimde fitl çıkmamıştı acile götürmüştük ve lavamn yapmşlardı bugnki ç.cerrahına söyledim yine fitil koy diyr duphalas verme seninki kabız değl makat darlığndan yapamyr dedi hoşafta verme dedi of ne can sıkıcı bir durm
ay hanmlar benim canm çok sıkkın eğer bu işleme gerek yok ise ve biz devam ediyrsak bebişime kötü davranmasınlar ya gerek olmadığı halde bu işlem yapılıyrsa çok üzülecem ama tabi bu gerekli ise yapmazsam ilerisi için daha kötü olacakmş bu sefer yapılacak işlem daha zormuş
drların özellikle dediği kaka yapamama birkaç defa ya mahsus olurmuş böyle sürekli olması normal değilmiş benim tam iki ay oldu kızm böyle inş.düzelecek ay teyzeleri yeni doğduğunda günde 15 defa kaka yapıyrdu bunu dr lara söylediğimde bizim için önemli olan bebişin kilo alması şimdi bebişim iki ay boyunca günde onbeş kaka yapan kız şimdi yaptırmasam yapmıyr biz yine altıncı gün müdahale ile yaptırdk
ne olaur dua edin
lütfen teyzeleri dua edin lütfen bizi duasız bırakmayın
ya canım allah kimseyi onlara muhtaç etmesin ama kimseyide doktorsuz bırakmasın...gerçekten insan neye ve kime inanacağını anlayana kadar çooook canı acıyo çooookkk...bizm durum makat darlğında dedikleri o herhafta kızımın maktanına müdahale edecekler ne kadar süreceğini sormadım şu ana kadar altı dr a gösterdim bir tanesi b u normal dedi bir tanesi dar değl gibi dedi diğer dördu bu makat dar dedi ben bugü işlem başladık tam olarakbujili olarak geçen sefer o diğer acildeki dr un tıp fkal.acilindeki drun dediği ne oldu anlamıyrm niye bukadar farklı konuşuyrlar bunlar hepsi bir türkiyenin eğitinden geçmiyrlar mı
canım inşallah sorunsuzca alacaksın bebişini kucağına...yorulma dinlen hep yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık...Arkadaslar Merhaba,
Bizi merak ettiginizi biliyorum ama hemen yazamadim kusura bakmayin lutfen.
Denizverdi, Baharnaz aradiginiz icin cok tesekkurler arkadaslar. Denizverdi bizden haberler yazdiginiz icin de ayrica tesekkurler canim. Alabama, mesajini yahoo'dan okudum canim ancak yazabiliyorum. Turkcell'in Vinn'i kullanmaya basladik fakat cokkk yavas.....
Bizde durumlar pek parlak degil maalesef!!! TR'ye gelmeden once amniyon sivisi %90 idi ve siki takip edin dediler, o gun Pazartesiydi, Buraya geldik, bebegin hareketlerini hissedemeyince ertesi gun hemen doktora gittik. Buradaki ultrasona gore de sonuc Persembe gunu %70 cikti ve doktor azalma devam ederse haftaya alabiliriz gibi bir laf etti ki benim gozlerim yuvalarindan uctu ve bebegim daha cok kucuk dedigimi hatirliyorum. Dun ikinci kontrol vardi, su miktari ayni cok sukur, bir haftadir genelde soluma yatiyorum, en az 2 litre su iciyorum ve bu sekilde de devam edecegim. Doktorun hemsiresi benimle ilgili notlari bilgisayardan okurken KD diye bir sey dedi, diger her seyi anladim ama bunu anlamadim, KD ne demek dedim. Doktor da biz genelde hastalara telas olmasin diye soylemiyoruz, bebeginizin kordonu dolanmis dedi ama nasil ne sekilde dolandigini bilemiyoruz ve su an donecek yeri olmadigi icin de bu doguma kadar bu sekilde devam edecek dedi! Bu sekilde dogan bir cok bebegin oldugunu tek riskin bebek asagi indiginde sikinti yaratabilecegini, o yuzden kisa araliklarla kontrollerin ve bebegin hareketlerinin cok onemli oldugunu vurguladi. Bu sabah kabuslarla uyandim!!! Yeni doktoruma gore 36 haftayi tamamlarsak super,hatta dogum erken baslarsa hic mudahale etmeden aliriz dedi. Ben de 38'i hedeflemistim ama hakkimizda hayirlisi diyorum. Buradaki ozel hastaneyi begendik, ilgiyi de cok begendik, odalar filan Memorial gibi, doktor da ne yaptigini bilen tecrubeli bir doktor. Durumumuuz bu kadar kritik olunca bu hastanenin 20 dk.uzaklikta olmasi da bizim icin buyuk bir avanataj olacak umarim.
Genelde yatar vaziyetteyim, cok sik yazamasam da arada yazacagim arkadaslar.
Denizverdi, 14 siranin cok cabuk gecmesini ve kiizniza bir an evvle kavusmanizi diliyorum canim, ev isleri de umarim iyice ferahlamistir.
Alabama, tatil bitmis, yuvanizda Mert'i buyutmeye devam artik...Yeni fotolariniz harika!
Baharnaz, sunnet durumlari var sanirim, bebekken acimiyormus, cok iyi olur ileri de cocuga stresi de olmaz.
Deniz Bulut, Batu'yu fotoya bakarken isirdim haberin olsun. Dis cikarma durumlari....Alllah kolaylik versin.
Merye, arkadaslar hep yazmis, kesin dalinda uzman bir doktora gitmekte fayda var canim, kabizlik cok zor bir sey, minik Meryem bunu bir de dillendiremiyor.
Altinyunus, Masallah Umut'a! O'nun kafasindan dusen sapkasina bayildim ama cok toparlanmis, cok super yol kattettiniz canim.
Patikler, tatilden geldin mi canim?
Tayf, anladigim kadariyla kanaman olmus, gecmis olsun ama dinlenmek herseye iyi geliyor, lutfen dinlen.
Yagmursesi, size de minik bir kiz geliyormus, saglikla hayirla gelsin.
Herada taze anne nasilsin, Rena Gunes nasil?
Kangurum, Kartopu, Rieuse, Toana, Cans:71:
canım,izmire bayılırım...hadi bakalım bebişin izmirde gelsinnn...Selam kızlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.Tayf ve ZarpDeniz den haber alamasak da iyi olduklarını ümid ediyorum.Bana gelince bu gece Fransa'daki son gecem.Bir haftadır evi boşalt,resmi işlemlerle uğraş,eşyaları sat çok yoruldum.Üstüne üstlük evi teslim almaya gelen experden rasist bir tavır görüp bütün günümü ağlamakla heba ettim.Bugün Paris'te Suriyelilerin rejim karşıtı eylemleri vardı.Bayraklarını öpen küçücük çocukları görünce aidiyet duygusunun ne kadar güçlü olduğunu anladım.Regl zamanım yaklaştı ya her şeye ağlıyorum şu sıralar :) Hiç özlemeyeceğim insanlarla vedalaşırken bile zırıl zırıl ağladım :) Neyse Allah ağlatmasın !
Yarın gece İzmir'de evimizde olacağız.Evlendiğimi, yeni bir hayata başladığımı şimdi anlayacağım.Yeni okulum belli olduktan sonra da evimize taşınacağız.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Her şey gönlünüzce olsun
maicim,umarım sende iyisindir bi tanem..selam canım iyiysindir umarım..
zarpdeniz hoş geldiniz canım bebeğin sağlıkla gelsin inşallah...
inşallah toanacım,bugün 7+1 olduk..zarpdenizcim canim..insallah hayirlisiyla yavrunu kucagina alicagin gunlerde gelir..pozitif dusun hersey guzel olur insallahh..
tayf cim senden nehaber yeni annecik bebislerin nasil ki umarim iyilerdir annelerini birakmazlar tatlim..insallahh
yok denizcim iş seyahatinden döndüm ve evimdeyim..bulantı filan yok henüz,kanamalar devam,kramplar devam,iştah yerinde maşallah...canım açık kalmış görmemişim ancak yazabiliyorm. neredesin sen halen iş seyahatinde mi? hamilelik nasıl gidiyor? bulantı falan başladı mı var mı bir şikayet?
canım yüzdün yüzdün sonuna geldin merak etme sağlıkla gelecek kızın. sıkı doktor takibindesin. şu anda doğsa bile bir sorun olmaz. 34. haftayı bitirmek üzeresin. benim doktorum 34. haftadan sonra rahatlarız doğum başlarsa bile durdurmaya çalışmayız diyordu. bu haftalarda doğup kuvöze bile girmeyen pekçok bebek var veya çok az girip evlerine gidiyorlar. inşallah kısa sürede güzel haberlerini alacağız.
batu ön 2 dişini patlattı. çok şirin böyle. insan gelişimin her parçasına çok seviniyor. yerde emekleme çalışmaları devam. 4 elinin üstüne kalkıyor da tam gidemiyor daha çok yuvarlan sürün ilerlior. oturma da yarım şimdilik eğri durup devriliyor ama 2 haftaya hepsi tamam olur herhalde. ondan sonra yandık koşturma başlıyor demektir. :)) hepsi sağlıkla glip sağlıkla büyüsünler inşallah.
hoşgeldin. evine yerleş işlerini hallet de haberlerini alalım. artık bebek çalışmaları da hız alır.
Teşekkür ederim kangurum.Türkiye'de olmak hele hele İzmir'de olmak çok güzel bir duygu.Gecenin bir yarısı hala dükkanların açık olduğunu görmek muhteşem.Hayat var bizim ülkemizde :) Her şeyi o kadar özledim ki anlatamam.
Tedavi için Bahçeci Kliniğine karar verdik.Hatta 12 temmuzda ilk görüşmemiz, kontrolümüz olacak.Ağustos ayında da tedavi olmayı planlıyoruz.Şu sıralar o kadar çok işim var ki.Evimiz var ama eşyamız yok:) Eşya için dolaşmak beğenmek gerekecek.Bu arada eşim tura çıkacak.Biz hangi arada tedavi olup hangi arada ev yerleştireceğiz bilmiyorum.Şu anda kayınvalidemlerin evindeyiz.Onlar yaz-kış Bodrumda yaşadıkları için sorun yok. Ama ben bir an önce kendi düzenim olsun istiyorum.Senelerdir orada burada yarım yamalak düzenlerden bıktım.Sen neler yapıyorsun ? İzmir'e geleceksen görüşüp tanışmak isterim :)
hoşgeldin. evine yerleş işlerini hallet de haberlerini alalım. artık bebek çalışmaları da hız alır.
teşekkür ederim deniz bulut
ZarpDenizcim Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Clarissa annesini üzmez emin ol.Benim de aklıma hemen Altınyunuz gelmişti.Bak maşşallahı var kahraman oğlunun
Hepinize güzel bir hafta dileklerimle kocaman öpüyorum.
nihayet evindesin tatlım yaaa...hemde izmir gibi bir cennette...haklısın bencede hayat var ülkemizde...
teşekkür ederim şeker..şimdilik çok kötü bişey yok...inşallahta olmaz..sen nasılsın ankaralı?herkese merhaba.....
guzel bır hafta dılyorum ...
zarpdenız gecmıs olsun .. ınşallah her sey yolunda gıdecek ve zamanında alacaksın bebegını kucagına ....
bu konuyla ılgılı sana bır tavsıyede bulunacagım . ızmırde kent hastanesınde prof dr namık demır var azalan amnıyo sınvısını yerıne koyabılıyormus .. dr eskıden 9 eylul unıversıtesının hocasıydı ..kızımın da doktoruydu ... bır gorus ıstersen .. ınşallah gerek kalmaz ...
riuse ... ızmıre hosgeldın ..bu kentle ılgılı dusuncelerıne katılıyorum . dogma buyume bır ızmırlı olarak memeleketımı cok ozluyorum ... sımdı ankaradayız ama yerlesık duzenımız ızmırde ... her seyın gonlunce olması dılegıyle ...
tayf .. umarım her sey yolundadır ... saglıkla ınşallah ...
benden haberlere gelınce.. hazıran ayında olmam gereken tıroıd amelıyatımı erteledım .. eylule ınşallah .. cunku gunese cıkmamak denıze gırmemek gerekıyormus .. koca yaz boyle gecmez .. ben ve denız ayrılmaz bır butun oldugu ıcın eylule erteledık .. hayırlısı ....
herkesı kocaman sarıyorum ....
sağol canım..seninde az kaldı galiba dimi?tayfım maşallah, üçüzlerini hayırlısı ile alırsın kucağına.
alabama,denizbulut,altınyunus oğluşlarınıza 41XAllah nazarlardan korusun.
meryeciğim ,geçmiş olsun,umarım sorun çözülmüştür.
denizverdiciğim ,kızın geliyormuş hadi gözün aydın. sıran göz açıp kapayana kadar geçsin inşallah.
zarpdeniz, hoşgeldin canım. geçmiş olsun. inşallah hayırlısı ve sağlıkla al kucağına clarissayı. lütfen kafana fazla takma,iyi düşün iyi olsun.
riuse, sende hoşgeldin canım,inşallah herşey gönlünce olur,en kısa zaman da bebeişini kucaklarsın sende.
yağmursesi,kızın oluyormuşçok sevindim.
baharnaz, enes sünnet mi oluyor ,hayırlısı olsun canım.
cans , yine ara vermişsin ameliyata,herşey gönlünce olsun canım.
patikler,kangurum,toana,herada,mai umut hepinizi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar
unuttuğum kimse varmı :26:
canım üçüzü duyunca bende çok şaşırdım inan..köy iyi gelmiş anladığım kadarıyla..süpper...Arkadaşlar merhaba,
Ben 10 gündür köydeydim biliyorsunuz, orada da internet olmadığı için hiçbir şey okuyamadım. Buraya gelince okudum ancak yeni fırsat buluyorum yazmaya. Köy seyahati çok ama çok güzel geçti. Ailemle birlikteydim. Eşim de hep benimleydi. Gideceğim gün, ben de seninle geliyorum diyerek sürpriz yaptı bana. Normalde 4-5 gün sonra gelecekti. Yedim içtim, yattım, dinlendim, boş boş gezinip durdum... Süper geldi valla :)
ZarpDeniz'cim canım benim bak bugünlere kadar geldin hayırlısıyla, bak göreceksin herşey istediğin gibi olacak inşallah. Allahtan en zor haftalarını geçirdi bebek. Çok şükür şu an bile tehlikeli haftasında değil. Allah yardımcın olsun inşallah güzelimmm...
Merye yeğenin için çok üzüldüm, allah şifa versin. Tez zamanda iyileşsin inşallah. Dua edeceğim...
DenizVerdi kızın geliyormuş hem de minicik bir kız. Aman allahım ne kadar sevindim adına bilemezsin. Sen şimdi onu ne de güzel yetiştirirsin. Çok şanslı bir çocuk olacak çooookkkk
Kartopu evin içinde değişiklikler yapıyormuşsun. Güzel uğraşlar olsun canım... Bu tür şeyler sonucunda evden bi dolu şey atılıyor ya, ben en çok o yönünü seviyorum...
Cans tiroid ameliyatını ertelemişsin şeker. Önce güzel güzel dinlen sonra yaptırırsın dediğin gibi. Yaşasın eğlenceeee :)
Riusu İzmir'e geliyormuşsun. Yeni tedavin inşallah hayırlı uğurlu olur arkadaşım...
Yağmursesi senin bebiş kız ha, aman ne güzel. Çok çok sevindim tatlım yaa....
Tayf canım üçüzü duyunca çok şaşırdım. İnşallah herşey hayırlısıyla devam eder... Süperrr :)
Altınyunus oğluşun çok tatlı olmuş çoookkkk...
DenizBulut seninkinin de dişleri patlamış, ay yerim ben onun tavşan dişlerini... Bu arada resimler de süperrr...
Toana, Baharnaz, Kangurum, Alabama, Herada
hayırlı uğurlu polsun inşallahhh...yumoşlarından en az biri bebiş olarak dönsün sana canım...Arkadaşlar, benim ilk günüm cumartesiydi ve köy dönüşü otobüs yolculuğundaydım. Hastaneyi aradığımda araya pazar girdiği için p.tesi için randevu verdiler. Dün muayeneye gittim ve göbekten ilk iğnemi yemeye :) başladım. Gonal-f verdi dr. Erteleye erteleye sonunda başladım. Hepinizden hayırlı olması için dua bekliyorum kızlar,
Kocaman öpüyorum hepinizi...
akidecikle enson 15 gün önce msnde karşılaltık iyiydi ama 15 gündür bende internete girmewdiğim için bilmiyorum..toana bilir ama ...patikler hayırlısı olsun tedavin başlamış allah rast getirsin de kavuş bebeğine canım... aklıma geldikçe dua edeceğim canım senin için...
bu arada aklıma geldi bir zamanlar akideciknane vardı nerelerde görünmüyor hiç:26:
izmi,rli çok arkadaşım vardır istanbulda ve gerçekten kabe gibi bi gitmezlerse rahat edemezler...ama güzel ve dinamik bir şehir allah için..kangurum,alabama,cans,baharnaz,denizverdi,deniz bulut,kartopu,merye... hepinize çok teşekkür ederim. Yurda dönmek çok güzel gerçekten.Güneşi özlemişim iliğim kemiğim ısındı,Sıcaktan şikayet edersem dilime acı biber sürün diyorum
cans gerçekten izmir bambaşka.istanbullu bir arkadaşım izmiri kabe bellemişsiniz der hep .izmir bir tutkudur bizim için değil mi :)
patikler hadi hayırlı uğurlu olsun ilk iğnen annesini bekletmesin inşallah.
meryecim güzel kızının kaka problemi inşallah gerçek bir sorun haline dönüşmez bir an önce atlatır umarım.Allah yardımcısı olsun kuzumun :)
hepinize iyi geceler öptüm kocaman
yahuuu kadınnnnn...baksana bana nasılda birden çoğaldımhayat paylaşıp çoğalınca güzelmiş sertab öyle diyor şarkısında bakalım ne zaman çoğalacağız:26:
canım akidecikten haberi toana verir bize diye düşünüyorum...patikler canım tedavin başlamış çok sevindim hadi hayırlısıyla kardeş gelsin bakalım. güzel mutlu haberlerini paylaşırız inşallah canım.
cans canım iyi yapmışsın bak keyfine iyi tatiller canım. bol bol keyif depolar o depoyla da kışa girerken problemleri halledersin inşallah.sonrada gelsin mutluluğun inşallah.
merye çok geçmiş olsun yeğenine acil şifalar canım.
akidecik yokoldu gerçekten tayf msn den konuşuyordu ona sorarız gelince tayf inşallah sizlerde çok iyisinizdir.
denizverdi kolay gelsin canım.
herkese kolay gelsin kızlar öpüldünüz
canım yeğenine çoooookkk geçmişler olsun..allahım kazadan beladan korusun bundan böyle,çok üzüldüm yavv...umarım hemencecik iyileşecek...hayırlı olsn inş.hep olumlu düşün inş.gönlüne göre olacak
biz hiç iyi değiliz ya ne yapacam bilmiyrm fitil çıkmıyr kaka yapmıyr lavman tehlikeli bebişimi sarsar ne yapsam bilmiyrm yeğenim 3 gün sonra taburcu olmş kafatasında ciddi çatlak var 1 yıl kadar çok ciddi olarak dikkat edilmesi gerekiyr alnından kulağıa kadar çatlamş dr lar ço k korkukmuş bu çatlak için hem bebiişime hemde yeğenime dua edin hanmlar bugün çok kötü idi sürekli ağladım bebişimde bana baktı durdu ya bu da az bişey değl fitil versem bir dert bvermesm bir dert allahm sen yardımcıdmz ol bebişlrimizi bilzlere bağşla amin
toana var canım kanamam hala..bu arada sen nasılsın tatlı kız?tayf cim gordum seni sobee..nehaber sekercim nasil bebisler ..sen nasilsin taza annecik..umarim hersey gonlunce olur ..kanamalarin varmi daha..