selam
Denizverdi kolay gelsin...
Deniz Bulut emekleme çalışmaları içinde demek yakışıklı Maşallah.bırak yaramaz olsun öperim ben onu.
İnşallah tez zamanda kaşıkla ve herşeyden yemeye başlar.
Patikler nasıl gidiyor tedavin?
Kangurum sende tez zamanda hayırlısıyla tedavine başlarsın.
Bileklerimde ağrı için dra gittim şimdilik ağrı kesici dışında birşey veremiyor zorladığın için ağrıyor dedi halbuki kızkardeşim yanımda ve ben zorlycak bir şeyleri hala kendi başıma yapamıyorum ki 2 ay daha bekliycem tekrar gelirsin dedi
merhaba hoşgeldinselam kizlar ben geldim ama kimseler yok nerdesiniz
bahar cim..gecmis olsun tatlim benim..bebeyin nasil umarim iydir buyudumu annesi nasil bakimm..
patikler..canim tedavin hayirli olsun ..insallah bolca yumosun olur ve sana bebek olarak doner tatlim benim insallahh,,
selam kizlar ben geldim ama kimseler yok nerdesiniz
Arkadaslar Merhaba
Hepinizi cok ozledim ama uzun sure okuyamayacagim ama kisa bilgi de yazmak istiyorum.
Benim Cuma gunu karnim cok sisti ve acaip sertti, sertlik 40 dk.da filan gecmeyince doktoru aradim, hemen hastaneye gidip nst cekilmesini istedi, neyse gittik ve bir gece de musahade altinda kaldik. Bebegin kalp atislari normaldi ve ben de sanci cikmadi zaten bir agrim filan da yoktu sadece patlayacakmis gibi hissediyordum ve karnim cok feci sertti. Ertesi gun ogrendim ki doktorum plasentanin bebekten ayrilmis olabileceginden endiselenmis hemsire soyledi! Allah korusun yavrularimizi....Simdi evde dinlenmeye devam ediyoruz, yarin yine kontrolumuz var,
Geceleri uyumak hem sicaktan hem de karnin buyuklugunden zor oluyor ama tek bebegim saglikli olsun artik az kaldi diyorum. Bu hafta sonu Ankaradan cok sevdigim bir arkadasim geldi ve bize bebek sekeri, kapi susu ve diger suslemeleri hediye olarak getirdi, superler bayildim..... Biz her an kizimizi bekliyoruz, biraz erken ama hem amniyon sivisinin %70 olmasi hem kordonumuzun dolanmis olmasi, bizi tetikte bekletiyor.
Patiklercim, sayiya takilma canim. Altin yumurtan olsun, kaliteli olsun bir tane bile yeter. Umarim takipteki iki yumurtan guzel guzel buyur ve birinci kalitede olurlar, bol sanslar diliyorum.
Kangurum, sanirim siz de tedavi yakin, bol sanslar diliyorum, bebek haberi ile geri donun.
Hepinizi kocaman opuyorum, sevgilerimi gonderiyorum.
tayf hhuuuuu!!!!!!!! bebişler nasıl iyilerdir umarım
Evet valla getirmeye kalkışır benimkisi ymurta filan. Bakalım benim süreç ile ilgili neler yaşayacağım. Herşey nasip kısmet....
Canım benim yorgunlğunu öyle iyi anlıyorum ki. İnsan hiç bitmeyecek sanıyor. İnanılmaz yorucu birşey. Ama sonuçta dediğin gibi güzel yorgunluklar bunlar. Bir de insan yaptıkça yapıyor, sana tavsiye sakın ara verme, ara verince de bi daha yerinden kalkmak istemiyorsun :) Kızının odasını hazırlamak ta ne zevkli olacak kim bilir. Sana kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Herşey istediğin gibi yürüsün inşallah...
Valla ne bileyim DenizBulut, şimdi sen böyle yazınca... Hiç böyle düşünmemiştim. Tablo o kadar kötü mü sence?
Demek seninki yaramazlaşmaya başladı. Allaaaah bence de br an önce işine dönsen iyi olacak :):):)
gerçekten yaramaz çocuk akıllı mı olur yoksa züğürt tesellisi mi?gunaydın arkadaşlar....
herkese guzel bır hafta dılıyorum .....
denızbulut batuya maaşallah .. bosver yaramaz olsun .. yaramaz cocuk akıllı olur .. hem ne sevımlıdır şımdı o ...kıpır kıpır
patıkler .. ınşallah her sey yolunda gıdecek ... az yumurta olusumu bence daha ıyı . kalıtesı yuksek olur gıbı gelıyor bana ...
kangurum ..inşallah bu seferki tedavin cok guzel gecer ve mınık bır mısafır evınızı şenlendirir ...
denızverdi ...evınız mıs gıbı oldu... sızın kız fazla bekletmez ınşallah ....
meryecım ..kucuk kızına allah bır an once sıfa versın ... canım bence amelıyattan fazla korkma ..yapısal bır bozukluk varsa çok basıt bır amelıyatla işinin ehli bir doktor vasıtasıyla kısa surede halloluyor .. bu kadar acı cektıgınıze bıle degmeyecek ınan .. korkacak bır sey yok .. bır an önce harekete gecmekte fayda var .. tekrar gecmış olsun canım ...
heredadan ses yok .. umarım her ey yolundadır ...
herkese kocaman selammmmmmm
Arkadaslar Merhaba
Hepinizi cok ozledim ama uzun sure okuyamayacagim ama kisa bilgi de yazmak istiyorum.
Benim Cuma gunu karnim cok sisti ve acaip sertti, sertlik 40 dk.da filan gecmeyince doktoru aradim, hemen hastaneye gidip nst cekilmesini istedi, neyse gittik ve bir gece de musahade altinda kaldik. Bebegin kalp atislari normaldi ve ben de sanci cikmadi zaten bir agrim filan da yoktu sadece patlayacakmis gibi hissediyordum ve karnim cok feci sertti. Ertesi gun ogrendim ki doktorum plasentanin bebekten ayrilmis olabileceginden endiselenmis hemsire soyledi! Allah korusun yavrularimizi....Simdi evde dinlenmeye devam ediyoruz, yarin yine kontrolumuz var,
Geceleri uyumak hem sicaktan hem de karnin buyuklugunden zor oluyor ama tek bebegim saglikli olsun artik az kaldi diyorum. Bu hafta sonu Ankaradan cok sevdigim bir arkadasim geldi ve bize bebek sekeri, kapi susu ve diger suslemeleri hediye olarak getirdi, superler bayildim..... Biz her an kizimizi bekliyoruz, biraz erken ama hem amniyon sivisinin p olmasi hem kordonumuzun dolanmis olmasi, bizi tetikte bekletiyor.
Patiklercim, sayiya takilma canim. Altin yumurtan olsun, kaliteli olsun bir tane bile yeter. Umarim takipteki iki yumurtan guzel guzel buyur ve birinci kalitede olurlar, bol sanslar diliyorum.
Kangurum, sanirim siz de tedavi yakin, bol sanslar diliyorum, bebek haberi ile geri donun.
Hepinizi kocaman opuyorum, sevgilerimi gonderiyorum.
hos bulduk canlar ben dee bu yasa gelip dogurmayanlardanim bana biraz hizli cevap verirseniz sevinirim is yerindeyim ben iki ay clomen kullandim gecen ay 3 yumurta oldu adetim 10 gun gecikti adet öncesi kan degerim hamilelikti yani kimyasal oldu bu ay 1 temmuz adet oldum clomeni yalniz iki gün kullandim kucuk capli bir siniir bunalimi gecirince biraktik yarin dr. randevum var bilmiyorum ne yapacagimi bana ne önerirsiniz birikimleriniz neler paylasirsaniz seviyirim
canım merak etmiştim seni...iyi oldu haber verdiğin...allah yardımcın olsun inşallah...az kaldı dayan zarpdenizcim...sağlıkla sıhhatle alıcaksın bebişini kollarına...
kangurum,bebişler şimdilik iyi ama bugün doktora kontrole gittim...üçüz tecrübelerinin çok acı olduğundan sözetti ve sayıyı ikiye indirmekte fayda var dedi...korktum....sen nasılsın?
yaramaz çocukların akıllı olduğuna ben de inanıyorum ama doğru yönlendirmezsen başarılı olamıyorlar maalesef...selam tayf. üçüz gerçekten zor bir yolculuk. üçünü de sağlıkla kucağına alıp büyüten var ama riskler büyük. erken doğmayan üçüz yok galiba ya da ben duymadım. allah korusun bazen üçü de kaybedilebiliyor. bu kadar bekleyip çabalayıp sonra birine kıymak da zor bir karar. ben kendi adıma üçüz hamileliği de doğumu da göze alamazdım herhalde. yani ben indirirdim. ama diğer yandan hastanede doktorda vs üçüzlere ratladığımda onlar da aynısını yapsalarmış şimdi bunlardan biri burada olmayacaktı piyango hangisine çıkacaktı acaba diye düşünüyorum. neye karar verirsen ver zor bir karar. umarım senin için en iyisi olur.
canım ben doktor değilim ki kötü veya iyi diyeyim. sadece sen az yumurta var ve son tedavim olabilir deyince eğer olasılık az ise belki başka bir ay denemek daha iyi olabilir mi diye düşünmüştüm. herhalde bu şekilde doktorunla konuşsan o bir yol gösterir. ama bazen zorlukla büyümüş tek bir yumurtadan da bebek gelebiliyor. şansın bol olsun yumurtalar bebek olarak dönsünler.
gerçekten yaramaz çocuk akıllı mı olur yoksa züğürt tesellisi mi?
merak etmiştim seni. haber verdiğin iyi oldu.son günlerin stresli geçiyor ama çok az kaldı. baksana 35. hafta bitmek üzere. inşallah sağlıkla gelecek süslün
merhaba. öncelikle bu kadar acele niye diyeceğim? hepimizin yaşı var ama bu yaşlarda bekleyip çabalamadan da kolay kolay olmuyor. sen kaç yaşındasın? bu ay klomeni bıraktıysan yine de yumurta takibi yaptırıp deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?