38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hoş geldin canım en çıtırımız senin daha biz umudumuzu yitirmedik. ne o öyle bıkmalar felan.biz kırkımızada anne olucaz.al sana umut bence sen bu yaşta başladığın için bizden şanslısın.hiç üzülme kararlı ol lütfen,benim klomenle hakkında bilgim yok bilgisi olan arkadaşlarımız seni bilgilendirecektir.eğer mecbur değilsen büroda geceleme denemeni yap öpüldün canım

kangurum...kırmızılar gelmiş...yüzünü güldüren bir tedavi olur inşallah....

patikler.....haklısın canım.ra vermemek gerekiyor...ben de biraz dinlenip sonra hemen kalkıp devam ediyorum işlere...yavaş yavaş kara görünüyor gibi...

deniz....selam...evet yoksun epeyidir... ben yazamasam da okumaya çalışıyorum... benim eşim de hep yaramaz olsun der...tabiii ona göre ne ki..koşturacak olan benim...ama ne yapalım... evlat tatlıdır... canları sağ olsun da allah bize güç versin tek,yeter...öptüm tavşan dişliyi......çıkmadı meret ikon gırrrr....

alabama dan ses yok.uğramamış..üzümlü kek heeeyy...iyimisin...yoksa o tatil uymadı diye başka bir kaçamak mı yaptınız...yeni foto yeni foto...

toanacım...datlum....çalışıyormuşsun....çalışmak iyi gelir...eylül bebeğin gelsin...kızının adı eylül olsun...göbe adı benden olsun... hollandaya selam.

bahar...sütlübahar...enes büyüyormu...hani resim....son hali.ellerin halaa geçmemiş...allah allah.. süreli başkalrına yaptırmak birşeyleri insana zor gelir... ne kadar çok canından da olsa yardım edenin... bir dr a daha görünsen...herhangi bir ilaç ya da merhem vermedimi şimdiki dr..verdiyse kullanmana rağmen geçmezse tekrar bir görün arkadaşım..dur..sanaldan bir öpeyim geçsin...keşke....

zarphocam... ben de merak ediyordum sizi...yazdığınız iyi oldu..elim kulağımda yani mausta müjdeyi bekliyorum sizden... herşey çok iyi olacak...buna inanın...dr kontrolündesiniz.az kaldı..çok az... haftaya alırmıyız clarisanın haberini..

maiumut....sana da selam....umuduna yaklaşıyorsun gibi bir his var içimde..öyle tahmin ediyorum

tombis tombis....hoşgelmişin....gerçekten istiyorsan bu bebeği biraz şansını zorla derim..büroydu...işti... tüpte , aşılamada bile saatini söylüyorlar ilişkinin ...yaş 34... yumurta takibiyle kimyasal da olsa gelen bir gebelik... bence çalışın birazz...biraz emekle fedakarlıkla elbette ki sakinlikle gelecektir bebeğin..

bu gece çokk sıcak...yine saatlerim şaştı..
haa. deniz hatırıma gedi şimdi... nişasta demişim..ben kızkardeşime yapıyordum pirinç unuyla. dediğin mamadan.. o zamanlar içine bir kaç damla vitamin damlatıyorduk.yanlış hatırlamıyorsam adı dapta idi.. sarı birşey..kötü kokulu...mamamız aynıymış.. yalnız senin ilaveler fazla mı yoksa farklı zamanlarda farklı ilaveler mi koyuyorsun...ondan mı semiz bizim batu.. yaşından iri...

yok...yahuu.ikon filan bişey çıkmıyo..

kartopu... hamileliğn yolunda gidiyormu.. sevdim onu.

reis...selam..haberler sende artık..

cans hocam...teşekkkürler...mis koktu tabiii kokmazmı...şampuanlarla bile siliyorum yerleri..tabiii dibinde kalmış ,sulandırılmış.... hehheh..

bir selam da unuttuklarıma...öpüyom nanaktan....bir de el salladım..

iki soru....
duşakabinde su yavaş mı gidiyor..yoksa bizde mi sorun var...bıktım artık ustalardan.. artık evimde yabancı erkek görmek istemiyoruuuumm. özgürlük,sessizlik istiyoruuumm
bulaşk makinesi beni bir kaç gündür hafiften çarpıyor..sağ eli az solu daha fazla çarpıyor.duydunuz mu hiç böyle bişey.fişlere vanalara bakıldı..birşey yok..
önerilerinizi bekliyorum.

herkese iyi bir gün olsun bu gün....hoşçakalın sevgiyle kalın

Canım benim güzel güzel dinlen sen. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şükür. İnşallah hayırlısıyla bitecek, çoook güzel günler bekliyor seni.
Şans dileğin için çok sağ ol canım. Dediğinde haklısın.

Dün doktoruma sordum. İptal edecek misiniz diye. Hayır niye iptal edeyim ki, elimizde ne varsa onu kullanacağız dedi. Ya benim bu doktor da pek rahat yaaaa :):):)

İnşallah neye karar verirsen ver sonu hayırlı olsun canım.

amaninnn arkadaşlar ben şimdi regl oldum ama merkez kapalı yarın arayıp randevu alacağım valizimi hazırlayıp ver elini izmir dualarınız bana yol göstersin arkadaşlarım....

Dualarımz seninle canım. Hadi bakalım birlikte gideceğiz bu yolda :)

Bildiğim kadarıyla, duşakabinde su daha yavaş gidiyor diye birşey yok. Duşakabininizin süzgeci nasıl birşey bilmiyorum ama eğer kapaklı birşeyse, içine inşaat malzemesi dolduğu için su akıcı gitmiyor olabilir. Biz de öyle olmuştu.
Sadece seni mi çarpıyor yoksa herkesi mi? Eğer herkesi çarpıyorsa bir sorun var demektir diye biliyorum arkadaşım...Gösterecğin zaman da işi ustasına göster yani elektrikçiye. Belki öyle yapmışsındır ama ben yine de hatırlatayım dedim.

selam kızlar
yazcaktım yazamıyorum oğlan uyandı. artık gündüz çok az uyuyo bende gelemiyorum. hepinizi öptüm. patikler kangurum rastgelsin herşey inşallah. herkese selam olsun. yine gelecek ben.

gunaydin kizlar..

denizverdiciyim..rabbim senin yuzunu guldursun kele..beni aglattin yazini okurken ..eylul bebeyi ..ismi eylul olsun derken icim birtuhaf oldu ve hal agliyorum..insallah rabbim senin sesini duysun olsun kizz.. olsun bak nasil koyucam teyzesinin dediyi gibi eylul olucak insalahh..

yaramaz çocukların akıllı olduğuna ben de inanıyorum ama doğru yönlendirmezsen başarılı olamıyorlar maalesef...

eeee nasıl doğru yönlendiricez? ne zor yaaa

tekrar okursan burayı komik diyeceğim. 30 un üstü zormuş! 34 ne ki! benim iş yerinde çoğu arkadaşım 30-38 arası doğurdu. eğer erken menapoz ve yumurta yetmezliğin yoksa 34 üm umutsuzum demek bize laf çarpmak gibi oluyor. burada genelde 40 olup çabalayanlar ve bir dolu başarıya ulaşmış olanlar var. 34 de ne ayol

amaninnn arkadaşlar ben şimdi regl oldum ama merkez kapalı yarın arayıp randevu alacağım valizimi hazırlayıp ver elini izmir dualarınız bana yol göstersin arkadaşlarım....

son olsun tez günde gelsin yavrun. patikler ile 40 larınız karışsın.

canım benim batu şu sütsüz diyet maması dışında bişi yemiyor ki ne sebze ne çorba ne meyve ne muhallebi offff deliricem valla :84: 2 yaşına gelip sadece süt içen bebekler varmış onlardan olmasından korkuyorum :18:iriliği evet. parkta falan ne kadarlık diye soranlara ne diyeceğimi şaşırıyorum. dün 8 aylık dedim bebekli bir anneye, kadın benim kız da 10 gün sonra 8 aylık olacak dedi. bebek batu nun yarısı kadardı maşallah iriliği genetik yediğinden içtiğinden değil

canım olsun kız olsun eylül olsun inşallah. eylül güzel isim

selam kızlar
yazcaktım yazamıyorum oğlan uyandı. artık gündüz çok az uyuyo bende gelemiyorum. hepinizi öptüm. patikler kangurum rastgelsin herşey inşallah. herkese selam olsun. yine gelecek ben.

seni öyle iyi anlıyorum ki. tek başına nasıl başa çıkıyorsunuz allah aşkına? batu emekleme çalışmalarında ama bu sefer de çalıştıramıyoruz. halıya koysak sürtünmeden dizler kızarıyor yara. malum yaz uzun bişrşey giydiremiyoruz. yürüme çalışması yaptırsak ayaklarının altı halıya sürünmekten hemen soyulmaya başladı. derisi çok hassas. taşa da soğuk diye bırakamıyoruz. kısaca uyanıkken nasıl oyalayacağımızı şaşırıyoruz. 10 kiloluk upuzun bebek taşı taşı bel ağrısından durulmuyor. sıkıntıdan patlıyorsun. ohh kadın döndü de ben de işe döndüm. çok zor yaaaa

selam deniz bulutcum...canım batu'cuk iyidir umarım...dü yazdığın yorumu okudum ve birazcık rahatladım...teşekkür ederim..sen nasılsın bu arada?

hoşgeldin... canım 34 yaş neki allasen..burada bütün kızlar 40 civarı....sana birşey önermek istemem,bence çok çok iyi bir doktor bul ve doktorunu dinle...

canım çoğul gebelik bekliyodum ama bu kadarda çoğulunu beklemiyodum ..doktorumun söylediği şu,yaşım ve geçmişim nedeniyle(3 düşük) üçüz gebeliğin benim için risklerinin büyük olduğu...erken doğum kaçınılmaz,hepsini kaybedebilirim,sakat doğum riski çok yüksek,daha genç olsan bile kesinlikle bizlerin kabusudur üçüz dedi çünkü üçüz gebeliklerle ilgili yüzdesel olarak çok fazla acı tecrübeleri varmış...zaten şu anda iki günde bir neredeyse sabahları azıcık azıcık kanamam oluyor ki doktor bununda iyi bir işaret olmadığını söyledi...eşim doktorunu dinle diyor,ben henüz kararsızım...

hayırlı olsun kırmızılar...hadi bakalım inşallah ki ben çok inanıyorum başaracaksın canım ...dualarım patikler ve seninle şu aralar...

canım nasılsın?herşey yolundadır umarım..

şşştt..kız bana selam yok mu yahuuuuu...canım bayağı işler hallettin,inşallah kızında çabucak gelicek sana..

selam kızlar
selamlar...oğluşun büyüyo tabii,daha az uyuması normaldir...havalarda sıcak zaten..öpüyorum oğluşunla seni..

toanacım sende iyisindir umarım...

patikler ve kangurum her ikinizde yolculuktasınız ve bebişler için geri sayım başladı...yumurta sayısına takılmamak lazımmış,bunun en iyi örneği benim bu arada...yumurta az olsun kaliteli olsun sizin olsun...hadi bakalım ben çok çok inanıyor ve dua ediyorum sizler için...

kizzz tayf..nehaber sekercim nasil gidiyo hamilelik tatli anneecik..umarim hersey yolundadir..canim benim senin icin ucuzler tehlike arz ediyorsa bence ikitanede yeter deyilmi tatlis..saglik olsun k.i.b.cok opuyorum hersey gonlunce olsun kele...

selam toana...nasılsın şekerim...canım bakalım doktorumun dediklerini düşünüyorum şimdilik...zaman ne gösterecek bilemiyorum...

patikler onlinesın...nasıl gidiyor tedavi,ne aşamadasın?

selam ışığı açık olanlar....

tayf utandım kız cevabını okuyunca..eeee gecenin bir yarısı yazarsam olacağı budur.utanan ikon....
çokk zor bir karar...ben sağlıklı olarak elimde kucağımda görebileceğimbebeğim bana en çok hangi yüzde ile gelecekse o seçeneği seçerdim.yani tek olsun benim olsun...bu benim düşüncem.en iyi kararı sen ve eşin vereceksiniz...

toanacım ...canı selam..

slm denizverdiciyim..naptiniz canim kizisindan haber varmi..gorusme yapiyormusunuz yetkilililerle..insallah biran once gelir sana tatli annecik..canim elektrik kacagi vardir biryerlerde yoksa neden elini ceksinki..yada bulasik makinanda problem vardir..bir baktir dikkat et sekerim opt..

ikon çıkmış...hayret....
patikler....deniz.... size de canlı selam

der kaçarım....tül perde hayalim olmadı..ölçü almaya geleni gönderdim.sinir etti beni...aaahh ah.. şu alıp başımı gideceğim denen yer nere ..bilen söylesin...

kakılmış bezini eline alır..temizliğe devamm...ühü ühüüüüüüüüüüü

Son düzenleme:
canım,böyle şeyler duymak vicdanen beni rahatlatıyor çok çok teşekkür ederim,denizbulutta aynı şeyi söyledi...allah hakkımızda hayırlısı hangisi ise o yolu göstersin inşallah...sana da tebrikler kızın için çok beklemeyecekmişsn okuyunca çok sevindim denizverdicim...

Son düzenleme:
selam

Patikler, toana, Kangurum, Denizverdi saolun kızlar

Patikler inşallah bebeğin sana gelir canım. Yine heyecanlı haberler almayı nasip etsin Rabbim...

Tayf çok zor karar vermek yinede eşinle drunla karar vermek en iyisi hayırlısı canım, İnşallah sağlıkla bebeişlerini kucağına alırsın.

Kangurum sende başlıycaksın hadi bakalım bizi habersiz bırakma.

Denizverdi bir ara bizim çamaşır makinaıda sadece bana öyle yapıyordu herhangi birşey yapmadım sonradan geçti. Ama sen yinede dikkatli ol,
ev tadilattan geçti tesisata bir baktır canım. Sütlübakar demen hoşuma gidiyor inşallah devam eder de ek beslenmeye kadar.
Az kaldı süslünün gelmesine ana ihtiyaçları hazır gibi anladığım kadarıyla iyi yapıyorsun çünkü sonra ara ihtiyaç doğuyor onlarla uğraşırsın alışverişte. Foto ekliycem tatile çıkmadan

ZarpDeniz dikkatle sağlıkla sabır canım az kaldı günlerin...Ben son zor günlerimi hatırladım ama inan geçicek hepsi. Sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın İnşallah.Haftaya güzel haberler alırız kimbilir

Deniz Bulut yardımcın gelmiş neyseki...tek başına zor oluyor...Enes ağırlaşınca nasıl kaldırıcam bilmiyorum sen yazınca aklıma geliyor.

Toana sen eylüldemi başlıycaksın tedaviye.

tombistombis hoşgeldin umutsuzluğa kapılacak yaşta değilsin dermişim

Maiumut hadi sıraya gir canım ya...

Alabama seni hiç boş bırakmıyor yakışıklın

unuttuğum arkadalar selam
aşağıda genelde ziyaretçi çok olurdu :)
bugün bir hareket var nerde hareket orda bereket kızlar :)

evet baharcim ..tedavime eylulde basliycam kolay deyil biliyosun hersey maddiyat bu defa yuzum gulsun istiyorum ama dur bakalim budfada olmazsa tr den dr arastiriyorum..bakalim rabbim yormaz insallah..bebeyin nasil buyormu canim..bileyin nasil oldu ..gecmis olsun.. tatlim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…