34 yasindayim kimle konussan 30 un uzeri zor diyor artik yasimdan kendimden nefret eder oldum klomeni iki ay kullandim sonra sinir bosalmasi yasadim stresten ikin hapta biraktim normalde yarin yumurta takibi kontrolum var ama bilmiyom canim bu hafta deneme yap senin haftan dedi ona bile istegim yok bu gun büroda geceleyebilirim biraz umud almaya geldim size ama evde yoktunuz
merhaba maiumut nasılsın ?
iyiyim canım ben yarın randevumu alacağım bakalım neler göreceğiz bu sefer.merhaba canım iyiyim şükür.sen nasılsın
Arkadaslar Merhaba
Hepinizi cok ozledim ama uzun sure okuyamayacagim ama kisa bilgi de yazmak istiyorum.
Benim Cuma gunu karnim cok sisti ve acaip sertti, sertlik 40 dk.da filan gecmeyince doktoru aradim, hemen hastaneye gidip nst cekilmesini istedi, neyse gittik ve bir gece de musahade altinda kaldik. Bebegin kalp atislari normaldi ve ben de sanci cikmadi zaten bir agrim filan da yoktu sadece patlayacakmis gibi hissediyordum ve karnim cok feci sertti. Ertesi gun ogrendim ki doktorum plasentanin bebekten ayrilmis olabileceginden endiselenmis hemsire soyledi! Allah korusun yavrularimizi....Simdi evde dinlenmeye devam ediyoruz, yarin yine kontrolumuz var,
Geceleri uyumak hem sicaktan hem de karnin buyuklugunden zor oluyor ama tek bebegim saglikli olsun artik az kaldi diyorum. Bu hafta sonu Ankaradan cok sevdigim bir arkadasim geldi ve bize bebek sekeri, kapi susu ve diger suslemeleri hediye olarak getirdi, superler bayildim..... Biz her an kizimizi bekliyoruz, biraz erken ama hem amniyon sivisinin %70 olmasi hem kordonumuzun dolanmis olmasi, bizi tetikte bekletiyor.
Patiklercim, sayiya takilma canim. Altin yumurtan olsun, kaliteli olsun bir tane bile yeter. Umarim takipteki iki yumurtan guzel guzel buyur ve birinci kalitede olurlar, bol sanslar diliyorum.
Kangurum, sanirim siz de tedavi yakin, bol sanslar diliyorum, bebek haberi ile geri donun.
Hepinizi kocaman opuyorum, sevgilerimi gonderiyorum.
canım ben doktor değilim ki kötü veya iyi diyeyim. sadece sen az yumurta var ve son tedavim olabilir deyince eğer olasılık az ise belki başka bir ay denemek daha iyi olabilir mi diye düşünmüştüm. herhalde bu şekilde doktorunla konuşsan o bir yol gösterir. ama bazen zorlukla büyümüş tek bir yumurtadan da bebek gelebiliyor. şansın bol olsun yumurtalar bebek olarak dönsünler.
gerçekten yaramaz çocuk akıllı mı olur yoksa züğürt tesellisi mi?
merak etmiştim seni. haber verdiğin iyi oldu.son günlerin stresli geçiyor ama çok az kaldı. baksana 35. hafta bitmek üzere. inşallah sağlıkla gelecek süslün
merhaba. öncelikle bu kadar acele niye diyeceğim? hepimizin yaşı var ama bu yaşlarda bekleyip çabalamadan da kolay kolay olmuyor. sen kaç yaşındasın? bu ay klomeni bıraktıysan yine de yumurta takibi yaptırıp deneyebilirsin.
canım merak etmiştim seni...iyi oldu haber verdiğin...allah yardımcın olsun inşallah...az kaldı dayan zarpdenizcim...sağlıkla sıhhatle alıcaksın bebişini kollarına...
kangurum,bebişler şimdilik iyi ama bugün doktora kontrole gittim...üçüz tecrübelerinin çok acı olduğundan sözetti ve sayıyı ikiye indirmekte fayda var dedi...korktum....sen nasılsın?
amaninnn arkadaşlar ben şimdi regl oldum ama merkez kapalı yarın arayıp randevu alacağım valizimi hazırlayıp ver elini izmir dualarınız bana yol göstersin arkadaşlarım....
kangurum...kırmızılar gelmiş...yüzünü güldüren bir tedavi olur inşallah....
patikler.....haklısın canım.ra vermemek gerekiyor...ben de biraz dinlenip sonra hemen kalkıp devam ediyorum işlere...yavaş yavaş kara görünüyor gibi...
deniz....selam...evet yoksun epeyidir... ben yazamasam da okumaya çalışıyorum... benim eşim de hep yaramaz olsun der...tabiii ona göre ne ki..koşturacak olan benim...ama ne yapalım... evlat tatlıdır... canları sağ olsun da allah bize güç versin tek,yeter...öptüm tavşan dişliyi......çıkmadı meret ikon gırrrr....
alabama dan ses yok.uğramamış..üzümlü kek heeeyy...iyimisin...yoksa o tatil uymadı diye başka bir kaçamak mı yaptınız...yeni foto yeni foto...
toanacım...datlum....çalışıyormuşsun....çalışmak iyi gelir...eylül bebeğin gelsin...kızının adı eylül olsun...göbe adı benden olsun... hollandaya selam.
bahar...sütlübahar...enes büyüyormu...hani resim....son hali.ellerin halaa geçmemiş...allah allah.. süreli başkalrına yaptırmak birşeyleri insana zor gelir... ne kadar çok canından da olsa yardım edenin... bir dr a daha görünsen...herhangi bir ilaç ya da merhem vermedimi şimdiki dr..verdiyse kullanmana rağmen geçmezse tekrar bir görün arkadaşım..dur..sanaldan bir öpeyim geçsin...keşke....
zarphocam... ben de merak ediyordum sizi...yazdığınız iyi oldu..elim kulağımda yani mausta müjdeyi bekliyorum sizden... herşey çok iyi olacak...buna inanın...dr kontrolündesiniz.az kaldı..çok az... haftaya alırmıyız clarisanın haberini..
maiumut....sana da selam....umuduna yaklaşıyorsun gibi bir his var içimde..öyle tahmin ediyorum
tombis tombis....hoşgelmişin....gerçekten istiyorsan bu bebeği biraz şansını zorla derim..büroydu...işti... tüpte , aşılamada bile saatini söylüyorlar ilişkinin ...yaş 34... yumurta takibiyle kimyasal da olsa gelen bir gebelik... bence çalışın birazz...biraz emekle fedakarlıkla elbette ki sakinlikle gelecektir bebeğin..
bu gece çokk sıcak...yine saatlerim şaştı..
haa. deniz hatırıma gedi şimdi... nişasta demişim..ben kızkardeşime yapıyordum pirinç unuyla. dediğin mamadan.. o zamanlar içine bir kaç damla vitamin damlatıyorduk.yanlış hatırlamıyorsam adı dapta idi.. sarı birşey..kötü kokulu...mamamız aynıymış.. yalnız senin ilaveler fazla mı yoksa farklı zamanlarda farklı ilaveler mi koyuyorsun...ondan mı semiz bizim batu.. yaşından iri...
yok...yahuu.ikon filan bişey çıkmıyo..
kartopu... hamileliğn yolunda gidiyormu.. sevdim onu.
reis...selam..haberler sende artık..
cans hocam...teşekkkürler...mis koktu tabiii kokmazmı...şampuanlarla bile siliyorum yerleri..tabiii dibinde kalmış ,sulandırılmış.... hehheh..
bir selam da unuttuklarıma...öpüyom nanaktan....bir de el salladım..
iki soru....
duşakabinde su yavaş mı gidiyor..yoksa bizde mi sorun var...bıktım artık ustalardan.. artık evimde yabancı erkek görmek istemiyoruuuumm. özgürlük,sessizlik istiyoruuumm
bulaşk makinesi beni bir kaç gündür hafiften çarpıyor..sağ eli az solu daha fazla çarpıyor.duydunuz mu hiç böyle bişey.fişlere vanalara bakıldı..birşey yok..
önerilerinizi bekliyorum.
herkese iyi bir gün olsun bu gün....hoşçakalın sevgiyle kalın
yaramaz çocukların akıllı olduğuna ben de inanıyorum ama doğru yönlendirmezsen başarılı olamıyorlar maalesef...
34 yasindayim kimle konussan 30 un uzeri zor diyor artik yasimdan kendimden nefret eder oldum klomeni iki ay kullandim sonra sinir bosalmasi yasadim stresten ikin hapta biraktim normalde yarin yumurta takibi kontrolum var ama bilmiyom canim bu hafta deneme yap senin haftan dedi ona bile istegim yok bu gun büroda geceleyebilirim biraz umud almaya geldim size ama evde yoktunuz
amaninnn arkadaşlar ben şimdi regl oldum ama merkez kapalı yarın arayıp randevu alacağım valizimi hazırlayıp ver elini izmir dualarınız bana yol göstersin arkadaşlarım....
patikler.....haklısın canım.ra vermemek gerekiyor...ben de biraz dinlenip sonra hemen kalkıp devam ediyorum işlere...yavaş yavaş kara görünüyor gibi...
deniz....selam...evet yoksun epeyidir... ben yazamasam da okumaya çalışıyorum... benim eşim de hep yaramaz olsun der...tabiii ona göre ne ki..koşturacak olan benim...ama ne yapalım... evlat tatlıdır... canları sağ olsun da allah bize güç versin tek,yeter...öptüm tavşan dişliyi......çıkmadı meret ikon gırrrr....
alabama dan ses yok.uğramamış..üzümlü kek heeeyy...iyimisin...yoksa o tatil uymadı diye başka bir kaçamak mı yaptınız...yeni foto yeni foto...
toanacım...datlum....çalışıyormuşsun....çalışmak iyi gelir...eylül bebeğin gelsin...kızının adı eylül olsun...göbe adı benden olsun... hollandaya selam.
bahar...sütlübahar...enes büyüyormu...hani resim....son hali.ellerin halaa geçmemiş...allah allah.. süreli başkalrına yaptırmak birşeyleri insana zor gelir... ne kadar çok canından da olsa yardım edenin... bir dr a daha görünsen...herhangi bir ilaç ya da merhem vermedimi şimdiki dr..verdiyse kullanmana rağmen geçmezse tekrar bir görün arkadaşım..dur..sanaldan bir öpeyim geçsin...keşke....
zarphocam... ben de merak ediyordum sizi...yazdığınız iyi oldu..elim kulağımda yani mausta müjdeyi bekliyorum sizden... herşey çok iyi olacak...buna inanın...dr kontrolündesiniz.az kaldı..çok az... haftaya alırmıyız clarisanın haberini..
maiumut....sana da selam....umuduna yaklaşıyorsun gibi bir his var içimde..öyle tahmin ediyorum
tombis tombis....hoşgelmişin....gerçekten istiyorsan bu bebeği biraz şansını zorla derim..büroydu...işti... tüpte , aşılamada bile saatini söylüyorlar ilişkinin ...yaş 34... yumurta takibiyle kimyasal da olsa gelen bir gebelik... bence çalışın birazz...biraz emekle fedakarlıkla elbette ki sakinlikle gelecektir bebeğin..
haa. deniz hatırıma gedi şimdi... nişasta demişim..ben kızkardeşime yapıyordum pirinç unuyla. dediğin mamadan.. o zamanlar içine bir kaç damla vitamin damlatıyorduk.yanlış hatırlamıyorsam adı dapta idi.. sarı birşey..kötü kokulu...mamamız aynıymış.. yalnız senin ilaveler fazla mı yoksa farklı zamanlarda farklı ilaveler mi koyuyorsun...ondan mı semiz bizim batu.. yaşından iri...
cans hocam...teşekkkürler...mis koktu tabiii kokmazmı...şampuanlarla bile siliyorum yerleri..tabiii dibinde kalmış ,sulandırılmış.... hehheh..
iki soru....
duşakabinde su yavaş mı gidiyor..yoksa bizde mi sorun var...bıktım artık ustalardan.. artık evimde yabancı erkek görmek istemiyoruuuumm. özgürlük,sessizlik istiyoruuumm
bulaşk makinesi beni bir kaç gündür hafiften çarpıyor..sağ eli az solu daha fazla çarpıyor.duydunuz mu hiç böyle bişey.fişlere vanalara bakıldı..birşey yok..
gunaydin kizlar..
denizverdiciyim..rabbim senin yuzunu guldursun kele..beni aglattin yazini okurken ..eylul bebeyi ..ismi eylul olsun derken icim birtuhaf oldu ve hal agliyorum..insallah rabbim senin sesini duysun olsun kizz.. olsun bak nasil koyucam teyzesinin dediyi gibi eylul olucak insalahh..
selam kızlar
yazcaktım yazamıyorum oğlan uyandı. artık gündüz çok az uyuyo bende gelemiyorum. hepinizi öptüm. patikler kangurum rastgelsin herşey inşallah. herkese selam olsun. yine gelecek ben.
hos bulduk canlar ben dee bu yasa gelip dogurmayanlardanim bana biraz hizli cevap verirseniz sevinirim is yerindeyim ben iki ay clomen kullandim gecen ay 3 yumurta oldu adetim 10 gun gecikti adet öncesi kan degerim hamilelikti yani kimyasal oldu bu ay 1 temmuz adet oldum clomeni yalniz iki gün kullandim kucuk capli bir siniir bunalimi gecirince biraktik yarin dr. randevum var bilmiyorum ne yapacagimi bana ne önerirsiniz birikimleriniz neler paylasirsaniz seviyirim
zarpdeniz canım çok geçmiş olsun . zor arkadaşım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin derler ya korkma rabbim sizleri korur . hamileleiğinin ilk dönemleri iyi geçti ama sonu biraz zorluyor olsun arkadaşım sen ve kızın iyi olunda önemli olan bu dualarımız gün sayan arkadaşlarımıza öncelikle...sende eksik etme dualarını canım rabbime emanet olun ......
tayf canım evet çoğul gebelikler zor gidiyor biliyorum testleri bile her yer yapmıyor çünkü her bebeği ayrı ayrı ele alıyor ve ona göre değerlendiriyorlar ama işte bir anneye sorulmayacak kadar zor bir seçenek bilmiyorum canım kara senin ve eşinin. daha öncede bahsetmiştim benim arkadaşımın kardeşi,de aşılama ile üçüzlere hamile kaldı ve doktoru aynı teklifi onada yaptı günlerce düşündüler bir ara gelişmeleri yavaş dendi falan filan ama o bırakmadı üçünüde doğurdu allaha çok şükür hepsi sağlıklı iki kız bir erkek ama zor bir hamilelik ve erken doğum riskini yaşadı bunlar olağan canım ama karar size düşüyor biz ne dersek boş sağlığın elveriyorsa bırakma üçünüde tabiiki allah hepinize sağlık versin bebeklerini ve seni korusun canım...bende reglimi bekliyorum doktoruma gideceğim bakalım kistim eridimi, yumurtaların durumu ne bakılacak dualarınızı eksik etmeyin canlar çok korkuyorum...
tombistombis valla canım neyle ilgili bir yardım bekliyorsun bilmiyorum ama doktoruna gidip görünmekle iyi edersin bazı ilaçları rastgele kullanamıyoruz biliyorsun...
canım nasılsın?herşey yolundadır umarım..hoş geldin canım en çıtırımız senin daha biz umudumuzu yitirmedik. ne o öyle bıkmalar felan.biz kırkımızada anne olucaz.al sana umut bence sen bu yaşta başladığın için bizden şanslısın.hiç üzülme kararlı ol lütfen,benim klomenle hakkında bilgim yok bilgisi olan arkadaşlarımız seni bilgilendirecektir.eğer mecbur değilsen büroda geceleme denemeni yap öpüldün canım
iki soru....
selamlar...oğluşun büyüyo tabii,daha az uyuması normaldir...havalarda sıcak zaten..öpüyorum oğluşunla seni..selam kızlar
yazcaktım yazamıyorum oğlan uyandı. artık gündüz çok az uyuyo bende gelemiyorum. hepinizi öptüm. patikler kangurum rastgelsin herşey inşallah. herkese selam olsun. yine gelecek ben.
toanacım sende iyisindir umarım...gunaydin kizlar..
denizverdiciyim..rabbim senin yuzunu guldursun kele..beni aglattin yazini okurken ..eylul bebeyi ..ismi eylul olsun derken icim birtuhaf oldu ve hal agliyorum..insallah rabbim senin sesini duysun olsun kizz.. olsun bak nasil koyucam teyzesinin dediyi gibi eylul olucak insalahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?