38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam canım...öğlen bir girip çıkmıştım...var var haber...verecekleri kesinleşti... 14üncü sıradayız..çok yakın değil miiki ayda bir arayın sıranızda ilerleme varmı diye sorun dediler..haftaya 1 ay olacak bile neredeyse..ben kuruma gidip soracağım...görüşmelerimiz bitti artık..dikkat için teşekkür.öptüm seni

eylül... güzel isim değilmi...inşallah canımmm inşallah...

selam denizverdi
canım güzel hislerin keşke gerçekleşse.bakalım allah büyük bizim için de sıra bana gelene kadar arkadaşların heyecanı ile yaşayacaz

selam denizverdi
canım güzel hislerin keşke gerçekleşse.bakalım allah büyük bizim için de sıra bana gelene kadar arkadaşların heyecanı ile yaşayacaz

sana da selam nisa....

inşallah canım inşallah... umarım bekleme zamanın azalmıştır...

yorgunluk böyle bir şey... uzanırsın yatak seni vantuz gibi içine çeker.. gözlerini kaparsın ama uyuyamazsın... bir deniyeyim...iyi geceler nisa...iyi geceler 38in gülleri

Son düzenleme:
yorgunluk böyle bir şey... uzanırsın yatak seni vantuz gibi içine çeker.. gözlerini kaparsın ama uyuyamazsın... bir deniyeyim...iyi geceler nisa...iyi geceler 38in gülleri

iyi geceler denizverdi bu saatte uyuyabiliyorsan ne mutlu sana
ben oniki den önce uyuyamıyorum yorgunluktan bittiğim halde

deniz bulut nasıl mı yönlendireceğiz:)
çok zor soru bu çocuk nasıl doğru yetişiyorsa öyle yani sen daha iyi bilirsin bunu aslında .hiperaktivite ve dikkat dağınıklığı olmasın gerisi kolay. çok zeki çocuklarda bu olabiliyor maaalesef. 0-6 yaş arasını doğru değerlendirirsen hiç bişi olmaz. ama ben sana demiştim demeden geçemeyeceğim batuhan ya da batu tarzı isimlerin çocukları yaramaz olur zaten:) yaramaz ama sevimli çocuklara bayılıyorum. senin ki fotolardan gördüğüm kadarıyla neşeli annesi süper bir delikanlı olacak bence:)

KIZLARRRRR ben iyiyimm tayf ve toanayla ara aa netten gorusuyoruz gorumcem geldi turkiyeden rahatsiz onla ilgileniyorum basarisiz denememi henuz atiyorum ustumden ancak adetde olmadim henuz ben zaten bir muddet ara verdim turkiyede deneyecegim iyiyim ben hepinize sevgilerr

selam kızlar
yazcaktım yazamıyorum oğlan uyandı. artık gündüz çok az uyuyo bende gelemiyorum. hepinizi öptüm. patikler kangurum rastgelsin herşey inşallah. herkese selam olsun. yine gelecek ben.

Tamam canım yine bekliyoruz seni, kolay gelsin :)

selam toana...nasılsın şekerim...canım bakalım doktorumun dediklerini düşünüyorum şimdilik...zaman ne gösterecek bilemiyorum...

patikler onlinesın...nasıl gidiyor tedavi,ne aşamadasın?

Tayf'cım iyiyiim canım. Canım belki önceden de sormuşumdur ama tekrar soracağım. Senin kaç yumurtan oluşmuştu?

meraba kizlar hepinize hayirli gunler..

denizverdiciyim..pek bir sira yok 14 kisi nedir ki..hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin sekerim..peki gorme sansin varmi bebeyini..evet canim gercekten eylul ismi cok guzel hic aklima gelmemisti insallah olsunda hayirlisiyla rabbim buyuk..peki sen kizinin ismini dusundunmu tatlimm..:44:

arkadaşlar merhaba nasılsınız ben iyiyim... dün dr randevum vardı başladık tedaviye bakalım ne olacak .... hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim. denizverdi canım bence bir baktır tesisattan olabilir çok tehlikeli o şekilde kullanmak. çünkü 220 voltu direk alıp kullanıyor aman ne olur ihmal etme danım. çok güzel duygular yaşıyorsun inşallah allah sağlıkla bebeğini kavuştıracak sana tatlım.

Hayırlısı olsun canım. 2.günde gittin değil mi? Kaç tane yumurta gördü dr. ve ilaç ne ve ölçüsünü ne kadarlık verdi?

selam güller .....papatya papatya papatya...
hınzır ikon çıkmadı yine....

patikler.....canım ben söyliyeyim...tayfın 5 yumoşu vardı. tüp istiyordu. çok bilmiş dr u sayısını beğenmemiş yumurtadan bilem saymamıştı onları...hıh...domates attım ona.. aşılamaya çevirmişlerdi. hem aşılaması bile olaylı olmuş saaati saatine göre olmamış saatini kaçırmışlardı.yani anlıyacağın arkadaşım oldumu oluyor. herşeyin hayırlısı sağlıklısı....hepimize olsun inşallah...

senin en son durum ne.denizin düşündüğü benim de alımdan geçmedi değil...çünkü birkaç fazla yumurtamın olduğu bir ay ı yakalıyayım derken çok zaman kaybettim ben.....hatırlarsan..neyse...geçmiş gün.. dedim ya... herşeyin hayırlısı..1 tane de olsa sakın ümidini yitirme...olacaksa olacak...kimse önüne geçemez....sen kendini motive et...iyiyi düşün....elinden geleni yap... gerisi saldım çayıra mevla kayıra...
öptüm seni..uzun saçlı güzel kızını da.

hadi hayırlısı kanguru....nar suyu iç nar suyu...faydası şaibeli ama...benim daha önce boş çıkan yumurtam sonrasında narlı tedavide dolu çıkmıştı..yararı olmasa da vitamin almış olursun.
yüzde yüz olsun.. hergün iç...
yarasın yumoşlara...

patikler....sen de iç

güzel dileklerin için teşekkür.... evet... çok yoğun duygular yaşıyorum..belki birkaç aya kalmaz dötünde beziyle bıdı bıdı gezen bir kızım olacak evimde..evde hayal ettikçe heyecanlanıyorum,seviniyorum,ağlıyorum, korkuyorum...herbirşey hissediyorum işte..

Son düzenleme:
cans hocammmm....sobe.....

merhaba canımmm

bıraz once tasvır ettıgın o guzel tabloyu gozumde canlandırıyordum ... allah bır an once bu guzellıgı sana ve eşıne yaşatsın ....

denızverdı sana bır soru sormak ıstıyorum .. hani sız 14. sıradaydınız ya ... türkiye genelınde mı ? yoksa sızın basvurdugunuz kurum sırasında mı?

teşekkür ederim hocamm....mumm mummm muh..öptümm...

bilmiyorum hocam..hiç sormadım...telefonda öyyyyle heyecanlanmıştım ki 14 deyince sevgili görevli....beni bunaltan görevli..
14 deyince çok sevindim.çünkü başka forumda okuduğundan biliyorum 30lu hatta daha fazla sıradan başlıyordu sıraları... üstelik çok uzun zamandan beri bekliyorlardı...sanırım ben çokkk şanslıyımmm...
inşallah herşey güzel olacak...

patikler canım bana yumoşların sayısı ile ilgili bir şey söylemedi ama fsh ım 11.56 çıkmış e2 42 idi iyi dedi bilmiyorumartık ne olacak bana göre değerler yüksek ama o iyi dedi gonal-f 150 iu ve merional 2 toz bir su her gün kullanılacak. femara 4 gün içilecek birde bu sefer seizen diye bir ilaç verdi onu 2 günde bir yapacağım bunun dışında golifor 1000mg, dhea,qoenzim q 10, folbiol ve ecopirin kullanıyorum canım bakalım hepimiz için hayırlısı senin durumun ne?

Kizlarr ben neden adet olmadm ya tup bebek denemesonden sonra gecikmemi oluyor ay cildricam dr beni bekliyor ben adet olmuyorum menapoza mi girdim ne?

selam akide.....

hiç test yapmayı düşündün mü....en azından bir sebebi elemiş olurduk...kimbilebilir... beki de sevinirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…