- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
slm denizverdiciyim..naptiniz canim kizisindan haber varmi..gorusme yapiyormusunuz yetkilililerle..insallah biran once gelir sana tatli annecik..canim elektrik kacagi vardir biryerlerde yoksa neden elini ceksinki..yada bulasik makinanda problem vardir..bir baktir dikkat et sekerim opt..
selam denizverdi
canım güzel hislerin keşke gerçekleşse.bakalım allah büyük bizim için de sıra bana gelene kadar arkadaşların heyecanı ile yaşayacaz
yorgunluk böyle bir şey... uzanırsın yatak seni vantuz gibi içine çeker.. gözlerini kaparsın ama uyuyamazsın... bir deniyeyim...iyi geceler nisa...iyi geceler 38in gülleri
selam kızlar
yazcaktım yazamıyorum oğlan uyandı. artık gündüz çok az uyuyo bende gelemiyorum. hepinizi öptüm. patikler kangurum rastgelsin herşey inşallah. herkese selam olsun. yine gelecek ben.
selam toana...nasılsın şekerim...canım bakalım doktorumun dediklerini düşünüyorum şimdilik...zaman ne gösterecek bilemiyorum...
patikler onlinesın...nasıl gidiyor tedavi,ne aşamadasın?
arkadaşlar merhaba nasılsınız ben iyiyim... dün dr randevum vardı başladık tedaviye bakalım ne olacak .... hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim. denizverdi canım bence bir baktır tesisattan olabilir çok tehlikeli o şekilde kullanmak. çünkü 220 voltu direk alıp kullanıyor aman ne olur ihmal etme danım. çok güzel duygular yaşıyorsun inşallah allah sağlıkla bebeğini kavuştıracak sana tatlım.
arkadaşlar merhaba nasılsınız ben iyiyim... dün dr randevum vardı başladık tedaviye bakalım ne olacak .... hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim. denizverdi canım bence bir baktır tesisattan olabilir çok tehlikeli o şekilde kullanmak. çünkü 220 voltu direk alıp kullanıyor aman ne olur ihmal etme danım. çok güzel duygular yaşıyorsun inşallah allah sağlıkla bebeğini kavuştıracak sana tatlım.
cans hocammmm....sobe.....
merhaba canımmm
bıraz once tasvır ettıgın o guzel tabloyu gozumde canlandırıyordum ... allah bır an once bu guzellıgı sana ve eşıne yaşatsın ....
denızverdı sana bır soru sormak ıstıyorum .. hani sız 14. sıradaydınız ya ... türkiye genelınde mı ? yoksa sızın basvurdugunuz kurum sırasında mı?
Kizlarr ben neden adet olmadm ya tup bebek denemesonden sonra gecikmemi oluyor ay cildricam dr beni bekliyor ben adet olmuyorum menapoza mi girdim ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?