- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
patikler canım bana yumoşların sayısı ile ilgili bir şey söylemedi ama fsh ım 11.56 çıkmış e2 42 idi iyi dedi bilmiyorumartık ne olacak bana göre değerler yüksek ama o iyi dedi gonal-f 150 iu ve merional 2 toz bir su her gün kullanılacak. femara 4 gün içilecek birde bu sefer seizen diye bir ilaç verdi onu 2 günde bir yapacağım bunun dışında golifor 1000mg, dhea,qoenzim q 10, folbiol ve ecopirin kullanıyorum canım bakalım hepimiz için hayırlısı senin durumun ne?
selam kanguru...
saizen....büyüme hormonu ...bir tedavimde kullanmıştım..burada bulunmuyordu. biz dışarıdan getirtmiştik.epeyi de pahalı idi.ben enjektörünü kullanmada sıkıntı çekmiştim..farklı bir şeydi..olur a yaptıramazsan eğer alman hastanesinde yapıyorlar ...bilgine...
işallah herşey güzel olacak...inşallah emeğinin karşılığını alacaksın..bize müjdeyi vereceksinn..
goliforu da ilk kez duydum..yeni mi çıkmış acaba...
denizverdi yok canım gulukofen gibi şeker ilacı eşdeğer bir ilaç
meraba kizlar hepinize hayirli gunler..
denizverdiciyim..pek bir sira yok 14 kisi nedir ki..hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin sekerim..peki gorme sansin varmi bebeyini..evet canim gercekten eylul ismi cok guzel hic aklima gelmemisti insallah olsunda hayirlisiyla rabbim buyuk..peki sen kizinin ismini dusundunmu tatlimm..:44:
Tayf'cım iyiyiim canım. Canım belki önceden de sormuşumdur ama tekrar soracağım. Senin kaç yumurtan oluşmuştu?
arkadaşlar merhaba nasılsınız ben iyiyim... dün dr randevum vardı başladık tedaviye bakalım ne olacak .... hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim. denizverdi canım bence bir baktır tesisattan olabilir çok tehlikeli o şekilde kullanmak. çünkü 220 voltu direk alıp kullanıyor aman ne olur ihmal etme danım. çok güzel duygular yaşıyorsun inşallah allah sağlıkla bebeğini kavuştıracak sana tatlım.
selam güller .....papatya papatya papatya...
hınzır ikon çıkmadı yine....
patikler.....canım ben söyliyeyim...tayfın 5 yumoşu vardı. tüp istiyordu. çok bilmiş dr u sayısını beğenmemiş yumurtadan bilem saymamıştı onları...hıh...domates attım ona.. aşılamaya çevirmişlerdi. hem aşılaması bile olaylı olmuş saaati saatine göre olmamış saatini kaçırmışlardı.yani anlıyacağın arkadaşım oldumu oluyor. herşeyin hayırlısı sağlıklısı....hepimize olsun inşallah...
senin en son durum ne.denizin düşündüğü benim de alımdan geçmedi değil...çünkü birkaç fazla yumurtamın olduğu bir ay ı yakalıyayım derken çok zaman kaybettim ben.....hatırlarsan..neyse...geçmiş gün.. dedim ya... herşeyin hayırlısı..1 tane de olsa sakın ümidini yitirme...olacaksa olacak...kimse önüne geçemez....sen kendini motive et...iyiyi düşün....elinden geleni yap... gerisi saldım çayıra mevla kayıra...
öptüm seni..uzun saçlı güzel kızını da.
tayyyyfff selam canım
akidecik selamler özlettin kendini...KIZLARRRRR ben iyiyimm tayf ve toanayla ara aa netten gorusuyoruz gorumcem geldi turkiyeden rahatsiz onla ilgileniyorum basarisiz denememi henuz atiyorum ustumden ancak adetde olmadim henuz ben zaten bir muddet ara verdim turkiyede deneyecegim iyiyim ben hepinize sevgilerr
canım bakalım hayat ne getirecek ne götürecek bilinmez...inşallah dediğin gibi sağlıkla alırım kucağıma...teşekkür ederim yorumun için,bunları hep dikkate alıcam çünkü..Tayf çok zor karar vermek yinede eşinle drunla karar vermek en iyisi hayırlısı canım, İnşallah sağlıkla bebeişlerini kucağına alırsın.
hımmm...kilolumusun...ben tedavide olduğum sıralar birazcık toplu bayanlara veriyorlardı diye hatırlıyorum..yanlışım varsa düzelt deniz,ansilopedi kadın.
olur canım. tüp sonrası dengesizlik normaldir. ama eninde sonunda gelir kırmızılarCANIKOLARIM SELAMMMM TAYF IM DENIZIM PATIKLERIMMMM HEPINIZE SELAM BENDE SIZLERI OZLEEDIM AMAN NE BERBAT PSIKOLOJI YASADIMM GECDI ALLAHA SUKURRR SIMDIDE TEDAVI BASLADI DR BNEI BEKLIYOR ADET GELMIYOR YA 5 gunum gecdiiii
selam güller .....papatya papatya papatya...
hınzır ikon çıkmadı yine....
patikler.....canım ben söyliyeyim...tayfın 5 yumoşu vardı. tüp istiyordu. çok bilmiş dr u sayısını beğenmemiş yumurtadan bilem saymamıştı onları...hıh...domates attım ona.. aşılamaya çevirmişlerdi. hem aşılaması bile olaylı olmuş saaati saatine göre olmamış saatini kaçırmışlardı.yani anlıyacağın arkadaşım oldumu oluyor. herşeyin hayırlısı sağlıklısı....hepimize olsun inşallah...
senin en son durum ne.denizin düşündüğü benim de alımdan geçmedi değil...çünkü birkaç fazla yumurtamın olduğu bir ay ı yakalıyayım derken çok zaman kaybettim ben.....hatırlarsan..neyse...geçmiş gün.. dedim ya... herşeyin hayırlısı..1 tane de olsa sakın ümidini yitirme...olacaksa olacak...kimse önüne geçemez....sen kendini motive et...iyiyi düşün....elinden geleni yap... gerisi saldım çayıra mevla kayıra...
öptüm seni..uzun saçlı güzel kızını da.
patikler canım bana yumoşların sayısı ile ilgili bir şey söylemedi ama fsh ım 11.56 çıkmış e2 42 idi iyi dedi bilmiyorumartık ne olacak bana göre değerler yüksek ama o iyi dedi gonal-f 150 iu ve merional 2 toz bir su her gün kullanılacak. femara 4 gün içilecek birde bu sefer seizen diye bir ilaç verdi onu 2 günde bir yapacağım bunun dışında golifor 1000mg, dhea,qoenzim q 10, folbiol ve ecopirin kullanıyorum canım bakalım hepimiz için hayırlısı senin durumun ne?
canım doktor benden 10-12 yumurta bekliyodu ve sadece 5 yumurta oluştuğu için tüpü iptal edip aşılamaya çevirmiştik...ben 21 gün doğum kontrol ilacı kullanarak başlamıştım tedaviye ve doğum kontrol ilaçları istenenden fazla baskılamıştı yumurtalıklarımı,bu nedenle şimdilik aşılama yapalım ve bir ay sonra tüp tedavisine yeniden başlayalım demiştik...ancak kısmet aşılamadaymış meğer...sayının o zaman önemli olduğunu düşünüyodum ama artık çok önemsiz olduğunu bilfiil anlamış oldum canım...az olsun sağlıklı yumoş olsun..en güzeli...senin kaç yumoşun var,ne dedi doktor?
CANIKOLARIM SELAMMMM TAYF IM DENIZIM PATIKLERIMMMM HEPINIZE SELAM BENDE SIZLERI OZLEEDIM AMAN NE BERBAT PSIKOLOJI YASADIMM GECDI ALLAHA SUKURRR SIMDIDE TEDAVI BASLADI DR BNEI BEKLIYOR ADET GELMIYOR YA 5 gunum gecdiiii
merabalar kizlar..yagmurlu ve berbat soguk bir havadan buralardan merabalar..
denizverdiciyim hayirlisi olsun ..insallah ilk gorduyun andan itibaren kizini seversin..sonra beklemeyesin isin rast gitsin baciimm..tabiki burda dil problemi var sekerim..ama calistigim yerde idare ediyorum biraz daha konusup kendi isimi kendim goruyorum cok sukur..rabim yardim ediyor ..hollanda dan sevgiler..
tayf cim nehaber nasil gidiyor sekercim..umarim sende bebislerinde daha iyisinizdirr..
patiklerim ,kangurum,sizlerden nehaber yumoslar ne alemde kizlar insallah hersey gonlunuzce olurda yavrulariniz gelir canlarim rabbim buyuk..
alabama..cans..kartopu..denizbulutcum..akidecik slm sizlerede
selam
Kangurum tedavin hayırlı olsun güzel güzel yumoşların olsun.
Patikler inşallah herşey yolunda gider ben olumlu düşünüyorum.
Akideciknane yeniden tedaviye başlıycan hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider.
ve yine heyecanlı haberler alıcağımıza inanıyorum Allahın izniyle.
Denizverdi inşallah ilk gördüğün süslüye bayılırsın kanın kaynar
şu simgeleri yine koyamıyorum
dün akşam geçmişi okumuştum yazıcam cvpları o an yazamadım şimdide unuttum :)
Herada nasılsın süslün nasıl? ses ver
Zarpdeniz nasılsın?
neysecime herkese sevgiler...
selam arkadaşlar, okuduğum kadarıyla herkes iyi maşallah.
zarpdeniz , senden güzel haberlerini bekliyoruz artık. sağlıkla al kızını kucağına inşallah.
kangurum , hayırlısı olsun tedavin başlamış önce sağlıklı yumoşlar sonrada sağlıklı bebişler olsun inşallah.
patikler, toplama yarınmış arkadaşım, hayırlısı olsun inşallah. güzel ve dolu dolu embriyolar oluşur hayırlısı ile.
denizverdi , sanki denize kavuşmana az kalmış gibi geliyor. hadi hayırlısı.
toana,işe başlamışsın,hayırlısı ile tedavine de başlarsın inşallah.
tayf , üçüzler iyi umarım. bol bol dua et ve Allaha yalvar en doğru yolu sana göstermesi için. sonra bir şekilde yapman gerekeni sana Yüce Rabbim gösterecekti ve sen en doğru kararı vermiş olacaksın.
akidecikname, kımızıları beklerken,inşallah bebek haberi alırsın canım.
baharnaz, umarım sen ve enes can çok iyisinizdir.
alabama,denizbulut,altınyunus,hereda,maiumut,cans,merye, hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?