38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kanguru...

saizen....büyüme hormonu ...bir tedavimde kullanmıştım..burada bulunmuyordu. biz dışarıdan getirtmiştik.epeyi de pahalı idi.ben enjektörünü kullanmada sıkıntı çekmiştim..farklı bir şeydi..olur a yaptıramazsan eğer alman hastanesinde yapıyorlar ...bilgine...

işallah herşey güzel olacak...inşallah emeğinin karşılığını alacaksın..bize müjdeyi vereceksinn..

goliforu da ilk kez duydum..yeni mi çıkmış acaba...

Son düzenleme:

benim tedavim sırasında mevsimi değildi.. ben hep yüzde yüz olan kutu meyve sularından almıştım.. varsa bulursan eğer cam şişede minik cam şişelerde olanlar daha saf..dibinde narları duruyor...hangisini bulduysam onu içtim

denizverdi yok canım gulukofen gibi şeker ilacı eşdeğer bir ilaç

hımmm...kilolumusun...ben tedavide olduğum sıralar birazcık toplu bayanlara veriyorlardı diye hatırlıyorum..yanlışım varsa düzelt deniz,ansilopedi kadın.

Son düzenleme:

toanacım...

seni unuttuğumu hatırladım..görme şansı derken... 3 hakkımız var. sıramız gediğinde bize önceden haber verecekler.. çocukla ilgili bligi verecekler..bize gösterecekler..gidip göreceğiz..ısınırsak tamam... yok eğer istemezsek, yeni sıramızı bekliyeceğiz

evet.. bir isim var..deniz..

sen yeni işine alışabildin mi... dil sorunu vardı...

Tayf'cım iyiyiim canım. Canım belki önceden de sormuşumdur ama tekrar soracağım. Senin kaç yumurtan oluşmuştu?

canım doktor benden 10-12 yumurta bekliyodu ve sadece 5 yumurta oluştuğu için tüpü iptal edip aşılamaya çevirmiştik...ben 21 gün doğum kontrol ilacı kullanarak başlamıştım tedaviye ve doğum kontrol ilaçları istenenden fazla baskılamıştı yumurtalıklarımı,bu nedenle şimdilik aşılama yapalım ve bir ay sonra tüp tedavisine yeniden başlayalım demiştik...ancak kısmet aşılamadaymış meğer...sayının o zaman önemli olduğunu düşünüyodum ama artık çok önemsiz olduğunu bilfiil anlamış oldum canım...az olsun sağlıklı yumoş olsun..en güzeli...senin kaç yumoşun var,ne dedi doktor?

hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhh...

heeeee...denizverdi ne güzelde anlatmış işte,şimdi gördüm...

tayyyyfff selam canım

selam gadınımmmm...

akidecik selamler özlettin kendini...
Tayf çok zor karar vermek yinede eşinle drunla karar vermek en iyisi hayırlısı canım, İnşallah sağlıkla bebeişlerini kucağına alırsın.
canım bakalım hayat ne getirecek ne götürecek bilinmez...inşallah dediğin gibi sağlıkla alırım kucağıma...teşekkür ederim yorumun için,bunları hep dikkate alıcam çünkü..

CANIKOLARIM SELAMMMM TAYF IM DENIZIM PATIKLERIMMMM HEPINIZE SELAM BENDE SIZLERI OZLEEDIM AMAN NE BERBAT PSIKOLOJI YASADIMM GECDI ALLAHA SUKURRR SIMDIDE TEDAVI BASLADI DR BNEI BEKLIYOR ADET GELMIYOR YA 5 gunum gecdiiii

hımmm...kilolumusun...ben tedavide olduğum sıralar birazcık toplu bayanlara veriyorlardı diye hatırlıyorum..yanlışım varsa düzelt deniz,ansilopedi kadın.

canım bir şekeri olanlara (düşük yüksek neyse artık) bir de polikistik over problemi olanlara veriyorlar. kendileri normal şeker hastalarının kullandığı ilaç zati. polikistik overde şeker dengesizliği vs de oluyormuş. bu nedenle bir kısmının kilo problemi de oluyor. ben de bir ara düşündüm. baktım benim herşey normal hormonlarımı bozarım diye vazgeçtim.

CANIKOLARIM SELAMMMM TAYF IM DENIZIM PATIKLERIMMMM HEPINIZE SELAM BENDE SIZLERI OZLEEDIM AMAN NE BERBAT PSIKOLOJI YASADIMM GECDI ALLAHA SUKURRR SIMDIDE TEDAVI BASLADI DR BNEI BEKLIYOR ADET GELMIYOR YA 5 gunum gecdiiii
olur canım. tüp sonrası dengesizlik normaldir. ama eninde sonunda gelir kırmızılar

günaydın güller

herkese çokkk güzel bir gün olsun...en az birimiz güzel bir haber alsın inşallah...bugün öyle...bugün sepetimde boş yok

Günaydın Kızlar,

Denizverdi'ciğim verdiğin bilgiler için sağ ol. Nasıl da unutmuşum, sen anlatınca hepsini hatırladım, bayağı da ilgiyle okumuştum hem de tayfı. Evet haklısın, erteledikçe hep birşey çıkıyor, yine ertelemk zorunda kalıyorsun. Bir bakmışsın zaman su gibi akıp geçmiş. Ben de güya taa martta başlayacaktım. Hiç hesapta yoktu ev meselesi, tadilat tı, eşimin yurtdışı gezisiydi falan dı filandı derken bir an da 4 ay attı. Hep okurdum. 40 ından sonra yumurtalar azalıyor diye. Gerçekten öyleymiş. Ama napayım, bazen insanın elinde olmuyor yaşadıkları. Ben 36 yaşındaydım 2.ye karar verdiğimde hatırlarsan daha önce de yazmıştım, randevumdan 5 gün öncesinde ateşlendim ve 2 sene süren bir böbrek tedavi sürecine girdim. Bir anda 2-3 sene öyle attı zaten. Sonrasını biliyorsun. Geçen sene 7 tane yumurta çıkmışken bu defa 2 tane çıktı. Yumurta toplama esnasında 1-2 tane daha çıkabilir dedi. İptal etmeyecek misiniz diye sorduğumda, yo niye iptal edelim ki, elimizde ne varsa onu kullanacağız dedi. Ben de biraz kaderci bir insan olduğum için doktorum beni nasıl yönlendirirse o şekilde gitmeyi tercih ediyorum. Doğru söylüyorsun DenizVerdi'ciğim olacağı varsa olur ya da olmaz. Neler yaşandı burada.
Bu arada ben tedaviye 3. gün başladım. İlk günüm cumartesine geldiği için ilaçlarıma p.tesi başladım. Sol tarafta 1 kaç tane yumurta görülmüştü ama onlar gelişmedi. Acaba iğnelere 3. gün yerine 3. gün başladığım için olabilir mi?
Neyse arkadaşım biraz içimi döktüm, iyi oldu.
Bu arada kızın ile ilgili gözünde canlandırdığın şekilde aynen ben de gözümde canlandırdım. Çok mutlu etti beni. Az kaldı arkadaşım azzzzz..........

Canım ne çok şey vermiş sana. Böyle duyunca ya benim doktorum çok mu rahat acaba diyesim geliyor valla. Benden hiç kan tahlili istemedi. Herhalde artık yaşı da bayağı var, tahlil yapsak nolcak yapmasak nolcak diye düşündü herhalde:) ne de olsa illa istiyor demiştir belki de :)
Benim iğneler haricinde kullandığım tek bir ilacım var o da folic tablet. Diğerlerini biliyorsun zaten. Gonal f, merional ve cetrotite. Yarın kısmetse yumurta toplama işlemim var. Hayırlısı bakalım.

Tayf'cığım yukarda da bahsettim. Benim iki tane. 1-2 tane de yumurta toplama esnasında çıkabilir dedi. Tedaviyi iptal etmek istemedi. Hiç ama hiç karamsar bir konuşma da geçmedi. Ben de onun izinden yürüyorum işte :) Bakalım hayırlısı...

Canım selam nasılsın? Gecikme çok normal dert etme. Bir an önce başlarsın inşallah tedaviye.

merabalar kizlar..yagmurlu ve berbat soguk bir havadan buralardan merabalar..

denizverdiciyim hayirlisi olsun ..insallah ilk gorduyun andan itibaren kizini seversin..sonra beklemeyesin isin rast gitsin baciimm..tabiki burda dil problemi var sekerim..ama calistigim yerde idare ediyorum biraz daha konusup kendi isimi kendim goruyorum cok sukur..rabim yardim ediyor ..hollanda dan sevgiler..

tayf cim nehaber nasil gidiyor sekercim..umarim sende bebislerinde daha iyisinizdirr..

patiklerim ,kangurum,sizlerden nehaber yumoslar ne alemde kizlar insallah hersey gonlunuzce olurda yavrulariniz gelir canlarim rabbim buyuk..

alabama..cans..kartopu..denizbulutcum..akidecik slm sizlerede

selam

Kangurum tedavin hayırlı olsun güzel güzel yumoşların olsun.
Patikler inşallah herşey yolunda gider ben olumlu düşünüyorum.
Akideciknane yeniden tedaviye başlıycan hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider.
ve yine heyecanlı haberler alıcağımıza inanıyorum Allahın izniyle.
Denizverdi inşallah ilk gördüğün süslüye bayılırsın kanın kaynar
şu simgeleri yine koyamıyorum
dün akşam geçmişi okumuştum yazıcam cvpları o an yazamadım şimdide unuttum :)
Herada nasılsın süslün nasıl? ses ver
Zarpdeniz nasılsın?

neysecime herkese sevgiler...

selam arkadaşlar, okuduğum kadarıyla herkes iyi maşallah.

zarpdeniz , senden güzel haberlerini bekliyoruz artık. sağlıkla al kızını kucağına inşallah.

kangurum , hayırlısı olsun tedavin başlamış önce sağlıklı yumoşlar sonrada sağlıklı bebişler olsun inşallah.

patikler, toplama yarınmış arkadaşım, hayırlısı olsun inşallah. güzel ve dolu dolu embriyolar oluşur hayırlısı ile.

denizverdi , sanki denize kavuşmana az kalmış gibi geliyor. hadi hayırlısı.

toana,işe başlamışsın,hayırlısı ile tedavine de başlarsın inşallah.

tayf , üçüzler iyi umarım. bol bol dua et ve Allaha yalvar en doğru yolu sana göstermesi için. sonra bir şekilde yapman gerekeni sana Yüce Rabbim gösterecekti ve sen en doğru kararı vermiş olacaksın.

akidecikname, kımızıları beklerken,inşallah bebek haberi alırsın canım.

baharnaz, umarım sen ve enes can çok iyisinizdir.

alabama,denizbulut,altınyunus,hereda,maiumut,cans,merye, hepinize

kızlar benim boya işim bitti, yavaş yavaş yerleşmeye çalışıyorum, cumartesi bir eminönüne gdip bir dolaşayım şu meşhur havuzlu hana bir gidip bakayım bende.

bide değişik bebek şekerleri varmı, oralarda bir bakayım diyorum. şeker konusunda fikri olan varsa seve seve düşüncelerinizi alabilirim.

pazargünüde oğlumun mobilyasına bakacağız inşallah gönlüme göre bulurum birşeyler fazla dolaşmadan.

Toana'cığım yumoşlarımı büyütüyorum :) Yarın toplama var, hayırlısıyla....
Evet haberlerden de izliyorum oralarda soğuklar varmış. Bir an önce normale döner inşallah...

Sağ ol canım :)

Sağ ol arkadaşım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…