- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
selam hülya.....aşağıda gördüm seni...nasılsın...
yavrucum normaldir,gelir sabret..ilk aşılamada benimde adet düzenim altüst olmuştu..CANIKOLARIM SELAMMMM TAYF IM DENIZIM PATIKLERIMMMM HEPINIZE SELAM BENDE SIZLERI OZLEEDIM AMAN NE BERBAT PSIKOLOJI YASADIMM GECDI ALLAHA SUKURRR SIMDIDE TEDAVI BASLADI DR BNEI BEKLIYOR ADET GELMIYOR YA 5 gunum gecdiiii
Günaydın Kızlar,
Denizverdi'ciğim verdiğin bilgiler için sağ ol. Nasıl da unutmuşum, sen anlatınca hepsini hatırladım, bayağı da ilgiyle okumuştum hem de tayfı. Evet haklısın, erteledikçe hep birşey çıkıyor, yine ertelemk zorunda kalıyorsun. Bir bakmışsın zaman su gibi akıp geçmiş. Ben de güya taa martta başlayacaktım. Hiç hesapta yoktu ev meselesi, tadilat tı, eşimin yurtdışı gezisiydi falan dı filandı derken bir an da 4 ay attı. Hep okurdum. 40 ından sonra yumurtalar azalıyor diye. Gerçekten öyleymiş. Ama napayım, bazen insanın elinde olmuyor yaşadıkları. Ben 36 yaşındaydım 2.ye karar verdiğimde hatırlarsan daha önce de yazmıştım, randevumdan 5 gün öncesinde ateşlendim ve 2 sene süren bir böbrek tedavi sürecine girdim. Bir anda 2-3 sene öyle attı zaten. Sonrasını biliyorsun. Geçen sene 7 tane yumurta çıkmışken bu defa 2 tane çıktı. Yumurta toplama esnasında 1-2 tane daha çıkabilir dedi. İptal etmeyecek misiniz diye sorduğumda, yo niye iptal edelim ki, elimizde ne varsa onu kullanacağız dedi. Ben de biraz kaderci bir insan olduğum için doktorum beni nasıl yönlendirirse o şekilde gitmeyi tercih ediyorum. Doğru söylüyorsun DenizVerdi'ciğim olacağı varsa olur ya da olmaz. Neler yaşandı burada.
Bu arada ben tedaviye 3. gün başladım. İlk günüm cumartesine geldiği için ilaçlarıma p.tesi başladım. Sol tarafta 1 kaç tane yumurta görülmüştü ama onlar gelişmedi. Acaba iğnelere 3. gün yerine 3. gün başladığım için olabilir mi?
Neyse arkadaşım biraz içimi döktüm, iyi oldu.
Bu arada kızın ile ilgili gözünde canlandırdığın şekilde aynen ben de gözümde canlandırdım. Çok mutlu etti beni. Az kaldı arkadaşım azzzzz..........
Canım ne çok şey vermiş sana. Böyle duyunca ya benim doktorum çok mu rahat acaba diyesim geliyor valla. Benden hiç kan tahlili istemedi. Herhalde artık yaşı da bayağı var, tahlil yapsak nolcak yapmasak nolcak diye düşündü herhalde:) ne de olsa illa istiyor demiştir belki de :)
Benim iğneler haricinde kullandığım tek bir ilacım var o da folic tablet. Diğerlerini biliyorsun zaten. Gonal f, merional ve cetrotite. Yarın kısmetse yumurta toplama işlemim var. Hayırlısı bakalım.
Tayf'cığım yukarda da bahsettim. Benim iki tane. 1-2 tane de yumurta toplama esnasında çıkabilir dedi. Tedaviyi iptal etmek istemedi. Hiç ama hiç karamsar bir konuşma da geçmedi. Ben de onun izinden yürüyorum işte :) Bakalım hayırlısı...
Canım selam nasılsın? Gecikme çok normal dert etme. Bir an önce başlarsın inşallah tedaviye.
iyiyiz canım bi sorun yok..sende iyi isen herşey ne ala şeker..merabalar kizlar..yagmurlu ve berbat soguk bir havadan buralardan merabalar..
denizverdiciyim hayirlisi olsun ..insallah ilk gorduyun andan itibaren kizini seversin..sonra beklemeyesin isin rast gitsin baciimm..tabiki burda dil problemi var sekerim..ama calistigim yerde idare ediyorum biraz daha konusup kendi isimi kendim goruyorum cok sukur..rabim yardim ediyor ..hollanda dan sevgiler..
tayf cim nehaber nasil gidiyor sekercim..umarim sende bebislerinde daha iyisinizdirr..
patiklerim ,kangurum,sizlerden nehaber yumoslar ne alemde kizlar insallah hersey gonlunuzce olurda yavrulariniz gelir canlarim rabbim buyuk..
alabama..cans..kartopu..denizbulutcum..akidecik slm sizlerede
selam arkadaşlar, okuduğum kadarıyla herkes iyi maşallah.
zarpdeniz , senden güzel haberlerini bekliyoruz artık. sağlıkla al kızını kucağına inşallah.
kangurum , hayırlısı olsun tedavin başlamış önce sağlıklı yumoşlar sonrada sağlıklı bebişler olsun inşallah.
patikler, toplama yarınmış arkadaşım, hayırlısı olsun inşallah. güzel ve dolu dolu embriyolar oluşur hayırlısı ile.
denizverdi , sanki denize kavuşmana az kalmış gibi geliyor. hadi hayırlısı.
toana,işe başlamışsın,hayırlısı ile tedavine de başlarsın inşallah.
tayf , üçüzler iyi umarım. bol bol dua et ve Allaha yalvar en doğru yolu sana göstermesi için. sonra bir şekilde yapman gerekeni sana Yüce Rabbim gösterecekti ve sen en doğru kararı vermiş olacaksın.
akidecikname, kımızıları beklerken,inşallah bebek haberi alırsın canım.
baharnaz, umarım sen ve enes can çok iyisinizdir.
alabama,denizbulut,altınyunus,hereda,maiumut,cans,merye, hepinize
kizlarrrrr selam yarin haftasi hala adet olmadim ya ben adet bekledikce o gelmiyorr hic bir belirtide yok allahim yarabbim beklemezsin gelir beklersin gelmez bu kirmizilarla basimiz dertteeee aman genede Allah eksikligini gostermesin.sevgili kizlarrrrr tayfim denizim kartopum patiklerim kisaca hepinizzzzzi opuuyorummmmm tayff ucuzlerinide benim icin soylee elinle akide teyzenin sizi seviyor diyerek ovuvver gobisiniiiii.sevgilerrrrrYarin kandil Allahim hrkesin kalbine gore versin yarabbim hepimizin yuzunu guldursun
SOZZZ Tayfimmm sana sozz hem biliyormusun o ana cok az kaldi belkide hemencecik olackk bebisimmmm
tayfımmm selam canımm
Maimutttttt sekercim iyi dileklerin icin tsk ama bakalim test aldim yarindan sonra bakicam cunku bugun bakdim 8 gun gecdi kimbilir rabbim buyukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?