38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlarrrrr selam yarin haftasi hala adet olmadim ya ben adet bekledikce o gelmiyorr hic bir belirtide yok allahim yarabbim beklemezsin gelir beklersin gelmez bu kirmizilarla basimiz dertteeee aman genede Allah eksikligini gostermesin.sevgili kizlarrrrr tayfim denizim kartopum patiklerim kisaca hepinizzzzzi opuuyorummmmm tayff ucuzlerinide benim icin soylee elinle akide teyzenin sizi seviyor diyerek ovuvver gobisiniiiii.sevgilerrrrrYarin kandil Allahim hrkesin kalbine gore versin yarabbim hepimizin yuzunu guldursun

selam hülya.....aşağıda gördüm seni...nasılsın...

Selam canım.uzun zamandır yoktum.Tatildeydik.Geçmişi okuyordum sabahtan beri.Kızın geliyormuş çok sevindim arkadaşım.En kısa zamanda evinde kollarında olur inşallah arkadaşım.İsmini de çok beğendim.Deniz de benim favori isimlerimden ama eşime beğendiremiyorum o ismi.

Biz tatil dönüşü Arda'yla berber fena hastalandık.3 gündür raporluydum yattık uyuduk ikimiz de.bugün iyiyiz çok şükür canım.

CANIKOLARIM SELAMMMM TAYF IM DENIZIM PATIKLERIMMMM HEPINIZE SELAM BENDE SIZLERI OZLEEDIM AMAN NE BERBAT PSIKOLOJI YASADIMM GECDI ALLAHA SUKURRR SIMDIDE TEDAVI BASLADI DR BNEI BEKLIYOR ADET GELMIYOR YA 5 gunum gecdiiii
yavrucum normaldir,gelir sabret..ilk aşılamada benimde adet düzenim altüst olmuştu..

canım benim doktor taaaa 6 ay önce ilk gittiğimde birsürü kan ve idrar testi yaptırıp çok sağlıklısın demişti ve ne ilk aşılamada nede tüp tedavisine başlamadan önce hiç bir test yaptırmadı,yani o rahatlık diil de galiba her doktorun kendine has bi yöntemi var...bir taraftan doktorun rahat olması benide rahatlatmıştı bence takılma hiç bunlara..hem zaten artık yarın yumoşların toplanacak ve allah kısmet ederse yaklaşık 15 gün sonra mutlu haberi duyacağız senden..doktoruna inanıyorsan sorun yok bence de karamsar hiçbirşey yok ortada...hadi bakalım az kaldı yahuuuu...ayy çok heyecanlı...

iyiyiz canım bi sorun yok..sende iyi isen herşey ne ala şeker..

teşekkür ederim canım yaa,inşallah allah en doğru yolu gösterecek...sen nasılsın doğuma ne kadar kaldı?

yavrucum okşarım göbüşümü tabii senin için ama ben senin göbüşünü okşamanı sabırsızlıkla bekliyorum..unutma bu sefer yorulmak yokkkkk,yatıp dinleneceksin bol bol söz mü?

baharnazselamlar şeker..

Son düzenleme:
tayfımmm selam canımm

selam maicim..nasılsın bakalım şeker..ben iyiyim şimdilik hava anormal sıcak dayanılır gibi diil,bide benim hamilelik nedeni ile vücut ısım zaten yükseldi beynim kaynıyo inan..yahu hep derlerdi menopozlu kadınlar ateşim var terliyorum diye de anlamazdım şimdi anladım onları..allah hepimize şöyle 60 lı yaşlarda menopoz nasip eylesin inşallah...

iyi akşamlar kızlar... herkese selam....

zarphocanın kızı clarisa dünyaya gelmişbiraz minikmiş..2 300 gr imiş.dokunmaya çekiniyormuş..haber vereyim dedim.

patiler yarın güzzel uykun olsun...hayır haberlerini alalım inşallah...

hemmen kaçtım...
kocaman sevgiler...

hoşgelmiş clarisa:81:...zarpdenize de geçmişler olmuş...ohhhh,darısı başımıza inşallah...iyi ettin haber verdin denizverdi...

Son düzenleme:
Maimutttttt sekercim iyi dileklerin icin tsk ama bakalim test aldim yarindan sonra bakicam cunku bugun bakdim 8 gun gecdi kimbilir rabbim buyukk

merhaba demek için geç bir saat ama ben henüz fırsat bulabildim nete girmeye. OOOOOOHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAŞALLAH CLARİSA ACELECİ KIZ GELMİŞ DÜNYAYA OOOOOOHHHHHHHH OOOOOHHHHHHHH SÜPPPEERRRRR!!!!!!!!!! canım zarpdeniz güle güle sağlıkla büyüt kızını küçük diye endişhe etme büyür canım senin sütünü içtikçe büyür bebeğin Allah nazarlardan saklasın sizi
patikler canım haydi bakalım hayırlı haberlerle gel canım sağlıklı yumoşların olsun ne güzel bir günde toplanacak yumoşlarım mübarek günde her şey gönlüne göre olur inşallah yüce rabbim dualarını duyar canım...
ben henüz ne var ne yok bilmiyorum ctesi kontrolümü bekliyorum hayırlısı bakalım arkadaşlar....
denizverdi canım sözünü dinledim arkadaşım aldım nar suyunu içtim bakalım inşallah faydası olur... teşekkür ederim bu arada sana

günaydın arkadaşlar,

herkese hayırlı kandiller. herkese hayırlı beratlar diliyorum. bu gece 1 yıllık beratımız yazılıyor. Yüce Rabbim hepimize , bebişlerimize ve ailelerimize hayırlı yazılar yazsın inşallah.

Tüm evlat isteyenlere ve bizlerede sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin. bu gece bol bol dua edelim kendimize ve birbirimize

herkasa günaydın

bende hepinizin berat kandilini kuluyorum hayırlara vesile olsun.hepimizin duaları kabul olsun

patikleler şu anda muhtemelen opuya girmek üzeresin emekleirnin karşılığını bebek olarak alırsın inşallah arkadaşım

zarpdeniz gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah. eşini ve seni çok tebrik ediyorum

clarissa hoşgeldin minik bebek, bahtın açık , ömrün uzun olsun inşallah. sağlıklı ve mutlu bir bebek ol canım. Allah seni nazarlardan korusun

patikler opun çok rahat geçsin inşallah, yumoşların dolu dolu çıksın. bak herşeyde bir hayır var, tamda kandil gününe rastladı toplama. inşallah bu mubarek günün hürmetine yumoşlar sana bebiş olarak geri dönsünler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…