38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gözü aydın güle güle büyütsün kızını. kısa sürede kilo alıp toplanır o. önemli olan sağlıkla kucağına alması.

daha dur. hele bir 5-6 aylık ol sıcağı göreceksin de allahtan kışa gelecek. ben geçen korkunç ağustos kadar acı çektiğimi hatırlamam. bir de bizim ev en üst kat ve acaip güneş alır. deliriyordum sıcaktan. kasımda doğuma da herkes niye kazak giyiyor deliler mi ne diyerek tişört ile gitmiştim. meğer hava soğukmuş deli olan benmişim

patikler bugün opu mu? hayırlısı olsun. kaliteli yumoşların olsun ve çok iyi tutunsunlar

kizlar..merabalar hayirli cumalar..berat kandiliniz kutlu olsun rabbim her yil bu zam,anlara sevdiklerimizden sevdigimizde cikartmayi nasip etsin..bu gece edileilen butun dualariniz dualrimiz kabul olsun kizlar rabbim..bizlerde iosteyen herkesede birer bebisler nasip etsin insallahh.
.patikler insalah hersey yolunda gider arkadasim yumoslarin sana bebek olarak donerler..

zarpdenizcim .tebrikler,,rabbim anali babali buyutsun kizini..hayirl omru uzun bir evlat olsun insallahh..

vee guzel allahim cumlemize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin rabbim mahrum etmesin bizleride insallahh...

hadi denizverdiciyim sira senin kizin gelmesinde insallah biran once hayirlisiyla gelir senin kizda..

akidecik nehaber insallah hamilesindir canim..kizlar bu gece dua edin banada edin kizlarr calisiyorum ben cunki..yinede calistigim yerdede duami edicem rabbim kabul etsin dualarimizi insallah..

tayf..cim nasilsin sekerim..bende iyiyim napim ayni devam ediyor yasam cok sukur..bende adet olmadim nolduysa benden akidecik birturlu olamadik havadanmi ne:44:..yoksa leylek bizedemi ugrayacak ne..dermisim insallah..

offff..desene yandım denizbulut...zaten sıcaktan hiç hoşlanmam,bide böyelsi çok fena..geçen gün bir tanıdıkla tokalaştık adamcağızz sanki eli tutuşmuşcasına çekti kendini ve sordu iyimisin diye,noldu dedim, yanıyosun farkında diilmisin dedi..içimden dedim farkındayım farkındayım ama elden ne gelir ...

Maimutttttt sekercim iyi dileklerin icin tsk ama bakalim test aldim yarindan sonra bakicam cunku bugun bakdim 8 gun gecdi kimbilir rabbim buyukk

hadi bakalım inşallah hamişsindir de gerek kalmaz hiçbişeye...

merhaba arkadaşlar sabahtan beri öyle güzel temennilerde bulunmuşsunuz ki yüce rabbim inşallah bugün her dileyenin tüm dileklerini kabul eder ... tüm arkadaşlarımın berat kandilini bende tekrar kutlarım sağlıklar dilerim... berat kandilinin bende çok farklı bir yeri vardır bundan tam 11 yıl önce berat kandilinden bir gün sonra ben babamın trafik kazası geçirdiğini öğrendim ve 2 gün sonrada kaybettim zaten ve o kandil benim onunla son görüşmem oldu . Allah bu dünyadan ayrılan tüm yakınlarımıza rahmet eylesin yattıkları yer nur olsun inşallah...
patikler rabbim yardım etsin hayırlı haberlerle dön arkadaşım sağlıklı yumoşların olsun sağlıklı embriyoya dönüşüp sana sımsıkı tutunsun inşallah....

Arkadaslar Merhaba,

Tebriklerinizi mutlulukla kabul ediyoruz, cok sukur kizimiza kavustuk, darisi tum isteyenlerin basina hem de cokkkk kisa sure icerisinde...
Umarim herkesin keyfi yerindedir.

Sali gunu kontrolumuzde doktorumuz cok inceledi cok da fazla konusmadi ve her gun takip edelim dedi, ertesi gun kontrole gittigimizde sizi bugun yatiriyoruz, amniyon sivisi %45'e dusmus ve cekilen 3 nst'de de bebegin kordonunun 15dk.da 4-5 kez cok riskli gorulmesi nedeniyle dogumu bugun aksam uzeri yada sabaha yapacagiz dedi, ayni gun nst'ler yenilendi ve saat
17:15'te Clarissa Ela dunyaya geldi. Ilk gun kuvezde kaldi ben hic goremedim, sadece fotolarini gordum, ertesi sabah ihlaya pihlaya esimle kuvezlerin bulundugu bolume gittik, orada cok agladim. Neyseki cok sukur dun yanimiza geldi ve tum gece O'nu izlemekten uyuyamadik! Simdi O dunyaya, biz de birbirimize alismaya calisiyoruz. Karnim halen hamile goruntusunde, cok az bir inme olmus, agrilarim hat safhada bugun de igne yapildi. Sut gelemedi diye uzuluyorduk ama bugun hemsireler pompa ile cektiler kolostrum geldi ve bebek doktoru da kuru kuru emzirmeye devam et dedi. Simdiden sol gogus ucu sanirim catladi ve cok agriyor ama emzirmek icin direnecegim. Clarissa Ela cokkk minik, 2300gr. dogdu ve 40cm.Parmaklari uzun uzun ve porselen bebek parmaklari gibi, kizim piyanist olacak diyorum!

Allah tum isteyenlere en kisa surede saglikla bebeklerine kavustursun.
Operim hepinizi...

Patiklercim, sana bol sanslar diliyorum, kaliteli olsun 1 olsun iki olsun yumurtan canim, hic sayiya takilma sakin. Umarim senin de yaniknda guzel haberlerini aliriz.

Denizverdi, mesaj ilettigin icin cok tesekkur ederim, sanirim simdi sirada Kartopu ve senin kavusma haberlerin var.

Tayf, 3 ayini doldurduktan sonra bebeklerle ilgili kararinizi vermenizi tavsiye ederim. Benim doktorum da ikizler icin bile bizim yastakiler icin cok rsikli oldugunu soyleyip durmustu zaten de 8.haftada digerini kaybetmistik. Hakkinizda hayirli bir karar olsun.

Kangurum, Toana simdiden bol sanslar.

Herkese sevgiler, cok uzun okuyamadim ama sonra heberleri yakalamaya calisirim arkadaslar.

tayf..cim nasilsin sekerim..bende iyiyim napim ayni devam ediyor yasam cok sukur..bende adet olmadim nolduysa benden akidecik birturlu olamadik havadanmi ne:44:..yoksa leylek bizedemi ugrayacak ne..dermisim insallah..

hınzır leylek,uğrayacak tabii...belki gelmiştir beaaa....

selam güller...canlı selam tayf....

berat masjlarınızı ve özellikle de zarphocanın yazısını duygulanarak okudum...gözyaşlarımı tutamadım...allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallah....benim de müjdem geçen kandil günü gelmişti....kabul edildiğimiz..

zarphocam haberi verip acil çıkmıştım... bir kez de buradan tebrik etmiş olayım...güle güle ,güzel günlerde büyütün yavrunuzu... canım benimmm. sardım onu... öyle farzedin

patikler .....bu kandil de senin müjden olur inşallah...

toana....akide...kanguru...inşallah be güller... daha uğraşmazsınız inşallah kızlar...o kadar uğraşının maddi manevi özellikle manevi ne zor olduğunu 8 kere deneyen biri olarak çokk iyi bilirim..benim de olıyor ya herkesin olsun istiyorum...kimselere kapılar kapanmasın istiyorum..

tayf...innşallah sağlıkla tamamlarsın üçlü bebeğini... onların ve senin sağlığına bir zarar gelmeden...nasipte yoksa eğer allah zaten kararlıyacaktır... gelen sağlıkla gelsin..ömürle gelsin...

nisa.....inşallah sen de çokkkk yakın bir zamanda artık ben de başlıyorumun müjdesini verirsin güzelim...

kartopu.... hayırla gelsin oğlun hayırlı evlat olsun...allah hepimize hayırlı yazılar yazsın...evlatlarımızı sağlkla büyütmeyi nasip etmesin...allah mahcup etmesin

deniz, alabama ,canshoca ,erye...unuttuğum var mı... onlar...sümüklüböcek size de sevgilerini gönderir...hayin ikon...çıkmıyor işte..

herke çokkkk selammm...öpüyom nanaktan.öpüyom nanaktan öpüyom nanaktan.. papatya papatya papatya papatya papatya papatya.........

not.....
dünkü sepette boş yok dedim ya... meğer kendime de çekmişim güzel bir dilek... tatil telifi aldım...bu akşam 1 haftalığına kaçıyorum istanbuldan...işler azalmıştı zaten... amaaaann... gelince daha bir zevkle yaparım ... bu sene son kez çocuksuz tatilim olsun inşallah....allahımmmm....sizede sizede......

ZarpDeniz cim Allah güzel kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bahtı da kendi gibi güzel olsun Clarisamın
Bana gelince biliyorsunuz 12 temmuzda tüp bebek için Bahçeci Kliniğinden kontrol için randevu almıştık.Ama gidemedik :) Çünkü ben zaten HAMİLEYMİŞİM!
Gecikmem olunca hemen gittim kan tahlili yaptırdım ve sonuç POZİTİF Hemen yüksek riskli gebelik konusunda uzman Kent Hastanesinde Namık Demir den randevu aldık.Factör 5 taşıyıcısı olduğum için aspirini bırakıp 0,45 lik innohep iğnesine geçmemi söyledi.Her gün bacaktan,göbekten iğnemi yapıyorum.Sizlere ancak yazıyorum çünkü çok sevgili biri 6 aylık hamile arkadaşım,biri 18 yaşında oğlu olan sevgili arkadaşlarım dış gebelik olabilir hemen heveslenme diye sevincimi kursağımda bıraktılar.Çok zor bir hafta geçirdim.Beynimde yankılanıp duruyor sürekli dış gebelik .Ama çok şükür şimdilik bir sorunum yok.Haftaya salı günü tekrar randevum var umarım keseyi görüp rahatlarım.
Toanacım DenizVerdinin kızın olursa Eylül koyarsın mesajına ağlamışsın ya inan ben de burda senin mesajına çok ağladım.O kadar yürekten diledim ki eminim sen de en kısa sürede yavruna kavuşacaksın.Yeter ki hayal kurmaktan vazgeçme!
Patikler dilerim yumoşların sana sıkı sıkı tutunur.Kızını kardeşsiz bırakmazlar :)
Kangurucum senin de tedavin hayırlı olsun.Tez zamanda sen de hamile kalasın İNŞALLAH...
Tayfım ben de ZarpDeniz gibi düşünüyorum.Redüksiyon konusunda acele etme.Allah seçim yapmak zorunda bırakmasın inşallah.
Benden haberler bu kadar.Bu arada Kandiliniz kutlu olsun.Dilekleriniz,dualarınız kabul olsun.Bu gece dualarım hepimiz için.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Sağlıkla kalın...

merhaba arkadaşlar ...
berat kandılınız kutlu olsun .. umarım bu hayırlı gün hepimize hayırlı kaderler yazsın .. kalblerımızdekı dıleklere bızi bır an once kavuştursun ...

zarpdenız .... clarıssa dunyaya merhaba demış .. allah ona ve aılesıne mutluluk ve saglık versın .. guzel bır omur nasıp etsın ... hoşgeldın guzel bebek hoşgeldın özlenen kıymetli bır o kadar da nazlı kız ....

hulyacım ... merhaba .. sana ve ardaya acıl şifalar dılıyorum .. geçmiş olsun ...

patıkler ... bugunun guzellıgı ve kutsallıgı beklenen guzel kardeş bebegı sana getirecek inşallah .. hayırlısı olsun canım ...

RİUSE........ MAAŞALLAH .... SENI VE EŞINI BUTUN KALBIMLE KUTLUYORUM ... TEBRIK EDERIM .. NE GUZEL BIR HABER ..ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ..
benım kızımın doktoru da namık demırdı ... gercekten cok ıyı bır profesor ...

denızverdı .. demek çıpı çıpı yapmaya gıdıyorsun ... oh ne guzel...

bız de hafta sonları kucuk kacamaklar yapıyoruz .. baya guzel oluyor .. mını tatıl ... 2 hafta sonra leylegı havada gorenlerden olacagız inşallah .. antalya kıbrıs izmir ....

herkese çok selammmmmm ......

Son düzenleme:

tebrikleerrrrr....canım ne güzel bi haber buuuu...süpperrr...neden dış gebelik olsun yahuuuu,allak allak,arkadaşların seni bence boşuna korkutmuşlar..çok çok çok sevindim,darısı patikler kangurum akidecik toana maiumut cans ve bütün tatlı kızlara olsun inşşşşaaalllaaahhhhhhhhhhhhh!!...
bak görüyo musun daha geçenlerde leylek arıyodun yakalamışsın haberin yok...allah tamamına erdirsin inşallah...kendine dikkat et yorma sakın..öpüldün...

e allah tamamına eredirir inş.ama çok harika bir olay herşey yolunda olr inş.

zarpdeniz in bebişi dünyaya gelmiş demek e hoş gelmş allah analı babalı büyütsün inş.darısı tüm hamişlerin başına inş.herşey yolundadrı

inş.uğrayacak yürekten diliyrm emin olun çok dua ediyrm burdaki hanmlara pek gieremiyrm ama isimleri söyleyerek du a ediyrm

bende babamı 11 yıl önce kaybettim aynı kayp yaşamışız yerleri cennet olsn allah dua larımız kabul etsin inş.

merye selam canım meryemin durumu nasıl inşallah en kısa sürede çözersiniz

perşembe kendi kendine kaka yaptı ama yine de sevinemiyrm artık haftada iki defa götürüyrz üni hast. makatına müdahale ediyrlar sen nasılsın canm allah gönlüne göre versin canm

gözün aydın canm allh analı babalı büyütsn şükür kavuştunuz allh tamamına erdirsin inş. benimde karnım uzun süre hamile gibi idi on gün sonra dikişi açmaya gitmiştim hemşire beni hamiş sanıyrdu bi r ay sonra inidd karnım ve benim de meme uçlları çok acıyrdu ve çatlamştı lansinoh diye bitkisel zeytinyağı içeren bir ilaç aldım ama o da pek işe yaramıyrdu yine de sürüyrdm sızısını kesiyrdu snra yine acıyrdu benimkinin de parmakları çok uzun elini izlemeye doyamıyrm benmki hep ilgi istiyr bensiz bir kdakka bile durmuyr tuvalete giderken bile yanımda götryrm yoksa çok ağlıyr nefesi kesilircesine ağlıyr

hayırlı kandiller canm amin alah duanlarımızı kabul etsin hayatımn her anında sürekli dua etmişim hlaa ediyrm şimdi herdakka kızıma şifa diliyrm sizlere tanıdıklarımz kardeşlerimie arkadşlerma dua ediyrm başka bişey yapamıyrmz

RİUSE........ MAAŞALLAH .... SENI VE EŞINI BUTUN KALBIMLE KUTLUYORUM ... TEBRIK EDERIM .. NE GUZEL BIR HABER ..ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ..
benım kızımın doktoru da namık demırdı ... gercekten cok ıyı bır profesor ...

cans çok teşekkür ederim.darısı sana inşallah.tez zamanda kızına kardeş gelir umarım.bize de çok büyük sürpriz oldu.meğer canım izmirime bebeğimle birlikte dönmüşüm :)

evet tayf sana demiştim .aha da burya yazıyorum peşinden geleceğim diye.eşimle strasbourga gitmiştik tam ovülasyon dönemimde ve orası leyleklerin fransada konakladıkları tek yermiş.bütün gün boyunca inan leylek peşinde koştum.çatıda bacada her yerde :) hatta bol bol fotoğraflarını çektim "bakın leyleği yakaladım" diye size göstereyim istedim :)

meryecim çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben hayatımda ilk defa bir kür uyguladım çok da tereddütlüydüm kist yapıyormuş diye korkutmuşlardı. amaaan ne olursa olsun nasıl olsa tedavi olacağım demiştim.reglimin 2. günü arı sütü ve bal karışımına çörek otu ve tarçın karıştırdım.her sabah aç karnına ve akşamları yatmadan önce bir çay kaşığı yedim yumurtlayana kadar.Ama ilk defa böyle bir akıntı gördüm. Bu kadar mı olur? Eşim gelene kadar 2,5 ay boyunca her sabah 1 saat koştum,akşamları 5km uzaklıktaki okullarıma yürüyerek gittim.Tam 4 kg verdim.Çünkü tüp bebek tedavisinde hormonlardan şişeceğimi düşünüyordum.Zayıf başlamak istedim tedaviye.Sporun östrojen hormonu üzerine kesinlikle çok büyük etkisi var.Lütfen ihmal etmeyin güzel hanımlar

Ben de bu gece hepimizin adını söyleyerek dua edeceğim.Sizlerde dualarını esirgemeyin.İyi geceler...

selam canm iyi tatiller dinlenirsin inş.

inş. senin için en güzeli gerçekleşir kızına kardeş gelir sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde kendini hiç sıkma sakin ol diyecem ama sen bugun opu dasın ve zaten biliyrsn ne yapman gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…