- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
iyi akşamlar kızlar... herkese selam....
zarphocanın kızı clarisa dünyaya gelmişbiraz minikmiş..2 300 gr imiş.dokunmaya çekiniyormuş..haber vereyim dedim.
patiler yarın güzzel uykun olsun...hayır haberlerini alalım inşallah...
hemmen kaçtım...
kocaman sevgiler...
selam maicim..nasılsın bakalım şeker..ben iyiyim şimdilik hava anormal sıcak dayanılır gibi diil,bide benim hamilelik nedeni ile vücut ısım zaten yükseldi beynim kaynıyo inan..yahu hep derlerdi menopozlu kadınlar ateşim var terliyorum diye de anlamazdım şimdi anladım onları..allah hepimize şöyle 60 lı yaşlarda menopoz nasip eylesin inşallah...
offff..desene yandım denizbulut...zaten sıcaktan hiç hoşlanmam,bide böyelsi çok fena..geçen gün bir tanıdıkla tokalaştık adamcağızz sanki eli tutuşmuşcasına çekti kendini ve sordu iyimisin diye,noldu dedim, yanıyosun farkında diilmisin dedi..içimden dedim farkındayım farkındayım ama elden ne gelir ...gözü aydıngüle güle büyütsün kızını. kısa sürede kilo alıp toplanır o. önemli olan sağlıkla kucağına alması.
daha dur. hele bir 5-6 aylık ol sıcağı göreceksin de allahtan kışa gelecek. ben geçen korkunç ağustos kadar acı çektiğimi hatırlamam. bir de bizim ev en üst kat ve acaip güneş alır. deliriyordum sıcaktan. kasımda doğuma da herkes niye kazak giyiyor deliler mi ne diyerek tişört ile gitmiştim. meğer hava soğukmuş deli olan benmişim
patikler bugün opu mu? hayırlısı olsun. kaliteli yumoşların olsun ve çok iyi tutunsunlar
Maimutttttt sekercim iyi dileklerin icin tsk ama bakalim test aldim yarindan sonra bakicam cunku bugun bakdim 8 gun gecdi kimbilir rabbim buyukk
tayf..cim nasilsin sekerim..bende iyiyim napim ayni devam ediyor yasam cok sukur..bende adet olmadim nolduysa benden akidecik birturlu olamadik havadanmi ne:44:..yoksa leylek bizedemi ugrayacak ne..dermisim insallah..
ZarpDeniz cim Allah güzel kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bahtı da kendi gibi güzel olsun Clarisamın
Bana gelince biliyorsunuz 12 temmuzda tüp bebek için Bahçeci Kliniğinden kontrol için randevu almıştık.Ama gidemedik :) Çünkü ben zaten HAMİLEYMİŞİM!
Gecikmem olunca hemen gittim kan tahlili yaptırdım ve sonuç POZİTİFHemen yüksek riskli gebelik konusunda uzman Kent Hastanesinde Namık Demir den randevu aldık.Factör 5 taşıyıcısı olduğum için aspirini bırakıp 0,45 lik innohep iğnesine geçmemi söyledi.Her gün bacaktan,göbekten iğnemi yapıyorum.Sizlere ancak yazıyorum çünkü çok sevgili biri 6 aylık hamile arkadaşım,biri 18 yaşında oğlu olan sevgili arkadaşlarım dış gebelik olabilir hemen heveslenme diye sevincimi kursağımda bıraktılar.Çok zor bir hafta geçirdim.Beynimde yankılanıp duruyor sürekli dış gebelik .Ama çok şükür şimdilik bir sorunum yok.Haftaya salı günü tekrar randevum var umarım keseyi görüp rahatlarım.
Toanacım DenizVerdinin kızın olursa Eylül koyarsın mesajına ağlamışsın ya inan ben de burda senin mesajına çok ağladım.O kadar yürekten diledim ki eminim sen de en kısa sürede yavruna kavuşacaksın.Yeter ki hayal kurmaktan vazgeçme!
Patikler dilerim yumoşların sana sıkı sıkı tutunur.Kızını kardeşsiz bırakmazlar :)
Kangurucum senin de tedavin hayırlı olsun.Tez zamanda sen de hamile kalasın İNŞALLAH...
Tayfım ben de ZarpDeniz gibi düşünüyorum.Redüksiyon konusunda acele etme.Allah seçim yapmak zorunda bırakmasın inşallah.
Benden haberler bu kadar.Bu arada Kandiliniz kutlu olsun.Dilekleriniz,dualarınız kabul olsun.Bu gece dualarım hepimiz için.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Sağlıkla kalın...
ZarpDeniz cim Allah güzel kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bahtı da kendi gibi güzel olsun Clarisamın
Bana gelince biliyorsunuz 12 temmuzda tüp bebek için Bahçeci Kliniğinden kontrol için randevu almıştık.Ama gidemedik :) Çünkü ben zaten HAMİLEYMİŞİM!
Gecikmem olunca hemen gittim kan tahlili yaptırdım ve sonuç POZİTİFHemen yüksek riskli gebelik konusunda uzman Kent Hastanesinde Namık Demir den randevu aldık.Factör 5 taşıyıcısı olduğum için aspirini bırakıp 0,45 lik innohep iğnesine geçmemi söyledi.Her gün bacaktan,göbekten iğnemi yapıyorum.Sizlere ancak yazıyorum çünkü çok sevgili biri 6 aylık hamile arkadaşım,biri 18 yaşında oğlu olan sevgili arkadaşlarım dış gebelik olabilir hemen heveslenme diye sevincimi kursağımda bıraktılar.Çok zor bir hafta geçirdim.Beynimde yankılanıp duruyor sürekli dış gebelik .Ama çok şükür şimdilik bir sorunum yok.Haftaya salı günü tekrar randevum var umarım keseyi görüp rahatlarım.
Toanacım DenizVerdinin kızın olursa Eylül koyarsın mesajına ağlamışsın ya inan ben de burda senin mesajına çok ağladım.O kadar yürekten diledim ki eminim sen de en kısa sürede yavruna kavuşacaksın.Yeter ki hayal kurmaktan vazgeçme!
Patikler dilerim yumoşların sana sıkı sıkı tutunur.Kızını kardeşsiz bırakmazlar :)
Kangurucum senin de tedavin hayırlı olsun.Tez zamanda sen de hamile kalasın İNŞALLAH...
Tayfım ben de ZarpDeniz gibi düşünüyorum.Redüksiyon konusunda acele etme.Allah seçim yapmak zorunda bırakmasın inşallah.
Benden haberler bu kadar.Bu arada Kandiliniz kutlu olsun.Dilekleriniz,dualarınız kabul olsun.Bu gece dualarım hepimiz için.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Sağlıkla kalın...
tayf..cim nasilsin sekerim..bende iyiyim napim ayni devam ediyor yasam cok sukur..bende adet olmadim nolduysa benden akidecik birturlu olamadik havadanmi ne:44:..yoksa leylek bizedemi ugrayacak ne..dermisim insallah..
merhaba arkadaşlar sabahtan beri öyle güzel temennilerde bulunmuşsunuz ki yüce rabbim inşallah bugün her dileyenin tüm dileklerini kabul eder ... tüm arkadaşlarımın berat kandilini bende tekrar kutlarım sağlıklar dilerim... berat kandilinin bende çok farklı bir yeri vardır bundan tam 11 yıl önce berat kandilinden bir gün sonra ben babamın trafik kazası geçirdiğini öğrendim ve 2 gün sonrada kaybettim zaten ve o kandil benim onunla son görüşmem oldu . Allah bu dünyadan ayrılan tüm yakınlarımıza rahmet eylesin yattıkları yer nur olsun inşallah...
patikler rabbim yardım etsin hayırlı haberlerle dön arkadaşım sağlıklı yumoşların olsun sağlıklı embriyoya dönüşüp sana sımsıkı tutunsun inşallah....
merye selam canım meryemin durumu nasıl inşallah en kısa sürede çözersiniz
Arkadaslar Merhaba,
Tebriklerinizi mutlulukla kabul ediyoruz, cok sukur kizimiza kavustuk, darisi tum isteyenlerin basina hem de cokkkk kisa sure icerisinde...
Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Sali gunu kontrolumuzde doktorumuz cok inceledi cok da fazla konusmadi ve her gun takip edelim dedi, ertesi gun kontrole gittigimizde sizi bugun yatiriyoruz, amniyon sivisi %45'e dusmus ve cekilen 3 nst'de de bebegin kordonunun 15dk.da 4-5 kez cok riskli gorulmesi nedeniyle dogumu bugun aksam uzeri yada sabaha yapacagiz dedi, ayni gun nst'ler yenilendi ve saat
17:15'te Clarissa Ela dunyaya geldi. Ilk gun kuvezde kaldi ben hic goremedim, sadece fotolarini gordum, ertesi sabah ihlaya pihlaya esimle kuvezlerin bulundugu bolume gittik, orada cok agladim. Neyseki cok sukur dun yanimiza geldi ve tum gece O'nu izlemekten uyuyamadik! Simdi O dunyaya, biz de birbirimize alismaya calisiyoruz. Karnim halen hamile goruntusunde, cok az bir inme olmus, agrilarim hat safhada bugun de igne yapildi. Sut gelemedi diye uzuluyorduk ama bugun hemsireler pompa ile cektiler kolostrum geldi ve bebek doktoru da kuru kuru emzirmeye devam et dedi. Simdiden sol gogus ucu sanirim catladi ve cok agriyor ama emzirmek icin direnecegim. Clarissa Ela cokkk minik, 2300gr. dogdu ve 40cm.Parmaklari uzun uzun ve porselen bebek parmaklari gibi, kizim piyanist olacak diyorum!
Allah tum isteyenlere en kisa surede saglikla bebeklerine kavustursun.
Operim hepinizi...
günaydın arkadaşlar,
herkese hayırlı kandiller. herkese hayırlı beratlar diliyorum. bu gece 1 yıllık beratımız yazılıyor. Yüce Rabbim hepimize , bebişlerimize ve ailelerimize hayırlı yazılar yazsın inşallah.
Tüm evlat isteyenlere ve bizlerede sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin. bu gece bol bol dua edelim kendimize ve birbirimize
evet tayf sana demiştim .aha da burya yazıyorum peşinden geleceğim diye.eşimle strasbourga gitmiştik tam ovülasyon dönemimde ve orası leyleklerin fransada konakladıkları tek yermiş.bütün gün boyunca inan leylek peşinde koştum.çatıda bacada her yerde :) hatta bol bol fotoğraflarını çektim "bakın leyleği yakaladım" diye size göstereyim istedim :)tebrikleerrrrr....canım ne güzel bi haber buuuu ...süpperrr...neden dış gebelik olsun yahuuuu,allak allak,arkadaşların seni bence boşuna korkutmuşlar..çok çok çok sevindim,darısı patikler kangurum akidecik toana maiumut cans ve bütün tatlı kızlara olsun inşşşşaaalllaaahhhhhhhhhhhhh!!...
bak görüyo musun daha geçenlerde leylek arıyodun yakalamışsın haberin yok...allah tamamına erdirsin inşallah...kendine dikkat et yorma sakın..öpüldün...
meryecim çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.e allah tamamına eredirir inş.ama çok harika bir olay herşey yolunda olr inş.
zarpdeniz in bebişi dünyaya gelmiş demek e hoş gelmş allah analı babalı büyütsün inş.darısı tüm hamişlerin başına inş.herşey yolundadrı
günaydın arkadaşlar,
herkese hayırlı kandiller. herkese hayırlı beratlar diliyorum. bu gece 1 yıllık beratımız yazılıyor. Yüce Rabbim hepimize , bebişlerimize ve ailelerimize hayırlı yazılar yazsın inşallah.
Tüm evlat isteyenlere ve bizlerede sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin. bu gece bol bol dua edelim kendimize ve birbirimize
merhaba arkadaşlar ...
berat kandılınız kutlu olsun .. umarım bu hayırlı gün hepimize hayırlı kaderler yazsın .. kalblerımızdekı dıleklere bızi bır an once kavuştursun ...
zarpdenız .... clarıssa dunyaya merhaba demış .. allah ona ve aılesıne mutluluk ve saglık versın .. guzel bır omur nasıp etsın ... hoşgeldın guzel bebekhoşgeldın özlenen kıymetli bır o kadar da nazlı kız ....
hulyacım ... merhaba .. sana ve ardaya acıl şifalar dılıyorum .. geçmiş olsun ...
patıkler ... bugunun guzellıgı ve kutsallıgı beklenen guzel kardeş bebegı sana getirecek inşallah .. hayırlısı olsun canım ...
RİUSE........ MAAŞALLAH .... SENI VE EŞINI BUTUN KALBIMLE KUTLUYORUM ... TEBRIK EDERIM .. NE GUZEL BIR HABER ..ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ..
benım kızımın doktoru da namık demırdı ... gercekten cok ıyı bır profesor ...
denızverdı .. demek çıpı çıpı yapmaya gıdıyorsun ... oh ne guzel...
bız de hafta sonları kucuk kacamaklar yapıyoruz .. baya guzel oluyor .. mını tatıl ... 2 hafta sonra leylegı havada gorenlerden olacagız inşallah .. antalya kıbrıs izmir ....
herkese çok selammmmmm ......
Toana'cığım yumoşlarımı büyütüyorum :) Yarın toplama var, hayırlısıyla....
Evet haberlerden de izliyorum oralarda soğuklar varmış. Bir an önce normale döner inşallah...
Sağ ol canım :)
Sağ ol arkadaşım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?