Maiumut çok teşekkür ederim.Sizden de bu güzel haberi duyacağız çok inanıyorum.Siz de inanın işin en önemli kısmı bu! Allahım inşallah sonuna erdirir sizlere de nasip eder inşallah.iyi akşamlar arkadaşlar
patikler canım nasıl geçti opu seni aramış olmaları gerekir?
riuse çok güzel haber bu çoookk tebrik ederim seni ve eşini allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere olsun inşallah amin.
zarpdeniz Allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım tekrar seni ANNE olarak eşinide BABA olarak kutlarım darısı bizlere....
denizverdi süper iyi bir tatil yap bol bol dinlen kafanı temizle içindeki negatif olan herşeyi (gerçi sen de yok ama) ve çok taze ve dinlenmiş olarak kızına kavuş inşallah canım...
rieuse canım hemşerim çok tebrik ederim seni ne güzl bir duygu Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder....
merye kızına tekrar tekrar geçmiş olsun inşallah bir an önce hallolur yavrucağın şu sorunu valla bende çok çekerim kabızlık o bebeciği düşündükçe ne kadar zorlandığını ve acı çektiğini tahmin edebiliyorum ...
akideciknanne çok teşekkür ederim.ben fransadaki görevime son verdim.artık izmirdeyim.ben bişey deneyemedim valla çünkü biz eşimle birlikte yaşamıyorduk.istanbulda denemeye karar vermiştik .Allahım o kadar büyük ki ben kontrole bile gidemeden hamile kaldım.İnşallah öncelikle keseyi ve kalp atışlarını görürüz.rieuse CANIMM COK TEBRIK EDERIMMMMM COK SEVINDIMM SENDE FRANSADAYDIN DEGIL MI,ORADAMI DENEDINNNN VALLA COK SEVINDIMM CNM BENIMM BENDE DAHA HASTALANMADIM YA AYARIM BOZULDUUU SIZI COK OPUYORUM KIZLARR
yavrucum normaldir,gelir sabret..ilk aşılamada benimde adet düzenim altüst olmuştu..
canım benim doktor taaaa 6 ay önce ilk gittiğimde birsürü kan ve idrar testi yaptırıp çok sağlıklısın demişti ve ne ilk aşılamada nede tüp tedavisine başlamadan önce hiç bir test yaptırmadı,yani o rahatlık diil de galiba her doktorun kendine has bi yöntemi var...bir taraftan doktorun rahat olması benide rahatlatmıştı bence takılma hiç bunlara..hem zaten artık yarın yumoşların toplanacak ve allah kısmet ederse yaklaşık 15 gün sonra mutlu haberi duyacağız senden..doktoruna inanıyorsan sorun yok bence de karamsar hiçbirşey yok ortada...hadi bakalım az kaldı yahuuuu...ayy çok heyecanlı...
iyiyiz canım bi sorun yok..sende iyi isen herşey ne ala şeker..
teşekkür ederim canım yaa,inşallah allah en doğru yolu gösterecek...sen nasılsın doğuma ne kadar kaldı?
yavrucum okşarım göbüşümü tabii senin için ama ben senin göbüşünü okşamanı sabırsızlıkla bekliyorum..unutma bu sefer yorulmak yokkkkk,yatıp dinleneceksin bol bol söz mü?
baharnazselamlar şeker..
iyi akşamlar kızlar... herkese selam....
zarphocanın kızı clarisa dünyaya gelmişbiraz minikmiş..2 300 gr imiş.dokunmaya çekiniyormuş..haber vereyim dedim.
patiler yarın güzzel uykun olsun...hayır haberlerini alalım inşallah...
hemmen kaçtım...
kocaman sevgiler...
merhaba demek için geç bir saat ama ben henüz fırsat bulabildim nete girmeye. OOOOOOHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAŞALLAH CLARİSA ACELECİ KIZ GELMİŞ DÜNYAYA OOOOOOHHHHHHHH OOOOOHHHHHHHH SÜPPPEERRRRR!!!!!!!!!! canım zarpdeniz güle güle sağlıkla büyüt kızını küçük diye endişhe etme büyür canım senin sütünü içtikçe büyür bebeğin Allah nazarlardan saklasın sizi
patikler canım haydi bakalım hayırlı haberlerle gel canım sağlıklı yumoşların olsun ne güzel bir günde toplanacak yumoşlarım mübarek günde her şey gönlüne göre olur inşallah yüce rabbim dualarını duyar canım...
ben henüz ne var ne yok bilmiyorum ctesi kontrolümü bekliyorum hayırlısı bakalım arkadaşlar....
denizverdi canım sözünü dinledim arkadaşım aldım nar suyunu içtim bakalım inşallah faydası olur... teşekkür ederim bu arada sana
herkasa günaydın
bende hepinizin berat kandilini kuluyorum hayırlara vesile olsun.hepimizin duaları kabul olsun
patikleler şu anda muhtemelen opuya girmek üzeresin emekleirnin karşılığını bebek olarak alırsın inşallah arkadaşım
patikler opun çok rahat geçsin inşallah, yumoşların dolu dolu çıksın. bak herşeyde bir hayır var, tamda kandil gününe rastladı toplama. inşallah bu mubarek günün hürmetine yumoşlar sana bebiş olarak geri dönsünler canım.
gözü aydıngüle güle büyütsün kızını. kısa sürede kilo alıp toplanır o. önemli olan sağlıkla kucağına alması.
daha dur. hele bir 5-6 aylık ol sıcağı göreceksin de allahtan kışa gelecek. ben geçen korkunç ağustos kadar acı çektiğimi hatırlamam. bir de bizim ev en üst kat ve acaip güneş alır. deliriyordum sıcaktan. kasımda doğuma da herkes niye kazak giyiyor deliler mi ne diyerek tişört ile gitmiştim. meğer hava soğukmuş deli olan benmişim
patikler bugün opu mu? hayırlısı olsun. kaliteli yumoşların olsun ve çok iyi tutunsunlar
kizlar..merabalar hayirli cumalar..berat kandiliniz kutlu olsun rabbim her yil bu zam,anlara sevdiklerimizden sevdigimizde cikartmayi nasip etsin..bu gece edileilen butun dualariniz dualrimiz kabul olsun kizlar rabbim..bizlerde iosteyen herkesede birer bebisler nasip etsin insallahh.
.patikler insalah hersey yolunda gider arkadasim yumoslarin sana bebek olarak donerler..
zarpdenizcim .tebrikler,,rabbim anali babali buyutsun kizini..hayirl omru uzun bir evlat olsun insallahh..
vee guzel allahim cumlemize bu duyguyu tattirmayi nasip etsin rabbim mahrum etmesin bizleride insallahh...
hadi denizverdiciyim sira senin kizin gelmesinde insallah biran once hayirlisiyla gelir senin kizda..
akidecik nehaber insallah hamilesindir canim..kizlar bu gece dua edin banada edin kizlarr calisiyorum ben cunki..yinede calistigim yerdede duami edicem rabbim kabul etsin dualarimizi insallah..
merhaba arkadaşlar sabahtan beri öyle güzel temennilerde bulunmuşsunuz ki yüce rabbim inşallah bugün her dileyenin tüm dileklerini kabul eder ... tüm arkadaşlarımın berat kandilini bende tekrar kutlarım sağlıklar dilerim... berat kandilinin bende çok farklı bir yeri vardır bundan tam 11 yıl önce berat kandilinden bir gün sonra ben babamın trafik kazası geçirdiğini öğrendim ve 2 gün sonrada kaybettim zaten ve o kandil benim onunla son görüşmem oldu . Allah bu dünyadan ayrılan tüm yakınlarımıza rahmet eylesin yattıkları yer nur olsun inşallah...
patikler rabbim yardım etsin hayırlı haberlerle dön arkadaşım sağlıklı yumoşların olsun sağlıklı embriyoya dönüşüp sana sımsıkı tutunsun inşallah....
Arkadaslar Merhaba,
Tebriklerinizi mutlulukla kabul ediyoruz, cok sukur kizimiza kavustuk, darisi tum isteyenlerin basina hem de cokkkk kisa sure icerisinde...
Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Sali gunu kontrolumuzde doktorumuz cok inceledi cok da fazla konusmadi ve her gun takip edelim dedi, ertesi gun kontrole gittigimizde sizi bugun yatiriyoruz, amniyon sivisi %45'e dusmus ve cekilen 3 nst'de de bebegin kordonunun 15dk.da 4-5 kez cok riskli gorulmesi nedeniyle dogumu bugun aksam uzeri yada sabaha yapacagiz dedi, ayni gun nst'ler yenilendi ve saat
17:15'te Clarissa Ela dunyaya geldi. Ilk gun kuvezde kaldi ben hic goremedim, sadece fotolarini gordum, ertesi sabah ihlaya pihlaya esimle kuvezlerin bulundugu bolume gittik, orada cok agladim. Neyseki cok sukur dun yanimiza geldi ve tum gece O'nu izlemekten uyuyamadik! Simdi O dunyaya, biz de birbirimize alismaya calisiyoruz. Karnim halen hamile goruntusunde, cok az bir inme olmus, agrilarim hat safhada bugun de igne yapildi. Sut gelemedi diye uzuluyorduk ama bugun hemsireler pompa ile cektiler kolostrum geldi ve bebek doktoru da kuru kuru emzirmeye devam et dedi. Simdiden sol gogus ucu sanirim catladi ve cok agriyor ama emzirmek icin direnecegim. Clarissa Ela cokkk minik, 2300gr. dogdu ve 40cm.Parmaklari uzun uzun ve porselen bebek parmaklari gibi, kizim piyanist olacak diyorum!
Allah tum isteyenlere en kisa surede saglikla bebeklerine kavustursun.
Operim hepinizi...
Patiklercim, sana bol sanslar diliyorum, kaliteli olsun 1 olsun iki olsun yumurtan canim, hic sayiya takilma sakin. Umarim senin de yaniknda guzel haberlerini aliriz.
Denizverdi, mesaj ilettigin icin cok tesekkur ederim, sanirim simdi sirada Kartopu ve senin kavusma haberlerin var.
Tayf, 3 ayini doldurduktan sonra bebeklerle ilgili kararinizi vermenizi tavsiye ederim. Benim doktorum da ikizler icin bile bizim yastakiler icin cok rsikli oldugunu soyleyip durmustu zaten de 8.haftada digerini kaybetmistik. Hakkinizda hayirli bir karar olsun.
Kangurum, Toana simdiden bol sanslar.
Herkese sevgiler, cok uzun okuyamadim ama sonra heberleri yakalamaya calisirim arkadaslar.
selam güller...canlı selam tayf....
berat masjlarınızı ve özellikle de zarphocanın yazısını duygulanarak okudum...gözyaşlarımı tutamadım...allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallah....benim de müjdem geçen kandil günü gelmişti....kabul edildiğimiz..
zarphocam haberi verip acil çıkmıştım... bir kez de buradan tebrik etmiş olayım...güle güle ,güzel günlerde büyütün yavrunuzu... canım benimmm. sardım onu... öyle farzedin
patikler .....bu kandil de senin müjden olur inşallah...
toana....akide...kanguru...inşallah be güller... daha uğraşmazsınız inşallah kızlar...o kadar uğraşının maddi manevi özellikle manevi ne zor olduğunu 8 kere deneyen biri olarak çokk iyi bilirim..benim de olıyor ya herkesin olsun istiyorum...kimselere kapılar kapanmasın istiyorum..
tayf...innşallah sağlıkla tamamlarsın üçlü bebeğini... onların ve senin sağlığına bir zarar gelmeden...nasipte yoksa eğer allah zaten kararlıyacaktır... gelen sağlıkla gelsin..ömürle gelsin...
nisa.....inşallah sen de çokkkk yakın bir zamanda artık ben de başlıyorumun müjdesini verirsin güzelim...
kartopu.... hayırla gelsin oğlun hayırlı evlat olsun...allah hepimize hayırlı yazılar yazsın...evlatlarımızı sağlkla büyütmeyi nasip etmesin...allah mahcup etmesin
deniz, alabama ,canshoca ,erye...unuttuğum var mı... onlar...sümüklüböcek size de sevgilerini gönderir...hayin ikon...çıkmıyor işte..
herke çokkkk selammm...öpüyom nanaktan.öpüyom nanaktan öpüyom nanaktan.. papatya papatya papatya papatya papatya papatya.........
not.....
dünkü sepette boş yok dedim ya... meğer kendime de çekmişim güzel bir dilek... tatil telifi aldım...bu akşam 1 haftalığına kaçıyorum istanbuldan...işler azalmıştı zaten... amaaaann... gelince daha bir zevkle yaparım ... bu sene son kez çocuksuz tatilim olsun inşallah....allahımmmm....sizede sizede......
ZarpDeniz cim Allah güzel kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bahtı da kendi gibi güzel olsun Clarisamın
Bana gelince biliyorsunuz 12 temmuzda tüp bebek için Bahçeci Kliniğinden kontrol için randevu almıştık.Ama gidemedik :) Çünkü ben zaten HAMİLEYMİŞİM!
Gecikmem olunca hemen gittim kan tahlili yaptırdım ve sonuç POZİTİFHemen yüksek riskli gebelik konusunda uzman Kent Hastanesinde Namık Demir den randevu aldık.Factör 5 taşıyıcısı olduğum için aspirini bırakıp 0,45 lik innohep iğnesine geçmemi söyledi.Her gün bacaktan,göbekten iğnemi yapıyorum.Sizlere ancak yazıyorum çünkü çok sevgili biri 6 aylık hamile arkadaşım,biri 18 yaşında oğlu olan sevgili arkadaşlarım dış gebelik olabilir hemen heveslenme diye sevincimi kursağımda bıraktılar.Çok zor bir hafta geçirdim.Beynimde yankılanıp duruyor sürekli dış gebelik .Ama çok şükür şimdilik bir sorunum yok.Haftaya salı günü tekrar randevum var umarım keseyi görüp rahatlarım.
Toanacım DenizVerdinin kızın olursa Eylül koyarsın mesajına ağlamışsın ya inan ben de burda senin mesajına çok ağladım.O kadar yürekten diledim ki eminim sen de en kısa sürede yavruna kavuşacaksın.Yeter ki hayal kurmaktan vazgeçme!
Patikler dilerim yumoşların sana sıkı sıkı tutunur.Kızını kardeşsiz bırakmazlar :)
Kangurucum senin de tedavin hayırlı olsun.Tez zamanda sen de hamile kalasın İNŞALLAH...
Tayfım ben de ZarpDeniz gibi düşünüyorum.Redüksiyon konusunda acele etme.Allah seçim yapmak zorunda bırakmasın inşallah.
Benden haberler bu kadar.Bu arada Kandiliniz kutlu olsun.Dilekleriniz,dualarınız kabul olsun.Bu gece dualarım hepimiz için.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Sağlıkla kalın...
merhaba arkadaşlar ...
berat kandılınız kutlu olsun .. umarım bu hayırlı gün hepimize hayırlı kaderler yazsın .. kalblerımızdekı dıleklere bızi bır an once kavuştursun ...
zarpdenız .... clarıssa dunyaya merhaba demış .. allah ona ve aılesıne mutluluk ve saglık versın .. guzel bır omur nasıp etsın ... hoşgeldın guzel bebekhoşgeldın özlenen kıymetli bır o kadar da nazlı kız ....
hulyacım ... merhaba .. sana ve ardaya acıl şifalar dılıyorum .. geçmiş olsun ...
patıkler ... bugunun guzellıgı ve kutsallıgı beklenen guzel kardeş bebegı sana getirecek inşallah .. hayırlısı olsun canım ...
RİUSE........ MAAŞALLAH .... SENI VE EŞINI BUTUN KALBIMLE KUTLUYORUM ... TEBRIK EDERIM .. NE GUZEL BIR HABER ..ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ..
benım kızımın doktoru da namık demırdı ... gercekten cok ıyı bır profesor ...
denızverdı .. demek çıpı çıpı yapmaya gıdıyorsun ... oh ne guzel...
bız de hafta sonları kucuk kacamaklar yapıyoruz .. baya guzel oluyor .. mını tatıl ... 2 hafta sonra leylegı havada gorenlerden olacagız inşallah .. antalya kıbrıs izmir ....
herkese çok selammmmmm ......
inş. senin için en güzeli gerçekleşir kızına kardeş gelir sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde kendini hiç sıkma sakin ol diyecem ama sen bugun opu dasın ve zaten biliyrsn ne yapman gerektiğini
iyi akşamlar arkadaşlar
patikler canım nasıl geçti opu seni aramış olmaları gerekir?
riuse çok güzel haber bu çoookk tebrik ederim seni ve eşini allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere olsun inşallah amin.
selam
Zarpdeniz canım haberini okudum çok sevindim.Gözünüzaydın eşini ve seni tebrik ederim. Clarisamıza Maşallah Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin. Kilosunu düşünme canım hemencecik toparlanır, kilo alır süslün. Sen sık sık emzirmeye devam et.
RieuseAllah tamamına erdirsin İnşallah herşey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın.
Denizverdi tatile hımm. İyi tatiller. Bu kadar yoğun ve yorgun süreçten sonra iyi olcak, kızgın kumlar, serin sular :)
Patikler nasıl geçti, ne durumdalar?
Kangurum nasıl gidiyor tedavin?
Merye kızın inşallah şu sorundan en kısa zamanda kurtulur. Enesinkide düzene girmedi canım ya ıkınmaları bitmedi
Herada sen nerelerdesin? Süslün nasıl?
Kangurum babanın mekanı cennet olsun.
bu hafta sanırım bizde tatile çıkıyoruz.
patikler canım nasılsın nasıl geçti opu bir sorun yoktur umarım
patikler hadi hayırlısı olsun inşallah...bence herşey yolundadır ve olucak bu iş mutlaka,çok inanıyorum buna...
baharnaz iyi tatiller canım..
maiumut online sın selamlar hayatım...
iyi pazarlar güzel tatlı hoş hanımlar...
patikler hadi hayırlısı olsun inşallah...bence herşey yolundadır ve olucak bu iş mutlaka,çok inanıyorum buna...
baharnaz iyi tatiller canım..
maiumut online sın selamlar hayatım...
iyi pazarlar güzel tatlı hoş hanımlar...
patikler canım açıksın merhaba
bu güb pek sessiz burası..
İyi akşamlar kızlar,
Bu sabah 11 gibi aradılar, yarın transfere bekliyorlar. 13:30 gibi olacakmış transfer. Yumurta toplama gününü sayarsak 4. gün transfer olacak. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Hayırlısı inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?