38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iyi akşamlar arkadaşlar

patikler canım nasıl geçti opu seni aramış olmaları gerekir?

riuse çok güzel haber bu çoookk tebrik ederim seni ve eşini allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere olsun inşallah amin.

zarpdeniz Allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım tekrar seni ANNE olarak eşinide BABA olarak kutlarım darısı bizlere....
denizverdi süper iyi bir tatil yap bol bol dinlen kafanı temizle içindeki negatif olan herşeyi (gerçi sen de yok ama) ve çok taze ve dinlenmiş olarak kızına kavuş inşallah canım...
rieuse canım hemşerim çok tebrik ederim seni ne güzl bir duygu Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder....
merye kızına tekrar tekrar geçmiş olsun inşallah bir an önce hallolur yavrucağın şu sorunu valla bende çok çekerim kabızlık o bebeciği düşündükçe ne kadar zorlandığını ve acı çektiğini tahmin edebiliyorum ...

rieuse CANIMM COK TEBRIK EDERIMMMMM COK SEVINDIMM SENDE FRANSADAYDIN DEGIL MI,ORADAMI DENEDINNNN VALLA COK SEVINDIMM CNM BENIMM BENDE DAHA HASTALANMADIM YA AYARIM BOZULDUUU SIZI COK OPUYORUM KIZLARR

Maiumut çok teşekkür ederim.Sizden de bu güzel haberi duyacağız çok inanıyorum.Siz de inanın işin en önemli kısmı bu! Allahım inşallah sonuna erdirir sizlere de nasip eder inşallah.

kangurum,hemşerim canım benimmmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah hepimize yaşatacak bu güzel duyguyu inanıyorum.Hadi peşimden gelesin inşallah
rieuse CANIMM COK TEBRIK EDERIMMMMM COK SEVINDIMM SENDE FRANSADAYDIN DEGIL MI,ORADAMI DENEDINNNN VALLA COK SEVINDIMM CNM BENIMM BENDE DAHA HASTALANMADIM YA AYARIM BOZULDUUU SIZI COK OPUYORUM KIZLARR
akideciknanne çok teşekkür ederim.ben fransadaki görevime son verdim.artık izmirdeyim.ben bişey deneyemedim valla çünkü biz eşimle birlikte yaşamıyorduk.istanbulda denemeye karar vermiştik .Allahım o kadar büyük ki ben kontrole bile gidemeden hamile kaldım.İnşallah öncelikle keseyi ve kalp atışlarını görürüz.
Sakın ümidini yitirme.Belki sen de hamilesindir ne duruyorsun test yapsana! Hadi güzel haberi ver bize ...

gunaydin kizlarrr....hersey gonlunuzde olsun iyi hafta sonlari..

meryecim sagol dualarin icin her duan icin amiin arkadasim ..rabbim bizlerinde yuzumuzu guldursun ..leylek gelsin gari bizede ugrasin gari diyorum hayirlisiyla..seninde yavrunu sana bagislasin tatlim benim..

tayfim insallah..canim sende sagol dularin icin amin tatlim amin insalah rabbim bizleride yormadan versin bebislerimizi mucizelerimizi insallah sekercim sagoll..

selam

Zarpdeniz canım haberini okudum çok sevindim. Gözünüzaydın eşini ve seni tebrik ederim. Clarisamıza Maşallah Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin. Kilosunu düşünme canım hemencecik toparlanır, kilo alır süslün. Sen sık sık emzirmeye devam et.

RieuseAllah tamamına erdirsin İnşallah herşey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın.

Denizverdi tatile hımm. İyi tatiller. Bu kadar yoğun ve yorgun süreçten sonra iyi olcak, kızgın kumlar, serin sular :)

Patikler nasıl geçti, ne durumdalar?

Kangurum nasıl gidiyor tedavin?

Merye kızın inşallah şu sorundan en kısa zamanda kurtulur. Enesinkide düzene girmedi canım ya ıkınmaları bitmedi

Herada sen nerelerdesin? Süslün nasıl?

Kangurum babanın mekanı cennet olsun.

bu hafta sanırım bizde tatile çıkıyoruz.

merhaba arkadaşlar ben iyiyim tedavim bilmiyorum bu sefer biraz yavaş gelişiyor yumurtalar herhalde uzun sürecek iğne faslı gibi geliyor bana bakalım kısmet ne diyeyim...
rieuse çok teşekkür ederim arkadaşım güzel temennilerin için inşallah peşinden geliyorum bekle beniiiii
baharnaz canım teşekkür ederim Allah hepimizin vefat eden yakınlarının mekanını cennet eylesin inşallah...
ben dediğim gibi yumurtalarım yavaş gelişecek herhalde bekliyorum daha büyüyen tek bir yumurtam bile yok çok endişhe ediyorum ama dediğim gibi kısmetten ötesi olmuyor... ne güzel tatile gideceksiniz demek ohhh ohhh maşallah enes can bey tatilde hhıııııııı

Kızlar merhaba, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Eksik olmayın, çok mutlu ettiniz beni sormanızla...
Evet cuma OPU oldu. Saat 09:30 gibi içeri aldılar beni. Benden hemen sonra girecek olan ve benim yanımda bekleyen gencecik bir bayan vardı. Çok korkuyordu. Biraz rahatlaması için moral verdim ona. Eee ne de olsa ben tecrübeliyim artık. :) Ya da ben de mi bir anormallik var bilmiyorum. Hiç heyecanlı olmuyorum, sadece bir merak oluyor. Neyse kızcağızın yaşını sordum henüz 26 yaşında. Nedensizmiş. Eşinde de kendinde de sorun yok. Sonra ona bu kadar erkenden bu işlemi yapmasının çok akıllıca olduğunu söyledim. Kendimi düşündüm de 24 yaşında evlendim, taa 32 yaşında ilk tüp denememi yaptım. Paramızda yok değildi ki, erteleyip durduk işte. Sonra da bu zamanlara kalıyorsun ne yazık ki ... Sakın dedim ona eğer tutarsa bundan sonraki için çok bekleme. Abla abla diye konuştu hep benimle. Canım benim...
Neyse kızlar OPU'dan çıktım. Ödemeleri yaptık, hemşire kullanmam gereken ilaçlarımı yazdı. Doktorla hiç konuşmadım kaç tane yumurta çıktı diye. Tam sorayım derken eşim, boşveeer kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız zaten dedi. Bu nedenle sormadım bende. Ama bugün telefon gelir diye bekledim. Çünkü bundan öncekilerde hep 2. gün telefon ediliyordu, yumurtaların durumu hakkında. Tüm gün telefon gelmedi. Şimdi telefonun gelmemesi, iyiye mi işaret yoksa kötüye mi? Hiç bilmiyorum valla. Gerçi eğer bölünme olmasaydı bana bilgi vermek için mutlaka ararlardı diye düşünüyorum. İşte böyle arkadaşlar. Ne gelen var ne giden, yarın da pazar (şu an cumartesi gecesi) bakalım ne olacak?

Evet bizim doktorlar birbirine benziyor anlaşılan :)

Sağ ol canımmm:)

Evet güzel bir günde toplandı, şükür... Sağ ol canım:)

İnşallah arkadaşım:)

İnşallah canım, çok sağ ol :)

Sağol Deniz'ciğim :)

Teşekkür ederim arkadaşım :)

Canım çok sağ ol ve baban nur içinde yatsın inşallah...

Zarp'cığıııımmmmbu ne kadar güzl bir haber böyle. Nasıl sevindim anlatamam. Demek güzeller güzeli kızın artık dünyaya geldi ha. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı, sıhhatli ve herzaman mutlu bir dünyası olsun... Ne güzelde büyüyüp arayı kapatacak inşallah. Canım benim seni de eşini de tekrar tekrar tebrik ediyorum :):):)

Amin canım :)

Sağ ol canım. Bu arada güzel güzel tatiller sana. Şimdi biraz kafayı dinle, miniğin gelince zor fırsat bulacaksın çünkü :)

Öncelikle tebrik edrim canım. Çok güzel bir haber bu. İnşallah allah tamamını sağlıklı sıhhatli bir şekilde erdirir.
Bu arada temennin için sağ ol arkadaşım :)

Cans çok teşekkür ederim canım :) Senin prensesin nasıl?

inş. senin için en güzeli gerçekleşir kızına kardeş gelir sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde kendini hiç sıkma sakin ol diyecem ama sen bugun opu dasın ve zaten biliyrsn ne yapman gerektiğini

Teşekkür ederim Merye'ciğim. Senin minik de inşallah daha iyiye gidiyordur. Allahım hepsini korusun...

Mai'ciğim maalesef aramadılar. Bakalım yarın ne olacak?

Baharnaz'cığım ben de bilmiyorum hayatım, bakalım yarın ne olacak ?

Sana şimdiden iyi tatiller canım. Bol bol dinlen, tadını çıkart... :)

patikler canım nasılsın nasıl geçti opu bir sorun yoktur umarım

Yukarıda yazdığım gibi canım. Bakalım yarın ola hayrola :)

Hepinize iyi gecelerrrrrr:):):)

Son düzenleme:
patikler hadi hayırlısı olsun inşallah...bence herşey yolundadır ve olucak bu iş mutlaka,çok inanıyorum buna...

baharnaz iyi tatiller canım..

maiumut online sın selamlar hayatım...

iyi pazarlar güzel tatlı hoş hanımlar...

selamlar tatlım yeni gördüm.sıcaklardan kendini sakın kendini olurmu.

İnşallah içine doğduğu gibi olur canım benim.

patikler canım açıksın merhaba

bu güb pek sessiz burası..

Evet canım açıktım amasenin yazını görmedim. Nasılsın canım? Evet hakikaten pek sessiz burası...

İyi akşamlar kızlar,

Bu sabah 11 gibi aradılar, yarın transfere bekliyorlar. 13:30 gibi olacakmış transfer. Yumurta toplama gününü sayarsak 4. gün transfer olacak. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Hayırlısı inşallah....

hayırlısı. dediğin gibi ilk demede olunca insan nasıl olsa yine hemen olur diye düşünüyor. inşallah bu kez kızına kardeş hazırlanmış yarın annesine kavuşmayı bekliyordur

batu öldürüyor. yine katı yemek yemiyor. sanırım üst dişler de yolda. hem sıcaktan hem de geliyorsa dişlerden rahat uyuyamıyor da. gündüz saniye durmuyor. yarım saat bir de uzun 2 saat gibi uyuyor. onun dışında hep hareket hep hareket. iyice hızlı emeklemeye başladı. arada hernekadar yavaş yuvarlanmayı öğrendiyse de hızlıca düşüp başını vurup ağlıyor. her saniye yetişemiyorsun. bugün park yatağına tutunup ayağa da kalktı ama hemen yuvarlandı. 1-2 haftaya sıralamaya da başlar herhalde. halam yazlığa döndü. otobüste batu kadar bir bebek varmış. bütün gece uyumuş. molada ışıklar yanınca falan da uyanmıyormuş. arkadaşım aradı. arkadaşının benimle bir bebeği olmuştu. birbirimize alıştık diyormuş. bebek sakinmiş. emeklemiyormuş. bıraktığın yerde kalıyormuş. :26 nasıl bebekse öyle :44:batu küçükken de hareketliydi. hiç oturtmuyordu hep kucak diyordu. şimdi de peşinde koşturuyor iyice delirdi. iyi yanı hiç ağlak bir bebek olmadı. alerjiden uyuyamadığı geceler dışında hemen hiç ağlamadı. tabii acıktım ve uykum geldi ağlamalarını mızıldanmalarını yapıyor ama çok az. millet öyle 1 saat 3 saat ağlayan bebeklerden bahsediyor. batu hiç öyle olmadı şeytan kadar hareketli melek gibi uysal oğlum nasıl oluyorsa o öyle :86:batu uyudu ben de yatıyım nasılsa birazdan kalkarız:87:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…