38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güle güle ve sağlıkla büyütün Clarissa Eda'nızı. Bahtı açık ömrü uzun olsun. ve biran önce kocaman bir bebiş olsun inşallah.

Son düzenleme:

iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz denizverdi.. sanada güzel tailler, keyfini çıkart tatilin,gelince hazırlıklara devam.

çok sevindim canım. Allah tamamını erdirsin ve nazarlardan saklasınhayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. ne güzel sırayla veriyoruz hamile haberimzi burada. darısı tüm bekleyen arkadaşlara. kimse umudunu yitirmesin ve devamlı olumlu düşünün arkadaşlar. sonrasında sırayla doğum haberlerimizide paylaşacağız burada hayırlısı ile.

hadi bakalım hayırlısı olsun,Allah yolunu açık etsin. kap gel bebişini bugün sıkı sıkı sarılın birbirinize ve bırakmayın olurmu.

güzel bir tarnsfer olması dileğiyle

arkadaşlar bu arada hepinize günaydın, güzel haberleri görünce direk konuya girdim.

herkese sağlıklı,mutlu ve güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum

canım şu anda heyecanla transfer saatini bekliyosundur sanırım..allahım inşallah dualarımızı duyacak ve 12 gün sonra mutlu haberinle havalara uçacağız buralarda hep beraber...hadi bakalım en hayırlısı en sağlıklısı seninle olsun bundan böyle...

maşallah batu'ya maşallah inşallah hep böyle olur canım...ağlayan ve yemek yemeyen çocuk çok zorrrr,abimin küçük kızı öyle,saatlerce nedensiz yere ağlar,yemez,uyumaz...ayy çok zor valla,allahım hep dedim benim çocuğum böyle olmasın ama inşallah büyük konuşmamışımdır...

selam kızlar fazla kalamayacağım Mert heran uyanabilir. evde çok işim var. biz çarşamba akşamı ani bir kararla görümcemi de alarak kıbrısa tatile gittik pazar akşamı döndük biliyosunuz bodrum tatili yarım kalmıştı. iyi ki de gitmişiz Mert bol bol denize girdi tam dişine göreydi su sıcaktı ve hiç itiraz etmedi yavrum. bizim oğlan daha 8 aylık olmadan 6 defa uçağa bindi leyleği havada görenlerden yani. ordayken saolsun zarpcım beni de haberdar etti clarissa ya kavuşmuş şimdide inşallah mutlu mesut gelişini sindiriyorlardır ve mutlulukları hep daim olur inşallah. burdad ayrıca kutluyorum allah analı babalı sağlıkla büyütmelerini kısmet etsin inşallah.

patikler canım bugün transferin olmuş sanırım hadi hayırlısı kuzu yada kuzucukların inşallah seninle kalırlar sen de bize o güzel haberi hayırlısıyla verirsin. bol bol dinlen emi ananas ye kabak çekirdeği ay çekirdei çıtlat. güzel haberlerini bekliyorum canım.

riuese canım sende mis kokuluna hamileymişsin çoooook sevindim tebrik ederim canım. ayak bastın ülken uğurlu geldi sana. inşallah allah tamamına erdirsin.

denizverdi tatile gitmiş iyi tatiller olsuncanım.

herkesi ayrı ayrı öpüyorum kızlar

riuese ben seni tebrik ettim mi? hep önce okuyup yazamadığımdan aklımdan şunları yazayım diye geçirdiğimden yazmışım gibi geliyor. dönüp çok arayıp bakamıyorum da. yazmadıysam özür. yazıp unuttuysam da. az uyumaktan beyin diye bişi kalmadı

Kızlar merhaba, yine hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, beni mesajlarınızla yalnız bırakmadınız.

Dün saat 14:00 gibi içeri aldılar beni. Giyinirken benim doktoruma transfer yaptıracak olan 3 kişi daha vardı. Nazi kampı gibi hepimiz bir arada soyunup önlükleri giydik. Birinin 3. , birinin 4. birinin ise 5. denemesiymiş. Henüz hiçbirininki şimdiye dek tutmamış. O anda allaha binlerce kez şükrettim. 5. denemsi olan kadından tam 40 tane yumurta elde etmişler, duyunca feleğim şaştı valla. Benimse sadece 2 tane. Gerçi bu işler yumurta sayısına bakmıyor bunu hepimiz biliyoruz. Önemli olan yaşamaya devam etmeleri. Nitekim de şimdiye kadar tutmamasının sebebi de buymuş. Hep çok yumurtası oluyormuş ama ömürleri kısa oluyormuş. Neyse içeri hemşire girdi ve aranızda en sıkışık kim diye sordu tabi uyanık ben hemen ben en sıkışığıyım dedim. Gerçekten de feciydim. Hemen beni aldılar. Embriyolog geldi ve şu an 2 tane transfer edilecek, bir tane de gelişimini izlediğimiz var, gelişmesi iyi devam ederse onu donduracağız dedi. Ah canııım :) bundan hiç haberim yoktu, sonradan çıkmış valla :) Neyse transfere başlamadan korkarak doktoruma transfer ettikleri yumurtanın kalitesini sordum. ''çok iyi'' dedi. Çok mutlu oldum tabi. Transfer sonrasında ''ben ait olduğu yere güzelce yerleştirdim bundan sonrası allaha ve şansa kalmış'' dedi. Bir yandan ümitlendim, bir yandan içeridekileri dinleyince hiç ümitlenme dedim. Ne bileyim karışık duygular işte. Sanırım en iyisi yine de fazal ümitlenmemek. Bakalım Alman Hastanesinin laboratuvarı çok iyi olduğu için belki bundan önceki yaptırdığım yere nazaran başarı oranı daha yüksek olabilir. Bakalım hayırlısı be kızlar...

Bu arada birkaç kez tüp denemsi yaptırmama rağmen yine de transfer sonrası neler yapmam gerektiği konusunda önerilerinizi bekliyorum...

Hepinizi sımsıkı sarıyorum .....

patikler..canim hayirli olsun transferin gayet iyi sekerim ikitane 1 tanede dondururlar insallahh..simdi senin yazdiklarini okudukca ben geldim aklima nediyim canim ya rabbim emeyini bos etmesin emeyimizi bos etmesin..dualarim bu yola bas koymus biz savascilara gitsin insallah kucaklari bos boynu bukuk lere gitsin biran once hepimizin kucaklarimizi doldursun senin bebislerin sana siki siki sarilsin insallahh..canim ben transferden sonra hep yatmistim hic disari cikmadim ama iyi olmuyo bunu bil ilk iki uc gun yat sonrada normal hayatina don derim valla hareketli olmak daha iyi gelir bence cunki bu defa oyle yapicam..rabbim buyuk yatsan da yatmasanda tutacagi varsa tutar insallahh ahh birde yasimiz biraz daha citir olsaydi iyi olurdu ma bu benim sansim olsa gerek isteklerime gec ulasiyorum..haa birde int arastirdim hindistanda tutturma sansina yuzde 87 veriyi kesin hamilelik oluyormus..inanirmisin hindistene dr meil attik onun bir yontemi varmis dunyada 1 2 yerde varmis o yontem.cerrah rahimin icine yerlestiriyomuus emriyo yu..100 metre sicrasan bile birsey olmuyormus bizdemi gitsek diye dusunmuyor deyilim valla

hayırlı uğurlu olsun canım...inşallah ikisi birden sımsıkı tutunacak sana...karışık duyguları bir kenara bırakalım ve olacak diye düşünelim..ümit etmek kötü bişey diil ki..ben inanıyor ve embryolarına güveniyorum,şimdiden oldu gözüyle bakmak hoşuma gidiyor..bu arada transfer yaşamak kısmet olmadı ama aşılamamdan sonra kendimi hiç birşey için yormadım bol bol uzandım dinlendim..bir hafta boyunca böyle devam ettim...sonrası malum hemen iş gezisine çıktım,araba kullandım,çalıştım,ayakta durdum iş nedeniyle,yoruldum ama ilk bir hafta kaşık bile kaldırmamıştım...dinlen sende,sakın uzanma raflara filan,ani hareketler yapma,ağır asla kaldırma,beslenmene dikkat et,bol su ve sıvı tüket,sırt üstü pek yatmamaya çalış,ilaçlarını düzenli kullan...bunları zaten biliyosun sen,denizbulut en güzelini söyler zaten sana..hadi bakalım inşallah ağustos 1 gibi çok sevineceğiz çokkk...ama bişey diyeyim mi ben ve reiuse den sonra bu zincir bozulmayacak,senin kangurumun haberleri çok yakınımızda...

Sağ ol canım. Evet haklısın allah inşallah sana ve çocuğu olmayan tüm kadınlara bu duyguyu tattırsın inşallah. Hindistan meselesi ilginçmiş. Eğer kaderinizde varsa oraya gitmek zaten gidersiniz. Herşeyden önce hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım...
Ay çok heyecanlı bir süreç bu değil mi Toana? Ama ben bu süreci seviyorum biliyor musun? Çünkü hamile olabilirsin de olmayabilirsin de. Ama sonuçta eğer negatif bir cevap alacak olsan da bekleme sürecinde bunu bilmediğin için hamile olma olasılığını düşünmek bile güzel :)

Canım ne güzel de iç açıcı şeyler yazmışsın. Çok teşekkür ederim. Dediklerine dikkat edeceğim. Neden sırt üstü pek yatmamaya çalış dedin?
Bakalım tayf'cığım neler yaşayacağız? Sen nasılsın bu arada, hafif kanamalar devam ediyor mu?

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim biraz yoğunum o yüzden pek giremiyorum nete.
patikler haydi canım hayırlısı olsun transferin olmuş allah iyi haberler almayı nasip eder inşallah darısı başıma bakalım...
akidecik valla gelmedi gelmedi diyorsun varsa bir hikmeti çoktan çıkardı testte ben olsam çoktan yaptırır rahatlardım canım haydi senin de güzel haberlerini alırız inşallah...

tayf transfer sonrası yapılması gerekenleri yazmışsın ben hep sırt üstü yattım yatmamak mı gerekiyor yani:44: nasıl yatmak lazım ? ben transfer sonrası hep sırtüstü yatırdıkları için evdede gece ve gündüz hep sırtüstü yatıyordum yanlışmı yaptım??
patikler canım bol bol dinlen sebze ağırlıklı beslen kabız olmamaya ve gaz olmamasına dikkat et canım ...ben kabakçekirdeği ve ananasın iyi geldiğini duymuştum bilmiyorum arkadaşlar ne der eğer onlarda onaylarsa ben transferden sonra her gün yemeyi düşünüyorum. bol sıvı al canım hem bağırsak hareketlerini hızlandırır hemde ilaçların yan etkisini giderir. evde yavaş yavaş dolaş ama kendini yorma bir sitede okumuştum rahime kan gitmesine yardımcı olurmuş...aklıma gelen başka bir şey olursa yazarım sende kendine bebeklerine iyi bak iyi haberlerinizi bekliyoruz ...

Önerilerin için sağ ol arkadaşım. Sen ne durumdasın, yumurtalar ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…