selam kızlar heradayı aradım ne zamandır konuşmamıştık. işini bigün işe giderek bi gün patronu eve gelerek ve telefonla halletmeye çalıştığını ve miskokulusu ile ilgilendiği için yoğunluktan topiğe gelemiyormuş. en kısa zamanda gelecekmiş. ama ben haberleri verdim. zarpı sordu doğumu söyledim çok sevindi özellikle çok selam söyledi ve hayırlı dileklerini iletmemi rica etti. başka haber var mı dedi bende kangurumu patikleri ve riuse yi söyledim. hepinize çok sevindi ve sizlere de riuise ye tebriklerini iletti. patiklerin inşallah transferi hayırlısıyla tutar hamile haberini alırız kangurum için de güzel sonuçlar olsun dedi. valla tayf seni biliyordur diye söylemedim biliyordu değil mi? bilmiyorsa seni de eklerim konuşunca.sen eskidin artık hehheh. kısacası herkese çok selam söyledi. haa bi de denizverdinin sıra nosunu söyledim ona da çok sevindi.
patikler canım ben ananas ve çekirdek demiştim ama bide ekliyorum bol dua et. her hareketini ay yürüyüşü şeklinde sakin sakin yap acele etme. sırt üstü yatmada çok sorun yoktur heralde yani yatın uzanın ama arada bebişlere kan akışını sağlamak için kalkıp yürümeyi de ihmal etmeyin. çok uzun yatışlarda beslenmesi için hareket de etmek gerekiyor. bu tüm hamilelik boyunca geçerli. yolculuklarda da bilirsinizi bir kaç saatte bir mutlaka mola verip yürümek lazım.
patikler,alabama,denizbulut,herada hepinize binlerce teşekkürler desteğiniz için.Bugün ilk muayenemizi olduk kesemizi gördük çok şükür.5 haftalıkmış benim miniğim15 gün sonra kalp atışı için randevum var tekrar.Ama doktorum çok pozitif beni inanılmaz rahatlattı. Bir haftadır her karın ağrısını dış gebelik gibi yorumlayıp acayip stres olmuştum.Neyse bu günler de geçecek güzel günler de göreceğiz inşallah !
Patikler bu topic inanılmaz uğurluymuş sana da bekleyen tüm arkadaşlarıma da şans getirecek yürekten inanıyorum.Güzel haberlerini merakla bekliyoruz.
akideciknane dilerim bu bekleyişin pozitif olarak sonuçlanır biz de burada derin bir oh!!!!!!!!! çekeriz.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.İyi ki varsınız
patikler aman kendini eve kapama. ağır ağır her işini yap. olacak olan oluyor merak etme.
alabama herada dan haber getirmişsin. iyiymiş. sevindim. inşallah yeni resimlerle birlikte kendisi de gelir. senin 2 tatil de iyi geçmiş. biz de haftaya cuma batu ile yazlığa uçacağız inşallah. arabayı halen düşünüyorum ama batu ile 8 saat gündüz veya gece yolculuğunu göze alamıyorum.
rieuse herşey yolunda gidiyor. inşallah bebeğin sağlıkla gelişecek. uykusuz gecelerde sıra sana da gelecek. biz sıramızı savmış olacağız :124:
maiumut evet uğurlu topik burası. sabredenler eninde sonunda anne oldu
akideciknane güzel gelişsin dr görüşmen hayırlı haberler al inşallah
patikler aman kendini eve kapama. ağır ağır her işini yap. olacak olan oluyor merak etme.
alabama herada dan haber getirmişsin. iyiymiş. sevindim. inşallah yeni resimlerle birlikte kendisi de gelir. senin 2 tatil de iyi geçmiş. biz de haftaya cuma batu ile yazlığa uçacağız inşallah. arabayı halen düşünüyorum ama batu ile 8 saat gündüz veya gece yolculuğunu göze alamıyorum.
rieuse herşey yolunda gidiyor. inşallah bebeğin sağlıkla gelişecek. uykusuz gecelerde sıra sana da gelecek. biz sıramızı savmış olacağız :124:
maiumut evet uğurlu topik burası. sabredenler eninde sonunda anne oldu
akideciknane güzel gelişsin dr görüşmen hayırlı haberler al inşallah
merhaba arkadaşlar nasılsınız bende haberler iyi değil tedavim iptal edildi. geçen ay kullandığım doğum kontrol ilacı herhalde fazla baskıladı yumurtalar büyümedi. 1 tanesi 12mm diğerleri 5-6 civarı geziyor drum da uzun süre ilaç kullanmanın iyi olmadığını söyledi bakalım önümüzdeki aya kaldık ne yapalım....
gunaydin kizlarrr..
kangurum..saglik olsun canim her sabirda bir hayir vardir ..bu defa olmazsa birdahakine yumoslarin cok cok olsun sana bebek olsunlar sekercim allah buyuk..
patikler..senden nehaber tatlis..nasil gidiyor insallah bebislerin sana tutunmusturrabbim buyuk ..allah emeklerimizi bos etmesin canim benim..
maiumutcum..insallah canim duana am in diyorum..sende bende isteyen butun arkadaslarimiz istediyimiz muradimiza kavusacagiz burada insallahh..
deniz bulutcum..senden nehaber tatlim oglusun nasil umarim iyidir yerime op nanaklarindan..
tayfcim ..sen nasilsin seker..bebisler nasil kanamalarin hala devam ediyormu..insallah senle problemsiz bir sekilde kalirlar ..kucagina alicagin gunlerde gelir insallah tatlisim..:79:
akidecik .senden nehaber canim..insallah hersey yolundadir ..adet oldunmu ki..hayirlisi olsun tatlimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?