38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlar heradayı aradım ne zamandır konuşmamıştık. işini bigün işe giderek bi gün patronu eve gelerek ve telefonla halletmeye çalıştığını ve miskokulusu ile ilgilendiği için yoğunluktan topiğe gelemiyormuş. en kısa zamanda gelecekmiş. ama ben haberleri verdim. zarpı sordu doğumu söyledim çok sevindi özellikle çok selam söyledi ve hayırlı dileklerini iletmemi rica etti. başka haber var mı dedi bende kangurumu patikleri ve riuse yi söyledim. hepinize çok sevindi ve sizlere de riuise ye tebriklerini iletti. patiklerin inşallah transferi hayırlısıyla tutar hamile haberini alırız kangurum için de güzel sonuçlar olsun dedi. valla tayf seni biliyordur diye söylemedim biliyordu değil mi? bilmiyorsa seni de eklerim konuşunca.sen eskidin artık hehheh. kısacası herkese çok selam söyledi. haa bi de denizverdinin sıra nosunu söyledim ona da çok sevindi.

patikler canım ben ananas ve çekirdek demiştim ama bide ekliyorum bol dua et. her hareketini ay yürüyüşü şeklinde sakin sakin yap acele etme. sırt üstü yatmada çok sorun yoktur heralde yani yatın uzanın ama arada bebişlere kan akışını sağlamak için kalkıp yürümeyi de ihmal etmeyin. çok uzun yatışlarda beslenmesi için hareket de etmek gerekiyor. bu tüm hamilelik boyunca geçerli. yolculuklarda da bilirsinizi bir kaç saatte bir mutlaka mola verip yürümek lazım.

Kizlarrrr bende yapmak istiyorum ama nedense bekle diyor icimden bir ses bakalim yarin jinekologa gidicez belki ondan sonra birde agrilarim var ama gelen giden yok.transfer olan arkadasim hayirli olsun insallah tutacak sizleri opuyorummmm

patikler,alabama,denizbulut,herada hepinize binlerce teşekkürler desteğiniz için.Bugün ilk muayenemizi olduk kesemizi gördük çok şükür.5 haftalıkmış benim miniğim 15 gün sonra kalp atışı için randevum var tekrar.Ama doktorum çok pozitif beni inanılmaz rahatlattı. Bir haftadır her karın ağrısını dış gebelik gibi yorumlayıp acayip stres olmuştum.Neyse bu günler de geçecek güzel günler de göreceğiz inşallah !
Patikler bu topic inanılmaz uğurluymuş sana da bekleyen tüm arkadaşlarıma da şans getirecek yürekten inanıyorum.Güzel haberlerini merakla bekliyoruz.
akideciknane dilerim bu bekleyişin pozitif olarak sonuçlanır biz de burada derin bir oh!!!!!!!!! çekeriz.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.İyi ki varsınız

Son düzenleme:
kartopu ve baharnaz sizleri unutmuşum çok özür dilerim.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Desteğiniz benim için çok önemli.Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın kocaman öptüm hepinizi...

Herada'yı çok öpüyorum, tekrar konuşursan mutlaka iletiver tatlım yaaa... Valla özledim onu. İyi olduğuna çok sevindim, iyi dilekleri için de sağ olsun.

Alabama'cığım evet yazmıştın okudum hayatım, bol bol dua da edeceğim. Canım sen evde ne kadar kalmıştın ve ne kadar yatmıştın? Bunları önceleri konuşmuştuk ama unuttum işte:26: Ben dün hep yattım sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım. Bugün oturur vaziyette dinleniyorum. Ara ara dolaşıyorum.

Rieuse canım tebrik ederim. Nasıl da bir oh çekmişsindir. Şükür yaradana. Bakalım canım inşallah bana da diğer isteyenlere de uğur getirir. Benim bu topicteyken iki denemem oldu ikisi de başarısızdı. İnşallah bu sefere başarılı olur. Öpüyorum...

alabama yeniden tatile gitmekle çok iyi etmişsiniz.mert te girmiş suya oohhh sefası olsun.benimde çok ihtiyacımvar tatile,eşimin izni ramazanda biz ramaznda gideriz sanırım.deniz kenarında sessiz bir köye gitmak isterim.herada dan haber verdiğin için teşekkür ederim.güneşin iyi olduğuna sevindim.valla özledik herada nın yazılarını tabiki kendisinide

patikler canımm hayırlı olsun tutunsun annelerine iinnnşşallllahh.kalite de iyiymiş pozitif olalım pozitif görelim.tayfın dediği gibi bu zincir devam etsin gelsin gelsin bebişler

patikler canım valla daha öncede yazdığım gibi bu sefer yumurtalar çok nazlı gidiyor bakalım hayırlısı sayısı da az ya seninki kadar olacak herhalde...
herada dan iyi haberler aldığımıza sevindim.. güneşini büyütsünde sağlıkla ....
maiumut çık arkadaşım git tatile kafanı dinle şöyle rahatla ve ondan sonra yüksek moralle çık tedavine canım...

kangurum canım iyi akşamlar nasılsın?
tatil çok iyi gelecek bana da dört gözle bekliyorum valla çook yorgunum arkadaşım.
yumurta sayısına gelince fazla olsa dondurulur.avantaj bu yoksa zaten iki belki belki üç tane transfer olur.bizm yaşlarda iki tanede çok kıymetli.klişe olucak ama..olursa bir tane yeter bize..

maiumut arkadaşım çok doğru söylüyorsun sayı önemli değil ama insan takıyor işte yinede kafaya... hayırlısı bakalım ne olacak....

çok doğru bizim yaşlarımızda olupta tek yumurtadan tek embriyonun bebeğe dönüştüğü örnekler çok inşallah bizde bu örneklerden oluruz daha fazla acı çekmeyiz içimiz yanmaz bu konuda. eğer bu bir sınavsa biz verdik rabbimde inşallah kabul eder sınavımızı...

Maimut sekerim bende merak ediyorum aama bende hic bir belirti yok sadece adet olmadim ve cok yemek yiyyorum yarin dr var bakalim ne olacakkkkk yarin aksam belli olur kizlarrrr

patikler aman kendini eve kapama. ağır ağır her işini yap. olacak olan oluyor merak etme.

alabama herada dan haber getirmişsin. iyiymiş. sevindim. inşallah yeni resimlerle birlikte kendisi de gelir. senin 2 tatil de iyi geçmiş. biz de haftaya cuma batu ile yazlığa uçacağız inşallah. arabayı halen düşünüyorum ama batu ile 8 saat gündüz veya gece yolculuğunu göze alamıyorum.
rieuse herşey yolunda gidiyor. inşallah bebeğin sağlıkla gelişecek. uykusuz gecelerde sıra sana da gelecek. biz sıramızı savmış olacağız :124:

maiumut evet uğurlu topik burası. sabredenler eninde sonunda anne oldu

akideciknane güzel gelişsin dr görüşmen hayırlı haberler al inşallah

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende haberler iyi değil tedavim iptal edildi. geçen ay kullandığım doğum kontrol ilacı herhalde fazla baskıladı yumurtalar büyümedi. 1 tanesi 12mm diğerleri 5-6 civarı geziyor drum da uzun süre ilaç kullanmanın iyi olmadığını söyledi bakalım önümüzdeki aya kaldık ne yapalım....

deniz bulut bende inanıyorum inşallah bende muradıma ererim burda

gunaydin kizlarrr..

kangurum..saglik olsun canim her sabirda bir hayir vardir ..bu defa olmazsa birdahakine yumoslarin cok cok olsun sana bebek olsunlar sekercim allah buyuk..

patikler..senden nehaber tatlis..nasil gidiyor insallah bebislerin sana tutunmustur rabbim buyuk ..allah emeklerimizi bos etmesin canim benim..

maiumutcum..insallah canim duana am in diyorum..sende bende isteyen butun arkadaslarimiz istediyimiz muradimiza kavusacagiz burada insallahh..

deniz bulutcum..senden nehaber tatlim oglusun nasil umarim iyidir yerime op nanaklarindan..

tayfcim ..sen nasilsin seker..bebisler nasil kanamalarin hala devam ediyormu..insallah senle problemsiz bir sekilde kalirlar ..kucagina alicagin gunlerde gelir insallah tatlisim..:79:

akidecik .senden nehaber canim..insallah hersey yolundadir ..adet oldunmu ki..hayirlisi olsun tatlimm..

Evet doğru söylüyorsun. Dün akşam eşim yemeğe çıkarttı beni . İlk kez çıktım. İyi geldi. İşlerimi de bugün ağır ağır yapmaya başladım.

Kangrum her ay birbirine benzemez zaten biliyorsun. Bir bakmışsın bir sonraki ay umduğundan çok daha fazla olmuş. Doktorun mutlaka bir bildiği vardır. Sakın kendini üzeyim deme. Çok öpüyorum.

İnşallah tutunmuştur Toana'cığım. Ay ne bilinmez bir süreç yaaaaaa....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…