Kızlar merhaba, yine hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, beni mesajlarınızla yalnız bırakmadınız.
Dün saat 14:00 gibi içeri aldılar beni. Giyinirken benim doktoruma transfer yaptıracak olan 3 kişi daha vardı. Nazi kampı gibi hepimiz bir arada soyunup önlükleri giydik. Birinin 3. , birinin 4. birinin ise 5. denemesiymiş. Henüz hiçbirininki şimdiye dek tutmamış. O anda allaha binlerce kez şükrettim. 5. denemsi olan kadından tam 40 tane yumurta elde etmişler, duyunca feleğim şaştı valla. Benimse sadece 2 tane. Gerçi bu işler yumurta sayısına bakmıyor bunu hepimiz biliyoruz. Önemli olan yaşamaya devam etmeleri. Nitekim de şimdiye kadar tutmamasının sebebi de buymuş. Hep çok yumurtası oluyormuş ama ömürleri kısa oluyormuş. Neyse içeri hemşire girdi ve aranızda en sıkışık kim diye sordu tabi uyanık ben hemen ben en sıkışığıyım dedim. Gerçekten de feciydim. Hemen beni aldılar. Embriyolog geldi ve şu an 2 tane transfer edilecek, bir tane de gelişimini izlediğimiz var, gelişmesi iyi devam ederse onu donduracağız dedi. Ah canııım :) bundan hiç haberim yoktu, sonradan çıkmış valla :) Neyse transfere başlamadan korkarak doktoruma transfer ettikleri yumurtanın kalitesini sordum. ''çok iyi'' dedi. Çok mutlu oldum tabi. Transfer sonrasında ''ben ait olduğu yere güzelce yerleştirdim bundan sonrası allaha ve şansa kalmış'' dedi. Bir yandan ümitlendim, bir yandan içeridekileri dinleyince hiç ümitlenme dedim. Ne bileyim karışık duygular işte. Sanırım en iyisi yine de fazal ümitlenmemek. Bakalım Alman Hastanesinin laboratuvarı çok iyi olduğu için belki bundan önceki yaptırdığım yere nazaran başarı oranı daha yüksek olabilir. Bakalım hayırlısı be kızlar...
Bu arada birkaç kez tüp denemsi yaptırmama rağmen yine de transfer sonrası neler yapmam gerektiği konusunda önerilerinizi bekliyorum...
Hepinizi sımsıkı sarıyorum .....
selam merye valla biz de iyi değiliz. sizin durumunun batuya süt alerjisi konmadan önceki durumumuza benzedi. biz de 2 ay çok uğraşmıştık burun tıkanıklığı ve kaşıntı ile. inşallah kızın şifa bulur biran önce. batu dün hafif ateşlendi. 37,5 civarı. gece bir ara 38 oldu fitil koydum. sabah 4 kere sulu kaka yaptı. üstten bir dişi çıktı diğeri sırada. ev olağanüstü sıcak. klimayı 2 gün önce 28 derece olarak açmıştım ondan mı hastalandı diye açamıyorum. salona vantilatör koydum uzağa rüzgarı gelsin diye. dün toplamda 2-3 saat zor uyuduk. hem ateş hem diş hem sıcak birleşti mahvolduk. doktoru 38 üstüne çıkarsa 4 saatte bir fitil verin dedi. ishal için suyunu mamasını yiyorsa (içme meyve suyu ve çorba da verdi ama batu almıyor bu dönem) vücut susuz kalmıyorsa ve yorgunluk halsizlik yoksa normaldir izleyelim dedi. kışın hasta etmedik yazın sıcaklardan mahvoldu çocuk. haftaya daha da sıcak olacakmış ne yapacağız bilmem
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben daha iyiyim dediğiniz gibi üzülmek bir sonuç getirmiyor ama ilk an insan yıkılıyor tabii benimde geçmişimde üç tane transfere gidilmeyen denemem var. artık tedavinin her adımını biliyorum bazı şeyler içimede doğuyor ama kondurmak istemiyorum işte ne yapayım herhalde buda bizim hasta psikolojimiz.
tekrardan geçmiş olsun minik kızına merye
denizbulut geçmiş olsun batuya canım ama haklı çocuk çok sıcak etkileniyordur tabiiki bpl sıvı ver batuya bence ishalse arada kaynatılmış soğutulmuş iyi su ver biraz arada biz verirdik hep yeğenlerime doktorlar biraz bu konuda hassas ama biz takmadık...
patikler, maiumut,denizbulut teşekkür ederim desteğiniz için arkadaşlar bakalım bu ayıda destek tedavilerle geçireceğim herhalde... gerçi doktorum cycloprogynova, diyabetik ilaç, dhea ve qoenzim q 10 verdi başka da bir şey kullanmamamamı söyledi.. inşallah iyi sonuçlar alırım bu sefer...sizin önerileriniz varsa onlarıda alabilirim...
hayırlısı olsn inş.çok rahat olman çok önemli bende tranfr zamanında çok rahattm bir gram heyecan korku yoktu ne olacaksa dedim içimden o kadar çok yumurtası olan kadınlar vardı ki benmki en azı olanıydı bilmiyrm onlarınki tuttumu inş.tutmuştur.seninkiler bir de haretkei sormuşsun ben çok ağır hareketler yapıyrdm on gün raporm vardı bir güzel dinlendim hiç sıkmadım kendimi hızlı hareket etmedim yavaş ve ağr ağır kaldırmadk kolumuzu yukarı uzatmadık çamaşır asmadık merdivenleri çok yavaş çıktık herşeyden yedim balıkyağı da kabuklu yemşler i unutma ceviz badem fıstık kabak çekrdği yataktan hızlı kalkma bende sırt üstü yttım ama sola dönk yatmak daha iyi diyrlar bilmiyr inş. tam istediğin şekilde bebişin sana gelcek ve çok dua et herdakka ağzımda dua vardı hala da var bebişim veyepğenim iyileşsin diye ve bizlerde iyileşelim diye canm ya nasipten ötesi yok unutma allah vermeyi isitemeseydi istemeyi vermezdi diye güzle bir laf var inş.isteyen herkes bebiş sahibi olacak
selam merye valla biz de iyi değiliz. sizin durumunun batuya süt alerjisi konmadan önceki durumumuza benzedi. biz de 2 ay çok uğraşmıştık burun tıkanıklığı ve kaşıntı ile. inşallah kızın şifa bulur biran önce. batu dün hafif ateşlendi. 37,5 civarı. gece bir ara 38 oldu fitil koydum. sabah 4 kere sulu kaka yaptı. üstten bir dişi çıktı diğeri sırada. ev olağanüstü sıcak. klimayı 2 gün önce 28 derece olarak açmıştım ondan mı hastalandı diye açamıyorum. salona vantilatör koydum uzağa rüzgarı gelsin diye. dün toplamda 2-3 saat zor uyuduk. hem ateş hem diş hem sıcak birleşti mahvolduk. doktoru 38 üstüne çıkarsa 4 saatte bir fitil verin dedi. ishal için suyunu mamasını yiyorsa (içme meyve suyu ve çorba da verdi ama batu almıyor bu dönem) vücut susuz kalmıyorsa ve yorgunluk halsizlik yoksa normaldir izleyelim dedi. kışın hasta etmedik yazın sıcaklardan mahvoldu çocuk. haftaya daha da sıcak olacakmış ne yapacağız bilmem
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben daha iyiyim dediğiniz gibi üzülmek bir sonuç getirmiyor ama ilk an insan yıkılıyor tabii benimde geçmişimde üç tane transfere gidilmeyen denemem var. artık tedavinin her adımını biliyorum bazı şeyler içimede doğuyor ama kondurmak istemiyorum işte ne yapayım herhalde buda bizim hasta psikolojimiz.
denizbulut geçmiş olsun batuya canım ama haklı çocuk çok sıcak etkileniyordur tabiiki bpl sıvı ver batuya bence ishalse arada kaynatılmış soğutulmuş iyi su ver biraz arada biz verirdik hep yeğenlerime doktorlar biraz bu konuda hassas ama biz takmadık...
patikler, maiumut,denizbulut teşekkür ederim desteğiniz için arkadaşlar bakalım bu ayıda destek tedavilerle geçireceğim herhalde... gerçi doktorum cycloprogynova, diyabetik ilaç, dhea ve qoenzim q 10 verdi başka da bir şey kullanmamamamı söyledi.. inşallah iyi sonuçlar alırım bu sefer...sizin önerileriniz varsa onlarıda alabilirim...
patikler canım ben sanırım üç dört gün evdeydim yani işe gitme mecburiyetim yoktu ama ilk iki gün istirahatten sonra ufak ufak kalktım yürüdüm dışarı falan çıktım sadece her hareketimi yavaş yapmaya çalıştım genelde ani ve aceleci olduğum için bu kez fazla ani hareketler yapmıyım diye uğraşmıştım. kendine moral verecek şeyler sana iyi gelir iyi yapmışsın yemeğe çıkmakla. mutlu olacağın şeyler yap bol bol.
kangurum hayırlısı neyse o olsun diyoruz hep demekki hayırlısı böyleymiş evet insan mutlaka hayalkırıklığı yaşıyordur ama napcan elde olan bişi yok. inşallah bi dahaki sefere herşey yolunda gider hayatım.
sırt üstü çok fazla yatmak kan dolaşımı için kötü,sağa ve sola dönerekte yatmalısın..birde ben hiç sırtüstü yatmadım neredeyse çünkü sırtüstü yattığımda karın kaslarımın daha çok gerildiğini hissediyorum..hala da öyle biliyomusun...kanamalar bu ara yok ama sanki adet olacakmışım gibi kötü hissediyorum yine..Canım ne güzel de iç açıcı şeyler yazmışsın. Çok teşekkür ederim. Dediklerine dikkat edeceğim. Neden sırt üstü pek yatmamaya çalış dedin?
Bakalım tayf'cığım neler yaşayacağız? Sen nasılsın bu arada, hafif kanamalar devam ediyor mu?
canım sırtüstü yatma konusunda yukarda belirttim..ben yanlış olduğu konusunda net bişey söyleyemem ama dediğim gibi hep sırt üstü yatmamak gerektiğini biliyorum..nitekim ben hiç yatmadım desem yalan olmaz,hep sağıma yada soluma dönerek yatıyorum...tayf transfer sonrası yapılması gerekenleri yazmışsın ben hep sırt üstü yattım yatmamak mı gerekiyor yani:44: nasıl yatmak lazım ? ben transfer sonrası hep sırtüstü yatırdıkları için evdede gece ve gündüz hep sırtüstü yatıyordum yanlışmı yaptım??
patikler canım bol bol dinlen sebze ağırlıklı beslen kabız olmamaya ve gaz olmamasına dikkat et canım ...ben kabakçekirdeği ve ananasın iyi geldiğini duymuştum bilmiyorum arkadaşlar ne der eğer onlarda onaylarsa ben transferden sonra her gün yemeyi düşünüyorum. bol sıvı al canım hem bağırsak hareketlerini hızlandırır hemde ilaçların yan etkisini giderir. evde yavaş yavaş dolaş ama kendini yorma bir sitede okumuştum rahime kan gitmesine yardımcı olurmuş...aklıma gelen başka bir şey olursa yazarım sende kendine bebeklerine iyi bak iyi haberlerinizi bekliyoruz ...
heradaya kolay gelsin diyelim şeker..belki biliyodur,sorun diil hayatım...çok naziksinselam kızlar heradayı aradım ne zamandır konuşmamıştık. işini bigün işe giderek bi gün patronu eve gelerek ve telefonla halletmeye çalıştığını ve miskokulusu ile ilgilendiği için yoğunluktan topiğe gelemiyormuş. en kısa zamanda gelecekmiş. ama ben haberleri verdim. zarpı sordu doğumu söyledim çok sevindi özellikle çok selam söyledi ve hayırlı dileklerini iletmemi rica etti. başka haber var mı dedi bende kangurumu patikleri ve riuse yi söyledim. hepinize çok sevindi ve sizlere de riuise ye tebriklerini iletti. patiklerin inşallah transferi hayırlısıyla tutar hamile haberini alırız kangurum için de güzel sonuçlar olsun dedi. valla tayf seni biliyordur diye söylemedim biliyordu değil mi? bilmiyorsa seni de eklerim konuşunca.sen eskidin artık hehheh. kısacası herkese çok selam söyledi. haa bi de denizverdinin sıra nosunu söyledim ona da çok sevindi.
patikler canım ben ananas ve çekirdek demiştim ama bide ekliyorum bol dua et. her hareketini ay yürüyüşü şeklinde sakin sakin yap acele etme. sırt üstü yatmada çok sorun yoktur heralde yani yatın uzanın ama arada bebişlere kan akışını sağlamak için kalkıp yürümeyi de ihmal etmeyin. çok uzun yatışlarda beslenmesi için hareket de etmek gerekiyor. bu tüm hamilelik boyunca geçerli. yolculuklarda da bilirsinizi bir kaç saatte bir mutlaka mola verip yürümek lazım.
tebrikler tekrar canımcım..yaaaa ne dış gebeliği yahuuuuu,aaaaaaa valla boşuna panik yaptırdılar sana..allahım tamamına erdirsin inşallah...kalp atışlarını duyunca başın dönecek,ayağın yerden kesilecekpatikler,alabama,denizbulut,herada hepinize binlerce teşekkürler desteğiniz için.Bugün ilk muayenemizi olduk kesemizi gördük çok şükür.5 haftalıkmış benim miniğim15 gün sonra kalp atışı için randevum var tekrar.Ama doktorum çok pozitif beni inanılmaz rahatlattı. Bir haftadır her karın ağrısını dış gebelik gibi yorumlayıp acayip stres olmuştum.Neyse bu günler de geçecek güzel günler de göreceğiz inşallah !
Patikler bu topic inanılmaz uğurluymuş sana da bekleyen tüm arkadaşlarıma da şans getirecek yürekten inanıyorum.Güzel haberlerini merakla bekliyoruz.
akideciknane dilerim bu bekleyişin pozitif olarak sonuçlanır biz de burada derin bir oh!!!!!!!!! çekeriz.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.İyi ki varsınız
merhaba arkadaşlar nasılsınız bende haberler iyi değil tedavim iptal edildi. geçen ay kullandığım doğum kontrol ilacı herhalde fazla baskıladı yumurtalar büyümedi. 1 tanesi 12mm diğerleri 5-6 civarı geziyor drum da uzun süre ilaç kullanmanın iyi olmadığını söyledi bakalım önümüzdeki aya kaldık ne yapalım....
canım iyi sayılırım bu aralar...sende iyisindir umarım tatlı kız...inşallah dediğin gibi olur toanacım,darısı başınıza inşallah...gunaydin kizlarrr..
kangurum..saglik olsun canim her sabirda bir hayir vardir ..bu defa olmazsa birdahakine yumoslarin cok cok olsun sana bebek olsunlar sekercim allah buyuk..
patikler..senden nehaber tatlis..nasil gidiyor insallah bebislerin sana tutunmusturrabbim buyuk ..allah emeklerimizi bos etmesin canim benim..
maiumutcum..insallah canim duana am in diyorum..sende bende isteyen butun arkadaslarimiz istediyimiz muradimiza kavusacagiz burada insallahh..
deniz bulutcum..senden nehaber tatlim oglusun nasil umarim iyidir yerime op nanaklarindan..
tayfcim ..sen nasilsin seker..bebisler nasil kanamalarin hala devam ediyormu..insallah senle problemsiz bir sekilde kalirlar ..kucagina alicagin gunlerde gelir insallah tatlisim..:79:
akidecik .senden nehaber canim..insallah hersey yolundadir ..adet oldunmu ki..hayirlisi olsun tatlimm..
canım yavrucuğun için hayırlısı olsun inşallah...ohhh ne güzel kakasını yapmış işte,hep böyle olsun inşallah...selam denizbulut naslsın bizim için şimdi makat açıklığı iyi dediler biraz bekleyin ondan sonra bakalım dediler bend e bazı bebekler 6 ayından sonr a kakaları düzene giriyr dedim bebşimde öyle olmasın mı dedim bana haklısınız diyr o zaman niye bu kadar uğraştık diyrm niye geldin o zaman diyr belki sütün yapıyr diyr bir gastroloji ye görün diyr inş.bebişime zarar vermediniz idyrm yok makatı gerçekten daradı diyr gerçi bebişm dün az bugün de iyi kaka yaptı çok kaka yapınca uzn süre yapmıyr herhalde
ay ne bilelim kaç dr a gösterdik onlar bizi korkutnca bizd e tadeviyyi kaçırmayalm dediler şimdilik on güne kadar bekletiyrlar bizi
canım geçmiş olsun batuya..valla bu sıcaklara biz dayanamıyoruz o küçücük bebişler napsın yaaa..kıyamam...selam merye valla biz de iyi değiliz. sizin durumunun batuya süt alerjisi konmadan önceki durumumuza benzedi. biz de 2 ay çok uğraşmıştık burun tıkanıklığı ve kaşıntı ile. inşallah kızın şifa bulur biran önce. batu dün hafif ateşlendi. 37,5 civarı. gece bir ara 38 oldu fitil koydum. sabah 4 kere sulu kaka yaptı. üstten bir dişi çıktı diğeri sırada. ev olağanüstü sıcak. klimayı 2 gün önce 28 derece olarak açmıştım ondan mı hastalandı diye açamıyorum. salona vantilatör koydum uzağa rüzgarı gelsin diye. dün toplamda 2-3 saat zor uyuduk. hem ateş hem diş hem sıcak birleşti mahvolduk. doktoru 38 üstüne çıkarsa 4 saatte bir fitil verin dedi. ishal için suyunu mamasını yiyorsa (içme meyve suyu ve çorba da verdi ama batu almıyor bu dönem) vücut susuz kalmıyorsa ve yorgunluk halsizlik yoksa normaldir izleyelim dedi. kışın hasta etmedik yazın sıcaklardan mahvoldu çocuk. haftaya daha da sıcak olacakmış ne yapacağız bilmem
KANGURUM,NOLUR ÇALIŞ BOL BOL...BENCE TÜPE GEREK KALMAYACAK İNŞALLAH..merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben daha iyiyim dediğiniz gibi üzülmek bir sonuç getirmiyor ama ilk an insan yıkılıyor tabii benimde geçmişimde üç tane transfere gidilmeyen denemem var. artık tedavinin her adımını biliyorum bazı şeyler içimede doğuyor ama kondurmak istemiyorum işte ne yapayım herhalde buda bizim hasta psikolojimiz.
evet kartopu,doğru söylüyosun,çalışmalara devam bence de....sen nasılsın bu arada,doğuma az kaldı sanırım?kangurum hayırlısı olsun canım, ama bu ay sen çalışmaları bırakma belki kendiliğinden olur oluşan yumurtalarla. hatırlarsan tayf'ında doktor yumurta sayısı az diye tüpü bırakıp aşılamaya geçti, çok şükür Allaha aşılamada tuttu. seninde belki o yumurtalarla doğal olarak bebişin gelir,birden içime doğdu ve şu an ezan okunuyor senin için ve tüm isteyenler dua ediyorum arkadaşım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı inşallah.
maşallah dişlerde çıkıyo tek tek,inşallah bizde görürüz o günleri...senin için zordur eminim ama doğal besin sevmesi bence muhteşem...afiyet olsun tatlımıza...meryecim kızın daha iyice galiba çok sevindim inşallah daha da iyi olacak. bol su ver kaka için en iyisi su içmesi. darlık olayını da halletiyseniz inşallah bi daha sıkıntı olmaz.
deniz batuya üzüldüm kuzum sıkıntıdaymış allah yardımcınız olsun. ben de yazmadım sanırım mertin de alt sol dişi ayın 7 sinde patladı şimdi epey çıktı ama tek ilginç sağdaki çıkmadı. hafif huzursuzluk oldu ama çok üzmedi bizi. bugünde sol üst dişi patladı ne alaka anlamadım. sağ üstüde gördüm saydam heralde iki güne o da patlar. biz de huzursuzuz yemek yiyo ama yarıyarıya emmeyi biraz azalttı. dün kaka çok az yaptı bugün daha iyi yaptı. calpol şurup veriyorum dün ve bugün iyi geliyo . alt sağ ne zaman çıkcak bilmiyorum hep altlar iki iki çıkıyor herkesde neden biz de tek çıktı bilmiyorum. doktorumuz izindeymiş gelince gitcez bakalım sorcam. yani oğlana ben de yedircem diye sekiz takla atıyorum yiyo bizim ki ama çeşit istiyo aynı şeyleri yemiyo adam.bi tek değişmezimiz sabah kahvaltısı ve akşamüstü sade yoğurt. çorba ve meyve de çeşit istiyo abi. sevdiği bişi bulabilsen onu yedirirsin. ben tatilde bi dünya meyve sebze püresi denedim hiçbirini sevmedi hazır şeyleri asla sevmiyo. benim yaptığım yoğurdu yiyo. inek sütü alerjisini bi atlatsanız işin kolaylıcak inşallah. geçmiş olsun tekrar.
inşallah canım inşallah hepimizin tek dileği değilmi sağlıkla ve sağlıklı bebek kucağımıza almak inşallah canım . dualarının kabul olması en büyük dileğim arkadaşım çok teşekkür ederim sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır ve bizim için gün sayıyor oluruz canım...kangurum hayırlısı olsun canım, ama bu ay sen çalışmaları bırakma belki kendiliğinden olur oluşan yumurtalarla. hatırlarsan tayf'ında doktor yumurta sayısı az diye tüpü bırakıp aşılamaya geçti, çok şükür Allaha aşılamada tuttu. seninde belki o yumurtalarla doğal olarak bebişin gelir,birden içime doğdu ve şu an ezan okunuyor senin için ve tüm isteyenler dua ediyorum arkadaşım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı inşallah.
tamam arkadaşım ümitsizim ama çalışacağım bir kaybım olmaz dimisırt üstü çok fazla yatmak kan dolaşımı için kötü,sağa ve sola dönerekte yatmalısın..birde ben hiç sırtüstü yatmadım neredeyse çünkü sırtüstü yattığımda karın kaslarımın daha çok gerildiğini hissediyorum..hala da öyle biliyomusun...kanamalar bu ara yok ama sanki adet olacakmışım gibi kötü hissediyorum yine..
canım sırtüstü yatma konusunda yukarda belirttim..ben yanlış olduğu konusunda net bişey söyleyemem ama dediğim gibi hep sırt üstü yatmamak gerektiğini biliyorum..nitekim ben hiç yatmadım desem yalan olmaz,hep sağıma yada soluma dönerek yatıyorum...
heradaya kolay gelsin diyelim şeker..belki biliyodur,sorun diil hayatım...çok naziksin...
tebrikler tekrar canımcım..yaaaa ne dış gebeliği yahuuuuu,aaaaaaa valla boşuna panik yaptırdılar sana..allahım tamamına erdirsin inşallah...kalp atışlarını duyunca başın dönecek,ayağın yerden kesilecek
aaaaa...kız kangurum,bu süreç tamda benim tedavi sürecime benzedi bilmem farkında mısın.....sakın moralini bozma ve beni hatırla tedavim aynı nedenden iptal edilince ne demiştim,bunda büyük bir hayır olduğunu düşünüyorum dememiş miydim...hemen bugün çalışmalara başlıyorsun ve hiç ara vermeden 10 gün boyunca devam et nolur...biz senden de üçüz çıkarmayı biliriz evelallah dualarımızla..DİİL Mİ KIZLAR??
canım iyi sayılırım bu aralar...sende iyisindir umarım tatlı kız...inşallah dediğin gibi olur toanacım,darısı başınıza inşallah...
canım yavrucuğun için hayırlısı olsun inşallah...ohhh ne güzel kakasını yapmış işte,hep böyle olsun inşallah...
canım geçmiş olsun batuya..valla bu sıcaklara biz dayanamıyoruz o küçücük bebişler napsın yaaa..kıyamam...
KANGURUM,NOLUR ÇALIŞ BOL BOL...BENCE TÜPE GEREK KALMAYACAK İNŞALLAH..
evet kartopu,doğru söylüyosun,çalışmalara devam bence de....sen nasılsın bu arada,doğuma az kaldı sanırım?
maşallah dişlerde çıkıyo tek tek,inşallah bizde görürüz o günleri...senin için zordur eminim ama doğal besin sevmesi bence muhteşem...afiyet olsun tatlımıza...
çok teşekkür ederim canım clarissa ela yı güle güle büyüt hayırlı evlat olsun inşallahArkadaslar Merhaba,
Hepinize guzel dilekleriniz icin cokkkk tesekkur ediyorum. Allah siradaki arkadaslara bu duyguyu nasip etsin. Ilk gece bebegimiz kuvezde kaldiktan sonra ertesi gun sabah yanimiza getirildi ben ve esim o gunu ve geceyi O'nu izleyerek gecirdik, cok karisik duygular diyebilirim, ben her an aglamakli....
Clarissa Ela dun bir haftalik oldu, bugun sabah da gobek kordonu dustu cok sukur. Halen cok minik ama artik kucagima rahatlikla alabiliyorum, biryerlerini incitecegim diye korkuyordum, esim halen biraz daha korkuyor. Annem kolay tutmamiz icin minik bir yastik yapti, beslerken filan onu kullaniyorum onun haricinde de pamuk battaniye kullaniyorum. Sarilik baslamisti ama neyseki ilerleme gostermedi cok sukur, doktoru bir ay icinde billirubin degerinin daha da dusecegini soyledi. Sutum geldi fakat basindan beri mama verildigi icin memeyi almakta zorlaniyor. Ben de israr ediyorum ama bakalim...Biberonu tutmak sanirim cok daha kolay geliyor, memeyi tutmaya calisirken cok sabirli degil, acaip sinirleniyor kizariyor sonra da ben korkuyorum bir sey olacak diye.... Dun biraz agzindan ve burnundan mama geldi acaip korktum, sanki nefes almakta zorlandi gibi...sizce cok mu vermisimdir? Doktoru midesi buyuyor dedi ve acaip hickirik tutuyor uzuluyorum. Benim operasyon yerim daha iyi, agrilar azaldi ama yine de bazen zorlaniyorum. Bu arada goruntum halen hamile gibi...
Patikler, bol sanslar diliyorum canim. Embriyolarin bebek olarak sana geri donsunler canim.
Meryecim, kizina umarim yakinda kesin bir care bulunur, ikinize de cok gecmis olsun diyorum ve ne kadar endiselendigini tahmin edebiliyorum canim.
Alabama ve Deniz Bulut, dis cikarma fasillariniz da cok kolayliklar dilerim arkadaslar, umarim fazla atessiz ve istahli bir sekilde tamamlarsiniz. Alabama, Herdsa'nin mesajini ilettigin icin cok tesekkurler canim.
Rieuse, Allah saglikla sonuna erdirsin canim, buyuk surpriz!
Kangurum, ben bitkisellerin ve beslenmenin cok onemi olduguna inananlardanim, umarim bu yaki dopingden sonra gebe kalmaya hazir olursun canim.
Denizverdi, haber var mi?
Tayf dinleniyorsun degil mi?
Geriye donuk cok okuyamadim, okuduklarim kadariyla yazabiliyorum kusura bakmayin arkadaslar.
Hepinizi cok opuyorum, herkese cok selam ve sevgiler.
çok teşekkür ederim cans güzel dileklerin için teşekkürler ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM BENDE SİZLERİ ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM HOŞÇAKALIN...herkese merhaba....
kangurum tedavı ıptal olmuş.... her şeyın hayırlısı arkadaşım ... belkı boylesı daha ıyı olacak .. inşallah en kısa zamanda bebegıne kavuşman dileğiyle ....
denızbulut alabama ... bebekler bıraz keyıfsızmış ... acıl şifalar .. sıcaklarla baş etmek gerçekten zor ...
merye .. kızın bıraz daha iyimiş ..bir an önce saglıgına kavuşacak inşallah ...
zarpdenız ... ne guzel kızını kucagına aldın ..her seyın masal tadında gecmesı dileğiyle ..
hepinizi öpüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?