38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar ya ben hala hasta olmadım dun dr beklıyelım dedı muaynede etmedı sınır oluyorum ya kac gun gecdı ıdrar tahlılınıde dr onermedı 15 gunden once cıkmaz dedı ne yapıcamm

yahuu akidecik,bi kan tahlili yaptırsan ya...valla bazen seni anlayamıyorum ve diyorum ki herhalde benim bilmediğim bi durum var o yüzden kan tahlili yaptıramıyor olabilir...idrar tahlilide yap belki çıkar bellimi olur bu işler ama en garantisi kan tahlili..git bi hastaneye deki hcg istiyorum..inşallah güzel bi haber bekliyoruz senden şekercim...

aynen öyle biz hepimiz böyle düşündüğümüz ve hayırlı sonuçlara ulaştığımız için burdayız ve yeni arkadaşlarımızın da bu yolda bu inançla devam etmesini destekliyoruz. yumurta ve sperm olduğu sürece neden olmasın. rast gele.

Kızlar merhaba,

Benim dün gece itibariyle hani insan regl olmadan önce bacağının üst tarafı hafif hafif ağrır ya, işte halen o şekilde ağrıyor. Bu üzücü bir haber değil mi. bir de dün gece kasıklarımda birkaç defa batma oldu.

canım hem annem hem halam uzaklar. önümüzdeki hafta sonu batu yu yardımcı ile birlikte yazlığa götürüp bırakacağım. inşallah hava değişimi büsbütün çarpmaz

zaten suyunu hep kaynatılmış soğutulmuş iyi sudan veriyoruz. mamasına da bunu kullanıyoruz. katı gıdaya geçince (güya bizimkinin yediği yok ya) su da vermeye başladık ama ishal diye fazla su içmiyor canı ne kadar isterse

doktoru normal der herhalde. alt tek diş de sonradan gelir dişsiz kalacak değil ya batu nun alt 2 dişi sorunsuz az bozuk çıkıp /günde 3 kere gibi) anlamadan çıkıverdi ama üst dişler öldürdü. bilmiyorum ateş ve ishalin nedeni sıcak mıydı dişler miydi ama kötüydü. doktoru da sadece ateş 38 üstüne çıkarsa calpol veya fitil ver dedi. ishal için de 2. kez arayıp 10. kez çıktı ama dedim. prebiyotik katkılı bifiform ver deyip 3 gün izlayelim dedi. yeni trend o. ölmazse 3 gün izliyorlar tövbe tövbe. 3 gün 20 şer kere çıksa acillik olur çocuk. neyse bu sabah ateşi düşmüştü ishali de durmuştu. dün evvelki güne göre az daha uyudu. üstten bir dişi daha tam çıkmadı o da sıkıntı veriyor sanırım.

evet de bizim ev yazın 35 derecede döner büfesine girmiş gibi oluyorsun. o kadar sıcak da hasta eder. üstelik şimdi camları açabilir halimiz (çok sıcaklarda hiçbir etkisi olmuyor ya) seneye pencere kiliti konulacak cam da açılmayacak. bizimkilerin sağlığı iyi olup da yazlığa gidebilirlerse ya 2 ay göndermeli çocuğu ya da krese falan başlatmalı. veya işe getiririm oynar bilgisayarlarla

sağol canım daha iyiyiz. sen şimdi kaç haftalık oldun? ne zaman bir sonraki kontrol?

zarpcım merak etme süslün inanılmaz bir hızla büyüyeceko yastığa sığmaz olacak. şu an biberona aşışmış olabilir biberon akışı daha hızlı tabii ama sen memede ısrarcı ol. alışsın. hatta sadece onu ver madem sütün var. karnı aç mecbur emecek. az kızarıp sinirlense de sonunda alır. o emdikçe senin sütün de artar. emerken mi ağzından mama geldi sonrasında mı? emerkense ve biberon içerkense biberondan fazla almıştır deliği büyük gelmiş olabilir. sonrasındaysa normal bebekler fazla gelen miktarı geğirip kusup (çok az) geri atıyorlar. ilk 3-4 ay o hıçkırık çok olacak. ilk başlarda kendileri de farketmiyorlar ama galiba 2 aydan sonra filan sinirlenip ağlıyorlar. limon suyu ver falan dendi ama hiçbirişe yaramıyor. belki sadece tekrar emdirmek kesiyor. karnın 40 günün sonunda oldukça azalır ama yavaş yavaş gidecek. ilk 6 ay boş bir balon gibiydi elleyemiyordum. şimdi de halan göbek var. sanırım 1-2 yılda ancak topluyor.

sağol canım. gerçekten sıcaklarla başetmek soğukla başetmekten daha zor.

Kızlar ya ben hala hasta olmadım dun dr beklıyelım dedı muaynede etmedı sınır oluyorum ya kac gun gecdı ıdrar tahlılınıde dr onermedı 15 gunden once cıkmaz dedı ne yapıcamm
senin tüpten sonra bu ilk adetin mi ikinci adetin mi olacak?

galiba yurtdışında buradaki kadar kolay değil. illa bir doktorun yazması gerekli. gerekmeyen özel lab varsa da çok pahalıdır. o da olan yerlerde.

biliyorsun patikler. hiçbir ağrı adet veya tuttu tutmadı belirtisi değil. herşey olabilir. daha çok yeni. endişelenme.

Tayfim burada hemen kan tahlili yaptirmiyorlarr bekliyorum benim tupden sonra ikinci adetim olacakdi ama olmuyor isde beklemekde kotu ilaclarim hazir adetimi bekliyorumm valla bende cok skildim sisdim bakalim ne olacakkkkkk

Zarp'cığım hıçkırık bebeğin midesinin büyüdüğünün bir göstergesidir ve çok normal birşey. Endişelenme. Ağzından burnundan süt geliyor diye de korkma, zamanla elin herşeye çarçabuk alışacak. Nasıl yapınca yanlış nasıl yapınca doğru olduğunu kendin tespit edeceksin zaten.

meraba kizlar hayirli cumalar..

patikler meraba tatlim..nehaber insalah herseyin habercisi hamileliktir..cokta kafani takma agrilara herseyin hayirlisi canim benim..

zarpdenizcim..iyi kizin buyuyo annesi artik yoktan vareden guzel allahim zamaninda az deneme yapmamisin canim bak simdi cok sukur kizin kucaginda allah anali babali buyutsun..cok guzel bir duygu olsa gerek benimde olsa 1 hafta hic uyumadan yuzune bakariz herhalde..rabbim o duygulari bizlerde isteyen herkesede tattirsin insallahh..

kangurum senden nehaber yazdim ama cvp yazmadin saglik olsun birdahaki sefere hersey yolunda gitsin insalah..

tayfim..canim insallah bebislerini kucagina alirsin ilk 3 ayi bir atlat hele tatlim..sabir et kele allah buyuk..dinleen

denizverdiciyim.nerelerdesin kiz hic gorunmuyon tatlis iyimisinn..

meryecim kizina gecmis olsun insallah atlatir kabizlik kotu ..zamanla daha iyi olur canim..

denizbulutcum..cans..sizlerden nehaber kizlar ..

akidecik..nehaber hersey iyi olur insallah..ama benim tanidigim akidecik simdiye test olmasi gerekdi ..neden olmadin acaba ..bir test ol hele en azindan idrar tahlili ne duruyon ki sen..burdaki dr lar boyle ama ben istediyimde hemen vermislerdi kan tahlilini mecbur vericekler tatlim..neyse sen daha iyi bilirsin hersey gonlunce olsunn..

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkes sağlıklıdır. ben iyiyim çok şükür...
toana arkadaşım çok afedersin atlamışım galiba seni okumuşsundur benim tedavim iptal edildi önümüzdeki aya kaldı canım. inan kafamın karışık olduğu zamana denk geldi herhalde yoksa kimseyi atlamamaya çalışıyorum elimden geldiğince yanıt yazmaya uğraşıyorum. benim öyle hızlı bir yazma alışkanlığımda yok bilgisayarda iki parmak yavaş yavaş yazıyorum işte. bu çiçekler öncelikle toanacım sana sonrada tüm 38 ailesine
denizbulut bebeklerin dönem dönem zorlukları oluyor işte dişlerde en önemlilerinden Allah yardım etsinde kuzularınız çabucacık çıkarsın dişlerini sağlam ve uzun ömürlü olsun dişleri inşallah ne yapacaksın hem sıcaklara geldi diş faslı her ikiside etkiliyor tabii.
akidecik valla gözüm çok sabırlısın ne yapar ne eder ben yapardım senin kadar sabredemezdim ama haırlısı olsun her şeyde vardır bir hayır inşallah sonu iyi olur canım...

patikler arkadaşım hiç canını sıkma iyi olacak ben inanıyorum. kafana öyle olumsuz şeyleri getirme bak iki tanecik beben üzülür onlarla konuş senin bir parçan onlar seninle kalacaklarına ben inanıyorum her şey çok güzel olacak inan arkadaşım dualarım seninle...

Tamam Deniz'im peki öyle olmaya çalışacağım.... :)

Tamam canım takmamaya çalışacağım. Sen nasılsın tatlım?

Ay canım benim, inaşallah. İnşallah bu kadar uğraşlarımız boşa çıkmaz. Bu gece rüyamda kanamam oluyordu. Eşime dr.u aramasını söylüyordum, o da gece 12 aranmazki diyordu. Ama yine dearattırdım ben. Doktor ise hamile kalmanın bir belirtisidir bu demiş. Rüya ya bak ne güzel. Çok mutlu oldum tabi bunu duyunca rüyamda. Uyanınca bi de baktım ki, bu gerçek değil, hem de kan gördüm, iyice bozulmuş oldu

patikler aklına kötü şeyler getirmek için daha çok erken....canım hatırlarsan benim kanamam test tarihinden üç gün önce azar azar başlayınca aşılama yüzünden erken regl oldum zannetmiştim ve crinone jeli kullanmayı bırakmıştım...meğer yerleşme kanamasıymış,sonra test yaptıktan kaç gün sonra bile hep diyodum kızlara yahu sanki adet oldum olucam gibi belirtilerim var diye...onuda geçtim adet döngüm 25 gündür ve hamileliğimin yaklaşık 50. gününde yine adet oldum olucam belirtilerini şiddetle yaşadım ve öğrendim ki meğerse iki yada üç adet dönemine denk gelen günlerde vücut periyodik olarak alışkanlıkla o belirtileri yaşarmış,hatta bu periyodlara denk gelen zamanlarda hafif kanama bile olabilirmiş... adet belirtisi yaşaman gayet normal,kasıkta batmalar bence güzel bir belirti,canım hayırlısı olacak inşallah bak gör...biraz daha sabır lütfen,az kaldı...

selam arkadaşlar...

hafta sonunuz iyi geçiyordur.akidecik ne haber canım sanırım biz (daha doğrusu ben)senden sabırsızım.güzel haber duymak istiyorummm.

yağmursesi gelmeyeli çok oldu inşallah iyiydir.ses ver yağmurrr..

kartopu canım sona yaklaşıyorsun hazırlıklar tamamlanmak üzeredir.hayırlısıyla al kucağına inşallah.

denizverdi bir hafta olmadımı ya gel hadi yaz bize yine özledik.

alabama denizbulut,toana.kanguru,herada,tayf,patikler,cans unuttuğum varsa özür hepinize selamlarrrr.

selam hanımlar

deliverdi geldiiiiii

69 dayım ...okuyorum... bitirmeyi bekliyemedim.ne çok yedek atmışsınız bana
reistebrikler...tebriker.... tebriklerbunlar sana ve bebeğine.....

denizverdi bu mesaja güldü

yedirin yedirin bol enerjili faydalı ne varsa... sonra durmuyor deyin..azıcık az verin yahuuu... kalıversin bir köşede...sessiz sakin...yesin yoğurdunu

kızmadın değil mi deniz...en fazla iki üç ikonla döversin beni.

şeytan gibi hareketli melek gibi uysal ha..

hoş gelmiş sefalar getiirmiişşşş denizverdiiii!!!!!
bu arada herkese tatlı rüyalar çünkü bu saatte bebekliler uykuda, hamişler uykuda bizim gibi henüz çocuksuz olanlar gecelere aktıkları için ayakta herhalde.

kanguru....canım... canın sağolsun güzelim...canımız sağolsun...aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anladığımı hissettiklerinde çok haklı olduğunu söylemek istiyorum....sarıyorum seni....iyi geceler....tatlı uykularda ol..

akide...çıkarken gördüm...iyi geceler... sen de tatlı uykularda ol.. iki gözüm de çizgi fillerdeki gibi kapanıyor..kibrit çöpü de tutamaz artık beni... görüşmek üzere...

denizverdiiiiii hoş geldin valla msn deki gibi titreşim olsa iki üç defa gönderirdim.özlettin kendini.şimdi geç oldu yorgunsan sonra anlatırsın yaşadıklarını.yediğin içtiğin sesinin olsun gördüklerini anlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…