38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bende karıştım şimdi ağlamaklı oldum hatta ağladım ne mutlu çok şükür kavuşmuşlar demek. allah ayırmasın kimseyi bu dertle yakmasın yarabbim.

canım,noldu hcg sonuçları merak içindeyim...bu arada herkes gebe kalamadığına üzülüyor bense yaşatamıyorum demen bana kendimi hatırlattı..benimde tam üç düşüğüm vardı ve artık olsada yine düşer diyodum ve noldu bak sıpaların üçüde sımsıkı yapıştılar,hiç öyle tükendim filan deme tükenmekle kaybedecek zamanımız ve lüksümüz yok bizim..mücadeleye devammm...bak 10 ağustosta redüksiyona gireceğim,dua ediyorum sorunsuz atlatayım diye ama daha şimdiden olurda sorun çıkarsa B planım hazır bile...kendini hemencecik tamir et ve sadece ileriye bak bitanem,lütfen...varsay ki biz bir deney yapıyoruz ve karışımı birtürlü doğru tutturamadık ve başarısız oluyoruz ama sende çok iyi biliyosun ki hiç başaramayacağız anlamına gelmiyor bu....aayyhh!! yanlış leylek yakalamış olmayasın,dur bakalım aaaaa....

bende karıştım şimdi ağlamaklı oldum hatta ağladım ne mutlu çok şükür kavuşmuşlar demek. allah ayırmasın kimseyi bu dertle yakmasın yarabbim.

bende denizverdi den bi haber varmı acep diye girdim,demek kavuşmuşlar ha..ayyy çok tuhaf oldum...ne desem fazla olucak aslında en iyisi susmak

Dünkü hcg değerim 13300 bugünkü ise 15500 doktorumun beklediği kadar olmasa sa değerin artmış olması canlı olduğunu gösterir dedi.İşte bu söz beni bitirdi "o hala canlı"4mm lik boyuyla annesine tutunmaya çalışıyor o.Bense ondan ümidi kesmiştim.Pazartesi tekrar değerlerime bakılacak.Allahtan ümit kesilmez inşallah benim miniğim de bana sıkı sıkı tutunur.
Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.Tayfcım biliyorum senin için çok zor ama ileride üçünü de kaybetme olasılığına karşılık iyi düşünmek zorundasın.Allah sana ve geride kalan bebeklerine sağlıklı uzun ömür versin.Cesaretinden ve kararlılığından dolayı seni kutluyorum.Dualarımdasın :)
DenizVerdi kavuştu demek ha ne güzel.O mükemmel bir anne olacak.Çok yüce gönüllü bir kadın.Allah yavrusundan ayırmasın hiçbir zaman...
Hepinizi öptüm...

denizverdi o yavru şanslı senin gibi bir anneye geleceği için. allah ayırmasın nice mutlu sağlıklı günler diliyorum size.hayırlı uğurlu olsun inşallah canımm

riuise canım inşallah pazarteside tahlilin iyi çıkacak ne olur moralini iyi tut bebeğin seninle bak hemde nasıl çabalıyor .allah onu sana bağışlasın inşallah.güzel haberler bekliyoruz senden

güzel bence yaaaa,değerin 2200 artmış işte..az bi artış diil yani..pazartesi yine artmış olucak bence,dua edelim şekercim inşallah hayırlı bir sonuç elde edicez,senin dana azıcık nazlı çıktı galiba...bide hcg için kanı aynı saatte ver pazartesi çünkü saat önemli...öpüyorum canım,gönlünü ferah tut,senin için dularım çok olucak bu gece...

tayf canım dualarım seninle hayırlısıyla atlatırsın inşallah

canım,sizin dualarınızla hamiş kaldım ve inşallah atlatacağım bunu da yaaaa...inanıyorum ama korkuyorum accık..neyse olumlu yada olumsuz herşeye hazırladım kendimi...iyi ki varsınız...

güllerim herkese çokkk selammm....çokkk mutluluk.....çok umuttttt...hain ikon çıkmadı yine....öpücük öpücük öpücükkkk cük cük cük......

geldim geldimm.
dün eşimle gittik kuruma...önce sıkı bir eleme...sonra görmeye gittik deniz kızımı....bir ön adı var...bende kalsın..önce eşime verdiler.sonra bana.uykudan uyandırmışlar...şaşkın şaşkın bir kocime bir bana baktı..tekrar tekrar.eşim sevdi önce çok az güldü.sonra ben onun kollarını öptüm. çıpla bacaklarını öptüm..hoşuna gitti.çok güldü.sesle..
10 dk kadar gördük dün.....
beni 1 haftalık bağlanma programına aldılar.. sabahtan gidiyorum.çok steril ve de gizli bir yer..bu çok iyi...
bugün çorba içirdim ona...bana geliyor..kollarımda uyuttum..bir hafta sonra inşallah prosüdür bitecek yanımda olacak...
1 yaş 11 günlük...ama ben evimize geleceği günü sayacağım doğum gününü..
herkese çok teşekkür ediyorum...çok optüm sizi ...paylaştığınız için..

deniz.......aramışsın canım.telefonum sessizdeydi....öyle bir koşturma içerisindeyim ki teyzemin kızı ile bile konuşmam yarım kaldı...sağolasınn.

selvicim..viabam affet...telefonu kapatmak zorunda kaldım.tül perde için ölçü almaya geldiler...sonra halı yıkama..sonra o sonra bu...ancak yazabiliyorum.
yarın biberon ,çocuk kilidi bir de hani köşelere çarpmasın diye yumuşak bişeyler varmış onları alacağım...bir de yatak bakacağım..
bir yandan evi boşaltyorum bir yandan doldurmanın telaşındayım..çok tatlı yorgunluklar...az sonra sızıp uyuyacağım...ama uyumadan benim için çok önemli bir kaç birşey yazmak istiyorum..

bugün girdim çiçek böcek bahçesine...biri orda diğerleri başka başka köşelerde..yazarken haalaa yaşıyorumkendi kızım yanıbaşımda.onu seveceğim.. ne çare...küçük bir şopar ...tam bir karaböcek..tam bir çitlembik..zilli mi zilli..yapıştı bana...sarılıyor.yüzüme yüzüme bakıyor.bırakmıyor beni..yaslıyor başını omuzuma..bir de sırtımı pışpışlıyor kendince karaböcek.bir yandan da nasıl gülüyor nasıl gülümsüyor..diğeri de paçama asılmış..etrafımda bir sürü çiçek böcek..kahroldum..ben nasıl ağlıyorum.beni gören bakıcı anneler de döküldü.benimkini sevemiyorum..izin vermiyorlar....nasıl açlar sevmeye sevilmeyebir dokunuşa.nasıl açlar sevgiye.. bir gülümsemeye nasıl bir pişmanlık duydum...yıllarca ille benim illede benim olsun diye çektiklerim......yaşadıklarım...yaşayamadıklarım...ille de sevdiğimle benim olsun diye diye içimde kalmış sevgilerim..sen vermeye açsın...onlar almaya aç..19 yıl çiçeğinden gömmüşüm içime sevgimi..büyür mü...büyümedi tabiii...bugün söküp attım ters çiçeği içimden...yenisini ektim.

.....................................................................................................................................................................................................................................................o adar çok var ki bu çiçeklerden

verdi erverdi denizverdi bak deniz nick i sana da uğurlu geldi. herkes senelerce beklemekten bahsederken sen hemen kavuştun kızına allah bir daha ayırmasın hayırlı evlat olsun. nasıl sevindim senin adına. 12 aylık daha çok küçük bir bebek o. değil 1 hafta 2 günde size alışır zaten. eve gelmesini ve güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. ay ne güzel sen de resimler koyacaksın artık. birlikte yemeğini mamasını yaramazlıklarını uykusuzluğunu paylaşacağız.k okla ve öp kızını benim için de V
aallah a

vanilya selam. dün aklıma geldin erverdi sıram geldi diyince. ne oldu sen de başvurdun mu evlat edinmek için? ya da doğal yolda bir gelişme var mı?

deniz kızına ne isim vereceksiniz?

adı deniz deniz ben söylim

günaydın güller

kızımın çokk güzel bir ön adı var...yanına denizi ekliyeceğim.çağıra çağıra öğrenecek pekişecek..

evet nisa...bildin:13:...haftaya adını deniz koydum diyeceğim inşaallah..

selvicim....sana da çok teşekkür..buraya haber verdiğin için...bu arada sen de hoşgeldin aramıza

hee söyliyeyim..selvi teyzemin kızı olur...tüpbebele şimdi melis adında dünya tatlısı bir kızı var...innnşallah kardei doğal gelecek...uğraştırmıyacak..

tayf....canm..pek girmedin...redüksiyona karar vermişsin..sorunsuz geçsin inşallah.

reis....ilk gebeliin de spontanmıydı....tüpmü...unutmuş olabilirim.malum terelelliyim şu ara...dilerim içindeki canlın sana sıkı sıkı yapışır seni bırakmaz..ola ki, dileyelim olmasın ama......spontan hamile kaldığına göre,demek hamile kalmanda bir sorun yok..hem eşin geleli ne kadar olmuştu ki....demekki yumurta dolu sende...eşinde de süpermenler....yardımla yani tüple bu iş olabilir gibime geliyor...vazgeçme...zarphocanın da kan pıhtılaşması vardı...onun da tüp geçmişi parlak değildi..üstelik 10 kez denemişlerdi öncesinde...şimdi maşallaho da minik kızı clarisa ile.
bendeki kan pıhtılaşması riskli yan etkileri barındırıyor... sende ne gibi etkileri var bimiyorum ama yeni bir tedavide pıhtılaşma iğnelerini kullanarakhatta şimdi tedavi öncesi başlatıyorlar.çok iyi bir ekip eşliğnde olur gözüyle bakıyorum..

kan değerlerini kalp atışını merak ediyor olacağım..herhalükarda...tayfın dediği gibi tamire devammm....

herkesi sarıyorum.tek tek yazamadığım için affedin.yanımda olduğunuz için paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.kocaman sardım sizi..

Kız mahvettin beni ha, ne de güzel yazmışsın duygularını. Hep mutlu olun inşallah....

Riusue canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tutunur sana, bu işler hiç belli olmaz biliyorsun. Rabbim ol desin yeter ki...

Tayf'cığım senin de az kaldı redüksüyona. İnşallah hayırlısıyla atlatacaksın canım benim.

gunaydin kizlarr..

denizverdiciyim.. tebrik ediyorum aglattin beni hemde sevindim valla..rabbim sana hayirli bir evlat etsin canim arkadasim sen herseyin en iyisine layiksin hakkiylada guzel bir anne olucagina inaniyorumm..hersey gonlunce olsun tatlisimm...

tayfim ..canim benim cvp yazamadim sana kele ozur canimcim..ben iyiyim dun dr gittik tekrar basliycaz adet oldugumda..miyom vardi bende kuculmus dedi dr..hem uzuluyorum hem seviniyorum hem agliyorumm..budefada husrana ugramaktan cok korkuyorum dua et bana ltfen budefa yuzum gulsun istiyorum valla..hem maddi hem manevi yikima ugruyor insann..olsunda diyorum bazen hicbirsey umrumda deyil ..neyse bugun geliyo igneler ..ay nebilim ya karisik duygusalim iste.:85:..evet canim sanada gecmis olsun insallah kolay atlatican sekercim..ama ben hala anlamadim 10 agustosta neyaptiracan kiz cocuklara bir sey yaptirmayasinn..saka birtarafa herseyin hayirlisi tabi en basta senin sagligin onemlii bebeemm..

Merhana Arkadaslar,

Hayırlı ramazanlar dilemek istedim sizlere. Pek giremiyorum sayfaya oldukca yogunum, okuyamadım uzun zamandır.

Ramazan ayı vesilesiyle Allah hepinizin hayır dualarını ve oruc tutanlarında oruclarını kabul etsin.

Dunyanın her köşesindeki evlat sahibi olma istegi icinde olan tum anne babalara en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.

Hepinize iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…