yine duyamadık kalp atışını satla ultrason tarihi uyumlu gitmiyor.2 hafta geriden geliyormuş bebeğim.ama yine de duyulmalıymış bu haftada kalp atışı.bugün ve yarın beta hcg değerlerime bakılıp 1,5 kat artış yoksa gebeliğimi sonlandıracaklar yarın.
Tükendim artık ben 1 yılda 2 kayıp .Herkes gebe kalamadığına üzülüyor ben yaşatamıyorum bebeklerimi .tüm önlemleri aldık daha yapacak bişeyim yok .Olumlu düşünemiyorum artık çok yorgunum.Kendimi ne kadar zamanda tamir ederim bilmiyorum.Bu süre içinde hepinize sağlıklı günler diliyorum.Desteğiniz için teşekkür ederim...
bende karıştım şimdi ağlamaklı oldum hatta ağladım ne mutlu çok şükür kavuşmuşlar demek. allah ayırmasın kimseyi bu dertle yakmasın yarabbim.
canım,noldu hcg sonuçları merak içindeyim...bu arada herkes gebe kalamadığına üzülüyor bense yaşatamıyorum demen bana kendimi hatırlattı..benimde tam üç düşüğüm vardı ve artık olsada yine düşer diyodum ve noldu bak sıpaların üçüde sımsıkı yapıştılar,hiç öyle tükendim filan deme tükenmekle kaybedecek zamanımız ve lüksümüz yok bizim..mücadeleye devammm...bak 10 ağustosta redüksiyona gireceğim,dua ediyorum sorunsuz atlatayım diye ama daha şimdiden olurda sorun çıkarsa B planım hazır bile...kendini hemencecik tamir et ve sadece ileriye bak bitanem,lütfen...varsay ki biz bir deney yapıyoruz ve karışımı birtürlü doğru tutturamadık ve başarısız oluyoruz ama sende çok iyi biliyosun ki hiç başaramayacağız anlamına gelmiyor bu....aayyhh!! yanlış leylek yakalamış olmayasın,dur bakalım aaaaa....
Dünkü hcg değerim 13300 bugünkü ise 15500 doktorumun beklediği kadar olmasa sa değerin artmış olması canlı olduğunu gösterir dedi.İşte bu söz beni bitirdi "o hala canlı"4mm lik boyuyla annesine tutunmaya çalışıyor o.Bense ondan ümidi kesmiştim.Pazartesi tekrar değerlerime bakılacak.Allahtan ümit kesilmez inşallah benim miniğim de bana sıkı sıkı tutunur.
Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.Tayfcım biliyorum senin için çok zor ama ileride üçünü de kaybetme olasılığına karşılık iyi düşünmek zorundasın.Allah sana ve geride kalan bebeklerine sağlıklı uzun ömür versin.Cesaretinden ve kararlılığından dolayı seni kutluyorum.Dualarımdasın :)
DenizVerdi kavuştu demek ha ne güzel.O mükemmel bir anne olacak.Çok yüce gönüllü bir kadın.Allah yavrusundan ayırmasın hiçbir zaman...
Hepinizi öptüm...
tayf canım dualarım seninle hayırlısıyla atlatırsın inşallah
deniz kızına ne isim vereceksiniz?
deniz kızına ne isim vereceksiniz?
adı deniz deniz ben söylim
bugün girdim çiçek böcek bahçesine...biri orda diğerleri başka başka köşelerde..yazarken haalaa yaşıyorumkendi kızım yanıbaşımda.onu seveceğim.. ne çare...küçük bir şopar ...tam bir karaböcek..tam bir çitlembik..zilli mi zilli..yapıştı bana...sarılıyor.yüzüme yüzüme bakıyor.bırakmıyor beni..yaslıyor başını omuzuma..bir de sırtımı pışpışlıyor kendince karaböcek.bir yandan da nasıl gülüyor nasıl gülümsüyor..diğeri de paçama asılmış..etrafımda bir sürü çiçek böcek..kahroldum..ben nasıl ağlıyorum.beni gören bakıcı anneler de döküldü.benimkini sevemiyorum..izin vermiyorlar....nasıl açlar sevmeye sevilmeyebir dokunuşa.nasıl açlar sevgiye.. bir gülümsemeye nasıl bir pişmanlık duydum...yıllarca ille benim illede benim olsun diye çektiklerim......yaşadıklarım...yaşayamadıklarım...ille de sevdiğimle benim olsun diye diye içimde kalmış sevgilerim..sen vermeye açsın...onlar almaya aç..19 yıl çiçeğinden gömmüşüm içime sevgimi..büyür mü...büyümedi tabiii...bugün söküp attım ters çiçeği içimden...yenisini ektim.
.....................................................................................................................................................................................................................................................o adar çok var ki bu çiçeklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?