gunaydin kizlarr..
denizverdiciyim.. tebrik ediyorum aglattin beni hemde sevindim valla..rabbim sana hayirli bir evlat etsin canim arkadasim sen herseyin en iyisine layiksin hakkiylada guzel bir anne olucagina inaniyorumm..hersey gonlunce olsun tatlisimm...
tayfim ..canim benim cvp yazamadim sana kele ozur canimcim..ben iyiyim dun dr gittik tekrar basliycaz adet oldugumda..miyom vardi bende kuculmus dedi dr..hem uzuluyorum hem seviniyorum hem agliyorumm..budefada husrana ugramaktan cok korkuyorum dua et bana ltfen budefa yuzum gulsun istiyorum valla..hem maddi hem manevi yikima ugruyor insann..olsunda diyorum bazen hicbirsey umrumda deyil ..neyse bugun geliyo igneler ..ay nebilim ya karisik duygusalim iste.:85:..evet canim sanada gecmis olsun insallah kolay atlatican sekercim..ama ben hala anlamadim 10 agustosta neyaptiracan kiz cocuklara bir sey yaptirmayasinn..saka birtarafa herseyin hayirlisi tabi en basta senin sagligin onemlii bebeemm..
Merhana Arkadaslar,
Hayırlı ramazanlar dilemek istedim sizlere. Pek giremiyorum sayfaya oldukca yogunum, okuyamadım uzun zamandır.
Ramazan ayı vesilesiyle Allah hepinizin hayır dualarını ve oruc tutanlarında oruclarını kabul etsin.
Dunyanın her köşesindeki evlat sahibi olma istegi icinde olan tum anne babalara en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
Hepinize iyi gunler
güllerim herkese çokkk selammm....çokkk mutluluk.....çok umuttttt...hain ikon çıkmadı yine....öpücük öpücük öpücükkkk cük cük cük......
geldim geldimm.
dün eşimle gittik kuruma...önce sıkı bir eleme...sonra görmeye gittik deniz kızımı....bir ön adı var...bende kalsın..önce eşime verdiler.sonra bana.uykudan uyandırmışlar...şaşkın şaşkın bir kocime bir bana baktı..tekrar tekrar.eşim sevdi önce çok az güldü.sonra ben onun kollarını öptüm. çıpla bacaklarını öptüm..hoşuna gitti.çok güldü.sesle..
10 dk kadar gördük dün.....
beni 1 haftalık bağlanma programına aldılar.. sabahtan gidiyorum.çok steril ve de gizli bir yer..bu çok iyi...
bugün çorba içirdim ona...bana geliyor..kollarımda uyuttum..bir hafta sonra inşallah prosüdür bitecek yanımda olacak...
1 yaş 11 günlük...ama ben evimize geleceği günü sayacağım doğum gününü..
herkese çok teşekkür ediyorum...çok optüm sizi ...paylaştığınız için..
deniz.......aramışsın canım.telefonum sessizdeydi....öyle bir koşturma içerisindeyim ki teyzemin kızı ile bile konuşmam yarım kaldı...sağolasınn.
selvicim..viabam affet...telefonu kapatmak zorunda kaldım.tül perde için ölçü almaya geldiler...sonra halı yıkama..sonra o sonra bu...ancak yazabiliyorum.
yarın biberon ,çocuk kilidi bir de hani köşelere çarpmasın diye yumuşak bişeyler varmış onları alacağım...bir de yatak bakacağım..
bir yandan evi boşaltyorum bir yandan doldurmanın telaşındayım..çok tatlı yorgunluklar...az sonra sızıp uyuyacağım...ama uyumadan benim için çok önemli bir kaç birşey yazmak istiyorum..
denizverdi .... cok ama cok sevındım ... guzel kalbının meyvesi sana ne kadar da çabuk döndü ... seni ve eşini tebrik ediyorum .. çok güzel bir karar verdin ve bu güzel karar allah tarafından da kabul gördü ..sana en güzel şekilde geri döndü ... yazdıklarından o kadar çok etkilendim ki eşime bile anlattım .. o da çok sevindi ..bizimde uzun süre aklımızda olan şeyi sen hayata geçirdin ... canım ... kızınla beraber size mutlu ve uzun bir ömür dılıyorum .. sevgıyle kal....
patıkler .. maalesef olumsuz ... uzulme arkadaşım allah kızlrımıza saglık sıhhat versın .. ınşallah en kısa zamanda kavusursun ıkıncı melegıne ....
rıuse ...inşallah her sey yolundadır ve bır an once duyarsın kalp atıslarını...
tayf ... her sey yolundaymıs .. canım bu konuda lutfen kendını suclama .. sen ıstıyerek boyle bır seye karar vermıyorsun. tıbbi bır zorunluluk yuzunden boyle bır secım yapmak zorunda kalıyorsun ... inşallah her sey yolunda gıdecek ve sag salım kucagına alacaksın bebklerını ..
herkesı cok opuyorum....
bızım tatıl tam gaz devam edıyor .. su an antalyadayız .. cok sıcak olmasının dısında guzel vakıt gecırıyoruz .. ne yazık kı dun bır mısafırım vardı ... yne yakalayamadık leylegı ...
herkese selam ve hayırlı ramazanlar birde kolaylıklar diliyorum ...
kardeşim gitti, izmirden dönünce yalnız kaldım çok zormuş, bebiş, ev, eş, aş, derken zaman pırrr uçuyor sizleri özledim gelemiyorumda...
yalnız kalıp bu kadar işi başaran arkadaşları vallahi tebrik ediyorum...
denizverdi .... cok ama cok sevındım ... guzel kalbının meyvesi sana ne kadar da çabuk döndü ... seni ve eşini tebrik ediyorum .. çok güzel bir karar verdin ve bu güzel karar allah tarafından da kabul gördü ..sana en güzel şekilde geri döndü ... yazdıklarından o kadar çok etkilendim ki eşime bile anlattım .. o da çok sevindi ..bizimde uzun süre aklımızda olan şeyi sen hayata geçirdin ... canım ... kızınla beraber size mutlu ve uzun bir ömür dılıyorum .. sevgıyle kal....
patıkler .. maalesef olumsuz ... uzulme arkadaşım allah kızlrımıza saglık sıhhat versın .. ınşallah en kısa zamanda kavusursun ıkıncı melegıne ....
tayf ... her sey yolundaymıs .. canım bu konuda lutfen kendını suclama .. sen ıstıyerek boyle bır seye karar vermıyorsun. tıbbi bır zorunluluk yuzunden boyle bır secım yapmak zorunda kalıyorsun ... inşallah her sey yolunda gıdecek ve sag salım kucagına alacaksın bebklerını ..
herkesı cok opuyorum....
bızım tatıl tam gaz devam edıyor .. su an antalyadayız .. cok sıcak olmasının dısında guzel vakıt gecırıyoruz .. ne yazık kı dun bır mısafırım vardı ... yne yakalayamadık leylegı ...
herkese selam ve hayırlı ramazanlar birde kolaylıklar diliyorum ...
kardeşim gitti, izmirden dönünce yalnız kaldım çok zormuş, bebiş, ev, eş, aş, derken zaman pırrr uçuyor sizleri özledim gelemiyorumda...
yalnız kalıp bu kadar işi başaran arkadaşları vallahi tebrik ediyorum...
güllerim herkese çokkk selammm....çokkk mutluluk.....çok umuttttt...hain ikon çıkmadı yine....öpücük öpücük öpücükkkk cük cük cük......
geldim geldimm.
dün eşimle gittik kuruma...önce sıkı bir eleme...sonra görmeye gittik deniz kızımı....bir ön adı var...bende kalsın..önce eşime verdiler.sonra bana.uykudan uyandırmışlar...şaşkın şaşkın bir kocime bir bana baktı..tekrar tekrar.eşim sevdi önce çok az güldü.sonra ben onun kollarını öptüm. çıpla bacaklarını öptüm..hoşuna gitti.çok güldü.sesle..
10 dk kadar gördük dün.....
beni 1 haftalık bağlanma programına aldılar.. sabahtan gidiyorum.çok steril ve de gizli bir yer..bu çok iyi...
bugün çorba içirdim ona...bana geliyor..kollarımda uyuttum..bir hafta sonra inşallah prosüdür bitecek yanımda olacak...
1 yaş 11 günlük...ama ben evimize geleceği günü sayacağım doğum gününü..
herkese çok teşekkür ediyorum...çok optüm sizi ...paylaştığınız için..
deniz.......aramışsın canım.telefonum sessizdeydi....öyle bir koşturma içerisindeyim ki teyzemin kızı ile bile konuşmam yarım kaldı...sağolasınn.
selvicim..viabam affet...telefonu kapatmak zorunda kaldım.tül perde için ölçü almaya geldiler...sonra halı yıkama..sonra o sonra bu...ancak yazabiliyorum.
yarın biberon ,çocuk kilidi bir de hani köşelere çarpmasın diye yumuşak bişeyler varmış onları alacağım...bir de yatak bakacağım..
bir yandan evi boşaltyorum bir yandan doldurmanın telaşındayım..çok tatlı yorgunluklar...az sonra sızıp uyuyacağım...ama uyumadan benim için çok önemli bir kaç birşey yazmak istiyorum..
Kız mahvettin beni ha, ne de güzel yazmışsın duygularını. Hep mutlu olun inşallah....
Riusue canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tutunur sana, bu işler hiç belli olmaz biliyorsun. Rabbim ol desin yeter ki...
Tayf'cığım senin de az kaldı redüksüyona. İnşallah hayırlısıyla atlatacaksın canım benim.
verdi erverdi denizverdi bak deniz nick i sana da uğurlu geldi.herkes senelerce beklemekten bahsederken sen hemen kavuştun kızına allah bir daha ayırmasın hayırlı evlat olsun. nasıl sevindim senin adına. 12 aylık daha çok küçük bir bebek o. değil 1 hafta 2 günde size alışır zaten. eve gelmesini ve güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. ay ne güzel sen de resimler koyacaksın artık. birlikte yemeğini mamasını yaramazlıklarını uykusuzluğunu paylaşacağız.k okla ve öp kızını benim için de V aallah a
llgunaydin kizlarr..
denizverdiciyim.. tebrik ediyorum aglattin beni hemde sevindim valla..rabbim sana hayirli bir evlat etsin canim arkadasim sen herseyin en iyisine layiksin hakkiylada guzel bir anne olucagina inaniyorumm..hersey gonlunce olsun tatlisimm...
tayfim ..canim benim cvp yazamadim sana kele ozur canimcim..ben iyiyim dun dr gittik tekrar basliycaz adet oldugumda..miyom vardi bende kuculmus dedi dr..hem uzuluyorum hem seviniyorum hem agliyorumm..budefada husrana ugramaktan cok korkuyorum dua et bana ltfen budefa yuzum gulsun istiyorum valla..hem maddi hem manevi yikima ugruyor insann..olsunda diyorum bazen hicbirsey umrumda deyil ..neyse bugun geliyo igneler ..ay nebilim ya karisik duygusalim iste.:85:..evet canim sanada gecmis olsun insallah kolay atlatican sekercim..ama ben hala anlamadim 10 agustosta neyaptiracan kiz cocuklara bir sey yaptirmayasinn..saka birtarafa herseyin hayirlisi tabi en basta senin sagligin onemlii bebeemm..
tebrik ederim denizverdi ...inşallah hayırlı ,uzun ömürlü güzel bir evlat olur size bebeğiniz...
çok sevindim senin adına...senin hamilelik baya bi kısa sürdü ne güzel...
herkesı cok opuyorum....
denizverdi canım iki gündür hem ağlıyorum hem senin için çok seviniyorum. özellikle diğer çocuklar için yazdıklarını o kadar güzel ifade etmişsin ki üstüne tek kelime daha edilemez. allah hepsine bir çatı ve onları gönülden sevecek büyütecek kalpler versin inşallah.
riuse canım senin haberinde çok iyi geldi inşallah allah gönlüne göre hayırlısı neyse onu versin. umut etmeye devam edelim inşallah kalp atışını da duymak sağlıkla doğurmak nasip olsun.
toana canım inşallah yeni tedavin hayırlısıyla sağlıkla bebekle sonuçlansın canım şu para pul maliyet yumurta sayısı bidahakine dondurma vs leri bırak ve sadece bebeğine odaklan hayatım. onları düşünürsen hayatın derdi sıkıntısı hiç bitmez tatlım unutma ki bebeğini kucağına aldığında bu dert bitmeyecek herzaman borcumuz harcımız sıkıntımız oluyor hayat hep ballı kaymaklı değil. hepimiz hepimiz için dua ediyoruz burdakilere burda olmayan uğraşanlara anne bekleyen kurumdakilere evlat sırası bekleyenlere karnında taşıyanlara doğuranlara bu yolda mesai harcayan herkese.
denizverdi canım deniz isminin hakkını en çok sen verdin şimdi. kavuştun deniz ine. benim erkek kardşimin de çocuğu olmadı. nedendir bilmiyoruz. sadece imkansız dediler. erkek tarafı olunca birşey diyemiyorsun ama keşke onlar da böyle bir bebek alsalar. kendi 40 eşi 39 yaşında. tam zamanı. birgün cesaret bulursam söyleyeceğim içimde kalmasın. maddi durumları da fazlasıyla yerinde. 1 değil 2 tane bile büyütebilirler.
ben de akşam otobüsle yazlığa oğluma gidiyorum. özledim valla. bakıcı ve kreş e veremeyip annelerine kayınvaldelerine gönderip arada görerek büyütenler var. ne zor işleri. eski eşim de beni nasıl onu gözünden uzağa yolluyorsun diye suçladı. kendi çok sık gelip görüp ilgilenir dene yapayım burada başedemedik. ev anormal sıcaktı. klimasız olmuyordu. klimayla da . ayrıca günde 10 kez sokak istemeye başlamıştı. orada çok mutlu şu an. ama ben eylülde dönünce ne yapacağımızı düşünüyorum en azından havalar serinler azıcık. böyle giderse 1,5 yaş civarı da oyun gurubuyla filan yarım gün bir kreşe başlatacağım. evde başedilir gibi değil bizim yaramaz
baharnaz gerçekten ev işi ve tek başına çocuk bakmak çok yorucu. çooookkkk yardımcı bir eş lazım ama o bile yetmez. mümkünse haftada 1 hatta 2 gün temizliğe ütüye birini al yoksa başedemezsin. allah kolaylık versin. büyüdükçe güzelleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?