38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Toana'cığım yakında başlıyorsun yine demek. Hakkında hayırlısı olsun canım. Umarım bu defa bebeğine kavuşursun.

Hoş geldin canım. nasılsın umarım iyisindir. Oğluşunu bayağı bir büyütmüşsündür artık. Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin canım. Yine gel, öpüyorum...

Heradaaaaaaaa nasılsın canımmm? Minnoş nasıl?

tebrik ederim denizverdi ...inşallah hayırlı ,uzun ömürlü güzel bir evlat olur size bebeğiniz...
çok sevindim senin adına...senin hamilelik baya bi kısa sürdü ne güzel...

denizverdi .... cok ama cok sevındım ... guzel kalbının meyvesi sana ne kadar da çabuk döndü ... seni ve eşini tebrik ediyorum .. çok güzel bir karar verdin ve bu güzel karar allah tarafından da kabul gördü ..sana en güzel şekilde geri döndü ... yazdıklarından o kadar çok etkilendim ki eşime bile anlattım .. o da çok sevindi ..bizimde uzun süre aklımızda olan şeyi sen hayata geçirdin ... canım ... kızınla beraber size mutlu ve uzun bir ömür dılıyorum .. sevgıyle kal....

patıkler .. maalesef olumsuz ... uzulme arkadaşım allah kızlrımıza saglık sıhhat versın .. ınşallah en kısa zamanda kavusursun ıkıncı melegıne ....

rıuse ...inşallah her sey yolundadır ve bır an once duyarsın kalp atıslarını...

tayf ... her sey yolundaymıs .. canım bu konuda lutfen kendını suclama .. sen ıstıyerek boyle bır seye karar vermıyorsun. tıbbi bır zorunluluk yuzunden boyle bır secım yapmak zorunda kalıyorsun ... inşallah her sey yolunda gıdecek ve sag salım kucagına alacaksın bebklerını ..

herkesı cok opuyorum....

bızım tatıl tam gaz devam edıyor .. su an antalyadayız .. cok sıcak olmasının dısında guzel vakıt gecırıyoruz .. ne yazık kı dun bır mısafırım vardı ... yne yakalayamadık leylegı ...

herkese selam ve hayırlı ramazanlar birde kolaylıklar diliyorum ...

kardeşim gitti, izmirden dönünce yalnız kaldım çok zormuş, bebiş, ev, eş, aş, derken zaman pırrr uçuyor sizleri özledim gelemiyorumda...

yalnız kalıp bu kadar işi başaran arkadaşları vallahi tebrik ediyorum...

denizverdi canım iki gündür hem ağlıyorum hem senin için çok seviniyorum. özellikle diğer çocuklar için yazdıklarını o kadar güzel ifade etmişsin ki üstüne tek kelime daha edilemez. allah hepsine bir çatı ve onları gönülden sevecek büyütecek kalpler versin inşallah.

riuse canım senin haberinde çok iyi geldi inşallah allah gönlüne göre hayırlısı neyse onu versin. umut etmeye devam edelim inşallah kalp atışını da duymak sağlıkla doğurmak nasip olsun.

toana canım inşallah yeni tedavin hayırlısıyla sağlıkla bebekle sonuçlansın canım şu para pul maliyet yumurta sayısı bidahakine dondurma vs leri bırak ve sadece bebeğine odaklan hayatım. onları düşünürsen hayatın derdi sıkıntısı hiç bitmez tatlım unutma ki bebeğini kucağına aldığında bu dert bitmeyecek herzaman borcumuz harcımız sıkıntımız oluyor hayat hep ballı kaymaklı değil. hepimiz hepimiz için dua ediyoruz burdakilere burda olmayan uğraşanlara anne bekleyen kurumdakilere evlat sırası bekleyenlere karnında taşıyanlara doğuranlara bu yolda mesai harcayan herkese.

Canım misafir falan engel olmasın bi dahakine misafir olsa da fırsatları değerlendir :) Güzel güzel tatiline devam et arkadaşım.

Baharnaz'cım kolay gelsin canım. Evet gerçekten çok zor tüm işleri tek başına yapmak. Allah kolaylık versin :)

Canım misafir falan engel olmasın bi dahakine misafir olsa da fırsatları değerlendir :) Güzel güzel tatiline devam et arkadaşım.

Baharnaz'cım kolay gelsin canım. Evet gerçekten çok zor tüm işleri tek başına yapmak. Allah kolaylık versin :)

denizverdi canım deniz isminin hakkını en çok sen verdin şimdi. kavuştun deniz ine. benim erkek kardşimin de çocuğu olmadı. nedendir bilmiyoruz. sadece imkansız dediler. erkek tarafı olunca birşey diyemiyorsun ama keşke onlar da böyle bir bebek alsalar. kendi 40 eşi 39 yaşında. tam zamanı. birgün cesaret bulursam söyleyeceğim içimde kalmasın. maddi durumları da fazlasıyla yerinde. 1 değil 2 tane bile büyütebilirler.

ben de akşam otobüsle yazlığa oğluma gidiyorum. özledim valla. bakıcı ve kreş e veremeyip annelerine kayınvaldelerine gönderip arada görerek büyütenler var. ne zor işleri. eski eşim de beni nasıl onu gözünden uzağa yolluyorsun diye suçladı. kendi çok sık gelip görüp ilgilenir de ne yapayım burada başedemedik. ev anormal sıcaktı. klimasız olmuyordu. klimayla da . ayrıca günde 10 kez sokak istemeye başlamıştı. orada çok mutlu şu an. ama ben eylülde dönünce ne yapacağımızı düşünüyorum
en azından havalar serinler azıcık. böyle giderse 1,5 yaş civarı da oyun gurubuyla filan yarım gün bir kreşe başlatacağım. evde başedilir gibi değil bizim yaramaz

baharnaz gerçekten ev işi ve tek başına çocuk bakmak çok yorucu. çooookkkk yardımcı bir eş lazım ama o bile yetmez. mümkünse haftada 1 hatta 2 gün temizliğe ütüye birini al yoksa başedemezsin. allah kolaylık versin. büyüdükçe güzelleşiyor

Canım benım merhaba çook sevindim senin adına umarım kısa zamanda presüdürler biterde Deniz bebişinle mutlu bir yola girersin beni sorarsan ben iyiym hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor kanamalar lekelenmeler inanki ömrümden ömür gidiyor ama yeterki bebek iyi olsun diyorum ben katlanırım herşeye plesentam aşagıda doktorum zamanla yukarı çıkar dedi işe devam ediyorum ama zor gidip geliyorum bacaklardada aşırı uyuşma var şimdiden seni çok öpüyorum herşey gönlünce olsun sevgiler

patikler..sagol canim iyi dileklerin icin insallah arkadasim ..benimde istediyim bebeyimiz bu defa gelsin ama bilemiyorum her tedaviye baslamak stres olucakmi olmiycakmi diye iste rabbim yuzumuze baksin insallah..sen naptin iyimisin canim..

alabama..canim sagol ..biliyosun canim tedavide bazi seyleri dusunuyorsun ister istemez ..elinde olmuyo ama budefa hareketli olmayi dusunuyorum bakalim yani takmiycam tamamen degisik biri olucam emriyo koyulduktan sonra..tatlim desteyin icin cok sagol..

teşekkür ederin canımmm.....herkes mutlı olsun...kızına öpücük..seni de

evet deniz evet..çokk şanslıyımgüzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim..alıştı alıştı..ben gittikten sonra uyanınca ağlamış beni aramış..yoksa hiç ağlamazmış..dün de çok iyi geçti..hatta huyunu suyunu öğrenmeye başladım.bana tepki gösterip hafiften ağlar gibi olunca,meğer bağrıma yaslanıp öyle kalmak istiyormuş.yarım saat hiç kımıldamadan öylece kaldı.ben de ona o şuramdayken

denizin uykusu geeelmiş...[2 kere]
babası iiiişe gitmiş[2 kere]
babasııııı denize ne aaaaalmış
babası denize mama almış[süt almış,bez almış diye dönüşümlü olarak]
ninni besteledim.bir de söylerken fışfış kayıkçı gibi sallandık...uyudu...huzurla...

evet...bizimde artık resimlerimiz olacak...badana zamanında duvarda bir çivi vardı..onu söktürmedim... stüdyoda eşimle birlikte çekilip asacağım duvarıma....ama önce kızım tam net bir ayakta dursun.dik dursun...daha yürümüyor.. sıralıyor emekliyor.iki elinden tutulup gezdirilsin hoplasın istiyor benim zillim.

afedersin çok hızlı okuyorum yazılanları..görmemişim yarın yani bu sabah gittiğimde öperim senin için.

hergün daha çok anne oluyorum..dün her yiyeceğini ben yedirdim içirdim oradayken..kakasını yapmıştı.bezini bağladım.dötünü yıkadım.vücudunu öptüm...öpmelerde sevmelerde iyiyim ama giydirmede biraz yavaşım..tenini acıtırım diye korkuyorum.oradaki anneler çok seriiler...

iki gündür çok tuhaf duygular içindeyim.çok farklı duygu yoğunlukları yaşıyorum.gördüğüm her bebeğe dokunmaya öpmeye çalışıyorum ..o kadar açlar ki....
eve dönerken beynim bütün enerji kapılarını kapıyor.. bir tuhaf oluyorum...hani bir düğün salnundan çıkarsınız ya sesler haalaaa kulağınızdadır..öyle oluyorum..
işte böyle.....
batuyu çok öptümmmm

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

ll
canım toanam...hollandanın türk gülü...allahtan temiz kalbine istediğini vermesini diliyorum...çok istiyorum buradan senin de mutluluğunu paylaşmayı...

tebrik ederim denizverdi ...inşallah hayırlı ,uzun ömürlü güzel bir evlat olur size bebeğiniz...
çok sevindim senin adına...senin hamilelik baya bi kısa sürdü ne güzel...

çokteşekkür ederim mavi.şu son bir kaçgüne kadar takip ediyordum seni...seni ve bir kaç kişi daha var...allah tamamına erdirsin hamileliğini....korkular geride kaldı inşallah...umarım sen ve bebeğin sağlıklısınız...

çokk teşekkür ederim cans hocammm...ne güzel sözler yazmışsınız..saygıyla öpüyorum siziii...

amin canımmm...amin... az aynı duayı ezan okunurken yaşımla diledim..sonsuz kere aminnnn

deniz...önce gerçekten çocuk istiyorlar mı ben ce önce onu sor.. ama bu birgünü çok uzatma..eğer istiyorlarsa lütfenn önce gidip görsünler...bak böyle böyle,siz de sakın alın deme..mutlaka görmeliler...mutlaka..yoksa başka türlü düşünmelerini sağlamak zor..bir sebep yaratabilirsin.batuyu kreşe filan bırakmak istiyorum bana arkadaş olun filannn.ben geçen yıllarıma ne kadar üzülüyorum.pişmanım...şimdiye büyütmüş olacaktım...keşke onlar da başkaları da içlerinde kalan sevgiyi artık içlerinde bırakmasalar...açığa çıkarsalar...ben yıllarca yanmışım... artık başkaları yeni yangınlara izin vermese..zaman kuş gibi kaçıyor elimizden..
özledin di mii...ben bile bırakıp geliyorum acaba ne yaptı diyorumm.batunun babasına da yuh yani..ele verir talkımı kendi yutar salkımı.sen batunun iyiiği için gönderiyorsun o görmek istediği penceredn bakıyor..
1 buçuk yaştakilerin odasına girmedim..senin için bakarım bir..ortalık nasıl

güller burdan sonrasını yazamıyorum.. bir iki saat uyusam bari..giderayak herkese günaydın olsun..gününüz mutu umutlu olsun..mutluluk göreceli demişti bir zaman cans hocam...evet... dondurma....çikolata gibi...ikisi de tatlı..tatsa eğer yaşamaktan almak istenen...hayat tatlı..çiğköfte bile tatlıyken...
sabahın gülleri benden

selam

Denizverdi çookk sevindim kucağına almışsın tez zamanda yuvanızda da olur kızın canım İnşallah. Hayırlı evlat olsun..

Deniz Bulut haklısın canım ya belli aralıklarlada olsa yardımcı lazım. İyi tatiller oğluşunla güzel bir tatil dilerim.

Patikler selam.

Toana İnşallah bu tedavinden güzel gelişmeler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…