- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
evet deniz evet..çokk şanslıyımgüzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim..alıştı alıştı..ben gittikten sonra uyanınca ağlamış beni aramış..yoksa hiç ağlamazmış..dün de çok iyi geçti..hatta huyunu suyunu öğrenmeye başladım.bana tepki gösterip hafiften ağlar gibi olunca,meğer bağrıma yaslanıp öyle kalmak istiyormuş.yarım saat hiç kımıldamadan öylece kaldı.ben de ona o şuramdayken
denizin uykusu geeelmiş...[2 kere]
babası iiiişe gitmiş[2 kere]
babasııııı denize ne aaaaalmış
babası denize mama almış[süt almış,bez almış diye dönüşümlü olarak]
ninni besteledim.bir de söylerken fışfış kayıkçı gibi sallandık...uyudu...huzurla...
evet...bizimde artık resimlerimiz olacak...badana zamanında duvarda bir çivi vardı..onu söktürmedim... stüdyoda eşimle birlikte çekilip asacağım duvarıma....ama önce kızım tam net bir ayakta dursun.dik dursun...daha yürümüyor.. sıralıyor emekliyor.iki elinden tutulup gezdirilsin hoplasın istiyor benim zillim.
afedersin çok hızlı okuyorum yazılanları..görmemişim yarın yani bu sabah gittiğimde öperim senin için.
hergün daha çok anne oluyorum..dün her yiyeceğini ben yedirdim içirdim oradayken..kakasını yapmıştı.bezini bağladım.dötünü yıkadım.vücudunu öptüm...öpmelerde sevmelerde iyiyim ama giydirmede biraz yavaşım..tenini acıtırım diye korkuyorum.oradaki anneler çok seriiler...
iki gündür çok tuhaf duygular içindeyim.çok farklı duygu yoğunlukları yaşıyorum.gördüğüm her bebeğe dokunmaya öpmeye çalışıyorum ..o kadar açlar ki....
eve dönerken beynim bütün enerji kapılarını kapıyor.. bir tuhaf oluyorum...hani bir düğün salnundan çıkarsınız ya sesler haalaaa kulağınızdadır..öyle oluyorum..
işte böyle.....
batuyu çok öptümmmm
herkese selam ve hayırlı ramazanlar birde kolaylıklar diliyorum ...
kardeşim gitti, izmirden dönünce yalnız kaldım çok zormuş, bebiş, ev, eş, aş, derken zaman pırrr uçuyor sizleri özledim gelemiyorumda...
yalnız kalıp bu kadar işi başaran arkadaşları vallahi tebrik ediyorum...
denizverdi canım deniz isminin hakkını en çok sen verdin şimdi. kavuştun deniz ine. benim erkek kardşimin de çocuğu olmadı. nedendir bilmiyoruz. sadece imkansız dediler. erkek tarafı olunca birşey diyemiyorsun ama keşke onlar da böyle bir bebek alsalar. kendi 40 eşi 39 yaşında. tam zamanı. birgün cesaret bulursam söyleyeceğim içimde kalmasın. maddi durumları da fazlasıyla yerinde. 1 değil 2 tane bile büyütebilirler.
ben de akşam otobüsle yazlığa oğluma gidiyorum. özledim valla. bakıcı ve kreş e veremeyip annelerine kayınvaldelerine gönderip arada görerek büyütenler var. ne zor işleri. eski eşim de beni nasıl onu gözünden uzağa yolluyorsun diye suçladı. kendi çok sık gelip görüp ilgilenir dene yapayım burada başedemedik. ev anormal sıcaktı. klimasız olmuyordu. klimayla da . ayrıca günde 10 kez sokak istemeye başlamıştı. orada çok mutlu şu an. ama ben eylülde dönünce ne yapacağımızı düşünüyorum en azından havalar serinler azıcık. böyle giderse 1,5 yaş civarı da oyun gurubuyla filan yarım gün bir kreşe başlatacağım. evde başedilir gibi değil bizim yaramaz
baharnaz gerçekten ev işi ve tek başına çocuk bakmak çok yorucu. çooookkkk yardımcı bir eş lazım ama o bile yetmez. mümkünse haftada 1 hatta 2 gün temizliğe ütüye birini al yoksa başedemezsin. allah kolaylık versin. büyüdükçe güzelleşiyor
riuese yi bende merak ediyorum inşallah guzel haber gelsin.
bugun benim dogum gunum 40 oldum allah saglıklı omurler versin cok şukur bugunlere.
denizverdi senin icin cookk mutluyum canım benim icin kızını op kokla poposundan ısırırmış gibi yap.
kalın sağlıcakla
denizverdi canım deniz isminin hakkını en çok sen verdin şimdi. kavuştun deniz ine. benim erkek kardşimin de çocuğu olmadı. nedendir bilmiyoruz. sadece imkansız dediler. erkek tarafı olunca birşey diyemiyorsun ama keşke onlar da böyle bir bebek alsalar. kendi 40 eşi 39 yaşında. tam zamanı. birgün cesaret bulursam söyleyeceğim içimde kalmasın. maddi durumları da fazlasıyla yerinde. 1 değil 2 tane bile büyütebilirler.
ben de akşam otobüsle yazlığa oğluma gidiyorum. özledim valla. bakıcı ve kreş e veremeyip annelerine kayınvaldelerine gönderip arada görerek büyütenler var. ne zor işleri. eski eşim de beni nasıl onu gözünden uzağa yolluyorsun diye suçladı. kendi çok sık gelip görüp ilgilenir dene yapayım burada başedemedik. ev anormal sıcaktı. klimasız olmuyordu. klimayla da . ayrıca günde 10 kez sokak istemeye başlamıştı. orada çok mutlu şu an. ama ben eylülde dönünce ne yapacağımızı düşünüyorum en azından havalar serinler azıcık. böyle giderse 1,5 yaş civarı da oyun gurubuyla filan yarım gün bir kreşe başlatacağım. evde başedilir gibi değil bizim yaramaz
baharnaz gerçekten ev işi ve tek başına çocuk bakmak çok yorucu. çooookkkk yardımcı bir eş lazım ama o bile yetmez. mümkünse haftada 1 hatta 2 gün temizliğe ütüye birini al yoksa başedemezsin. allah kolaylık versin. büyüdükçe güzelleşiyor
patikler..sagol canim iyi dileklerin icin insallah arkadasim ..benimde istediyim bebeyimiz bu defa gelsin ama bilemiyorum her tedaviye baslamak stres olucakmi olmiycakmi diye iste rabbim yuzumuze baksin insallah..sen naptin iyimisin canim..
alabama..canim sagol ..biliyosun canim tedavide bazi seyleri dusunuyorsun ister istemez ..elinde olmuyo ama budefa hareketli olmayi dusunuyorum bakalim yani takmiycam tamamen degisik biri olucam emriyo koyulduktan sonra..tatlim desteyin icin cok sagol..
evet deniz evet..çokk şanslıyımgüzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim..alıştı alıştı..ben gittikten sonra uyanınca ağlamış beni aramış..yoksa hiç ağlamazmış..dün de çok iyi geçti..hatta huyunu suyunu öğrenmeye başladım.bana tepki gösterip hafiften ağlar gibi olunca,meğer bağrıma yaslanıp öyle kalmak istiyormuş.yarım saat hiç kımıldamadan öylece kaldı.ben de ona o şuramdayken
denizin uykusu geeelmiş...[2 kere]
babası iiiişe gitmiş[2 kere]
babasııııı denize ne aaaaalmış
babası denize mama almış[süt almış,bez almış diye dönüşümlü olarak]
ninni besteledim.bir de söylerken fışfış kayıkçı gibi sallandık...uyudu...huzurla...
evet...bizimde artık resimlerimiz olacak...badana zamanında duvarda bir çivi vardı..onu söktürmedim... stüdyoda eşimle birlikte çekilip asacağım duvarıma....ama önce kızım tam net bir ayakta dursun.dik dursun...daha yürümüyor.. sıralıyor emekliyor.iki elinden tutulup gezdirilsin hoplasın istiyor benim zillim.
afedersin çok hızlı okuyorum yazılanları..görmemişim yarın yani bu sabah gittiğimde öperim senin için.
hergün daha çok anne oluyorum..dün her yiyeceğini ben yedirdim içirdim oradayken..kakasını yapmıştı.bezini bağladım.dötünü yıkadım.vücudunu öptüm...öpmelerde sevmelerde iyiyim ama giydirmede biraz yavaşım..tenini acıtırım diye korkuyorum.oradaki anneler çok seriiler...
iki gündür çok tuhaf duygular içindeyim.çok farklı duygu yoğunlukları yaşıyorum.gördüğüm her bebeğe dokunmaya öpmeye çalışıyorum ..o kadar açlar ki....
eve dönerken beynim bütün enerji kapılarını kapıyor.. bir tuhaf oluyorum...hani bir düğün salnundan çıkarsınız ya sesler haalaaa kulağınızdadır..öyle oluyorum..
işte böyle.....
batuyu çok öptümmmm
riuese yi bende merak ediyorum inşallah guzel haber gelsin.
bugun benim dogum gunum 40 oldum allah saglıklı omurler versin cok şukur bugunlere.
denizverdi senin icin cookk mutluyum canım benim icin kızını op kokla poposundan ısırırmış gibi yap.
kalın sağlıcakla
deniz...önce gerçekten çocuk istiyorlar mı ben ce önce onu sor.. ama bu birgünü çok uzatma..eğer istiyorlarsa lütfenn önce gidip görsünler...bak böyle böyle,siz de sakın alın deme..mutlaka görmeliler...mutlaka..yoksa başka türlü düşünmelerini sağlamak zor..bir sebep yaratabilirsin.batuyu kreşe filan bırakmak istiyorum bana arkadaş olun filannn.ben geçen yıllarıma ne kadar üzülüyorum.pişmanım...şimdiye büyütmüş olacaktım...keşke onlar da başkaları da içlerinde kalan sevgiyi artık içlerinde bırakmasalar...açığa çıkarsalar...ben yıllarca yanmışım... artık başkaları yeni yangınlara izin vermese..zaman kuş gibi kaçıyor elimizden..
özledin di mii...ben bile bırakıp geliyorum acaba ne yaptı diyorumm.batunun babasına da yuh yani..ele verir talkımı kendi yutar salkımı.sen batunun iyiiği için gönderiyorsun o görmek istediği penceredn bakıyor..
1 buçuk yaştakilerin odasına girmedim..senin için bakarım bir..ortalık nasıl
Selam kizlarr benim hersey gun gecdikce berbat ouyorr ben gecen ay adet gecikmesinle kimyasa yasadim arkadan hemen ignelere basladik yuksek dozda ilk haftada ultrasonda sadece 1 yumurta olduuuuuu ve tedavi ptal neden boyle oldu ya acaba co acelemi yapdik yada hormonlar ters cevap mi verdi yada yoksa menapozami giriyorum ya stresdenn ayaklarim ayniyo bu ignelerin etkilerimi acabaaaaa cok berbatim 17 sinde randevum var ne yaicam bilmem heray yumurtlama degisiyormu?bana akil verinn
geçen hafta 4 gün görmedim, arada hafta sonu gördüm bu hafta da 5 gün görmeyeceğim. ondan sonra ben de gidiyorum. inşallah 15 günlük tatilimizi yapıp bayramda döneceğiz. ayrı kalmak zor ama orası da ayaradı ona. hem hava çok güzel, temiz bol oksijenli hem kalabalık. benim evde kimseyi görmediğinden nadir olarak arkadaş gelip gittiğinden yabancı görünce yadırgar olmuştu. orada insanlara alıştı. şimdi yabancılarla daha kolay kaynaşıyor pek ağlamıyor. zaten halam ona en az benim kadar (hatta galiba benden fazla) iyi bakıyor. bana da öyle bakmış zamanında. ona güvenmesem yollamazdım zaten. gerçekten seneye oyun grubu onun için iyi olacak diye düşünüyorummerhaba canm demek yalnız kaldın biz hep yalnızıs iki ay kaynanmda kaldım sonra o beş gün gedli kaldı yanımda artık yalnızıs valla tuvalete gitmem bile sorn o derece sabahtan 6,30 uyanmş şimdi zorla yatırdm biraz dinlenmek benim hakkım diyrm kızıma bazen anlıyr bazen de banane anne diyr gibi kızım yoruldm diyrm hemen yatıyr bazen e buda işin şakası olsn
0
komşum 7 aylık bebşini annesine ta 15 saatlik yolu oln memleketine gönderdi ama ben bebeklere üzülüyrm annelerine çok ihtiyaçları var canm ya onu fazla ayrma kendinden mutlaka seni görsün hergün kucağını hissetmek istiyr seninde zorluklaırın var allah yardımcın olsn canm ya evet yarım günlk oyun grbu fena değl
mutlu yıllar canım. oğlunla ailenle birlikte nice mutlu yıllara.riuese yi bende merak ediyorum inşallah guzel haber gelsin.
kalın sağlıcakla
hafta sonu gördüm geldim asıl tatil bu hafta sonu başlıyacak. gaz olayı için çeşitli damlalar var ama iyi geliyorlar mı emin değilim. alabama tarif etmişti. bol masaj yapın. göbeğine de saat yönünde masaj yapın. ne yaparsanız yapın bu olay 3 ay civarı geçecek olmadı azalacak. bebeğin el kol hareket ettirmeye başlamasıyla bitiyor gaz olayı. mama olayı az biraz ticari galiba. burada büyük hastaneler genelde aptamil çeşitleri veriyorlar illa başta. biz bir ara hipp e geçmiştik. o zaman dr o da iyidir iyi geldiyse devam edin demişti. sma da iyidir. ne daha iyi geliyor ne daha az gaz yapıyor deneyerek bulacaksınız.Arkadaslar Merhaba,
Internet kullanmak bana artik cok luks geliyor inanin. Sizleri de merak ediyorum, umarim herkes iyidir.
Clarissa Ela, 3 haftalik oldu ama sadece 200 gr almis olmasi bizi cok uzdu! Simdi doktoru mama miktarini artirdi ve anne sutunun cok besleyemedigini dusundugunu soyledi. Zaten basindan beri hem anne sutu hem de mama veriyorduk. SMA Gold anne sutune en yakin mamaymis, o yuzden onu veriyoruz, hatta buralarda bulunamadigi icin getirtiyoruz. Bir de bitmek tukenmek bilmeyen bebegimizi uyutmayan bir gazimiz var! Her beslenmeden sonra gazi cikarsamda yine de bir dunya gazi oluyor bu kizin! Ben anlamadim bu isi acaba nerede hata yapiyorum bilemiyorum.
Merye ve Baharnaz, onerilerinizi okudum arkadaslar sagolun. Aci elma yagini ayaklarinin altina surme islemini de yapiyorum, surekli de coraplarini kontrol ediyorum cunku cok coraplari ayaginda tutmayi sevmiyor. Metsil ve Zinco kullaniyoruz.
Denizverdi, Cokkkkkkk gozunuzaydin bir kez daha!!! Sen de Deniz'ine kavusuyorsun, hakikaten Denzi Bulut'un dedigi gibi Deniz ismine hakkini veren en cok kisi sensin canim! Cok duygulu seyler yazmissin, agladim, agladim...
Alabama, Iyiki dogdun canim, iyiki Mert'in annesi bizim de can arkadasimiz oldun!
Denizbulut, oglusla iyi tatiller canim.
Patiklercim, sana da tekrar gecmis olsun arkadasim, yola devam, durmak yokkkkk.
Rieuse, hakkinizda hayirlisi olsun canim, umarim bebisin kalp atislarini duyarsiniz. Ben hala kan sulundirici kullaniyorum, siz baslamis miydiniz?
Tayf, 10 Agustos buyuk gun, hakkinizda hayirlisi olsun.
Kartopu, herseyin iyi olduguna sevindim.
Toana, bu tedavinde bebisine kavusman dilegiyle...
Akideciknane, cok gecmis olsun.
Cans, sana da iyi tatiller.
Ismini yazamadiklarima sevgiler, opucukler...
Canım sorma benimki de Gölcük'te teyzesinin yanında. Kuzenide var hiç sıkılmıyor. E üstüne bi de yazlık gibi, bisiklet kullanabileceği yerler, bahçe katı ve havuz da olunca bayağı bir eğleniyor. Biz de haftasonları oraya kalmaya gidiyoruz. Koca kız olmasına rağmen beni göndermek istemiyor. O nedenle hele de senin daha minnacık hiç istemez eminim ayrılmanı. Aman onlar huzurlu olsunlar da yeterki biz özleyelim önemli değil. Ay sorma Eylül benim de kabusum, benim bakıcı okul kapanınca ayrıldığı için yine bakıcı bulmakla ilgilenmem lazım. Of ya çok zor işler.
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice nice, ailece, sağlıklı, mutluluk dolu, güzel yıllar dilerim....
eh özler tabii annesini. koca kız o özleyecek. ama batu özlüyor mu bilemiyorum. beni görünce gülümsüyor ama halama daha çok gülümsüyor. devamlı onu eğlendirdiği için araları çok iyi. bakıcı da işte taşıyıp gezdirip altını değiştirip bakıcılık görevini yapıyor. yani sanki bırakıp gitsem aramayacak gibi. ben mi yanlış bişiler yapıyorum diyorum. galiba daha fazla oyun oynayıp vakit geçirmem gerek. işten dönünce hemen hiç ayrılmıyoruz ama bir yandan da ev işi ev düzeni yorgunluk vs derken yeterince eğlenceli bir anne olamıyorum diye düşünüyorum. neyse sonuçta ben annesiyim, onu seviyorum, büyüdükçe ilişkimiz gelişecektir, beni özleyecektir.
senin kız büyük değil mi? okuldan erken geliyor o nedenle mi bakıcı alıyordun? sen kışın karşıya oldukça geç dönüyorsundur. yakında akraba yoksa da kızının başına biri gerekli tabii. allahtan ben batu okula başlarken emekli olmuş olacağım allahın izniyle.
günaydın güller
kızımın çokk güzel bir ön adı var...yanına denizi ekliyeceğim.çağıra çağıra öğrenecek pekişecek..
evet nisa...bildin:13:...haftaya adını deniz koydum diyeceğim inşaallah..
selvicim....sana da çok teşekkür..buraya haber verdiğin için...bu arada sen de hoşgeldin aramıza
hee söyliyeyim..selvi teyzemin kızı olur...tüpbebele şimdi melis adında dünya tatlısı bir kızı var...innnşallah kardei doğal gelecek...uğraştırmıyacak..
tayf....canm..pek girmedin...redüksiyona karar vermişsin..sorunsuz geçsin inşallah.
reis....ilk gebeliin de spontanmıydı....tüpmü...unutmuş olabilirim.malum terelelliyim şu ara...dilerim içindeki canlın sana sıkı sıkı yapışır seni bırakmaz..ola ki, dileyelim olmasın ama......spontan hamile kaldığına göre,demek hamile kalmanda bir sorun yok..hem eşin geleli ne kadar olmuştu ki....demekki yumurta dolu sende...eşinde de süpermenler....yardımla yani tüple bu iş olabilir gibime geliyor...vazgeçme...zarphocanın da kan pıhtılaşması vardı...onun da tüp geçmişi parlak değildi..üstelik 10 kez denemişlerdi öncesinde...şimdi maşallaho da minik kızı clarisa ile.
bendeki kan pıhtılaşması riskli yan etkileri barındırıyor... sende ne gibi etkileri var bimiyorum ama yeni bir tedavide pıhtılaşma iğnelerini kullanarakhatta şimdi tedavi öncesi başlatıyorlar.çok iyi bir ekip eşliğnde olur gözüyle bakıyorum..
kan değerlerini kalp atışını merak ediyor olacağım..herhalükarda...tayfın dediği gibi tamire devammm....
herkesi sarıyorum.tek tekyazamadığım için affedin.yanımda olduğunuz için paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.kocaman sardım sizi..
Kız mahvettin beni ha, ne de güzel yazmışsın duygularını. Hep mutlu olun inşallah....
Riusue canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tutunur sana, bu işler hiç belli olmaz biliyorsun. Rabbim ol desin yeter ki...
Tayf'cığım senin de az kaldı redüksüyona. İnşallah hayırlısıyla atlatacaksın canım benim.
toanacım,geçmişteki başarısız denemeleri unutuyosun ilk olarak ve sadece önündeki sürece odaklanıyosun birtanem...dualarım hep seninle canım...bu defa yüzün gülecek inşallah ve bebişin sana gelecek...hadi bakalım önce sağlıklı yumoşlar ve embryoların olsun sonrada sıkı sıkı yapışsın danaların sana...canım 10 ağustosta üçüzleri ikiye indirecek doktorum hayırlısıyla...üçüz gebelik çok riskli imiş hele de benim yaşımda ve 3 düşükten sonra...gunaydin kizlarr..
denizverdiciyim.. tebrik ediyorum aglattin beni hemde sevindim valla..rabbim sana hayirli bir evlat etsin canim arkadasim sen herseyin en iyisine layiksin hakkiylada guzel bir anne olucagina inaniyorumm..hersey gonlunce olsun tatlisimm...
tayfim ..canim benim cvp yazamadim sana kele ozur canimcim..ben iyiyim dun dr gittik tekrar basliycaz adet oldugumda..miyom vardi bende kuculmus dedi dr..hem uzuluyorum hem seviniyorum hem agliyorumm..budefada husrana ugramaktan cok korkuyorum dua et bana ltfen budefa yuzum gulsun istiyorum valla..hem maddi hem manevi yikima ugruyor insann..olsunda diyorum bazen hicbirsey umrumda deyil ..neyse bugun geliyo igneler ..ay nebilim ya karisik duygusalim iste.:85:..evet canim sanada gecmis olsun insallah kolay atlatican sekercim..ama ben hala anlamadim 10 agustosta neyaptiracan kiz cocuklara bir sey yaptirmayasinn..saka birtarafa herseyin hayirlisi tabi en basta senin sagligin onemlii bebeemm..
canım kendimi suçlamıyorum elbet ama nasıl desem karmakarışık duygular içindeyim..o pozitif ceyda gitti yerine hiç tanımadığım küskün bir yabancı geldi..ama bunu da atlatacağız hayırlısıyla...sen iyisin diil mi?denizverdi .... cok ama cok sevındım ... guzel kalbının meyvesi sana ne kadar da çabuk döndü ... seni ve eşini tebrik ediyorum .. çok güzel bir karar verdin ve bu güzel karar allah tarafından da kabul gördü ..sana en güzel şekilde geri döndü ... yazdıklarından o kadar çok etkilendim ki eşime bile anlattım .. o da çok sevindi ..bizimde uzun süre aklımızda olan şeyi sen hayata geçirdin ... canım ... kızınla beraber size mutlu ve uzun bir ömür dılıyorum .. sevgıyle kal....
patıkler .. maalesef olumsuz ... uzulme arkadaşım allah kızlrımıza saglık sıhhat versın .. ınşallah en kısa zamanda kavusursun ıkıncı melegıne ....
rıuse ...inşallah her sey yolundadır ve bır an once duyarsın kalp atıslarını...
tayf ... her sey yolundaymıs .. canım bu konuda lutfen kendını suclama .. sen ıstıyerek boyle bır seye karar vermıyorsun. tıbbi bır zorunluluk yuzunden boyle bır secım yapmak zorunda kalıyorsun ... inşallah her sey yolunda gıdecek ve sag salım kucagına alacaksın bebklerını ..
herkesı cok opuyorum....
bızım tatıl tam gaz devam edıyor .. su an antalyadayız .. cok sıcak olmasının dısında guzel vakıt gecırıyoruz .. ne yazık kı dun bır mısafırım vardı ... yne yakalayamadık leylegı ...
patikler..sagol canim iyi dileklerin icin insallah arkadasim ..benimde istediyim bebeyimiz bu defa gelsin ama bilemiyorum her tedaviye baslamak stres olucakmi olmiycakmi diye iste rabbim yuzumuze baksin insallah..sen naptin iyimisin canim..
alabama..canim sagol ..biliyosun canim tedavide bazi seyleri dusunuyorsun ister istemez ..elinde olmuyo ama budefa hareketli olmayi dusunuyorum bakalim yani takmiycam tamamen degisik biri olucam emriyo koyulduktan sonra..tatlim desteyin icin cok sagol..
akidecik bence türkiye ye gel canım yaaa zaman kaybetmeden..oralarda strese daha fazla girme derim..gel burada denizbulutun önerdiği yerlere memorial ve bahçeciye bi görüş,hiç diilse aynı dili konuşuyor olursunuz ve daha anlamlı bi süreç yaşarsın bence...anladığım kadarı ile artık senin için zaman gerçekten çok çok değerli,lütfen zaman kaybetme...Selam kizlarr benim hersey gun gecdikce berbat ouyorr ben gecen ay adet gecikmesinle kimyasa yasadim arkadan hemen ignelere basladik yuksek dozda ilk haftada ultrasonda sadece 1 yumurta olduuuuuu ve tedavi ptal neden boyle oldu ya acaba co acelemi yapdik yada hormonlar ters cevap mi verdi yada yoksa menapozami giriyorum ya stresdenn ayaklarim ayniyo bu ignelerin etkilerimi acabaaaaa cok berbatim 17 sinde randevum var ne yaicam bilmem heray yumurtlama degisiyormu?bana akil verinn
meryecim kızın daha iyi anladığım kadarıyla...tek başına çocuk bakmak gerçekten zor beni de yalnız bir annelik bekliyor ama düşündükçe enerji doluyorum,üstelik çalışacağım birde...allahtan iş yeri kendimin orada bebeklerle beraber bir ortam kurmayı düşünüyorum..tabii bebişlerime bişey olmazda kavuşabilirsem...merhaba canm demek yalnız kaldın biz hep yalnızıs iki ay kaynanmda kaldım sonra o beş gün gedli kaldı yanımda artık yalnızıs valla tuvalete gitmem bile sorn o derece sabahtan 6,30 uyanmş şimdi zorla yatırdm biraz dinlenmek benim hakkım diyrm kızıma bazen anlıyr bazen de banane anne diyr gibi kızım yoruldm diyrm hemen yatıyr bazen e buda işin şakası olsn
0
komşum 7 aylık bebşini annesine ta 15 saatlik yolu oln memleketine gönderdi ama ben bebeklere üzülüyrm annelerine çok ihtiyaçları var canm ya onu fazla ayrma kendinden mutlaka seni görsün hergün kucağını hissetmek istiyr seninde zorluklaırın var allah yardımcın olsn canm ya evet yarım günlk oyun grbu fena değl
oooohhh maşallah alabamacım 40 yaşınariuese yi bende merak ediyorum inşallah guzel haber gelsin.
kalın sağlıcakla
maşallah clarissa ela mızaArkadaslar Merhaba,
Internet kullanmak bana artik cok luks geliyor inanin. Sizleri de merak ediyorum, umarim herkes iyidir.
Clarissa Ela, 3 haftalik oldu ama sadece 200 gr almis olmasi bizi cok uzdu! Simdi doktoru mama miktarini artirdi ve anne sutunun cok besleyemedigini dusundugunu soyledi. Zaten basindan beri hem anne sutu hem de mama veriyorduk. SMA Gold anne sutune en yakin mamaymis, o yuzden onu veriyoruz, hatta buralarda bulunamadigi icin getirtiyoruz. Bir de bitmek tukenmek bilmeyen bebegimizi uyutmayan bir gazimiz var! Her beslenmeden sonra gazi cikarsamda yine de bir dunya gazi oluyor bu kizin! Ben anlamadim bu isi acaba nerede hata yapiyorum bilemiyorum.
Merye ve Baharnaz, onerilerinizi okudum arkadaslar sagolun. Aci elma yagini ayaklarinin altina surme islemini de yapiyorum, surekli de coraplarini kontrol ediyorum cunku cok coraplari ayaginda tutmayi sevmiyor. Metsil ve Zinco kullaniyoruz.
Denizverdi, Cokkkkkkk gozunuzaydin bir kez daha!!! Sen de Deniz'ine kavusuyorsun, hakikaten Denzi Bulut'un dedigi gibi Deniz ismine hakkini veren en cok kisi sensin canim! Cok duygulu seyler yazmissin, agladim, agladim...
Alabama, Iyiki dogdun canim, iyiki Mert'in annesi bizim de can arkadasimiz oldun!
Denizbulut, oglusla iyi tatiller canim.
Patiklercim, sana da tekrar gecmis olsun arkadasim, yola devam, durmak yokkkkk.
Rieuse, hakkinizda hayirlisi olsun canim, umarim bebisin kalp atislarini duyarsiniz. Ben hala kan sulundirici kullaniyorum, siz baslamis miydiniz?
Tayf, 10 Agustos buyuk gun, hakkinizda hayirlisi olsun.
Kartopu, herseyin iyi olduguna sevindim.
Toana, bu tedavinde bebisine kavusman dilegiyle...
Akideciknane, cok gecmis olsun.
Cans, sana da iyi tatiller.
Ismini yazamadiklarima sevgiler, opucukler...
canım iyi bir annesin eminim henüz bunları düşünmek için çok erken zaman daha çok bağlayacaktır sizi birbirinize...hele bir eve gelsin gerisi daha kolay bence..eh nede olsa yuva kalabalık bir ortam ve çocuk henüz tam olarak kimin ne olduğunu bilmiyordur bence ama seni görünce içinden kocaman ve güzel şeyler geçiyodur...''ulan'' diyodur sana bakıp bakıp,''keşke bu hatun benim annem olsa''..çok takdir ediyorum seni denizcim ve kutluyorum yürekten...eh özler tabii annesini. koca kız o özleyecek. ama batu özlüyor mu bilemiyorum. beni görünce gülümsüyor ama halama daha çok gülümsüyor. devamlı onu eğlendirdiği için araları çok iyi. bakıcı da işte taşıyıp gezdirip altını değiştirip bakıcılık görevini yapıyor. yani sanki bırakıp gitsem aramayacak gibi. ben mi yanlış bişiler yapıyorum diyorum. galiba daha fazla oyun oynayıp vakit geçirmem gerek. işten dönünce hemen hiç ayrılmıyoruz ama bir yandan da ev işi ev düzeni yorgunluk vs derken yeterince eğlenceli bir anne olamıyorum diye düşünüyorum. neyse sonuçta ben annesiyim, onu seviyorum, büyüdükçe ilişkimiz gelişecektir, beni özleyecektir.
senin kız büyük değil mi? okuldan erken geliyor o nedenle mi bakıcı alıyordun? sen kışın karşıya oldukça geç dönüyorsundur. yakında akraba yoksa da kızının başına biri gerekli tabii. allahtan ben batu okula başlarken emekli olmuş olacağım allahın izniyle.
Evet 2. annelik maceram da bugün sona erdi.Beta hcg de çok kayda değer bir ilerleme olmadığı ve embriyoda da bir büyüme ve kalp atışı olmadığı için bugün öğle saatlerinde hamileliğim sona erdirildi. Yeni doğan bebeklerin ıngaları eşliğinde uyanmak bu yolda ilerlemek,vazgeçmemek için motivasyon oldu bana.Genetik tahlillerimizi yaptırıp sonucuna göre nasıl bir yol takip edeceğimize karar vereceğiz.Şimdi biraz kendimi toparlayıp acilen kilo vermem gerekiyor.Her hamilelik girişimi 3 er kg olarak geri döndü bana.Kendimi acayip sevimsiz ve de hantal hissediyorum. Biraz deniz,güneş sonra da evimizi döşeme telaşı, yeni okul,yeni arkadaşlar bebeğimi unutturmaz ama acımı biraz hafifletir heralde.
Tayfcım inşallah sen çok mutlu olacaksın.Her duamda " ceydamın bebekleri" de geçiyor buna inan( eskiden dua ederken rumuzlarınızı söylerdim çok komiğime giderdi.artık adını öğrendim)
Hepinizi çok seviyorum.Kendinize,evlatlarınıza çok iyi bakın.Sağlıcakla kalın...
canım çok geçmiş olsun,hayırlısı bu imiş diyelim ve yolumuza devam edelim...ben inşallah kısa zamanda yavrucuğuna kavuşacağına çok inanıyorum çünkü senin bebek yapmakla ilgili çok derin bir problemin olduğunu düşünmüyorum..hamile kalabiliyorsun ki bu gerçekten çok değerli..
duaların için çok teşekkür ederim,birtanesin...bu arada rejim yapacaksan ağır olmasın dikkat et ve bence yumurta kalitesini arttırmak için şimdiden kürlere başla derim..ben arısütü-bal-polen sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim eşimede yedirdim,bol süt yoğurt tüket,hergün 1-2 kuru incir ve salatalarda sızma zeytinyağı,yumurta(en kaliteli protein yumurtada imiş) balık tavuk kırmızı eti ihmal etme,fındık badem ceviz...ben bu sefer tedaviden önce başlamıştım ve tam 5 kilo vermiştim hamile kaldığımda ve sadece 750 gr. aldım henüz çünkü aynı şekilde beslenmeye devam ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?