38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam kizlarr benim hersey gun gecdikce berbat ouyorr ben gecen ay adet gecikmesinle kimyasa yasadim arkadan hemen ignelere basladik yuksek dozda ilk haftada ultrasonda sadece 1 yumurta olduuuuuu ve tedavi ptal neden boyle oldu ya acaba co acelemi yapdik yada hormonlar ters cevap mi verdi yada yoksa menapozami giriyorum ya stresdenn ayaklarim ayniyo bu ignelerin etkilerimi acabaaaaa cok berbatim 17 sinde randevum var ne yaicam bilmem heray yumurtlama degisiyormu?bana akil verinn

canm ya her yazdığın yazıyı okurken çok duygulanıryrm allah tamamına erdirsin çok da güzel dile getiriyrsn duygularını popişini de yıkamışsın sank i hissetmiş birlikteliğinizi sen gidince ağladığana göre allah mutluuluğunu daim etsin inş.çok hayırlı evlat olacak sana bizimkiler de bize inş. çok gözün aydın doya doya kokla öp sarıl hz.musa yı da firavunun karısı büyütrmüş öz evladı gibi ve çok sevmiş onu biliyrtsn firavunn karsı müslüman olmuş yani sevmek için illa biyolajik evlat olmak zorunda değl allah mutluluğumuzu daim etsin

limonkabuğu onlinesn nasılsn pek girmiyrsn

merhaba canm demek yalnız kaldın biz hep yalnızıs iki ay kaynanmda kaldım sonra o beş gün gedli kaldı yanımda artık yalnızıs valla tuvalete gitmem bile sorn o derece sabahtan 6,30 uyanmş şimdi zorla yatırdm biraz dinlenmek benim hakkım diyrm kızıma bazen anlıyr bazen de banane anne diyr gibi kızım yoruldm diyrm hemen yatıyr bazen e buda işin şakası olsn
0

komşum 7 aylık bebşini annesine ta 15 saatlik yolu oln memleketine gönderdi ama ben bebeklere üzülüyrm annelerine çok ihtiyaçları var canm ya onu fazla ayrma kendinden mutlaka seni görsün hergün kucağını hissetmek istiyr seninde zorluklaırın var allah yardımcın olsn canm ya evet yarım günlk oyun grbu fena değl

riuese yi bende merak ediyorum inşallah guzel haber gelsin.
bugun benim dogum gunum 40 oldum allah saglıklı omurler versin cok şukur bugunlere.
denizverdi senin icin cookk mutluyum canım benim icin kızını op kokla poposundan ısırırmış gibi yap.

kalın sağlıcakla

iyi gunler kizlar iyisiniz hepiniz umarim ..

alabama..canim iyiki dogdun sekerim nice 40 yillara DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN...

baharcim..sagol canim insallah dualarin icin cok tessekurler ,bebeyin nasil buyuyormu annesi..hayirli evlat olsun sana insallah tatlimm..

denizverdiciyim ..canim arkadasim neguzel dilekte bulunmussun tatlim amin tesekurler bebeemmm..

Arkadaslar Merhaba,

Internet kullanmak bana artik cok luks geliyor inanin. Sizleri de merak ediyorum, umarim herkes iyidir.
Clarissa Ela, 3 haftalik oldu ama sadece 200 gr almis olmasi bizi cok uzdu! Simdi doktoru mama miktarini artirdi ve anne sutunun cok besleyemedigini dusundugunu soyledi. Zaten basindan beri hem anne sutu hem de mama veriyorduk. SMA Gold anne sutune en yakin mamaymis, o yuzden onu veriyoruz, hatta buralarda bulunamadigi icin getirtiyoruz. Bir de bitmek tukenmek bilmeyen bebegimizi uyutmayan bir gazimiz var! Her beslenmeden sonra gazi cikarsamda yine de bir dunya gazi oluyor bu kizin! Ben anlamadim bu isi acaba nerede hata yapiyorum bilemiyorum.

Merye ve Baharnaz, onerilerinizi okudum arkadaslar sagolun. Aci elma yagini ayaklarinin altina surme islemini de yapiyorum, surekli de coraplarini kontrol ediyorum cunku cok coraplari ayaginda tutmayi sevmiyor. Metsil ve Zinco kullaniyoruz.

Denizverdi, Cokkkkkkk gozunuzaydin bir kez daha!!! Sen de Deniz'ine kavusuyorsun, hakikaten Denzi Bulut'un dedigi gibi Deniz ismine hakkini veren en cok kisi sensin canim! Cok duygulu seyler yazmissin, agladim, agladim...

Alabama, Iyiki dogdun canim, iyiki Mert'in annesi bizim de can arkadasimiz oldun!

Denizbulut, oglusla iyi tatiller canim.

Patiklercim, sana da tekrar gecmis olsun arkadasim, yola devam, durmak yokkkkk.

Rieuse, hakkinizda hayirlisi olsun canim, umarim bebisin kalp atislarini duyarsiniz. Ben hala kan sulundirici kullaniyorum, siz baslamis miydiniz?

Tayf, 10 Agustos buyuk gun, hakkinizda hayirlisi olsun.

Kartopu, herseyin iyi olduguna sevindim.

Toana, bu tedavinde bebisine kavusman dilegiyle...

Akideciknane, cok gecmis olsun.

Cans, sana da iyi tatiller.

Ismini yazamadiklarima sevgiler, opucukler...

mutlu yıllar saanaaa mutlu yıllar sanaaa... mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar aileneee..

öperim canım...deniz için öpmüştüm.yarın da senin için öperim..

hani foto....

zarp hocam....teşekkürler

yarın unutmazsam eğer annelere soracağım.gaz ile igili yapabileceğimiz farklı birşey var mı...clarisayı ve sizi öptüm

Canım sorma benimki de Gölcük'te teyzesinin yanında. Kuzenide var hiç sıkılmıyor. E üstüne bi de yazlık gibi, bisiklet kullanabileceği yerler, bahçe katı ve havuz da olunca bayağı bir eğleniyor. Biz de haftasonları oraya kalmaya gidiyoruz. Koca kız olmasına rağmen beni göndermek istemiyor. O nedenle hele de senin daha minnacık hiç istemez eminim ayrılmanı. Aman onlar huzurlu olsunlar da yeterki biz özleyelim önemli değil. Ay sorma Eylül benim de kabusum, benim bakıcı okul kapanınca ayrıldığı için yine bakıcı bulmakla ilgilenmem lazım. Of ya çok zor işler.

Be iyiyim arkadaşım. Sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatıma yine aynı şekilde devam ediyorum. Senin gidişat nasıl?

Çooooooooooookkkkkkkkk sevindim....

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice nice, ailece, sağlıklı, mutluluk dolu, güzel yıllar dilerim....

Son düzenleme:

nasıl geçiyor kızınla günlerin? çok azkaldı herhalde eve gelmesine. evde hazırlıklar nasıl gidiyor? yatak, biberon, biraz kıyefet işte ne lazılsa alabildiniz mi? batu nun babası pazar günü aradı oğlum nasıl diye. halamla şaşırdık yakınken zor arar uzaktayken nasıl aradı diye. aman geç bile kaldım adamı göndermekte (şükürler olsun ki bu arada batu oldu). kendi çocuğuna bu kadar ilgi sevgi duyan adamdan kimseye hayır gelmez.
kardeşimle değil asıl gelin ile konuşmalı. erkek olarak o biraz daha duyarsızdır. çocuk istiyor musunuz diye sorarsam yok bizden geçti istemiyoruz aman çok zor nasıl bakılacak vs derler. hep öyle dediler. halbuki maddi durumları çok müsait. gelin işten tamamen el ayak çekip rahat rahat kendi bakıp büyütebilir. ama haklısın. söylemek yerine göstermek daha iyi de nasıl olacak? zaten zor görüşüyoruz. kreşe bakmaya gelir misiniz demek de iyi fikir ama onlara biraz eziyet olmaz mı? bize birşey demiyorlar ama elbet üzülüyorlardır bizim çocuğumuz olmadı diye. onları bir dolu küçük çocuğun olduğu odaya sokmak. offf ne bileyim bir aklı başında halamla konuşayım konuyu.

her ay yumurtalar değişiyor. benim kendi deneyimimlerim üstüne önerirm acele etme. yaşın kaç olursa olsun. 2-3 ay ara ver. bir de hep yüksek doz ile yapılan tedavilerden kaçın. belli bir yaştan sonra yumurta sayın azsa zaten yüksek doz ile çok yumurta elde edilemiyor. düşük doz ile 1-2 yumurta elde edilmesi daha mantıklı. tabii yüksek doz da denenebilir ama başta görünen birkaç folikül varsa. tabii her seferinde aynı protokol uygulanmamalı. değişik protokoller de denenmeli. panik olma. ben 43 yaşında fsh yükselirken yumurta sayısı 1-2 arasında değişmeye başlamışken doğal hamile kaldım. eğer orada yine olmazsa şartlarını zorla gel burada öncelikle bir memorial ile sonra bahçeci ile ve aklında kim varsa onlarla görüş derim ben.

geçen hafta 4 gün görmedim, arada hafta sonu gördüm bu hafta da 5 gün görmeyeceğim. ondan sonra ben de gidiyorum. inşallah 15 günlük tatilimizi yapıp bayramda döneceğiz. ayrı kalmak zor ama orası da ayaradı ona. hem hava çok güzel, temiz bol oksijenli hem kalabalık. benim evde kimseyi görmediğinden nadir olarak arkadaş gelip gittiğinden yabancı görünce yadırgar olmuştu. orada insanlara alıştı. şimdi yabancılarla daha kolay kaynaşıyor pek ağlamıyor. zaten halam ona en az benim kadar (hatta galiba benden fazla) iyi bakıyor. bana da öyle bakmış zamanında. ona güvenmesem yollamazdım zaten. gerçekten seneye oyun grubu onun için iyi olacak diye düşünüyorum

mutlu yıllar canım. oğlunla ailenle birlikte nice mutlu yıllara. daha gençsin. fazla ara vermeden bir kardeş yapıp aileyi büyütün derim. hoş ikiz kuzenler gelecek aile zaten büyüyecek ya sen de merti öp ısır bizim için.

hafta sonu gördüm geldim asıl tatil bu hafta sonu başlıyacak. gaz olayı için çeşitli damlalar var ama iyi geliyorlar mı emin değilim. alabama tarif etmişti. bol masaj yapın. göbeğine de saat yönünde masaj yapın. ne yaparsanız yapın bu olay 3 ay civarı geçecek olmadı azalacak. bebeğin el kol hareket ettirmeye başlamasıyla bitiyor gaz olayı. mama olayı az biraz ticari galiba. burada büyük hastaneler genelde aptamil çeşitleri veriyorlar illa başta. biz bir ara hipp e geçmiştik. o zaman dr o da iyidir iyi geldiyse devam edin demişti. sma da iyidir. ne daha iyi geliyor ne daha az gaz yapıyor deneyerek bulacaksınız.

eh özler tabii annesini. koca kız o özleyecek. ama batu özlüyor mu bilemiyorum. beni görünce gülümsüyor ama halama daha çok gülümsüyor. devamlı onu eğlendirdiği için araları çok iyi. bakıcı da işte taşıyıp gezdirip altını değiştirip bakıcılık görevini yapıyor. yani sanki bırakıp gitsem aramayacak gibi. ben mi yanlış bişiler yapıyorum diyorum. galiba daha fazla oyun oynayıp vakit geçirmem gerek. işten dönünce hemen hiç ayrılmıyoruz ama bir yandan da ev işi ev düzeni yorgunluk vs derken yeterince eğlenceli bir anne olamıyorum diye düşünüyorum. neyse sonuçta ben annesiyim, onu seviyorum, büyüdükçe ilişkimiz gelişecektir, beni özleyecektir.
senin kız büyük değil mi? okuldan erken geliyor o nedenle mi bakıcı alıyordun? sen kışın karşıya oldukça geç dönüyorsundur. yakında akraba yoksa da kızının başına biri gerekli tabii. allahtan ben batu okula başlarken emekli olmuş olacağım allahın izniyle.

Yok yok yanlış birşeyler yaptığını zannetmiyorum. Şu anda o çok küçük olduğu için bu şekilde. Büyüdüğünde bilinçlendiğinde çok özlemeye başladığını göreceksin. Bir de sBatu okula başladığında emekli olman öyle güzel ki... Özellikle okul döneminde sanki hiçbir anne çalışmıyormuş gibi çoğu çocuğun annesei okula geliyor. Çocuklar da buna inanılmaz özeniyorlar. Hep istiyorlar ki okuldan alasın. Ama nerdeee.... O nedenle hani bir tane daha olursa, onu okula ben alıp götürürüm diyorum..... :)

gunaydin kizlarr..:

patikler..canli slm sana..canim napacan tabiki normal hayatina devam edicen ama zarpdenizin dediyi gibi devamm tatlimm devam..pes etmek yok demiii..bende adetimi bekliyorum iste canim bakalim igneler beni bekliyor..simdi burun spreyi kullaniyorum sabah oglen aksam..kanim dusuk cikti kan hapi kullaniyorum folim asit kullaniyorum ayricenekte..troit hapim var onu kullaniyorum valla ilac deposu oldum valla kizz..rabbim emeyimizi bos etmesin insallah ..

zarpdenizcim..canim sagol guzel dileklerin icin..kizinin kilosu icinde takma ..yarin seni ve herkesi utandiracagina eminim annesi kilo alicak zamanla buyuycek insallahh..bugunede sukur tatlimmm..rabbim bizlerde cumle isteyenlerde annelik, babalik duygusunu tatirsin insallah amiinn..yavrunu sana bagislasinn..op yerime mis kokulunu..

canım kızınla mutlu olduğunu bilmek çok hoş..adı deniz,kalbi deniz olsun...deniz gibi mis koksun,deniz gibi derin olsun inşallah...hep mutlu olun böyle...

canım inşallah atlatırız sağ salim..siz arkamda olduktan sonra....

toanacım,geçmişteki başarısız denemeleri unutuyosun ilk olarak ve sadece önündeki sürece odaklanıyosun birtanem...dualarım hep seninle canım...bu defa yüzün gülecek inşallah ve bebişin sana gelecek...hadi bakalım önce sağlıklı yumoşlar ve embryoların olsun sonrada sıkı sıkı yapışsın danaların sana...canım 10 ağustosta üçüzleri ikiye indirecek doktorum hayırlısıyla...üçüz gebelik çok riskli imiş hele de benim yaşımda ve 3 düşükten sonra...

canım kendimi suçlamıyorum elbet ama nasıl desem karmakarışık duygular içindeyim..o pozitif ceyda gitti yerine hiç tanımadığım küskün bir yabancı geldi..ama bunu da atlatacağız hayırlısıyla...sen iyisin diil mi?

stres yok tabii..lütfen sakin ve olumlu olalım..şimdiden başla bence bu defa olucak huleyyynnn demeye...

akidecik bence türkiye ye gel canım yaaa zaman kaybetmeden..oralarda strese daha fazla girme derim..gel burada denizbulutun önerdiği yerlere memorial ve bahçeciye bi görüş,hiç diilse aynı dili konuşuyor olursunuz ve daha anlamlı bi süreç yaşarsın bence...anladığım kadarı ile artık senin için zaman gerçekten çok çok değerli,lütfen zaman kaybetme...

meryecim kızın daha iyi anladığım kadarıyla...tek başına çocuk bakmak gerçekten zor beni de yalnız bir annelik bekliyor ama düşündükçe enerji doluyorum,üstelik çalışacağım birde...allahtan iş yeri kendimin orada bebeklerle beraber bir ortam kurmayı düşünüyorum..tabii bebişlerime bişey olmazda kavuşabilirsem...

oooohhh maşallah alabamacım 40 yaşına...tadını çıkar bu güzel yaşların...nice nice senelere böyle hep sağlıkla ve mutlulukla,sevdiklerinle beraber gir inşallah...

maşallah clarissa ela mıza üç haftalık oldu bile...canım ben hiç bebek bakmadım ama biryerde hata yaptığını düşünmüyorum..her bebek farklı galiba,kiminin çok gazı oluyo kiminin iştahı az oluyo filan..abimin üç kızı var üçüde birbirinden farklı bebeklerdi,büyük olandan yemek saklardık suyu bile dünyanın en güzel şeyi gibi içerdi ve hiç gazı ağlaması olmadı ve tombişti ama hemencecik hastalanırdı herşeyden sakınmak zorunda kalırdık,ikincisi zayıftı ama hiç hastalanmazdı kilo alamazdı halada çokkkk zayıf,üçüncüsü ota boka ağlar yemek yemez accaip nanemolla bişey,uyumaz filan çokkk zor bi çocuk...yani seninle ilgili olduğunu düşünmüyorum canım 3 -5 ay sonra daha bir düzene girer bence...

canım iyi bir annesin eminim henüz bunları düşünmek için çok erken zaman daha çok bağlayacaktır sizi birbirinize...hele bir eve gelsin gerisi daha kolay bence..eh nede olsa yuva kalabalık bir ortam ve çocuk henüz tam olarak kimin ne olduğunu bilmiyordur bence ama seni görünce içinden kocaman ve güzel şeyler geçiyodur...''ulan'' diyodur sana bakıp bakıp,''keşke bu hatun benim annem olsa''..çok takdir ediyorum seni denizcim ve kutluyorum yürekten...

Evet 2. annelik maceram da bugün sona erdi.Beta hcg de çok kayda değer bir ilerleme olmadığı ve embriyoda da bir büyüme ve kalp atışı olmadığı için bugün öğle saatlerinde hamileliğim sona erdirildi. Yeni doğan bebeklerin ıngaları eşliğinde uyanmak bu yolda ilerlemek,vazgeçmemek için motivasyon oldu bana.Genetik tahlillerimizi yaptırıp sonucuna göre nasıl bir yol takip edeceğimize karar vereceğiz.Şimdi biraz kendimi toparlayıp acilen kilo vermem gerekiyor.Her hamilelik girişimi 3 er kg olarak geri döndü bana.Kendimi acayip sevimsiz ve de hantal hissediyorum. Biraz deniz,güneş sonra da evimizi döşeme telaşı, yeni okul,yeni arkadaşlar bebeğimi unutturmaz ama acımı biraz hafifletir heralde.
Tayfcım inşallah sen çok mutlu olacaksın.Her duamda " ceydamın bebekleri" de geçiyor buna inan( eskiden dua ederken rumuzlarınızı söylerdim çok komiğime giderdi.artık adını öğrendim)
Hepinizi çok seviyorum.Kendinize,evlatlarınıza çok iyi bakın.Sağlıcakla kalın...

tayf desteğin için çok teşekkür ederim.özel mesaj gönderemiyormuşum yazamadım kusura bakma.ben iyi olurum ama önce senin iyi haberlerini alalım daha iyi olurum.izinden geleceğim yine merak etme vazgeçmeyeceğim :)
Sen hayırlısıyla redüksiyonu bir hallet sağlığına kavuş sonra arayıp senden bilgi alacağım zaten :) Kocaman öptüm seni de bebelerini de.Sağlıkla kalın...

canım çok geçmiş olsun,hayırlısı bu imiş diyelim ve yolumuza devam edelim...ben inşallah kısa zamanda yavrucuğuna kavuşacağına çok inanıyorum çünkü senin bebek yapmakla ilgili çok derin bir problemin olduğunu düşünmüyorum..hamile kalabiliyorsun ki bu gerçekten çok değerli..

duaların için çok teşekkür ederim,birtanesin...bu arada rejim yapacaksan ağır olmasın dikkat et ve bence yumurta kalitesini arttırmak için şimdiden kürlere başla derim..ben arısütü-bal-polen sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim eşimede yedirdim,bol süt yoğurt tüket,hergün 1-2 kuru incir ve salatalarda sızma zeytinyağı,yumurta(en kaliteli protein yumurtada imiş) balık tavuk kırmızı eti ihmal etme,fındık badem ceviz...ben bu sefer tedaviden önce başlamıştım ve tam 5 kilo vermiştim hamile kaldığımda ve sadece 750 gr. aldım henüz çünkü aynı şekilde beslenmeye devam ediyorum...

ben de aynı bu yazdıklarını yedim ama tam 3 kg aldım.Proteine çok dikkat ettim hamur işi hiç yemedim.Her öğünde mutlaka hayvansal protein aldım.Hatta eşim de benimle birlikte yediği için ikimiz de baya göbeklendik.Bir ara nasıl beslendiğini öğünlerini detaylı yazarsan iyi olur.Bir daha aynı hataya düşmeyeyim:)
Sana sormak istediğim bir şey daha var.Yanılmıyorsam sen de cleaxan iğne kullandığını yazmıştın.Kan pıhtılaşması olduğu için mi yoksa önlem amaçlı mıydı? daha önceki hamileliklerinde de kullanmış mıydın? Ve bir de bu iğneleri gebelik kesinleşince mi yapmaya başladın yoksa tedavide mi başladın? öf çok soru sordum zamanın olunca yazarsın olur mu yorma kendini :)

canım bende kan pıhtılaşması yok ama doktorlarım daha gebelik düşünürken coraspin kullandırttılar,sonra coraspin allerji yapınca bebe aspirini içmeye başladım hala da içiyorum..clexane 0.4 hamilelik kesinleşince doktorum kullanmamı istedi 2 aydır hergün koldan kendim yapıyorum...tedbir olsun diye yani 3 düşük olunca geçmişimde...nasıl beslendiğimi sana sonra yazarım detaylı olarak ama redüksiyondan sonra inşallah birşey olmaz ise bir diyetisyene gitmeyi planlıyorum,iyi olacağına inanıyorum çünkü zaten hamile kaldığımda kiloluydum ki verdiğim 5 kilo yeterli diildi..çoğul gebeliklerde nekadar az kilo alırsan o kadar iyi diye biliyorum,erken doğumu birazda kilo tetikliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…