38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşlar
biz üç günlük tatile gittik,güzel geçti.ilk gün ayağımızı suya sokamadık inanırmısınız buz buz,ikinci biraz iyiydi son gün fena değildi.ama yinede güzeldi.

riuise canım çok geçmiş olsun.bencede hamile kalmada sorunun yok,alanında uzman bir dr bulsan da takibinde olsan nasıl olur.tahlil sonuçların çıkınca artık sorun neyse ona göre uzman dr araştırırsın sorarsın her detayı.canım herşey gönlünce olsun.

tayf canım sakin ol inşallah herşey güzel geçecek.bebişlerin sağ salim kucağına gelir allahın izniyle.az kaldı mutlaka heyecanlısın bunu bebeklerin için yaptığını düşün rahatlamaya çalış.çoookk öpüyorum

evet deniz evet..çokk şanslıyım
güzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim..alıştı alıştı..ben gittikten sonra uyanınca ağlamış beni aramış..yoksa hiç ağlamazmış..dün de çok iyi geçti..hatta huyunu suyunu öğrenmeye başladım.bana tepki gösterip hafiften ağlar gibi olunca,meğer bağrıma yaslanıp öyle kalmak istiyormuş.yarım saat hiç kımıldamadan öylece kaldı.ben de ona o şuramdayken

denizin uykusu geeelmiş...[2 kere]
babası iiiişe gitmiş[2 kere]
babasııııı denize ne aaaaalmış
babası denize mama almış[süt almış,bez almış diye dönüşümlü olarak]
ninni besteledim.bir de söylerken fışfış kayıkçı gibi sallandık...uyudu...huzurla...

evet...bizimde artık resimlerimiz olacak...badana zamanında duvarda bir çivi vardı..onu söktürmedim... stüdyoda eşimle birlikte çekilip asacağım duvarıma....ama önce kızım tam net bir ayakta dursun.dik dursun...daha yürümüyor.. sıralıyor emekliyor.iki elinden tutulup gezdirilsin hoplasın istiyor benim zillim.

afedersin çok hızlı okuyorum yazılanları..görmemişim yarın yani bu sabah gittiğimde öperim senin için.

hergün daha çok anne oluyorum..dün her yiyeceğini ben yedirdim içirdim oradayken..kakasını yapmıştı.bezini bağladım.dötünü yıkadım.vücudunu öptüm...öpmelerde sevmelerde iyiyim ama giydirmede biraz yavaşım..tenini acıtırım diye korkuyorum.oradaki anneler çok seriiler...

iki gündür çok tuhaf duygular içindeyim.çok farklı duygu yoğunlukları yaşıyorum.gördüğüm her bebeğe dokunmaya öpmeye çalışıyorum ..o kadar açlar ki....
eve dönerken beynim bütün enerji kapılarını kapıyor.. bir tuhaf oluyorum...hani bir düğün salnundan çıkarsınız ya sesler haalaaa kulağınızdadır..öyle oluyorum..
işte böyle.....

denizverdi
ben de bunu yeni okudum patikler in cevabında. ay kıyamam. göğsüne yaslanıp sallanırken uyudu mu? benim canavarı uyutmak için kucakta, ayakta, pusetinde, salıncakta her yerde sallıyoruz uyuyana kadar burnumuzdan getiriyor:84::95:senin kızın yanın koymalı ki nasıl uyunur öğrensin

resim olayında aman mutlaka sık sık resmini çek. gerçektn çok hızlı büyüyorlar. hatta kameraya da çek. ben yeterince çekmedim. şimdi ona üzülüyorum. resimcide deçektir. 3 ay sonra bir daha çektirirsiniz. çok güzel anılarınız kalır.

merak etme giydirme konusunda her konuda hızlanacaksın. batu bebekken ben hiç giydiremiyordum. çok minikti bir de kış bebeği. kıyafeti değişeceği zaman ben daha kolunu alıp giysi kolunu toplayıp içine sokana kadar 3 kişi üstüme atlıyordu aman bebek üşüyecek diye, ben bakerken birileri giydiriyordu. 2 aylıkken kıyafet giydirmeyi bilmeden bebek büyüten ane olarak tarihe geçeceğim dedim. gerçekten ilk 40 gün hemen hiç giydiremedim. şimdi zaten kocaman oldu, şu anın zorluğu da o emeklemeye çalışırken dönerken ve bağırırken onu tutup kolunu bacağını kıyafete geçirmeye çalışmak sen senin kızı bırak gel de bizim canavarlarda pratik yap batu yu giydirebilirsen kızını hayda hayda giydirirsin

geçmiş olsun bu son olsun canım. seni daha iyi gördüm. kk da pıhtılaşma ile ilgili başlıklar açılmış olabilir oralara bir bak istersen. güzel bir tatil geçir. iyi dinlen bebeğe hazırlanıp dön.

aklıma geldi de bahçecide tüp tedavisinde önlem amaçlı verilen iğneler hemen yumurta toplamadan sonra transferden önce yapılmaya başlanıyordu.

merhaba arkadaşlar
biz üç günlük tatile gittik,güzel geçti.ilk gün ayağımızı suya sokamadık inanırmısınız buz buz,ikinci biraz iyiydi son gün fena değildi.ama yinede güzeldi.
o

ohhh yarasın nereye gittiniz?

deniz anne ne haber canım

canım hızlı hızlı okuyordum hem de toto yer görüyor diyneniyordum
sen de mini bir tatil yapmışsın.ne güzel...moral depolamışındır....

ben süperim yaaa..karyolamız geldi bu akşam...bir dünya da cicileri oldu...allah hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin..sağlıkla inşallah.

yorgunum...artık yatmalıyım..

reiseu....üzüntünü paylaşıyorum.

tayf... aağıdasın gördüm.canlı bir selam olsunredüksüyon başarılı geçsin...sağlıkla..ikizler de pencereden atlamaya yeter bize

iyi geceelr..allah rahatlık versin..

ayy canım hayırlı olsun denizin eşyaları. allah uzun yıllar birlikte sağlıklı hayaşamayı nasip etsin.darısı isteyen tümmm anne adaylarına.

Hadi bakalım canım hayırlısıyla devam et inşallah...

Canım lütfen üzülme,hayırlısı böyleymiş....git, dolaş, gez, keyif çat, moral bul......Eminim iyi gelecktir.

Güle güle kullansın hepsini inşallah....

tayf acnım yarın için allah yardımcın olsun.güzel geçsin allahın izniyle eve geldiğinde iyice dinlen olurmu.bir süre işe gitme bence seni çok öpüyorum lütfen güzel düşün.

toana canım yeni tedavin hayırlı olsunnn.allah gönlünün istediğini versin inşallah.tayfın ardından senin ikizlerin gelsin.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım sizlere bahsetmiştim görümcemin ürkmezde yazlığı var oraya gittik uzun bir tatil yaptık nerdeyse....
benim için zaman iyi geçti ama bazı can dostlar için biraz sorunlu geçmiş...
nerden ve kimden başlayacağımı bilmiyorum öncelik sırası diiye sakın algılamayın bunu denizverdi allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun minik denizin...ne güzel hazırlıyorsun odasını sağlıkla huzurla yatsın o odada inşallah size mutluluk bereket getirsin kızın her zaman mutlu olun inşallah...
patikler bu sefer olmamış çok üzüldüm canım allah sana ansızın hiç tedaviye gerek kalmadan verir inşallah bebeğini....
rieuse ne denir bilmiyorum sözün bitiği yer burası canım allah sana sağlık sıhhat versin yine olucaktır inannıyorum sağlıklı bebeklerini kucağına almanı dilerim canım... en kısa zamnda anne olun emi sende patikler sende toana sende maiumut sende akideciknane....
tayf yarın operasyonun varmış allah yardımcın olsun canım sağlıkla çık operasyondan ikizlerin ve sen sağlıklı olun diye hepimiz duacıyız inşallah her şey iyi olacak....

tatil ne güzeldi havuz deniz gece gezmeleri süppeerr... kuşadasında iki gün kaldık ne zamandır gitmemiştim en az 15 sene oluyor... almanyadan misafirimizde vardı eşimin kuzeni onu hiç tanımammıştım ilk tanıştık deli dolu ama tatlı bir bayan zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ama güzel zamanlar çabuk biter derler ya işte şimdide duruma göre sıra çeşmede bakalım doktor durumuna göre orayada kaçacağız...gerçi günübirlik alaçatıya gittik ama kaldığında insan tatilde olduğunu anlıyor yoksa diğer türlü yorgunluk...

Günaydın Kızlaaarrrrrrrr.......

Canım güzel güzel dinlendiğine çok sevindim. Ne güzel mutluluk depolamışsındır şimdi :)

Tayf, canım benim senin için inşallah hayırlı bir gün olsun. Herşeyin kolaycacık hallolsun.Dualarım seninle.......

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar iyi bir gün geçirmenizi dilerim... tayf haydi arkadaşım herkesin duaları bugün seninle sağlıkla gel ikizlerinle beraber...

iyi gunler kizlar...

kangurum hosgeldin arkadasim nerde diyodum bende bu kiz...mirak ettim vallahi..canim sagol amin insallah hepimiz anne olak kizzz...

maiumutcum tatlim sagol amin insallah rabbim versinde mahrum etmesinde ikizmi ucuzmu 4 duzmu tekizmi versin yeterki tabi hayirluisiyla canim sanada insallah sanada tum arkadaslarim ada isteyen herkesede versin amin insallahh ..

tayfcim..tatlim benim insallah rabbim hayirlisiyla neyse o olsun tabiki senin sagligin en basta onemli sonrada bebislerinin..rabbim ikizlerine ve sana saglik versin insallah ..senin guzel kalbine baksin rabim.. vede yazdiklarin icin desteyin icin sagol canimcim optmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…