Evet 2. annelik maceram da bugün sona erdi.Beta hcg de çok kayda değer bir ilerleme olmadığı ve embriyoda da bir büyüme ve kalp atışı olmadığı için bugün öğle saatlerinde hamileliğim sona erdirildi. Yeni doğan bebeklerin ıngaları eşliğinde uyanmak bu yolda ilerlemek,vazgeçmemek için motivasyon oldu bana.Genetik tahlillerimizi yaptırıp sonucuna göre nasıl bir yol takip edeceğimize karar vereceğiz.Şimdi biraz kendimi toparlayıp acilen kilo vermem gerekiyor.Her hamilelik girişimi 3 er kg olarak geri döndü bana.Kendimi acayip sevimsiz ve de hantal hissediyorum. Biraz deniz,güneş sonra da evimizi döşeme telaşı, yeni okul,yeni arkadaşlar bebeğimi unutturmaz ama acımı biraz hafifletir heralde.
Tayfcım inşallah sen çok mutlu olacaksın.Her duamda " ceydamın bebekleri" de geçiyor buna inan( eskiden dua ederken rumuzlarınızı söylerdim çok komiğime giderdi.artık adını öğrendim)
Hepinizi çok seviyorum.Kendinize,evlatlarınıza çok iyi bakın.Sağlıcakla kalın...
aklıma geldi de bahçecide tüp tedavisinde önlem amaçlı verilen iğneler hemen yumurta toplamadan sonra transferden önce yapılmaya başlanıyordu.ben de aynı bu yazdıklarını yedim ama tam 3 kg aldım.Proteine çok dikkat ettim hamur işi hiç yemedim.Her öğünde mutlaka hayvansal protein aldım.Hatta eşim de benimle birlikte yediği için ikimiz de baya göbeklendik.Bir ara nasıl beslendiğini öğünlerini detaylı yazarsan iyi olur.Bir daha aynı hataya düşmeyeyim:)
Sana sormak istediğim bir şey daha var.Yanılmıyorsam sen de cleaxan iğne kullandığını yazmıştın.Kan pıhtılaşması olduğu için mi yoksa önlem amaçlı mıydı? daha önceki hamileliklerinde de kullanmış mıydın? Ve bir de bu iğneleri gebelik kesinleşince mi yapmaya başladın yoksa tedavide mi başladın? öf çok soru sordum zamanın olunca yazarsın olur mu yorma kendini :)
omerhaba arkadaşlar
biz üç günlük tatile gittik,güzel geçti.ilk gün ayağımızı suya sokamadık inanırmısınız buz buz,ikinci biraz iyiydi son gün fena değildi.ama yinede güzeldi.
deniz anne ne haber canım
canım hızlı hızlı okuyordum hem de toto yer görüyor diyneniyordum
sen de mini bir tatil yapmışsın.ne güzel...moral depolamışındır....
ben süperim yaaa..karyolamız geldi bu akşam...bir dünya da cicileri oldu...allah hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin..sağlıkla inşallah.
yorgunum...artık yatmalıyım..
reiseu....üzüntünü paylaşıyorum.
gunaydin kizlarr..:
patikler..canli slm sana..canim napacan tabiki normal hayatina devam edicen ama zarpdenizin dediyi gibi devamm tatlimm devam..pes etmek yok demiii..bende adetimi bekliyorum iste canim bakalim igneler beni bekliyor..simdi burun spreyi kullaniyorum sabah oglen aksam..kanim dusuk cikti kan hapi kullaniyorum folim asit kullaniyorum ayricenekte..troit hapim var onu kullaniyorum valla ilac deposu oldum valla kizz..rabbim emeyimizi bos etmesin insallah ..
zarpdenizcim..canim sagol guzel dileklerin icin..kizinin kilosu icinde takma ..yarin seni ve herkesi utandiracagina eminim annesi kilo alicak zamanla buyuycek insallahh..bugunede sukur tatlimmm..rabbim bizlerde cumle isteyenlerde annelik, babalik duygusunu tatirsin insallah amiinn..yavrunu sana bagislasinn..op yerime mis kokulunu..
Evet 2. annelik maceram da bugün sona erdi.Beta hcg de çok kayda değer bir ilerleme olmadığı ve embriyoda da bir büyüme ve kalp atışı olmadığı için bugün öğle saatlerinde hamileliğim sona erdirildi. Yeni doğan bebeklerin ıngaları eşliğinde uyanmak bu yolda ilerlemek,vazgeçmemek için motivasyon oldu bana.Genetik tahlillerimizi yaptırıp sonucuna göre nasıl bir yol takip edeceğimize karar vereceğiz.Şimdi biraz kendimi toparlayıp acilen kilo vermem gerekiyor.Her hamilelik girişimi 3 er kg olarak geri döndü bana.Kendimi acayip sevimsiz ve de hantal hissediyorum. Biraz deniz,güneş sonra da evimizi döşeme telaşı, yeni okul,yeni arkadaşlar bebeğimi unutturmaz ama acımı biraz hafifletir heralde.
Tayfcım inşallah sen çok mutlu olacaksın.Her duamda " ceydamın bebekleri" de geçiyor buna inan( eskiden dua ederken rumuzlarınızı söylerdim çok komiğime giderdi.artık adını öğrendim)
Hepinizi çok seviyorum.Kendinize,evlatlarınıza çok iyi bakın.Sağlıcakla kalın...
canım hızlı hızlı okuyordum hem de toto yer görüyor diyneniyordum
sen de mini bir tatil yapmışsın.ne güzel...moral depolamışındır....
ben süperim yaaa..karyolamız geldi bu akşam...bir dünya da cicileri oldu...allah hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin..sağlıkla inşallah.
yorgunum...artık yatmalıyım..
reiseu....üzüntünü paylaşıyorum.
deniz bulut canım çınarcığa gittik
deniz anne ne haber canım
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım sizlere bahsetmiştim görümcemin ürkmezde yazlığı var oraya gittik uzun bir tatil yaptık nerdeyse....
benim için zaman iyi geçti ama bazı can dostlar için biraz sorunlu geçmiş...
nerden ve kimden başlayacağımı bilmiyorum öncelik sırası diiye sakın algılamayın bunu denizverdi allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun minik denizin...ne güzel hazırlıyorsun odasını sağlıkla huzurla yatsın o odada inşallah size mutluluk bereket getirsin kızın her zaman mutlu olun inşallah...
patikler bu sefer olmamış çok üzüldüm canım allah sana ansızın hiç tedaviye gerek kalmadan verir inşallah bebeğini....
rieuse ne denir bilmiyorum sözün bitiği yer burası canım allah sana sağlık sıhhat versin yine olucaktır inannıyorum sağlıklı bebeklerini kucağına almanı dilerim canım... en kısa zamnda anne olun emi sende patikler sende toana sende maiumut sende akideciknane....
tayf yarın operasyonun varmış allah yardımcın olsun canım sağlıkla çık operasyondan ikizlerin ve sen sağlıklı olun diye hepimiz duacıyız inşallah her şey iyi olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?