selam hanımlar hayırlı sohbetlerr...
36 yaşındayım ve siz büyüklerime danışmak istediqim bişey var..16 ve 13 yaşında biri kız biri erkek 2 evladım var..eşim bi ara geçen yıl bi bebemizin daha olmasını istemişti..hatta burda konu bile açmıştım..çok istiyor..çocukalr gençken oldu sevemedik doyasıya..şimdi el bebek gül bebek büyüteceqimiz bi bebeqimiz olsun istiyor..bende bi iş bulup çalışmak için nerdeyse ölüyorum..tek idealim bi iş sahibi olmak..ve daha büyük bir ev alabilmek..eşim çalışmamıda pek istemiyor iş bulabilirsem bnm ısrarımla olacak..son zamanlarda eşim bebek konusunda son derece duygusal..eşimin yaşı 40..üst komşunun bebeqi oldu sesini duyunca bile eşimin gözlerini içindeki ışıltıyı görmelisiniz..ben bebek istemiyorum sadece eşime karşı bu konuda kendimi suçlu hissediyorum..bi bebeqimiz olursa bütün ideallerim suya düşecek..iki arada kaldım..siz büyüklerim olarak tavsiyeleriniz nelerdir...
tatlı kızlar...benim aptal kafam o kadar dalgınlaşmış ki son günlerde,bugün sabah hastaneye gittik birde baktık ki meğer randevumuz 12 ağustosmuş..nedendir bilinmez kafama 10 ağustos diye kazımışım tarihi...herbirinizin duaları için tek tek teşekkür ederim,çok iyisiniz..kusuruma bakmayın ne olur bu redüksiyon hali aklımı başımdan almış durumda son zamanlarda..hayırlısıyla ve dualarınızla bir atlatabilseydim biran önce...neyse,iki gün iki gündür dedim kendi kendime,dua ediyorumda biri kendiliğinden bırakmış olsa yolculuğu...hey allahım insan neler dileyebilecek durumlara gelebiliyormuş diyorum bir yandan,bir yandan da bu iştede bir hayır arıyorum..bakalım neler gelicek başıma yahuuuuu...hepinizi çok çok çok seviyorum,iyi ki varsınız...
erginsena hoşgeldin...
sözkonusu olan durum çok hassas,birşey söylemek ne derece doğru olur dersen bence çok doğru olmaz...ancak kendi adıma şu kadarını söylemeliyim ki kalbin sana ne diyorsa onu yap,içinden gelen hangi duygu ve davranış mutlu olmana neden olacaksa öyle olması için elinden geleni yap hayatım...umud ederim ki alacağın karar her ne olursa olsun eşin anlayışla karşılar ve hep arkanda olur...şu yaşıma kadar varlığıma bir anlam katabilmek için neler yaptığımı gözden geçirince senin isteklerinin gerekliliği konusunda kimsenin kayıtsız kalamayacağını düşünüyorum...buradaki pek çok kadın senin yaşadığın süreci tersten yaşamış olduğu için eminim hepsi benim söylediklerime yakın şeyler söyleyeceklerdir..sanki başkalarına karşı olan sorumluluklarını tamamlamışsın gibi duruyor şimdi sıra sende,kendinde olmasın sakın?
tatlı kızlar...benim aptal kafam o kadar dalgınlaşmış ki son günlerde,bugün sabah hastaneye gittik birde baktık ki meğer randevumuz 12 ağustosmuş..nedendir bilinmez kafama 10 ağustos diye kazımışım tarihi...herbirinizin duaları için tek tek teşekkür ederim,çok iyisiniz..kusuruma bakmayın ne olur bu redüksiyon hali aklımı başımdan almış durumda son zamanlarda..hayırlısıyla ve dualarınızla bir atlatabilseydim biran önce...neyse,iki gün iki gündür dedim kendi kendime,dua ediyorumda biri kendiliğinden bırakmış olsa yolculuğu...hey allahım insan neler dileyebilecek durumlara gelebiliyormuş diyorum bir yandan,bir yandan da bu iştede bir hayır arıyorum..bakalım neler gelicek başıma yahuuuuu...hepinizi çok çok çok seviyorum,iyi ki varsınız...
müjdeee müjdeeeee müjde
denizverdinin kızı dün itibariyle artık evindedir
gözleri aydın olsun güle güle mutlu bir hayat geçirsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?