38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam hanımlar hayırlı sohbetlerr...
36 yaşındayım ve siz büyüklerime danışmak istediqim bişey var..16 ve 13 yaşında biri kız biri erkek 2 evladım var..eşim bi ara geçen yıl bi bebemizin daha olmasını istemişti..hatta burda konu bile açmıştım..çok istiyor..çocukalr gençken oldu sevemedik doyasıya..şimdi el bebek gül bebek büyüteceqimiz bi bebeqimiz olsun istiyor..bende bi iş bulup çalışmak için nerdeyse ölüyorum..tek idealim bi iş sahibi olmak..ve daha büyük bir ev alabilmek..eşim çalışmamıda pek istemiyor iş bulabilirsem bnm ısrarımla olacak..son zamanlarda eşim bebek konusunda son derece duygusal..eşimin yaşı 40..üst komşunun bebeqi oldu sesini duyunca bile eşimin gözlerini içindeki ışıltıyı görmelisiniz..ben bebek istemiyorum sadece eşime karşı bu konuda kendimi suçlu hissediyorum..bi bebeqimiz olursa bütün ideallerim suya düşecek..iki arada kaldım..siz büyüklerim olarak tavsiyeleriniz nelerdir...

tatlı kızlar...benim aptal kafam o kadar dalgınlaşmış ki son günlerde,bugün sabah hastaneye gittik birde baktık ki meğer randevumuz 12 ağustosmuş..nedendir bilinmez kafama 10 ağustos diye kazımışım tarihi...herbirinizin duaları için tek tek teşekkür ederim,çok iyisiniz..kusuruma bakmayın ne olur bu redüksiyon hali aklımı başımdan almış durumda son zamanlarda..hayırlısıyla ve dualarınızla bir atlatabilseydim biran önce...neyse,iki gün iki gündür dedim kendi kendime,dua ediyorumda biri kendiliğinden bırakmış olsa yolculuğu...hey allahım insan neler dileyebilecek durumlara gelebiliyormuş diyorum bir yandan,bir yandan da bu iştede bir hayır arıyorum..bakalım neler gelicek başıma yahuuuuu...hepinizi çok çok çok seviyorum,iyi ki varsınız...

erginsena hoşgeldin...

sözkonusu olan durum çok hassas,birşey söylemek ne derece doğru olur dersen bence çok doğru olmaz...ancak kendi adıma şu kadarını söylemeliyim ki kalbin sana ne diyorsa onu yap,içinden gelen hangi duygu ve davranış mutlu olmana neden olacaksa öyle olması için elinden geleni yap hayatım...umud ederim ki alacağın karar her ne olursa olsun eşin anlayışla karşılar ve hep arkanda olur...şu yaşıma kadar varlığıma bir anlam katabilmek için neler yaptığımı gözden geçirince senin isteklerinin gerekliliği konusunda kimsenin kayıtsız kalamayacağını düşünüyorum...buradaki pek çok kadın senin yaşadığın süreci tersten yaşamış olduğu için eminim hepsi benim söylediklerime yakın şeyler söyleyeceklerdir..sanki başkalarına karşı olan sorumluluklarını tamamlamışsın gibi duruyor şimdi sıra sende,kendinde olmasın sakın?

selamm canımmmm...
ayy görüşmeyeli sen nelerle uğraşıyorusun böyle..
anladığım kadarıyla bebeklerden birisi sonlandırılıcak hakkında hayırlısı olsun canım rabbim şu mubarek ramazanda yardımcın olsun gercekten cok zor bir karar..
dularım ve kalbim seninle kuzummm seni kocamannn öpüyorum...

hoşbuldum cnm teşekkürler...bende sıranın bende olduqunu düşünüyorum..bunca yıl hep eşim çocuklarım annem babam için bişeyler yaptım..onların istekleri doqrultusunda hareket ettim...kimse bana sen ne istiyorsun diye sormadı..beni benden başka düşünen yoksa duygusal olmaın zamanı deqil bencede..bu saatten sonrada kendime zaman ayırmalıyım..

Canım benim bana sorsaydın ben söylerdim 12 si olduğunu yazmıştın daha önce :) Kıyamam sana kim bilir neler düşünüyorsun kafa mı kalır insanda.Hayırlısıyla,sağlıkla atlatacaksın hiç merak etme.Allah yardımcın olsun yavrularını sana bağışlasın. Dualarım seninle...

Olsun bu karıştırmanda da bir hayır vardır mutlaka. Dualarımız seninle canım...

merhaba arkadaşlar..

Riuse ... çok üzgünüm... inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp kucagına alırsın .. ne kadae zor oldugunu bılırım .. benım de 3 tane kaybım var .. ama zaman her seyın ilacı .. seni umutlarını ve hayallerini toplar gördüm.. bu güzel enerjin inşallah güzel çözümleri de beraberinde getirir..sevgiyle kal...

Denizverdi .. gözünaydın .. küçük deniz sonında yuvasına ailesine kavuşmuş..

Hoşgeldin güzel bebek .. hoşgeldin özel bebek ..annen seni nasıl bekledi bir bilsen .. kimseye toz kondurmadı ..''lık'' ekini ekleyenlere dogrusunu öğretti ... çok şanslısın ..seni her zaman sevecek her zaman koruyacak bir ailen var ...Seni biz de cok seviyoruz .. ailenle beraber mutlu ve güzel yarınlara.....

Tayf ... her sey yolunda ve güzel gececek inşallah.. allahın da yardımıyla sen bu işi atlatacaksın ...dualarım seninle...

Alabama ... nice yıılara ..ailenle beraber mutlu saglıklı ve uzuuuun bir ömür diliyorum ..

Biz de 2 gundür kıbrıstayız .. çok güzel bir yer .. deniz çok temiz .. türkiyede böyle temiz yok ..kum pırıl pırıl .. dalınca sanki kocaman bir havuzda yüzüyorsunuz .. cok da sıcak .. maldivler gibi ...

herkesi kocaman öpüyorum ..sevgiyle kalın...

merhaba arkadaşlar.... oooohhhhhh denizverdi gözün aydın taze anne!!!! gelmiş minik prensesin evine ne güzel nazar değmesin sizlere maşalllah allah mutluluğunuzu daim etsin

selamm
kızlar denizverdi ile konuştum cok mutlu cok selam soyledi evdelermiş. beni yanlışlıkla aramış bende sessizde oldugu icin duymadım sonra aramayı gorunce aradım bi vwsile konusmus olduk. sesi cok mutlu gelıyodu fazla sormadım mesgul etmiyim diye. gelince ayrıntılı anlatır.

herkese selam eder oglana donerim yazdırtmıyo.

Uzunca bir aradan sonra herkese selamlar arkadaşlar.

Alabama'cım, arkadaşlara konuşmamızı ilettiğin için bin sağol. 40'lar klubüne hoşgeldin. Nice mutlu yıllara canım. Çok hızlı okudum, Mertçiko zorlamaya başlamış, Allah yardımcın olsun. Bakıcı konusunda ne durumdasın bilmiyorum, inşallah gönlüne göre birini bulursun ya da bulmuşsundur da biraz olsun yükün hafifler canım. Maşallah 6 uçak yolculuğu ha, biz ekim sonunda dört saatlik bir uçuş yapacağız acaba diyorum hala, maşallah benim cesaretli arkadaşıma, kim tutar seni.

Zarpdeniz'cim, iyi dileklerimin iletildiğini biliyorum, giremediğim dönemde sık sık aklıma geldin desem yalan söylemiş olmam. Mutlu, keyifli, huzurlu, sağlıklı ve bol bereketli bir ömrü olsun Clarissa'nın. Kolaylıklar diliyorum canım.

Baharnaz, seni de çok merak ediyorum canım. Enes iyidir umarım. Sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım.

Patikler, canım, çok üzüldüm canım ya, ama olsun, yumurtacı güzelinin kardeşi sürpriz yapacak o zaman diye bekliyorum. Herşey gönlünce olsun, inşallah bir an önce hamilelik müjdeni alalım.

Denizverdi, gözün aydın, güle güle büyüt kızını.

Deniz Bulut, maşallah Batu'ya diş çıkmış, arada bir rahatsızlık atlatılmış, çok geçmiş olsun canım. Merak ediyorum Batu'yu da Mert'i de, Enes'i de, Clarissa yı da hülasa topiğimizin tüm bebeklerini. Fotoğraf sergisine çevirelim bir an önce topiği bence.

Reiuse, çok üzüldüm arkadaşım. İnşallah tez zamanda, tamamına erecek bir hamilelik müjdesi verirsin bize. Gerçekten çok zorlu yollar ancak senin de yüzün gülecek, inan.

Tayf, redüksiyon başarılı geçecektir eminim. Benim bir arkadaşım da üçüzlerine hamile kaldı, redüksiyonla çok sağlıklı ikizlerini dünyaya getirdi. Şimdi o minikler ha gayret iki yaşındalar. Hem kendin hem de ikizlerin için zor ama doğru bir karar vermişsin, Allah yardımcın olsun, sağlıkla tamamına ersin hamileliğin.

Daha yazacaklarım var, sayfaların tamamını okuyunca. İsmini anamadığım herkese selamlar.

Biz iyiyiz, kızım iyi çok şükür, bugün tam 3 aylık oldu. Klasik bakıcı sorunumuzu şimdilik çözdük böylece bayram sonrası full time işe gönlüm biraz olsun rahat başlayabileceğim gibi duruyor. Yorgunluk ve uykusuzluktan acayip kas ve eklem ağrılarıyla idare ediyorum, arada sanırım bir post partum nöbeti de geçirdim, hafifledi şükür.

Hepinize sevgiler, herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.

Son düzenleme:
gunaydin kizlar hayirli cumalar...

denizverdiciyim..gozun aydin tatlim gule gule buyut kizini sana hayirli evlat olsun rabbim emeyini bos etmesin sekerimm..op yerime deniz kizini...

tayfim..canim allah sana kolaylik versin.. insallah bugun hersey yolunda gider..ikizlerini sana bagislar tatlisim..simdiden gecmis olsun..rabbim darda koymasin insallahh cumlemizi.. senide insallah

denizverdi canım kızına kavuşmuşsun. allah ayırmasın hayırlı bir evlat olsun. vaktin olunca haberlerinizi bekleriz

herada kızı büyütmüşsün. bebek gece 1 kere kalkarak da olsa 6-7 saat uykuya geçmediyse çok zor çalışmak. tabii süt vermiyorsan ve gece başkası bakıyorsa ayrı. inşallah senin kız güzel uyur da fazla yormaz annesini. sizin de resimlerinizi bekleriz.

tayf bugün olan operasyonun sorunsuz geçsin senin ve ikizlerin sağlık haberlerini alalım

herkese selam

riuese canım dün yazamadım çok ümitlenmiştim ama malesef demek zamanı değilmiş allah en kısa zamanda muradını versin canım

ben de daha yazacaktım ama Mert uyandı öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…