38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar ben akşam yazlığa gidiyorum. oradan girebilir miyim bilmiyorum. akşam tayf için bakmaya çalışacağım. şimdiden herkesa hayırlı ramazanlar ve mutlu bayramlar

yorgunum dostlar
herada canım hoşgeldin kolay gelsin hayatım. en kısa zamanda bakıcı bulup kendimi artık dışarı atmam lazım bunalıma gircem yakında hatta girdim bile galiba. bunca zaman ısrar etmedim tam aramadım bile ama bundan sonra bu işi geçiktirmicem. Rena Güneş 3 aylık olmuş maşallah kızımıza resimlerini bekliyoruz canım. Mert büyüdü serpildi kilo aldı boyu uzadı miniklerin yanında dev gibi duruyo kucağıma almak bile zorlaştı valla belim benim hassas dikkatli alıp koymam gerekiyo 10 kilo olmuştur heralde. Üstte dört altta 2 dişi gayet belirgin dişleriyle çok güzelleşti bu ara meşguliyetten resim de çekemiyorum bir ara koycam inşallah. Çok rahat yattığı yerden kalkıp oturuyo, hatta bıraksan aşağı incek abi. her türlü obje mikroskop altında hafızaya alıyo yürüyünce icabına bakcam bakışı var işim iş valla yandım ben. hatta beni onlara yürütürüyo ve alıyo direk ağıza. oturduğu yerden kalkcak yürücek heralde emeklemeye niyeti yok direk ayağa kalkıyo. dizlerinin üstüne kalkıyo tutunup ayakta durabiliyo. hayır diyice elini sallıyo avuçiçi kendine dönük bi şekilde ve ciddi ses çıkartıyo beni taklit ediyo.

denizbulut cans size iyi tatiller kızlar

denizverdi kızıyla ilgileniyodur alışverişler vs tatlı mutlu saatler geçiriyorlardır.

tayf allaha emanet ol inşallah sorunsuz geçer bu günün iyi haberlerini bekliyoruz

patikler kartopu kangurum maiumut toana zarpcım bahar altınyunus merye unuttuğum varsa affola herkese selam olsun.

Eklentiler

• $merto.webp
    14 KB · Görüntüleme: 38
patikler,denizverdi,kangurum,maiumut,denizbulut,alabama,cans,herada hepinize ayrı ayrı destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.
cans demek senin de kayıpların oldu.bu sefer tedavisini gördüğüm için çok ümitlenmiştim şimdi geleceğe umutla bakamıyorum yine kaybederim nasıl olsa gibi bir kanı oluştu.duygularım da düşüncelerim de değişken şu sıralar.ama denemekten vazgeçmeyeceğim .3-4 ay hiçbir şey düşünmeden ruhumu ve bedenimi dinlendiricem .kısmet olursa yarı yıl tatilinde bahçeciye gidip tüp denemek istiyorum. Mesajların beni çok yüreklendiriyor.Çok teşekkür ederim.Dilerim tatil dönüşü leyleği bırakmazsın.Hadi tut yakala şunu!
DenizVerdicim Deniz'imiz gelmiş,hoşgelmiş yuvasına.Bir an önce şu fotoları koy da biz de merakımızı dindirelim artık!
Alabamacım Mert'ine hasta oldum.Saçlarına ve gülüşüne bittim.Gerçekten çok cin görünüyor.Allah güç kuvvet versin sana :)
Denizbulutçum iyi tatiller.Batuyla güzel vakit geçir.Öp benim için :)
Kangurum canım tatilin tadını çıkar,yeni tedaviye dinlenmiş başlarsın inşallah.Bu arada sen tedaviyi nerede görmüştün?
Tayfcım sağlık haberlerini bekliyoruz.Allah sana ve ikizlerine yardım etsin...
Heradacım maşallah kızına 3 aylık olmuş.içine sinen bakıcı bulabildiysen ne mutlu sana. Eşim ben hamileyken bakıcılarla ilgili şikayetleri okumuştu internette bir yerde.Dehşete kapılıp ben hayatta bunlara bırakamam çocuğumu demişti . Bir gün çocuğumuz olursa ya kendi büyütür ya da evin her tarafına kameralar yerleştirir heralde :) aman sen de temkinli ol.
Hepinizi kocaman öpüyorum.İyi haftasonları olsun...

ben geldim kızlar,yattığım yerden yazıyorum sizlere..redüksiyon belasını atlattık bugün,çok berbat bir işlem olduğunu söylemekle yetineceğim,kimse yaşasın istemem..dualarınız için çok teşekkür ederim,kendimi toplayınca yazacağım tekrar..iki hafta yatak istirahati yapacağım ve bu iki hafta çok riskli ancak yarın takibimi yapacak doktorumla randevum var üçlü test için...umarım hayırlı bi iş yapmışımdırda geriye kalan bebişler beni bırakmaz...hepinizi çok seviyorum ve bugün redüksiyon sırasında hep dualarınızla beraberdim...

denizbulut iyi tatiller ve ilgin için çok çok teşekkürler,batu cukla dinlenin güzel güzel...

denizverdi kızın gelmiş ne güzel,allah hiç ayırmasın inşallah

cans teşekkür ederim...kıbrısın tadını çıkar...

alabama mert pek tatlı maşallah..

maiumut,bi arayamadım seni arayacağım inşallah..

herada hoşgeldin.maşallah kızın 3 aylık olmuş maşallah..

rieuse,canım seni tanıdığıma çok sevindim...

patikler sana da çok çok teşekkürler ilgin alakan için...

kangurum,çalışmalar nasıl gidiyor,bombayı ne zaman patlatacaksın acep?

zarpdenizden haber yok bir kaç gündür,merak ediyorum clarissa ela mızı?

toana,o senin kalbinin güzelliği hayatım,çok naziksin..tedavi başladı mı ne durumdasın haber ver?

akidecik,karabatak gibisin kafanı bi çıkarıp hemen kayboluyosun,merak ediyorum seni?

gamzelim,benim preseed topicinden kader arkadaşım,teşekkür ettim iyi dileklerine,sen nasılsın bebiş nasıl?

taycım şimdi vakit buldum sana bakmak için girdim. geçmiş olsun canım. inşallah ikizlerle birlikte bu 2 haftayı da atlatır sağ salim yola devam edersiniz. aman bol bol yat dinlen. 2 hafta sonra belki bebeklerin cinsiyetleri de belli olur.

merte maşallah
çok değişmiş yalnız. başka bir çocuk gelmiş. aman geç emekleyip yürüsünler gerçekten ama kucakta da taşınmıyorlar ki çok ağırlar. batu 2 hafta evvel 11 kiloydu. biz 1 aydan fazladır emekliyoruz kalkıyoruz sıralıyoruz neredeyse yürüyücez ! popomuz biraz küçük olsa onu da yapıcaz. bunlar 1 ay önceki emeklerkenki resimler. daha sonraki resimler fotoğraf makinesinde yazlıkta. artık tatil dönüşü. maharnaz ve merye ve zapdeniz ve diğer anneler sizden de resim bekleriz

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız iyisinizdir inşşş denizverdiyi merak edip girdim bir haber alırım sizden diye çok şükür haberi gelmiş meleğini evine getirmiş doya doya koklaşsınlar şimdi güle güle büyüsünler güzel habere çok sevindim ALLAHIM herkese hayırlısyla nasip etsin evladına kavuşmayı inşş hepinize selamlar iyi geceler

çok geçmiş olsn yazamadım şimdi yazıyrm dinlenecem diyrsn inş.ruhen ve bedenen iyi bir dinlenme sonrası güzel sounçlarla dönersin ama herhalde neden düştüğünü iyice öğrenip ona göre bir tedavi başlarsınız şuan için çok buruktur inş.rabnbim sana da nasip edecek bu annlik olayını

geçmiş olsn benm redüksiyondan anladığm bebeklerden birini aldırdın mı o mu işlem tam anlamdım inş.herşey yolundadır iyice dinlenmen gerekiyrsa bence fazla ayaktada durma rapor aldın mı veya izin gerçi işim benm işim diyrsn ama seyaahatlare de gidiyrsn ama uzun süree yatakli dinlen inş.bebşlreini doğuracan sağlık ve mutluluk la inş.

yorgununm dostalrı valla ben sabah uyandığımda bile acayip yorgun uyanıyrm bebeğim yine başa döndü yeni doğduğunda ge cede 5/6 kez kalkıyrdu şimdi yine öyle oldu gece iki saatte bir kalkıyr tüm gece gündüzde yine çok uyumuyr acaba benmi tembelim diyrm bazen sadece uyuyaym diyrm onu da pek beceremiyrm
allah bebşilerimizi bağışlasın allah nazardan saklasın çok tatlı olmuş ya ben korkuyrm foto koymay ı ya bakan biri maşallah demezse diye illa bizdeki hanımlar değl istyen görebilirya ben çok korkağım dışarı bir çıkayorm eve vbarıncaya kadar kızıma dua edyirm yeni yaşın kutlu ve mutlu olsn iyiki yasşlanıyrz canm genç ölmek den iyidir inş.bebşlerimizın bebişlerini görecez düğünlerini de burdan yazarız inş.

allah nazzardan saklasın maşşallh canm ben öpe öpe kızmı herhalde sizde öyle yapıyrsunuz tatilde iyi dinlenmeler bende gidecektim ama beceremem diye gitmedim zorlanecam gibi geliyr ben tembel ya

deniz verdi çok gözün aydn allah tamamına erdirsin canm inş.çok mutlu ve huzurlu bir gelecek bekliyr inş.bizleri denizi sizleri aman çok dikatli ol canm ne yapman gerektiğini biliyrsn gerçi bol bol öpecen işte koklayacan işte

herkese merhaba

ben bir aydır kuşadasında tatildeyim.kafayı sıyırmak üzereyken eşim ev tutma nezaketi gösterdi oğluşla tatil yaptık yarın dönüyoruz iyi geldi bu tatil.epeyce yazmışsınız nasıl okuyacağım bilemiyorum valla.haftaya çarşamba da bakıcımız başlıyor.dört gözle işe başlayacağım günü bekliyorum valla.

ne güzel bir gelişme olmuş topikte böyle denizverdi kızına kavuşmuş.
zarpdeniz'le konuşmuştum o da clarissa'ya kavuşmuş.

rieuse, üzüldüm arkadaşım.olmaması kadar kayıplarda can acıtıyor.dilerim kısa sürede toparlanırsın.
tayf, 3 bebeği taşıman çok zor.evet zor bir karar ve işlem ama diğerlerini ve kendi sağlığını da düşün.kısa sürede toparlanırsın umarım.
patikler, olumsuz sonuç almışsın arkadaşım.dilerim bebeğin sürpriz bir şekilde gelir.
cans, iyi tatiller.kıbrısa gitmek nasip olmadı benim yerimede gez e mi?
herada, hoş geldin. 3 ay oldu ha güneş bebek geleli.zaman çabuk geçiyor.yarında Umut paşa 9 aylık oluyor.
alabama, denizbulut, benim sıpa ne emekliyor ne diş çıkardı valla.epeyce hareketlend.doktorumuz geçen ay yürüteç vermişti ona biniyor.değişik sesler çıkarıyor vs vs.emekleyince de zor valla ya.

toana, baharnaz, merye, akideciknane, maiumut ve diğer tüm arkadaşlara da selamlar.unuttuklarım varsa affola.

Son düzenleme:

denizbulutum,sağol canım arkadaşım..yatıyorum habire,bugün takibimi yapacak doktora gittim ense kalınlıkları ve boylarına baktı herşey normal,dün redüksiyonda da bakmışlardı normaldi..10 gün sonra tekrar muayeneye gideceğim inşallah ikizler benimle kalırlar...

maşallah çok tatlı bu oğlan yahuuuuu...yerim onun totişini ben

canım teşekkür ederim,evet sayıyı ikiye indirdiler dün..evdeyim ve yatıyorum hep...kızın nasıl oldu meryecim,problemi azaldı mı biraz,öp onu benim için...

canım evet üç bebek bu yaşta oldukça riskliydi benim için hele ki 3 düşükten sonra cesaret edemezdim..üzücü ama doğru bir karar vermiş olmayı umuyorum..
tatil iyi gelmiş çok sevindim aslında benimde çok ihtiyacım var inşallah riskli dönemi atlatırsak eylülde bi fethiye-marmaris-gökova yapmak istiyorum..hem havalarda normale döner biraz...işe dönecek olman çok güzel,inşallah herşey gönlünce olur...

denizverdi kuzucuğuna kavuşmuşsun ...çok sevindim senin adına...rabbim hayırlı evlat eylesin size yavrunuzu...
ömür boyu mutlu olun inşallah...
maceralarınızı okumayı çok isterim inşallah paylaşırsın burdan...

selam

Denizverdi süslün hoşgelmiş canım. çok sevindim Gözünaydın...süslünü öpüyorum.

tayf herşeyin yolunda gitmesine sevinidm. muayenede güzel geçmiş sağlıkla gelsin bebeişlerin.

deniz bulut, Alabama yakışıklılarınıza maşallah Allah nazarlardan korusun.

Herada Enesle uğraşıyoruz canım büyüüyoruz :) senin süslü nasıl resim ekliycekmisin?
işe başlıycakmışsın canım

enes uyandı ...

sürekli geçmişi okuyorum ve yazacak fırsatım pek olamıyor

Cans iyi tatiller...tatilde olan diğer arkadaşlarada iyi tatiller...

Kangurum, Riuse, Toana, Maiumut, akideciknane, Patikler selamlar

Merye kızın nasıl?

Altınyunus Umut 9 aylık oldu Maşallah zaman hızlı geçiyor gerçekten.yürüteçi drmu tavsiye etti? genelde tavsiye etmiyorlar diye okudum

ZarpDeniz inşallah Clarisanın gaz problemleri hafiflemiştir. Fotosunu bekleriz süslümüzün

Herada işe başlayınca emzirme işi nasıl olcak canım ya

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim kırmızıları bekliyorum yine doktora gitmek için...
ahh tayf çokk çokk geçmiş olsun canım dinlen ve ikizlerinle konuş bol bol onlar annelerinin sözünü dinler merak etme canım. kendine iyi bak sakın suçlama allah sana ve ikizlerine sağlık versin canım...bizde çalışmaları yaptık ama maaş alamayacağız çünkü benim halim regl hali canım neyse önümüze ,gelecek maçlara bakıyoruz...
maşallah enes cana 4 ayına yaklaşıyor haaaa!!!! off ya zaman ne çabuk geçiyor... sen nasılsın bahar iyisindir umarım ....
denizverdi denizin annesi nasıl gidiyor gece uykuları? nasıl kızın iştahlımı ?çok merak ediyorum şu fıstığı....
Dünyalar tatlısı bir annenin kızısın
Ergeç öğrenince anlayacaksın
Ninnilerle ve sevgiyle büyüyecek
İsmin gibi hür ve iradeli olacaksın
Zannetme sevgiyi dışarda bulacaksın (çünkü sevgi annen ve babanda minik deniz)
ne zamandır yazmadım şiir basit biraz ama sana bu minik deniz...

Arkadaşlar bu topiğin bütün geçmişini okumam mümkün değil ama çok merak ediyorum aranızda yaşı 40 ı geçen var mı?Ne biliim belki bana da ümit olur diyeEylül başı 2.tüp bebeğe başlayacağım yaş 43(Herkese sevgiler...

Yaşının 42 olduğunu okuyunca evet işte aradığım arkadaş bu dedim.43 yaşımdayım.2.tüp bebeğe önümüzdeki günlerde başlıycam.bu topiğin bütüün geçmişini okuyamadığım için senin hikayeni de bulamıyorum.Çok merak ediyorum başardın mı bebeğin oldu mu,resimdeki bebek umarım senindir.Lütfen cevap yazarsan çok sevinirim.Bebeğine kavuştuysan Allah analı babalı ve sevgiyle büyütmeni nasip etsin.yok hala uğraşıyorsan Allah yardımcımız olsun ne diim..cevabını umutla bekliyorum sevgiler...

hoşgeldin alkan59 ... bu topikte 40 yaşın üzerinde arkadaşlar çok ... ben 41 yaşındayım ve tedavi için uğraşıyorum 43 yaşında doğal yolla hamile kalan arkadaşlarda var yani kısacası yalnız değilsin hoşgeldin....

Topiği okuyunca bebişlerinin olacağını anladım ve çok sevindim.Hem senin adına sevindim hem de kendi adıma azıcık ta olsa umutlandım.Allah hayırlısıyla bebeklerine kavuşmanı nasip etsin inşallah.Ama canım benim senden bir ricam var bana hangi merkeze ve hangi dr a gittiğini buradan vakit bulduğunda yazar mısın.Ben 68 doğumluyum,geçen yaz evlendim.bir aşılama ve geçen ay da tüp bebek denedik.2 yumurtam oldu birisi için boş çıktı dedi drum diğeri için ise döllenmedi.Yaşlı yumurtalarmış benim yaşımdan dolayı.Yumurta rezervinde azalma ve yaşım problem başka da bi şey yok.Hiiiç te yaşlı değilim oysa.Neyse bana hikayeni kısacık yazarsan inan minnettar kalırım.Sonsuz sevgiler(umudum olduğun için de teşekkürler)

Çoook teşekkür ederim.Yalnız olmamak çok güzel bi şey.Kendimi bu gün biraz daha genç ve güçlü hissettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…