38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

öncelikle hoşgeldin...bu topicte bende dahil pek çok arkadaş 40 ve üzeri,yaşı sorun etme bence..yaşa takılırsan işini psikolojik olarak zorlaştırmış olursun..ben 41 yaşındayım ağustos 26 da 42 ye basacağım...antalya tüp bebek merkezi dr. kemal özgür tedavimi yapan doktor..istanbulda yaşıyorsan bahçeciye yada denizbulutun önerisi olan memoriale git derim...benim doktorum çok iyi bir doktor ama mesela 3 sene önce abimin eşine neredeyse 0 umut vermişti ve imkansız demişti ancak benim doktorun imkansız dediği şeyi mustafa bahçeci başardı şuan 2,5 yaşında bir kızı var... rezervi az olan kişilerde bahsettiğim klinikler daha başarılı sanırım...bende bu doktorumla tedaviden bir başarı elde edemeseydim bahçecide alacaktım soluğu zaten..doktorum çok iyi bir doktor amerikada eğitim almış ve klinik tecrübesi çok fazla ama kişiye özel tedavi uygulamıyor daha standart bir tedavi yöntemi var...pes etme,moralini yüksek tut ve hepsinden önemlisi inancını asla yitirme..kimsenin kucağı boş kalmıyor inan...kolay gelsin...

moral olsun diye eklemeliyim tüp bebek tedavimde az yumurta oluştuğu için tedavimi iptal edip aşılamaya çevirmişti doktorum ve üçüzlere hamile kaldım azıcık yumurta ve şans oranı çok düşük olan aşılama ile...yani ne olacağı hiç belli olmuyor hayatım...dualar ve senin için dilenen dileklerde çok değerli..buradaki arkadaşlar gerçek birer dost...asla yalnız bırakmadılar beni ve kimseyi...

Son düzenleme:

Ne güzel bir örneksin bana.Dilerim bebeklerinle bir ömür mutlu huzurlu ve sağlıkla yaşarsın.Benim durumuma gelince ben diyorum ki 41 yaşımda hiççç beklemediğim anda bana eşim gibi bir insanı veren Allahım geçte olsa bir yavru da verecektir inşallah.Sevgilerimle ...

alkancim..hosgeldin sekerim buraya bizim evimize ..burda hersey bulacan umut da var yeri geliyo uzuntu ama burda arkadaslarimizla herseyi hallaede biliyoruz..bende 40 yasindayim evet bende gec evlendim simdi benim 5.tup bebk denemem olucak rabbim bu yolda emek veren herkesin cumlemizin de kucaklarimiz dolsun..bende bazen diyorum istekelrimi gec kazaniyorum ama kazaniyorum bunada inaniyorum birde yavrum olucak ama nezaman.:26:.dilerim rabbimden fazla bekletmeden tuketmeden bebisim gelir bana ..hepimizin yuzu guler insallahh..

tayfim nasilsin tatlisim bebislerin umarim sana siki siki sarilirlar ..seni yanliz birakmazlar annesi..sen dinlen mucizelerinle konus..konusurkende toana teyzesinede dua etmeyi unutma ..tabii herkese..canim ben adetimi bekliyorum yarin olmam lazim..vee igneler arkasindan bu defa yuzum gulsun istiyorum biraz heycan biraz uzuntu biraz korku ..nediyim biraz goz yasi bekliyorum tedavimi..rabbim korktugumuza ugratmaz insallah keleee

denizverdi azıcıkta olsa gel anlat küçük denizi merak ediyoruz.eminim çabuk alışacaksınız birbirinize.babası nasıl? neler hisediyor?ayy sıralasam çok soru var.en iyisi sen gelde ucundan anlat azıcık

Canım 5 deneme yapmışsın ne güzel.İnsanın inandığı bir şey adına bu kadar mücadele edebilmesi büyük yüreklilik ve cesaret işi.Ben geçen ay 1.denememden sonra yumurtalarımın boş çıkmasına hiç döllenmemesine öyle çok üzüldüm ki bir daha bu üzüntüyü yaşarsam ölürüm sandım.Ama insan belli bir süreden sonra toparlanıp ayağa kalkıyor işte.Şimdi kendi kendime diyorum ki fiziksel ve maddi gücüm yettiği sürece taaaaaaaaaa menopoza kadar devam.Sana sormak istediğim sende de yumurta yaşlanması ve rezerv azlığımı var.ve en güvendiğin merkez neresi.Bu yolda birlikte yürürken beni,m de elimi tutun lütfen çok ihtiyacım var.Sonsuz sevgiler...

alkancim..canim gunaydin sanada butun arkadaslarimada ..

benim cok sukur rezerve azligim yok yani simdiye kadar olmadai bundan sonrada olmaz insallah..benim esimden dolayi biz tup bebk denemesi yapiyoruz onun disinda herseyimiz gayet normal cok sukur birde tutsa tutunmasi zor oluyo bizim yaslarimizdakinin diyicem ama valla bizden buyuklar catir catir doguruyo sekerim..tabiki eger bebek istiyorsak gayret edicez sonuna kadar gidicez ama bu arada tabiki yipraniyoruz hem maddi hem manevi olarak..saglik olsun rabbim saglik ve kuvvet sabir versin bu yolda emek veren arkadaslarima ve insallah emeklerimiz bos olamasin rabbim kucaklarimiz doldursunn insallahh..tatlim ben holland dayim..yani tr den bir merkez tavsiye edemiycem cunki bende bilmiyorumm..ama burdaki dostlarimdan kader arkadaslarimdan sora bilir ve ogrene bilirsin cunki onlar her yonden destek ve bilgi vericeklerine inaniyorum sana..umudini yitirme yoluna devam et rabbim emeklerimizi bos etmesin bizi annelik ve babalik duygusunda rabbim mahrum etmesin..AMMIIINNN...

Denızverdı..kız nerdesın kızını buldun bızı unuttunmu kele ..cık meydane ..hele de kızın nasıl ıyımı..umarım ıyısınızdır bırbırınıze cabucak ısmınmısınızdır gercı ondan supem yok ..opuyorum datlumm..

Amin canım inşallahhh...

toanacım adet oldun mu?iğneler başladı mı?bi ses ver hele...herzaman dualarımdasınız merak etme canım..hep aklımdasınız ve hep bebiş diliyorum hemencecik gelsin diyorum,yeter gari diyorum...inşallah yüzün bu seferde gülecek...

canım teşekkür ederim şimdilik bi sorun yok gibi duruyo ama ilk iki hafta çok önemli inşallah kazasız belasız atlatırız...enesi öpüyorum kocaman..umarım sende çok çok iyisindir..

canım regl hallerine aldanma daha doğrusu belirti arama hiç belli olmuyomuş bu işler...inşallah yanılıyosundurda gelir bebiş...duaların için çok sağol inşallah ikizler tutunmaya devam ederler...allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyim...

denizverdiiiiiii kızın nasıl? ısırıver popişini benim için...mutlu olun çok...

tayfcim meraba sekercim...canim bugun adet olmam gerek ama daha olmadim kirmizilari gorduyum 3.gunu ultrasyona gidicem ve ayni gun ignelere basliycam..rabbim rast getirsin diyorum cok dua ediyorum tatlim yaa..oyle gozum korktuki anlatamam..napim canim bekliyorum simdilik bakalim nolucakk..sagol bebeem dualarin icin..su leyleyi birde ben koya bilsem tavaya..nedersin yakalayipta koyabilirmiyim acaba ..taze hamisim soyle icinden gecenleri..seni opuyorum.. cok tatlisin ilginden dolayi sagol kele...

Ben kardeşiyim.. Ablamı kaybettim hükümsüzdür çoook çoook mutlu ailecekde mutluyuz da herkeze selamları var nete giremiyor hiç vakti yok sizlere iletmemi istedi
( denizbulut şimdi seni çok iyi anlıyormuş öyle kenara koyup yoğurt vermekle olmuyormuş )

Selamlar herkese,
Bende burayı yeni gördüm.Benimde 4 tüp bebek denemem oldu.Sizlerin hikayelerini okumak umutlarımın artmasına neden oldu.Bu arada preseed jeli kullanmak istiyorum.Bugün siparişimi verdim.Hayırlısı artık...

hoş geldin evet burdan alacağın çok bilgi var canım.gelmekle iyi etmişsin

kizlarrrrrr selamm size yazamiyorum gene bir buhran donemi gecirdim sukur gecdi benim evimde misafirim var gorumcem rahim ameliyati oldu o yuzden sizlere fazla vakit ayiramiyorum.gelen giden iftar birde bu arada ayin 28 inde turkiyeye gidiyorumm yasasin tatil yasasin ailemmmm...Bi arada riesue cnmm cok gecmis olsun lutfen kendini uzme neticede oluyor isde guzzel bir dinlen; tayfimm cnmmm iyi kalpli arkadasimm bebisinin birine uzuldum ama senin sagligin daha onemli kendine cok ii bakk denizimmm kizin hayirli olsun gule gule buyutttt toana cadisina yazmama gerek yok msnde rastlasiyoruzz onada bol sans diliyorum.patikler alabama ve digerleri burda olmasamdaaa hepinizie sevgilerrrrrrr.Bana gelince biliyorsunuz iptal bir tedavi bugun dr a gittim AMH testine gore bitmemis yumurtalar yahu yeni igneler degisik ilaclar verdi adetimi beklicem ama ben bu ay yaptirmayacagim istemiyorum cok yoruldum once tatill sonra bakicammm sizleri kocaman opuyorum tum dstlarimi sevgilerr

cnmmm beni cok rahatlattin bugun dr agittim ama biraz kfa dinleyecegim tek istegim buuuuuu bu arada seni ve zarp deniziiii de hepinizi cook seviyrummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…