merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim kırmızıları bekliyorum yine doktora gitmek için...
ahh tayf çokk çokk geçmiş olsun canım dinlen ve ikizlerinle konuş bol bol onlar annelerinin sözünü dinler merak etme canım. kendine iyi bak sakın suçlama allah sana ve ikizlerine sağlık versin canım...bizde çalışmaları yaptık ama maaş alamayacağızçünkü benim halim regl hali canım neyse önümüze ,gelecek maçlara bakıyoruz...
maşallah enes cana 4 ayına yaklaşıyor haaaa!!!! off ya zaman ne çabuk geçiyor... sen nasılsın bahar iyisindir umarım ....
denizverdi denizin annesi nasıl gidiyor gece uykuları? nasıl kızın iştahlımı ?çok merak ediyorum şu fıstığı....
Dünyalar tatlısı bir annenin kızısın
Ergeç öğrenince anlayacaksın
Ninnilerle ve sevgiyle büyüyecek
İsmin gibi hür ve iradeli olacaksın
Zannetme sevgiyi dışarda bulacaksın (çünkü sevgi annen ve babanda minik deniz)
ne zamandır yazmadım şiir basit biraz ama sana bu minik deniz...
selam
Toana başladımı tedavin? İnşallah İnşallah bu sefer güzel sonuçlanır tedavin bebişler gelir.
Tayf sen nasılsın dinleniyorsun bebişlerinle güzel güzel annenize sıkıca tutunup büyüyün emi
Akidedciknane tatile geliyorsun sanırım iyi tatiller
Denizverdi artık vakit yok msjlarını bile yazdırıyorsun öylemi :)) ahh canım benim güzel anlarla iyice yoğun ol tamammı ama bir ara gelde yaz merakla bekliyoruz
Maiumut tükkanı artık yalnız açıyorsun canım
Kangurum çok güzeldi denizverdiye yazdığın
herkese sevgiler...
merhaba kızlar nasılsınız ben berbat kötüyüm(( çünkü yine yok tedavim iptal edilebilir yumurta gelişmiyor oooffff ne yapacağım ben çıldırmaya az kaldıııı.
baharnazcım bize daha büyük resim koy avatrındaki küçük.resmi cevapver diye yazıyorya onun altında eklenti ekle yazıyor ordan koyabilirsin.haydi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?