38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gunaydiin kizlar hepinize..

maiumutcum .canim benim insalllahh amin kiz versin rabbim istediyim bebeyimi versin bu defa tatlim benim.. sabah sabah ettiyin duayi rabbim duysun sagol bebeemm..insallah seninde gonlundeki muradini versin insallahh canim benimm insallahh..

canim sen naptin tedavi felan olmuyorsun galiba .. insallah hersey gonlunce olsun ..

eveli yok
1 yaşında doğdun
ben
40 yaşımda
annelik buymuş meğer
uyumanı beklerken
uyuyunca
seni özlemek

böyle bir ruh halindeyim....eşimden kaçak girdim.söylenip duruyor.herkesi sarıyorum...seviyorum....hoşçakalın sevgiyle kalın....
jet hızıyla okudum ama herkesi okuyuamadım.affedin...sevgiler................

selam

Toana başladımı tedavin? İnşallah İnşallah bu sefer güzel sonuçlanır tedavin bebişler gelir.

Tayf sen nasılsın dinleniyorsun bebişlerinle güzel güzel annenize sıkıca tutunup büyüyün emi

Akidedciknane tatile geliyorsun sanırım iyi tatiller

Denizverdi artık vakit yok msjlarını bile yazdırıyorsun öylemi :)) ahh canım benim güzel anlarla iyice yoğun ol tamammı ama bir ara gelde yaz merakla bekliyoruz

Maiumut tükkanı artık yalnız açıyorsun canım

Kangurum çok güzeldi denizverdiye yazdığın

herkese sevgiler...

slm kizlar neden kimsecikler yok bu ne kele keyip mi olmus herkesler..nedendir acep..

baharim..sagol tatlim benim bugun adet oldum allah izin verirse basliycam rabbim budefa rast getirsin ama cok korkuyorum inanki ..yine ...oyle olmaz insallah..allah korktugumuza ugratmasin insallah dua edin canim benim icin..bebeyin nasil iyimi buyumustur op yerime tatlisi..

merhaba kızlar nasılsınız ben berbat kötüyüm(( çünkü yine yok tedavim iptal edilebilir yumurta gelişmiyor oooffff ne yapacağım ben çıldırmaya az kaldıııı.

ne yapim sen ve denizverdi beni yanlız bıraktınız.neyseki sebebi bebişler yoksa yoksa küserdim şaka şaka.bebişlerinizi çok öpüyorum.

merhaba kızlar nasılsınız ben berbat kötüyüm(( çünkü yine yok tedavim iptal edilebilir yumurta gelişmiyor oooffff ne yapacağım ben çıldırmaya az kaldıııı.

rezervin ne durumda,ne diyo doktor canım yaaa...bak benimde sağ tarafta 8 folilkül sol tarafta 12 folikül vardı ve doktorun dediğine göre folikül sayısının yarısı kadar yumurta hedeflenirmiş..bu durumda toplam 10 yumoş olması gerkirken sadece 5 olmuştu sağ tarafta 4 sol tarafta 1 yumoş oldu aslında sağ tarafta olması gereken sayı yakalanmıştı ancak sol tarafta 6 yumoş olması gerekirken olmadı o zaman doktor doğum kontrol ilacı fazla baskılamış yumurtalıklarını demişti ama ben sol yumurtalığımın tembel olduğunu her zaman sağ taraftan yumurtladığımı söylemiştim..acaba böyle bir durum yaşamış olabilir misin,folikül sayın ne idi ne dedi doktor merak ettim...dur bi panik yapma hemen..

hepinize iyi hafta sonları arkadaşlar... canlar benim hep fsh 'ıma bakıldı. oda 10-11 civarı geziyor amh testini ben ilk sizlerden duydum bana öyle bir test yapılmadı benim doktorum birkaç küçük folikül gördü ama ben hemen çöktüm acaba iki ay önceki doğum kontrol hapının etkisi hala vücuttamı ondanmı yoksa benim durumum vahimmi akşamdan beri ağlamaktan canım çıktı. yoksa normalde bu günlerde büyüyen yumoşlar kendini belli ederdi benim görünürde büyüyen bir şey yok offf ki ne ooooooooofffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!

baharnazcım bize daha büyük resim koy avatrındaki küçük.resmi cevapver diye yazıyorya onun altında eklenti ekle yazıyor ordan koyabilirsin.haydi bekliyoruz.

gunaydin kizlarr..

KANGURUMM.CANIM ARKADASIM COK UZULDUM OKUYUNCA SOK OLDUM NEDEN BOYLE OLDUGUNU DR UNUZA SORUN ONCE..VEDE HANGI IGNELERI KULLANIYON TATLIM BENIM ..PANIK YOK UZUNTU YOK ALLAHIM NELERE KADIR HEMEN KENDINI BIRAKMA KELE..ANLIYORUM SENI DUR BAKALIM BU DEFADA OLMAZSA DR UN IGNELERI FARKLI VERSIN YADA SEN ISTE ..NEDEN URETIM OLMASINKI ICINI FERAH TUT VE ILACLARINI BIRDAHAKI DENEMNDE DEGISTIRT LTFEN..ALLAHTAN UMIT KESILMEZ ARKADASIM UNUTMA ..UZUNTUNE KATILIYORUM ..AMA DUR BAKALIM BELKI CIKACAK.. BENDE SIMDI ULTRASYONA GIDICEM KONTROL AMACLI..BUGUN BASLADIM IGNELERIME SABAH VURUNDUM BAKALIM.. RABBIM RAST GETIRSIN SENINKINIDE BENIMKINIDE ..DUA EDICEM SANA RABBIM EMEKLERINI BOS ETMESIN INSALLAH TATLIM BENIM OPTMM..

toanacım iğnelere başlamışsın,hayırlara vesile olsun inşallah..dualarım seninle kız bu kez olucak bence....hadi bakalım haberlerini bekliyoruz gün gün haber et yumoşların ne durumda olduğunu..kontrole ne zaman gidiyosun?

tayf cim..sagol tatlim benim bugun gittim dr ultrasyon la bakti hersey iyi dedi..burda adetliyken kontrol istiyolar.. hic sevmiyorum sikila sikila muayene oldum.. ama mecbur hersey bebis icin..inanirmisin gozlerim doldu ..rabbim dedim yorma bizi son olsun gayri diye..dua ettim insallah rabbim agzindan duysun tafim..insallah budefa olsun diyorum ..stresimiz cok fazla heycanimiz oylesine olcakmi olmiycakmi..napacami bilmiyorum allahim diyorum napmam gerek tutunmasi icin diye kendi kendime konusuyorum..napalim allahimin merhametine sigindik..buyuk allahim emeklerimizi bos etmesin insallah..iste bugun gittim birde persembe gidicem bakalim kontrole ..allahim hakkimiza hayirlisini kilsin insallahhh .sen nasilsin sekercim bebislerin nasil ..umarim iyilerdir opuyorum dualarini eksik etme...keleee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…