38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Baharcım iyice yakışıklı olmuş oğlun maşallah ona 41 kere. çoook tatlı kokla benim için misler gibi.

toana canım yeni tedavin sana uğurlu gelsin seninde kucağın bebekle dolsun inşallah.

kangurum üzülme demek çok boş biliyorum ama moralin bozuk biliyorum iyice araştırıyorlar mı nedir ne değildir yani bu işler hiç belli olmuyor biliyorsun bak tayfın durumuna bak yağmursesinin durumuna bir yumurta var deyip sırt çeviriyo doktor ama o ay hamile kalıyo herşey zaman kısmet meselesi sen yeterki isyankar olma ve istemeye devam et. pozitif olmaya çalış kafanda sorularını hazırla doktora onları sor nebilim belki başka bi merkeze danış allah yardımcın olsun inşallah en güzel haberler beklemediğin zamanda gelir.

tayf canım seninde işlemin hayırlısıyla sona ermiş iyisin anladığım kadarıyla allaha emanet oluin dinlenmeye devam mı?

maicanım sana da selam. sen napıyorsun ne durumdasın planlar programlar ne durumda.

diğer kızlar pek uğramıyo galiba herkes ya bebek büyütüyo ya tedaviden uzaklaşıp tatile gitti. bende evde oğlanla uğraşıyorum. bi kaç bakıcı ile görüştüm bayramdan sonra birini başlatıcam inşallah mert 1 yaşına girdiğinde artık işe ufak ufak başlıyacağım allah izin verirse. bugün oğlum 9 aylık oldu. hepinizi çok öpüyorum.

alabamacım iyiyim şimdilik çok şükür..bu cuma tam 2 hafta dolacak,yarında muayenem var bakalım doktorum ne diycek bebişler için..umarım iyilerdir...sen nasılsın keyifler yerinde mi? bu arada kanguruma söylediklerinde çok haklısın,ne olacağı hiç belli olmuyor..benim doktor ve tabii bende 5 yumurtaya burun kıvırmıştık..ya yağmursesine ne demeli,tam bir mucize..kangurumun durumunu tam olarak anlayamadım bi anlatsın diye bekliyorum bende..ama hiç umut olmadığını düşünmüyorum..sonuç olarak doktor tedaviden önce folikül görmüş ama anlamadığım doğum kontrol ilacını neden kullandığı daha önce yoksa tedavinin bir parçasımıydı acep...

inşallah herkesin bebişi gelicek diyorum,biraz daha gayret...az kaldı kızlar...

merhaba canlar... beni merak etmişsiniz bu gün son kez göründüm ve gelişen yumurta yok canlar anlamadım vücudum sebepsiz yere direniyor bir iki ay dinleneyim sonra yine başlıcam. haziran ayında kontrolümde 20 mm lik bir kist görmüştü doktorum adetin ikinci günü. onu aspire etmedi çünkü "bu işlemi acil hastalarıma uygularım senin önümüzdeki aya kalsın bu yumurta vücutta hormonların yükselmesine sebeb oluyor "dedi... o ay bana doğum kontrol ilacı verdi ve ondan sonra iki aydır yumurtalıklar kendini baskılıyor. bu gün adetimin 10.günü e2 25 çıkmış inanabiliyormusunuz gelişen bir şey yok. geçen ayda önden giden tek yumurtam ve e2 yine düşüktü. bu yüzden yine iptal benim denemem canlar. bu benim için artık vazgeçmi demek oluyor dedim hayır biz onu fsh tan anlarız yumurtalıkların direniyor dedi ama niye onu bilmiyorum. ve bugün de dahil olmak üzere regl bitmesine rağmen kara kara döküntü şeklinde bir şeyler geliyor dedim bana yumurtalıkların yeni uyanıyor dedi... işte şimdi kasım yada aralıkta gitmeye karar verdim eşimle nasipten ötesi olmuyor canlar ama bu arada bende denizbulutun yaptığı gibi çeşitli vitaminler ve kürler denicem bakalım...

bu arada kendi derdimi anlatırken unutmuşum maşallah enese bahar kocaman olmuş... o el havada lider olacak bu oğlan belli duruşundan... allah nazarlardan saklasın canım... toana sende tedaviye başlamışsın hayırlı olsun arkadaşım çabucak bu süreci atlatıp bebeğine kavuş emi canım....

kangurum canım ben de daha önce yumurta kisti olmıştu iki kere ben üç dört gün fazla değil soğan kürü yaptım.dr um bir kaç gün sonra gel eğer lüçülmediyse aspire ederiz demişti.işte ben de soğan kürü yaptım ve gittiğimde hiç bişey kalmamıştı.eğer senin de kistin duruyorsa yap istersen.zaten biraz dinleneceksin.vucudun da toparlanır.sen lukrin kullandınmı belki dozu fazla geliyordur.

iyi aksamlar kizlar..

baharcim..masallah oglusuna rabbim hayirli evlat etsin omru uzun olsun..olsun kiz keltos olsun annesi yakisikli maasalllah op yerime keltosundan...

alabama..sagol tatlimbenim amin insallah..cumle isteyen bebek hasretiyle goz yasi doken butun arkadaslarimin kucaklarini doldursun ..guzel allahim sonrada benimkini doldursun insallah..

kangurum..canim cim allah sabreden kuluna verirrmis isteyini hemde kat kat vericeyine eminim sabret canimcim sabret saglik olsun..bak hepimiz mucadele veriyoruz bir yavrumuz olsun diye caba veriyoruz yeterki ..sabir ve kuvvet versin bizlere bolda yumos versin insallah..sagol canim duan icin hepimiz adina insallah ..umidini yitirme tatlisim opuyorumm..

yahuu tamam işte! benim başıma gelen senin de başına gelmiş şeker..üzülme hemen, oluyor böyle şeyler..benim tedavi iptal olduğunda hep bunda büyük bir hayır var demiştim hatırlasana..benim tüp bebek maceram taa şubattan başlamış ve mayıs sonunu bulmuştu kaldı ki oda iptal oldu ve belki anca temmuzda olacaktı tekrarı,ne kadar acele edersem edeyim sanki süreç hep benden uzaklaşıyor gibiydi..bence hiç canını sıkmadan azıcık daha bekle,inşallah çok çok güzel bir sonuçla bu defteri kapatacaksın...denizbulutun tavsiye edeceği kürleri yaparken bence kasıma kadar sadece yumurta takibide yaptırsan ya yağmursesi gibi ,hiç diilse bu bu bekleme sürecini iyi değerlendirmiş ve yumoşlarınıda takip etmiş olursun...bütün dualarım seninle şeker...sana,toanaya,akidecike allah kolaylık versin,biraz daha sabredin nolur...

biz iyiyi çok şükür yavaş yavaş hazırlıkları tamamladık,işler bitti sayılır.izne çıkacağım günü bekliyorum artık. geçen hafta çalışabilir raporumu aldım.sezeryan olacağı için doktorum bir hafta evvelden verdi raporu izin kaybı olmasın diye. Eylülün 20 sinde izne ayrılıyorum. Ekimin 10 gibi de oğluma kavuşacağım inşallah.

denizverdi , maşallah sana ve kızına. bak edilen dualar kabul oldu çabucak kavuştun kızına,iyiki kız isterim diye direttin çabucak geldi yuvana kızın. Allah güle güle büyütmek nasip etsin.hemde herkesin önüne geçtin bak kızın topiğin ablası oldu eşini ve seni tebrik ediyorum canım.

tayf , geçmiş olsun canım senin için gerçekten zor fakat doğru bir karardı. Allah ikizlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

reiusu,kangurum,akidecikname,toana,patikler , inşallah bundan sonraki ilk tedavilerinizde hayırlısı ile hamile kalıp sağlıkla doğum yapar bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

denizbulut, tatildesin herhalde batuya kavuştun,oğlunla tatilin keyfini çıkart hayatım.

alabama,maşallah merte çok yakışıklı . Allah sağlık sıhhat versin hepsine. bu arada ikiz halası oluyormuşsun hayırlı olsun canım,sağlıkla gelsinler.

baharnaz , enes cana 41 X büyüdüler artık ne güzel.

merye, umarım kızının durumu daha iyidir,seni artık üzmüyordur annesi.

herada ve zarpdeniz , nasıl gidiyor güzel kızlerınızla hayatınız,herşey yolundadır inşallah.

cans , tatildeymişsin valla yazın keyfini çıkarttınız ne güzel , inşallah seneye bizde oğlumuzla çıkarız artık tatile.

maiumut,nasılsın arkadaşım,keyifler yerindedir inşallah. herhangi bir gelişme varmı?

altınyunus , umarım umut bebek ve sende iyisindir. oda kocaman oldu maşallah.

kızlar unuttuğum kimse yokur inşallah. hepinize sevgiyle kucaklıyorum.

müsait olduğumda yazmaya çalışıyorum ama bu aralar site berbat yazdıklarım gitmiyor çok sorun oluyor.bende genelde okumakla yetiniyorum,sizlerin haberlerini alıyorum.

şimdilik benden bukadar görüşmek üzere

MaiUmut, Toana, Alabama, tayf, Kangurum sağolun kızlar.

Rabbim tüm herkesi evladına kavuştursun.

Alabama seninde uoğluşa Maşallah yürüme çalışmaları nasıl gidiyor.

Kangurum moralini bozma, ben incir kürü uygulamıştım uzunca bir süre (3 ay kadar) yumurtalıklar için istersen dene canım. Ben faydası olduğunu düşünüyorum tabii öncesinde soğan kürüde uygulamıştım kısa süreli

Zarpdeniz, Denizverdi, Merye, ses verin kızlar...

dün 4.ay aşılarımızı olduk eve gelince hemen şurup verdim şükür atlattık geçen sefer sıkıntılıydı bu seerde öyle olcak diye çok panik oldum. ateşi çıkmadan verdim ama napıyım bazen panik halim beni aşıyor :S

yaz meyvelerini dolaba nasıl atabiliriz acaba kışa haırlık?

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba,

Clarissa Ela yarin 6 haftalik olacak. Biraz kilo aldi teyzeleri, toparlaniyor. Hala gaz sorunumuz devam ediyor. Sutum az da olsa devam ediyorum mama cok isine geliyor, onu cok cok emiyor. Burnundan ve agzindan mama gelme islemi hala devam ettiginden baska bir doktora goturme karari aldik. Su anki doktor kusma isine normal diyor ama sadece agzindan olsa tamam diyecegiz ama burnundan da gelince nefes alamiyor gozleri kocaman oluyor, o esnada aglayamiyor bile ve cokkk korkuyoruz. Bugun bir de KBB doktoruna da gotursek mi diye konustuk. Fotograf koymayi denedim ama sanirim biraz buyuktu yuklenemedi yine deneyecegim.
Tedavi basina gore 9 kilo fazlaligim var, nasil gidecegi konusunda hicbir fikrim yok ama durduk yere gitmeyecegi kesin!

Herkese sevgiler ve selamlar.

Denizverdi, minik Deniz ile keyifli zamanlar gecirdiginize cokkk sevindim. Allah saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.

Deniz Bulut, tatil yarasin canim. Batu'ya masallah! Otribebe'nin burun apiratorunu faydali bulduk onerin icin sagol canim.

Alabama, Mert'in simasi degismis, saclar da yakinda jolelenecek herhalde...

Baharnaz, Enes Can'in da simasi cok degismis, saciniz sonradan cikacak herhalde, masallah. Asilarinizin sorunsuz yapildigina sevindim, darisi bize...Gaz sorunumuz tam gaz devam ediyor, 3 ay sonra gecer mi diye bekliyorum, umudumu kaybetmedim.

Patikler, nasilsin canim? Sonunda bebek biletimizi aldik, yeni bir tecrube daha...

Altinyunus, tatil super olmus, umarim iyice depolamisindir. Umut iyice buyudu nasil olsa, bakicin da umarim yuzunu kara cikarmaz ise rahatlikla baslarsin canim.

Rieuse, canim cokk gecmis olsun. Umudumuzu kaybetmeyip devam ediyoruz tamam mi, insallah bir sonrakine canim.

Tayf, cok gecmis olsun, buyuk bir karardi, sana ve esine kocaman aferin diyorum. Bundan sonra ikizlerle saglikli bir gebelik diliyorum canim. Cinsiyetleri belli mi yada ben mi kacirdim. Bizim detayli ultrasonda 12.haftada belli olmustu.

Toana, yeni tedavin sana da bebisini getirsin, bir kisi daha azlasin aramizdan...

Akideciknane, tatil her zaman cok iyi gelir. Tatil sonrasi basarili bir tedavi dilerim.

Cans, hala tatilde misin?

Herada, mesajini aldim canim cok tesekkur ederim. Getirenler ve goturenler sagolsun! Rena Gunes'in 3 aylik oldugunu okuyunca inanamadim, zaman nasil da cabuk geciyor gercekten.

Maiumut, umarim keyfin yerindedir.

Kangurum, lutfen moralini bozma. Biz 11 kez denedik ve basariyi 11.de yakaladik. Her turlu seyi denedik diyebilirim, umudun hic bitmesin, bir sonrakine insallah. Bebisin seni bir yerlerde bekliyor.

Kartopu, Masallah 32 haftalik oldugunuza inanamadim! Saglikla miadinda kavusun bebisinize canim.

Merye, nasilsin? Minik Meryem nasil oldu?

Son düzenleme:
bugün 13+5 olduk henüz cinsiyetler tam belli diil zarpdenizcim,biri kesin olmamakla beraber erkek gibi,öbürü de yüzükoyun yatıyodu ve maalesef göstermedi,gizlediğine göre kesin kızdır diyo eşim :))... ama net olarak daha belli diil 10 eylülde kontrolüm var belki o zaman öğreniriz...isteyen herkese bu duyguyu kısa zamanda yaşatsın allahım inşallah,çok mutlu oluyor insan görünce..umarım bir terslik yaşamadan alırım kucağıma sıpaları...tez zamanda dolsun bütün göbüşler inşallahhhhhhh...

Zarpdeniz Maşallah kızına koklarım ben onu ohh canım ya minicik ellerinden. İnşallah şu burnundan gelme olayını en kısa zamanda çözesiniz kendi,liğinden çözülecek gibi geliyor bana Clarissa büyüdükçe 3 aydan sonra gerçekten birçok sıkıntı çözülüyor gibi.

tayf İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişlerini sağlıkla vaktinde gelsinler canım heyecanlandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…