38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tayffim..meraba sekercim..nolsun ignelere devam ediyorum..yarin yine kontrolum var bakalim nedicek varmi yokmu hayirlisi neyse hakkimiza o olsun canim ya..sen nasilsin beken..sen kurtuldun kiz valla bu emekler zor oluyo darisi bize diyorum seni in yuzunu gulduren rabbim bizimkinide guldursun insallah cumle emek verenleride insallahh..tatlisim opuyorum seni kele..

Herkese merhaba...
Toana tedavin hayırlısıyla sonulçlansın.. Bebeklerin seni bekletmeden bir an önce gelsin inşallah..

Kangurum tedavin iptal olmuş...Hayırlısı arkadaşım inşallah yeni tedavin sorunsuz sonuçlanır ..Ve mutlu sona ulaşırsın...

Baharnaz maaşallah Enes'e ... Süpermen gibi olmuş annesi ...

Zarpdeniz Clarissa ne kadar güzel olmuş annesi .. Sarılar da çok yakışmış ...

Kartopu ... Maaşallah... Çok az kalmış kavuşmasına ...

Tayf ikizlerin keyfi yerinde maaşallah....

Denizverdi kızınla tatlı telaş içerisindesin şimdi ...

Biz de Kıbrıs tatilimizi bitirip İzmir'e geçtik ... Bayramı burada geçirip Ankaraya döneceğiz...Çok fazla girip yazamıyorum... Umarım herkes iyidir ....

SEVGİYLE KALIN....

zarpdeniz..maasallah kizina..allah nazarlardan saklasin..gule gule buyusun insallahh..sagol tatlim insallah..hayirlisiyla iyi sonuc aliymda..kurtulun benden ..:1

cans..meraba canim dualarin icin sagol amin insallahh..senden nehaber..

arkadaşlar ne olur fikir verin
bazı arkadaşlar biliyor benim durumumu.ben bebek taşıyamıyorum anca taşıyıcı anne olursa.daha önce iki kere demedik olmadı.sonrada bir çok kere görüşmeler yaptım kimi başlar kimi ortalarda kaldı.bu saferde biryle anlaştım yurt dışına gidecektik.sonrada yıllardır beklrdiğim rahim nakli çok şükür türkiyede gerçekleşti.ama ben bu bayanla konutuğum için devam etmek istedim.lukrine başladım gelin görünki bayan bir ordan bir burdan bahane uydurup nihayet vazgeçti,benim dün kontürolum vardı gidemedim de.dr umla görüştüm istersen dondur diyor.şimdi benim veremediğim karar gidip nakilin yapıldığı yerdemi yoksa istanbuladamı dondursam?biliyorsunuz zaman olarak çok rahat olamıyorum yaş geçiyor fikirlerinizi bekliyorum.sanırım rahim naklinin sonucu iyi olursa birdaha böyle bir hayal kırıklığı yaşayamam.şimdiye kadar burda yazmadım umarım beni anlarsınız.

günaydın

Cans saol canım sende tatile devam hımmmmmm.

MaiUmut yaşımızın riskinden bahsetmişsin canım dondurulduğu yer önemli bilmiyorum deneyimli arkadaşlar yazarlar, ama bence naklin yapılacağı yerde dondurman daha mantıklı gibi zaman kaybetmeden araya başka şeyler girmeden tedavini sıralarsın canım. İnşallah en kısa zamanda senden de heyecanlı haberler alırız.

Öncelikle sana ve evladına binlerce maşallah,Allah nazarlardan saklasın,güle güle büyüt canım...
Deniz bulut,seni çok merak ediyorum ben.Bu formda çok yeniyim aslında her şeyde biraz yeniyim.43 yaşımdayım geçen yaz evlendim.Bir aşılama ve bir tüp denemesi yaptık bebiş olamadı.Yağmur sesine rastladım topiklerde o bana çoook umut oldu.Ve bana dedi ki benim umudum da denizbuluttu.onu oku ve tavsiyelerine kulak ver.Şimdi 40 yaş hikayem 38 üstü genç anneleri durmadan takip ediyorum.Bir de yumurta rezervlerinde azalma olupta...topiğine bakıyorum.Ama senin önerilerini bulamıyorum.Bir çok açtığın konuyu takip ettim önerilerine ulaşamadım.Vaktin olursa istediğin bölümde bana yazar ve azıcık hikayenden ve yaptıklarından bahsedersen minnetter kalırım.Gerçi hiç bir şey yazmasandaaynı yaşta olup hamile kalmış ve bebeğini kucağına almış olman bile benim için büyük bir umut.Şimdiden teşekkür ediyor sana ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum sevgiler...

Öncelikle,Allah seni ve bebeğini nazarlardan saklasın,güle oynaya büyütürsün inşallah...
Deniz bulut,seni çok merak ediyorum ben.Bu formda çok yeniyim aslında her şeyde biraz yeniyim.43 yaşımdayım geçen yaz evlendim.Bir aşılama ve bir tüp denemesi yaptık bebiş olamadı.Yağmur sesine rastladım topiklerde o bana çoook umut oldu.Ve bana dedi ki benim umudum da denizbuluttu.onu oku ve tavsiyelerine kulak ver.Şimdi 40 yaş hikayem 38 üstü genç anneleri durmadan takip ediyorum.Bir de yumurta rezervlerinde azalma olupta...topiğine bakıyorum.Ama senin önerilerini bulamıyorum.Bir çok açtığın konuyu takip ettim önerilerine ulaşamadım.Vaktin olursa istediğin bölümde bana yazar ve azıcık hikayenden ve yaptıklarından bahsedersen minnetter kalırım.Gerçi hiç bir şey yazmasandaaynı yaşta olup hamile kalmış ve bebeğini kucağına almış olman bile benim için büyük bir umut.Şimdiden teşekkür ediyor sana ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum sevgiler...

selam canım hazırlıklar bitmiş eee zamanda yaklaştı allah bi avazda kurtarsın canım tüm hazırlıklarını ağız sağlığıyla kullanmanızı güle güle kullanmanızı allah nasip etsin canım. bu arada evet iki tane geliyo bizimkilerin birikız biri erkekmiş 14 hafta oldular bile çok şükür herşey yolunda allah tamamına erdirir inşallah.

baharcım benim oğlan emeklemiyor tek ayağını diz üstü yapıyor diğerini bağdaş durumunda bırakıp ellerini emekleme pozisyonunda tutup gütümgütüm ilerliyor. ama çok rahat ayağa kalkıp ayakta dengede durmaya kendi kendine çalışıp başarıyor. doktoru direk yürücek diyo boyunu kilosunu çok iyi buldu çok şükür herşey yolunda.

sorma canım ya iyice uzadı saçları aslında sima çok değişmedi ama eskisine göre evet farklı acayip bişi oldu çok acayip bakışları var abinin. clarissaya maşallah allah nazarlardan saklasın yolculuğunuz inşallah sorunsuz geçer. bu burundan gelme olayını bende çok merak ediyorum ilk kez sizde duydum inşallah en kısa zamanda çözlür. bebişim rahatlar kokla benim için clarissa yı derin derin.

maşallah ikizlerine canım inşallah bir kız bir erkektir bizim gelin gibi.

allah gönlüne göre versin canım inşallah senin için de şanslar olsun inşallah. bencede transferin yapılacağı yer kolaylık olur gibi ama tabi bilmediğim bi konuda da seni yanıltmak istemem. en kısa zamanda mis kokuluna kavuşursun inşallah.

günaydın güzel anneler,anne adayları ve onların minnoş bebişleri.

herkese hayırlı Cumalar ve Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bu Gecenin hürmetine Rabbim herkesin gönlündeki muradları tez vakitte versin inşallah. Ayrıca bizlerede sağlıcakla doğum yapıp yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin. Tüm evlat isteyenlere hayırlısı ile tez vakitte evlatlarına kavuşmayı,evladı olanlarada güle güle büyütmeyi nasip etsin Aminnnnnnnnnnnnnnn

canım nakil nerede yapılacak bilmiyorum ama Türkiye içinde olacaksa , doktorunla konuş yurt içi yumurta transferinde sorun yoksa İstanbulda dondur,sonra Nakil yapılacak yere götürürsünüz yumurtaları diye düşünüyorum. inşallah herşey gönlünün istediği gibi olur ve tez vakitte kavuşursun yavruna

teşekkür ederim alabama,hayırlısı ile oğlumu kucağıma alacağım günü bekliyorum,yavaş yavaş heyecan başladı bende. ikizlere de maşallah. cinsiyetleride belli olmuş ne güzel. Allah sağlıcakla doğmalarınıda nasip etsin. Mert 'e de yürümeye başlayacak tez vakitte anlaşılan. Allah hepsine sağlık sıhhat versin

rahim nakli antalya akdeniz üniversitesinde yapılacak kısmet olursa.tabi daha mevzuat hazırlanmadığı için en az bir yıl sonra olucak.ben daha dr la görüşemedim.eylül 15 te arayın diyorlar.sence ben şu an lukrine başladım bıurakayımmı yoksa bırakıp nakil yapacak dr la mı görüşeyim.yoksa bunu yapıp dondursammı?

selam
Hayırlı cumalar, Kadir geceniz mübarek olsun,
Rabbim dualarınızı kabul etsin.

Alabama Maşallah Merte direk olayı bitiricek, yaşını yürüyerek karşılayacak İnşallah.

Maiumut hayırlısıyla en kısa zamanda gerçekleşir canım.

bu guzel gunun kalplerdeki tüm dilekleri gerçekleştirmesi umuduyla hepinizin kandilini kutluyorum ..
sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…