bugün 13+5 olduk henüz cinsiyetler tam belli diil zarpdenizcim,biri kesin olmamakla beraber erkek gibi,öbürü de yüzükoyun yatıyodu ve maalesef göstermedi,gizlediğine göre kesin kızdır diyo eşim :))... ama net olarak daha belli diil 10 eylülde kontrolüm var belki o zaman öğreniriz...isteyen herkese bu duyguyu kısa zamanda yaşatsın allahım inşallah,çok mutlu oluyor insan görünce..umarım bir terslik yaşamadan alırım kucağıma sıpaları...tez zamanda dolsun bütün göbüşler inşallahhhhhhh...
Öncelikle sana ve evladına binlerce maşallah,Allah nazarlardan saklasın,güle güle büyüt canım...
Öncelikle,Allah seni ve bebeğini nazarlardan saklasın,güle oynaya büyütürsün inşallah...
selam canım hazırlıklar bitmiş eee zamanda yaklaştı allah bi avazda kurtarsın canım tüm hazırlıklarını ağız sağlığıyla kullanmanızı güle güle kullanmanızı allah nasip etsin canım. bu arada evet iki tane geliyo bizimkilerin birikız biri erkekmiş 14 hafta oldular bile çok şükür herşey yolunda allah tamamına erdirir inşallah.denizverdi , maşallah sana ve kızına. bak edilen dualar kabul oldu çabucak kavuştun kızına,iyiki kız isterim diye direttin çabucak geldi yuvana kızın. Allah güle güle büyütmek nasip etsin.hemde herkesin önüne geçtin bak kızın topiğin ablası oldueşini ve seni tebrik ediyorum canım.
tayf , geçmiş olsun canım senin için gerçekten zor fakat doğru bir karardı. Allah ikizlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
reiusu,kangurum,akidecikname,toana,patikler , inşallah bundan sonraki ilk tedavilerinizde hayırlısı ile hamile kalıp sağlıkla doğum yapar bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
denizbulut, tatildesin herhalde batuya kavuştun,oğlunla tatilin keyfini çıkart hayatım.
alabama,maşallah merte çok yakışıklı . Allah sağlık sıhhat versin hepsine. bu arada ikiz halası oluyormuşsun hayırlı olsun canım,sağlıkla gelsinler.
baharnaz , enes cana 41 Xbüyüdüler artık ne güzel.
merye, umarım kızının durumu daha iyidir,seni artık üzmüyordur annesi.
herada ve zarpdeniz , nasıl gidiyor güzelkızlerınızla hayatınız,herşey yolundadır inşallah.
cans , tatildeymişsin valla yazın keyfini çıkarttınız ne güzel , inşallah seneye bizde oğlumuzla çıkarız artık tatile.
maiumut,nasılsın arkadaşım,keyifler yerindedir inşallah. herhangi bir gelişme varmı?
altınyunus , umarım umut bebek ve sende iyisindir. oda kocaman oldu maşallah.
kızlar unuttuğum kimse yokur inşallah. hepinize sevgiyle kucaklıyorum.
müsait olduğumda yazmaya çalışıyorum ama bu aralar site berbat yazdıklarım gitmiyor çok sorun oluyor.bende genelde okumakla yetiniyorum,sizlerin haberlerini alıyorum.
şimdilik benden bukadar görüşmek üzere
baharcım benim oğlan emeklemiyor tek ayağını diz üstü yapıyor diğerini bağdaş durumunda bırakıp ellerini emekleme pozisyonunda tutup gütümgütüm ilerliyor. ama çok rahat ayağa kalkıp ayakta dengede durmaya kendi kendine çalışıp başarıyor. doktoru direk yürücek diyo boyunu kilosunu çok iyi buldu çok şükür herşey yolunda.MaiUmut, Toana, Alabama, tayf, Kangurum sağolun kızlar.
Rabbim tüm herkesi evladına kavuştursun.
Alabama seninde uoğluşa Maşallah yürüme çalışmaları nasıl gidiyor.
Kangurum moralini bozma, ben incir kürü uygulamıştım uzunca bir süre (3 ay kadar) yumurtalıklar için istersen dene canım. Ben faydası olduğunu düşünüyorum tabii öncesinde soğan kürüde uygulamıştım kısa süreli
Zarpdeniz, Denizverdi, Merye, ses verin kızlar...
dün 4.ay aşılarımızı olduk eve gelince hemen şurup verdim şükür atlattık geçen sefer sıkıntılıydı bu seerde öyle olcak diye çok panik oldum. ateşi çıkmadan verdim ama napıyım bazen panik halim beni aşıyor :S
yaz meyvelerini dolaba nasıl atabiliriz acaba kışa haırlık?
Arkadaslar Merhaba,
Clarissa Ela yarin 6 haftalik olacak. Biraz kilo aldi teyzeleri, toparlaniyor. Hala gaz sorunumuz devam ediyor. Sutum az da olsa devam ediyorum mama cok isine geliyor, onu cok cok emiyor. Burnundan ve agzindan mama gelme islemi hala devam ettiginden baska bir doktora goturme karari aldik. Su anki doktor kusma isine normal diyor ama sadece agzindan olsa tamam diyecegiz ama burnundan da gelince nefes alamiyor gozleri kocaman oluyor, o esnada aglayamiyor bile ve cokkk korkuyoruz. Bugun bir de KBB doktoruna da gotursek mi diye konustuk. Fotograf koymayi denedim ama sanirim biraz buyuktu yuklenemedi yine deneyecegim.
Tedavi basina gore 9 kilo fazlaligim var, nasil gidecegi konusunda hicbir fikrim yok ama durduk yere gitmeyecegi kesin!
Herkese sevgiler ve selamlar.
Denizverdi, minik Deniz ile keyifli zamanlar gecirdiginize cokkk sevindim. Allah saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.
Deniz Bulut, tatil yarasin canim. Batu'ya masallah! Otribebe'nin burun apiratorunu faydali bulduk onerin icin sagol canim.
Alabama, Mert'in simasi degismis, saclar da yakinda jolelenecek herhalde...
Baharnaz, Enes Can'in da simasi cok degismis, saciniz sonradan cikacak herhalde, masallah. Asilarinizin sorunsuz yapildigina sevindim, darisi bize...Gaz sorunumuz tam gaz devam ediyor, 3 ay sonra gecer mi diye bekliyorum, umudumu kaybetmedim.
Patikler, nasilsin canim? Sonunda bebek biletimizi aldik, yeni bir tecrube daha...
Altinyunus, tatil super olmus, umarim iyice depolamisindir. Umut iyice buyudu nasil olsa, bakicin da umarim yuzunu kara cikarmaz ise rahatlikla baslarsin canim.
Rieuse, canim cokk gecmis olsun. Umudumuzu kaybetmeyip devam ediyoruz tamam mi, insallah bir sonrakine canim.
Tayf, cok gecmis olsun, buyuk bir karardi, sana ve esine kocaman aferin diyorum. Bundan sonra ikizlerle saglikli bir gebelik diliyorum canim. Cinsiyetleri belli mi yada ben mi kacirdim. Bizim detayli ultrasonda 12.haftada belli olmustu.
Toana, yeni tedavin sana da bebisini getirsin, bir kisi daha azlasin aramizdan...
Akideciknane, tatil her zaman cok iyi gelir. Tatil sonrasi basarili bir tedavi dilerim.
Cans, hala tatilde misin?
Herada, mesajini aldim canim cok tesekkur ederim. Getirenler ve goturenler sagolsun! Rena Gunes'in 3 aylik oldugunu okuyunca inanamadim, zaman nasil da cabuk geciyor gercekten.
Maiumut, umarim keyfin yerindedir.
Kangurum, lutfen moralini bozma. Biz 11 kez denedik ve basariyi 11.de yakaladik. Her turlu seyi denedik diyebilirim, umudun hic bitmesin, bir sonrakine insallah. Bebisin seni bir yerlerde bekliyor.
Kartopu, Masallah 32 haftalik oldugunuza inanamadim! Saglikla miadinda kavusun bebisinize canim.
Merye, nasilsin? Minik Meryem nasil oldu?
maşallah ikizlerine canım inşallah bir kız bir erkektir bizim gelin gibi.bugün 13+5 olduk henüz cinsiyetler tam belli diil zarpdenizcim,biri kesin olmamakla beraber erkek gibi,öbürü de yüzükoyun yatıyodu ve maalesef göstermedi,gizlediğine göre kesin kızdır diyo eşim :))... ama net olarak daha belli diil 10 eylülde kontrolüm var belki o zaman öğreniriz...isteyen herkese bu duyguyu kısa zamanda yaşatsın allahım inşallah,çok mutlu oluyor insan görünce..umarım bir terslik yaşamadan alırım kucağıma sıpaları...tez zamanda dolsun bütün göbüşler inşallahhhhhhh...
arkadaşlar ne olur fikir verin
bazı arkadaşlar biliyor benim durumumu.ben bebek taşıyamıyorum anca taşıyıcı anne olursa.daha önce iki kere demedik olmadı.sonrada bir çok kere görüşmeler yaptım kimi başlar kimi ortalarda kaldı.bu saferde biryle anlaştım yurt dışına gidecektik.sonrada yıllardır beklrdiğim rahim nakli çok şükür türkiyede gerçekleşti.ama ben bu bayanla konutuğum için devam etmek istedim.lukrine başladım gelin görünki bayan bir ordan bir burdan bahane uydurup nihayet vazgeçti,benim dün kontürolum vardı gidemedim de.dr umla görüştüm istersen dondur diyor.şimdi benim veremediğim karar gidip nakilin yapıldığı yerdemi yoksa istanbuladamı dondursam?biliyorsunuz zaman olarak çok rahat olamıyorum yaş geçiyor fikirlerinizi bekliyorum.sanırım rahim naklinin sonucu iyi olursa birdaha böyle bir hayal kırıklığı yaşayamam.şimdiye kadar burda yazmadım umarım beni anlarsınız.
arkadaşlar ne olur fikir verin
bazı arkadaşlar biliyor benim durumumu.ben bebek taşıyamıyorum anca taşıyıcı anne olursa.daha önce iki kere demedik olmadı.sonrada bir çok kere görüşmeler yaptım kimi başlar kimi ortalarda kaldı.bu saferde biryle anlaştım yurt dışına gidecektik.sonrada yıllardır beklrdiğim rahim nakli çok şükür türkiyede gerçekleşti.ama ben bu bayanla konutuğum için devam etmek istedim.lukrine başladım gelin görünki bayan bir ordan bir burdan bahane uydurup nihayet vazgeçti,benim dün kontürolum vardı gidemedim de.dr umla görüştüm istersen dondur diyor.şimdi benim veremediğim karar gidip nakilin yapıldığı yerdemi yoksa istanbuladamı dondursam?biliyorsunuz zaman olarak çok rahat olamıyorum yaş geçiyor fikirlerinizi bekliyorum.sanırım rahim naklinin sonucu iyi olursa birdaha böyle bir hayal kırıklığı yaşayamam.şimdiye kadar burda yazmadım umarım beni anlarsınız.
selam canım hazırlıklar bitmiş eee zamanda yaklaştı allah bi avazda kurtarsın canım tüm hazırlıklarını ağız sağlığıyla kullanmanızı güle güle kullanmanızı allah nasip etsin canım. bu arada evet iki tane geliyo bizimkilerin birikız biri erkekmiş 14 hafta oldular bile çok şükür herşey yolunda allah tamamına erdirir inşallah.
baharcım benim oğlan emeklemiyor tek ayağını diz üstü yapıyor diğerini bağdaş durumunda bırakıp ellerini emekleme pozisyonunda tutup gütümgütüm ilerliyor. ama çok rahat ayağa kalkıp ayakta dengede durmaya kendi kendine çalışıp başarıyor. doktoru direk yürücek diyo boyunu kilosunu çok iyi buldu çok şükür herşey yolunda.
sorma canım ya iyice uzadı saçları aslında sima çok değişmedi ama eskisine göre evet farklı acayip bişi oldu çok acayip bakışları var abinin. clarissaya maşallah allah nazarlardan saklasın yolculuğunuz inşallah sorunsuz geçer. bu burundan gelme olayını bende çok merak ediyorum ilk kez sizde duydum inşallah en kısa zamanda çözlür. bebişim rahatlar kokla benim için clarissa yı derin derin.
maşallah ikizlerine canım inşallah bir kız bir erkektir bizim gelin gibi.
allah gönlüne göre versin canım inşallah senin için de şanslar olsun inşallah. bencede transferin yapılacağı yer kolaylık olur gibi ama tabi bilmediğim bi konuda da seni yanıltmak istemem. en kısa zamanda mis kokuluna kavuşursun inşallah.
canım nakil nerede yapılacak bilmiyorum ama Türkiye içinde olacaksa , doktorunla konuş yurt içi yumurta transferinde sorun yoksa İstanbulda dondur,sonra Nakil yapılacak yere götürürsünüz yumurtaları diye düşünüyorum. inşallah herşey gönlünün istediği gibi olur ve tez vakitte kavuşursun yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?