Maiumut.....
Canım ... Bence bu konuda en dogru kararı sen vereceksin .. Anladıgım kadarıyla taşıyıcı anne olayı olmamış.. Rahim nakli gercekleşirse inşallah bebeklerini kendin taşıyabileceksin... Naçizane bir fikir vermek istiyorum ..bence yaş problemin varsa bir çok defa tedavi olup döllenen embriyoları dondur ... illeride elinde bir şans olur diye düşünüyorum... her şeyin gönlünce olması dileğiyle ...
selamlar... maiumut ve toana onlinesınız...maicim tedaviye devam kararı almışsın...toana yumoşlar ne durumda kaç tane???? hiç söylemiyosun merak ediyorum,herşey yolunda mı diye..
iyi gunler kizlaar...
maiumutcum canim sagol..evet tatlim ben dondurlmuslarla tedavi gorucem allahim rast getirsin insallah..hepimizin yuzu gulsunn..senin sorunun neydi maicim ya neden tasiyamiyosun neden nekil yaptiriyorsun..mahsuru yoksa yazarmisin..nediyim arkadasim bu isler zor ve emek isteyen seyler..rabbim emeklerimizi bos etmesin insallahh..
tayfcim..datlum benim..persembe gunu dr gittik yumoslarim 7 tanesi buyumus dahada buyur dedi dr..ama kucuklerde var dedi onlarda buyucek dedi..onemli olan tutunmalari be hayatim..yarinda yine kontrolum var insallah cogalmislardir diye dusunuyorum ama rabbim rast getirsin..artik korkar oldunm tedaviden bakalkim allah rast getirsin suguzel gunler yuzu suyu hurmetine..sen nasilsin sekercim..hamilelik duygusu nasil kele..dua et bak gelirim antalyaya hmmm
canim benim k.i.b opuyorum..
tayf canım inşallah ohh diyeceksin stres yapma artık.
merhaba arkadaşlar acil bir şey sormak istiyorum.
ben gecen ay tüp bebek yaptırdım sonuç negatif.bu ay doktora gittim bende kist oluşmuş.doktorum adet ile kistin yok olacagını söyledi.ama ondan sonra adetim gecikti doktorumu aradım bana adet söktürücü verdi.6 gün kullan sonra adet olursun dedi.ilacı bitireli 2 gün oldu hala adet olamadım.kafamı çok takıyorum adetim halbuki çok düzenlidir.bilgisi olan varmı.
merhaba canım yine bu şekilde bir yerde okumuştum.dr söktürücü verdiği halde kadın hamileydi inşşal sen öylesindir.bir idrar testi yapsan emin olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?