38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Maiumut.....
Canım ... Bence bu konuda en dogru kararı sen vereceksin .. Anladıgım kadarıyla taşıyıcı anne olayı olmamış.. Rahim nakli gercekleşirse inşallah bebeklerini kendin taşıyabileceksin... Naçizane bir fikir vermek istiyorum ..bence yaş problemin varsa bir çok defa tedavi olup döllenen embriyoları dondur ... illeride elinde bir şans olur diye düşünüyorum... her şeyin gönlünce olması dileğiyle ...

arkadaslar ben38 yasındayım ve ılacla yumurtalarım olgunlastı.Catlatma ıgnesı vuruldum.Ama catlamadılar.2 adet yumurta olusmustu.su anda dogum kontrol hapı almaya baslayacagım.kıste cevrılmemelerı ıcın.Ilk denemem zaten.ama sanırım yastan dolayı doktor tup bebege yonlendırecek.asılamayı bılenınız var mı.yada hıc vakıt gecırmeden tup bebege mı baslamalıyım.bu konuda bıldıgınız ıyı bır kac merkez ısmı verebılır mısınız.afyon dakı ıyı dıyorlar.bılenınız var mı?tesekkur ederun sımdıden.

cans canım teşekkür ederim.evet en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim.bu gün gittim dr a kan verdim ona göre başlicam iğnelere sanırım pazar güzü başlicam.artık hayırlısı bakalım.yaşım kırk oldu cans.

günaydın

bugün tükkanı açmak bana nasip oldu. Maiumut ))

sdophner
benim yaşım 38 aşılama ile vakit kaybetmeylim diye direk tüp bebek tedavisi olmuştum. İmkanın varsa İstanbulda yaptırabilisin.
Afyonda benim bildiğim yok, arkadaşların varsa yazarlar. İstanbulda memorıalda olmuştum.
İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kucağına alırsın.

hayırlı günler kızlar denizverdi den güzel haberler varmı özledik onu geldiyse yazdıysa bakim die geldim kzıyla güzel zamanlar geçiriyodur çok meşguldür eminim selamlar hepinize

toana ses ver nasıl gidiyor tedavi yumoşları görmeye gittinmi?sen dondurulmuşla mı yapacaktın yoksa bendede hafıza kalmadı.

selam gecenin bu sabah saatinden...

PinkRouse denizverdi kızıyla dediğin gibi güzel zaman geçiriyor
herkese selamı var kızlar, çok yoğun bu sıralar :)

dün Enesimizi sünnet ettirdik, çok zormuş... bu kadar beklemesek daha iyiymiş yada çok çok çok sonra yaptırmalıymışısz

herkese aydınlık bir gün diliyorum
baharım bak yine buluştuk,hayılı olsun sünnetiniz çabuk iyleşsin enescan

bütün anneler denizverdi gibi yapsa kimsden haberimiz olmayacak he

selamlar... maiumut ve toana onlinesınız...maicim tedaviye devam kararı almışsın...toana yumoşlar ne durumda kaç tane???? hiç söylemiyosun merak ediyorum,herşey yolunda mı diye..

iyi gunler kizlaar...

maiumutcum canim sagol..evet tatlim ben dondurlmuslarla tedavi gorucem allahim rast getirsin insallah..hepimizin yuzu gulsunn..senin sorunun neydi maicim ya neden tasiyamiyosun neden nekil yaptiriyorsun..mahsuru yoksa yazarmisin..nediyim arkadasim bu isler zor ve emek isteyen seyler..rabbim emeklerimizi bos etmesin insallahh..

tayfcim..datlum benim..persembe gunu dr gittik yumoslarim 7 tanesi buyumus dahada buyur dedi dr..ama kucuklerde var dedi onlarda buyucek dedi..onemli olan tutunmalari be hayatim..yarinda yine kontrolum var insallah cogalmislardir diye dusunuyorum ama rabbim rast getirsin..artik korkar oldunm tedaviden bakalkim allah rast getirsin suguzel gunler yuzu suyu hurmetine..sen nasilsin sekercim..hamilelik duygusu nasil kele..dua et bak gelirim antalyaya hmmm
canim benim k.i.b opuyorum..

selamlar... maiumut ve toana onlinesınız...maicim tedaviye devam kararı almışsın...toana yumoşlar ne durumda kaç tane???? hiç söylemiyosun merak ediyorum,herşey yolunda mı diye..

evet canım öyle karar verdim elimde bir miktar emriyom olsun.yine arayışlara devam tabi.:18:

ohhh maşallahhhh yumoş sayın gayet güzel...rast gelsin inşallah...hamilelik duygusu nasıl mı? valla henüz anlayamadım desem yalan olmaz,redüksiyon stresinden dönüp bakamadım bile kendime ben ne hissediyorum acaba diye inşallah 14+3 oldul ve şöyle 16 yı görünce ohh be hamileymişim meğer ben diycem kendime...dualarım hep seninle inan,çok inanıyorum tutacağına bebişlerin...hayırlısı ile transferi bi ol hele...

tayfcim..sagol canim sanada maasallah..bakalim canim hayirlisi olsun bekliyorum insallah tatlim insallah budefa olsun diye dua ediyorum..budefa nolsada tuttura bilsem diye konusuyorum kendi kendimle ..neyapmam lazim nasil yatmam nasil kalkimda budefa tutsun diyorum..nebilim iste allahimdan merhamt dileniyorum tutsun cok istiyorumm tabi hayirlisiyla anali babali olsunda..canim sen kendine dikkat et bence zor surec kecti diye dusunuyorum ..hakkina hayirlisi olsun insallah bebeklerini sag selim alirsin kucagina ..

Bu gün adetimin 20 günü,sabahtan beri karnımda bir ağrı vardı,sanki yumurtalık denilen yerlerden mi geliyor anlamadım gitti...Bu akşam da çamaşırımda baya baya lekelenme gördüm.Daha önceleride oluyordu.Dr bana yumurtalık rezervindeki azalmadan kaynaklanıyor bu lekelenmeler demişti.Bir yandan üzülüyorum bir yandan da kendi kendime diyorum ki ya hamile kaldıysam da yerleşme kanamasıysa filan.Umut işte...Ama 28 günde bir adet gören ben,bir hafta kala böyle durumları çok yaşadım yani ön lekelenmeleri.O yüzden de umut yine başka bahara kaldı sanırım.Üzgünüm ne diim((

merhaba arkadaşlar acil bir şey sormak istiyorum.
ben gecen ay tüp bebek yaptırdım sonuç negatif.bu ay doktora gittim bende kist oluşmuş.doktorum adet ile kistin yok olacagını söyledi.ama ondan sonra adetim gecikti doktorumu aradım bana adet söktürücü verdi.6 gün kullan sonra adet olursun dedi.ilacı bitireli 2 gün oldu hala adet olamadım.kafamı çok takıyorum adetim halbuki çok düzenlidir.bilgisi olan varmı.

merhaba canım yine bu şekilde bir yerde okumuştum.dr söktürücü verdiği halde kadın hamileydi inşşal sen öylesindir.bir idrar testi yapsan emin olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…