38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hayırlı sabahlar, hayırlı bayramlar...
Sizin ve tüm sevdiklerinizin bayramını kutlu olsun.

Enesten hepinize

herkese iyi ve mutlu bayramlar güller

annemden yazıyorum.bayramlaşmaya geldik kızımla ve eşimle.sabah kahvaltıya..çok mutluyum.allahım benim mutluluğumu isteyen herkese tattırsın inşallah..buradan yazıyorum. benim bilg,isayar en sonunda infilak etti.neyseki hikayemi tamamladı.size yazmıştım.ama aktaramadım.
herkesi selamlıyorum....sarıyorum... yeni netimle uygun zamanımda döneceğim aranıza...hoşçakalın sevgiyle kalın güllerim

herkesin bayramı mübarek olsun.allah bir dahaki ramazan bayramında bebeklerimizle oluruz inş.

ayrıca arkadaşlar adet oldum.adet olacagımı bu kadar sevinecegimi düşünmemiştim

merhabalar herkese...dilerim sağlık ve huzurla dolu bir bayram geçirirsiniz arkadaşlar...herzaman olduğu gibi bayramda da dualarım bebek isteyen tüm arkadaşlar için olacak...bebişi olanlara ve benim gibi bekleyenlere de bol sağlık sıhhat diliyorum...denizverdi ne mutlu sana,kızınla keyifli olduğunuzu bilmek çok hoş doğrusu,inşallah nice nice bayramlar geçirin böyle....

Arkdaşlar ben de hepinizin zafer bayramını ve şeker bayramını içtenlikle kutluyorum. yavrusu olanların yavrularına uzun ömür, henüz kavuşamamış olanlara da tez zamanda rabbim evlatlarına kavuşturmasını gönülden temenni ediyorum. Sevgiler...

yazlıktan annemlerden yazıyorum geçmişi okuyamadım. umarım herkes iyidir. herkese mutlu bir bayram dilerim.

yağmur senin sat ne zamandı? benim çok sevdiğim 43 yaşındaki arkadaşımla aynı zaman doğuracaksınız inşallah. o da prensesini bekliyor

merhanba hanmlar herkese iyi bayramlar kaynmdan geldim bugün umarım hrekes iyidir

benm bebği cuma günü dr a götrdüm bıngldaığı küçülmüş dedi acd yi kes dedi erken kapanmasın dedi biz demir e geçtiğimizden beri acayip kabız olmuşuz hergün iki defa duphalas veriyr oda ayrı bir konu
şimidi bıngıldakla ilgili bir fikri olan varmı anlamaığm sürekli dr lara götürüyrm niye şimdiye kadar kimse bir şey söylemiyr

merhanba hanmlar herkese iyi bayramlar kaynmdan geldim bugün umarım hrekes iyidir

benm bebği cuma günü dr a götrdüm bıngldaığı küçülmüş dedi acd yi kes dedi erken kapanmasın dedi biz demir e geçtiğimizden beri acayip kabız olmuşuz hergün iki defa duphalas veriyr oda ayrı bir konu
şimidi bıngıldakla ilgili bir fikri olan varmı anlamaığm sürekli dr lara götürüyrm niye şimdiye kadar kimse bir şey söylemiyr

Herkese mutlu bayramlar kızlar...
Bir süredir yoktum.eşimle kafamızı biraz olsun dağıtabilmek için kısa bir bodrum tatili yaptık ailesinin yanında.Kafamız dağıldı ama kilolarıma kilo ekledim de geldim,hiç bir şeyin içine sığamıyorum Derhal yürüyüşe başladım yoksa kendimden nefret edicem.
Zarpdeniz cim Clarissa Ela çok tatlı maşallah.Bahtı da kendi gibi güzel olsun.
Tayfcım yarıladın nerdeyse hamileliği.İnşallah her şey yolundadır.Bir kız bir oğlan sanırım ne güzel ya inşallah sağlıkla kucağına alacaksın onları.
Maiumutcum geçenlerde gazetede rahim nakliyle ilgili bir haber okudum belki sen de okumuşsundur.Artık kadavradan rahim nakli yapabiliyorlarmış ve de Türkiye'de yapılmış bu.6 ay sonra da dondurulmuş embriyosu transfer edilecekmiş.Dilerim senin tedavinde de her şey yolunda gider.allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Bana gelince genetik testinin sonucunu bekliyorum.20 eylülde kürtaj sonrası kontrolüm var.Bahçecideki doktor arkadaşımız eşim ve benim de genetik incelememizin yapılmasını,ayrıca torch enfeksiyon testlerini ve hormon testlerimi yaptırmamı önerdi.Bakalım hayat bundan sonra neler sunacak bize!
Hepinizi kocaman öptüm.sevgiler...

meryecim hoşgeldin,iyi bayramlar...canım bebişinin kabızlığı biraz düzelmişti sanırım ama demir kullanması bu anlamda şanssızlık olmuş...bıngılgağa gelince,ben daha oralara çalışamadım :) bilemiyorum ama bu konuda denizbulut,alabama gibi tecrübe kazanmış annelerimiz yazacaktır sana..

arkadaşlar neden artık az uğruyorsunuz?

bayramdan sonra dökülür hepsi merak etme şekercim...senin tedavi ne aşamada acep?

hoşgeldin,canım tatil yarasın...bu sıcaklarda bodrum tatil yapılacak en doğru yer bence,rüzgarı bitmez,nem yoktur,geceler serindir,çok uzun zaman yaşadım bodrumda,hala da iş için gidip geliyorum tabii hamilelikten önce..canım hamileliği yarıladım sayılır gerçekten 15. hafta bitti bugün 16. haftaya girdik..biri oğlan gibi idi ama öbürü göstermedi yüzükoyun yattı eşşek,belki 10 eylülde kontrolde öğreniriz artık kesin olarak..inşallah dediğin gibi bir kız bir oğlandır ama tabii artık rastgele ve klasik olarak aman sağlıklı olsunda farketmez diycez...darısı başına olsun tez zamanda..şimdi üçlü test olucak ondan sonra amniyo'yuda atlatırsak oh be yaşasın hamileyimmmm diycem derin bir nefes alıp...bahçeciye gitmeniz iyi olmuş bu arada,umarım şu test sonuçlarından sonra tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelsin bebişin tekrar...

Geçmiş bayramınızı mübarek olsun kızlar. ben gelemiyorum çünkü oğlan artık çok hareketli heryere emekliyo ayağa kalkıyo sıralıyo erken yürücek az kaldı o zaman hiç geleemem sanırsam. tedavide olanlara bol şans diliyorum inşallah hayırlı haberlerinizi alırım. maicim inşallah senin içinde hayırlısı olsun inşallah seninde sıran gelmiş olsun canım. herkesi öpüyorum çok.

gunaydin maiumutcum..baktirdinmi yumoslarina insallah hersey yolundadir..benim transferim dun oldu 3 tane bakalim hayirlisi..pek uzanmiyorum hareket etmiyorum ...yuruyoruyorum evin icinde iste ..budefa olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…