yağmur senin sat ne zamandı? benim çok sevdiğim 43 yaşındaki arkadaşımla aynı zaman doğuracaksınız inşallah. o da prensesini bekliyorArkdaşlar ben de hepinizin zafer bayramını ve şeker bayramını içtenlikle kutluyorum. yavrusu olanların yavrularına uzun ömür, henüz kavuşamamış olanlara da tez zamanda rabbim evlatlarına kavuşturmasını gönülden temenni ediyorum. Sevgiler...
sat 3 mart hadi bakalım işallah.yağmur senin sat ne zamandı? benim çok sevdiğim 43 yaşındaki arkadaşımla aynı zaman doğuracaksınız inşallah. o da prensesini bekliyor
merhanba hanmlar herkese iyi bayramlar kaynmdan geldim bugün umarım hrekes iyidir
benm bebği cuma günü dr a götrdüm bıngldaığı küçülmüş dedi acd yi kes dedi erken kapanmasın dedi biz demir e geçtiğimizden beri acayip kabız olmuşuz hergün iki defa duphalas veriyr oda ayrı bir konu
şimidi bıngıldakla ilgili bir fikri olan varmı anlamaığm sürekli dr lara götürüyrm niye şimdiye kadar kimse bir şey söylemiyr
arkadaşlar neden artık az uğruyorsunuz?
Herkese mutlu bayramlar kızlar...
Bir süredir yoktum.eşimle kafamızı biraz olsun dağıtabilmek için kısa bir bodrum tatili yaptık ailesinin yanında.Kafamız dağıldı ama kilolarıma kilo ekledim de geldim,hiç bir şeyin içine sığamıyorumDerhal yürüyüşe başladım yoksa kendimden nefret edicem.
Zarpdeniz cim Clarissa Ela çok tatlı maşallah.Bahtı da kendi gibi güzel olsun.
Tayfcım yarıladın nerdeyse hamileliği.İnşallah her şey yolundadır.Bir kız bir oğlan sanırım ne güzel ya inşallah sağlıkla kucağına alacaksın onları.
Maiumutcum geçenlerde gazetede rahim nakliyle ilgili bir haber okudum belki sen de okumuşsundur.Artık kadavradan rahim nakli yapabiliyorlarmış ve de Türkiye'de yapılmış bu.6 ay sonra da dondurulmuş embriyosu transfer edilecekmiş.Dilerim senin tedavinde de her şey yolunda gider.allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Bana gelince genetik testinin sonucunu bekliyorum.20 eylülde kürtaj sonrası kontrolüm var.Bahçecideki doktor arkadaşımız eşim ve benim de genetik incelememizin yapılmasını,ayrıca torch enfeksiyon testlerini ve hormon testlerimi yaptırmamı önerdi.Bakalım hayat bundan sonra neler sunacak bize!
Hepinizi kocaman öptüm.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?