gunaydin maiumutcum..baktirdinmi yumoslarina insallah hersey yolundadir..benim transferim dun oldu 3 tane bakalim hayirlisi..pek uzanmiyorum hareket etmiyorum ...yuruyoruyorum evin icinde iste ..budefa olur insallah..
gunaydin maiumutcum..baktirdinmi yumoslarina insallah hersey yolundadir..benim transferim dun oldu 3 tane bakalim hayirlisi..pek uzanmiyorum hareket etmiyorum ...yuruyoruyorum evin icinde iste ..budefa olur insallah..
canım hayırlı olsun bence sen ilk günler ağır hareket et sonra birazda rahat olabilirsin en azından tutunma ihtimali olan günler yavaş yavaş hareket et.ben dün gittim canım 5 yumurtam olmuş çok şükür yarın yine gidicem gelişimine göre toplama günü belişrlenecek.rabbim buyolda hiç bir kadının mahrum bırakmasın.şu an içimde yumurtaların olduğunu bilmek bile insana kendini anne gibi his ettiriyor,ya rabbi nasıl bir duygu bu inşallah biz de o günleri görürüz.toana sen dondurulmuşla yapıcaktın geçen gün yumurta sayını yazmıştın anlamadım.yoka yapmışken tazemi denediniz.
Geçmiş bayramınızı mübarek olsun kızlar. ben gelemiyorum çünkü oğlan artık çok hareketli heryere emekliyo ayağa kalkıyo sıralıyo erken yürücek az kaldı o zaman hiç geleemem sanırsam. tedavide olanlara bol şans diliyorum inşallah hayırlı haberlerinizi alırım. maicim inşallah senin içinde hayırlısı olsun inşallah seninde sıran gelmiş olsun canım. herkesi öpüyorum çok.
merhaba hanımlar kimseler yok artık neyse yakında eski hareketliğine kavuşur şimdi size benm için bir bomba haber geliyr uzn zamandır sürekli başım dönüyr ve midem bulanoıyrdu dün akşam test yaptım idrar testi sonuç pozitif çıktı kızım tam atlı aylık oldu bu durum ortaya çıktı yani hamileyim herhalde yarın dr a gidecem kan testi için inş.herşey yoludndadr kızım için biraz erken oldu ama herşey nasip hiç korunmadık pek ihtimal vermediğim için gerek görmedim ama sanırım 7.haftayı devirmişim gibi mide bulanıyr
mama veren anneler şimdi siz hangi mamayı tavsiye edersiniz
rabbim dilyen herkese nasip etsin ikincisini istiyrdm ama biraz erken oldu
herkese selamlar
alabama hoşgeldin...maşallah oğluşuna
merhaba, hoşgeldin.en yaşlı hamile kalan benim burada. doğal hamile kaldım 43 başında ve sonunda anne oldum. imkansız değil ama zor. iyi bir merkez ile devam edin aralarda da yumurtlama takibi ve preseed ile çalışma yapın derimSelam arkadaşım,bebişlerin sağlıkla gelsin inşallah.Ben bu forumda yeni sayılırım o yüzdende herkesin geçmişini çok iyi takip edemedim.Eylül sonu 2.tüp bebek tedavime başlıyacağım,merkez ve dr konusunda çok kararsızım.Burada en çok denizverdi,yağmur sesi ve seni merak ediyorum .Yağmursesini biliyorum doğal hamile kalmış.ama denizverdi ve senin yaşınızı ve nerelerde tedavi olduğunuzu çok merak ediyorum.Yaş 43 kendime iyi örnekler arıyorum anlıyacağın sevgiler...
en yaşlı hamile kalan benim burada. Doğal hamile kaldım 43 başında ve sonunda anne oldum. Imkansız değil ama zor. Iyi bir merkez ile devam edin aralarda da yumurtlama takibi ve preseed ile çalışma yapın derim
okşadım okşadımtayfcım sağolasın canım.benim için şöyyyllee bir göbişini okşayıver teyzeniz sizi öpüyor de emi tabi senide öpüyorum
merhaba hanımlar kimseler yok artık neyse yakında eski hareketliğine kavuşur şimdi size benm için bir bomba haber geliyr uzn zamandır sürekli başım dönüyr ve midem bulanoıyrdu dün akşam test yaptım idrar testi sonuç pozitif çıktı kızım tam atlı aylık oldu bu durum ortaya çıktı yani hamileyim herhalde yarın dr a gidecem kan testi için inş.herşey yoludndadr kızım için biraz erken oldu ama herşey nasip hiç korunmadık pek ihtimal vermediğim için gerek görmedim ama sanırım 7.haftayı devirmişim gibi mide bulanıyr
herkese selamlar
Kızlarrrr merhaba, nasılsınız?
Benim nolur kusuruma bakmayın. İşyerinde tüm popüler siteleri kapattılar. Artık giremiyorum. Şu ana ise bi bakayım dedim, bir anlık açık gördüm, inşallah yazarken kapanmaz. Bu arada arada özel hayatım da oldukça hareketli geçtiği için evden de yazamadım. Hepinizi çok merak ediyorum. İlk fırsatta geçmişi tamamen okuyamasam da gözden geçireceğim. Çoook öpüyorum hepinizi....
Selam arkadaşım,bebişlerin sağlıkla gelsin inşallah.Ben bu forumda yeni sayılırım o yüzdende herkesin geçmişini çok iyi takip edemedim.Eylül sonu 2.tüp bebek tedavime başlıyacağım,merkez ve dr konusunda çok kararsızım.Burada en çok denizverdi,yağmur sesi ve seni merak ediyorum .Yağmursesini biliyorum doğal hamile kalmış.ama denizverdi ve senin yaşınızı ve nerelerde tedavi olduğunuzu çok merak ediyorum.Yaş 43 kendime iyi örnekler arıyorum anlıyacağın sevgiler...
denizbulut hoşgeldin,tatilin bitmesine üzüldüm...umarım iyice dinlenmişsindir...preseed deneyin derim ama hala bu hamileliğimde de kullanmış olmama rağmen tereddütlerim var,kuruntu da olabilir..merhaba, hoşgeldin.en yaşlı hamile kalan benim burada. doğal hamile kaldım 43 başında ve sonunda anne oldum. imkansız değil ama zor. iyi bir merkez ile devam edin aralarda da yumurtlama takibi ve preseed ile çalışma yapın derim
Nerede tedavi gördünüz?
Ben iki kez kötü bir deneyimim oldu tekrardan yıpranmak istemiyorum
cans merhaba...anladığım kadarı ile o upuzun muhteşem tatilin bitti...belki tatilden bebişle dönmüşsündür,kimbilebilirherkese merhaba...
Merye ... çok güzel bir haber .tebrık ederım .. allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin ..kızın için de çok guzel olur ...
Umarım herkes iyidir...
canım aramızda 11 kez deneyen arkadaşlarımız var..bu işler hemencecik yıpranmaya gelmiyor,biliyorum çok zor ama bebişi bulana kadar yola devam etmekten başka çare yok ne yazık ki...benim de tam 3 düşüğüm var ama yıldıramamıştı,derken sonunda kaptım bebişleri...bence moralini bozmadan devam etmelisin...
herkese selamlar
Kızlarrrr merhaba, nasılsınız?
Benim nolur kusuruma bakmayın. İşyerinde tüm popüler siteleri kapattılar. Artık giremiyorum. Şu ana ise bi bakayım dedim, bir anlık açık gördüm, inşallah yazarken kapanmaz. Bu arada arada özel hayatım da oldukça hareketli geçtiği için evden de yazamadım. Hepinizi çok merak ediyorum. İlk fırsatta geçmişi tamamen okuyamasam da gözden geçireceğim. Çoook öpüyorum hepinizi....
merhanba hanmlar herkese iyi bayramlar kaynmdan geldim bugün umarım hrekes iyidir
benm bebği cuma günü dr a götrdüm bıngldaığı küçülmüş dedi acd yi kes dedi erken kapanmasın dedi biz demir e geçtiğimizden beri acayip kabız olmuşuz hergün iki defa duphalas veriyr oda ayrı bir konu
şimidi bıngıldakla ilgili bir fikri olan varmı anlamaığm sürekli dr lara götürüyrm niye şimdiye kadar kimse bir şey söylemiyr
Herkese mutlu bayramlar kızlar...
Bir süredir yoktum.eşimle kafamızı biraz olsun dağıtabilmek için kısa bir bodrum tatili yaptık ailesinin yanında.Kafamız dağıldı ama kilolarıma kilo ekledim de geldim,hiç bir şeyin içine sığamıyorumDerhal yürüyüşe başladım yoksa kendimden nefret edicem.
Zarpdeniz cim Clarissa Ela çok tatlı maşallah.Bahtı da kendi gibi güzel olsun.
Tayfcım yarıladın nerdeyse hamileliği.İnşallah her şey yolundadır.Bir kız bir oğlan sanırım ne güzel ya inşallah sağlıkla kucağına alacaksın onları.
Maiumutcum geçenlerde gazetede rahim nakliyle ilgili bir haber okudum belki sen de okumuşsundur.Artık kadavradan rahim nakli yapabiliyorlarmış ve de Türkiye'de yapılmış bu.6 ay sonra da dondurulmuş embriyosu transfer edilecekmiş.Dilerim senin tedavinde de her şey yolunda gider.allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Bana gelince genetik testinin sonucunu bekliyorum.20 eylülde kürtaj sonrası kontrolüm var.Bahçecideki doktor arkadaşımız eşim ve benim de genetik incelememizin yapılmasını,ayrıca torch enfeksiyon testlerini ve hormon testlerimi yaptırmamı önerdi.Bakalım hayat bundan sonra neler sunacak bize!
Hepinizi kocaman öptüm.sevgiler...
Bol sanslar canim.tayfcım c.tesi kontrolüm var yumoşlara bakıcaz:18:
Geçmiş bayramınızı mübarek olsun kızlar. ben gelemiyorum çünkü oğlan artık çok hareketli heryere emekliyo ayağa kalkıyo sıralıyo erken yürücek az kaldı o zaman hiç geleemem sanırsam. tedavide olanlara bol şans diliyorum inşallah hayırlı haberlerinizi alırım. maicim inşallah senin içinde hayırlısı olsun inşallah seninde sıran gelmiş olsun canım. herkesi öpüyorum çok.
selam gecenin bu sabah saatinden...
PinkRouse denizverdi kızıyla dediğin gibi güzel zaman geçiriyor
herkese selamı var kızlar, çok yoğun bu sıralar :)
dün Enesimizi sünnet ettirdik,çok zormuş... bu kadar beklemesek daha iyiymiş yada çok çok çok sonra yaptırmalıymışısz
rahim nakli antalya akdeniz üniversitesinde yapılacak kısmet olursa.tabi daha mevzuat hazırlanmadığı için en az bir yıl sonra olucak.ben daha dr la görüşemedim.eylül 15 te arayın diyorlar.sence ben şu an lukrine başladım bıurakayımmı yoksa bırakıp nakil yapacak dr la mı görüşeyim.yoksa bunu yapıp dondursammı?
zarpdeniz, oğlumda çok beğendi Clarissayı, resimlerine bakarken tekmelemeye başladı beni haberin olsun
arkadaşlar ne olur fikir verin
bazı arkadaşlar biliyor benim durumumu.ben bebek taşıyamıyorum anca taşıyıcı anne olursa.daha önce iki kere demedik olmadı.sonrada bir çok kere görüşmeler yaptım kimi başlar kimi ortalarda kaldı.bu saferde biryle anlaştım yurt dışına gidecektik.sonrada yıllardır beklrdiğim rahim nakli çok şükür türkiyede gerçekleşti.ama ben bu bayanla konutuğum için devam etmek istedim.lukrine başladım gelin görünki bayan bir ordan bir burdan bahane uydurup nihayet vazgeçti,benim dün kontürolum vardı gidemedim de.dr umla görüştüm istersen dondur diyor.şimdi benim veremediğim karar gidip nakilin yapıldığı yerdemi yoksa istanbuladamı dondursam?biliyorsunuz zaman olarak çok rahat olamıyorum yaş geçiyor fikirlerinizi bekliyorum.sanırım rahim naklinin sonucu iyi olursa birdaha böyle bir hayal kırıklığı yaşayamam.şimdiye kadar burda yazmadım umarım beni anlarsınız.
arkadaşlar ne olur fikir verin
bazı arkadaşlar biliyor benim durumumu.ben bebek taşıyamıyorum anca taşıyıcı anne olursa.daha önce iki kere demedik olmadı.sonrada bir çok kere görüşmeler yaptım kimi başlar kimi ortalarda kaldı.bu saferde biryle anlaştım yurt dışına gidecektik.sonrada yıllardır beklrdiğim rahim nakli çok şükür türkiyede gerçekleşti.ama ben bu bayanla konutuğum için devam etmek istedim.lukrine başladım gelin görünki bayan bir ordan bir burdan bahane uydurup nihayet vazgeçti,benim dün kontürolum vardı gidemedim de.dr umla görüştüm istersen dondur diyor.şimdi benim veremediğim karar gidip nakilin yapıldığı yerdemi yoksa istanbuladamı dondursam?biliyorsunuz zaman olarak çok rahat olamıyorum yaş geçiyor fikirlerinizi bekliyorum.sanırım rahim naklinin sonucu iyi olursa birdaha böyle bir hayal kırıklığı yaşayamam.şimdiye kadar burda yazmadım umarım beni anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?