38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gunaydin maiumutcum..baktirdinmi yumoslarina insallah hersey yolundadir..benim transferim dun oldu 3 tane bakalim hayirlisi..pek uzanmiyorum hareket etmiyorum ...yuruyoruyorum evin icinde iste ..budefa olur insallah..

canım hayırlı olsun bence sen ilk günler ağır hareket et sonra birazda rahat olabilirsin en azından tutunma ihtimali olan günler yavaş yavaş hareket et.ben dün gittim canım 5 yumurtam olmuş çok şükür yarın yine gidicem gelişimine göre toplama günü belişrlenecek.rabbim buyolda hiç bir kadının mahrum bırakmasın.şu an içimde yumurtaların olduğunu bilmek bile insana kendini anne gibi his ettiriyor,ya rabbi nasıl bir duygu bu inşallah biz de o günleri görürüz.toana sen dondurulmuşla yapıcaktın geçen gün yumurta sayını yazmıştın anlamadım.yoka yapmışken tazemi denediniz.

gunaydin maiumutcum..baktirdinmi yumoslarina insallah hersey yolundadir..benim transferim dun oldu 3 tane bakalim hayirlisi..pek uzanmiyorum hareket etmiyorum ...yuruyoruyorum evin icinde iste ..budefa olur insallah..

aaaa toanacım transferi olmuşsun bile...3 tane mi transfer edildi,ay kız benim başıma gelen ister misin seninde başına gelsin...hadi inşallahhhhhhhh....hayırlı uğurlu olsun,bebişler sıkı sıkı tutunsun bakalım....dualarım seninle....bir hafta hiç yorma kendini sakın haaaa...

ooohhh maicim sana da maşallah 5 yumoş olmuşta toplanacak neredeyse...inşallah anne olacaksın bir tanem yaaa...senin içinde hep dua ediyorum biliyosun...

alabama hoşgeldin...maşallah oğluşuna

tayfcım sağolasın canım.benim için şöyyyllee bir göbişini okşayıver teyzeniz sizi öpüyor de emi tabi senide öpüyorum

merhaba hanımlar kimseler yok artık neyse yakında eski hareketliğine kavuşur şimdi size benm için bir bomba haber geliyr uzn zamandır sürekli başım dönüyr ve midem bulanoıyrdu dün akşam test yaptım idrar testi sonuç pozitif çıktı kızım tam atlı aylık oldu bu durum ortaya çıktı yani hamileyim herhalde yarın dr a gidecem kan testi için inş.herşey yoludndadr kızım için biraz erken oldu ama herşey nasip hiç korunmadık pek ihtimal vermediğim için gerek görmedim ama sanırım 7.haftayı devirmişim gibi mide bulanıyr

mama veren anneler şimdi siz hangi mamayı tavsiye edersiniz

rabbim dilyen herkese nasip etsin ikincisini istiyrdm ama biraz erken oldu
herkese selamlar

Meryecim bu ne güzel sürpriz Erken olsun ne olacak ikisi birlikte büyüyüverir işte Çok sevindim canım her şey gönlünce olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
Selamlar,sevgiler...

Kızlarrrr merhaba, nasılsınız?

Benim nolur kusuruma bakmayın. İşyerinde tüm popüler siteleri kapattılar. Artık giremiyorum. Şu ana ise bi bakayım dedim, bir anlık açık gördüm, inşallah yazarken kapanmaz. Bu arada arada özel hayatım da oldukça hareketli geçtiği için evden de yazamadım. Hepinizi çok merak ediyorum. İlk fırsatta geçmişi tamamen okuyamasam da gözden geçireceğim. Çoook öpüyorum hepinizi....

alabama hoşgeldin...maşallah oğluşuna

Selam arkadaşım,bebişlerin sağlıkla gelsin inşallah.Ben bu forumda yeni sayılırım o yüzdende herkesin geçmişini çok iyi takip edemedim.Eylül sonu 2.tüp bebek tedavime başlıyacağım,merkez ve dr konusunda çok kararsızım.Burada en çok denizverdi,yağmur sesi ve seni merak ediyorum .Yağmursesini biliyorum doğal hamile kalmış.ama denizverdi ve senin yaşınızı ve nerelerde tedavi olduğunuzu çok merak ediyorum.Yaş 43 kendime iyi örnekler arıyorum anlıyacağın sevgiler...

Arkadaşlar yeniyim buralarda 3'üncü deneme için merkez araştırması yapıyorum daha önce 2 deneme yaptıp fakat sonuç negatif oldu

selamlar
geçmişe halen bakamadım dün ancak mevcutu okudum. bugün işe başladım iş de çok yoğun. tedavide olanlara başarılar inşallah çifter çifter tutunurlar.

merye bıngıldak için birşey bilemiyorum. bzimki kapanmamıştı 8. ayda. 1 yaş cıvarı mı sonra mı ne kapanıyormuş, bu kadarını biliyorum. mama da devam sütü yazanlardan ayına uygun numarayı alabilirsin. doktorlar genelde milupa aptamil öneriyorlar hipp de iyi ama eczanelerde bulunmuyor ya büyük marketlerde ya internet de var.

alabama batu da 2 aydır emekliyor ayakta durmaya çalışıyor vs. değil dakika saniye durmuyor. dolaştırmaya çıkarınca da araba istemiyor kucak diye ağlıyor. biran önce yürüse de kurtulsak. taşımaktan sa peşinde koşmaya razıyım. yardımcısı olmayan ve kendi bakan anneler ev işini nasıl hallediyorlar diye merak ediyorum. 1 kişinin aralıksız çocuğa bakması lazım. gündüz uykusu toplam 2 saat civarı. o zamanda da ancak yemek yiyip yemek yapabilirsin. gece uykumuz da halen bozuk. sık kalkıyor zor uyuyor. hem sıcaktan kaşıntılarından, hem dişlerinden diye düşünüyorum. gece uyuyamayınca zaten gündüz hiçbirşey yapacak halin olmuyor zor valla.

merye tebrikler ve kolay gelsin. ikiz gibi büyüyecek seninkiler. bir kızın daha olursa meryem için çok iyi olacak. tabii oğlan olursa da sizin için iyi. allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin. 8 ay sonra 2 bebekle mahvoldun sen :))

merhaba, hoşgeldin.en yaşlı hamile kalan benim burada. doğal hamile kaldım 43 başında ve sonunda anne oldum. imkansız değil ama zor. iyi bir merkez ile devam edin aralarda da yumurtlama takibi ve preseed ile çalışma yapın derim

Son düzenleme:
en yaşlı hamile kalan benim burada. Doğal hamile kaldım 43 başında ve sonunda anne oldum. Imkansız değil ama zor. Iyi bir merkez ile devam edin aralarda da yumurtlama takibi ve preseed ile çalışma yapın derim

Nerede tedavi gördünüz?

Ben iki kez kötü bir deneyimim oldu tekrardan yıpranmak istemiyorum

Son düzenleme:
herkese merhaba...

Merye ... çok güzel bir haber .tebrık ederım .. allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin ..kızın için de çok guzel olur ...

Umarım herkes iyidir...

tayfcım sağolasın canım.benim için şöyyyllee bir göbişini okşayıver teyzeniz sizi öpüyor de emi tabi senide öpüyorum
okşadım okşadım...biriksin yumoşlar güzel güzel....

aaaa...meryecim ne güzel bir sürpriz oldu bu..sağlıcakla al kucağına canım...bebek isteyen kızlara örnek olsun,bak rahat olunca sinsice geliyor sıpalar..

patikler selamlar uzun zamandır yoktun,hoşgeldin tekrar...

ben antalya tüp bebek dr. kemal özgür de tedavi oldum,tüpe gerek kalmadan aşılama ile geldi bebekler hemde bayaa kalabalık gelerek dumur ettiler hepimizi...yağmursesi doğal hamile kaldı,denizverdi nin tatlı kızı kurumdan geldi ve çok mutlular...
denizbulut hoşgeldin,tatilin bitmesine üzüldüm...umarım iyice dinlenmişsindir...preseed deneyin derim ama hala bu hamileliğimde de kullanmış olmama rağmen tereddütlerim var,kuruntu da olabilir..

Nerede tedavi gördünüz?

Ben iki kez kötü bir deneyimim oldu tekrardan yıpranmak istemiyorum

canım aramızda 11 kez deneyen arkadaşlarımız var..bu işler hemencecik yıpranmaya gelmiyor,biliyorum çok zor ama bebişi bulana kadar yola devam etmekten başka çare yok ne yazık ki...benim de tam 3 düşüğüm var ama yıldıramamıştı,derken sonunda kaptım bebişleri...bence moralini bozmadan devam etmelisin...

herkese merhaba...

Merye ... çok güzel bir haber .tebrık ederım .. allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin ..kızın için de çok guzel olur ...

Umarım herkes iyidir...
cans merhaba...anladığım kadarı ile o upuzun muhteşem tatilin bitti...belki tatilden bebişle dönmüşsündür,kimbilebilir...

İşte böyle sözler duymaya ihtiyacım vardı, hem moral hemde umut doldum :) Zaten 3.deneme için merkez araştırıyorum şu anda.
Umarım hepimiz böyle güzel sonuçlar elde ederiz.

Arkadaslar Merhaba,

Gecmis bayraminiz kutlu olsun, son zamanlarda pek yazamadim umarim herkesin keyfi yerindedir.

Umarim bu sefer basariyi yakalarsiniz, bol sanslar diliyorum.

Merye, haber super!!!! Sanirim bu KAZA dedikleri seyden oldu, bu kaza bize hic ugramadi...ama size ugramis cok sevindim, artik tecrubeli anne oldun, ikisini birden buyutursun hatta yenisini daha kolay buyuteceksin, gozunuzaydin.

Bekleriz haberlerini canim, ben de seni operim.

Merye benim bingildak ile ilgili hic bilgim yok, doktor sonrasi sonucu da yazip bizi de aydinlatirsan sevinirim.

Tatil yarasin! Sonuclarinin bir sonraki tedavine olumlu isiklar tutmasini diliyorum.

tayfcım c.tesi kontrolüm var yumoşlara bakıcaz:18:
Bol sanslar canim.

Masallah Mert'e...Cok kolay gelsin sana da...

Hayirli olsun canim. Kucuk erkeki benim icin ope yanaklarindan...

Bu sefer umarim hersey cok yolunda gider canim.

zarpdeniz, oğlumda çok beğendi Clarissayı, resimlerine bakarken tekmelemeye başladı beni haberin olsun

Ha ha haaaaaaaaaaaa...Bak sen capkina.....

Naklin yapildigi yerde yaptirmak sanirim daha iyi olur. Bir de proseduru iyi ogrenmek lazim, yurtdisi islemleri biraz farkli olabilir. Bizim uzakdoguda halen donmus embriyolarimiz var fakat bunlarin TR'ye gelmesi yasak! Ancak gidip orada tekrar deneyebiliyormusuz, o yuzden arastirmalarini cok iyi yaparsan sizin icin en iyisi olur. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin, insallah bu sefer yuzunuz gulecek siz de yavrunuza kavusacaksiniz.

Yeni gelen arkadaslar, hosgeldiniz!

Sevgiler herkese...

Son düzenleme:

canım istanbulda dondurursan taşıyıcı annelik için nakil yapılacak yere yollayabilir misin? ben yumurtalar yurt dışına çıkarılmıyor diye biliyorum. rahim nakli iyi güzel hoş da ne zaman yaygınlaşır nakil yapılacak rahim nasıl bulunur bulunsa da senin vücut kabul eder mi etse de yumurtalar bu işlemden etkilenir mi etkilenmese bile yeni rahim bebek kabul eder mi? nakil yapılınca bir ömür boyu içilecek ilaçlar var bunlar sana nasıl etki eder sana etki etmese bebeği nasıl etkiler. 100 bilinmeyenli bulmaca gibi. 20-25 yaşlarında olsan nakilden medet umabilirsin ama yaş malum geçiyor. ben bol bol yumurta dondurup taşıyıcı anne aramaya devam et derim.

baharnaz enes bebeği demin gördüm maşallah çok yakışıklı olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…