38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

zarpdeniz clarissa nın resmini de gördüm çok tatlı maşşallah. kusma işini ne yaptınız?

Son düzenleme:

merhaba denizbulut canım rahim nakli akdeniz üniversitesinde yapıldı.buna ayrıca sevindim ben yurdışında olur diye bekliyordum.benim elimde bu umut olduğu için buna sarıldım.zaten iki seçeneğim var.birde ben arayıp görüştüm prosedür hazırlanıyormuş.onu beklicem ama dediğin gibi dondurmaya devam edicem.sanırım yurt içinde emriyoyu bir yerden biryere götürebiliyoruz.rahim nakil edilince ilaç alınıyor işi bitince tekrar anneden alınıyor yani ömür boyu ilaç almaya gerek yok.eğer nbu yapılan nakilin sonucu başarılı olursa benim ailede vereck kişiler var ailden olun uyumda şansım daha çok olur diye umuyorum.sağol canım ya böyle fikir alınca insan daha güç alıyor.yarın opum var hayırlısıyla.
umudu çok öpüyorum

hayırlısı olsun

Nerede tedavi gördünüz?

Ben iki kez kötü bir deneyimim oldu tekrardan yıpranmak istemiyorum

ben tedavi için memorial ı öneriyorum. çok memnun kalmamıştım ama bahçeci de ciddi çalışıyor gibi. ama öncelikle memorial özellikle 38 yaş üstü için. 2 deneme yıpratmasın. ne zaman ne olacağı belli olmaz. sağlık ve maddi durum elverişli ise denemeye devam etmeli. tabii yaş dışında başka olmama nedenleri var mı o da araştırılmalı. rahim filmi histeroskopi vs ile. gerekli genetik testleri yaptırmakta da fayda olabilir

Bende öyle bir yer istiyorum ki senin ilgilendiğin gibi doktorumda benimle ilgilensin.
İletişimde çok önemli.Görüşmelerimi yaptıktan sonra hangi merkezde yapacağıma karar vereceğim .
İyice içime sinsin istiyorum bu sefer yaptıracağım yer.

merhaba hanmlar tebrikleriçin çok sağolun dün gttik dr a 6 hafta 4 günlük dedi
bir de şunu sorayım ben bir müddet daha kızıma meme vermek istiyrm bir kaç dr a sordm bazıları ver ddi bazıları verme dedi ben biraz daha süt verecem bu kaonuda ne dersiniz bana en son kadndoğmcu verebilirsn zaten sütün kendisi zamanla azalacak dediler şu kazara verenler var ablam dört ay kadar kazara vermiş kaynnamın yeğeni kazara üç ay vermş bunlardan yola çıkaracrk versem diyrm

bıngıldak başka bir hekime sordum bizim için üç aydan önce kapanmaması önemli çok korkkmanıza gerek yok dedi ama devit vermeyin dedi

evet iki çoçukla çok zor günler beni bekliyr hayırlısı gelsinde yeni bebişim sağlık ve huzurla biz katlanırız hayatta tahmin etmiyrdm bir bebk daha gelecek bize hayal gibi hala inanamıyrm asla başka bebişim olmaza kendimi çok inandırmıştım herşey nasip bütün hamişlerinbebşlşri sağlıkla kuçaklasınlar inş.

ben uzun zamandır sürekli acayip yorgunluk başlamştı nedieni kestiremiyrdum aklıma birsürü hastalik geliyrdu ama hamşşlik gelmiyrdu neyse çok konuştum allah isteyen herkese naisp etsin amin

selam

Tatilciler hoşgelmiş

Deniz Bulut Enes abilerinin izinden geliyor, canım ya şu gece uykularınız düzene girseydi çok iyi olurdu bak diyorlarki yürümeye başlayınca peşinden sürekli koşmak gerekiyormuş o daha da zormuş öyle diyolar :)

Merye ne güzel bir haber canım ya kardeş geliyor Meryeme, Sağlıkla kucağına al İnşallah, Allah tamamına erdirsin.

MaiUmut seninde yumoşlar büyüyor şu engelleri aşıp seniinde güzel habelerini alalım İnşallah canım

Toana transferin olmuş canım İnşallah 9 gün sonra hayatını değiştirecek güzel haberi bizimle paylaşırsın

ZarpDeniz Clarisa Elamız nasıl hiç yazmamışsın canım, şükür biz iyiyiz hala iyileşemedi erkekimiz dikişleri dün dökülmeye başladı, öperim canım.

deniiz hoşgeldin Memorıal tercihimiz olmuştu tavsiye ederim İnşallah se3nde bebeğine kavuşursun.

Patikler msjından enerji fışkırıyordu canım yada ben öyle hissettim

Cans tatil güzel geçmiş hoşgeldin uzun ama yorucu olmamıştır tatilin inşallah.

Deniz Bulut gerçekten çok zor tek başına olmak ... uuyunca kendin yemek yiyorsun ve yapabilirsen yemek yapıyorsun o kadar :))

Merye emzirme ile ilgili duyduğumu söyleyim emzirmemek gerektiğiydi canım...
Bıngıldakla ilgilide birşey bilmiyorum dra gidince sorayım.

İyi akşamlar kızlar,
Dün eşimle karyotip analizimizi yaptırmak için gittiğimiz genetik laboratuvarında tesadüfen bebeğimin de karyotip analizinin yapıldığını öğrendik ve sonucu aldık.Bebeğim bir kızmış Adım gibi emindim zaten kız olduğundan! Oysa ki ne çok istemiştik kız olmasını neyse bebeğimiz sağlıklı değilmiş trizomi 3 müş düşük nedeni yaşamla bağdaşmayan anomalili bebek dediler.Mutlak surette düşükle sonuçlanırmış.Önemli olan bizim kromozom analizimiz tabiki eğer birimizden birinde de bir sorun varsa o zaman boşuna uğraşmamıza gerek yok.İşin aslı bu 2 kayıp beni anormal yıprattı, yordu,başkalarının çocuklarını kıskanan sorunlu bir insan haline dönüştüm.Yeni bir okulda göreve başladım.Herkes aynı şeyi soruyor:evli misin,çocuk var mı,kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin,neden geç evlendin,vah vah tüh tüh ... Sanırım çocuk sahibi olma özlemim köreldi çok samimiyetle söylüyorum.Genetik analizimizin sonucunda bir kere daha deneyip bu işe bir son vermeye karar verdik.Hayatta başka şeylerden de zevk almanın yolunu buluruz elbette.
Hamileliği düşünen arkadaşlarıma öncelikle genetik analizlerini muhakkak yaptırmalarını öneririm.Benim gibi kayıplar yaşayıp psikolojilerini bozmadan yollarını görmeleri açısından şiddetle tavsiye ediyorum.
Sağlıkla kalın her şey gönlünüzce olsun...

canım çok geçmiş olsun,haklısın herşey bizim için.2 denememden sonra bende anladım çok kafaya takmamak lazım..
Hayırlısı

KIZLAR IYI AKSAMLAR..nehaber iyisiniz hepiniz umarim..

benim bugun 6 gunum transferim olali karnim agriyo belim agriyo..boyle oluncada umidim yitip gidiyo gozum okadar korktuki ..rabbim korktugumuza ugratmasin insallah..sagolun kizlar guzel dilekleriniz icin tek tek yazamiyorum ozur..pek int girmiyorum malum uzak duruyorum ama ara ara okuyorum ..rabbim bu yolda emek verenlerin icindede benim emeyimi bos etmesin..hepinizi opuyorum..

allah güç versin sabr versin hakllısın hayatta başka şeylerden de zevk alabilmeliyz herşeyin hatyrlısı

allah gönlüne göre versin

Kızlar hepinize merhaba,

Rieuse canım ne diyeyim ki.... Allah inşallah herşeyi gönlüne göre versin...
Baharnaz canım evet enerjimi doğru almışsın. Sen nasılsın, bebişin nasıl, umarım herşey yolundadır.
Merye 2. bebek geliyormuş. Bakarmısın allahın işine, işte mucizelerden birisi de senin hayatın oldu. Demekki onun da bu dünyada yiyecek ekmeği varmış. İnşallah o günleri görürsün canım. Tekrar hayırlı uğurlu olsun...
Toana canım inşallah bu ağrıların iyiye delalettir. Bu sefer allah yüzünü güldürsün inşallah...
DenizBulut sen nasılsın canım? Bebiş bayağı bir yoruyormuş seni. Eeee bunca sene rahat ettiğin yeter :)
ZarpDeniz'cim sen de iyisin umarım. Clarissamı öpüyorum...
Alabama sen neler yapıyorsun canım?
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
MaiUmut senin de tüm işlemlerin inşallah yolunda gitsin canım...
Cans sen de iyisindir umarım. Güzel güzel dinlenmişsindir eminim...
DenizVerdi sen neler yapıyorsun miniğinle... Koşuşturmalar çoktan başlamıştır... İnşallah sen de mutlusundur arkadaşım...

Ben de farklıbirşey yok arkadaşlar, bildiğiniz gibi... Ben artık sanırım bıraktım. İçimde ne bir umut var ne de bir gayret... Sonradan içime böyle birşey gelirse bilmiyorum. Ama şu an yok... Böyle kabul ettim artık.. Olmuyorsa var bir hayır.....

Hepiniz sevgiyle kalın arkadaşlar....

slm maiumut nehaber canim..yumoslarini aldirdinmi..bana ozelden msj atmistin yazamadim sana cvp..pek yazamiyorum malum..benim bugun 9 .gun oldu transferim..belim agriyo baski oluyo karnimda ama bunllar bana normal geliyo cunki basima oncedende gelmisti ..insallah tutarda budefa rabbim yormaz beni..seninde hersey gonlunce olsun tatlisim rabbim buyuk..

selam canım iyiylik ne olsun.evet toplandı 2 tane diğerleri küçükmüş bakalım yarın öğrenecem dondurulmaya değer emriyo olmuşmu.senin bel ağrısı inşallah iyiye işarettir canım.orda değşğk tedavi yapılıyor.burda kullanılan ilaçlar bırakılmadan adet olmuyor.tamam adet zamanı yaklaştığı için adet işaretleri olabilir,ama ilaçlar bırakılmadan olmuyor.inaşallha senin son olur olur bebeğin şimdi seninledir.bende artık ne kadar çok yumurta toplayabilirsen kardır.

merhablar sizlere denizverdiden çooook selam getirdim dün mevlüdü vardı denizimiz kızımız çok tatlı ve canayakın herkese gidiyor öpmeye doyamadım
denizverdiyle vedalaşırken 38 yaşa gir benden çok selam söyle dedi bende görevimi yerine getiriyorum ona annelik çok yakıştı deniz kızımız çok şanslı bir bebek hepimiz üstüne titriyoruz allah ailesiyle uzun ömürler sağlıklı yaşamayı nasip etsin amin

Bizlerede nasip olsun inşallah, merkezide belirledim içim rahatladı .Şimdi gelsin bebişim. Bol bol dua bekliyorum :18:

kizlar gunaydin kimseler yok terk etmeyin arkadaslar ya..dertlesiyoruz arada..size iyi haber veremiycem 5.tup bebek sayfamda kapanmis durumda cok moralim bozuk rabbim yardimcimiz olsun insallah..daha test olmadan adet oldum malesef:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…