kizlar gunaydin kimseler yok terk etmeyin arkadaslar ya..dertlesiyoruz arada..size iyi haber veremiycem 5.tup bebek sayfamda kapanmis durumda cok moralim bozuk rabbim yardimcimiz olsun insallah..daha test olmadan adet oldum malesef:85:
İyi akşamlar kızlar,
Dün eşimle karyotip analizimizi yaptırmak için gittiğimiz genetik laboratuvarında tesadüfen bebeğimin de karyotip analizinin yapıldığını öğrendik ve sonucu aldık.Bebeğim bir kızmışAdım gibi emindim zaten kız olduğundan! Oysa ki ne çok istemiştik kız olmasını neyse bebeğimiz sağlıklı değilmiş trizomi 3 müş düşük nedeni yaşamla bağdaşmayan anomalili bebek dediler.Mutlak surette düşükle sonuçlanırmış.Önemli olan bizim kromozom analizimiz tabiki eğer birimizden birinde de bir sorun varsa o zaman boşuna uğraşmamıza gerek yok.İşin aslı bu 2 kayıp beni anormal yıprattı, yordu,başkalarının çocuklarını kıskanan sorunlu bir insan haline dönüştüm.Yeni bir okulda göreve başladım.Herkes aynı şeyi soruyor:evli misin,çocuk var mı,kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin,neden geç evlendin,vah vah tüh tüh ... Sanırım çocuk sahibi olma özlemim köreldi çok samimiyetle söylüyorum.Genetik analizimizin sonucunda bir kere daha deneyip bu işe bir son vermeye karar verdik.Hayatta başka şeylerden de zevk almanın yolunu buluruz elbette.
Hamileliği düşünen arkadaşlarıma öncelikle genetik analizlerini muhakkak yaptırmalarını öneririm.Benim gibi kayıplar yaşayıp psikolojilerini bozmadan yollarını görmeleri açısından şiddetle tavsiye ediyorum.
Sağlıkla kalın her şey gönlünüzce olsun...
kizlar gunaydin kimseler yok terk etmeyin arkadaslar ya..dertlesiyoruz arada..size iyi haber veremiycem 5.tup bebek sayfamda kapanmis durumda cok moralim bozuk rabbim yardimcimiz olsun insallah..daha test olmadan adet oldum malesef:85:
su10 ..arkadasim sagol elimde deyil iste ister istemez yikiliyo insan dusunmemek elde deyil..birdaha anne olamiycam diye dusunuyorum bazen zor bak sende yasamiissin ..bundan sonra napmam lazim tutmasi icin diyede dusunuyorum tabiki yilmiyorum..bir bebeyim olsun diye yalvariyorum umit kesmiyorum allahimdan..canim senin yasin kacti..denemelerini nerde yapmistin boyle seyler okuyunca umutlaniyorum ve bilgi almak istiyorum..sagol canim benim..seni anne eden meleyini sana veren allahim bizlerede isteyen butun arkadaslarimada versin insallah..
tayfcim..sagol canim benim tutunma kanamasi deyildi canim benim resmen adet oldum ..budefada leyleyi tavaya atamadim kele bacis..:85:
maiumutcum.. canim sagol arkadasim birsey gelmiyo elden.bidahaki denemeye bakicaz ama biraz kendimi toplamam lazim her bakimdan..canim benim aksam emsen adresimi yazdim hatta sanada gonderdim kabul etrmedin herhalde neyse k.i.b bende opuyorum tatlim
kizlar gunaydin..anlasilan topige ugrayan yok neden arkadaslar gelin gayri ..hadi cikin meydana yazisalim eskisi gibi bune giii
alkancim..ben hollanda da yasiyorum canim ben 40 yasindayim ve halen citirim diyebilirim..beni gorenler sen 30 yasindasin diyolar bende 25 yasindayim diyorum nediyim. .gercekten ben yasimi gostermem ama belkide o yasimdayimdir..cunki kimlk kartimda yanlislik oldugunu soylerler byuklerim..yani kisacasi anamdan dogdum dogali cok sukur yasiyorum sekerim ..sen kac yasindasin sendemi tr yedesin birinizde burdan cikin kele..burda kimsem olmadigindan bir dost arkadas ariyorum valla..burda simdi soguk ve yagmur yagiyo tr yeme sevgiler .. :79:
maiumutcum nerdesin girmiyorsin msn ye..sordunmu dediyimi tatlim optm..
Bana da çıtır mıtır diyorlar o yüzden de ümitlendiriyorlar zaten..Eşim de ben de çok genç gösteriyoruz...Hatta dr a bunu söyledik dedik ki biz hem fizik hem de ruhen çok fitiz gördüğünüz gibi.Öylesiniz ama dedi,yumurtalar için aynı şey geçerli değil,siz genç kalsanız bile onlar yaşlanıyorlar.Moraller anında bozuldu bizde!!!Yani gencim güzelim kariyerde yaparım çocukta aslında hikayeymiş.Ben istanbul dayım.yaşım 43,sevgilimle birbirimize geç rastladık ama geç meç iyiki de rastlamışız.Benim önceliğim sevgilim,bebeği de zaten onu çok sevdiğim için istiyorum aslında.Ondan olacak ve ona benzeyecek çocuğu istememem mümkün değil ama yarın bir gün çocuksuz kalınca üzülmesin diye bu çabam yoksa öyle deli gibi bebek özlemi çekmiyorum.Belki de bu süreç öyle işliyor.Geçen yaz başı düğün gelinlik,nikah şekeri ev eşyaları derken bir yıl sonra gözüm hep hamile kadınları görür oldu.Oysa hiççç ilgi alanım değildi bu işler.dediğim gibi süreç böyle işliyor demekki..Öğretmenim sağım solum çocuk ve hepsini de kendi evladım gibi çok seviyorum.Şimdide Allahımdan kendi çocuğumuzu sevip büyütmeyi nasip etmesini diliyorum.Bana,sana ve isteyen herkese inşallah.Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?