38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tayfim meraba tatlim oncelikle bana verdiyin destekten dolayi sagol kele..evet budefa tr ye dusunuyorum bakalim kaderimiz bizi nere surukliycek bebeyimi hangi merkez bana vericek..karisik duygulardayim duygusalim kotuyum yani elimde deyil iste rabbim bize hakkim iza hayirlisini kilsin insallaahh mahrum etmesin bir evlattann..canim benim sanada gecmis olsun valla roman gibi yazmissin arkadasim..insallah sonuclarinda temiz cikicak buna inaniyorum annesi hersey bebislerin icin deyilmi ..rahat ol insallah hersey gonlunce olsun rabbim senin yasadiogin duygulari biz isteyenlerde nasip etsin..guzel haberlerini bekliyorum baciimmm..sagol sekercim dualarin icin ayriceneekk..

Selam canım,ruhunda esen rüzgarları okadar güzel ifade etmişsin ki hayranlıkla iki kez okudum.Dev'ine benden de selam söyle aman bebişlerine sahip çıksın hatta bizlerin henüz karnımıza düşmeyen bebişlerimize de:))Sen de hayallerini çiçeklerle,böceklerle,pamuk prenses ve yedi cücelerle süsle.Çöllerde değil bembeyaz kumsallarda,yemyeşil ormanlarda gezin.Kuş seslerinden başka hiç bir sesi dinleme...Rahat ol ki içindeki minik canlar da huzurla büyüsün.Kendine dikkat et.Sevgiler...

tafy öncelikle geçmiş olsun.dilerim temiz sonuç alıp anneliği en güzel şekilde tadına varırsın.yani şu yazdılkalrına ne deyim.o kısa zamnda neler geçiriyor insan içinden.keşke bende duygularımı yazıya dökebilseydim.genellikle yanlız çalışırım ve çalıştığım zamnlarda aklımdan neler geçer neler keşke uygun kelimeler uygun cümleler ben bulabilseydim.eskiden düşündüğümü hep dışarı atardın özellikle eşime.ama artık yapamıyorum ben sanırım artık kendimle konuşuyorum.yazına bayıldım.bilmiyorum bizim dev ne zamn gelecek.çok duygulandım.uğramayan arkadaşlar bu güzel yazıdan mahrum kalacaklar.

ceydacım benim tatlı arkadaşım senin bana garezin mi var ha? Ne kadar güzel anlatmışsın .Espritüelliğinin yanında bu yönünü hiç bilmiyordum :) Dilerim o dev ellerini hiç çekmesin miniklerinin üzerinden! Amniyo sonucun da çok iyi çıkacak ve sen sağlıkla alacaksın miniklerini kollarına.Sırf onları sevip koklamak için geleceğim Antalya'ya.Şimdi her zaman hepimize öğüt verdiğin gibi kendin için de olumlu düşün,iyi dinlen ve miniklerimize iyi bak.Kocaman öpüyorum üçünüzü de

selam kızlar ben geldim bundan sonrada daha çok gelcem inşallah.
öncelikle sondan ve bildiklerimden başlıyım,
tayf hayırlısıyla iş tamam inşallah sağlıklı bebişlerinin sağlıklı olduğundan emin olacaksın kalpten inanıyorum. ayrıca yazarlığın da varmış tebrikler.
toana negatif sonuc için çok üzüldüm ama tr ye gelmeye karar vermene de çok sevindim inşallah sen de zarp gibi tr de muradına kavuşursun cnm.
riuse senin sonucun için yazmıştım inşallah psikolojini en kısa zamanda toparlar tekrar umuda yelken açarsın herzaman takipcin olacağım.
denizverdi bir gitmiş pir gitmiş hala gelmemiş kızçesiyle sarmaş dolaş heralde bizi çoktaaan unuttu neyse ben razıyım mutlu olsun da unutsun dimi ama.
merye hayırlısıyla ikinciye hamileymişsin maşallah diyim allah sağlıkla ikinciye kavuşmanı misler gibi koklamanı nasip etsin inşallah canm. valla sen nazardan korkuyorum dediğin için artık ben de mertin resmini koymayacağım aklıma gelmeyeni aklıma soktun madem sen resim oyüzden koymuyorsun ben de artık mertin resimlerini paylaşmıyorum hatta girip privacy ayarlardan engellerimi koydum bile.
denizbulut canım umarım batu iyidir sen de iyisindir dadılarla herşey yolundadır. tatiller yapıldı eve dönüldü mü?
herada ev iş arasında mekik dokuyor heralde ne zamandır arayamadım kendisini inşallah iyisindir tatlişkom. Rena Güneş 4 ayı bitirdi 5 e yola çıktı ha güzelliğini yiyorum resimlerine bakıp bakıp bi de böyle güzel bir kızım olsa diyorum biliyo musun? maşallah ona bilyonlarca.
zarpcım sen eve dönüşünü yaptın mı herşey birazcık olsun rayına oturdu mu umarım bi sıkıntı yoktur bebeğinin tadını çıkartıyorsundur. Clarissa nın resimlerini görmek isterdim artık kimseye yayınlayın diyemiyorum özelden mözelden yollarsan ya da buraya koyarsan çok mutlu olurum.
baharcım enes sünnet olmuş hayırlısı olsun canım darısı bize dicem ama bizim çok ilerde olcak sanırım. güzeller güzeli olmuş senin de oğlun kokla benim için.
patikler sende iyiymişsin sevindim inşallah senin de umutların tekrar yeşersin inşallah tekrar denersin tatlım defteri kapatmadın değil mi?
cans tatil bitmiş tedavi planları yapıldı mı son durumlar nedir ameliyat işi nolcak ?
mai canım inşallah senin için de umutlar yeşerecek inşallah bu süreç hızla geçsin senin için hayırlısı sana çabuk gelsin.
altınyunus inşallah siz de iyisinizdir umut da kocaman olmuştur onu da kokla benim için.

mert yarın 10 ayını dolduruyor artık güzelliğinin sınırlarını zorluyor. dilli bişi oldu çok hareketli bir çocuk. yürüme yardımcısıyla resmen yürüyor. büyük adam gibi bizimle herşeyi yiyor herşeye atlıyor dolaplara çekmecelere davranıyor. her yerde tutunup ayağa kalkabiliyor. salyaları yine başladı sanırım dişler gelmeye devam edecek 6 dişten sonra bi aydır ne salya vardı ne sıkıntı durmuştu. şimdi yine sıkıntılar başladı bakalım bu ara belki diş gelir diyorum. geceleri kendi yatağında uyuyor. anne sütüne de aynı hızla devam ediyor. veeee bir haftadır artık bir dadısı var. gündüzlü geliyor ve ikinci haftasına başladı sanırım iyi bir seçim yaptık inşallah yanılmıyorumdur ve sürekliliği olur. bende geçen hafta itibarıyla işe başladım 10 11 gibi geliyorum 4 gibi eve gidiyorum. bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım.

hepinizi çoook öptüm umarım kimseyi unutmamışımdır.

herkese merhaba....

Tayf ... İnşallah .. Her şey gönlünce olacak ve güzel bebeklerini sağlıcakla kucağına alacaksın....

Alabama hoşgeldin.. Mert büyümüş maaşallah...

Herkese selamlar...

alkan meraba sanada canim..nasilsin iyimisin.

İyiyim canım teşekkür ederim.Okullar açıldı öğrenciler geldi günler daha hareketli geçmeye başladı.Adetimi bekliyorum bir kaç gün kaldı sonra doooğru dr a...Bakalım işte stresli günler beni bekliyor.Umarım sen de iyisindir sevgiler...

ne uzun yazmşsın hikaye yazar gibi inş.amnyn iyi geçer ben hiç onu yapma taraftarı değilim

tona sen o bizim uzun süre içtiğimiz yediğimiz şeylri içtin mi burada çok yazıldı söylendi bence sen yapmadın onları bana öyle geliyr

koyma canm vala tek bizler görmüyrz isteyen herkes görebiliyr dadınız hayırlı olsn bende ücretsiz izindeyim uzun süre gitmtm inş.işe ama çok zorlanıyrm hiçbir yardımcımız yok tek maaşa düştük yardımcıca tutamam ve buralarda da yalnızm hiç akrabam yok bnmi bebiş bugün çok bulantı beni sabah 7 de uyanmş ancak şimdi 9 da yatırdım ben hala süt veriyrm bebşimie inş.hata yapmıyrm

seelam tatıl biittimi uzun tatilin

sünnet mi oldk hayırlı olsn canm benmkide yalnz kalmaya tahammül edermiyr tuvaletee bile berabaer gidiyrz artık karnımda bebişte bvar meryem yaptığm gibi dikkatte edemem alalh sonumzu hayrlı etsin

iyi aksamlar kizlar sukur artik yavas yavas ciktiniz ortaya boyle iyi yaa..

alabama..sagol canim evet tr yede denemeye karar verdik ama simdi deyil cunki izin yok birde maddi manevi biraz toparlanip basliycaz insallahh..canim benim guzel dileklerin icin sagol insallah amiin bende muradima erebilirim insallah tatlim benim ..massallah oglusun buyumus allah bagislasin sana insallahh

meryecim..canim evet valla yazilari okumstum ama uygulamadim ihmal ettim yani simdi ne yapicagimida bilmiyorum valla kafam okadar doliki..anlatamam..

alkan ..sagol canim iyi olmaya calisiyorumm..neguzel kutsal bir gorevin var hocam..insallah rabbim rast getirsin kucagin dolsun ..istediyin yavrunu versin sana da rabbim insallahh..

Günaydın

Merye saol canım, bu emzirme olayını drunla görüştünmü? Merye nasıl?

Alabama hoşgeldin işe başlamışsın kolay gelsin yardımcında gelmiş İnşallah sorunsuz devam eder herşey, paşamız yürümeyede başlamış Maşallah Allah nazarlardan korusun.

Toana canım neden uygulamadınki yazılanları?

Tayf İnşallah sonucun güzel çıkacak ve sağlıkla bebeişlerini kucağına alacaksın.

sevgiler herkese

valla uygulamazsan eline birşey geçmez bence ben öyle inanıyrm hem dua edecz hemde elimizden geleni yapacaz benm için adamlar yol masraflarına yazık diyorlardı bırak tüp parasını kocam o yüzden kabul etmiyrdu yapmamızı zor bela yaptırdım adama

evet esas drumuz ver dedi danıştığım bir dr verme dedi esas jinekolğum verme dedi sen çok yıpranırsın dedi arada uğradğım jinkolg 12 haftaya kadar ver dedi
kızm çok zor uyuyor uyuyunca da mutlaka meme ağzında kalacak geceleri sürekli kalkıyr ve memeyi ağzında istyr öyle uyuyr çıkarınca avazı çıktığı kadar bağırıyr ağlıyr şimdi onu gündüz uykusundada istiyr seninki böyle yapıymu

baharcim meraba canim..ben sadece bal karacorek ve tarcin karisimi yapip yiyorum yumurta toplanmasindan once genelde kullandigim buydu ..birde sogan kuru yaptim..baska neydi ya hatirlamadim simdi..zaten dualarim herzaman yapiyorum ..kuranim namazim cok sukur..herzaman okuyorum kiliyorum..allahima sigindim..baska elden gelen birsey yok..varmi acaba onuda bilemiyorum..:44:

sevgili toana,
kusura bakma çok giremiyorum geç gördüm. Aslında ben ordaki herkesi biliyorum. Ve herekese çok dua etmişimdir.
Benim olayım biraz garip. eşim kterapi gördü. 2008 yılında sperm dondurduk. 3 aşılama ve 6 tüp bebek
Bunların 2. si yeditepede (1 tanesi tutmadı, ikincisinde ikizdi 8 haftalıkken kaybettik)
1 tanesi (jinemed de kan değerim sonradan düştü)
3 tanesi Acıbadem (cem Demirel şuan memoirial da... 3.sünde tuttu.) allah isteyen herkese versin. 35 yaşında anne oldum.

meryecim..ne uygulamami istersin sen napmistin ..yazilan yazilari unutmusum demekki birdaha hatirlat yaz bana arkadasim..

En son denemeden önce spora başladım. Arı sütü bal polen. Ve akupuktur. (Amerikada çok kullanılıyormuş.) Burdaki sitede birkaç arkadaşdada görünce bende gittim.

su10..canim sagol bilgin icin ..bende dusunuyorum sporu zayiflamak icinmi gittin akapunkura..nasil uyugulaniyo hic gitmediyim icin bilmiyorum..anacim burdada ari sutu polenmis bulamiyorum kullanmak istiyorum ama bulamiyorumki burda kolayina birsey bulunmuyo buralarin herseyi farkli hayatim dr bircesit herseyi bircesit..ben tr den bir dr la emeil lesiyorum bu dr amarikan has ve alman has tanesiylede is birliyi varmis ..bana histereskopi yapmadan ve genetik test yapmadan birdaha denemeyin diye yazmis ..burda yapmiyolar histereskopiyi bakalim neresi benim icin hayirliysa orasi ciksin karsima ..diyorum..arkadaslarda sagolsun memeoriyali tavsiye ettiler ..acibademde keza oyledir ..ist bulu dusunuyorum bakalim..oda bir problam kalicak yerimiz yok ..kimsemiz yok bakalim iyi arastircam oyle karar vericem artik rabbim bu defa yuzumuze gulsun insallahh..sagol canim benim..

Ve akupuktur. (Amerikada çok kullanılıyormuş.)

Bende duydum stresi azaltıyormuş ve rahme kan gidişini artırıyormuş. Benim başladığım merkezde de var bende gitmeyi düşünüyorum. Tedavime başladığım gün gidip bir bilgi alacağım eğer kafama yatarsa deneyeceğim..Bu sefer herşeyi tam tamına yapmak istiyorum. Akupunktur deneyen var mı başka?

merhaba ben de girip yazamıyorum ama iş çoook yoğun, evde ise interneti açmaya bile vakit olmuyor zaten açtın diyelim batu başına oturuyor bakmak olanaksız, batu uyurken de ki artık gündüz çok az uyuyor işine bakıyorsun.

alabama dan kopya çekeyim onun yazdığı sıra ile yazıyorum

tayf amnio olmuşsun. canım hayırlı sonuçlar al inşallah kalan süreyi de için rahat geçir. yazın da çok güzeldi ben önce bir yeren alıntı yaptın sandım.

toana negatif sonucun üzücü umarım tr den bebekle dönersin sen de. ben yine memorial olarak ısrar edeceğim. uzaktan çok zor ama 1-2 merkezle yüzyüze görüşebilsen farkı anlıyorsun.

riuse bu yaşlarda üstüste 2 düşük illa sizde bir genetik bozukluk olduğunu göstermez. olsa da bazıları na pgt çözüm olabiliyor. sende henüz yumurta ve hamile kalamama sorunu yok. ümidini kaybetme.

denizverdi yi aradım. kendi de diyor evet buldumcuk oldum diye. kahvaltı yapıyorlardı pek konuşamadık, sonra heberleri alınca anlatırım

merye ikinciyi de sağlıkla kucağına al, emzirmen sakıncalı mıdır dr lar söyler ama bir süre sonra kesmezsen yeni bebeği nasıl emzireceksin? merye ne kadarlık oldu? 6. ayını bitirdiyse çok sorun olmaz. ilk başta uyutma işinde zorlanırsın. emzik alıyorsa onunla çözersin. olmadı sallama vs ile bir süre uğraşacaksın.

herada artık hiç girmez yoğunluktan, keşke 40 yılda bir de olsa kızını anlatsa biraz.

zarpcım senden de haber yok. kızın nasıl ne yapıyorsunuz?

baharcım enes nasıl, büyüdükçe evle birlikte bakımları çok zor oluyor tüm vaktini alıyorlar.

patikler iyiymişsin sevindim. arada senden de haber alalım. son dedin ama yılbaşı sonrası belki son kez bir memorial denersin. bak söz ben başka deneme demeyeceğim sana.

cans tatil sonrası nasıl gidiyor? tedavin ne durumda?

mai canım senin için de en iyisi en çabuk olur inşallah

akidecik (ay neydi nick?) sen ne yapıyorsun?

altınyunus umut paşamızı gerçekten merak ettim. işe başladın mı? herşey yolunda mı?

alabama bakıcına sevindim. inşallah iyi çıkar ve kalıcı olur. iş eve yakın sanırım. 10-4 arası çalışmak harika. geziyorsun sayılır. bence bebek için de anne için de iyi biraz ayrı kalmak. sonra bebek anneye çok fazla yapışık ve bağımlı oluyor. herşey iyi güzel de bu nazar işini hiç sevmedim. yahu biz burada bunca zaman konuştuk resimleri paylaştık birşey oldu mu? allah korusun olacağı varsa olur da yazın 1 günlük 37,5-38 derece ateş dışında birşeyimiz olmadı. inşallah böyle devam etsin. tabii önümüz kış. ben işten eve taşıyacağım mikroplardan korkuyorum. bizim oğlanların gelişimleri de yaşları gibi çok paralel gidiyor. batu da 3 aydır heryerde tutunup kalkıyor. çok hızlı emekliyor. hatta arada tutunmadan kalkmaya başladı ama hemen oturuyor. yürümeyardımcısı playscoool ilk arabam var, dengesiz hem arabayı hem batu yu tutmak gerekiyor ama onunla dolaşabiliyor. bizim yemek işimiz çok sorunluydu. 6,5-9,5 ay arası her türlü meyve, sebze vs yi reddettikten sonra yeni yeni yemeye başladı. şu an kaşığı reddediyor. elle veriyoruz. buna da şükür. bizim yediğimiz herşeyi merak ediyor. ben de yeterki alışsın diye tatlı tuzlu kek börek ay ne varsa tattırıyorum ama 1-2 lokmadan sonra başını çeviriyor. olsun şükür başladı ya elbet devamı gelecek. boyu bosu kilosu için bu haftasonu doktora gideceğiz. orada öğreniriz artık.
bizimde 6 dişimiz var. normal sıradan gidiyoruz. şiömdi alt 2 tanede sıra. hep biraz salya kaşıntı var. bakalım bunlar ne zaman gelecek. mert bey de arada dişlerini gıcırdatıyor mu? batu yapıyor. normal mi acaba? dr a soracağım bu hafta sonu.
akupunktur konuşulmuş, iyi biri olursa faydalıdır. ben el muallim in gittiği akupunkturcu hanımı çok beğendim. sadece tüp için değil her tür hastalık için ama ümraniye de bana uzak. gidebilirim diyen olursa adını yine sorar yazarım.
herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…