38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama, yazin umarim birilerine daha umut olur canim. Mert'in yeni fotosu cok seker, operim ikinizi de...Ise baslamissin hayirli olsun.

Deniz Bulut, Batu'nun masallah boyu ne kadar uzamis, buyumus yaaa. Hem senden hem de Alabama'dan zamani gelince kati gida tecrubelerinizi paylasmanizi rica edecegim, size cok kolay gelsin diyorum.

Baharnaz, demek sallamaya alistirdin, ben cok sallamiyorum, simdilik bazen kucagimda salliyorum umarim gerek kalmaz. Keyfiniz yerindedir diye dusunuyorum.

Denizverdi, artik sen de bebekliler grubunda oldugun icin zaman bulamiyorsun sanirim bir de bilgisayarin can cekisiyordu sanirim iyice seni birakti. Deniz'li zamanlarini anlatirsin sonra...

Altinyunus. ise baslamissin, umarim bu bakici ile hep iyi giderseniz canim.

Maiumut, gecen gun gazetede Antalya-Akdeniz univ.hastanesinde ilk yapay rahim ameliyatinin basari ile gerceklestirildigini okudum, hemen aklima sen geldin. Yumurtalari biriktirdigin iyi olmus canim, en kisa surede senin de basarili bir tedavi gecirmeni dilerim.

Rieuse, umarim test sonuclariniz iyi gelir. Istanbulda genetik problemi olan bir tanidigim ( tedavim sirasinda tanismistim) su an 7 aylik hamile canim, darisi sana en kisa surede, pes etmek yok.

Tayf, gebelik nasil gidiyor, amniyo yaptirmissin, ikizler nasil, sen nasilsin?Simdiden bakicini ayarlamani tavsiye ederim.

Patikler, Cans, Merye, Kartopu, Bunlar da ismini unutmus olabileceklerime

Yeni gelen arkadaslar, Hosgeldiniz!
Oncelikle yasa cok fazla takilmayin, takilip ta evrene olumsuz sinyaller gondermeyin. Inanin, herseyden once inanin, gelecek bebeginizle konusun, sizi biryerlede bekliyor. Arastirmaci - gazeteci olun, yeniliklere acik olun, deneyebileceklerinizi deneyin ve kendinize notlar alin. Daha once yasadiginiz tedavilerinizi ve duygularinizi anlatan bir defter edinin ki bir sonrasina isik tutabilsin. Tedavinizden siz de doktorunuz kadar sorumlu ve bilgili olun, ona kisaca tapmayin. Doktorunuza sorular sorun, size ne yapildigini yapilacagini iyice ogrenin doktordan ciktiginizda kafanizda soru isaretleri olmasin lutfen. Bitkiselleri durumunuzu iyice bildikten sonra kullanin daha dogrusu hangisini kullanacaginizi iyi dusunun, beslenmenize dikkat edin, fazla kilonuz varsa biraz spor yapin, akapunktura sicak bakin. Kisaca herseyi deneyin ben oyle yaptim herseyi denedim, 11 kez mikroenjeksiyon yaptirdim, cok sukur Allahima simdi 41 yasindayim ve bir kizim var. Darisi tum isteyenlere insallah.

Toana, tedavin basarisiz olmus, gecmis olsun ama umarim bundan sonrakinde basariyi yakalarsiniz.

Kangurum, nasilsin, tedavi planlari var mi?

Kartopu ile en son yazistigimda 32 haftalik idi. Acaba dogum yaptimiki? Yada yapmak uzere?

hoş geldin canım geçmiş olsun tamam biraz ara vermen gerekirde neden bir yıl.bunu söyledimi dr.yaşın bizlere göre genç canım biraz toparlan inşallah yeniden sağlıklı bebeğine kavuşursun.

mol gebelıkte 1 sene bekleme durumu var bu kanser olarak dıye dusunuluyor tabıkı benımkı agır degıl ama bakalım daha yenı başlıycaz tahlıllere genetık olarak da sız kac yasındasınız kı bızden kucuksunuz dıyorsunuz ben de 1 sene beklıyınce sızın yası yakalayacagımmmmm offff offff

hoş geldin canım geçmiş olsun tamam biraz ara vermen gerekirde neden bir yıl.bunu söyledimi dr.yaşın bizlere göre genç canım biraz toparlan inşallah yeniden sağlıklı bebeğine kavuşursun.

he bu arada hem telefonla konusup hem de yazdım hoş bulduk nazık davranışinız ıcınde tesekkur ederım allah ınsallah butun ısteyenlere bebışler verır amın arayı ıste bu kromozon analızlerı ıcın de vermış hem de hastalıgımın netıcesı ıcın de beklıycem ınsallah hayırlı sonuçlar alırım

buraya birileri geldikçe ve mutlu sona ulaşma son bulmadıkça biz burdayız kızlarrr. bigün kimse kalmasa
demekki herkes anne olmuş demektir. 40 topigine baktım orda kızlar aynen bizim yaptığımz gibi tüm yaşadıklarını kullandıklarını paylaşıyorlar haberim yoktu ha orası ha burası olay budur destek hep destek inşallah ordada anne olmayan kalmaz hepsi anne olurlar inşallah. hepimizin yaşadığı aynı başlangıçlar düşünceler aynı e bide yaşlar da yakın olunca doğru yerde doğru motive oluyoruz çok şükür.
inşallah bu yolda allah ellerini geri çevirmeyecek maicim ben buna inanıyorum. bana derlerdi ki olcak senin de olcak ya ona bile kızıyodum olmuyo işte öf duymak istemiyorum sanki laf olsun diye söylüyolarmış gibi geliyodu ama olunca anlıyorsun ki o insanlar gerçekten olacak diye inandıkları için destek olmak için söylüyorlarmış. amin canım allah tüm dualarımızı kabul etsin samimiyetine inansın inşallah.

.
uyarı için saol canım hadi hayırlısı olsun görüşme sonrası aklında kalan soruları bizlerle de paylaş illaki bi cevap veren çıkacaktır yorumlar çok yardımcı oluyoru yeni yollar açıyor önümüze.neye inanıyorsan onu yap işe yarayan inanmak.
saol tatlım aynen yemiyorlar. yanlız bırakamıyosun yapcak bişi yok zor dostum zor ben çok mecbur kalınca dönencesini açıp yatağına koyuyodum en güvenlisi. onunla çok konuşuyodu benim ki.

canım benim arkadaşım da iki düşük yaşadı 10 ar hafta sonucu genetik testleri yapıldı ve şimdi oğlu 10 aylık maşallah . seninde bebeğin gelcek ama işte bize gelince hayat zor hep yek ama biz bileğimizin hakkıyla kazıya kazıya alıyoruz bebelerimizi. yeter ki yılsakta yorulsakda yere kapaklansakta yeniden kalkalım ayağa. başlalarına bu laflar demogoji gelir ama anlamını hakkına vererek yaşadık biz bunları napalım.
sana yıldızlı aferin pekiyi canım. tek bi cümle bana yetti doktorum dedi ki sigara bırakmayı bi kenara bırakın sadece bir tane eksiltseniz yumurtalarınıza faydalı benim gözlerimdeki dolar işaretlerini yani yumurta resimlerini )) görmen lazımdı oha dedim demekki ben sigarayı bıraksam beşiz yaparım. şekil o şekil ve daha ogünden beri ağzıma bir sigara koymadım. 1 mart 2010 28 eylül 2011. ve ben belki 30 defa en uzunu 3 ay olmak üzere sigara bırakıp başlamışım ve 16 yaşımdan beri fosur fosur.rastgele canım.
amin canım aminnn

bende yenıyım yaş 36 2 düşük var 1rı ılkı ynı ıltıhabık 2cısı mol gebelık parsıyell olaandan 1 yıl bekle dıyor doktorrrrrrr offff yenı dusuk yaptımmmmmm
hayata bir yeni insan gelecek belki iki belki üç tarihi belli inşallah allah seni o tarihe kadar oyalıyordur merak etme tamam peki bekliyorum de beklemeye başla off deme zamanı geçirmek için başka yollar bul.

ne demek tabiki var herkesin var bizim tapumuz yok burda ne iyi yaptın amin iyi dileklerin için canım ne sevindim sana umut olduğuma. bence en büyük ayrıntı gergin olmamak. dua etmek ve allahtan hayırlısını istemek. ayrıca olmuyo yerine neden olmasın demek. bol yasin oku allahtan iste.

maşallah clarissa ya maşallah annesi o çok özel çok güzel bi bebek. her yeni doğan gibi hayata entegre olmaya çalışıyo herşey güzel olacak sen elektirikliyle çekmeye devam et bu dünyada herkes kısmetini yer sütünde kesilirse üzülme boşver o hıyar doktoru. asğlıklı olsun da ille toplu bebek olcak diye bişi yok.ilerde toparlar merak etme. yanlız sütünü düzgün aralıklarla saat kullanarak çek. sıcak duş bol sıvı humana stil ve su biliyosundur zaten.

saol canım büyüyo kereta yeni resimler koycaz. yakında )

meraba arkadaslar neguzel be gelmissiniz hepiniz negozel beee..yeni arkadaslarim hosgeldiniz iyiki geldiniz burda cok seyler ogreniceksiniz..ben ilk girdiyimde bilmediyim okadar seyler vardiki..ARKADASLARIMDAN.. ogrendim allah hepisinden razi olsun tek tek seviyorum hepisi benim kardesim gibi..cok destek veririyolar sizlerde memnun kalicaksiniz iyiki gelmisiz buraya diyceksiniz eminimm..umidinizi kesmeden yola devam edin bakin benim 5.tup bebek denemmede basarisiz ama ayaktayim cok sukur yiprandim..uzuldum agladim ama rabbime asla isyan etmedim..esim sagolsun allah esimede banada saglik ve kuvvet verdikce ..bana yumurta verdikce tabi birazda para verdikce devam edicem bu yolda emek vermeye ve savasima..sonunda anne ve baba olucagimiza inaniyorum ..dualarima sigindim..simdi daha iyi merkezler arastiriyorum..sagolsun arkadaslarim bana yardimci oluyolar..tavsiyelerde bulunuyolar ..ben yurt disinda oldugum icin turkiyeme uzagim diye 5 denememizide burda yapmistik..ama simdi turkiyeyi dusunuyorum canigonulden budefa olucak diyorum tekrar husrana ugramaktanda korkuyorum ..rabbim korktugumza ugratmasin insallah hepinizin butun anne olmak isteyen o duyguyu tatmayi isteyen ..herkesi hepimizi rabbim mahrum etmesin yol gozetmeden ..kucaklarimizi doldursun allahiim insallaahhh...

ZARPDENIZCIM..sagol canim benim insallah rabbim buyuk budefa olsun istiyorum tabi hayirlisi..masaalllaahh kizina..kurbanolurum verene ..yoktan var eden rabbim cok sukur sana verdi bukadar emekten sonra insallah bizede bu mucizeden tattirsin insallahh...allah sana bagislasin omurlu olsun canim benimm...

merhaba rieuse, aynen dediğin gibi doktorlar bu durumu gayet normal buluyorlar. 2 hatta 3 düşüğe kadar bir inceleme yapmayı gerekli bulmuyorlar. Kanama nedeniyle 2 günde bir kontrol için görüştüğümüz doktorumuz ilk gittiğimiz günden itibaren biraz bizi avutmak, biraz rahatlatmak ve biraz da moral vermek için bu bebeği büyük ihtimalle kaybedeceğimizi ama sebepleri öğrenip gerekli tedavileri olduğumuz takdirde sağlıklı bir gebelik yaşayabileceğimizi söylemişti. Biz düşükten sonra çok üstünde durup "şimdi hangi testleri yaptıcağız" diye sormasak daha ağırdan alabilirdi. En azından kurban bayramı sonrası bu tahliller yapılacak. (ki bana bu bile çok geç gibi geliyor; fazlasıyla tezcanlıyım)
Açıkçası 27 yaşımda düşük yaptığımda da psikolojik olarak etkilenmiştim. Ama "geç kaldım, yaşım çok ilerlemiş" gibi düşüncelere kapılmadım; bir daha çocuğum olmaz, gene düşük yaparım gibi şeyler de düşünmedim. Şimdiyse ne kadar kafamdan uzaklaştırmaya çalışsam da bu düşünceler içinde olduğum için zor geliyor herşey.
Umarım genetik analizlerinizde bir olumsuzluk çıkmaz, bir an önce sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

alkan59 merhaba. 2 yıl kadar önce bir anda bıraktım 17 yıldır birlikte olduğum sigarayı. daha önce nikotin bantı ve sakızı ile denemiştim ama elim kolum titremiş, başarılı olamamıştım. özellikle eşim ve arkadaşlarım sigara içmeye devam ettikçe bırakamam bu mereti diyordum.
Daha önce duydun mu bilmiyorum; allen carr diye birinin yöntemiyle bıraktım sigarayı. arama motorunda videosunu aratırsan kolaylıkla bulabilirsin. öyle iğrenç görüntüler içeren bir video da değil. 1 saat 15 dakikalık bir filmden sonra bende etkili oldu yöntem. daha sonra kitap+cdsini kitapçıdan alıp yakın bir arkadaşıma armağan ettim. biraz kendini hazırlamanla ilgili sanırım. ben 3-4 gün içmemeyi başarınca bunu büyük bir edinim sayıp her canım sigara istediğinde başa sarmamalıyım diye oyaladım kendimi. ha, rüyamda sigara içtiğim de oldu :) ama uyanıkken çok da istemedim içmeyi. hatta ilk zamanlar bir tiksinti bile olmuştu. istersen bir dene. internetten izlersen videoyu bedava, kitap+cdyi 11TLye almıştım indirimden. hiç bir şey olmasa bir film izlemiş olursun en fazla. umarım başarılı olursun..

günaydınlar herkese merhaba, yeni arkadaşlar da hoşgelmiş.
zarpdeniz cim, maşallah kızına pek tatlı.evet dağılıyorsun bilirim o ilk günleri.ama tatlı telaşlar güzel şeyler bunlar.sık sık dışarı çıkmayı dene.Umut kış bebeği ve prematüre olduğu için ben aylarca evde dört duvar arasında yaşamıştım.
sütünü de sık sık sağ.ne demek olduğunu bilirim o emzirememe psikolojisinin.ellerim sıkıntıdan egzama olmuştu sütüm gidince.olmazsa da olmaz ne yapalım.tek emziremeyen sen ve ben olmayacağız.piyasada ki o kadar mama bizler için unutma:))
bende umut'u sık sık kıyaslıyordum bir ara.hele benim ki miniminnacıcık dı biliyorsunuz hepiniz.zamanla bundan da vazgeçiyor insan.her bebeğin farklı olduğunu kabulleniyor, aklı ve zekası yerinde olduğu için şükrediyor.

bu arada ben de bir ekleme yapayım başarısız tedavi yaşayan arkadaşlarım için.12 aşılama 6 micro, 3 rahim filmi, 2 histeroskopi, 1 düşük ve kürtajdan sonra yılmadım 7. denememi yaptım.tam 14 yıl mücadele ettim.veee dünyalar tatlısı oğlumu 37 yaşımda kucağıma aldım.tedaviler öncesi yemediğim içmediğim kalmadı.yaklaşık 48 seans akupunktur yaptırdım.bunun son 10 seansı nöral terapi ve oksijen tedaviliydi.veeeee İzmir'de gitmediğim doktor kalmadı son 2 deneme mi İstanbul'da Umut tüp bebekte yaptım.bi ara başarı hikayemi yazacağım.hem merkez bekliyor hem de ÇİDER.sizlerde burada okumuş olursunuz.
ASLA VE ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN.UMUT ETMEK BAŞARININ YARISI UNUTMAYIN.HİÇ YILMAYIM HEP İNANIM.SEVGİLER.......

Son düzenleme:
selam hanımlar nasılsınız b

bazılarınızı çok kızdırmışım ama benim düşüncem o rahat olamam siz rahat sanız ne güzel ben sokağa çıktığım an kızıma dualara başlıyrm ne yapayım en çok da kendi nazarım için de dua ediyrm belki ben fazla abartıyrm ne yapayım elimde değil bir de dışarı bir çıkıyrm o kadar çok kişi ilgileniyrki o beni korkutuyr yemin ediyrm bir hast ye alişveriş merkezine gidiyrm etrafımız doluyur birbirleini çağırıyrlar bak burda bir tatlı bebek var diye bu okadar çok oluyrki hiç tanımadığm insanlar yolda önüme çıkıyr biraz kuçağıma alp sevebilirmiyim diyrlar ve yemi n ediyrm bu da çok oluyr insanlar çok ilgilenince bende dışarı çıkar çıkmaz dua etmeye başlıyrm insnaların ilgisi azalsa rahatlıyacam br de benim bebş insanlara çok gülüyr insanlarda daha çok iligileniyr neyse benim düşüncem bu ama biraz ağır konuştunuz gibime geliyr herkes istediğini söyler kimse ye hakaret etmediği sürece ben kimseye hakaret etmedim ve herkes girebilir derken bütün türkiye yi kasttettim isşin doğrusu burada yazıştığın rumuzlarla aranda bir bağ oluşuyr bir empati ve sempati olayın geliyşiyr topikteki arkadaşları kaasttetmemştim çünkü zaten herkes maşallahını eksik etmiyr zaten neyse bu konuyla ilgili diyeceklerim bunlar

zarpdeniz bebişine çok geçmiş olsn allh bebiişii sana bağşlasın şifa versin inş.maşallah herşey yoluna girecek inş benim bebişte brbuçuk aydır sadece üçyüz gram almış bu moralıimi çok bozdu ek gıdaya geçince görülen bir durum dedi dr ama gelecek ay da böyle olursa tehlike sinyali çalacak dedi ama ben ek gıdayı herhalde az veriyrmüşüm onun için fazla korkmuyrm vermem gereken ek gıdanın yaırısını bile tam verdiğim söylenmez bir az artırayım diyrm bebişim müsade temiy r zorla da veremiyrm inş.hamile hamile süt vermemden dolayı değldir bu durum öyle bir durmdan dolayı oluşursa kendimi hiç affetmtem galiba

Herkese merhaba...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ... Her insan ayrı bir dünya ayrı bir hayat.. Birbirine benzese de birbirinden ayrılan binlerce ilmek ... Umut dünyasında cırpınan yürekler ... İnşallah bu çabalar meyvesini verir ...Çok bekletmez ...

Zarpdeniz ... kızına maaşallah.. Çok güzel bir bebek .. Ben nazlıyım ona göre diyor sanki ...

Kartopu ... Sanırım doğum yaptın .. Oğluna aiesiyle birlikte uzun bir ömür diliyorum...

Ben de uzun ve güzel bir tatilin ardından işe başladım .. maalesef ameliyat düşüncesini ben bıraksam da o beni bırakmıyor... Çok kısa bir zaman içersinde olacağım inşallah ... Benim de planlarımda yeni yıla sağlıkla girip güzel bir yeni yıl hediyesi almak ( küçük bir bebek gibi) geliyor...

Herkese çokkk selammmm.....

Zarpdeniz Maşallah süslüne Allah nazarlardan korusun koklarım yanacıklarından.
Sağlığı İnşallah en kısa zamanda düzelir, 3 aydan sonra İnşallah birçok sıkıntıyı aşmış olacaksınız. Nefes alamama durumu Enestede var rüzgarlı havada dışarı çıkardığımda boğuluyor gibi yapıyor ses çıkarmıyor evde kucakta havaya kaldırıncada aynı sinyalleri veriyor, Clarissay Ela ile aynı durum mu acaba?
Emzirme konusuna gelince sen Alabamanında dediği gibi belli aralıklarla sağmaya devam et canım, yine süslünede vermeye devam et bellimi olur kilolarınıda düşünme ben hala fazlalğımla kaldım.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş İnşallah tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz güzel haberler alırız.

herkese merhabalar...işten geldim yemek yedim filan derken saat bu saat oldu ama bugün herkese yazmadan yatmayacağım alimallah...
bu arada bebişlerim bugün tam 19+0 oldu..bu kadar hafta düşük tehdidi ile yaşamak gerçekten yorucuydu ama galiba artık tüm vartaları atlattık geriye sadece serklaj kaldı,ne yazık ki serklajda da %4 civarı düşük tehdidi varmış onuda atlatırsam artık sıpaları kucağıma alabileceğiğme olan inancım daha da artacak..bu arada üçüzleri ikize indirmek gerçekten zor bir karardı ve çok can yaktı ama şu anda anlıyorum ki doğru bir karar vermişim çünkü ikizler bile beni daha şimdiden accaip zorluyor...cinsiyetlerimiz belli diil amniyosentez ile netleşir diye umuyorum...önümüzdeki hafta organ taraması yaptıracağım...işe gidip geliyorum,ev taşıyacağız eşim sağolsun hiçbirşeye elimi sürdürtmüyor...benden haberler şimdilik bu kadar,şimdi bakiim sizler neler yaptınız okuyup tek tek yazacağım hepinize...

toanacım dualarım hala üzerinde..bravo sana kendini kahretmeden bir sonraki adımını planlıyorsun...birdahaki denemeyi türkiyede yapmaya karar vermekle iyi yaptın çünkü ben çok inanıyorum türkiyede bu işlerin daha iyi yapıldığına..inşallah uğur getirecek sana memleket..

rieuse canımcım biraz dinlen ama çokta soğutma arayı bence..genetikle ilgili sorununu olan insanların doğal yollarla hamiş kalıp doğurduğunu çooook okuduk topiclerde...birgün geliyor sağlıklı yumurta ve sperm bir araya geliyor ve oluyor işte ..kaldıki tüp bebek ve pgt senin sorununu çözecektir bence..hem hamile kalmakla ilgili sorununun olmaması büyük şans...unutma benim 3 düşükten sonra neler oldu bak...ayrıca antalyaya tabii ki herzaman beklerim,hala istanbuldan sonra ne biçim memleket bura yahuuu dedirtip duruyo bana ama....

maicim canım arkadaşım benim,güçlü kadınım,savaşcım...senin yerin apayrı benim için biliyosun...yumurta biriktirmek bence çok akıllıca..ayrıca her ay kendiliğinden oluşan yumurtaları biriktirmek daha da akılllıca oldu,afferin kız sana,hem boşuna hormon yemiycen hem sanki ilaçsız daha kaliteli yumoşların olurmuş gibi geldi bana,hadi hayırlısı şekercim...

alabama uzun zamandır yoktun,hoşgeldin..maşallah mert delikanlı olmuş darısı başıma olsun...şimdi daha fazla yorulacaksın ama en tatlı zamanları da bu zamanlar,abimin kızlarından biliyorum..bakıcın umarım iyidir de mertimize iyi bakar..çok zor bu bakıcı işleri valla..

baharnaz senin oğlan süpermen gibi valla fotoğrafta el havada çok tatlı maşallah....,

denizbulut batu oğlan iyidir uamarım,tabii sende...iş çok yoğun demişsin al bendende o kadar gece geç geliyorum ve anca ayakları dikip yatıyorum,okusam bile yazmaya mecal kalmıyor...

altınyunus kahraman oğlun umutun keyfi yerinde olsun inşallah her daim ve bakıcınızla aranızın iyi olmasına çok sevindim..bakıcı işini ben nasıl yapıcam bu saçmasapan memlekettte şimdiden telaşlandım valla...ayrıca hikayeni okudum gerçekten çok zorlu yollar katetmişsin ama oğluşuna bakınca değmiş beaaa dedim kendime...

tuha2014 arı sütü bal polen, bol su,fındık ceviz badem kuru incir öneririm..aslında beslenmene çokkkk dikkat et derim çünkü bende 3 düşükten sonra bebişlerime hamiş kaldım ve beslenmeme çok dikkat etmiştim...kolay gelsin,moral çok önemli unutma...

denizverdiiiii haberini aldık deniz buluttan ama bi ara ses ver hele bi,merak ediyoruz seni bacım..

alkan59 azıcık daha sabır diyorum sana bence olacak bu iş..kocişi bıktırmaktan korktuğunu yazmışsın,aman bıkmaz onlar korkma..hem bıksalar kaç yazar sanki çocuğu sadece kendimize yapıyoruz,onlar daha çok seviniyolar emin ol...ayrıca inanmak başarmak demek,hiç yılmadan yola devam edebilmek bu işte çok değerli...bak burada hepimizin hikayesi çok yorucu uzun ve çetrefilli...ama dikkat edersen sırayla doluyor kucaklarımız ama öyle ama böyle...olacak de olsun..ben tedaviye başladığımda zarpdenizin önerisi ile daha ortada bişey yokken ikizlerime mektup yazmıştım sahiden ikizlerim oldu...sende yaz iyi gelir inan...

maiumut ne demek birilerine kızıp birdaha buraya gelmemek..nazara inanmak tamam ama takıntı yapmamak lazım,herkesin çoluğu çocuğu var,okuyup üflesinler içlerini rahat tutsunlar....ay bunlar konuşulmasın,en azından bu topicte yahuuuuuu....

peppe hikayeni okudum ve kayıbın için üzgünüm ama bende tam üç düşük yaşamış biri olarak düşüklerin hayırlı sonuçlar olduğuna inananlardanım...ayrıca sen daha 37 sin,muhteşem birşey buuuuu..37 yaşında olmak bebek isteyen biri için çok çok iyi...bol bol zamanın var demektir..gücünü hemen toparlasan dev bana yardım edermi demişsin,nedemek yavrucum sen bir an önce toparlan ben sana diil dev,dev ordusu gönderirim alimallah...ağlamakla sızlamakla kaybedecek zamanımız yok bizim unutma,zaman zaten değerli bişey ama bizim için paha biçilemez...çabuk işbaşına derim ben...

alabama,denizbulut,mai... yahu hepimiz aynı yolun yolcusu olmuşuz ne nazarı ....kimsenin kimseye değdirececek nazarı yok,iyi niyetle dua ediyoruz birbirimize....ayrıca bu topic çok uğurlu geldi bana...

caco geçmiş olsun hayatım..inşallah sorunsuz alırsın bebişini kucağına bir dahaki sefere...yaşın daha genç maşallah..zamanın var yani...

zarpdeniz clarissa elamıza bak yahuuu,tam bir prenses olmuuuuuşşş...maşallahhh kızımıza maşallah çokkkk tatlıııı...başka bebeklerle kıyaslama hiç,clarissa mız gibi olamaz hiç biri...ayyyhh çok tatlı sıpaaaa...yorgunmuşsun,ne diyim ben iki misli yorulucam galiba..canım inşallah dinleneceğin günlerde gelecek ama değer beaaa..

cans ameliyatının ne ile ilgili olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun inşallah hemen arkasından bebiş haberinle coşacağız burda...kendine dikkat et hemşehrim..

GUNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN..

TAYF..canim benim sagol canim insallah tr ye ugurlu gelsin rabbim rast getirsin budefa insallahh..atlattin massallah hadi baken..ikiz annesi olucan kele ..ayy neguzel darisi bizlere cumle isteyen anne adaylrina olsun .sende anali babali kucagina al tatlisi..sagol dualarin icin devam ama unutma canim benim..

canım geçmiş olsun. zor gerçekten bebek büyütmek. ama bebek büyüdükçe biraz kolaylaşıyor inan. sanırım yorgunluk 2-3 yaşına kadar geçmez. sabır arkadaşım sabır. yurtdışında yardımcı almak çok zordur ama arada ev işleri için falan alman mümkünse al derim. boşver son o hıyar doktorları. kızın çok beyaz. beyaz bebeklerde alerjiye çok rastlanıyormuş. alerji sende de vardı değil mi?derisinde kırmızı döküntüler de var mı? atopik dermetit mi yani? ben nacizane süt alerjisini araştır diyeceğim. kandaki testlerde çıkmayabiliyormuş. belki anne sütünü alınca da kusmasının nedeni budur. sen de besininden her türlü süt içeren besini çıkar. süt-peynir-tereyağ-kek-pasta-çukulata vs vs. bebeğe de aptamil ar değil aptamil pregomin as vereceksiniz. eğer şikayetler azalırsa ve kusması, hırıltısı geçerse süte alerjisi var demektir. yumurta da yeme. tahıl ürünleri de alerji yapıyormuş. süt alerjisinde en çok görülen tepkiler ciltte kırmızı döküntüler, nefes almada zorluk, kanlı ve mukuslu kaka. bizde de hafiften doğumda atapik ile başlamıştı sonrasında hem döküntüler hem burun tıkanıklığı acayip artmıştı. burada bir de zaditen ve zyrtec gibi alerji şurubu veriliyor. batu nun şu an süt alerjisi geçti kırmızılar azaldı, ıslak burun devam ediyor. son kontrolde kanında alerji testleri pozitif çıktı. kısaca alerjik bebek. süt olmaz başka şeye olur ama hep alerjik kalacak. ben 2-3 gün olsun diyetini ve mamayı değiştirerek dene derim. doktora da söyle ama her doktor başka birşey diyor. bu kadar küçükken alerji testi de gereksiz. genelde çıkmıyor zaten ama doktorlar istiyorlar.

tayfcım merhaba, her gebeliğin sonuna kadar % 3 düşük olasılığı (veya erken doğum allah korusun bebeği kaybetme) varmış. kısaca bu % 4 birşey değil. her gabede olan birşe. serkajda düşüğü de ben hiç duymadım. bunu da atlatacaksınız inşallah. sonra seni 2 katı yorgun geceler ve gündüzler bekliyor olacak. sen yakında yardımcım yok mu demiştin? işten arkadaşın ikizleri var, 10 ay işe başlayamamış. sonrasında yatılı yardımcıyla annesi ve biraz da teyzesi yardım etmiş. zaten tek bakıcıya bebekleri bırakmak mümkün değil. sen de olsan yanına biri şart. annen kayınvalden teyzen vs yoksa gerçekten 30. hafta civarı bakıcı ile anlaş derim. hatta mümkünse yatılı olsun. akşam 9 dan sabah 7 ye kadar iş veremiyorsun akşam yine sen ve eşin bakacaksın ama en azından o da 8 e 9 a kadar yemek ortalık falan halleder. şimdiden kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…