kizlar iyi aksamlarr..
Biz dusunduk tasindik..tasindik dusunduk..tedavime aralik adetiyle basliyorum turkiyemde insallah allah yardimcimiz olsun insallah ..ayy nasil olucak acaba olucakmi budefa rabbim ltfen rast getirsin insallah isteyen arkadaslarimin ve benimde insallah..hic gormediyim bir sehirdir ist bul bu durumum icin gideceyim aklima gelmezdi neyse gidersem gezmeyede zaman ayircam insallah ..hersey birtarafa rabbim emeyimi bos etmesinde hayirlisiyla isteyim bu..dua edin kizlar budefa olsun ..gelsin artik bebeyim insallahh..hayirlisiyla..
zarpdeniz..rahim filmini turkiyede cektircem evet zamanimi alicak ama ..orda yaptircam ben once gidicem hepsini ayarladiktan sonra da esim gelicek..allah izin verirse bakalim rabbim rast getirsin ..
oh serklajı da atlatmışsın. şimdi gelsin oğlanlar.kızlar selamlar hepinize,tek tek isimlerinizi saymayacağım çünkü arada atladıklarım olursa üzülürüm...ben 10 gündür yoktum, malum ev taşıdık ve internet yeni bağlandı...önceki cumartesi evi taşıdık geçen pazarteside rahim ağzına dikişim atıldı ve o vartayıda atlatmış oldum böylece...bu arada 23. haftamızı perşembe tamamlamış olacağız ve 24. haftamızdan gün alacağız...bunca zaman nasıl geçti anlamadım daha doğrusu düşük korkusu belasına nasıl geçirdiğimi anlamadım...bu arada rahim ağzı dikişi bayağı bir operasyonmuş yahuuuuu...ben muayene masasında basit bi işlem yapılacak zannederken ameliyathaneye alınıp narkozu yiyince anladım işin çokta basit olmadığını,sonrasındaki 10 gün tuvalet ve yemek harici kalkmam yasaktı,geçti gitti allahtan...attık bebeklerin hareketlerini hissetmeye başladım,sağdaki bazen kalça kemiğime öyle bi bastırıyor ki noluyor bakiim orada diye çıkışıyorum beyefendiye,soldaki kıpır kıpır,allah bu duyguları tez zamanda bebek yolu gözleyen herkese tattırsın inşallah...
denizbulut batu oğlan aynı sen yahuuu,bakışlar gözler tıpkısının aynısı...maşallah koccccaman olmuş,inşallah bizde görürürüz o günleri...google search kadınım benim! bebişler doğunca tecrübelerinden çok faydalanacağım,batuyu öpüyorum bolca...
zarpdeniz maşallah diyelim clarissamıza,kusmaları azalmış çok sevindim,yeni fotolarını arada bir eklede bakalım kızımız ne kadar hızlı büyüyo diye...denizbulut hep ilk üç ay zor diyo ama bak üç ayı geçirdiniz bile hadi bundan sonra hayırlısı olsun kızımıza...
erverdi kızı ile çok mutluymuş çok sevindim...en çokta gece kızının uyanıp erverdiye bakıp tekrar yatması duygulandırdı beni,allah bozmasın mutluluklarını...
toana aralıkta istanbul yolu gözükmüş,arayı fazla uzatmadan tedaviye türkiyede başalayacak olmanız sevindirdi beni...tüp bebek merkezi konusunda denizbuluta kulak verin, bence de en iyisi avrupa bahçeci....
alkan tedaviye başlamışsın ne güzel ve galiba pırıl pırıl iki yumoşun var ama biri yeterli büyüklüğe ulaşmış,beki öbürüde yetişir diğerine,çatlatmayı bugün olacaksan çarşamba toplanır cumartesi transfer gerçekleşir...bence herşey yolunda gözüküyor ama o kadar yol git gel gitgel gerçekten zor..transferden sonra yola çıkmasan iyi olur ama...
caco beklemedesin biliyorum,ama bu süre içinde kafanı iyice rahatlat ki sonrası kolay olsun hayatım,mol gebelik gerçekten zor bir durum, yaşın neyseki genç...
gamzelim,ticker yapmayı denedim ama beceremedim şekercim...bu arada hamişliğin epey ilerlemiş maşallah,arayacağım seni bugün yarın,bu arada tuğba kızını doğurdu,azıcık erken doğdu sıpa ama maşallah çok çok sağlılklı...darısı başına vede başıma şeker...
baharnaz lavman yapmışlar oğlumuza,hay allah el kadar bebe ne zorluklar yaşadı ama neyse biraz olsun rahatlaması sevindirici hayatım yaaa..geçmiş olsun inşallah birdaha gerek kalmaz..kabızlık zor zanaatmış hakkat yav...acaba benimkiler de olacak mı..
maiumut,nasıl gidiyor bacım yumoş toplama halleri...ablana çok çok geçmiş olsun bu arada...arayacağım seni..
rieuse,sevindirici haberlerini okunuştum daha önce,tedavi için önünde fazla bi engel kalmadı ne güzel...ben çok inanıyorum bebişine az kaldı...
evimicin pozitif haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...
alabama oğluşun çok yakışıklı kız.tüh tüh maşallah diyelim nazarımız değmesin..
peppe sende haberler nasıl bakem??umarım herşey yolundadır bacım..
cans yine bi görünüp kaybolmuşsun,ameliyatına daha var biliyorum o yüzden hiç bebiş mevzuularını deşelemiyorum...keyfin yerinde olsun yeter..
voyag,yumurta kaliteni arttırmak için pek çok şey var,zaten arkadaşalar yazmışlar...arısütü bal polen mutlaka sabah akşam ye ayrıca eşine de ver...bu arada şu doktorların başarısız tedavilerinden sonra hemen boku yumurtalarımıza atmalarından da bay geldi,sanki süper kalite yumurtaların hepsi tutuyomuş gibi..hem enfeksiyon varken nasıl oldu da sana transfer yaptı anlamak mümkün diil..kendi kabahatlerini örtecek ne çok şey var di mi,hele de bizim yaşımızda kesin yumurtalar kalitesizdir..offff yaaaa,allah bir an önce hepimizi kurtarsın bu doktorlardan...tüp bebek gibi muallak mevzuularda insanları suistimale çok açıklar...neyse canım yaaa,beslenmene dikkat et...sıkıntı yapma...
herada hoşgeldin,kızınnın ve senin iyi olmana sevindim,umarım daha sık gelirsin...herşeyin yolunda olması çok sevindirici...
kartopuuuuu,hoşgelmiş oğluşun...bizde merak ediyoduk seni napıyosun diye..erkenden gelmiş fazla bekletmemiş seni..
aygün hoşgeldin topicimize..folic asit kullanmaya başla..hamile kaldıktan üç ay sonrasına kadar kullanılıyor...
patikler ve kangurum sizden de haber bekliyoruz bu arada...akidecik seni kıracak bişey yapmamışızdır umarım,neden uğramıyosun,merak ediyorum seni çok...
topicteki tek hamiş benim galiba bu aralar,herkes için hep dua ediyorum haberiniz ola...tez zamanda tekiz,ikiz,üçüz,beşiz dolsun göbüşler inşallahhhhhhhh....
ben kullanmıştım hamile kaldığım ay. calcium d glucarate hayat tohumu ve buğday çimi. benim aldığım dönemde internette eczanemiz de vardı. şimdi izni galiba tarım bakanlığından sağlık bakanlığına geçiyormuş onun için yokmuş gibi birşey duydum.İyi akşamlar herkese,
Ben calcıum d glucranate kullanmak istiyorum nerde bulabilirim?
herşey normalse bu kadar regl olamaman ilginç. skıntı verir. inşallah sen de biran önce olup rahatlarsın. aralıkta da çalışmalarınızı yaparsınıztayfım canım benim hadi serklajı da halletmişsin çok güzel ilerliyor her şey Allah hep böyle devam ettirsin inşallah.Hareketlenmeye başladılar mı paşalar ?Hareketlenince okşa onları benim yerime de :)Bana gelince sevindirici pek bişey yok aslında 8 ağustosta kürtaj oldum hala regl olamadım.Doktorum fsh,lh ve e2 tahlillerime baktı çok iyi dedi.endometrium 9,6 ona da çok iyi dedi.Zaten bu kalınlıkta histeroskopi de rahim filmi de yapılmazmış.Habire şurda folikül var burda folikül var diyor ama regl olamadığıma göre onlara ne oluyor anlamış değilim :) Neyse bir kutu daha farlutal içtim.15 kasımda tekrar randevum var hala olmaz isem uçağa atladığım gibi istanbula gidiyorum.Zaten istesem de şu sıralar bebek falan düşünemem eşim yok :) kasım sonuna kadar turda.Aralıkta gelince inşallah yeni evimize taşınır ondan sonra çaresine bakarız inşallah :)
Hepinizi kocaman öpüyorum.Sağlıkla kalın...
selamlar kızlar..
bugün kadın doğum doktoruma gittim,karnımdan ultrasondan baktı bi sorun yok dedi yumurtalıklar çalışıyo dedi.
bide kan testi şeker böbrek karaciğer hepsine baktı çok şükür iyi çıktı hafif bi kansızlık gördü,ona demir ve folik asit içeren bi hap verdi adı santafer fort günde 2 tane içecekmişim..
yalnız günde 1 mi 2 mi onu tam çözemedim eczaneden 2 tane diye söylediler doktor bana sanki 1 tane dedi gibi geldi,ben yanlış anladım heralde
neyse kızlar bir sorunum daha var benim erkek kardeşimde miyopati kas hastalığı vardı vefat etti
bende çok korkuyorum acaba benim çocuğumdada çıkarmı diye doktora onuda sordum genetik çıkabilirde çıkmayabilirde dedi
kafama bide onu takar oldum Allah ım hhepimize sağlıklı bir bebek versin inşallah..
Tayf ilgin için teşekkür ederim.İnşallah ben ve bütün bu topikteki ve tüm dünyadaki anne olmaya çalışan kadınların Allah gönlüne göre versin.Evet bu süreç çok yorucu geçti.Hatta bu tedavim ilk tedaviden daha çok yordu beni.Temmuzda çalışmıyordum rahat rahat gidip geliyordum.Eşimde bende en çok yollardan bezdik.Ama bitti sayılır.Bu gün yine kontrol vardı.Yumoşların birisi 20 diğeri 15 olmuş.Bir üçüncü daha var ama o epey bi cüce filanmış onu saymadı bile.Rahim kalınlığı 6,4.Bir önceki tedavidede aynıları olmuştu inşallah kaderleri benzemez:)))bu gece saat 11 de çatlatma iğnesini oldum.Çarşamba sabah 9 da hastanede olucam.10 gibi toplama olucak.Bakalım inşallah hayırlısı olur.Bu arada 3 gün rapor aldım.Yarın sabah çok uyuycam dinlenicem.En çok ihtiyacım olan dinlenmek zaten.Şimdi artık dua vakti dualarınız benimle ve herkesle olsun.Duanın gücüne inanmamak mümkün değil.Umarım güzel haberlerimi paylaşırım.Herkese sevgiler...
Deniz Bulut, maşallah diyorum Batu'ya. Demek yürümeye başladı. Valla kızımı yürür görsem sevinçten oturup ağlarım gibi geliyor. Demek bırakın beni de yürüyeyim, düşerim de kalkarım da hali var Batu abi'nin. Maşallah ona, yarasız, beresiz yürür koşar yakında inşallah.
Sana da şimdiden geçmiş olsun diyeyim, hem karpal tünel, hem de varis var öyle mi? Üşengeçlik etmezsem hamileyken azan varislerimden benim de kurtulmam gerekecek. O yorgunluk hissi öldürüyor, Rena iyice ayaklanmadan ameliyat olup peşinden rahat koşturayım istiyorum. Acil şifalar..
Biz iyiyiz, sağolasın. Beslenme tüyoları için de teşekkürler. Ek gıdaya başlamak çok hassas bir denge galiba, ne erken davranılacak, ne de geç kalınacak. Ben şimdilik tattırma şeklinde gidiyorum, geç kalmak istemiyorum. 6. ayı bekleyip sonra da sorun yaşayan çok insan okudum, şimdilik günde bir iki kaşık şeklinde gidiyoruz bakalım. Artık kaşığı gördüğünde ağzını açacak kadar aşina oldu bu duruma kızım da işler ciddiye binince ne olacak bilmiyorum.
Rena-Hera (kıl bir uyum durumu var maalesef) ilişkisini sormuşsun. Vallahi Hera beni çok şaşırttı diyeyim. Devamlı taciz edecek pati atacak filan diye çok korkuyordum açıkçası. İlk zamanlarda ben ve eşimden başka her kim Rena'yı kucaklasa yanında bitiyordu n'oluyoruz der gibi. Onun dışında acayip abla oldu, koruyacağım diye, odasının kapısında bekleyip uyanınca ya da ağlayınca yanımıza gelip havlayarak haber vermeye kadar vardırdı işi. Şimdilerde haftada bir iki fırsat buldukça yalıyor kızımızı o kadar. Biz de çok fazla yapma etme demiyoruz aşıları tam diye. Ancak Rena Güneş ortaya çıkınca halimiz nice olacak bilmiyorum. Minik kızım da şimdilik seyrediyor Hera'yı. Bazen boşta bulunup Rena'ya kızım diye seslenince, Hera dibimde bitiyor ikisini birden sevmek zorunda kalıyorum filan. Rena doğduktan sonra bir hafta bahçede tutalım dedik, bütün mahalleyi inletti, veteriner de boşuna uğraşmayın asla alışmayacak diyince eski düzene döndük, şimdilik şükür sorunsuz gidiyor. Sen de kedi duruyor mu, ne yaptın?
Tayf, serklaj olmuşsun, çok geçmiş olsun. Oğlanlar da hareketlenmiş, Allah yardımcın olsun. Sayılı zaman, bir açıdan bakınca o kadar hafta nasıl geçer oluyor insan, hele yatmalı dinlenmeli dönemlerde günler sakız gibi uzuyor, sonra bir bakıyorsun hamilelik sona ermiş. Alabama derdi özlüyorum hamileliğimi filan diye aralarda, vallahi ben de acayip özledim. Zaten hamileliğin sonlarında hem bitsin istedim hem de çok sevdim ben hamile olmayı filan olmuştum. Allah dileyen isteyen herkese yaşatsın, sen ve senin gibi hamile arkadaşlarımız da keyifle sürelerini tamamlayıp, keyifle kucaklasınlar miniklerini inşallah. Hazırlıklar ne alemde? Burada Altınyunus çok yazmıştı, aman doğum çantanızı hazır edin diye, ben hastaneye erken doğum riskiyle ilk yattığımda ki 36 haftalık idim, hala bir çantam yok idi. Vaktinde gelsinler ama sen yine de hazırlıklarını tamamlamaya bak bir an önce.
kizlar merabalar..ben bugun memoriyaldan randevu tarihimi aldim..arligin 20 sine aldim ve dr olarak ta semra kahramandan aldim iyi ettimmi bilmiyorum ..birde ben bu ayin 24 de adet oldum simdi dusunuyorum ..acaba adet tarihinemi alsaydim diyorum randevumu..birde histereskopiyide adetten 1 hafta sonra cekiyolarmis ..kafam karist simdi diyorumki acaba adet tarihimdemi gitsem diye bana yardimci olun kizlar..sonucta bilmiyorum napacami..zor bu isler ..:
deniz bulut..canim ben ayin 24 n adet oldum bu ay..tabi degismezse adetimden 4 5 gun once gorusmus oluyorum dr la..tabi sizin gorusunuzde onmeli benim icin..zaten biliyordum dalginlik oldu galiba santreldende dediler bana adetinin 2. 3. gun muayeneye gel diye ama bir defa randevu almis oldum tabii..dr hakkinda nediyorsun canim..iyi bir dr deyilmi..
herada..sagol canim allah razi olsun hepinizden dualriniz icin tessekur ler cok iyisiniz ..
Ben bu konuda arkadaşlar kadar bilgili değilim ama şu rahim filmini çektirdikten sonra başlayacak herşey onu biliyorum.Yeni adet olmuşsun yani dün.Temizlendikten hemen sonra filmi çektirmen gerekiyor.Aslında öyle bir kuralda yok,sadece bebek ihtimali olmaması gerekiyor.zaten eşin yanında olmayacak değil mi.Bu demektir ki ilişki de olmayacak.Yani sen filmi nezaman istersen ozaman çektirebilirsin.Tabi bu ay içinde.Yani yeni adetine kadar.Dr kontrolü de adetinle çok alakalı olmayacak sanırım.Çünkü ben geçen kış adet oldum bitti gidip filmi çektirdim.2 gün sonra da dr a gittim.Kontrol etti.Fsh ya baktı 6,4 idi.Yumurtalık rezervi az görünüyor ben size donasyon öneriyorum olma ihtimali daha yüksek dedi beni şok etti.Neyse bende yüz karış surat istemiyorum madem yumurta var kendiminkiyle olsun istiyorum dedim.Peki öyleyse adetine kadar doğum kontrol ilacı kullan sonra bırak hastalanınca 3.günü gel dedi.En fazla 3 folikül olur dedi.Şeytan görsün yüzünü dedim bi daha da ona gitmedim.Ama gerçektende dediği gibi yumurtalar hep az oldu.
Şimdi canım sen şu film işini bi hallet.Dr randevusu hiç önemli değil.Onlara sen yeterki git para ver.Mutlaka ayıracakları vakit vardır.Semra hanım seni sürekli kontrol eder mi ben de hiç sanmıyorum.Benim ilk Bahçeciye ve Memoriale gitmememin sebebi buydu.Onları sadece ilk randevuda görüyormuşsun sonra ekibindeki drları yönlendiriyorlar.Ama ben buralardan öğrendim ki onların ekibinde de çok iyi drlar varmış.Hale hanım ve halit fırat erden gibi.Şimdi eğer ben bu tedaviden olumlu sonuç alamazsam önce birine o da olmazsa öbürüne gidicem:)))
Sen rahat ol.Çok iyi bir karar vermişsin.Semra hanım kontrollerini yapmazsa hangisini istediğiniii ısrarla söyle bence.Yer konusunu hallettin mi.Öğretmenevi düşünürsen haberim olsun elimden geldiğince yardımcı olurum.Bu arada bana da dua etmeyi unutma olur mu canım.Yarın sabah 6 da yola çıkıcaz en geç 9 da hastanede olmam gerekiyor.10 da opu var.Anacığım bu gece bana geldi yan koltukta fısır fısır kuran okuyor.2 yıl öncesine kadar kocaya gideyim diye dua ediyordu şimdi bebek için.Ahhhh analar ahh..Hiç bitmiyor bizle olan çileleri.Durum bu.Neyse sana bana ve hepimize bol şans.Allah yardımcımız olsun.İyi geceler....
Toana, Alabama'ya katılıyorum. Bence de maille durumu anlatıp gerekirse sonrasında telefonla konuşursun. Histeroskopi yapıldıktan sonra bir kere daha kontrol amaçlı tekrarlanıyor diye biliyorum. Sana histeroskopi yapılması düşünülüyorsa o ay tedavin başlamayacaktır. Ancak en doğrusu bu bilgileri doktorundan alman. Ben de tedavimi Memoral'da oldum. Semra Hanım'ı bilmiyorum ancak onun hastalarını yoğunluktan her zaman takip edemediğini, genelde başka doktorların Semra Hanım'ın hastalarını takip ettiklerini biliyorum. Eğer her daim aynı doktor sana baksın istiyorsan (ki benim doktorum Hale Hanım'dı, onunla iken bile iki gün takibimi başka iki doktor yaptı), Memorial'de bu Semra Hanım ile zor olacaktır. Herşey gönlünce olsun.
Deniz Bulut, ne diyorsun, maşallah ya, konuşuyor demek ki Batu. Aaa çok hoşuma gitti bunu okumak. Başka neler diyor, anlattıysan topic'te kusura bakma geçmişi taramaya gayret ettim ama atlamış olabilirim. Haklısın kedi tehlikeli olabiliyor ama dikkat ediyorsunuzdur zaten. Valla yakın bir arkadaşımın oğlundan biliyorum, o geldikten bir müddet sonra Hera yandım allah kaçıyor ondan. O halleri çok keyifli oluyor çocuklarla köpeklerin. Ne güzel hayvanlara düşkün yetiştiriyorsun Batuyu, hem alerjik yapıda olmalarını engelliyormuş çocukların ev hayvanları.
Varis için doktor seçmedim daha, yıllar önce gittim, ultrasonla kontrol edip sonra da ameliyat dediler olmadım, takip de ettirmedim. Hamileliğin başında Memorial'de Oğuz Yılmaz'a gittim, benimki toplar damar varisi, varis çorabı önerdi iki hafta giydim attım kenara. Mart gibi filan ameliyat olayım diyorum, yorgunluk hissi bitiriyor artık, o zamana kadar seçerim bir doktor diye umuyorum. Olur a iyi bir doktor duyar isem, seni de haberdar ederim.
ben de dahil çok kişi var. 16-20. haftalar arası yapılıyor. endişelenecek birşey değil.kızlar santefer forte diye bi hapım var demir ve folik asit içeriyo
siz günde kaç tane içiyosunz bu haptan canlarım.
ha bide yaştan dolayı veya genetik bi hastalıktan dolayı ameniyesontes yaptıranınz varmı acaba canlarım..
alkancim..sagol tatlim..ben bu sabah randevumu aldim ama ..biraz oncede esimle konustuk onumuzdeki aya randevu alicam..1 ay ..1 aydir diyorum cok ta kara kisa kalmiyim diyorum ama hesap yine ocak ayini bulacak gibi..cunki adetten sonra gerekiyor deyilmi film ..gerci su filmmidir histereskopimidir her ne zikkimsa..korkuyorum zaten heycan basti beni ahh ahhh ..hersey kici .....bir evlat icin rabbim rast getirsin insallahh..canim senin annliycagin yarin sabah randevumu 1 ay oncesine alicam yani..semra kahramandan vazmi geceyim ay canim benim bir bilgim yok bu dr lar hakkinda..zaten bu dr lar boyle bir defa gorunur sonra kaybolurlar almanyadaki dr umda oyleydi insallah ona benzemesinde en azindan bir ilgi bir alaka istiyorum..canim benimde erken gitmemin nedeni onumuzdeki ay adet gunumde muayene olurum aralik ayind da baslarim ignelere diye dusunuyorum ..onumuzdeki ay filmmmi histereskopide yaptiricam zamanim var yani sagol canim ya beni dusunduyun icin..kalicak yerim var cok sukur..cok tessekiur ederim ..kalbi guzel arkadasim.. idare edicez yanliz gidiyorum .zaten esimdende ayri kalicam simdiden gozlerim doluyo hem onun hemde benim rabbim ayirmasin insallah..bu kisa ayriliklar normal ama zoruma gidiyor iste..emek bos olmasinda en onemlisi o..sanslisin annen yanindaysa annenin duasi tutar merek etme..benim rahmetli annemin dualari daha hala karsima cikar..yanimda hissederim gozlerim dolar..boyle tedaviye baslamadan oncede cok duygusalimdir annemde aklima geldi canim anacigimin bu tedavimden haberi bile yokt hep yalan soylerdim anne ben bebek dusunmuyorum diye oda hep dua ederdi bana olsun diye..nur icinde yat anacimm..boyle iste canim..sanada bol sans ..yolun acik olsun ve hersey gonlunce olsun ..sevgiyle saglicakla kal..
Ben bu konuda arkadaşlar kadar bilgili değilim ama şu rahim filmini çektirdikten sonra başlayacak herşey onu biliyorum.Yeni adet olmuşsun yani dün.Temizlendikten hemen sonra filmi çektirmen gerekiyor.Aslında öyle bir kuralda yok,sadece bebek ihtimali olmaması gerekiyor.zaten eşin yanında olmayacak değil mi.Bu demektir ki ilişki de olmayacak.Yani sen filmi nezaman istersen ozaman çektirebilirsin.Tabi bu ay içinde.Yani yeni adetine kadar.Dr kontrolü de adetinle çok alakalı olmayacak sanırım.Çünkü ben geçen kış adet oldum bitti gidip filmi çektirdim.2 gün sonra da dr a gittim.Kontrol etti.Fsh ya baktı 6,4 idi.Yumurtalık rezervi az görünüyor ben size donasyon öneriyorum olma ihtimali daha yüksek dedi beni şok etti.Neyse bende yüz karış surat istemiyorum madem yumurta var kendiminkiyle olsun istiyorum dedim.Peki öyleyse adetine kadar doğum kontrol ilacı kullan sonra bırak hastalanınca 3.günü gel dedi.En fazla 3 folikül olur dedi.Şeytan görsün yüzünü dedim bi daha da ona gitmedim.Ama gerçektende dediği gibi yumurtalar hep az oldu.
Şimdi canım sen şu film işini bi hallet.Dr randevusu hiç önemli değil.Onlara sen yeterki git para ver.Mutlaka ayıracakları vakit vardır.Semra hanım seni sürekli kontrol eder mi ben de hiç sanmıyorum.Benim ilk Bahçeciye ve Memoriale gitmememin sebebi buydu.Onları sadece ilk randevuda görüyormuşsun sonra ekibindeki drları yönlendiriyorlar.Ama ben buralardan öğrendim ki onların ekibinde de çok iyi drlar varmış.Hale hanım ve halit fırat erden gibi.Şimdi eğer ben bu tedaviden olumlu sonuç alamazsam önce birine o da olmazsa öbürüne gidicem:)))
Sen rahat ol.Çok iyi bir karar vermişsin.Semra hanım kontrollerini yapmazsa hangisini istediğiniii ısrarla söyle bence.Yer konusunu hallettin mi.Öğretmenevi düşünürsen haberim olsun elimden geldiğince yardımcı olurum.Bu arada bana da dua etmeyi unutma olur mu canım.Yarın sabah 6 da yola çıkıcaz en geç 9 da hastanede olmam gerekiyor.10 da opu var.Anacığım bu gece bana geldi yan koltukta fısır fısır kuran okuyor.2 yıl öncesine kadar kocaya gideyim diye dua ediyordu şimdi bebek için.Ahhhh analar ahh..Hiç bitmiyor bizle olan çileleri.Durum bu.Neyse sana bana ve hepimize bol şans.Allah yardımcımız olsun.İyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?