38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

meraba alkancim..canim insallah hersey yolunda gider ..hersey gonlunce olur..bebeyini kucagina alirsin insallah..allah buyuk asla umit kesilmiyor ..bilirim o yol llarin nekadar zor oldugunu .sabahin korunde gun aydinlanmadan 200 km git 200 km gel..almanya daha uzakti bizi bitirmisti hep stres ..ama yinede bir umut gider gelirdik hersey bebeyimiz olsun diye masraf yorgunluk gozumuze gelmezdi..ama benim icin bosmus..insallah seninki bos olmasin canim..dualarim seninle bugun okudum 43 yasinda bir bayan kac seneden sonra bebeyini kucagina almis..insallahh darisi sana darisi bana ve isteyen tum arkadaslarima olsunn..dinlen bir guzel ve git guzelce yumoslarini ver..guzelce dollensin sana evlat olsun ..saglicakla kal unutma ALLAHTAN UMIT KESILMEZ..OL DEDIKTEN SONRA HERSEY OLUYOR.YETRKI SAGLIKLA OLSUN..

herkese günaydın
batu 6 da kalktı uyutmadı o uyudu ben de işe gitmeden okuyup yazayım dedim. malum işte de her zaman vakit olmuyor.

bizde haberler batu pazar gününden itibaren baya bay yürümeye başladı 2-3 adım atıp otururken 5-6 adıma çıkardı. şimdi hep ayakta. pıtır pıtır yürüyor ve bol bol düşüyor. el kol kafa göz morarıp çızılmeyen kararmayan yeri yok. tutarsan da bağırıyor. avrupada amerikada olsak birileri çocuğa eziyet ediyorlar diye şikayet etse bu kadar çürükle başımız belaya girerdi valla bundan sonra ulaşamadığı yerlere de ulaşacak. 3 yaşa kadar mahvolmuşuz öyle diyorlar

inşallah son olur bebeğinizi burada alıp gidrsiniz. istanbul güzel ve yorucu bir şehir. aralarda gezmeye de fırsatınız olur. umarım keyifli bir tedavi süreci olur.

oh serklajı da atlatmışsın. şimdi gelsin oğlanlar. ikizler biliyorsun erken geliyor. iyisi 34-36 hafta arası. sen ona göre hazırlıklara başla ve bitir. sonra pek vaktin olmayacak malum bir de ben hastane olarak hep avrupa memorial diyorum. sonra bahçeci. tabii ssk da gidip hamile kalan da var. kısmet işi bunlar.

İyi akşamlar herkese,
Ben calcıum d glucranate kullanmak istiyorum nerde bulabilirim?
ben kullanmıştım hamile kaldığım ay. calcium d glucarate hayat tohumu ve buğday çimi. benim aldığım dönemde internette eczanemiz de vardı. şimdi izni galiba tarım bakanlığından sağlık bakanlığına geçiyormuş onun için yokmuş gibi birşey duydum.

herşey normalse bu kadar regl olamaman ilginç. skıntı verir. inşallah sen de biran önce olup rahatlarsın. aralıkta da çalışmalarınızı yaparsınız

goggle kadın olarak araştırdım şöyle yazıyordu : Aile hikayesinde bu tipte bir hastalık ve eşlerin taşıyıcı olduğu durumlarda bu hastalığa özel prenatal amaçlı moleküler genetik testler yapılması gerekmektedir. ben anlamadım doktoruna sorarsın.

bak ne güzel ikinci yumurta da yetişmiş. rahim ince gibi ama herhalde şimdi dr estrofem vs verir transfer gününe kadar kalınlaşır. ümitsizim falan derken bakarsın emeklerinizin karşılığını bu tedavide alırsınız. her yumoş bir ümit demek. senin 2 tane var.

Son düzenleme:
gunaydin herkese..

Deniz bulut..sagol canim insallahh son olsun..biraz heycan var biraz korku bu defa nasil olucak diye ve kis geldi insallah kisla beraber bebeyimde gelir..anlayacagin duygularim karisik allah buyuk diyip yola cikicam zamani gelince..bugun randevu alicam..dun itibariyle reglim geldi cok sukur..bakalim nediycekler..Massallah batuya artik yuruyomu ..daha nelerini gorucen annesi insallah yetrki omurlu olsun sana bagislasin..opuyorum ikinizide ..

Herkese selam arkadaşlar,

Alabama selam canım, teşekkürler sıcak karşılaman için. Tüyolar için de sağolasın, dikkatle okudum, not aldım. Valla Allah kolaylık versin canım. Konuştuk ya ayaklanınca daha bir zor olacak hayat. İş yerindekiler bana boyuna 2 yaş sendromundan filan bahsediyorlar, neyse ne benim daha vaktim var diye geçiştiriyorum onları Sizlerin daha yakın o dönem, eh o tüyoları da bekliyoruz şekerim

Toana, teşekkürler arkadaşım, miniğim büyüyor maşallah. Aralık ayındaki tedavin bebeğinin müjdesini getirsin sana umarım. Tedavini buradan takip ediyor olacağım. Dualarım sizlerle.

Zarpdeniz, selam canım. Clarissa'nın haberlerini okudum, demek kusma sorunu çözüldü. Gözünüz aydın. Ek gıda konusu insanı gerçekten heyecanlandırıyor, tecrübelerimizi paylaşırız buradan. Clarissa uslu ve annesini üzmeyen bir bebek anladığım kadarıyla. Sen şimdi yalnız bakıyorsun değil mi, Allah yardımcın olsun. Anne sütünü emerek almak istemezse de biberonla ver arkadaşım. Son damlasına kadar süt vericem diye kararlıyım ben de ki artık biberona iyice alıştığından, direkt biberondan içiyor, her biberonu da istemiyor, pek seçici çıktı bizim minik hanım. Direkt emmediği için o uyusa bile gece yarısı ve sabaha karşı kalkıp pompayla çekiyorum ki arz talep dengesini bozmayayım sütüm gelmeye devam etsin. Daha yorucu oluyor ama şimdilik emeklerime değiyor açıkçası.

Cans, Maimut, sizler nasılsınız arkadaşlar? Cans gelişmeleri ben de merak ediyorum.

Baharnaz, buradan da bir selam edeyim

Alkan, bir azimli yumurta, bir azimli sperm yetiyor arkadaşım, inşallah hiç ummadığım tedaviden hamile kaldım diye müjdeni alırız yakında, bol şanslar.

Deniz Bulut, maşallah diyorum Batu'ya. Demek yürümeye başladı. Valla kızımı yürür görsem sevinçten oturup ağlarım gibi geliyor. Demek bırakın beni de yürüyeyim, düşerim de kalkarım da hali var Batu abi'nin. Maşallah ona, yarasız, beresiz yürür koşar yakında inşallah.

Sana da şimdiden geçmiş olsun diyeyim, hem karpal tünel, hem de varis var öyle mi? Üşengeçlik etmezsem hamileyken azan varislerimden benim de kurtulmam gerekecek. O yorgunluk hissi öldürüyor, Rena iyice ayaklanmadan ameliyat olup peşinden rahat koşturayım istiyorum. Acil şifalar..

Biz iyiyiz, sağolasın. Beslenme tüyoları için de teşekkürler. Ek gıdaya başlamak çok hassas bir denge galiba, ne erken davranılacak, ne de geç kalınacak. Ben şimdilik tattırma şeklinde gidiyorum, geç kalmak istemiyorum. 6. ayı bekleyip sonra da sorun yaşayan çok insan okudum, şimdilik günde bir iki kaşık şeklinde gidiyoruz bakalım. Artık kaşığı gördüğünde ağzını açacak kadar aşina oldu bu duruma kızım da işler ciddiye binince ne olacak bilmiyorum.

Rena-Hera (kıl bir uyum durumu var maalesef) ilişkisini sormuşsun. Vallahi Hera beni çok şaşırttı diyeyim. Devamlı taciz edecek pati atacak filan diye çok korkuyordum açıkçası. İlk zamanlarda ben ve eşimden başka her kim Rena'yı kucaklasa yanında bitiyordu n'oluyoruz der gibi. Onun dışında acayip abla oldu, koruyacağım diye, odasının kapısında bekleyip uyanınca ya da ağlayınca yanımıza gelip havlayarak haber vermeye kadar vardırdı işi. Şimdilerde haftada bir iki fırsat buldukça yalıyor kızımızı o kadar. Biz de çok fazla yapma etme demiyoruz aşıları tam diye. Ancak Rena Güneş ortaya çıkınca halimiz nice olacak bilmiyorum. Minik kızım da şimdilik seyrediyor Hera'yı. Bazen boşta bulunup Rena'ya kızım diye seslenince, Hera dibimde bitiyor ikisini birden sevmek zorunda kalıyorum filan. Rena doğduktan sonra bir hafta bahçede tutalım dedik, bütün mahalleyi inletti, veteriner de boşuna uğraşmayın asla alışmayacak diyince eski düzene döndük, şimdilik şükür sorunsuz gidiyor. Sen de kedi duruyor mu, ne yaptın?

Tayf, serklaj olmuşsun, çok geçmiş olsun. Oğlanlar da hareketlenmiş, Allah yardımcın olsun. Sayılı zaman, bir açıdan bakınca o kadar hafta nasıl geçer oluyor insan, hele yatmalı dinlenmeli dönemlerde günler sakız gibi uzuyor, sonra bir bakıyorsun hamilelik sona ermiş. Alabama derdi özlüyorum hamileliğimi filan diye aralarda, vallahi ben de acayip özledim. Zaten hamileliğin sonlarında hem bitsin istedim hem de çok sevdim ben hamile olmayı filan olmuştum. Allah dileyen isteyen herkese yaşatsın, sen ve senin gibi hamile arkadaşlarımız da keyifle sürelerini tamamlayıp, keyifle kucaklasınlar miniklerini inşallah. Hazırlıklar ne alemde? Burada Altınyunus çok yazmıştı, aman doğum çantanızı hazır edin diye, ben hastaneye erken doğum riskiyle ilk yattığımda ki 36 haftalık idim, hala bir çantam yok idi. Vaktinde gelsinler ama sen yine de hazırlıklarını tamamlamaya bak bir an önce.

kizlar merabalar..ben bugun memoriyaldan randevu tarihimi aldim..arligin 20 sine aldim ve dr olarak ta semra kahramandan aldim iyi ettimmi bilmiyorum ..birde ben bu ayin 24 de adet oldum simdi dusunuyorum ..acaba adet tarihinemi alsaydim diyorum randevumu..birde histereskopiyide adetten 1 hafta sonra cekiyolarmis ..kafam karist simdi diyorumki acaba adet tarihimdemi gitsem diye bana yardimci olun kizlar..sonucta bilmiyorum napacami..zor bu isler ..:

toana canım telefonda bence sormak lazım bir bilene yada Semra hanımın mail adresini al kendi durumunu yaptırdıklarını geçmiş tedavilerini neler yapıldı yapılmadı vs ni yaz geleceğim de hangi tarihte gelmem uygun olur de ya da ansiklopedi kadın cevaplasın benim fikrim bu yönde. kolay değil nerden nereye geliyosun yanlış zamanlama yapmamak lazım haklısın bu konuda

varis için kimi düşünüyorsun? ben ist cerrahi de sadrettin bey mi ne ona yaptıracaktım ama tam bu hafta hastane değiştiriyor galiba gün veremiyorlar. eski doktorum var. nevzat doğan ama içime sinmiyor. bir de sonrasında skleroterapiye anadolu yakasına gidip gelmek çok zor hem iş hem bebek hem trafik.

rena-hera yı büyük bir keyifle okudum. niye kıl bir durum diyorsun çok hoş olmuş. hera aferin akıllı köpek sizi hiç üzmemiş. hemen ablalık etmeye başlamış. ileride oynamaya da başlayacaklar. çok güzel olacak arkadaşlıkları. siz de bol bol resimlerini çekersiniz. bizimle de paylaşırsınız umarım. kedi duruyor ama tüyler diken diken. batu çok mutlu. onu görünce kediyaaa pisiyaaa diye çığlık atmaya başlıyor. kedi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. geçenlerde gözünün kenarını çizdi. allah korusun kedi tehlikeli hayvan. çocuk biraz kendini korur duruma gelene kadar dikkatli olmak lazım. sonrasında herhalde kedi kaçacak batu kovalayacak. ben de evde bir köpek olmasını isterdim. çocuklar doğduklarında nasıl da hayvan seviyorlar. benimki sokakta kedi köpek gördüğünde bile sevinç çığlıkları atıyor. sonra da büyükleri sayesinde nasılda birer hayvan düşmanına dönüşüyorlar. yazık.

adet tarihine yakın muayene olursun ama tabii net görebilmek için adet tarihinde çağıracaktır. aslında çok fark yok. adet başlangıcını kaçırma da ilk görüşmeye adetten bir süre önce gidebilirsin. ben adetten önce gideceksin diye anladım. öyle değil mi? adetini kaçırma yeter.

Toana, Alabama'ya katılıyorum. Bence de maille durumu anlatıp gerekirse sonrasında telefonla konuşursun. Histeroskopi yapıldıktan sonra bir kere daha kontrol amaçlı tekrarlanıyor diye biliyorum. Sana histeroskopi yapılması düşünülüyorsa o ay tedavin başlamayacaktır. Ancak en doğrusu bu bilgileri doktorundan alman. Ben de tedavimi Memoral'da oldum. Semra Hanım'ı bilmiyorum ancak onun hastalarını yoğunluktan her zaman takip edemediğini, genelde başka doktorların Semra Hanım'ın hastalarını takip ettiklerini biliyorum. Eğer her daim aynı doktor sana baksın istiyorsan (ki benim doktorum Hale Hanım'dı, onunla iken bile iki gün takibimi başka iki doktor yaptı), Memorial'de bu Semra Hanım ile zor olacaktır. Herşey gönlünce olsun.

Deniz Bulut, ne diyorsun, maşallah ya, konuşuyor demek ki Batu. Aaa çok hoşuma gitti bunu okumak. Başka neler diyor, anlattıysan topic'te kusura bakma geçmişi taramaya gayret ettim ama atlamış olabilirim. Haklısın kedi tehlikeli olabiliyor ama dikkat ediyorsunuzdur zaten. Valla yakın bir arkadaşımın oğlundan biliyorum, o geldikten bir müddet sonra Hera yandım allah kaçıyor ondan. O halleri çok keyifli oluyor çocuklarla köpeklerin. Ne güzel hayvanlara düşkün yetiştiriyorsun Batuyu, hem alerjik yapıda olmalarını engelliyormuş çocukların ev hayvanları.

Varis için doktor seçmedim daha, yıllar önce gittim, ultrasonla kontrol edip sonra da ameliyat dediler olmadım, takip de ettirmedim. Hamileliğin başında Memorial'de Oğuz Yılmaz'a gittim, benimki toplar damar varisi, varis çorabı önerdi iki hafta giydim attım kenara. Mart gibi filan ameliyat olayım diyorum, yorgunluk hissi bitiriyor artık, o zamana kadar seçerim bir doktor diye umuyorum. Olur a iyi bir doktor duyar isem, seni de haberdar ederim.

Son düzenleme:
kızlar santefer forte diye bi hapım var demir ve folik asit içeriyo
siz günde kaç tane içiyosunz bu haptan canlarım.
ha bide yaştan dolayı veya genetik bi hastalıktan dolayı ameniyesontes yaptıranınz varmı acaba canlarım..

deniz bulut..canim ben ayin 24 n adet oldum bu ay..tabi degismezse adetimden 4 5 gun once gorusmus oluyorum dr la..tabi sizin gorusunuzde onmeli benim icin..zaten biliyordum dalginlik oldu galiba santreldende dediler bana adetinin 2. 3. gun muayeneye gel diye ama bir defa randevu almis oldum tabii..dr hakkinda nediyorsun canim..iyi bir dr deyilmi..

herada..sagol canim allah razi olsun hepinizden dualriniz icin tessekur ler cok iyisiniz ..

Ben bu konuda arkadaşlar kadar bilgili değilim ama şu rahim filmini çektirdikten sonra başlayacak herşey onu biliyorum.Yeni adet olmuşsun yani dün.Temizlendikten hemen sonra filmi çektirmen gerekiyor.Aslında öyle bir kuralda yok,sadece bebek ihtimali olmaması gerekiyor.zaten eşin yanında olmayacak değil mi.Bu demektir ki ilişki de olmayacak.Yani sen filmi nezaman istersen ozaman çektirebilirsin.Tabi bu ay içinde.Yani yeni adetine kadar.Dr kontrolü de adetinle çok alakalı olmayacak sanırım.Çünkü ben geçen kış adet oldum bitti gidip filmi çektirdim.2 gün sonra da dr a gittim.Kontrol etti.Fsh ya baktı 6,4 idi.Yumurtalık rezervi az görünüyor ben size donasyon öneriyorum olma ihtimali daha yüksek dedi beni şok etti.Neyse bende yüz karış surat istemiyorum madem yumurta var kendiminkiyle olsun istiyorum dedim.Peki öyleyse adetine kadar doğum kontrol ilacı kullan sonra bırak hastalanınca 3.günü gel dedi.En fazla 3 folikül olur dedi.Şeytan görsün yüzünü dedim bi daha da ona gitmedim.Ama gerçektende dediği gibi yumurtalar hep az oldu.
Şimdi canım sen şu film işini bi hallet.Dr randevusu hiç önemli değil.Onlara sen yeterki git para ver.Mutlaka ayıracakları vakit vardır.Semra hanım seni sürekli kontrol eder mi ben de hiç sanmıyorum.Benim ilk Bahçeciye ve Memoriale gitmememin sebebi buydu.Onları sadece ilk randevuda görüyormuşsun sonra ekibindeki drları yönlendiriyorlar.Ama ben buralardan öğrendim ki onların ekibinde de çok iyi drlar varmış.Hale hanım ve halit fırat erden gibi.Şimdi eğer ben bu tedaviden olumlu sonuç alamazsam önce birine o da olmazsa öbürüne gidicem:)))
Sen rahat ol.Çok iyi bir karar vermişsin.Semra hanım kontrollerini yapmazsa hangisini istediğiniii ısrarla söyle bence.Yer konusunu hallettin mi.Öğretmenevi düşünürsen haberim olsun elimden geldiğince yardımcı olurum.Bu arada bana da dua etmeyi unutma olur mu canım.Yarın sabah 6 da yola çıkıcaz en geç 9 da hastanede olmam gerekiyor.10 da opu var.Anacığım bu gece bana geldi yan koltukta fısır fısır kuran okuyor.2 yıl öncesine kadar kocaya gideyim diye dua ediyordu şimdi bebek için.Ahhhh analar ahh..Hiç bitmiyor bizle olan çileleri.Durum bu.Neyse sana bana ve hepimize bol şans.Allah yardımcımız olsun.İyi geceler....

Bol sans. Allah yardimcin olsun.

alkancim..sagol tatlim..ben bu sabah randevumu aldim ama ..biraz oncede esimle konustuk onumuzdeki aya randevu alicam..1 ay ..1 aydir diyorum cok ta kara kisa kalmiyim diyorum ama hesap yine ocak ayini bulacak gibi..cunki adetten sonra gerekiyor deyilmi film ..gerci su filmmidir histereskopimidir her ne zikkimsa..korkuyorum zaten heycan basti beni ahh ahhh ..hersey kici .....bir evlat icin rabbim rast getirsin insallahh..canim senin annliycagin yarin sabah randevumu 1 ay oncesine alicam yani..semra kahramandan vazmi geceyim ay canim benim bir bilgim yok bu dr lar hakkinda..zaten bu dr lar boyle bir defa gorunur sonra kaybolurlar almanyadaki dr umda oyleydi insallah ona benzemesinde en azindan bir ilgi bir alaka istiyorum..canim benimde erken gitmemin nedeni onumuzdeki ay adet gunumde muayene olurum aralik ayind da baslarim ignelere diye dusunuyorum ..onumuzdeki ay filmmmi histereskopide yaptiricam zamanim var yani sagol canim ya beni dusunduyun icin..kalicak yerim var cok sukur..cok tessekiur ederim ..kalbi guzel arkadasim.. idare edicez yanliz gidiyorum .zaten esimdende ayri kalicam simdiden gozlerim doluyo hem onun hemde benim rabbim ayirmasin insallah..bu kisa ayriliklar normal ama zoruma gidiyor iste..emek bos olmasinda en onemlisi o..sanslisin annen yanindaysa annenin duasi tutar merek etme..benim rahmetli annemin dualari daha hala karsima cikar..yanimda hissederim gozlerim dolar..boyle tedaviye baslamadan oncede cok duygusalimdir annemde aklima geldi canim anacigimin bu tedavimden haberi bile yokt hep yalan soylerdim anne ben bebek dusunmuyorum diye oda hep dua ederdi bana olsun diye..nur icinde yat anacimm..boyle iste canim..sanada bol sans ..yolun acik olsun ve hersey gonlunce olsun ..sevgiyle saglicakla kal..

herada tekrar hoş geldin özlemiştik.rena güneşinde iyi olduğuna sevindim.mutluluğunuz daim olsun inşllah.

gunaydin kizlar hayirli gunler olsun insallahh..

maiumutcum nehaber canim iyimisin..kasimda geliyorum istanbula allah izin verirse..gorucem seni baciiimm..aslinda butun arkadaslarimi gormek isterdim ama okadar yabanciyimki istanbula hic biryerini bilmiyorum..saglik olsun..

alkan..cikmissindir yola allah rast getirsin ..kaliteli emriyolarin olsun insallah..

baharcim gorunmuyon iyimisin sekerim..

denizgeldi..geldinde canim ugramaz oldun kele..neyse kizinla iyi olda sen..elbet birgun bulusuruz bu boyle yarim kalmayacak

denizbulut..alabama ..herada sizlerede slm olsun..umarim iyisiniz hepiniz..

tayfim ..sen nasilsin bebekim ..bebeklerin buyuyordur ..icinde rahat durmadiklarina gore..masallahh..onlardan biri bokscu..biride kareti olucak galiba..severim ben onlari ..insallah kucaginada alicagin gun ler gelicek ..k.i.b ..tatisim

selam herkse

konuşmuyor tabii henüz de birkaç kelime diyor. belki evde türkçe bilen bir bakıcı olsa daha çok konuşacak da aman buna da şükür isterse japonca konuşsun en az 2 sene daha bırakmasın da biz de anne demeden önce asla baba demeyecek dediğim için ve baba da zaten 2-3 haftada bir geldiğinden hiç baba diyen yok. buna rağmen 3 ay civarı aaaa (agu zamanı) demeyi bitirince beee baaaa deee de daaa da da vs demeye başladı. kendi kendine baba dede deda (bu da gürcüce anne demekmiş kolay bulmuşlar bebekler baba gibi kendiliklerinden söylüyorlar) diye bağıra bağıra dolaşıyordu. hala da arada baba diyeceği tutuyor. yani evde o kelime asla kullanılmasa da bebekler baba ve dedeyi kendiliklerinden söylüyorlar. ilk 6 ay civarı hadi dedi. galiba hemen bütün bebekler hadi diyormuş. sonra gel. ben izindeyken anne ve mama demeye başladı. hatta çorbasını içmeyi istemeyip paçama yapışım anne mama diye söyleniyordu tabii kalkıp mamasını yapıyordum derken hala dedi ama halam gitti. evde en ilgisini çeken varlık kedi olduğu için gelden sonra önce pisi pisiye benzer tisiyaaaa diye bağırmaya başladı. sonra kedi-kediyaaaa-pisiyaaa demeye başladı. sanırım remziyi pek kullanmıyoruz ismini öğrenemedi. şu ara bakıcıya nazi demeye çalışıyorum. sanırım onu annesi sanıyor ve ona da anne falan diyor. kadına nazi demeye başlasa rahatlayacağım

ben de dahil çok kişi var. 16-20. haftalar arası yapılıyor. endişelenecek birşey değil.

madem fdaha vaktin var gel ve burada yaptır incelemelerini. madem semra hanım dan randevu aldın ilk o görsün. sonra dosyanı kendi uygun gördüğün veya senin söyleyeceğin bir doktora devreder. merak etme ekip olarak çalışıyorlar. hemen bütün doktorlar çok iyi.

hadi bakalım bebeklerini al da gel. emeklerinizin karşılığını alın inşallah.

Alkan, herşey gönlünce olsun. Harika embriyolar olsun, kucağın bebeklerinle dolsun inşallah.

Toana sağol arkadaşım, herşey gönlünce olsun.

Maiumut, sağolasın arkadaşım, tekrar aranızda olmak güzel. Senden de güzel haberler alalım inşallah.

Deniz Bulut, bana göre o konuşma kardeşim Maşallah diyorum bayağı bayağı dili dönüyormuş Batu'nun. Aaa çok güldüm, çok hoşuma gitti, bu bebekler bakıcılarının dilinde konuşuyorlar demek ki Rena da büvve diyor, o da özbekçe (bakınız özbek bakıcı) anneanne demekmiş, annem mest oldu Süper yahu, konuşuyor, yürüyor, koca adam oldu Batu yaş demeden. Tekrar tekrar maşallah. Demek Nazi dedirteceksin, çok güldüm eh inşallah. Bakıcı için görüşme yaparken kendinden çok emin bir türk hatun bakmakta olduğu bebeğe öylesine sahip çıktığını anlatıyordu ki hızını alamayıp zaten bana 'anne' diyor diyince, görüşmeyi bitirmiştim. Bir karışıklık olmasın diye o kadar çok kızımın ablası, bak abla ne getirdi, abla abla diyorum ki, bizimki de herşeyden önce abla diyebilir yani.

Yaşgünü yaklaşıyor, plan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…