38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama canli slm sana nasilsin canim

tayf..canim gecmis olsun insallah dogum yaptiktan sonra kurtulursun sikintilarindan ..k.i.b tatlim opuyorum

alkancım hiç sigara, denizin yazdıklarına ek olarak ben balçörekotutarçın dicem yine. ayrıca ben doktor bana senin yumurta rezervin az bu gidişle kısa sürede rezervin biter diyodu ben içimden inadıma hass.... tir ordan var benim yumurtam diyodum küfrediyodum içimden. hiç kuyruğumu indirmiyodum. bide yaptıklarımın işe yarayacağına inanıyodum süper sihir olcak ve yumurtam kaliteli olcak görürsünüz siz falan diyip kendimce dayılanıyodum. seneye benle ilgili plan yapmayın ben bu zamanlar hamile olcam diyodum ama İNANIYORDUM. öyle önce söyliyim de olsun diye değil. oyle olcak söyliyim önceden şeklinde. allahtan sesli istiyodum. sitem ediyodum. yaa allahım bi çocuk çok mu gördün ya şeklinde. bi düğünde iki düşük yapmış bi arkadaşımla masada konuşurken bi çocuk yapamadık a.q şeklinde küfür patlatmışlığım var o an bi sessizlik olmuştu herkes duymuştu. hahaaahha şeklinde gülmüştüm yalan değil gerçekti. çok dalgaya alıyodum. ama badenura da söyledim yine söylüyorum olsun da olsun diye değil hayırsızsa olmasın hayırlısını akıllısını ömürlüsünü iyisini şefkatlisini büyük adam olacak evladı hayırlı evladı annesiz babasız dostsuz kalmayan iyi insan olan evladı yani en iyisini kendim için olacak olan evladım için istedim hep. sonradan üzüleceğim ay bu kadar istemeseydim keşke detirtecek bişi olmasın dedim allaha hep. bide uğur uğur uğur da uğur. kendime bi uğur yaptım. onu tedavi sürecinde ve doğururken hiç yanımdan ayırmadım. sarı lacivert di renkleri. bana çok uğur getirdi. kendinize uğur yapın ve uğuruna inanın yanınızdan ayırmayın. yine söylüyorum her ne mok yaparsanız yapın İNANIN. sonradan konuşmak kolay falan filan bunlar hikaye burdaki herkes buzorlukları yaşıyo yaşayacak ama sonunda mükafatını alacak. bi arkadaş tüm kadınlar anne olur isterse demişti. ben yok ya olmuyo işte .... diye küfretmiyodum yaa demek olcakmış bende olcam o zaman diye seviniyodum. o minnacık cümle bana teselli oluyodu.

Badecim burdan da yazayım arkadaşım çokk mutluyum senin adına ve inşallah kavuşacağına inanıyorum allahın izniyle mis kokuluna. o kadar zor yollardan geçtin ki inşallah allah sana devamını getirmen için sağlık sıhhat verecek. hep dua edeceğim sana ve ediyorum. sen benim için özellerden bir tanesisin.

50 yaşında hanımlar doğuruyorda bizmi doğuramayacağız,moralini yüksek tut SÜPERSİNN

Sağol canım dediklerini dinliycem ve şu sigaradan ilk iş kurtulucam.Ben vazgeçmedim sadece çok çok yoruldum.Biraz dinlenmek istiyorum ama dediğin gibi vakitte yok.Sol tarafımda dünden beri ağrı var toplama sırasında inşallah zarar vermemişlerdir.Bu ay sadece testleri ve yumurta takibini bulunduğum şehirde yaptırayım diyorum.Hemen adet olur olmaz.Git gel çok zor oluyor.Eğer hiç ilaçsız yumurta olursa ve büyürse gidip toplatırım.Yoksa yeniden hemen istanbulda başlamam çok zor. dediğim gibi bedenen ve ruhen şu an çok yorgunum.Bakalım günler ne gösterecek. herşeyin hayırlısı.Sevgiler...

Kendine ve bebeklere dikkat et canım.Doğumdan sonra bu şeker olayının düzeldiğini biliyorum.Arkadaşım da hamileliği boyunca şeker yüklemesi yapıyordu.Doğurdu hepsi geçti gitti.Ben bu gün mutsuzları oynuyorum benimkide geçip gidecek biliyorum.Sevgiler...

Şu mutsuz günümde beni güldürdün yine valla.Senin yazılarını okuyunca hep gülüyorum.Aslında biraz da bana benziyor huyların.En olumsuz günlerimde ben de hep kendimle dalga geçmişimdir.Geç evlendim.Çevremdeki herkes evlenip yuvalarını kurdu hiç takmadım.Alışveriş yaparken birşey beğenmediğimde koca adamlara dönüp'ben işte tam da bu yüzden evde kaldım "diyordum annem yerin dibine giriyordu.Neyse olan oluyor herkes kaderini yaşıyor.Bu gün kötü bir gün umarım yarınlar güzel olur.Bana ve herkese tabi.Görüşmek üzere sevgiler...

Canım önerilerin için teşekkürler.Bu 2 sefer böyle oldu Allah 3.seferinden korusun.Opu dan ileriye gidemedik.Neyse inşallah birlikte hamile kalırız.Allah büyük.Biraz dinlenip yola devam.Öpüyorum sevgiler...

tayf canım çok geçmiş olsun.allah seni ve bebeklerini korusun.

alkan,alabamaya kulak ver gerçekten..benim tedavi tüpten aşılamaya evrilince bana da benzer şeyler söyleyip coşturmuştu beni ve burada bağıra çağıra ''tiheeeyyytttt daaalın laaayynnn..ikizlerim olcek benim'' diye haykırmıştım sayesinde,gerçekten de oldu bak..sende olumlamalara başla şimdiden,yılbaşında hamiş olucam üsteme gelmeyin huleeeyyynn diyebilirsin mesela..yada canın ne istiyorsa artık,hadi zaman kaybetme hiç hemmen tekrar yola koyul heeeee....

dualarımız seninle ve tabii ki toana,mai ve evimicinle..haydin kızlar göreyim sizi...
tayf canım çok geçmiş olsun.allah seni ve bebeklerini korusun.
sağol canım arkadaşım...
kizlar gunaydiin ..hayirli cumalar..bu guzel gunde butun dualarimiz kabul olsun insallahh..
iyi günler olsun kele....dualarımız daim olsun vede kabul olsun inşallahhhhh...

İyi akşamlar...

Tayf geçmiş olsun canım ... Sanırım bir şeker geçmişin yok ... Muhtemelen hamielikten kaynaklanan bir durum .. Kolay değil canım ikiz bebek taşıyorsun . Biraz beslenmene dikkat edersen her şey düzelir fikrindeyim .. Kalbini ferah tut canım .. Senin canavarlar aslan gibiler maaşallah ...

Alkan ... Maalesef transfer gerçekleşememiş ... Üzgünüm .. Ama eminim sen bu kararlılıkla ve kendine has yaşam felsefenle bu işi başaracaksın .... Henüz hiç bir şey bitmiş değil .. Sevgiyle kal....

Herkese çokk selammm

Son düzenleme:
selam kızlar,
az önce yeşil sermayeli bir hastanede bir endokrinologla görüştüm,adam tam bir komedi idi...dün ve önceki gün yaptırdığım ve yaptırmak için uğruna 6 kez kan verdiğim testleri tekrarlamı isteyince tepem attı..bu özel hastane doktorlarının kıllıklarından oldum olası nefret ediyorum zaten,oysa ki paşamızın yapacağı şey test sonuçlarıma bakıp bana 1800 yada 2000 kalorilik bir diyet verip bir süre uygulamak olacaktı ve ondan sonra 50 gr lık yükleme ile bir test daha alıp insüline gerek olup olmayacağını görecekti..hasbam bu testleri tekrarlamamı,bide salı günü muaeyenesi varmış sadece,salıya kadar beklememi istemez mi,delirdim..en komiğide testlerime bakıp ama senin açlık şekerin normal demez mi,halbuki üst sınır 115 olmalıyken bende açlık şekeri 142 de..illa raporu gözüne sokmam gerekti herifin..salak bu test sonuçlarının hiç bir önemi yok bizim için demez mi bide...gıccccık oldum yahuuuuu..bu arada daha raporu okumaktan acizken ayda bi kez bana geliceksin deyince bu aşk burada biter dedim eşime,kalk gidelim...birde defteri var çok komik,hani lisede günlük tuttuğumuz renkli resimli sayfaları olan defterlerden,açıp ona bakıyor filan üst sınır kaçmış alt sınır kaçmış,ulan raporda referans değerleri zaten var,ben mi söyliicem sana bunları yafff...allahım sen aklımı koru...neyse antalya denen bu çölde hepi topu 5 endokrinolog var biri benim bugün muhattap olduğum ,ikisi devlet hastanesinde,biri prof akdeniz üniversitesinde,profu geçtik çünkü haftada bir muayeneye giriyolar ve beklemek gerek ama benim acelem var,özel olanı aradım demezmi randevu vermiyoruz isim ve telefon alıyoruz,gelmeyen hasta olursa arıyoruz ve hemen arar aramaz gelmeniz lazım,ulan sanki bulunmaz hint kumaşı anasını sattığımın,kalsın dedim ve geriye kalan iki doktorda devlet hastanesinde,neyse internetten randevu aldım pazartesi sabah 11 de gidicem,inşallah asabımı bozmazda direk çözüme kanalize oluruz..eğer bu da kıllık yaparsa bulucam internetten bir hamile diyeti kendi kendime uygulayacağım vallaha haaa...mkıçı kırık endokrinologlarla uğraşmaktansa...ayy çok uzun yazdım kusura bakmayın ama asabım bozuldu,hayır şekerimin bir an önce kontrol altına alınması lazımken,doktor bulamamak çok can sıkıcı..gözünü seveyim istanbulumun,çok özledim vallah,elimi sallasam 50 tane endokrinologa çarpar billa...

Maalesef kotu haber. Doktorum aciklamasi "denk dusmedi" yani tedavi suresince yumurtalara odaklandigi icin rahim ve embryo denk dusmemis. Taze embryolarda bu oluyormus bazen. Dondurulmuslarda sans biraz daha artiyormus. Ama onda da dondurulmus embryo cozulunce kalitesi dusmuyor mu? Bir ay ara sonra tedavi sonucunda embryo olusursa bir sonraki aya transfer dedi. Ben simdi bu kadar kaliteli embryo tekrar yakalamak icin onumdeki 2 ay ne yapacagim?ne yiyip iceyim? Ilac falan alayim mi? Normalde ben multivitamin ve q10 aliyorum. Esimde morfoloji oldugu icin arginin ve q10 aliyor. Bu sekilde devam etsek mi? Bir fikir bir tavsiye rica etsem?dhea , bal polen falan okudum ama baska bir etki yaparsa diye korkuyorum.

merhaba deniz bulutttt alabamaaaa bana yol gösterin.yeni tedavi için lukrine başladım 20 gündür ilk konrolde iki folikül olmuş yani olmaması gereken,e2 im düşmüyor.lukrin iğne yaptığım için sonraki kontrolum çarşambaya.e2 199 bu arada.

Valla canım çok haklısın.Bu tedavi süresince İstanbul da yaşamıyor olduğumuza öyle çok hayıflandım ki bende.Boşuna dememişler boğulursan büyük denizde boğul diye.Bizim şehir senin o kocaman çölden daha da beter.Tek şansımız İstanbul a azıcık yakın olması hepsi bu.Neyse sen biran önce bak şu şekeri ayarla.Aslında bir hocadan da pazartesiye kadar telefonla bilgi alabilirsin.Mesela bul birisinin telini internetten.En yakın zamanda gelicem de.Bu arada bana ne tavsiye edersiniz filan diye sor.Yaratıcı ol ne diim:)))Şimdilik iyi geceler...

Canım,ben aslında bu konularda çok bilgili filan değilim ama yinede nacizane fikrimi beyan etmeden geçemiycem.İlk tedavinin hemen ertesinde 12.günde kontrole gitmiştim dr a ve kocaman 3 yumurtayı ben de drumda ekranda görmüştük.Toplayalım dedim.Gerek yok nasıl olsa oluyor dinlen ve bu bir kaç gün ilişkiye gir dedi.Bir de bana progestron tahlili yaptırdı sağlıklı yumurtlama olmuş mu diye.Neyse ben o ay 20.günde adet oldum hepsi boşa gitti.Şimdi bunları neden yazdım biliyor musun.Anladığım kadarıyla sen de benim gibi tedaviden yeni çıktın.İlaçların etkisi devam ediyor bizde.Belki bu ay hiç ilaçsız kendiliğinden kaliteli yumurtalar oluşur diye umud ediyorum.Bitkisellerle filan bende de devam edicem.Arısütü bal polen,adaçayı,hayıt suyu,incir suyu ne bulursam içicem anasını satiim.Deha benide korkutuyor.Belkide yumurtanın kalitesini etkiliyor bilmiyorum .Bu ay ilaç içmiycem ama dediğim gibi ne bulursam da yiycem.Adetime bir kaç gün var o güne kadar soğan suyu.adet biterbitmez incir mincir falan filan.3.gün bulunduğum şehirde bir jinekolog bulup testleri yaptırıcam,ilk on gün yumurta(varsa tabi)takibi,sonra doğru toplatmaya.Napalım ölmek var dönmek yok.3 gün oldu sol yumurtalığımda hala ağrı var.Yumurtayı çıkarırken umarım onu da söküp almadılar.İlk iki gün çok ağrıdı bu gün hala azda olsa ağrı var.Neyse sana bunları yalnız olmadığını aynı mücadeleleri verdiğimizi bilmen için yazdım.Sen benimkileri çok ciddiye alma.Ben çok bilinçli olsam önce sigarayı bırakırdım.Strese girip girip daha çok içiyorum.Burdaki arkadaşlar bize mutlaka yol gösterirler zaten de gösteriyorlar.Hepsini çok seviyorum.Tanımadan sevilir mi.olsun ben seviyorum.Yolumu aydınlatıyorlar daha ne olsun.Moralini yüksek tut sevgiler....

Evet canım ne yazık ki gerçekleşemedi.Bu sefer ilk seferden daha az ümitliydim o yüzden de çok yıkılmadım.Ama üzgünüm,yorgunum.Kendime has yaşam felsefesi mi bilmem ama ben zor günlerin kadınıyım,krizleri bünyem artık kendiliğinden savıyor.Napiim.Ama kararlıyım dönmek yok.Son yumurtaya kadar yola devam.Bu gün kendime bir aylık strateji belirledim.Oldu oldu olmadı şubat tatilinde yeniden başlarız napiim.Sen de sevgiyle kal.İyi geceler...

Kizlarr selammm nasilsinizzz ben halen turkiydeyim bugun 2 ay bitti ohh ne guzelll ama 17 kasimda belcikaya donuyorum iyi bir dinlendim o hormon ignelerinin bozdugu hormonlar ancak duzeliyorgeciken adetler ancak toparlaniyor ancak birsey buldum onu iciyorum kesinlikle inanin ki su civanpercemi bir mucize ben 29 agustosda adet oldum arkadan 6 ekim dusun kacgun arkadan civanpercemi icmeye basladim ve 27 ekimde gene adet oldum sunu anladimki duzenleniyor tavsiye ederim bu arada ara verdigim tup bebek tedavime doner donmez basliyacagim igneler dolapda beni bekliyor kasimda umidim yokdu kacircakdim bak Allahin isine adet oldum yetisecegim.bu arada dr randevum turkiyede gelmeden burayida bir saglama alayim degilmi.zaten biraz evvel toanayla konusdum msn de o detaylari anlatir.aramiza yeni gelen arkadaslara ve tum forumdaki arkadaslara sevgiler hepimize bol sanssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…