selam bende 38 yaşındayım ilk denemem negatifti,şimdi tekrar giricem ama merkez hakkında kararsızım hiç üzülme arkadaşım 50 yaşında hanımlar doğuruyorda bizmi doğuramayacağız,moralini yüksek tut sevgiler yerimseniben
üzüldüm ama dediğin gibi bekleyip kötü sonucu almaktan hele sonradan düşük olmasından çok daha iyidir. fsh ve e2 ne ilk adette ölçtür. birkaç ay bekleme. yaş geçti geçiyor. bundan sonraki ilk adette semra hanıma ya da bence çok fark yok hale veya nur hanıma git. en iyi muayene adet zamanı oluyor bunu kaçırma. sigarayı kesinlikle lütfen hemen bırak. 1 ayda bile fark eder. en önemli en büyük kür o. en zararsızı hayıt tohumu. bir aktardan al. rondodan çek. sabah akşam aç karnına 1 bardak sıcak suya koy 10-15 dakika bekle süz iç. zararı yok. tüm hormonları düzenliyor faydalı. az et ve süt ürünleri ye. meyve sebze çok ye. kafeini azalt. sonraki tedavi için az dozda bir ilaç ile bir tedavi planlatacaktır hale hanım. bence de bu gerekli. 450 gibi yüksek dozlar düzgün olan yumurtaların genetiğini bozuyolar. sonuçta da toplanabilecek sayı 1-2 tane yine. belki az bir ilaçla toplanacak 1-2 yumurtanın şansı çok daha fazla olur. memorial a güven. en az 2 deneme orada yap. ümitsiz olma. boş geçen aylarda da pressed ile dr a giderek yumurtlama zamanını bularak ilişki planla.
bu arada sabahın 9 undan beri hastanedeydim,şekerim inanılmaz yüksek çıktı (100 lük şeker taramasında 275 i gördük),yarın bir endoktrin uzmanı ile görüşeceğim ve sanırım insülin tedavisine ve diyete başlayacağız...hakkımızda hayırlısı....
alkancım hiç sigara, denizin yazdıklarına ek olarak ben balçörekotutarçın dicem yine. ayrıca ben doktor bana senin yumurta rezervin az bu gidişle kısa sürede rezervin biter diyodu ben içimden inadıma hass.... tir ordan var benim yumurtam diyodum küfrediyodum içimden. hiç kuyruğumu indirmiyodum. bide yaptıklarımın işe yarayacağına inanıyodum süper sihir olcak ve yumurtam kaliteli olcak görürsünüz siz falan diyip kendimce dayılanıyodum. seneye benle ilgili plan yapmayın ben bu zamanlar hamile olcam diyodum ama İNANIYORDUM. öyle önce söyliyim de olsun diye değil. oyle olcak söyliyim önceden şeklinde. allahtan sesli istiyodum. sitem ediyodum. yaa allahım bi çocuk çok mu gördün ya şeklinde. bi düğünde iki düşük yapmış bi arkadaşımla masada konuşurken bi çocuk yapamadık a.q şeklinde küfür patlatmışlığım var o an bi sessizlik olmuştu herkes duymuştu. hahaaahha şeklinde gülmüştüm yalan değil gerçekti. çok dalgaya alıyodum. ama badenura da söyledim yine söylüyorum olsun da olsun diye değil hayırsızsa olmasın hayırlısını akıllısını ömürlüsünü iyisini şefkatlisini büyük adam olacak evladı hayırlı evladı annesiz babasız dostsuz kalmayan iyi insan olan evladı yani en iyisini kendim için olacak olan evladım için istedim hep. sonradan üzüleceğim ay bu kadar istemeseydim keşke detirtecek bişi olmasın dedim allaha hep. bide uğur uğur uğur da uğur. kendime bi uğur yaptım. onu tedavi sürecinde ve doğururken hiç yanımdan ayırmadım. sarı lacivert di renkleri. bana çok uğur getirdi. kendinize uğur yapın ve uğuruna inanın yanınızdan ayırmayın. yine söylüyorum her ne mok yaparsanız yapın İNANIN. sonradan konuşmak kolay falan filan bunlar hikaye burdaki herkes buzorlukları yaşıyo yaşayacak ama sonunda mükafatını alacak. bi arkadaş tüm kadınlar anne olur isterse demişti. ben yok ya olmuyo işte .... diye küfretmiyodum yaa demek olcakmış bende olcam o zaman diye seviniyodum. o minnacık cümle bana teselli oluyodu.
Badecim burdan da yazayım arkadaşım çokk mutluyum senin adına ve inşallah kavuşacağına inanıyorum allahın izniyle mis kokuluna. o kadar zor yollardan geçtin ki inşallah allah sana devamını getirmen için sağlık sıhhat verecek. hep dua edeceğim sana ve ediyorum. sen benim için özellerden bir tanesisin.
alkancim..her sabirda bir hayir vardir ..sonradan da sorun yasaya bilirdin ..uzulme hakkina boyle hayirliymis caniniz sagolsun..napalim bu isler ugras istiyor bizde ugrasicaz sakin pes etme olurmu..yasinda 50 deyil ya hos simdi 50 yasinda kadinlari dogurtuyolar valla hep okuyoruz olucak canim olucakta nazlaniyolar..hayirlisi diyelim sen kurlerini yap ..bal polen tarcin karacorek karistir her sabah bir kasik ye..denizbulutun dediyi gibi sigarayi birak birakmiyorsanda gayet az icmeye calis ltf en..hersey bebeyimiz olsun diye zor ama katlanicaz herseye deyilmi canim..takma kafana fazla ara vermeden basla..pes etme..saglicakla kal..
alkan nasıl geçti opun ikisini aldılarmı?inşallah şu sırada güzel güzel bölünüyorlardır.
bu arada sabahın 9 undan beri hastanedeydim,şekerim inanılmaz yüksek çıktı (100 lük şeker taramasında 275 i gördük),yarın bir endoktrin uzmanı ile görüşeceğim ve sanırım insülin tedavisine ve diyete başlayacağız...hakkımızda hayırlısı....
alkancım hiç sigara, denizin yazdıklarına ek olarak ben balçörekotutarçın dicem yine. ayrıca ben doktor bana senin yumurta rezervin az bu gidişle kısa sürede rezervin biter diyodu ben içimden inadıma hass.... tir ordan var benim yumurtam diyodum küfrediyodum içimden. hiç kuyruğumu indirmiyodum. bide yaptıklarımın işe yarayacağına inanıyodum süper sihir olcak ve yumurtam kaliteli olcak görürsünüz siz falan diyip kendimce dayılanıyodum. seneye benle ilgili plan yapmayın ben bu zamanlar hamile olcam diyodum ama İNANIYORDUM. öyle önce söyliyim de olsun diye değil. oyle olcak söyliyim önceden şeklinde. allahtan sesli istiyodum. sitem ediyodum. yaa allahım bi çocuk çok mu gördün ya şeklinde. bi düğünde iki düşük yapmış bi arkadaşımla masada konuşurken bi çocuk yapamadık a.q şeklinde küfür patlatmışlığım var o an bi sessizlik olmuştu herkes duymuştu. hahaaahha şeklinde gülmüştüm yalan değil gerçekti. çok dalgaya alıyodum. ama badenura da söyledim yine söylüyorum olsun da olsun diye değil hayırsızsa olmasın hayırlısını akıllısını ömürlüsünü iyisini şefkatlisini büyük adam olacak evladı hayırlı evladı annesiz babasız dostsuz kalmayan iyi insan olan evladı yani en iyisini kendim için olacak olan evladım için istedim hep. sonradan üzüleceğim ay bu kadar istemeseydim keşke detirtecek bişi olmasın dedim allaha hep. bide uğur uğur uğur da uğur. kendime bi uğur yaptım. onu tedavi sürecinde ve doğururken hiç yanımdan ayırmadım. sarı lacivert di renkleri. bana çok uğur getirdi. kendinize uğur yapın ve uğuruna inanın yanınızdan ayırmayın. yine söylüyorum her ne mok yaparsanız yapın İNANIN. sonradan konuşmak kolay falan filan bunlar hikaye burdaki herkes buzorlukları yaşıyo yaşayacak ama sonunda mükafatını alacak. bi arkadaş tüm kadınlar anne olur isterse demişti. ben yok ya olmuyo işte .... diye küfretmiyodum yaa demek olcakmış bende olcam o zaman diye seviniyodum. o minnacık cümle bana teselli oluyodu.
Badecim burdan da yazayım arkadaşım çokk mutluyum senin adına ve inşallah kavuşacağına inanıyorum allahın izniyle mis kokuluna. o kadar zor yollardan geçtin ki inşallah allah sana devamını getirmen için sağlık sıhhat verecek. hep dua edeceğim sana ve ediyorum. sen benim için özellerden bir tanesisin.
dualarımız seninle ve tabii ki toana,mai ve evimicinle..haydin kızlar göreyim sizi...Kendine ve bebeklere dikkat et canım.Doğumdan sonra bu şeker olayının düzeldiğini biliyorum.Arkadaşım da hamileliği boyunca şeker yüklemesi yapıyordu.Doğurdu hepsi geçti gitti.Ben bu gün mutsuzları oynuyorum benimkide geçip gidecek biliyorum.Sevgiler...
sağol canım arkadaşım...tayf canım çok geçmiş olsun.allah seni ve bebeklerini korusun.
iyi günler olsun kelekizlar gunaydiin ..hayirli cumalar..bu guzel gunde butun dualarimiz kabul olsun insallahh..
selam kızlar,
az önce yeşil sermayeli bir hastanede bir endokrinologla görüştüm,adam tam bir komedi idi...dün ve önceki gün yaptırdığım ve yaptırmak için uğruna 6 kez kan verdiğim testleri tekrarlamı isteyince tepem attı..bu özel hastane doktorlarının kıllıklarından oldum olası nefret ediyorum zaten,oysa ki paşamızın yapacağı şey test sonuçlarıma bakıp bana 1800 yada 2000 kalorilik bir diyet verip bir süre uygulamak olacaktı ve ondan sonra 50 gr lık yükleme ile bir test daha alıp insüline gerek olup olmayacağını görecekti..hasbam bu testleri tekrarlamamı,bide salı günü muaeyenesi varmış sadece,salıya kadar beklememi istemez mi,delirdim..en komiğide testlerime bakıp ama senin açlık şekerin normal demez mi,halbuki üst sınır 115 olmalıyken bende açlık şekeri 142 de..illa raporu gözüne sokmam gerekti herifin..salak bu test sonuçlarının hiç bir önemi yok bizim için demez mi bide...gıccccık oldum yahuuuuu..bu arada daha raporu okumaktan acizken ayda bi kez bana geliceksin deyince bu aşk burada biter dedim eşime,kalk gidelim...birde defteri var çok komik,hani lisede günlük tuttuğumuz renkli resimli sayfaları olan defterlerden,açıp ona bakıyor filan üst sınır kaçmış alt sınır kaçmış,ulan raporda referans değerleri zaten var,ben mi söyliicem sana bunları yafff...allahım sen aklımı koru...neyse antalya denen bu çölde hepi topu 5 endokrinolog var biri benim bugün muhattap olduğum ,ikisi devlet hastanesinde,biri prof akdeniz üniversitesinde,profu geçtik çünkü haftada bir muayeneye giriyolar ve beklemek gerek ama benim acelem var,özel olanı aradım demezmi randevu vermiyoruz isim ve telefon alıyoruz,gelmeyen hasta olursa arıyoruz ve hemen arar aramaz gelmeniz lazım,ulan sanki bulunmaz hint kumaşı anasını sattığımın,kalsın dedim ve geriye kalan iki doktorda devlet hastanesinde,neyse internetten randevu aldım pazartesi sabah 11 de gidicem,inşallah asabımı bozmazda direk çözüme kanalize oluruz..eğer bu da kıllık yaparsa bulucam internetten bir hamile diyeti kendi kendime uygulayacağım vallaha haaa...mkıçı kırık endokrinologlarla uğraşmaktansa...ayy çok uzun yazdım kusura bakmayın ama asabım bozuldu,hayır şekerimin bir an önce kontrol altına alınması lazımken,doktor bulamamak çok can sıkıcı..gözünü seveyim istanbulumun,çok özledim vallah,elimi sallasam 50 tane endokrinologa çarpar billa...
Maalesef kotu haber. Doktorum aciklamasi "denk dusmedi" yani tedavi suresince yumurtalara odaklandigi icin rahim ve embryo denk dusmemis. Taze embryolarda bu oluyormus bazen. Dondurulmuslarda sans biraz daha artiyormus. Ama onda da dondurulmus embryo cozulunce kalitesi dusmuyor mu? Bir ay ara sonra tedavi sonucunda embryo olusursa bir sonraki aya transfer dedi. Ben simdi bu kadar kaliteli embryo tekrar yakalamak icin onumdeki 2 ay ne yapacagim?ne yiyip iceyim? Ilac falan alayim mi? Normalde ben multivitamin ve q10 aliyorum. Esimde morfoloji oldugu icin arginin ve q10 aliyor. Bu sekilde devam etsek mi? Bir fikir bir tavsiye rica etsem?dhea , bal polen falan okudum ama baska bir etki yaparsa diye korkuyorum.
İyi akşamlar...
Tayf geçmiş olsun canım ... Sanırım bir şeker geçmişin yok ... Muhtemelen hamielikten kaynaklanan bir durum .. Kolay değil canım ikiz bebek taşıyorsun . Biraz beslenmene dikkat edersen her şey düzelir fikrindeyim .. Kalbini ferah tut canım .. Senin canavarlar aslan gibiler maaşallah ...
Alkan ... Maalesef transfer gerçekleşememiş ... Üzgünüm .. Ama eminim sen bu kararlılıkla ve kendine has yaşam felsefenle bu işi başaracaksın .... Henüz hiç bir şey bitmiş değil .. Sevgiyle kal....
Herkese çokk selammm
merhaba deniz bulutttt alabamaaaa bana yol gösterin.yeni tedavi için lukrine başladım 20 gündür ilk konrolde iki folikül olmuş yani olmaması gereken,e2 im düşmüyor.lukrin iğne yaptığım için sonraki kontr
olum çarşambaya.e2 199 bu arada.[/
Tatlım Allah yardımcın olsun.Şans diliyorum sana.İnşallah kaliteli yumoşlar olsun.Rahat ol stres yapma ama benim gibi de olumsuz düşünme.Ben öyle düşündüm öyle oldu.Bir daha iyi düşünücem sende öyle yap.Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?