38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar size güzel bir haberim var.badenur hamile çok şükür allah tamamına erdirir inşallah.

darısı isteyen dileyen bütün kadınların başına.

Badenur'a çokkkkk sevindim, ne güzel bir haber bu. Allah sağlıkla ve keyifle tamanına erdirsin inşallah. Maiumut, haber verdiğin için sağolasın. Tebriklerimi iletirsen sevinirim. Topic hamile haberleriyle şenlenmeye devam etsin umarım.

arkadaşlar size güzel bir haberim var.badenur hamile çok şükür allah tamamına erdirir inşallah.

darısı isteyen dileyen bütün kadınların başına.

40 yaş topiğine yazmış. hasimato nedeniyle su an riskli bir hamileliğin başında. hatta doktoru düşük yapıyorsun vs demişti ama kalp atışlarını duymuşlar. inşallah sağlıkla devam eder. hem 40 yaş stüne hem bu hastalığa sahip olanlara ümit olur

bizimki de ortaya abla gibi birşeyler dedi. evde abla yok bu nereden çıktı dedik ama aklıma geldi bakıcımız benden 10 yaş büyük olmasına rağmen bana abla diyor. türkçesi az gelince de ben isim söylemesem eski evde abla diyordum olur mu dedi ne istersen öyle de dedik kaldı. ama nazi ye herkes devamlı nazi diyor bizim oğlan onu annesi sanıyor zaten beni de babası sanıyor ne yapsın çocuk sabahtan akşama kadr onunla birlikte. yatılı olunca gitmiyor ve biz tamamen başbaşa kalmıyoruz. bu durumda beni baba onu anne sanıyor şu ara fazla da bağlandı. benden çok onun kucağına gidiyor. inşallah 3-4 yaşından önce dönmeye kalmaz da batu nun bağlanma problemiyle uğraşmam.

Selam öncelikle ca d glucrate hakkında verdiğin bilgi için teşekkür ederim.Bu ilacı eki etmesi için en az 3 mı kullanmak gerekiyor.Bir de wheat grass a başladım.İkisi de detoksifikasyon özelliği var .Bir de şunu sormak istiyorum.USG de görülen yumurtalar 3 ay önceki yumurtalarmı öyle ise en az 3 ay kullanmak gerekiyor.Birde çok hızlı eski yazdıklarınıza baktım embriyonun tutunmasınada yardımcı diye söylemişsin eğer yanılmıyorsam.Batu maşallah motor mental gelişmesi çok güzel.Erken yürümeye ve konuşmaya başlamış. İnşallah bizimde olur...

selam

DenizBulut ve Herada sohbetlerinizi okudum çok keyifliydi
en son Batu nun çıkardığı kelimeler çok hoşuma gitti ayy öperim ben onu
Enes bazen çığlık bazen tek hece ama şimdilik anlamlı birses çıkardığı yok
aynı yönde 2-3 kez peşpeşe dönmeyi, vurmayı ve saçımı çekmeyi öğrendi.

Toana geliyorsun hadi İnşallah canım
Ben Semra hndan hiç randevu almadan Nur hndan aldım onla devam etmiştim çünkü Semra hnmın takip etmediğini genelde yazdıkları için ve ekip halinde oldukları için ısrar etmemiştim Semra hn olsun diye takiplerim ilk muayenem hepsini Nur hn yapmıştı çook memnun kalmıştım. Sadece 1 kez başka bir bayan dr yapmıştı ismini hatırlayamıyorum.

Badenur sağlıkla bebeğini kucağına alsın İnşallah.

Herada selam henüz çıkamadım dra :)

şu ağrısı hafifleyen elim vardı ya bileğimi dün aceleden ev işi yetiştireyim derken fena vurdum onun ağrısıyla uğraşıyorum
bileklik bu kez işe yaramadı acımı iyice artırdı buz masajı, krem, ilaç fayda etmedi,

adını yazamadığım arkadaşlara selamlar...

Herkese iyi akşamlar..

Milletçe çok zor günler geçiriyoruz ... Öyle anlar geliyor ki söyleyecek söz; avutacak teselli bulamıyorsun ... Bu kötü bulutlar dağılsın ülkemiz ve insanlarımız yaralarını sarsın bir an önce ...... Çok acı çok ....

Beni soran arkadaşlarımız olmuş .. Çok teşekkür ederim .. Maalesef pek iyi haberler veremeyeceğim ... Yılan hikayesine dönen ameliyatımı olamadım .. değerlerim bir türlü normale dönmediği için anestesi doktorum izin vermedi .. Neyse ... Hayırlısı bakalım...

Alkan hayırlısı olsun .. Tedavin sana güzel bir bebek olarak geri dönsün inşallah ... İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz ... Evliya Çelebi misali .. Yolculuğu çok seven bir bebek olur inşallah...

Toana ... Bence de en doğru kararı almışssınız .Türkiye sana uğurlu gelecek inşallah ...

Herada ... Rena bebek büyümüş maaşallah... Köpeğinizle ilişkileri de çok güzel ...

Herkese çok selammmm

Test gunum cumartesi. Ve ben ogungelsin istemiyorum hic. Bir haftadir evde sinir krizleri geciriyorum. Hergun 4-5 saat agliyorum. Hicbirsey hissetmiyorum. Ne agri ne sizi ne gaz hicbirsey. Biraksan 100 metre kosacak gibiyim. Belirti aramanin yanlis oldugunu biliyorum, en basindan karar vermistim hic takmicam diye ama bir haftadir bitmis durumdayim. Ayrica bu endise hali hic bitmeyecek diye dusunuyorum. Hamile kalsam acaba cocuk saglikli mi sakat mi dogacak diye dokuz ay gecmeyecek. Belki de ben anne olmamaliyim. Bilmiyorum.
Okuyorum okuyorum okuyorum. Su morfoloji ne illet birseymis. Tam tedavisi de yok. Ve resmen 1-0 geride basliyorsun olaya. Ikinci denemem ve ikisindede dondurulmadilar. Yani dondurulmus umudum da yok.
Hazir degilim. Nasil hazir olunur bilmiyorum ama anne olamayacagim ihtimaline hazir degilim. Evlatlik olayini falan dusundukce hersey karman corman oluyor kafamda. Daha ikinci denemem hele ilki de bile bile lades demis gibi enfeksiyonlu rahime transfer yapan bir prof bozuntusu yuzunden olmadi. Ama ben bu protokolu kaldiramiyorum. Eger bu olayin yuzde ellisi psikolojik ise ben o yude elliyi kaybederek basliyorum.

Sizce sansim gercekten sifira yakin mi?

Bebek ugruna esimi , ailemi, tum hayatimi kaybetmeye deger mi?

Bu yazdiklarimi su ignelerim bitip kafam hormonlarin esaretinden kurtulunca okusam ne dusunecegim acaba?

Insallah Alkanin sansi iyi gidiyordur. Galiba pozitif enerjisiyle kucaginda bebegi cok hakediyor.

evimicin..canim daha test olmadan boyle seyler dusunme arkadasim inan boyle yaparsan tutmus sa bile olmaz canim kendini birakma bende senin gibi dusunurum hep aglarim uzulurum bir belirti olmasa..yasini bilmiyorum ama bu islerin gerci yasla alakasi varmi bilmiyorum ama birazda biz kendimizi cok dinliyoruzz..bak ben 5 defa denedim olmadi olmayinca olmuyor iste..bakalim 6.ci bana bebeyimi getircekmi..simdi sakin ol dua et ve pozitif dusun..c tesi bize guzel haberler ver ok takma kafana aglama..inanki agladikca biz kendimize yapiyoruz yazik bize..allah kerim canim..

eviniçin canım neden şimdiden bu kadar karamsar oluyorsun.aslında çok heyecanlı bir dönem evet ya vardır ya yoktur ama ben nedense var yönünde düşünüyordum.ama olmadı o başka.hepimiz kendimiz ve eşimiz için çabalıyoruz.hele sorun kendimizde ise kendimizi suçluyoruz.bunu tersi de olabilşirdi ne olucaktı eşimizde sorun var diye ayrılmayamı kalkacaktık.kaldıki çabalayanların bir kısmınında sorunu eşinde bu fark etmiyor.neyse canım dualarım seninle inşallah iki gün sonra güzel haberi alıcaksın,ailenle birlikte coşacaksınız.tabi bizde sonra gelsin sıradakiler.ne olur üzme kendini vucudun gerilmesin.çok öpüyorum.

bakın kızlar ileri yaş anhamilelik geçiren annelerin ömrü uzuyomuş gençleşiyomuşş...
Toronto Üniversitesi’nden Alison Fleming, annelerin hamilelik döneminden itibaren beş duyularının hassasiyetlerinde artış olduğunu ortaya koydu. Anneler bu sayede küçük bebeklerinin kokularını ve seslerini ayırd edebilir hale geliyorlar. Fleming’e göre anneler doğum sonrası yüksek seviyedeki ‘cortisol’ hormonu sayesinde bebeklerinin kokularına daha fazla dikkat kesildikleri gibi, onların ağlama seslerini de daha duyarlı oluyorlar. Normalde stresle birlikte ortaya çıkan ve insan sağlığı üzerinde yıkıcı etkileri olan ‘cortisol’ tam tersine annede son derece işlevsel ve faydalı bir rol yükleniyor. Cortisol hormonu seviyesi yükselen anne, hormon sayesinde dikkati, uyanıklığı ve duyarlılığı arttığı için bebeğine karşı görevlerini çok daha başarıyla yerine getirebiliyor.
Anneliğin hormonlar ve beyin yapısı üzerinde yaptığı değişimlerin etki süresine gelince, bu konuda en çarpıcı bulgu Boston Üniversitesi’nden Thomas Perls ve arkadaşlarından geldi. Hamilelik yaşına ilişkin yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, kırklı yaşlarda hamile olan kadınların yüz yaşına kadar yaşama ihtimalleri erken yaşlarda hamile olanlara göre dört kat daha fazla. Perls’in bu konudaki yorumu, kırklı yaşlarında hamile olan kadınların daha yavaş yaşlandığı yönünde. Bunun muhtemel sebeplerinden birinin, hamilelikte yaşanan hormonal değişikliklerin menopoz devresinde ortaya çıkan yıkımları dengelemesi olarak düşünülüyor.
Tüm bu bilgilerden sonra, anneliğin kadınların sağlığını deformasyona uğrattığı şeklindeki genelgeçer kabulün ne kadar hatalı olduğu da görülmesi gereken bir başka nokta. İlâhî hikmet, bir canlı dünyaya getiren annenin annelik görevini yerine getirebilmesi için, onu olduğundan daha dayanıklı ve sağlıklı kılıyor.
bakın kızlar ileri yaşta hamile kaln annelerin ömrü uzuyomuş..gençleşiyomuş..

Son düzenleme:
günaydınlar

herada doğum gününü sormuştun unuttum, herhalde anneannesinde kutlayacağız. annem pastası benden diyordu. kardeşim falan da gelir. gürcüler 1. 40. 52. doğumgünlerini kutlamıyorlarmış uğursuzluk diye onu öğrendim. herhalde şu ölülerin 1. 40. 52. duası var ya onunla ilgili batıl inanç. tabii müslüman olanları. hristiyanları da var onlar ayrıdır.

merhaba. inan ne kadar içtiğimi net hatırlamıyorum. 2 tane de içmiş olabilirim. yalan olmasın. sadece 1 kutuyu bitirdiğimi sonra estrofem 20 çıkınca başka içmediğimi hatırlıyorum. o ay hamile kaldım zaten. wheat grası 5000 mg civarında kullandım. 3 ay kullandım bunu. aralık-ocak-şubat. hayıt tohumunu da rondo da çekip sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı sıcak suda 10 dakika bekletip içtim. bu da 3 ay gibiydi. hamile kalınabilecek günlerde de preseed kullandım. sen 3 ayı boşver. başla. gerisi allahtan. ama bu kürleri yaparken düzenli e2 ve fsh ölçtür bir abukluk olmasın. darısı başına ve tüm isteyenlere

canım kısa sürede dönmeden uzanmalara sonra emeklemeye de başlar. tabii hiç emeklemeyen bebekler de var. batu kimde demeden bebe baba dede dada diye söyleniyordu. enes de öyle heceleme yok mu?

bileğine dikkat et. biz halamla sol el bileğimizi de incittik. baş parmağı kullanamıyorsan enesi kaldırırken tutarken falan sızlıyorsa aynı durum olabilir. sonunda el ele ameliyat olacağız gibi bu gidişle :120:

güzelim bir kere endişelenme psikolojiyle bebek tutmasının bir ilişkisi yok. ben düşüğümde (kromozom bozuklığu nedeniyle) ve batu da test ettim onayladım. istediğin kadar stresli ol hamile kalacaksan kalıyorsun doğacaksa doğuyor. senin yumurtalar kaliteliydi. yaşın uygun. morfolojiye rağmen hamile kalan çok kadın var. ve daha 2. denemen. tutma olasılığı yüksek boşuna kendini üzüyorsun. tutarsa niye sakat olsun? hem testler var amniosentez var. allah korusun doğana kadar. merak etme. olmazsa bile evlat edinene kadar 3 kez 5 kez daha deneyebilirsin. kendini boşu boşuna yıpratıyorsun. emin ol eşin de seni böyle görünce üzülüp kendini suçlu hissediyordur. bak belki de ikizler yolda. önce bir sonucu bekle

Kızlar ne yazıkki haberler kötü.Dün yumurtalar toplandı.2 yumurta.Bastık geldik evimize.Haberi evimde alayım,yollarda üzgün üzgün dönmeyeyim dedim.Bütün gece sol tarafımda ağrı oldu.bu sabah uyandım saatler geçmek bilmedi.Canım sevgilim de beni bırakıp işine gitmedi.Neyse önce hastaneden aradılar.2 yumurtadan sadece birisi döllenmiş ama o da 4 lü bilmemne olmuş.Sağlıklı bir embrio değilmiş.transfer yapılamıyacak dedi.Sonra drum aradı.Aynı şeyleri söyledi.ymurtanın genetik bozukluğundan kaynaklanıyor senin ya da bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi.Deniycez en iyisini yakalayana kadar devam dedi.Yazı tura tıyoruz boş çıkıyor ama bu demek değilki hep böyle olcak falan filan gibi şeyler söyledi.Üzgün müyüm evet tabi çok üzüldüm ama ilki kadar değil bu sefer.Belki haber daha yeni.geçen sefer ilerleyen günlerde daha kötü olmuştum.Umarım bu sefer daha kolay geçer.Zaten ben çok ümitli de değildim.İçime doğmuştu olmıyacağı.Şimdi arkadaşlar söyleyin ben ne yapayım.Dr a sordum ne yapabilirim diye hiç dedi.Yapılacakları yaptık dedi.Yumurtanın genetik bozukluğunu değiştirmek için yapılacak şeyleri biliyorsanız yazın lütfen.Ya da başına aynı şeyler gelen var mı.Bir kaç ay dinlenip yarı yıl tatilinde semra hanıma gitmeyi düşünüyorum.Ozamana kadar da arı sütü bal polene devam edicem.Belki yumurtalara iyi gelir bir de deha ya.Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.Alabama ve denizbulut size çok güveniyorum.dr vitamin ve kür önerilerinizi yazarsanız sevinirim.Şimdiye kadarki desteğiniz için herkese teşekkürler...

üzüldüm ama dediğin gibi bekleyip kötü sonucu almaktan hele sonradan düşük olmasından çok daha iyidir. fsh ve e2 ne ilk adette ölçtür. birkaç ay bekleme. yaş geçti geçiyor. bundan sonraki ilk adette semra hanıma ya da bence çok fark yok hale veya nur hanıma git. en iyi muayene adet zamanı oluyor bunu kaçırma. sigarayı kesinlikle lütfen hemen bırak. 1 ayda bile fark eder. en önemli en büyük kür o. en zararsızı hayıt tohumu. bir aktardan al. rondodan çek. sabah akşam aç karnına 1 bardak sıcak suya koy 10-15 dakika bekle süz iç. zararı yok. tüm hormonları düzenliyor faydalı. az et ve süt ürünleri ye. meyve sebze çok ye. kafeini azalt. sonraki tedavi için az dozda bir ilaç ile bir tedavi planlatacaktır hale hanım. bence de bu gerekli. 450 gibi yüksek dozlar düzgün olan yumurtaların genetiğini bozuyolar. sonuçta da toplanabilecek sayı 1-2 tane yine. belki az bir ilaçla toplanacak 1-2 yumurtanın şansı çok daha fazla olur. memorial a güven. en az 2 deneme orada yap. ümitsiz olma. boş geçen aylarda da pressed ile dr a giderek yumurtlama zamanını bularak ilişki planla.

alkancim..her sabirda bir hayir vardir ..sonradan da sorun yasaya bilirdin ..uzulme hakkina boyle hayirliymis caniniz sagolsun..napalim bu isler ugras istiyor bizde ugrasicaz sakin pes etme olurmu..yasinda 50 deyil ya hos simdi 50 yasinda kadinlari dogurtuyolar valla hep okuyoruz olucak canim olucakta nazlaniyolar..hayirlisi diyelim sen kurlerini yap ..bal polen tarcin karacorek karistir her sabah bir kasik ye..denizbulutun dediyi gibi sigarayi birak birakmiyorsanda gayet az icmeye calis ltf en..hersey bebeyimiz olsun diye zor ama katlanicaz herseye deyilmi canim..takma kafana fazla ara vermeden basla..pes etme..saglicakla kal..

selam alkan
DenizBulut uyguladığı kürler hk bilgi vermiş canım bence de zaman kaybetmeden hem bunlara başlarsın hemde memorıala gidersin iyi şeyler olucağına inanıyorum.
İncşirden başka bir kür uygulamadığım için benden bu kadar ve dualarım senle.

evimicin ne kadar karamsarlık dolusun kızdım sana bak bu acaba şöylemi böylemi nasılki lerin sonu yok hamiş haberinden sonra hep devamı geliyor ( bende şöylemi böylemi nasıl olacak derken Deniz Bulut yazmıştı bunun sonu yok rahat ol demişti :) ) ama biraz olumluı düşün İnşallah güzel sonuç alırsın belirti arama bu durum değişiyor, İnşallah sonuç güzel olur ve güzel anne olucağına inanıyorum.

DenizBulut dede baba gibi şeyler yok canım 1 kez anne 1 kezde nine (Komşu teyzemize Nine diye hitap ediyoruz Eneste çok seviyor onu) duyymuştum. sıkılınca çok güzel çığlık atar çok nadir heceler ham, hımm, ma şu ana kadar net duyduklarım bugünlerde dilini çok sık dışarı çıkarıyor. Halana ve sana geçmiş olsun ağrı üstüne ağrı yaşamak zor oluyor benim sağ başparmak ve sağ bilek çok kötü evi, işi, aşı bıraktım Enesin bakımına elimin bütün enerjisi. bayramdaki tatili belki bu haftaya bile çekebbiliriz uzunca bir süre olamıycam sanırım ameliyat konusunda haklısın el ele gideriz gibi ama ben cesaret edemem galiba. Henüz dra da gidemedim emzirmeye devam ettiğim için birşey yapmıyorum şimdilik drun daha önce verdiği ağrı kesiciyi içiyorum, krem sürüyorum, buz masajı vs

Cans değerlerine hıııı yapıyorum niye seni uğraştırıyorlar bakiiimm, İnşallah herşey en kısa zamanda normale döner.

denizbulut onlinesın,selamlar..

evimicin,belirti arama lütfen sakin ol ve test gününü bekle...

alkan canım üzüldüm ama yola devam,hemde tamgaz...hiç erterleme taaa yarıyıl tatillerine kadar hemen önümüzdeki ay başla bence...sigara içmeyiver tedavin bitene dek,beslenmene çokkkkk dikkat et,gerisini denizbulut ne güzel yazmış zaten...moralini yüksek tut....

bu arada sabahın 9 undan beri hastanedeydim,şekerim inanılmaz yüksek çıktı (100 lük şeker taramasında 275 i gördük),yarın bir endoktrin uzmanı ile görüşeceğim ve sanırım insülin tedavisine ve diyete başlayacağız...hakkımızda hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…