arkadaşlar size güzel bir haberim var.badenur hamile çok şükür allah tamamına erdirir inşallah.
darısı isteyen dileyen bütün kadınların başına.
Alkan, herşey gönlünce olsun. Harika embriyolar olsun, kucağın bebeklerinle dolsun inşallah.
Toana sağol arkadaşım, herşey gönlünce olsun.
Maiumut, sağolasın arkadaşım, tekrar aranızda olmak güzel. Senden de güzel haberler alalım inşallah.
Deniz Bulut, bana göre o konuşma kardeşimMaşallah diyorum bayağı bayağı dili dönüyormuş Batu'nun. Aaa çok güldüm, çok hoşuma gitti, bu bebekler bakıcılarının dilinde konuşuyorlar demek ki Rena da büvve diyor, o da özbekçe (bakınız özbek bakıcı) anneanne demekmiş, annem mest oldu Süper yahu, konuşuyor, yürüyor, koca adam oldu Batu yaş demeden. Tekrar tekrar maşallah. Demek Nazi dedirteceksin, çok güldüm eh inşallah. Bakıcı için görüşme yaparken kendinden çok emin bir türk hatun bakmakta olduğu bebeğe öylesine sahip çıktığını anlatıyordu ki hızını alamayıp zaten bana 'anne' diyor diyince, görüşmeyi bitirmiştim. Bir karışıklık olmasın diye o kadar çok kızımın ablası, bak abla ne getirdi, abla abla diyorum ki, bizimki de herşeyden önce abla diyebilir yani.
Yaşgünü yaklaşıyor, plan var mı?
bizimki de ortaya abla gibi birşeyler dedi. evde abla yok bu nereden çıktı dedik ama aklıma geldi bakıcımız benden 10 yaş büyük olmasına rağmen bana abla diyor. türkçesi az gelince de ben isim söylemesem eski evde abla diyordum olur mu dedi ne istersen öyle de dedik kaldı. ama nazi ye herkes devamlı nazi diyor bizim oğlan onu annesi sanıyorzaten beni de babası sanıyor ne yapsın çocuk sabahtan akşama kadr onunla birlikte. yatılı olunca gitmiyor ve biz tamamen başbaşa kalmıyoruz. bu durumda beni baba onu anne sanıyor şu ara fazla da bağlandı. benden çok onun kucağına gidiyor. inşallah 3-4 yaşından önce dönmeye kalmaz da batu nun bağlanma problemiyle uğraşmam.
Selam öncelikle ca d glucrate hakkında verdiğin bilgi için teşekkür ederim.Bu ilacı eki etmesi için en az 3 mı kullanmak gerekiyor.Bir de wheat grass a başladım.İkisi de detoksifikasyon özelliği var .Bir de şunu sormak istiyorum.USG de görülen yumurtalar 3 ay önceki yumurtalarmı öyle ise en az 3 ay kullanmak gerekiyor.Birde çok hızlı eski yazdıklarınıza baktım embriyonun tutunmasınada yardımcı diye söylemişsin eğer yanılmıyorsam.Batu maşallah motor mental gelişmesi çok güzel.Erken yürümeye ve konuşmaya başlamış. İnşallah bizimde olur...
canım kısa sürede dönmeden uzanmalara sonra emeklemeye de başlar. tabii hiç emeklemeyen bebekler de var. batu kimde demeden bebe baba dede dada diye söyleniyordu. enes de öyle heceleme yok mu?selam
DenizBulut ve Herada sohbetlerinizi okudum çok keyifliydi
en son Batu nun çıkardığı kelimeler çok hoşuma gitti ayy öperim ben onu
Enes bazen çığlık bazen tek hece ama şimdilik anlamlı birses çıkardığı yok
aynı yönde 2-3 kez peşpeşe dönmeyi, vurmayı ve saçımı çekmeyi öğrendi.
Toana geliyorsun hadi İnşallah canım
Ben Semra hndan hiç randevu almadan Nur hndan aldım onla devam etmiştim çünkü Semra hnmın takip etmediğini genelde yazdıkları için ve ekip halinde oldukları için ısrar etmemiştim Semra hn olsun diye takiplerim ilk muayenem hepsini Nur hn yapmıştı çook memnun kalmıştım. Sadece 1 kez başka bir bayan dr yapmıştı ismini hatırlayamıyorum.
Badenur sağlıkla bebeğini kucağına alsın İnşallah.
Herada selam henüz çıkamadım dra :)
şu ağrısı hafifleyen elim vardı ya bileğimi dün aceleden ev işi yetiştireyim derken fena vurdum onun ağrısıyla uğraşıyorum
bileklik bu kez işe yaramadı acımı iyice artırdı buz masajı, krem, ilaç fayda etmedi,
adını yazamadığım arkadaşlara selamlar...
Test gunum cumartesi. Ve ben ogungelsin istemiyorum hic. Bir haftadir evde sinir krizleri geciriyorum. Hergun 4-5 saat agliyorum. Hicbirsey hissetmiyorum. Ne agri ne sizi ne gaz hicbirsey. Biraksan 100 metre kosacak gibiyim. Belirti aramanin yanlis oldugunu biliyorum, en basindan karar vermistim hic takmicam diye ama bir haftadir bitmis durumdayim. Ayrica bu endise hali hic bitmeyecek diye dusunuyorum. Hamile kalsam acaba cocuk saglikli mi sakat mi dogacak diye dokuz ay gecmeyecek. Belki de ben anne olmamaliyim. Bilmiyorum.
Okuyorum okuyorum okuyorum. Su morfoloji ne illet birseymis. Tam tedavisi de yok. Ve resmen 1-0 geride basliyorsun olaya. Ikinci denemem ve ikisindede dondurulmadilar. Yani dondurulmus umudum da yok.
Hazir degilim. Nasil hazir olunur bilmiyorum ama anne olamayacagim ihtimaline hazir degilim. Evlatlik olayini falan dusundukce hersey karman corman oluyor kafamda. Daha ikinci denemem hele ilki de bile bile lades demis gibi enfeksiyonlu rahime transfer yapan bir prof bozuntusu yuzunden olmadi. Ama ben bu protokolu kaldiramiyorum. Eger bu olayin yuzde ellisi psikolojik ise ben o yude elliyi kaybederek basliyorum.
Sizce sansim gercekten sifira yakin mi?
Bebek ugruna esimi , ailemi, tum hayatimi kaybetmeye deger mi?
Bu yazdiklarimi su ignelerim bitip kafam hormonlarin esaretinden kurtulunca okusam ne dusunecegim acaba?
Insallah Alkanin sansi iyi gidiyordur. Galiba pozitif enerjisiyle kucaginda bebegi cok hakediyor.
üzüldüm ama dediğin gibi bekleyip kötü sonucu almaktan hele sonradan düşük olmasından çok daha iyidir. fsh ve e2 ne ilk adette ölçtür. birkaç ay bekleme. yaş geçti geçiyor. bundan sonraki ilk adette semra hanıma ya da bence çok fark yok hale veya nur hanıma git. en iyi muayene adet zamanı oluyor bunu kaçırma. sigarayı kesinlikle lütfen hemen bırak. 1 ayda bile fark eder. en önemli en büyük kür o. en zararsızı hayıt tohumu. bir aktardan al. rondodan çek. sabah akşam aç karnına 1 bardak sıcak suya koy 10-15 dakika bekle süz iç. zararı yok. tüm hormonları düzenliyor faydalı. az et ve süt ürünleri ye. meyve sebze çok ye. kafeini azalt. sonraki tedavi için az dozda bir ilaç ile bir tedavi planlatacaktır hale hanım. bence de bu gerekli. 450 gibi yüksek dozlar düzgün olan yumurtaların genetiğini bozuyolar. sonuçta da toplanabilecek sayı 1-2 tane yine. belki az bir ilaçla toplanacak 1-2 yumurtanın şansı çok daha fazla olur. memorial a güven. en az 2 deneme orada yap. ümitsiz olma. boş geçen aylarda da pressed ile dr a giderek yumurtlama zamanını bularak ilişki planla.Kızlar ne yazıkki haberler kötü.Dün yumurtalar toplandı.2 yumurta.Bastık geldik evimize.Haberi evimde alayım,yollarda üzgün üzgün dönmeyeyim dedim.Bütün gece sol tarafımda ağrı oldu.bu sabah uyandım saatler geçmek bilmedi.Canım sevgilim de beni bırakıp işine gitmedi.Neyse önce hastaneden aradılar.2 yumurtadan sadece birisi döllenmiş ama o da 4 lü bilmemne olmuş.Sağlıklı bir embrio değilmiş.transfer yapılamıyacak dedi.Sonra drum aradı.Aynı şeyleri söyledi.ymurtanın genetik bozukluğundan kaynaklanıyor senin ya da bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi.Deniycez en iyisini yakalayana kadar devam dedi.Yazı tura tıyoruz boş çıkıyor ama bu demek değilki hep böyle olcak falan filan gibi şeyler söyledi.Üzgün müyüm evet tabi çok üzüldüm ama ilki kadar değil bu sefer.Belki haber daha yeni.geçen sefer ilerleyen günlerde daha kötü olmuştum.Umarım bu sefer daha kolay geçer.Zaten ben çok ümitli de değildim.İçime doğmuştu olmıyacağı.Şimdi arkadaşlar söyleyin ben ne yapayım.Dr a sordum ne yapabilirim diye hiç dedi.Yapılacakları yaptık dedi.Yumurtanın genetik bozukluğunu değiştirmek için yapılacak şeyleri biliyorsanız yazın lütfen.Ya da başına aynı şeyler gelen var mı.Bir kaç ay dinlenip yarı yıl tatilinde semra hanıma gitmeyi düşünüyorum.Ozamana kadar da arı sütü bal polene devam edicem.Belki yumurtalara iyi gelir bir de deha ya.Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.Alabama ve denizbulut size çok güveniyorum.dr vitamin ve kür önerilerinizi yazarsanız sevinirim.Şimdiye kadarki desteğiniz için herkese teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?