38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım Tayf'cım burada olmana sevındım bende senı merak edıyordum.
artık buradan yazarım. amleıyattan sonra doktorum 21 gunluk rahım içi toparlansın dıye bır ılac vermıstı bıttıkten sonra reglı olacaksın dedı. ama ılac bıtelı yarın 1 hafta olacak bende tık yok ama ılac bıttıkten 1 hafta sonra mı yoksa 1 hafta ıcındemı regl olacaksın demıstı hatırlamıyorum.
Bugun yarın bekleyeyım de carsamba doktorumu arayıp sorayım dıyorum ne dersın?

alkancım basınsagolsun. Hayat boyle bırsey ıste ne zaman basımıza ne gelecek bılemıyoruz. Allah ıyı yazılar yazsın hepımıze kocaman opuyorum

canım çarşambaya kadar bekleme bence hemen aç sor..neden bekleyeceksin ki zaten,unutma biz ivedilikle sonuca ulaşmak zorunda olan insanlarız ve doktorlara da çuval dolusu para veriyoruz ..bu nedenle aklına takılan herşey için bence hemen aramalısın,ben arıyorum valla...

alkancım başın sağolsun bu arada,gerçekten çok üzücü...sözün bitttiği yerdeyim...

ters etki yapcağını sanmıyorum evimiçin benimde saatim tıkır tıkır işlerdi hayatım boyunca kist vs sorunum hiç olmadı hiçbir sorun bulamadılar en son ayakta rezerv azalması dendi eee üç beş sene olmazsa tabii rezerv azalır ama azalma hızlanmıştı anladığım kadarıyla. eşiminde sayı hareketlilik sorunu yoktu morfolojide büyük değil ufak bir sorun vardı ama morfoloji olması gereken referansdan 1 puan düşüktü hatırladığm kadarıyla. ve eşime de hergün bi hap vermişti E vitaminiydi sanırım. onu düzenli kullandırıyordum. yumurta var saat tıkır işliyo ama ilk tüp denememde benimde aynen 3 yumurtam oldu o da ikisi düzgün bölünmedi normal olmadı vs biri düşük kaliteli olmasına rağmen transfer edildi o da tutunmadı negatif sonuçlandı. ben sonra baltarçınçörek otu kullandım sigarayı da bırakınca kendi adıma kaliteli 4 yumurta elde edebildim ve 3 ü iyi sonuç verdi 2 sine mükemmel dedi doktor 1 ine fena değil 1 tanesi ziya oldu yani bölünmedi sanırım. 3 ünü koydular 1 i tutundu çok şükür. yani yumurtlamanın düzgün olması her ay kaliteli yumurtladığımız anlamına gelmiyor malesef ve destek mutlaka şart. sadece kürlerle değil iyi beslenme moral inanç alkol sigara kullanmama vs tüm bunlar yumurtana pozitif etki yapıyor. elinden geleni ardına koyma ve vakit kaybetme bence.

hadi hayırlısı hoşgeldin bizim ugurlu topigimize merak etme burda 38 kalmadı herkes 40 ı aştı arada biriki kalmıştır belki yeni gelenlerden vardır 37 38 lik çıtır ama hepimiz 40 ı devirdik allahın izniyle gelen herkese kapı açık hem bu topigin uğuru bulaşmadan hamile kalma vizesi yok sen daha duymadın mı çok ayıp sincaplarınızı başka topiklerde aramayın burda hareket de var bereket de var.

koçum senin alen carre falan ihtiyacın yok sen sigarayı bırakmak zorundasın bitti. bunun lamı cimi kitapı yok sigarayı bırakcan bebeği alcan. para çokomel çokomel para bu kadar basit. hamile kalsan bırakmıcan mı ss bırakcan. doğurcan emzircen sigara mı içcen yok içemicen. memeden kescen o saatten sonra ne zıkkım içersen iç. neyini daha zaman ayırmasından bahsediyosun. SİGARA İÇİLMEYECEK. DONT SMOKE

Çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun allahım ya rabbim çok üzücü allah kalanlara sabır versin.
ovulasyon testlerini yap çift çizgi görünce çalış çalışırken presseed kullan bu ay. deniz bulutun dediği gibi 1 yumurta olur. o yumurtanın kalitesi için ne yapmayacağını biliyorsun anlarsın ya.

alkancım bende üzüldüm allah rahmet eylesin.işte bilemiyoruz ömrümüz ne kadar nereye kadar habire çabalıyoruz.ne olucaksa.çabalamadnda boş yaşanmıyor en iyisi yaşadığımız günlerin tadını çıkaralım.

canım ya ben bu e2 değeri falan o işlerden pek anlamıyorum denizbulut cevap vermiş sanırım bu değerleri normalleştirmek için ne lazım o daha iyi biliiyor. ama ben kendi adıma çok yumurta yerine düzgün yumurta beklentisi olmak daha iyi gibi geliyor bana. çok yumurta olmasın da kaliteli 2 yumurtam olsun. azaldıkları kaçınılmaz gerçekse beklentiyi azaltıp kalite için dua edelim diyorum. bi de o ay öyle olması bi daha ki ay da öyle olcak anlamına gelmiyor demişti benim doktorum. bide onlar arkadan gelen ufakları da önceden söylemiyorlar görseler bile umutlandırmıyorlar bence arkadan gelenler de yetişip öndekilere yetişebiliyorlar sen muayene sırasında soruyormusun arkadan gelen ufak yok mu hiçmi yok eminmisiniz falan diye kas bence. doktorları da konuşturmak gerekiyo bazen.

Ağzına sağlık alabama,alkana sigara konusunda söylediklerin hoşuma gitti..karışmayayım kocaman insanlarız diyorum ama alkancım şu sigara konusunu artık bebeğini kucağına alana kadar kapatsan çok iyi olucak...madem yaş itibari ile zaman kaybetme gibi bi lüksümüz yok ve de çokta bebek istiyoruz,bırakıcaksın sigarayı o halde,ha gayret hayatım yaaaa....

ya bu sigara öyle moktan bişi ki insan bi türlü içerken gerçekleri göremiyo mümkünatı yok. ancak bırakınca anlıyosun bi dünya sıkıntıya mal olduğunu ancak geriye dönünce anlıyosun bırakınca dünyanın değiştiğini. ancak bırakınca anlıyosun bomboş ama bomboş hiçbir anlamı olmayan bişiyi 20 sene boyunca günde 20 30 defa tekrar ettiğini ve sana zarar dan başka hiçbirşey vermediğini. ve inanınki bu sigarayı içen adam hep malupdur hayata. ve hiç inkar edilemez içen içmeyenden kalitesizdir. karakteri olan içmez çünkü doğru olanı bilen ve uygulayandır karakterli insan. karaktersizler doğruyu bilir ama uygulayamaz uygulamaz. ahanda bu kadar net söylüyorum. bize pompalanmış bizde bağımlı olmuşuz. ben tam 20 yıl içtim liseden beri . hatta fazlası var arkadaşlar. tayfcım o yüzden ben çok konuşurum bu illet hakkında kinim bitmez sigaraya ömrümün sonuna kadar.

dimi kız ben sana verdim gazı verdim gazı heyt ulan ikizlerim olcak dedirttim uğurlu muyum neyim ben ) bide sana kucağın dolsun demedim sıpalar kucağını doldursunlar demiştim onu hatırlıyorum.

Son düzenleme:

canım benim ben daha baskılayıcı iğne yapıyorum.olmaması gerekiyordu ama iki folikül oluştu onların büyüyüp gitmesini bekliyorum ama gitmiyorlar.sanırım baskılayıcı iğne yaptığım için.neyse ya zaten çarşambaya görücez akla karayı.bende zaten öyle aman aman 8 10 yumurta olsun diye beklemiyorum 2 3 kaliteli olsun benim olsunnnnnnn ve alkanın ve toananın evimiçinin,kangurunun,lenovanın,karamelinnnnnnn allahım ne olur duy sesimi.

selam kizlarrr ben 15 kasimda halit firat erdenden randevu aldim belcikaya dnmeden bir fikir alalaim bakalim tayfcim sen bana bahceciyi tavsiye etmisdin gercekdend cok vaka var bebisini alan bakalim hayirlisi sende bebeislerine iyiu bak ve sagligini ihmal etme seker insanlarda azicikda seker cikmasi kotu degill sizi opuyorummmm

haklısın alabamacım,ben tammm 22 sene içtim,şimdi çok şükür bebişlere hamile kalınca bıraktım ve bir daha da ağzıma sürmem inşallah..bırakınca anladım ki tam bir hayvanlıkmış yaptığım..şimdi sabah sigara içenleri görünce aklıma eski halim geliyor ve çok şaşırıyorum kendime sabahın o saatinde yada gecenin köründe nasılda üflüyodum efkarlı efkarlı...pessssssss....neyse darısı alkanın başına inşallah...

evet,senin gazın iyi gelmişti bana üçüzleri patlattım o gazla...hepinizin ilgisi bir araya gelince voltranı kurmuştum topicte...şükürler olsun bebişlerimin ikisi benimle...redüksiyona karar verme aşamasında ki dürüstlüğünüzüde hiç unutamam,suçluluk duygumu azaltmıştı ve karar vermemi kolaylaştırmıştı...kucağım sıpayla doldu da taştı bile sayenizde....iyi ki varsın ve varsınız kızlar...

sigarayı eşimde bıraktı bu arada,şimdi ikimizin sigara parasını aylık koyuyoruz bir kenara bayağı para birikti,tabii hepsi bebişlere yol su elektrik olarak geri dönecek :)))..gerçekten iyi para saydırıyormuşuz merete be!! ayda 350-400 lira sıkı para...bez mama ve giysi olarak hepsi varlık bulacakları günü bekliyorlar....

Son düzenleme:
kizlaar gunaydin hepinize..topik pek sessiz kalmis kimseler ugramamis..nerdesiniz cikin ortaya arkadaslar..yazisalim dertleselim demi ama..boyle iyi olmuyo beaa

günaydın herkese
denizgeldi nin günaydınlarını özledim. şu bilgisayarını alabilse de gelse anlatsa

Son düzenleme:
Evet bence de çok sessiz sakin gerçekten.Keşke daha çok katılım olsa,Herkesler birşeyler yazsa,okusak yanıtlasak sorsak.Kızlar bence bu topiğin reklamı iyi yapılmıyor.Naapsak gazete ve tv lere reklam verip 38 yaş üstü bebek sahibi olan ve olamayanları mı davet etsek.Topiğin eski üyelerinden 3-5 arkadaş olmasa vay ki vay.Şaka bir yana kaçıp kaçıp buraya gelmek terapi gibi bir şey oluyor bana.Ama bir bakıyorum ki 2 gün önceki yazılanlarda kalınmış,hiç kimse girmemiş bi şey de yazmamış.Aslında bence sebep şuanda mücadele edenlerin sayısının az olması.Tüp bebek yaptıranlar yada yaptıracak olanlar elbet bir şekilde aramıza katılacaklardır.Ama ben kendi adıma buraya zaman zamanda olsa yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Görüşmek üzere sevgiler...

merhabalar dün itibariyle iğnelere başlamış durumdayım,bugün ikinci gün ama karnımdaki şişlik aldı başını gidiyo dün doktorla görüştük benim dondurulmuşlarım da vardı hep biri iyi diğeri iyi değil diyolardı meğer iyi dedikleri de ikinci kaliteymiş. şok olduk eşimle öğrenince. doktor beslenmene dikkat et dedi bakalım nolcak canlarım. inşallah bu sefer kaliteli bir yumoşum olur.bal,çörek otu,tarçın,polen ve arı sütü yiyorum 1 kaşık sabah ve akşamları. Allahım inşallah yüzümüzü güldürür bu sefer

Bol su icmelisin bu surecte. Ve tuzu da cok cok azalt. Yani tansiyonunu normalde tutacak kadar azalt. Odemini azaltir. Ben ikinci tedavimde hep su ictim ve tuzu cok azalttim hic kilo kalmadi sonrasinda.

Bal polen arisutu karisimini ben de icmeye basladim ama normal yumurtalara bir ters etkisi olur mu diye de tedirginim. Ayrica kilo aldirir mi acaba? Yenice diyetle kilo vemistim hepsine geriye alir miyim ? Ayrica yapabiliyorsan hafif egzersiz de yap.

Sansin bol olsun

iyi akşamlar herkese

voyag hayırlı olsun canım

bende tahili yaptırdım e2 im 199 dan 132 ye düşmüş c.tesi yine yapacam eğer düşüş devam ederse bayramda başlıyorum inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…