38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada,vallahi bu kadar sorunlu bir gebelik geçirince isim konusunu hep erteledik,olurda bebişlere bişey olursa aklımda isimlerle kahrolmak istemedim..daha öncesinde 3 düşüğüm var,onları takmamıştım moralimi yüksek tutmak ve yola devam etmek adına ama bu danalar eşşek kadar oldular yahuuuubirde kıpır kıpırlar ki sorma gitsin,daha onlarla konuşmaya bile başşlayamadım korkularım yüzünden...inşallah insülin tedavisi ile isimde düşüneceğiz eşimle..ama eğer birgün oğlum olursa hep göbek adı rahmetli babamın adı olsun istemiştim ve birde çok sevdiğim bir film kahramanı var dersu uzala taaaa üniversite yıllarımdan kalma,adı da dersu olsun diyodum...şimdi inşallah bütün vartaları atlatırsak birinin göbek adı rıza(babamın adı) asıl adıda özer(eşimin babası,yaşıyor) yani rıza özer,diğerinin adıda dersu olsun isterim açıkçası...tabii diğerinin iki adı olunca dersu'ya da bir göbek adı lazım,şimdilik bulamadım

aslında birinin adı spartacus diğerinin adı da crixus olsun istiyorum ama sanırım kabul etmez bu devlet dimi:82: bide kafes yapardım onlara,çiğ etle filan beslerdim danaları :)))))

Son düzenleme:
Deniz Bulut, kusura bakmayasın, eksik yazmışım mesajı sana.

İki haftada bir gece 9 civarı beslenmesini bakıcıya ya da eşime bırakıyorum onun dışında Rena'ya ben bakıyorum. Zaten 8 gibi evde oluyorum, iş günlerinde onunla -uyuyor olsa bile-geçireceğim kıymetli anları hiç kaçırmamaya gayret ediyorum. Bazen de hesaplıyorum, yahu diyorum, bilmem kaç yüz gündür hiç 4 saat blok uyumamışım, vay be filan. Gerçekten uykusuzluk zor. Ben de uykusuz geceler istiyorum diyordum, çok şükür diyeyim.

Varis konusunda demek nekahat dönemi o kadar uzun sürüyor ha. Ben ilk kontrollerimi Alman'da yaptırmıştım, bir bacağım 4. derece, diğeri 1. derece çıkmıştı. Şimdi herhalde biri 4 diğeri 4+++ filan olmuştur. Direkt ameliyat dediler, narkoz alınacağından bir gece yatırıyoruz, ertesi gün işe başlayabilirsiniz filan, ben de yok bir hafta izin kullanırım demiştim, bu kadar uzunca bir dönemi olduğunu bilmiyordum. Dediğin doğru, her doktor kendi yöntemini öneriyor, geçen sene Memorial'de gittiğim doktor ameliyat önerdi, artık lazerle yapmıyorlar mı bu işi dedim, ha size o da olur tabii filan dedi. Evde Çapa'dan bir doktorun adı vardı yanılmıyorsam, bulayım da yazayım, lazerle yaptıkları varis ameliyatının ne kadar başarılı olduğunu, insanların ertesi gün normal hayata geri döndüklerini filan anlatıyordu bir tv programında, ben de varisçi diye not almıştım, şimdi hatırladım.

Tayf, güzel isimler düşünmüşsün. UZun, keyifli, huzurlu ve bereketli güzel hayatları olsun inşallah. Gerçekten insan öyle korkarak geçiriyor ki hamileliği, gerçi o endişe hali ne zaman geçiyor onu da bilmiyorum ya, hayal etmeye, plan yapmaya ya da uygulamaya bile korkuyor. Hazırlık yaparken bile aklının bir köşesi başka yerlere gidiyor, Allah korusun. Sanırım bu hal normal bir durum, sağlıkla ve keyifle kucaklama az kaldı. İsimlerin çoğunu bulduk diye düşünme o tek isim için bile o kadar çok vakit geçiriyor ki insan, Allah kolaylık versin

Son düzenleme:

bizimki o yürüme yardımcısı yürütecle falan çok yürüdü dediğin gibi iki aydan fazladır o şekil yürüyo. son bi aydır da bi koltuk kenarından ayağa kalkıp koltuklara sehpaya tutunarak odadan çıkıp holun duvarına tutunarak mutfağa kadar yürüyodu. hiç düşmeden. hatta son bi aydır tek elinden tut kaldır adam yürüyo ama elini yada bişiyi tutmadan hiç yürümedi. dün ilk defa kendi insiyatifiyle koltuğu bırakıp karşı tarafa üç adım yürüdü. benim için ilk yürüme o haliyle ötekileri saymıyorum.henüz hiçbiryere tutunmadan ayağa kalkmışlığı hiç yok ama. ha biriki ay öncede farkında olmadan hiçbiryere tutunmadan beş on saniye ayakta duruyodu ama farkedince pat popo üstüne düşüyodu. ama dünkü bambaşkaydı. dediğin gibi bundan sonra hızla artar heralde. bizimkinin oyun parkının yan yüzeyindeki fermuarlı kapısı açıkken dikkatle aşağı bi inişi var ki görmelisiniz. ayacip götübaşı kolluyo atmıyo öyle karamürsel sepeti gibi kendini. koltuktan da götünü sallandırarak iniyo ama çıkamıyo. masaların en dip köşelerine giriyo çıkıyo artık kafasını falan kolluyo. tabi arada pat oluyo ama zırlamıyo. bide boyunun yetmediği çekmeceyi açıp içini olduğu gibi boşaltıyo her dolabı açıyo her çekmeceyi boşaltıyo. boyunun yettiği çekmeceleri de açıp boşaltıp sonrada içine oturmaca. işte böyle bunlar güzel şeyler allah daha güzellerini yaşatsın hepimize inşallah.bizim ablamız türk olduğu için sürekli konuşuyo ve öğretiyo Merte bu da konuşma açısından avantaj tabi. sizin bakıcı nece konuşuyodu o dili öğrenir aynı zamanda.
uykuya gelince çok şükür bizim hiçbir zaman gece uyku sorunumuz olmadı. örneğin dün 9.30 da uyudu sabah 5 e kadar 6 ya kadar hiç uyanmadan. geçen hafta arada 3 de falan kalkıyordu emziriyordum yine uykuya devam ediyodu. şimdi uykusu uyudu. yeter ki gündüz iki defa uyusun ve enson uykusundan en geç 5 de falan kalkmış olsun. eğer gündüz uykusu bir kereyse de o uykunun gün ortasına denk gelmesi lazım öyle 6 7 lerde ikinci uykusunu uyursa o gece uykuya geçmesi 11 12 leri buluyor yine sabaha kadar uyuyo yada bi kez kalkıyo ama o 11 de 12 de uykuya geçmesi çok zor oluyo. bi yerlere gidince de ya da haftasonu falan uyku düzeni bozuluyo tabi. dikkat etmek lazım. yemek de bizim sabah kahvaltısı yoğurt ve meyve (özellikle meyveye hiç hayır demiyo)de hiç sorunumuz yok hepsini severek yiyo. yoğurdu ben mayalıyorum ama başka yoğurdu sevmiyoruz. ve sade olacak. kahvaltısını da iki aydır neredeyse 4 aydır ayrı ayrı yiyor. bulamaç kahvaltıyı sadece iki ay yedi. yada ikibuçuk aydır en fazla. sebzelere karşıydı bazılarına. ısrar etmedim sevdiklerini veriyorum. ama bir koca levreği neredeyse hepsini yiyor Mert tavuk bayılıyo et de yiyo. köfte ve kıymaya biraz karşıyız. yemiyo pek severek. sucuk sosis falan da yiyo. mantı makarna pilav hiç itirazsız yiyor. ekmek tost pide pizza gibi hamurlulara da itirazımız yok. bazı sebzeleri çaktırmadan makarnaya pilava katıyorum öyle gidiyo.tatlıyı hiç sevmiyodu daha geçen haftaya kadar nutella dahil yemiyo şimdi şimdi bazen tadelle milkinis falan veriyorum yiyo ama salatalık turşusunu uzaktan göster var ya inanamazsınız o tezerruhatı yemek falan yemiyo turşuyu görünce ardarda turşu yemek istiyo. poposunda pişik çıktı bi aydır tam yok edemedim. bi ara mandalina verdim bayıldı bi de baktım ki mandalina portakal pişik sebebiymiş şimdi eve almıyorum mandalina. bi deson günlerde abi altını açtırıyo temizletiyo hiç sorun yok ama ayakta açıcan hayatta sırt üstü yatırıp altını açtırmıyo da mümkünatı yok kremini sürdürüp kapattırmıyo çığlık çığlığa.ancak oturur veya ayaktayken abinin altı açılıp kapatılıyo. hayır canı da yanmıyo biliyorum çünkü pişiği epey yok denecek kadar az var bi gıcıklığı ama neden bilmiyorum. bundan bi ononbeş gün öncede yaptı bunu sonra vazgeçmişti. şimdi yine aynı şeyi yaptırıyo. ve insanı bezdiriyo yani. var mı batunun da böyle huyları anacım.

nckurt,selamlar hoşgeldin..nasılsın? mai sanada selamlar hayatım..oooo topic canlandı kanlandı valla...alabama toana ,KIZLAAARRRRR hepinize selamlar sevgiler saygılar efeeemmmm...

Son düzenleme:
Herada ben Merti hep karnımdayken bile götünü yediğiminin çocuğu diye seviyodum öyle de kaldı. valla ne yalan söyliyim ben dehep Rena diye düşünüyorum söylüyorum kod adı Güneş de uygundur sonuçta hepimize Güneş gibi doğmadı mı evet doğdu hatta geliyo Herada hamileymiş haberi bile Güneş oldu hepimize. allah eksikliklerini göstermesin hepsinin götünü yerim ben.he valla bu çocuk ne zaman döncek ya bırak dönmeyi nasıl kalkacak oturcak yok canım oturamaz bu şuna bak kıpırdamıyo filan derken şimdi fasulyeden anne diyo gerçekten ne zaman anne dicek diyorum gerçekten anne ya diye mızmızlanmasını bişiyi anne diyerek istemeseni bekliyorum ama o günlerde geliyo işte allahın izniyle yaşıyoruz sırasıyla.
kız çocukları babalarıyla acayip bir karşılıklı aşk yaşıyorlar ama erkekler de anneleriyle anacım. bizim babamız resmen kıskanıyo bizi sen de şaşkınlıkla azıcık kıskançlık yaşıyorsundur belki hehheh o yüzden sordum. maşallah GÜNEŞ imin boyuna posuna güzelliğine 41 kere maşallah allah onu nazarlardan korusun. bebeler çok güzel biliyorlar anacım kim dir annem kimdir babam siz hiç üzülmeyin. ama evet gerçekten değişmeyen birşey var bakıcılarıyla da eğer bi sıkıntı yoksa çok acayip bi bağları sevgileri oluyo. bununla yaşıcaz meçburen. ama ben 3 yaşına gelince bakıcıyı aramızdan çıkartcam doğru güzel bi kreşe bakıcıya da güle güle şimdilik niyetim bu.
Diş çıkartmada sıkıntılar yaşanıyo allah çok sıkıntı vermesin bizimde olmadı değil. uyku sorunu olmadı biraz iştahda sorun olmuştu. bide ben parol verdim şurubunu ama çok dadanmadım çok sıkıntı olduğunu düşündüğümde verdim rahatladı en azından uyku saatine yakın verip uyumasına yardımcı oldum. çünkü var uykusu görüyorsun sıkıntı yaşıyor o yüzden vermek taraftarıyım ama dediğim gibi sürekli vermedim. Hayırlısıyla sıkıntısız çıksın inşallah zaten çıkacağını anlıyorsun beyaz görünüyor alttan ve ertesi güne patlıyo. bak bizim alt iki üst dörtte kaldı iki aydır tık yok. bizim arkadaşın oğlu 20 gün sonra doğdu altta aynı zamanda patladılar ama onun alt çoktaaan dörtledi. bakalım biz de bekliyoruz. denizin dediği gibi uzun bir süreç bu diş olayı allah hepsine yardım etsin ne diyim.
bekliyoruz canım Rena Güneş güzel fotolarına az kaldı şunun şurasında bayramdan dönücez ablamız 11 inde 6 ayını doldurcak. bayramlıklarıyla çekersiniz artık fotolarını.

tayf isimler çok güzel özellikle spartacus ve crixus iyiymiş hehheh güldürdün beni. ama biri rıza öteki özer olsaymış niye ikisini de birine koyuyosunuz kardeşim öteki dersu oh ne güzel olmaz biri rıza dersu olsun öteki özer kemal olsun mesela. adıyla yaşasınlar sağlıkla gelsinler de kucağını doldursunlar yeter ki. ama sen bunu bi düşün.

lenova biz burdayız anacım allah hayırlı tedaviler yaşatsın inşallah sonuçlarını birlikte mutlulukla paylaşalım heradanın dediği gibi biz hergün gelemesekde siz hergün burda olun ve yazışın
bizden hep destek hep destek. elimizden geldiğince.

toana hayırlı yolculuklar inşallah zaman bu zaman ve allah bu kez emeklerini boş çıkartmasın inşallah.

zarp ne alemde clarissa ela nasıl iyilerdir inşallah. bahar enes, altınyunus umut, patikler de gelmiyo 'kızının ismini unuttum" ne zamandır herşey yolundadır inşallah. merye meryem sizi de merak ediyorum inşallah iyisinizdir.
hülya cans karamelim alkan şimdi ismi aklıma gelmeyen dostlar herkese selam olsun

alabama senin oğlana bundan sonra meraklı turşucu diycem haberin olsun..turşuyu madem bu kadar seviyo kerata...

nckurt,selamlar hoşgeldin..nasılsın? mai sanada selamlar hayatım..oooo topic canlandı kanlandı valla...alabama toana ,KIZLAAARRRRR hepinize selamlar sevgiler saygılar efeeemmmm...

Merhaba,bir bakayım dedim orada neler oluyor.Hiç dikkat etmemiştim yazılanlara ,geçmişe baktım ama o kadar şeyi okumak zor,ben de ara ara okuyorum.Bu arada hiç dondurulmuşla transferi yapılan var mı ,bir çok yerde dondurulmuş embriyonun kalitesinin düştüğü ve şansın azaldığı yazıyordu.Ben de pişman oldum bir tane zaten keşke transfer yapılsaydı diye.Ama benim ilaçsız geliştiği için doktor transfer yapmak istemedi,neden bilmem,o sevinçle nedenini bile sormadım.Çünkü bu yumoşlar fsh 54 çıktığında geldi,tam biz herşey bitti lafını duyacağımızı düşünürken,şimdi aklıma geldi ama yapacak birşey yok.Herkese sevgiler

Senden alıntı yaparak yazmak istedim canım.Temiz kalpli miyim neyim,kaç gündür şu Hale hanımın peşine düşmüştüm bu sabah ders arası kk nın memorialde tüp bebek yaptıranların topiğine baktım kadının tam adını öğrendim.Sonra buraya geldim bi baktım yeni çalıştığı yerin adını da sen yazmışsın:)))Valla ne diim iyi olacak hastanın ayağına mı geldi ne.Şimdi sırada o merkezi araştırmak kaldı.
Arkadaşım sitem etmişsin ama etme.Kendi adıma söyliyeyim ben burada yazan arkadaşların rumuzlarını zar zor ezberledim.Hikayelerini ise yeni yeni öğrenmeye başladım.Hepinizden allah razı olsun ki hem sorularımızı yanıtlıyor hem de yol gösteriyorsunuz.Zaman zaman kimin bana ne yazdığını bile karıştırıyorum.Yoksa cevap yazmamak,Ya da önemsememek ne mümkün.Oldu ki atladım yazmadım sen yine de yaz yakamı sakın bırakma,bırakmayın e mi...
Bu gün topik tam bayram arefesi kıvamındaymış.Eski dostlar çok güzel sohbet etmiş ama bizleride unutmamış ne güzel ya...
Denizbulut,Tayf,Alabama,Maiumut,toana,lenova,Toana,Voyag,Cans,Evimcim,uzun zamandır rastlayamadığım yağmursesi ve denizgeldi...İsimlerini unuttuğum ya da tanımadığım buradaki bütün arkadaşların ayrıca tüm Türk milletinin bayramını candan kutluyorum.Gelecek günlerin hepimize öncelikle sağlık,sevgi,umut ve mutluluk getirmesini diliyorum.Bayrama daha var ben kesin yine zırt pırt girerim ama olsun şimdiden kutlamak istedim. AZ önce ismini yazdığım herkese eğer isterlerse özelden facebook ve mail adresimi verebilirim.Yaşadığım şehir çooook güzel,sakin ve görülmeye değer.İstanbul'a sadece 130 km .İçtenlikle söylüyorum gelin beklerim.Herkese kocamannnn sevgiler....

Heradacım,senin adını yazmamışım.Yazdıklarımı bi okuyayım dedim gördüm.Kusura bakma e mi.Yukardaki tüm dileklerim senin içinde aynı.Bilesin istedim...

Herkese selamlar

Yıkıldık, uzulduk , agladık, kahrolduk ama ayaga kalktık. Hayat devam etmez sanıyordum ama umut hic bitmiyor. Biri gelip bana dur artık yazık ediyorsun kendine diyene kadar gidecegim.
Bugun sperm testinin sonucunu aldık. Pek ic acici degil

Volüm: 6 cc (ref: 2-8 cc)
Renk: Sari - Beyaz
Likefaksiyon süresi: 30 dak. (ref: 30 dak)
Sperm sayisi: 18 mil (ref: >20 mil)
Motilite: %50 (ref: >%30)
Progresyon: %30 (+3)
%20 (+2)
Aglütimasyon: Yok
Yuvarlak hucre: Yok
Dokuntu: Yok
Morfoloji: %2 (ref: %5)

Esas sorunumuz olan morfoloji hala bize bakıp pis pis sırıtıyor. Sayı olarak cok daha fazlasını buldugumuz da olmustu bu sefer niye boyle oldu anlayamadık.

Neyse, belki aynı sorunu olan arkadaslar biliyordur. Bu degerlerle aşılama yapılır mı sizce? İlaçsız sadece dogal gelisen yumurta ile. Doktora sormadım , guvenmiyorum cunku. Onun icin cepte 5000 TL oldugumu dusundugunu hissediyorum.

Herkese iyi bayramlar. Bebişlerinize kocaman öpücükler.

Merhaba arkadaşlar...
Herkese aileleriyle sevdikleriyle beraber geçen mutlu huzurlu bir bayram diliyorum ... İnşallah bu bayram kalplerdeki bütün dilekleri de beraberinde getirir.....

Hereda .. Rena Güneş de büyümüş maaşallah..... Bebeklerin en güzel zamanı 6. aylarından sonraki zamanları ... Sanki gözlerini dünyaya yeni açmış gibi her şeye merakla bakıyorlar ...

Tayf.. İnşallah şekerin bir an önce yoluna girer seni fazla uğraştırmaz .. İnsilün tedavisini bir çok arkadaşım kullandı ....Gerek kalmaz inşallah

Alabama ve Denizbulut yazdıklarınızı masal dinler gibi okuyorum ... Ne güzel şeyler ..Ne tatlı deneyimler ... Yüzünüzdeki gülücük kaybolmasın ..

Alkan .. Aktar meselesesini çok iyi yapmışsın ..İlk zamanlar düzenli kullanmazsan bile zamanla rutine girecektir... Mutlaka faydasını göreceksin...

Toana İnşallah bu güzel ülke sana güzel bir bebek verecek ....

Baharnaz , Denizgeldi, Hülya , Kartopu,Zarpdeniz,Evimcim, Kangurum, ve tüm kızlar hepinizi sarıyorummmm

Onceki mesajimi dikkate almayin arkadaslar. Cok pisman oldum yazdigima. Karsimda bir doktor varmis gibi davraniyorum cok sacma. Size karsi ayip oldu ama ne olur kusura bakmayin . Bunu dusunmedigim bir saniyem bile yok hayatimda. Kafayi yemek uzereyim. Sakin olmaliyim. Oraya buraya sorular yorumlar vs vs saldirmak yerine sakin olmaliyim. Tekrar kusura bakmayin.

alabama sagol canim dileyin icin amin insallahh ..

cans sanada tesekkurler ..sen nasilsin canim degerlerin ne alemde umarim hersey yolundadir..

alkancim..canim nasilsin ..tabi canim sen istersen konusalim msn de ..mesela maiumutcugumla konusuyoruz..msnde..ist nbula geldiyimde bulusucaz insallah mai..tayf llada konusuyorduk bir ara ama pek mesye girmiyor artik herhal..konusamiyoruz ..sen gonderirsen konusuruz ok canim seni tanimak isterim tabi butun arkadaslarimida..cunki okadar isindimki kardes gibi olduk hemen hemen cunki herseyimizi paylasiyoruz..iyi varlar iyiki varsin canim..

selam hanımlar nasılsınız çoktandır giremiyrm ve okuyamıyormda çok yeni isimler var hoşgelmişler inş.herkes muradına erer biraz okuyayım diyorm ama kızm pek izin vermiyr eşimde eve gelince temizlik yemek bulaşık onları yapmaya çalışıyrm kızım bir saniye bensiz durmuyor sanırm baharnazın da böyle bir sıkıntısı var neyse olsunlar da karnım büyüdükçe kızımı kuçağa almam zor olacak

bütün arkdşların bayramı nı sağlık sıhhat çoçuklu mutlu huzurlu geçirmeleirini dilerm okumaya çalışayım diyorm artık takip etmeye zaman bulamıyrm bu hamşliğimde başım çok ağrıyr ve hala midem bulanıyr ve taş kum atıyrmuşm bu da acayip hararet bir tuhaf durumlara sokuyr beni

herkese selamlar kendinize iyi bakaın

Merhaba arkadaşlar,
42 yaşındayım, İzmirliyim ve bu yaşta anne olmaya karar verip treni kaçırmak üzere olanlardanım Yıllarca kariyerdi, aileydi, hastalıkltı sağlıktı, paraydı derken geç evlenip geç anne adayı oluveriyorsunuz biranda. Ve şimdi paniklemiş durumdayım, kendime son derece kızgınım ve üzgünüm.
Son birkaç gündür KK da yazılanları , insanların neler yaşadıklarını okuyorum ve okudukçada kendimi aptal gibi hissediyorum. Şimdi burada sizin yanınızda anaokuluna başlamış küçük bir kız gibi sorular sorucam, sabrı kalıp da bana cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

Durumun ciddiyeti kafama dank ettikten sonra yumurta reverzi vb durumumu öğrenmek için kan testleri yaptırdım:
Sonuçlar içinde normalin dışına çıkan sadece FSH ki buda ne yazıkki 17. 8
Araştırdığım kadarıyla durum pek parlak değil. Beş altı saati salya sümük ağlayarak geçirdikten sonra ümitsizliğe kapılmamaya karar verdim ve hemen başka bir Dr. araştırdım kendime.
İrenbe'den Dilek Aslan'ı buldum ve perşembe günü için randevu aldım. Bakalım ne diyecek.

Şimdi merak ediyorum FSH ı benim gibi yüksek olan, düşürebilen tedavi olan var mı? Deneyimlerinizden yola çıkarak bana neler söyleyebilirsiniz?
Hepinize sevgiler...

Son düzenleme:

zazu hoşgeldin hayatım...öncelikle şu kadarını söyleyerek başlamak isterim ki bu bebek işi çok çetrefilli bir yol ve inan baba zorlukları 40 yaşında biri içinde 20 yaşında biri içinde aynı olabilir...bu nedenle hızla rahatlayıp derin bi soluk alamanda fayda var...kahrolarak,isyan ederek,moralini yerin dibine sokarak eline geçecek olan koskoca bir hiç..42 yaş dediğim gibi zor ama imkansız bir yaş diil...ben 42 yaşına girdim,hamileyim..denizbulut var 43 yaşında batu'suna doğal yolla kavuşmuş,ne biliim pek çok arkadaş var 40 yaş civarı olan,40 yaş topicinden badenur var taze hamiş...hele bu topic bebiş kaynıyo emin ol...tabii ki hepsi de zor elde edilmiş bebekler...ağlamak sızlamak yok,yılmak yok,ara vermek yok,olana kadar soluk almadan denemeye devammm...

şimdi bu fhs meselelerinden ben çok anlamıyorum denizbulutumuz var bizim google search kadınımız,alabamamız var heradamız var,başkalarıda var onlar sana cevap verecektir ama topicin geçmişini de biraz okumalısın bence...yalnız tam bayram tatili olduğu için bu aralar topice katılım nasıl olur bilmiyorum şekercim...şu kadarını söyleyebilirim ki fhs si yüksek olup kürlerle filan düşüren var...sen doktorunla görüşüp konuşup iyice bir muayene oldunmu?..yalnız muayeneni sıradan bir kadın doğumcuya diil işini iyi yapan bir tüp bebekçiye yaptır...bu işlerde merkez ve seçilen doktor çok önemli...muayeneni ol iyice,rahim durumınu öğren,kistin falan varmı,tüplerin açıkmı,ne biliim rahim kalınlığın normal mi..ondan sonra tüp bebek merkezlerinde olagelen kan ve idrar tahlilleri var,bana yaklaşık 30 kadar tahlil yapıldı aynı zamanda kromozom analizlerini yaptır,eşinde yaptırsın,sperm analizlerini yaptırsın ama tüp bebek merkezinde..bütüüünn bunlardan sonra eğer bir sorun var ise bir an önce çözüme kanalize olmakta fayda var...ondan sonra tedavi,ondan sonra ver elini bebek....inanmak başarmanın yarısıdır unutma ,inandığımız sürece aslında herşey avucumuzda...

Son düzenleme:

Eğer aktardan almadıysan hemen hayıt suyu al canım.Ben tohumunu mu alayım suyunu mu diye sordum adam bana suyunu al iç daha etkili demişti.Çeyrek çay bardağına koyup üstünü suyla tamamllıyorsun sabah ve akşam aç karnına bir kerede dikip içiyorsun.Öğğğğ iğrenç bi şey.Önceleri üstüne üzüm müzüm yiyordum miğdem bulanmasın diye ama şimdi alıştım.Hiç fena diil:)))Hormonları dengeliyormuş ben de buradaki arkadaşlarımdan öğrendim.Bir de soğan suyuna çok inanır oldum nedense.Özellikle kistimin onun sayesinde gittiğini sanıyorum.Düzenli sabah akşam yapıp içemiyorum ama akşam üstü yemeğimi hazırlarken 1,5 su bardağı suyu kaynatıp iri bir soğanı içine bir kaç parçaya bölüp koyuyorum.15 -20 dakika kaynıyor kenarda bekletiyorum.Yatmadan önce içiyorum.Kalanını da sabah okula giderken kafaya dikiyorum.Aslında sabah akşam taze kaynatılması gerekiyormuş. tam tarifi saraçoğlunun sitesinde var.Önceleri öyle yapıyordum,şimdi böyle:)))Arısütü bal polen,bal tarçın çörekotu karışımı da yine aktardan alınıp yenmesi gerekenler arasında.Daha nelerrrrrrr varrrrrr nelerrrr.Kuzum bu iş sonsuz bir deniz.Bir araştır göreceksin.Savaşın silahları benim yazdıklarımla bitmiyor.Yağmursesinin 40 yaşımın hikayesi topiğine git orda o uzun listeyi gör hem ağla hem umutlan hem de savaşa hazırlan.Ama tek asıl olan bi şey var dik dur,kendine küsme,eşine de hayatı zindan etme.Bundan başka da Binbir türlü dert sıkıntı var.Allah bizi onlardan korusun.Bu gün pırıl pırıl bir güneş var gökyüzünde.Ülkemin hüzünlü insanlarının yüzünü aydınlatıp
bayrama hazırlıyor sanki..Yeniden iyi bayramlar...Görüşmek dileğimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…